Komary gryzą po krewecie, ale i tak jesteśmy najpiękniejszymi PMkami na świecie XXVII - Strona 59 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-18, 20:54   #1741
nuna2
Zakorzenienie

Dot.: Komary gryzą po krewecie, ale i tak jesteśmy najpiękniejszymi PMkami na świecie

Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość
Ja też się bałam. Zbierałam się latami by pójść na kurs. Przed pierwszą jazdą to mało się nie posikałam ze strachu i potem na kursie też kilka razy się bałam (uroki nauki w warszawie). Na razie nie udało mi się zdać i strasznie mnie to wkurza bo tak mi się spodobało, że pojeździłabym sobie
w końcu zdasz

ja miałam to szczęscie, że poszło za 2 razem
Stary 2012-07-18, 21:00   #1742
201705121336
Konto usunięte

Dot.: Komary gryzą po krewecie, ale i tak jesteśmy najpiękniejszymi PMkami na świecie

zaraz troche nadrobie wątek .a ja dzisiaj dopiero zrobiłam foto do dowodu i jestem średnio zadowolona bo mam szyję Kleopatry (długą) i na tym zdj b sie to rzuca
201705121336 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-18, 21:03   #1743
NightButterflyVIP
Rozeznanie

Jak zobaczyłam, że przybyło ponad 10 stron.....to najpierw... a potem.... Czy wy nie macie innych zajęć poza wizażem, BABY????!!!!!

Cytat:
Napisane przez czarna_kawa80 Pokaż wiadomość
wrzucam moje dzisiejsze robotki reczne
sUPEROOOWE! I goście będą sobie takie fotki strzelać z ustami i z wąsami? A gdzie kupiłaś takie piękne karafki???? I dla kogo aparaty?
Stary 2012-07-18, 21:09   #1744
Cierpliwosc
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
ziele mi został taki:
Załącznik 4784947
metki wprawdzie oderwałam, ale w upał który panował na moim ślubie nie miałam go okazji założyć. ale nie wiem czy pasowałby Ci do sukni
Nena a to jest biały sweterek czy taki bardziej kość słoniowa czy inna wanilia? Też bym chciała sweterek, chociaż do mojej sukni raczej pasować nie będzie Upiera się jednak, bo zmarzluch jestem straszny
Cytat:
Napisane przez nuna2 Pokaż wiadomość
to się tak zdaje, ale popatrz: potem nie będziesz ,,uzależniona" od nikogo... a babcie to musisz mieć szczodrą
Babcię mam hehe niezłą, uzależniona będę od męża, na drugie auto nie będzie nas stać
Cytat:
Napisane przez Jamee Pokaż wiadomość
Ja przeszłam trzy szkoły (jeszcze nie zdałam prawka )
Chodziłam do Fiesty NIE POLECAM!, Do p. Tomaszewskiego-specyficzny człowiek ale zna się na rzeczy, CSK POLECAM!!!- są tam super ludzie, młodzi którzy mają cierpliwość po sto razy tłumaczyć oczywiste rzeczy. Z instruktorów z CSK polecam Łukasza, Mirka i p.Cieślika
Dzięki Mój Tż tez mi poleca CSK, bo sam się tam uczył no i Łukasz to kumpel moich kumpli, tyle o nim słyszałam, że tak jakbym go znała. Tylko właśnie nie wiem czy nie lepiej do jakiegoś starego dziada pójść, ŁF jest w moim wieku, obawiam się, że bym się dziwnie czuła. ktoś starszy będzie się na mnie darł, że jestem beznadziejna, to to przełknę, z młodszym się zawstydzę, że nie kumam i mogę się zniechęcić, ech.. nie wiem
Cytat:
Ja też się bałam. Zbierałam się latami by pójść na kurs. Przed pierwszą jazdą to mało się nie posikałam ze strachu i potem na kursie też kilka razy się bałam (uroki nauki w warszawie). Na razie nie udało mi się zdać i strasznie mnie to wkurza bo tak mi się spodobało, że pojeździłabym sobie
trzymam za zdanie
Cierpliwosc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-18, 21:10   #1745
moniq_87
Raczkowanie

