|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#331 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
Cytat:
![]() no daj zdjecie figury bo kusi kusi a nic nie pokazuje |
|
|
|
|
#332 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
Dobra zdjecie cykniete ale w staniczku z figura, ja spuchnieta cala-nogi, brzuch, rece
zaraz wstawie![]() Agatko tak w sobote dzis dzwonilam i jednak w sobote ale nie wiem na ktora godzine a Ty na ktora masz?![]() ---------- Dopisano o 15:42 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ---------- zapraszam do albumu nareszcie moge tak napisac
|
#333 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
beda piekne
|
|
|
|
|
#334 |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
A tutaj jesteście dziewczyny. Właśnie byłam zdziwiona dlaczego w cz. 7 taka ciszzzzza.
|
|
|
|
#335 |
|
Rozeznanie
|
kurde 2 dni- 5 stron
![]() ja mam w tym tygodniu nocki i nie bardzo wiem co się dookoła mnie dzieje ![]() u mnie zbliża się 5miesięcznica i takie moje obserwacje... cycuszki się fajnie wybiły (tylko ta lewa menda nie chce się naprostować ), mięciutkie są, ruchome. no i do wszystkiego potrzeba czasu, nic od razu ![]() Olivko, Aniko... jak fajnie, że już jesteście po pamiętam jak sama się cieszyłam jak już mi wmontowali moje cuda bolało ale się cieszyłam, bo wiedziałam że kiedyś boleć przestanie a jak miałam chwile zwątpienia to szłam przed lustro, patrzyłam- mam cycki... i od razu mi humor wracał ![]() najważniejsze na początku, żeby starać się nie garbić (starać się ściągać razem łopatki) to plecy tak nie będą bolały mądry Polak po szkodzie lecę na zakupy.. a potem na nockę... na 20:00-4:00. kto takie godziny wymyślił?.... buziaki |
|
|
|
#336 |
|
Zakorzenienie
|
matko kochana gwen wybacz mi wybacz niechcacy ze znajomych Cie usunelam
wysylam zaproszonko ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:54 ---------- Poprzedni post napisano o 15:49 ---------- Dziewczynki dziekuje za odwiedzinki ![]() staram sie prostowac ale ciezko dopiero doszlam do siebie wiec powoli bede prostowac bo ja zawsze prosta chodzilam nigdy sie nie garbilam ale teraz nadrabiam stracony czas ![]() Agatko daj znac ktorej bedziesz to spotkamy sie u doktora na pewno![]()
Czego natura nie dała tego chirurg nie poskąpi![]() 12.07.2012r. 485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa 27.07.2016r. Usta - 5ty ml Edytowane przez Olivkaa200 Czas edycji: 2012-07-18 o 15:55 |
|
|
|
#337 |
|
Zakorzenienie
|
OLIWKO
jasne ze dam znac TONIU trzymaj sie, co za zmiany nocne
|
|
|
|
#338 |
|
Raczkowanie
|
Ja tez witam w nowym wątku, gdziesnie moge ostatnio znaleźc czasu na sledzenie stronki ale mam nadzieje że niedlugo nadrobie wszystko,
|
|
|
|
#339 |
|
Zadomowienie
|
Olivko,
na razie rzeczywiście wyglądają na średniaczki... ale jak już je uwolnisz z pancerza... nie mogę się już doczekać golasków ![]()
|
|
#340 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
horo w sobote postaram sie dodac golaski tez nie moge sie doczekac )
|
|
#341 |
|
Raczkowanie
|
witam kochane
![]() Anika gratulacje fajnie, że już po wszystkim i dobrze się czujesz ![]() miłego dzionka życzę
|
#342 |
|
Raczkowanie
|
Olivko ale ten staniczek to dali Ci niewyjściowy
Anika super że się dobrze czujesz i jesteś zadowolona
Edytowane przez MILENKA2012 Czas edycji: 2012-07-18 o 17:31 |
|
|
|
#343 | ||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Myaówka- czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiększaniu piersi cz.8
Cytat:
Wiec, jak juz dojrzalam do tego, a trwalo to kilka lat zanim ostatecznie sie zdecydowalam i zaczelam szukac odpowiedniego lekarza, to po prostu poszlam do niej i zapytalam do kogo mam sie udac. A poniewaz sporo jej pacjentek ma implanty wiec badajac cycuszki ma oglad kto, co i jak robi. Dr podala mi kilka nazwisk, a dalej to juz szukalam informacji w necie, myslalam, pytalam tu i tam, poszlam na konsultacje raz i drugi i tak wybralamw koncu stanelo na tym na czym, a raczej, na kim stanelo ![]() ---------- Dopisano o 17:41 ---------- Poprzedni post napisano o 17:35 ---------- Cytat:
![]() Mam nadzieje, ze w weekend bedzie troszke ladniej bo chcialabym kontrolnie , po raz pierwszy na rower sie wybrac. Nareszcie, nareszcie...
