|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3751 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż!
Ana, sterylizacja to naprawde nic zlego. Wieksze zlo to puszczenie kotki samopas i kocenie sie 3 razy w roku.
Jesli chodzi o czas, kiedy najlepiej poddac kotke zabiegowi, to sa dwie szkoly - albo jak najszybciej, albo po pierwszym miocie. Nasza sterylizowana byla nie majac kociakow i ma sie dobrze ![]() Co do pobudki - wspolczuje Ja codziennie wstaje o 5 ![]() Meduzka - GRATULACJE! ![]() Dobrej nocy dziewczyny
|
#3752 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż!
Cytat:
i gratulacje!Cytat:
Ja teraz dojrzewam do jazdy w UK(w Pl uwielbialam jezdzic ![]() Zapomnialam dzis wysłac toto lotka jak szlam biegac juz bylo za pozno Jutro musze wysłac kupon na sobote, bo raz w tyg musi byc
|
|
#3753 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Czesc
no ja jak zwykle ostatnia sie na watku pojawiam ![]() Cytat:
![]() hahahaha mi tez Cytat:
na szczescie dzis ogarnelam mieszkanie tak ze mozna jesc z podlogi (a to wszystko dzieki Mai ktora przewrocila kwietnik z kwiatkami na swiezo umyta podloge po czym razem z kotem przeleciala i narobili bloto w caaaalym mieszkaniu Cytat:
<owacje na stojaco> ![]() Cytat:
wiecie co..smutno mi ze nie mam jak z Wami posiedziec i popisac....wpadam na koniec dnia, zdaje relacje i lece spac.....nie podoba mi sie to ![]() jak juz pisalam posprzatalam caaale mieszkanie i padam....remont jeszcze nie skonczony bo musimy zamontowac kominek < > o oblozyc go takimi plytkami kamiennymi i nie wiem jak sie do tego zabrac ![]() aaa WSZYSTKIM SWIETUJACYM WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ I SPELNIENIA MARZEN |
||||
|
|
|
#3754 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za remont![]() I tak Wam sprawnie idzie ![]() Amani
|
|
#3755 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam takie samo zdanie |
|
|
|
|
#3756 |
|
Zakorzenienie
|
Butter, rzeczywiscie... Nie warto
![]() Kotek, owacje... Oł jeeeee... Ale wiesz, jeszcze rozami musisz mnie obsypac, tak jak na filmach ![]() Kot pedzacy przez rozsypana ziemie - skad ja to znam Ty masz Maje i kota, ja mam dwa koty ![]() My tez tesknimy! I czekamy na foty poremontowe - zapowiada sie pieknie! Z reszta nie tylko na Twoje foty czekamy (Butter, swita cos? )Emilko - piekny av! Leze w lozku i pisze z telefonu. Nie moge sie od Was oderwac
|
#3757 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
spoko spoko roze mialy byc niespodzianka ![]() oo tak dwa koty to to samo co kot i Maja wiecie co!!!!!!!! cycki mi sflaczaly
|
|
|
|
|
#3758 |
|
Zakorzenienie
|
Ana a co ty tak rano wstajesz??
meduzka gratualcje ![]() aaby ![]() Amani o kurde... współczuję. blonde wyślesz i pewnie wygrasz ![]() Kotku czyli mam się spodziewać, że moja też będzie diabełekiem wcielonym??
|
|
|
|
#3759 |
|
Zakorzenienie
|
Rany boskie...jaka presja na tym wątku...