Witajcie! Po pierwsze ogromnie Was przepraszam. Długo mnie nie było, tęskniłam i podczytywałam. Dopiero nadrobiłam. W sobotę miałam próbny makijaż a w piątek byłam u kosmetyczki. W związku z tym czuję się bardzo dopieszczona i zadowolona. Fotki nie najlepsze ale są! Z makijażu jestem bardzo zadowolona. Szykuje się mój panieński, wiem tylko, że mam się ubrać na biało i że impreza będzie się rozkręcać u mnie. Nie mogę się doczekać. Mam nadzieję, że będę się dobrze bawiła i będę potrafiła się rozluźnić...

Przede wszystkim - nie wiem czy mówiłam, najwyżej się powtórzę: LadyS, Nenka - wyglądałyście przepięknie, relacje super i tych kilka zdjęć które tu widziałam super. Na pocztę nie mam czasu

Kiciunia: Wyglądałaś przecudnie! Taka szczuplutka, taka śliczna Po prostu modelka!! Jak Ty to zrobiłaś...? Mówiłaś, że schudłaś - dieta, ćwiczenia, stres??

Muffin, pisałaś, że będziessz miała bukiet z frezji i eustom - masz już jakieś zdjęcie z neta? Pokaż koniecznie swoje, jak będziesz miała pliiiiiiis

Wiktusiaczek nie pochwaliła się kiecą po odbiorze, czy może przegapiłam??
Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
właśnie czytam ....
my mamy krewete, one dupencje.. no bywa. Ale cholerka nie trzeba po chamsku o Kindzi pisać! nigdy nie wiadomo jak u nich się ułoży .... a może i ślubu nie doczekają, różnie bywa. wiem po sobie. oczywiście nikomu źle nie życzę..

No ale nie plujmy już JADEM
Ta pani dobrze mówi! Polać jej - soczku
P.S. Bardzo mi się podobała reakcja kindzi, krótko zwięźle i na temat.
Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość
dokladnie...
trace wiare w ludzi jak widze takie zachowania, przykre jest to ze ludzi, ktorym radosc sprawia nieszczescie innych jest na swiecie niestety bardzo wiele

to jest to czego w ludziach nie lubie najbardziej - zlej zazdrosci i radosci z nieszczescia innych - nie umilabym sie cieszyc z nieszczescia nawet najwiekszego wroga...

Moj kolega z klasy od malego chorego Bartusia nie byl ani moim przyjacielem, ani nawet jakims dobrym kolega, a teraz staram sie im pomoc jak tylko moge, chcialabym, zeby wszyscy byli szczesliwi... tak jak ja

I aby na swiecie byl pokoj, radosc i jednorozce

Amen
Czy mamy tu jakąś miss?? Miss LadyS...

Cytat:
Napisane przez kilianna Pokaż wiadomość
to jednak będzie ten koniec świata? bo juz mialo nie byc, ze takim razie robię sobie przelew z konta firmowego i zwiewam za granice
bardzo ładny makijaż, taki rozświetlający i dziewczęcy
dziewczyny, miałyście/będziecie miały rajstopy czy pończochy? Co wg Was lepiej założyc? Myślicie, że wypada nic nie zakładać w razie upałów?
Mnie bardzo zależało, żeby mieć coś na nogach, kupiłam pończochy samonośne, bo takie do pasa to wg mnie niewypał. Miałam kiedyś zwykłe na weselu koleżanki i cała impreza to była porażka bo pas się odpinał... Także zamierzam mieć samonośki. Jednak jeśli miałabym mieć pip tołki albo sandałki to koniecznie gołe nogi...

Cytat:
A podzielicie się "przepisem na księgę gości"?:pro si: Zasadniczo myślę nad bazą do tegoż. Aktualnie wymyśliłam oprawę do pracy magisterskiej i obklejenie okładki ale może macie jakieś lepsze metody.
Ja też się nad tym zastanawiać...
Cytat:
Napisane przez megan713 Pokaż wiadomość
Znacie może jakieś namiary na sprawdzonego karykaturzystę/karykaturzystkę? tak żeby zrobił ze zdjęcia portret który będzie na prezent dla rodziców? już raz się z TŻ nacięliśmy na jednego "artystę"....
kilkanaście lat temu był taki jeden na krupówkach
Zdjęcia nie chcą się ząłączyć...