|
|
#344 |
|
Raczkowanie
|
Heja,
Kurczę Was zostawic na chwilkę to kilka stron do nadrobienia - jakas masakra ![]() ![]() No a tak poza tym to się wcisnęłam w stary strój - i później wrzuce zdjęcia. Troche mnie to dołuje bo nosiłam go jak karmiłam syna OLIVKA - gratulacje cycorków, pewnie jesteś szczęśliwa. ANIKA - Tobie również gratulacje HORO - przyjęłam zaproszenie, dziękuję GRAZIA - Ty z tym facetem to masz przeboje, moja siora się teraz rozwodzi po 3 latach małżeństwa a 15 latach związku - dodam że ma 26 lat. To jest straszna jazda dla emocjii, więc nie zazdroszczę. Ważne żebys nie zatraciła własnego JA w tym wszystkim - w sensie godności i szacunku do siebie samej.
Edytowane przez siwa124 Czas edycji: 2012-07-18 o 17:49 |
|
|
|
#345 |
|
Raczkowanie
|
Lo matus, Gwen, trzymaj cycki i nie puszczaj bo pogubisz jak nic!
|
#346 |
|
Raczkowanie
|
Madziullasz powodzenia jutro, trzymam kciuki
|
|
|
|
#347 |
|
Raczkowanie
|
Anika, dobrze, ze juz jestes, cala, zdrowa i z nowymi cycolkami. Mam nadzieje, ze rozmiarek uznasz za idealny
![]() Trzymaj sie cieplutko, zdrowiej szybciutko i pokaz nam swoje nowe "bufory" jak najszybciej!!! ![]() ---------- Dopisano o 17:55 ---------- Poprzedni post napisano o 17:53 ---------- Nie, nie musi przecinac. Sa dwie metody wytwarzania kieszeni: poprzez wyciecie jej skalpelem albo rozwarstwienie tkanek specjalnym chwytem palcami. To drugie jakos bardziej uruchamia moja wyobraznie i brzmi okropnie, brrrr... ---------- Dopisano o 17:58 ---------- Poprzedni post napisano o 17:55 ---------- Ja tez!!!!!
|
#348 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczynki, dziękuje za wsparcie
Ja od rana mam pary pełno, dziwne ale naprawdę poza wczorajszym uświadomieniem sobie, że to JUŻŻŻŻŻŻŻ nie mam stresa, jestem bardziej podekscytowana. Praktycznie już wszystko zapakowałam, wynikczki odebrałam, pochwalę się, że Pani DR powiedziała, że super idealne Oliwko cieszę się, że już Ci lepiej, bo mnie trochę martwił, Twój stan a Aniko Gratulację!!!!! Wyobraźcie sobie, że znajoma mojej siostry też wpadła na pomysł powiększenia i podobno ma jakiegoś super sprawdzonego lekarza, tu w Szn, który powiedział jej, że po 2 tyg będzie już śmigać a cena to 7000. Coś mi on śmierdzi nie sądzicie? ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:18 ---------- Poprzedni post napisano o 18:17 ---------- 19 lipiec dr. A.K. |
|
|
|
#349 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja dzis dzwonie po termin ,czy Dr .juz odbiera telefonik wieczorkiem ? KASIK chyba to Ty nie moglas sie dodzwonic. Nerwowa chodze a to tylko ustalenie terminu
Dr. E.S. Edytowane przez celina777 Czas edycji: 2012-07-18 o 18:21 |
|
|
|
|
#350 |
|
Raczkowanie
|
Madziullasz to już jutro !!!