świta, ale pisałam, że lampy nie było To co? Fotę bez lampy miałam wstawiać? A to Ci wyznanie na dobranoc ![]() Ale to od tego remontu? bo jak tak, to ja już nic więcej nie tykam TŻ robi wszystko sam |
|
|
|
#3760 | |
|
Zakorzenienie
|
dobranoc Cytat:
To Ci Maja z kotkiem narobiła roboty... ![]()
|
|
#3761 | |
|
Zakorzenienie
|
No Dziewczynki tylko 3 strony nadrabiana
DZIĘKUJĘ Zaraz Wam napiszę jak było wczoraj u mnie romantik tż wrócił z pracy, dostałam róże, ja zrobiłam obiad....... podczas obiadu się zakrztusiłam - zaczęłam strasznie kaszleć, a potem kichać, jak kichnęłam to wszystko co miałam w buzi wylądowało na mojej grzywce, rękach i policzkach a do tego podczas kichnięcia się posikałam - oto jak mieliśmy romantycznie Cytat:
masz talent Przykro mi, że tak się poczułaś ) w sumie, to mi głupio , że tak to wyszło, przepraszam :kwiatek:
|
|
#3762 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jak moje spie.przają A najlepiej jak np. leżymy już w łóżku, a te zaczynają swoje nocne gonitwy. Mąż z impetem wstaje z łóżka, wpada do pokoju - a jeden kot za tv, drugi udaje, że śpi na drapaku ![]() Ale że niby od czego? Tak nagle? Cytat:
Aaa, jak od remontu, to i ja już nie planuję! A Twój mąż może też niech już skończy, bo jeszcze jemu coś sflaczeje ![]() Dzień dobry! Co za masakryczny dzień dzisiaj Absolutnie nie mogłam dziś wstać, wszystko robiłam 14x wolniej... A teraz czuję jeszcze, że mnie gardło pobolewa Dodatkowa głowa zaczyna - cudnie po prostu! Ale od rana dostałam cudną wiadomość - po 13h porodu moja przyjaciółka urodziła Dobrze, że wczoraj nie zrobiłam zakupów, bo już miałam w rękach pajaca na 68cm - stwierdziłam "Grubszy, to będzie większy, będzie miała na później". Widzę, że tu za 74cm muszę się rozglądać ![]() Ależ się cieszę A poza tym jakie rzeczy dziecięce są słodkie! ![]() Jeszcze dziś, jutro, i weekend
Odtąd MY - już nigdy JA. W duecie siła. Edytowane przez aaby Czas edycji: 2012-07-19 o 07:28 |
||
|
|
|
#3763 |
|
Zakorzenienie
|
Hej kochane
W skrócie: na wizycie i usg wszystko super trochę mnie plecy złożyły wczoraj i leżałam plackiem, ale dziś już jest lepiej. Idę nadrabiać, a potem opiszę więcej
|
|
|
|
#3764 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 07:33 ---------- Poprzedni post napisano o 07:30 ---------- [1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;35375555]Strippi, Tomalinko: ja też nie zawsze bywam na Wizażu, czasem miewam przerwy, a czasem piszę i nikt nie odpowiada - bywa Nie przejmuję się tym, bo jest nas tu dużo i nie sposób o wszystkim pamiętać, wszystkim odpowiadać [/QUOTE]Oh, dobrze, że chociaż Ty tak uważasz Wiecie, i tak nie jest źle, biorąc pod uwagę fakt, że są tu same baby, i tylko raz czy dwa było ostro (a z niektórymi to znam się już z 1,5 roku) to i tak całkiem niezły wyniki. Przyjmijmy, że była to burza dla oczyszczenia atmosfery, wyciągnijmy z niej wnioski, i z czystymi kontami kontynuujmy wątek ![]() Bo jak nie, to wiecie - ja wkroczę do akcji a może być wtedy ostro ![]() ---------- Dopisano o 07:35 ---------- Poprzedni post napisano o 07:33 ---------- Cytat:
Może będziemy miały lepszą orientację, jak link do "przeglądu tygodnia" znajdzie się na pierwszej stronie???? Maleństwo ![]() ---------- Dopisano o 07:36 ---------- Poprzedni post napisano o 07:35 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 07:37 ---------- Poprzedni post napisano o 07:36 ---------- Cytat:
Jak tam mój zięciu się miewa???? ---------- Dopisano o 07:40 ---------- Poprzedni post napisano o 07:37 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 07:42 ---------- Poprzedni post napisano o 07:40 ---------- Cytat:
Ja się próbowałam wbić na inne wątki, no ale nie dało rady, ekipy zżyte, mało kto odpisywał, więc udzielam się tylko tu, bo tu to się czuję jak w domu ![]() ---------- Dopisano o 07:43 ---------- Poprzedni post napisano o 07:42 ---------- Cytat:
a magistra czego???? ![]() No to teraz jakie plany na wakacje???