Zaręczyny 05. listopada 2011

Razem od 01. stycznia 2006
moniq_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-18, 21:21   #1746
zakrecona82
Raczkowanie

Dziewczyny,mam pytanie.Gdzie macie błogosławieństwo?w swoich domach rodzinnych?ja mieszkam z Tż od 2 lat i się właśnie zastanawiamy czy mamy mieć błogosławieństwo w moich domu rodzinnym(chociaz nie do końca taki jest..)i "wychodzimy"ze swoich domów.Czy mamy mieć błogosławieństwo w tym mieszkaniu,gdzie mieszkamy?

25.03.2011
25.08.2012
zakrecona82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-18, 21:22   #1747
zakrecona82
Raczkowanie

Dziewczyny,mam pytanie.Gdzie macie błogosławieństwo?w swoich domach rodzinnych?ja mieszkam z Tż od 2 lat i się właśnie zastanawiamy czy mamy mieć błogosławieństwo w moich domu rodzinnym(chociaz nie do końca taki jest..)i "wychodzimy"ze swoich domów.Czy mamy mieć błogosławieństwo w tym mieszkaniu,gdzie mieszkamy?

25.03.2011
25.08.2012
Stary 2012-07-18, 21:28   #1748
MiciaKicia
Zakorzenienie

Dziewczyny będę mieć w Kościele SKRZYPCE:jupi : jestem taka szczęśliwa.. będzie pięknie ...

Kroimy: 2016(?)
MiciaKicia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-18, 21:30   #1749
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez zakrecona82 Pokaż wiadomość
my mieszkamy razem i wychodzimy od siebie, to rodzice do nas przyjeżdżają na błogosławieństwo
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-18, 21:30   #1750
zakrecona82
Raczkowanie

zdublowało się

25.03.2011
25.08.2012
Stary 2012-07-18, 21:41   #1751
zakrecona82
Raczkowanie

[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;35382690]my mieszkamy razem i wychodzimy siebie, to rodzice do nas przyjeżdżają na błogosławieństwo[/QUOTE]

też właśnie się nad tym zastanawiam...

25.03.2011
25.08.2012
Stary 2012-07-18, 21:41   #1752
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Cytat:
Zróbcie tak jak wam wygodniej. My np. nie robimy błogosławieństwa wcale.

Buła jest z nami od 25.11.2014
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-18, 21:44   #1753
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Witam się wieczornie!!!
Szczególnie witam nowe wątkowe koleżanki Zakreconą i Nunę

Cytat:
Napisane przez Cierpliwosc Pokaż wiadomość
Dzięki, ja już nie mieszkam w L., za to mogę zdawać w tym samym mieście co Ty

Jamee a gdzie Ty chodziłaś na prawo?
Ja zdawałam prawko w OP i stamtąd mogę polecić zaczepistego instruktora ze sporym stażem. Ale zanim sie tam przeniosłam miałam przyjemność bywać na lekcjach w Rac. I akurat w CSK nie trafiłam dobrze. Ale to było z jakieś 7 lat temu...
A Łukasza oczywiście znam i to jak Szczerze, nie wyobrażam sobie jak z nim można na powaznie cokolwiek robić, a co dopiero uczyć się jeździć

Cytat:
Napisane przez Jamee Pokaż wiadomość
Ja przeszłam trzy szkoły (jeszcze nie zdałam prawka )
Chodziłam do Fiesty NIE POLECAM!, Do p. Tomaszewskiego-specyficzny człowiek ale zna się na rzeczy, CSK POLECAM!!!- są tam super ludzie, młodzi którzy mają cierpliwość po sto razy tłumaczyć oczywiste rzeczy. Z instruktorów z CSK polecam Łukasza, Mirka i p.Cieślika
Ja mam jeszcze kumpla w Elce na ul. Ogrodowej w Racku i osk Szwagier (Rogów, Radlin).