życzę powodzenia i wymarzonych cycuniów
|
#351 |
|
Rozeznanie
|
Jeju jutro !
Rowniez zycze.. i trzymam kciuki mooocno...mocno...
|
#352 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczynki, dostalam dzis newslettera z intymna.pl i jest tam fajny model staniczka bez fiszbinek w rozmiarze 70E-I, kolorki: bialy, czarny i bez, moze ktoras z Was to zaintersuje?
Tutaj byly linki do staniczkow ale cosik wyszlo z nimi nie tak wiec je usunelam...
Niczego nie żałuję!!! Moje cycunie mają już: http://www.suwaczek.pl/cache/5236f50686.png Edytowane przez Andzikus Czas edycji: 2012-07-18 o 22:12 |
|
|
|
#353 |
|
Zakorzenienie
|
Madziula powodzenia
|
|
|
|
#354 |
|
Raczkowanie
|
MADZIULASZ KOCHANA POWODZENIA JUTRO TWÓJ WILEKI DZIONEK I BEDZIESZ MIEC SWOJE WYMARZONE CYUNIE. TRZYMAMY KCIUKASY BUZIAK LECI
|
#355 | |
|
Zadomowienie
|
no ma urodzinki bo mowila ze robie jej prezent
HEHEH ciekawe co u niej![]() ---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ---------- [QUOTE=MILENKA2012;3535506 4] Cytat:
![]() ja jak ogladam zdjecia w bikini to tez nie mam watpliwosci milenka przypomnisz mi swoje wymiarki??
|
|
|
|
|
#356 |
|
Rozeznanie
|
KASIK czy dodzwonilas sie wkoncu do dr wieczorkiem na ten nr ,ktory podala ? Czy masz inny moze?
|
#357 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jest mała czarna, bluzeczka a pod ostatnim coś przerażającego na jeszcze bardziej przerażającej pani brrrrrrr
|
|
|
#358 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#359 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
już mnie bolą normalnie bo tak pełną parą idziecie dziewczyny a zaraz kolejne trzy na raz![]() to jest SUPER!! co do lekarza radze posprawdzać w necie ile się da. cena bardzo podejrzana bo coś koło tego to chyba same implanty kosztują sprawdzonej firmy. dopytać co montuje? a jak ktoś zapewnia o 2tyg pełnej rehabilitacji to może niech bajkopisarzem zostanie. to jest czas na powrót do normalności jako takiej ale jeszcze długo długo trzeba uważać na nowe skarby. może też koleżanka coś źle zrozumiała.
|
|
|
#360 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja prosilam pana z konsultacji zeby dr do mnie zadzwonila jutro ma jej przekazac![]() ---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ---------- madziula powodzenia jutro w koncu was nadrobilam nie mam czasu na nic odebralam wyniki chyba wszystkie dobre choc jeden jest ciutke zawyzony ale pytalam swoja hehe ginekolog powiedzial ze to blahostka dziewczynki szykujcie sie madziula a potem my hehhe
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:22.

bo na szwy jade dopiero w sobote a sama stanika nie zdejme poczekam juz te pare dni
ale zagladam w nie codziennie i sa fajniusie, narazie rowek jest ale mostek spuchniety strasznie
chyba ze zdjęcie jakos z góry zrobie i wstawie bo narazie inaczej nie mam jak 

pamiętam jak sama się cieszyłam jak już mi wmontowali moje cuda