|
|
#3765 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 07:50 ---------- Poprzedni post napisano o 07:46 ---------- Cytat:
tż się śmieje, że na starość będę miała pobożne cycki - czyli takie co jak się zdejmuje stanik to padają na kolana ![]() ---------- Dopisano o 07:53 ---------- Poprzedni post napisano o 07:50 ---------- Cytat:
![]() Ja też się wczoraj poczułam jak prawdziwa ciężarna...... najpierw to kichanie i wpadka, a potem to już cały wieczór coś mnie uwierało, drętwiało, bolało, masakra, pierwszy raz tak miałam...... niestety obawiam się, że będzie tylko gorzej
|
|
#3766 | |
|
Wtajemniczenie
|
Hejo
![]() Cytat:
Wpadłam wlaśnie tylko na chwilkę zobaczyć czy coś napisałaś już. No nic muszę mykać do pracy.. Miłego dnia Wam życzę
|
|
|
|
|
#3767 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Bryyy!
Po 2 godzinach latania po urzedach zalatwilam 1 papierek, ktory teraz pomoze mi w zalatwieniu drugiego. No ale lepsze to niz nic. ![]() Dziewczynkiiii, nie klocmy sie . Jest nas duzo, czasem ciezko wszystko spamietac i wszystkim odpisac ale kazda z Was jest wazna .Strippi, ja nie mialam pojecia, ze jestes na utrzymaniu Witaj!!!! Tak samo jak Butter czuje niedosyt zdjec Lenki. ![]() Jak twoje samopoczucie? Cytat:
Cytat:
![]() A co studiowalas? Cytat:
![]() [QUOTE=ButterBear;35383450 Dla mnie prawo jazdy to marzenie ściętej głowy... chciałabym...ale bardzo się boję. W związku z tym jestem skazana na komunikację miejską - chyba do końca życia. Co do diet, mam tak samo [/QUOTE] Ale czego dokladnie sie boisz? Konkretnie ![]() Cytat:
Kolezanka w UK to poczatkowo zawsze zle wjezdzala na ronda , dobrze ze akurat wtedy nic nie jechalo. No i ciezko jednak wrzucac biegi lewa reka. Ale wierze w Ciebie! Dasz rade! Cytat:
![]() I mam nadzieje, ze jak juz sie ogarniesz z tym remontem to bedziesz miec wiecej czasu na pisadlo. Ale tak same od siebie? Cytat:
swietnie!Cytat:
A z tymi cyckami to ja czuje w kosciach ze na bank przesadzasz...
|
|||||||
|
|
|
#3768 |
|
Wtajemniczenie
|
Bika jestem magistrem pedagogiki przedszkolnej i wczesnoszkolnej
![]() a wakacje niestety już miałam w czerwcu - dwa tygodnie w Turcji ![]() dziękuję za wszystkie gratulacje
|
|
|
|
#3769 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale na szczęście tż ma podejście "nie z cyckami się żeniłem"A co do świętowania, to ja już na prawdę nie mam przed tż wstydu i tak mnie to rozśmieszyło że ho ho ale ogólnie nie polecam.---------- Dopisano o 08:19 ---------- Poprzedni post napisano o 08:18 ---------- Cytat:
masz jakieś perspektywy na pracę??? I na jaką podyplomówkę się wybierasz??? Niestety w tym zawodzie to poniekąd konieczność
|
|
#3770 |
|
Wtajemniczenie
|
Jeżeli chodzi o pracę to średnio
![]() Aktualnie pracuję w firmie szkoleniowej i tutaj też mogę rozwijać skrzydła jako wykładowca
|
|
|
|
#3771 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
3 fotki z wczorajszego dnia w moim profilu
|
|
#3772 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
A u nas dzisiaj obok bloku jest od 10ej impreza dla dzieciaków róbiona przez MGOPS (moja mama tam pracuje a i ja tam 3 lata pracowałam ), więc sie wybieramy z mały, tylko muszę się wykąpać a taaaaaakiego lenia mam, strasznie mnie bolą te dłonie, nadgarstki...nawet mi ciężko chleb posmarować bo mi dłoń paraliżujeaaaa i my dzisiaj z córcią zaczynamy 30 tydzień )Wczoraj poprasowałam wszystkie pieluchy tetrowe i ubranka co mi z 5.1015. przyszły więc czekam na ten 37 tydz. spokojnie - wsio gotowe