Cytat:
Wybierzcie miejsce wygodniejsze dla Was. Tam gdzie będziecie się lepiej czuli. Niezależnie od tego, gdzie bardziej wypada.
My akurat mieliśmy błogosławieństwo u mnie w domu, no i nie mieszkałam przedtem z TŻtem.

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
Dziewczyny będę mieć w Kościele SKRZYPCE:jupi : jestem taka szczęśliwa.. będzie pięknie ...

Jamee tak w ogóle to gratuluję mgr-a

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-18, 21:46   #1754
lolita25
Zakorzenienie

GG do lolita25

Cytat:
witaj
My mamy błogosławieństwo u mnie w domu
Skąd jesteś z wielk jeżeli mogę wiedzieć?
Stary 2012-07-18, 22:05   #1755
MARGIDA
Wtajemniczenie

czuję świeżą krew
witam nowe PM-ki

strasznie mi sie muli wizaż

wiedźma w kolejnym pokoleniu
no i mam córkę
i męża - czarodzieja
MARGIDA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-18, 22:17   #1756
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
Napisane przez MARGIDA Pokaż wiadomość
czuję świeżą krew
witam nowe PM-ki

strasznie mi sie muli wizaż
Też mam nerwa na wizaż, bo co chwilę error
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-18, 22:18   #1757
kasia_kuku
Zakorzenienie

Witam nowe pm!

Proszę o kciuki jutro, co by nie było później moich lamentów, że JA zły

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

kasia_kuku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-18, 22:18   #1758
kasia_kuku
Zakorzenienie

Witam nowe pm!

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

kasia_kuku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-18, 22:23   #1759
tusia_m
Zakorzenienie

Witam się wieczornie

Zaraz Was nadrobię - przede mną trudne zadanie, bo strasznie mi wizaż muli :/ albo error wyskakuje, albo strona nieziemsko długo się ładuje

Załatwiliśmy z TŻ dziś kilka ważnych spraw. wybraliśmy piosenkę na pierwszy taniec. przećwiczyliśmy kroki, jakie pasują do piosenki, teraz jeszcze czeka nas spotkanie z zespołem i ugadanie wszystkich szczegółów.

Can you feel the love tonight?
It is where we are...
tusia_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-18, 22:44   #1760
lolita25
Zakorzenienie

GG do lolita25

O rany ale dzis to sobie nie poplotkujemy bo wizaż oszalał i same errory wyskakują
Idę spać,może jutro będzie po problemie

---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ----------

Cytat:
Napisane przez tusia_m Pokaż wiadomość
Witam się wieczornie

Zaraz Was nadrobię - przede mną trudne zadanie, bo strasznie mi wizaż muli :/ albo error wyskakuje, albo strona nieziemsko długo się ładuje

Załatwiliśmy z TŻ dziś kilka ważnych spraw. wybraliśmy piosenkę na pierwszy taniec. przećwiczyliśmy kroki, jakie pasują do piosenki, teraz jeszcze czeka nas spotkanie z zespołem i ugadanie wszystkich szczegółów.
My też musimy zorganizować jakies spotkanie z naszym zespołem ale kiedy jak Tż ciągle w trasie a jak już mam go w weekend to sama nie wiem co mam robić,tyle jest do załatwiania,a jeszcze zaproszeń kilka do rozwiezienia zostało
Stary 2012-07-18, 22:47   #1761
Lily ofthe Valley
Zadomowienie

GG do Lily ofthe Valley

Dziewczyny czy wy też macie problem z wizazem? Juz 2 raz nie moge sie zalogowac
A co do błogosławieństwa to będzie u moich rodziców, no i ja idę dzien przed spać do mamusi w łasce po spowiedzi
Stary 2012-07-18, 22:48   #1762
lolita25
Zakorzenienie

GG do lolita25

Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość
Witam nowe pm!

Stary 2012-07-18, 22:53   #1763
zubi89
Zakorzenienie

Cytat:
Witam nowe pm!

