|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2221 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie i ich kochane brzuszki - styczeń luty 2013 - cz.II
Ahhh od tego szczęścia, to mnie głowa rozbolała...
O! właśnie...chyba będę musiała się pozbyć różowych ciuszków,zrobię przegląd i może coś wynajdę neutralnego..tylko co z tymi dziewczęcymi...nie chce mi się na allegro wrzucać ;/ |
|
|
|
#2222 |
|
Zakorzenienie
|
djerba chętnie przygarnę dziewczęce ciuszki
co prawda na razie na 100% płci nie znamy, ale za półtorej tygodnia mam wizytę i będzie równo 15tydzień, więc może, może już coś będziemy wiedzieć
|
#2223 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:29 ---------- o kurde..właśnie luknęłam na datę porodu z wydruku z usg...a tam 9 styczeń...jeszcze będzie tak, że do sylwestra dojdę
|
|
|
|
|
#2224 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2225 |
|
Zakorzenienie
|
gdzie na wydruku usg pisze termin porodu??
Djerba : super wiesci! Witam nowe mamusie! mam nadzieje za okolo tydzien na stale wbic sie w watek, czekam na podpiecie internetu. A w piatek Usg genetyczne. |
|
|
|
#2226 |
|
Wtajemniczenie
|
jest taki skrót EDD
|
|
|
|
#2227 |
|
Raczkowanie
|
Moje drogie Wizażanki - przyszłe mamy,
Chciałabym Was bardzo prosić o pomoc. Jestem studentką V roku psychologii i przeprowadzam badania do pracy magisterskiej na temat funkcjonowania związków u osób spodziewających się dziecka. Będę bardzo szczęśliwa jeżeli choć jedna z Was zgodzi się poświęcić 10 minut i wypełnić kwestionariusze. Z góry bardzo dziękuję! http://www.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/ankieta/9270...t-w-ciazy.html Edytowane przez Trufla Czas edycji: 2012-07-18 o 19:13 |
|
|
|
#2228 |
|
Zakorzenienie
|
Djerba jak faktycznie nie masz co z nimi zrobić to chętnie
mam tylko nadzieję, że faktycznie dziołszka wyjdzie
|
#2229 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja też bym była chętna na ubranka
oczywiście jeśli będzie Blanka a nie Adaś
|
|
|
|
#2230 |
|
BAN stały
|
Djerba gratuluję chłopaka !! ja też chcę synka, też chcę
mąż mi właśnie pichci spaghetti bo mnie naszło. Obejrzałabym jakiś dobry film, ale oczywiście w tv nic nie ma
|
|
|
|
#2231 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny..widzę, że trochę Was podczytuje wątek np. mitabe, wannabe, mala_chmurka itp.
może się ujawnicie?
Edytowane przez djerba Czas edycji: 2012-07-18 o 20:10 |
|
|
|
#2232 |
|
Zadomowienie
|
Djerba gratuluję chłopczyka
mężuś pewnie w siódmym niebie ![]() Mój mężuś oraz moi rodzice też chcą chłopaka mi jest to obojętne ważne aby było zdrowe ale po cichu marze o córeczce ![]() No dziewczyny maliny ujawnijcie się będzie nam weselej a wam na pewno raźniej bo służymy wam radom i wsparciem a też od was na pewno coś ciekawego się dowiemy
|
#2233 |
|
Zakorzenienie
|
a ja nie mam zadnych upodoban odnosnie plci
moze przy drugim dziecku.. Mowie o maluszku jak o dziewcznce ale to przez zlosliwosc
|
|
|
|
#2234 |
|
Zakorzenienie
|
Djerba, gratuluję chłopczyka!
Mamy już nasze autko, stoi pod domem, jest fajniutkie i kochane. Babka dorzuciła jeszcze pełen bak do niego. ![]() Nareszcie mam normalny internet, yay! Szaja, oglądałam dzisiaj te rurki, ale niestety nie mają czarnych, więc odpada.
|
|
|
|
#2235 |
|
Raczkowanie
|
Djerba gratulacje!
tak jak chcieliście i ważne, że zdrowe Ja też jestem w 15 i też chyba będzie chłopak bo coś dyndało między nóżkami, ale zobaczymy jeszcze za miesiąc
<embed src="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=czarna&y ear=2013&month=1&day=11&b abycount=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="120" height="180"></embed> |
|
|
|
#2236 | |||
|
Zakorzenienie
|
[
Cytat:
![]() Cytat:
mówisz masz ![]() Cytat:
|
|
#2237 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to znaczy Blanka na pewno, tylko mąż nosem kręci na Adasia bo bardziej wolałby Michałka- w sumie też mi się podoba więc walczyc nie bedę,a le Balnki broniłabym jak niepodległosci ![]() ![]() uciekam bo małż wzywa do sypialni ![]() będzie bobas kołysany |
|
|
|
|
#2238 | |||||
|
Zakorzenienie
|
hej
własnie pożarłam pyszny makaron z cukinią i nawet sama go zrobiłam, także chyba leń mnie opuścił mam nadzieję, że na dłużej, bo zapuściłam mieszkanie dość znacznie w poniedziałek moja mama kupiła gdzieś w lumpku taką super bluzeczkę dla dzidziaka i mi mówi, ze to tylko taka jedna rzecz, bo na razie nie ma co kupować itd., a za chwilę przynosi reklamówkę ciuszków i się śmieje, że już nie może wytrzymać i musi mi pokazać i dwie inne rzeczyCytat:
Cytat:
Cytat:
nazywa się Lucek, na cześć Lucjana z M jak Miłość![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2239 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zazwyczaj odpisywał mi parę razy dziennie... dzisiaj też mu oczywiście puściłam info odnośnie płci, ale cisza...a tak bym razem z nim teraz chciała się cieszyć no.. ale mam Was kochane z Wami mogę się nacieszyć a dziewczyny to chyba jakieś wstydliwe...
|
|
|
|
|
#2240 |
|
Raczkowanie
|
.
Edytowane przez wannabe Czas edycji: 2012-07-18 o 22:27 |
|
|
|
#2241 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale że jest chłopiec, to nie ma problemu i jest Fifi
|
|
#2242 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj, wannabe.
Zamierzasz dołączyć na stałe? Mam nadzieję, że tak, bo im nas więcej, tym lepiej. Dziewczyny, czego tak ogólnie najbardziej Wam brakuje w ciąży? Mi chyba gorących kąpieli, mmm. I piwa smakowego, uwielbiam Somersby.
|
|
|
|
#2243 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
) moj tp to 11 stycznia. zaklady co do plci ruszyly pelna para i w pracy i wsrod rodziny, zobaczymy co lekarz wypatrzy. w poniedzialek kolejna wizyta, wiec moze sie dowiem ![]() brzuszek rosnie a ja tymczasem doktoryzuje sie w dziedzinie wozkow... no i Was czytam i coraz bardziej dochodze do wniosku ze chyba pora na zakup jakichs ciuszkow ![]() sciskam goraco |
|
|
|
|
#2244 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2245 |
|
Zakorzenienie
|
Kaśka, gratuluję siusiaka
![]() Witam nową mamusię ![]() U mnie na ślubie świadkami byli moja siostra i brat męża. Oboje mężaci i żonaci ![]() Dziś robiłam zapasy zimowe - ogóraski chilli Jutro będę chyba przerabiać papierówki, prócz tego mroziłam fasolkę szparagową, zrobiłam sałatkę jarzynową i padam na twarz. Mam takie straszne mdłości, że chyba zwariuję. Od kilku dni, od rana do wieczora, aż mną rzuca Myślałam że drugi trymestr będzie spokojny, a tak naprawdę to się wszystko nasiliło. Nie wiem już jak sobie radzić. Na szczęście nie przekłada się to na jedzenie, nadal mi wszystko smakuje.
|
|
|
|
#2246 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() czesc dziewczyny. podczytuje watek bo sama spodziewam sie dziecka (TP 27.01). niestety nie mam za wiele czasu, ledwie daje rade pobieznie przejrzec watek, porownac swoje przezycia, objawy itp z waszymi. widze ze sie bardzo zzylyscie i jak ktoras sie nie pojawia dluzszy czas to sie martwicie - dlatego nie decydowalam sie na wpis ![]() Na zdjeciu nasze malenstwo
Edytowane przez wannabe Czas edycji: 2012-07-18 o 22:20 |
|
|
|
|
#2247 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja dziś piłam piwo bezalkoholowe i teraz mam wyrzuty sumienia a co do innych braków to też bym się chętnie wykąpała w gorącej wannie pełnej piany i pachnących olejków eterycznych aaach marzenie. No i na koncert jakiś bym poszła, albo ze znajomymi nad wisłę na piwo lub jakąś większą imprezę :p Ogólnie to czuje się opuszczona podczas ciązy przez znajomych no ale cóż większosć moich znajomych równieśników ma teraz wkacje odpoczywają po studiach, chalają, szlająją sie po klubach i mają fju bzdziu w głowie i co będą cięzarówki do siebie zapraszać Witam nowe mamusie
|
|
|
|
|
#2248 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Niekoniecznie smakowego, może być lodowaty żywczyk ![]() ------------------------------ Byłam w 5-10-15 znów http://www.51015kids.eu/niemowlak-0-...ch-5s2201?c=18 |
|||
|
|
|
#2249 |
|
Wtajemniczenie
|
Zapomniałam dodać że właśnie pałaszuje pysznego oscypka
|
|
|
|
#2250 |
|
Raczkowanie
|
djerba- gratulujemy chłopaka
![]() BlackSanctum - spotkań z przyjaciółmi przy wódeczce laurka23- podziwiam z tymi przetworami ... też by mi pasowało cokolwiek chociaż zrobić allllle taaaak mi sie nie chceeeeee
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:27.

co prawda na razie na 100% płci nie znamy, ale za półtorej tygodnia mam wizytę i będzie równo 15tydzień, więc może, może już coś będziemy wiedzieć 
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

hehehe 

ślub 28.04.2012
w poniedziałek moja mama kupiła gdzieś w lumpku taką super bluzeczkę dla dzidziaka i mi mówi, ze to tylko taka jedna rzecz, bo na razie nie ma co kupować itd., a za chwilę przynosi reklamówkę ciuszków i się śmieje, że już nie może wytrzymać i musi mi pokazać
no.. ale mam Was kochane