|
|
#3773 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczynki!!! Dziś już czwartek, to prawie weekend
![]() Wszystkim razem i każdej z osobna gratuluję rocznic (Bika, dałaś czadu z kichaniem ) i wizyt u lekarza! O każdej jak tylko coś naskrobie myślę ) nie streściła mi tych moich 2tygodni nieobecności Trzymam w takim razie kciuki aby wszystko było dobrze, bo wiem, że długo czekałaś na te II kreski. Wszystkie Was uwielbiam i bardzo cenię sobie czas spędzony z Wami Oczywiście, czasem jest mnie więcej, czasem mniej, no ale takie życie. Lubię tu wracać i liczę, że będziecie przy mnie jak sama będę w ciąży ![]() A ze jest nas tak dużo, to naprawdę ciężko (mimo szczerych chęci) czasem wszystko ogarnąć ![]() Także peace love and ecstasy
|
#3774 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba trzeba się zabrać za ćiwczenie mięśni kegla nie tylko przy kichaniu, jak ostatnio próbowałam biec - uciekałam przed deszczem, to tak strasznie się śmiałąm, że też mi się zdarzyło ![]() o matko, to może chcesz teraz przyjechać do mnie???? I poprzygotowywać ale tak na poważnie, to w sobotę jadę do siostry - powybierać ciuszki po chłopakach, początkeim sierpnia jestem umówiona z koleżanką po odbiór ciuchów po dwóch dziewczynkach, listy zakupów zrobione - tylko nie ma czasu na ich realizację, w sierpniu zamawiamy łóżeczko i wózek (są już wybrane) u rodziców składzik rzeczy od siostry rośnie, więc nie jest źle Muszę najpierw porzadnie mieszkanko wysprzątać, a potem wszystko przywiozę i będę się zastanawiać gdzie to upchać
|
|
#3775 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cześć.
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Bika, wymiatasz z samego rana ![]() Dziewczyny, zdjęcia sypialni w moim profilu... Dziś rano wyszła plama na ścianie i odpadł karnisz z jednej strony |
|||
|
|
|
#3776 |
|
Zakorzenienie
|
A teraz to mi sie z kolei zrobilo lyso, bo jestem tutaj od 3 czy 4 czesci, bardzo sie z wami zzylam i myslalam, ze wy ze mna tez i ze nie ma tutaj podzialu na "nowych" i "starych"
|
|
|
|
#3777 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No i ta tarta Cieszę się, że smakowała ![]() Aha, jeszcze a propos moich zdjęć sypialni - jest tam troche pusto...ale chciałam Wam tylko ogólnie pokazać...
|
|
|
|
|
#3778 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i boska macie ta zyrafke, mysle, ze Strong by byla zachwycona.
|
|
|
|
|
#3779 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Butterku, pięknie!!! Bardzo podobnie jak u nas w sypialni!!!
Nasz dzień: 12.09.2009 Zawsze będę wierzyć... Edytowane przez agnusek22 Czas edycji: 2012-07-19 o 08:54 |
|
|
|
|
#3780 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Powoli ogarnia mnie uczucie, ze juz wszystkie urodzily tylko ja jeszcze nie Ktora mi wywrozyla, ze urodze w terminie ???Cytat:
Cytat:
I bardzo dobrze, bo nigdy nie wiadomo, kiedy zechce sie dzidzius pojawic ![]() Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:00.

Ja codziennie wstaje o 5 

i gratulacje!
jak szlam biegac juz bylo za pozno
a pani na szczepieniu powiedziała że Maje takie są 

> o oblozyc go takimi plytkami kamiennymi i nie wiem jak sie do tego zabrac 

) w sumie, to mi głupio
, że tak to wyszło, przepraszam :kwiatek:

Absolutnie nie mogłam dziś wstać, wszystko robiłam 14x wolniej... A teraz czuję jeszcze, że mnie gardło pobolewa 

tż się śmieje, że na starość będę miała pobożne cycki - czyli takie co jak się zdejmuje stanik to padają na kolana