|
|
#2281 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Rossmann - część XIV
Ja też ją polecam. Co prawda za pierwszym podejściem zaczęłam malować codziennie po jednej warstwie (wyczytałam na jakimś blogu, nie pamiętam gdzie) aby po kilku dniach zmywać i znów od początku nakładać, ale efekt był odwrotny od zamierzonego. Obecnie maluję jedną warstwę i nigdy nie miałam tak mocnych i przede wszystkim nierozdwajających się paznokci.
|
|
|
|
#2282 |
|
Zakorzenienie
|
polecicie coś na rozstępy?
![]() nie za bardzo orientuję się w tym temacie, nigdy nie interesowałam się tego typu kosmetykami. istnieją takie, po których rzeczywiście widać efekty?
|
#2283 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
sos nie używałam ale niejednokrotnie czytałam opinie na wizażu, że nie nadaje się jako baza pod lakier bo odchodzi płatami
|
|
#2284 |
|
Moderator
|
Ja też jadę od wielu miesięcy cały czas na tej 8w1
pod lakier, jedną warstwę, dwie warstwy, jak bądź. Nie pilnuję żadnej zasady stosowania, a efekty są meeega, długie pazurki i nie złamał się żaden od paru miesięcy, a codzienne prace wykonuję beż żadnych osłon.Ale to wiadomo, trzeba na sobie wypróbować
|
|
|
|
#2285 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Bo w Rossie kosztują teraz chyba trochę więcej.Cytat:
Edytowane przez Super Girl Czas edycji: 2012-07-18 o 15:29 Powód: Literówka |
||
|
|
|
#2286 |
|
Raczkowanie
|
Kody na Always już działają można brać nawet te w promocji.
|
|
|
|
#2287 |
|
szef wszystkich szefów
|
W Rossie te odżywki są chyba za 8,99. Albo były do niedawna
|
|
|
|
#2288 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
wczoraj pomalowalam raz i widze od razu poprawe i najlepiej bym od razu lakier nalozyla ale kolezanka mnie gani ze mam te 14 dni przeczekac i robic jak każa;p Cytat:
![]() Cytat:
ogolnie ja jestem z tych co "dla zasady łamia zasady" ![]() Cytat:
|
|
|
#2289 |
|
Rozeznanie
|
ja również polecam 8w1 bo z moim dużym paznokciem u stopy uczyniła cud, którego 2 dermatologów nie dokonało
, miałam jakby złamany ( tak jakby wciśnięty) kant paznokcia tak jakbym go stłukła i najpierw 1 derma mi poleciła suplementy ( kompleks wit. B) za ok. 65 zł miesięcznie ( co dla studentki jest kwotą zaporową jeśli chodzi o 1 paznokcia u stopy) kupiłam Silicę i owszem u rak panokcie były twarde, a włosy gęste i mocne, ale na paznokcia nic to nie dało, 2 derma mi poleciła krem Nanobase żeby nim smarować paznokcia też to nic nie dało, a 1 buteleczka 8w1 stosowana na paznokcie u rąk u stóp sprawiła, że ten paznokieć urósł ( bo od 2 lat nie urósł ani milimetra i był w tym miejscu super cienki, wyglądało to jakby mu brakowało 1 wartstwy płytki i każdy lakier odpryskiwał w przeciągu 30 minut) a pierwszy raz od 2 lat mam pomalowane paznokcie u stóp i lakier się trzyma . Elaborat pochwalny mi wyszedł, ale uważam, że jak najbardziej jest warta swojej ceny
|
|
|
|
#2290 |
|
Raczkowanie
|
Kiedyś słyszałam w TV, że to zależy od ich koloru, tzn. jeżeli są czerwone można jeszcze coś na nie poradzić, próbować zmniejszyć widoczność kosmetykami i zabiegami, z białymi podobno nic nie da się już zrobić. Niestety w gestii kosmetyków nic Ci nie poradzę, bo nigdy nie musiałam takowych używać.
|
|
|
|
#2291 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczynki do mnie zawitała jakaś fajna nowość - olejki do kąpieli welness&beauty. cena 7.99 w tej chwili
mam zdjęcia, składow też, wiec jak chcecie to wrzucę później.
|
|
|
|
#2292 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 8w 1 kupie na pewno
|
|
|
#2293 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
więc poproszę o zdjęcia
|
|
#2294 |
|
Raczkowanie
|
http://www.rossmann.de/qualitaetspro...as-bambus.html
http://www.rossmann.de/qualitaetspro...macadamia.html tu są pokazane na stronie rossa niemieckiego, mogę wrzucić jeszcze składy
|
|
|
|
#2295 | |
|
Moderator
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#2296 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Edytowane przez Super Girl Czas edycji: 2012-07-18 o 17:07 Powód: Uzupełnienie |
|
|
|
|
#2297 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2298 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:59 ---------- Poprzedni post napisano o 17:55 ---------- Nawet na dwupaki? To sprawdzona informacja? Nie chciałabym świecić oczami przed kasjerka.
Edytowane przez Asiuchal Czas edycji: 2012-07-18 o 22:56 |
|
|
|
|
#2299 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Osobiście przy bardziej zaawansowanych, jasnych bliznach skłaniałabym się do zabiegów kosmetycznych (typu Focus), nie łudziłabym się, że pomogą mazidełka :/ |
|
|
|
|
#2300 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tzn., że w Twoim Rossmannie już są? W piątek wpadnę do Manufaktury, skoro to największy Rossmann powinni już tam o tym coś wiedzieć
|
|
|
|
|
#2301 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#2302 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2303 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2304 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Glycine Soja Oil, Laureth-4, Mipa-Laureth Sulfate, Parfum, Polyglyceryl-3 Diisostearate, Ricinus Communis Seed Oil, Propylene Glycol, Tocopherol, Linalool, Phenoxyethanol, Octocrylene, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Citronellol, Geraniol, Coumarin, Butylphenyl Methylpropional, Limonene, Macadamia Ternifolia Seed Extract, Vanilla Planifolia Fruit Extract LEMONGRASS&BAMBOO Glycine Soja Oil, Laureth-4, Parfum, Polyglyceryl-3, Diisostearate, Mipa-Laureth Sulfate, Ricinus Communis Seed Oil, Propylene Glycol, Tocopherol, Citral, Limonene, Octocrylene, Mexyl, Cinnamal, Phenoxyethanol, Linalool, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Geraniol, Citronellol, Bambusa Vulgaris Shoot Extract, Cymbopogon Schoenanthus Herb Extracts to by bylo na tyle, za wszelkie pomyłki przepraszam jak cos rozszyfrujecie z tych skladów to dajcie znać
|
||
|
|
|
#2305 |
|
Raczkowanie
|
Nawet na dwojaki? To sprawdzona informacja? Nie chciałabym świecić oczami przed kasjerka. [/QUOTE]Tak-zapłaciłam 5,31 |
|
|
|
#2306 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2307 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2308 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2309 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2310 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() http://mavia-nails.blogspot.com/2012...ection-03.html a te lakiery już są? jakie kolory? bo na blogu wyczytałam, że ma być dopiero w październiku. na innym blogu wyczytałam, że mają być dostępne paski oraz gwiazdki. ciekawe kiedy do mnie dojdą
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:46.