Nie wątpie, że będzie pięknie na Tobie wyglądać

Niespodzianka 21.10.2021r.
zubi89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-18, 23:03   #1764
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Ambitnie zabrałam się za przeglądanie fot z wesela i tworzenie fotoksiążek dla rodziców- zwariuje zaraz!!!!!! Mamy tyle pięknych fot, że ciężko z jakichkolwiek zrezygnować

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-18, 23:03   #1765
ladystar
Zakorzenienie

Witam nowe PMki

mamy juz w domu nasza piekna nowa lodowke
kupilismy szafe w Ikei meble do nowego biura i setki innych rzeczy. Jestem splukana i padnieta

Jutro poczatek malowania i zakupy spozywcze do lodoweczki

ladystar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-18, 23:07   #1766
magdalennne
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość
Ksiądz mi zmiażdżył system. Jedna z par przede mna biorących ślub dała mu nr do kontaktu żeby reszcie przekazał, a on o tym zaapomniał. oni dzisiaj wrócili z anglii, ugadani z babką od ubioru kościoła, a tu przed nimi i po nich ubiera z kolei inna babka obydwa śluby... i teraz awantura o co chodzi bo oni chca tamtą, a my swoją
było nas 2:1 par więc stanęło na naszym
To księżulek pokazał... Ale dobrze, że stanęło na Waszym

Cytat:
można by było dołączyć zapewne do już mega zrzytych dziewczyn??
Do nas zawsze można dołączyć

Cytat:
no dużo zalezy od rowerzysty ale mnie męczy brzuś przy @.... a jak z dzidzią??
będziecie sie starac od razu po??
Nie chciałabym za długo czekać. TŻ chce już, ale chyba jednak postawię na noc poślubną

Cytat:
Hello
ja też tak się czaję,by się odezwaćmożna?
Pewnie, że można
Witajcie

Cytat:
kiecka jest taka:
http://suknieangela.com.pl/kreacja-zannet,51,pl.html
model Hanna,ładna?
Ładna

Cytat:
My mamy w domu moich rodziców. Z tym, że obydwoje wychodzimy z tego samego domu, bo odległość między naszymi domami wynosi 400km i moglibyśmy jednak tego nie ogarnąć

Cytat:
Witam nowe pm!

i proszę tam jakieś ukradkowe zdjęcie zrobić
magdalennne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-18, 23:08   #1767
tusia_m
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość
dzwoniłam tam, gdzie będę zanosić suknie na poprawki i powiedziałam też o tej akcji, że wydaje mi się, że jest żółta. Powiedziały, żebym przywiozła to zobaczymy. Pyta jaki materiał, to mówię, że tiul... no i mówi, że niestety ten materiał żółknie... Ale powiedziała, żebym się nie marwtiła, bo jak coś to wymieni sie tą wierzchnią warstwę... No nic. Najwyżej dół sukni będzie bez zdobień.
no widzisz, pokażesz im suknię, pewnie coś Ci doradzą nie martw się
Cytat:
Napisane przez lolita25 Pokaż wiadomość
My też musimy zorganizować jakies spotkanie z naszym zespołem ale kiedy jak Tż ciągle w trasie a jak już mam go w weekend to sama nie wiem co mam robić,tyle jest do załatwiania,a jeszcze zaproszeń kilka do rozwiezienia zostało
my z zaproszeniami sie już uporaliśmy ale też miesiąc szybciej od Was mamy wesele
to jest to - czasu mało a załatwiania dużo
ja póki co mam wakacje, więc jestem elastyczna i mogę dopasować się z załatwianiem do tygodniowych zmian TŻta
Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość
Witam nowe PMki

mamy juz w domu nasza piekna nowa lodowke
kupilismy szafe w Ikei meble do nowego biura i setki innych rzeczy. Jestem splukana i padnieta

Jutro poczatek malowania i zakupy spozywcze do lodoweczki
za zakupy

Gdzież moje maniery????? Witam nowe PMki

Can you feel the love tonight?
It is where we are...
tusia_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-18, 23:12   #1768
niut0
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Uwaga co do rozmiaru słuszna już padła - pończochy się inaczej dobiera niż rajstopy - ja noszę rajstpy 3-ki, a pończochy muszę mieć 1/2.
o ja to samo
kupiłam najpierw 3/4 ale na bym je musiała przyczepić
Stary 2012-07-18, 23:19   #1769
megan713
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez DobraDusza88 Pokaż wiadomość
Roman Wieloch do znalezienia w Internecie (ma swoją stronkę), bądź na Allegro Zamówiłam u niego karykaturę moją i TŻ na walentynki Byłam bardzo zadowolona. Nawet widniejemy u niego na stronie
dziękuję Dobra Duszyczko! już do nich napisałam mam nadzieję że dadzą radę terminowo... Madziunisiu - do Zakopca mi troche daleko. Na weekend byłam w Krakowie ale niestety Pan artysta wziął zaliczkę i miał dopracowac portety ze zdjęcia które nam zrobił. Czekaliśmy cały dzień na wynik jego "pracy" po czym jak odwrócił kartkę to oniemiałam - NIC nie było w tym podobnego do nas NIC! wkur****am się powiedziałam że tego się rodzicom na pewno nie da bo to po prostu NIE MY!

Dziś z TŻ byłam ponownie na kursie tańca. poszliśmy na jakiś inny dla narzeczonych (znów wałkujemy to samo ale i tak mamy karty Benefita). Marzy nam się walc wiedeński ale czas pokaże jak nasze umiejętności postąpiły...

megan713 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-18, 23:20   #1770
Wiktusiaczek
Zadomowienie

Melduję się ja - do południa, po powrocie od lekarza miałam Wam napisać cosik, ale jestem osłem i kurą domową i robiłam placki ziemniaczane z 12 dużych ziemniaków i zeszło sporo czasu Jestem osłem, bo przed chwilą je zjadłam podgrzane w mikrofali i chyba zaraz będę ) A kurą domową, bo pół dnia spędziłam w kuchni i przesiąknęłam zapachem placków i tak też poperfumowana pojechałam po kieckę.... (moniq_87: już naprawiam to niedopatrzenie i będę teraz narcyzem )

Ale konkrety!
Dziękuję za kciuki zdrowotne Z neurologicznego punktu widzenia jestem zdrowa, nic mi nie ma i mdleję z bólu, albo stresu - niska odporność na ból (a nawiasem - umiem pomóc choremu, pokrwawionemu człowiekowi ze szkłem w ręce, a ja jak się skaleczę to mi słabo ) i podobno przejdzie z wiekiem tak, jak pisała Margida

A kiecka - kocham JĄ jeszcze bardziej!! Gdyby nie moja Mamusia nie miałabym takiej sukni, więc radość i wdzięczność idą tutaj w parze No ale dobra - nie umiałam w NIEJ ustać nawet minuty i miałam ochotę ciągle kręcić się w kółko, skakać i nuciłam to http://www.youtube.com/watch?v=Qe500eIK1oA
Zostałam poproszona o przesłanie fotek z wesela i z sesji zdjęciowej, bo będę reklamą salonu!! I do tego poproszono mnie o zgodę na skopiowanie modelu sukni i oczywiście powiedziałam TAK!!
Piszę Wam to i mam łzy w oczach - kiecka wisi obok, ja ciągle mam ochotę otworzyć pokrowiec i tam pozaglądać, ale nie wolno, a ONA woła z pokrowca: "Wiki, ubierz mnie już!" Mam obłęd w oczach, radochę, banan i kochamy się wzajemnie - ja i ONA!! Idealna, moja, wymarzona, wyśniona i tak ciągle!! Nie, ja nie mam fioła - ja się cieszę miliard razy bardziej niż dziecko na widok cukierków, jak po zdaniu prawka, jak przy znalezieniu unikatu na wyprzedaży i chyba bredzę od rzeczy Ale mogę - kiecka Was pozdrawia!! I chce się zaprezentować
Tadaaaaammmmm!!!!!!!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMAG0891.jpg (95,2 KB, 156 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMAG0894.jpg (118,7 KB, 133 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMAG0919.jpg (73,3 KB, 136 załadowań)
Wiktusiaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości