Mamusie i ich kochane brzuszki - styczeń luty 2013 - cz.II - Strona 76 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-18, 23:21   #2251
ilkas
BAN stały

Dot.: Mamusie i ich kochane brzuszki - styczeń luty 2013 - cz.II

Dziewczyny czy w ciąży mogę używać takich kul http://www.organiquecosmetics.pl/pl/...apy/bath_bombs

Wypróbowałam ostatnio i jestem zachwycona. Tylko potem zaczęłam czytać skład i zaniepokoiły mnie olejki eteryczne i jakiś oczar wirginijski (cokolwiek to jest ). One świetnie nawilżają skórę dlatego tak mi teraz pasują bo czuję się przesuszona.
Opis składników jest taki:

Składniki aktywne:

oczar wirginijski — duży krzew, rosnący we wschodnich stanach USA i Kanadzie. Surowcem leczniczym i kosmetycznym są kora i liście. Wyciąg zawiera dużą ilość garbników, a także flawonoidy, kwasy galusowy i elagowy, leukoantocyjanidyny oraz saponiny. Wykazuje silne działanie przeciwzapalne, ściągające, przeciwkrwotoczne i przeciwbakteryjne. Doskonale oczyszcza skórę, wzmacnia naczynia krwionośne.
skrobia z pszenic

Jak myślicie ?
ilkas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-19, 07:01   #2252
badziabadzia
Zakorzenienie

Ja wczoraj weszłam z Tżtem do coccodrillo i ubranka były cudne, ale ceny też dlatego stwierdziliśmy, że jednak poczekamy na płeć żeby wybierać to co nam się na prawdę podoba a nie szukać tylko unisexów
Stary 2012-07-19, 08:09   #2253
mitabe
Rozeznanie

Hej dziewczyny, ciężko jest się wbić w temat -tyle piszecie, że nie nadążam hehe . Trochę jeszcze doczytam i napiszę coś więcej o sobie.

mitabe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-19, 08:29   #2254
hope01
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elllmi Pokaż wiadomość
hej

mi moja lekarka dałą namiary na babkę, która robi to połówkowe i ma podobno bardzo dobry sprzęt i kwalifikacje, więc jak chcesz, to mogę Ci podać; koleżanka do niej chodziła w ciąży i była zadowolona, tylko podobno to dość drogi interes jest
ale zawsze możesz przesłać, będę mieć w razie wu

Djerba gratuluję !!!

Ja dziś zgrzeszyłam. Tak chciałam czegoś słonawego itp, że wzięłam danie instant do pracy - puree - zabijcie mnie

Jeśli chodzi o dolegliwość, to przy podcieraniu nieco brązowego plamienia się zdarza. Owszem myślę z obawą o dziecku, ale gdyby nie daj Boże coś złego się działo, to pewnie by to inaczej wyglądało. Nie mniej spróbuję się wbić na jutro na USG dla świętego spokoju.
Wiecie kiedyś miałam nadżerkę. Tzn tak:
I gin: nadżerka jest, leczył mnie globulkami, później nagle chciał usuwać
II gin: stwierdziła, że jest niewielka nadżerka i ona z nią by nic nie robiła, tym bardziej, że jestem nieródką - dała jakieś globulki tylko
III gin: jest ślad po nadżerce
I teraz się zastanawiam czy przypadkiem ona się przez ciasnotę nie odnowiła

hope01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-19, 08:32   #2255
nazeczona
Zadomowienie

GG do nazeczona

Cześć kochane,
Ja tylko na chwilkę, w pracy trochę muszę porobić. Czuje się okej, zachcianek troszkę mam a jutro wizyta u doktorka, więc zdam relację co i jak

djerba gratuluję wymarzonego chłopca !

Witam wszystkie nowe mamuśki
Stary 2012-07-19, 09:00   #2256
Ifwka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ninagg Pokaż wiadomość
A rarazie oglądnijcie sobie zdjęcia:

z pleneru: http://www.blog.lukaszszczygielski.p...po-sandomierzu
z wesela: http://www.blog.lukaszszczygielski.p...niny-i-lukasza

W załączniku nasze zaproszenia weselne, projekt robiłam sama - a znaleziona na wizażu dziewczyna mi je wykonywała.
Piękne zdjęcia, mam wrażenie że kilka widziałam wcześniej, może na fioletowych PMkach

---------- Dopisano o 09:00 ---------- Poprzedni post napisano o 08:40 ----------

Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość
Dziewczyny, czego tak ogólnie najbardziej Wam brakuje w ciąży? Mi chyba gorących kąpieli, mmm. I piwa smakowego, uwielbiam Somersby.
Mi najbardziej brakuje piwa ze spritem, mamy teraz mały remonicki i Tż wieczorkiem sobie popija a jak zapach poczuję to aż mnie skręca z pragnienia.
Co do płci to w sumie chciałabym dziewczynkę ale Tż ma juz córkę ( z poprzedniego związku) panna 12 lat, i wiem że bardzo by chciał syna teraz więc mam nadzieję że będzie syn
19.02.2013 - Oliwka
Ifwka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-19, 09:02   #2257
Hosenka*
Zakorzenienie

Znowu mam ochotę na lasagnę

Mi niczego jakoś szczególnie nie brakuje.

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-19, 09:05   #2258
mitabe
Rozeznanie

Więc tak aby nie przeciągać kilka informacji o mnie:
- lat 30, mężatka
- pierwsza ciąża
- według OM 13 tydzień, a według ostatniego USG 14 tydzień - termin porodu przesunął mi sie na 20.01
Od poczatku ciąży jestem na zwolnieniu, było trochę plamienia więc luteina i nospa jest ciągle w użytku. Co do płci mam przeczucie, że to chłopiec, mąż myśli, że córeczka więc zobaczymy.
Pozdrawiam was wszystkie i wasze maleństwa!

mitabe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-19, 09:06   #2259
Ifwka
Zakorzenienie

Djerba gratuleję synka.
Wczoraj nawet na allegro przeglądałam wyprawki, na chłopka sa takie świetne rzeczy. Ja myśłałam że bratowa mnie wspomoże bo ma 6 miesięczną córeczkę, ale tak do 3 miesiaca to ma tez rózności dla chłopaka, ale wczoraj gadamy a ona prawie z placzem że wpadkę zaliczyli i ma taki termin jak ja, na luty. Więc z wyprawki nici, chyba że inna płeć dziecków będzie. Chociaz i sobie i jej życzyłabym chłopaka.

Pytałam wcześniej jak wyglądają pierwsze badania prenatalne, może któraś mi napisze tak z autopsji parę zdań.
19.02.2013 - Oliwka
Ifwka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-19, 09:07   #2260
badziabadzia
Zakorzenienie

Mi też w zasadzie niczego nie brakuje i zachcianek na razie żadnych nie stwierdziłam

mitabe to masz termin 4 dni przede mną
Stary 2012-07-19, 09:08   #2261
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość
Witaj, wannabe. Zamierzasz dołączyć na stałe? Mam nadzieję, że tak, bo im nas więcej, tym lepiej.

Dziewczyny, czego tak ogólnie najbardziej Wam brakuje w ciąży? Mi chyba gorących kąpieli, mmm. I piwa smakowego, uwielbiam Somersby.

Hej wannabe !
Somersby gruszkowe
Brakuje mi piwa nie będę orginalna

Cytat:
Napisane przez mitabe Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny, ciężko jest się wbić w temat -tyle piszecie, że nie nadążam hehe . Trochę jeszcze doczytam i napiszę coś więcej o sobie.
Napisz coś o sobie wklej zdjęcie swoje, maluszka a potem pójdzie z płatka anie się nie obejrzysz a pierwszą czynnością rano będzie wizaż

Ja dziś kupie sobie ogórki i zrobie ogórasy kiszone, będzie też zupa pomidorowa Mniaamm
Stary 2012-07-19, 09:10   #2262
ILLUSION
Wtajemniczenie

djerba gratuluję siusiaka. Ufff ulżyło mi bo byłoby że naprawdę wykrakałam wczoraj tą dziewczynkę hehe

Mi alkoholu aż tak bardzo się nie chce ale mam momenty, że wypiłabym Reddsa jabłkowego (zwłaszcza jak jest gorąco).
A wczoraj obchodziliśmy 3 rocznicę ślubu i piłam Piccolo w kieliszku do szampana oczywiście

I witam wszystkie nowe mamusie

Edytowane przez ILLUSION
Czas edycji: 2012-07-19 o 09:14
ILLUSION jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-19, 09:11   #2263
badziabadzia
Zakorzenienie

chwaliłam się Wam, że ostatnio zaczęłam ćwiczyć? Dorwałam gazetę z ćwiczeniami ciążowymi i od kilku dni wieczorem je wykonuje
Stary 2012-07-19, 09:12   #2264
suzi31
Raczkowanie

Cześć dziewczyny
Ja tradycyjnie mam zero energii, najchętniej zalegałabym cały dzień. Mąż wziął córkę i wyjechał na jakieś 2 godz., więc mam luz

Wczoraj odwiedziłam koleżankę, która jest w 30 tyg. ciąży (po wielu przejściach) i cały ten czas leży! Podziwiam jej siłę.

Co do zakupów dla maleństwa, to jakoś jeszcze mnie nie ciągnie, nie znając płci trudno coś wybrać. Na razie w Coccodrillo kupiłam śliczne 4 body (w Factory - więc ceny normalne) i w Auchan 2 body - podkoszulki.

Rano brzucha nie widać (leci 12 tydz.), choć przytyłam ponad 2 kg, popołudniu /wieczorem się znacznie uwypukla i jakbym więcej siedziała i chodziła robi się twardy. Badania prenatalne mam za półtora tygodnia.

Gratuluję udanych wizyt, poznania płci, przede wszystkim zdrowych maluszkówOby tak dalej.

Miłego dnia życzę
suzi31 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-19, 09:12   #2265
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ifwka Pokaż wiadomość
Djerba gratuleję synka.
Wczoraj nawet na allegro przeglądałam wyprawki, na chłopka sa takie świetne rzeczy. Ja myśłałam że bratowa mnie wspomoże bo ma 6 miesięczną córeczkę, ale tak do 3 miesiaca to ma tez rózności dla chłopaka, ale wczoraj gadamy a ona prawie z placzem że wpadkę zaliczyli i ma taki termin jak ja, na luty. Więc z wyprawki nici, chyba że inna płeć dziecków będzie. Chociaz i sobie i jej życzyłabym chłopaka.

Pytałam wcześniej jak wyglądają pierwsze badania prenatalne, może któraś mi napisze tak z autopsji parę zdań.
Tzn no nic specjalnego..... to jest zwykłe usg tylko szczegółowe i dłuższe mierzy NT, patrzy jak przepływa krew układ limfatyczny, mierzy pęcherz jak funkcjonuje serduszko, mózg i generalnie pokazuje Ci że ma dwie nóżki dwie rączki kość nosową, szczęke, dzidzia jak się zbudzi to robi śmieszne fikołki i wygbasy ogólnie bardzo symaptyczne badanie, jeśli robisz też test pappa, jest to zwykłe pobieranie krwi. Potem dostajesz wynik, zdjęcia i filmik jeśli chcesz, z tego co wiem można wybrać też badania 4d lub czasem są już w pakiecie.
Stary 2012-07-19, 09:25   #2266
sylwietta1988
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez badziabadzia Pokaż wiadomość
chwaliłam się Wam, że ostatnio zaczęłam ćwiczyć? Dorwałam gazetę z ćwiczeniami ciążowymi i od kilku dni wieczorem je wykonuje
podziwiam chciałabym miec tyle samozaparcia, ale wole legnąc z ksiązką albo dzieciową gazetką wczoraj robiłam ogórki w kurkumie- bedą jak znalazł na zimowe dni
sylwietta1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-19, 09:34   #2267
BlackSanctum
Zakorzenienie

Hej, dziewoje!
Ja jeszcze w łóżku, ale zaraz wstaję na śniadanko, a potem jedziemy gdzieś z TŻem naszym nowym autkiem.

Cytat:
Napisane przez hope01 Pokaż wiadomość
Ja dziś zgrzeszyłam. Tak chciałam czegoś słonawego itp, że wzięłam danie instant do pracy - puree - zabijcie mnie

Wiecie kiedyś miałam nadżerkę.
E tam, nic się dziecku nie stanie, jak raz na jakiś czas zjesz coś takiego... Sama lubię zupki chińskie i czasem nie mogę się powstrzymać , czytałam dużo na ten temat, ale nie znalazłam jako takich przeciwwskazań do jedzenia ich, ważne, by nie robić tego non stop.

A co do nadżerki, to ja też mam i od zdiagnozowania (2 lata temu) nic się z nią nie dzieje, więc nic nie robiłam w tym kierunku. Mój lekarz ma ją na oku i to wystarczy. Taka mała nadżerka to nic strasznego, nie grozi w żaden sposób dziecku ani Tobie.
BlackSanctum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-19, 09:39   #2268
sylwietta1988
Zakorzenienie

mi chyba tez najbardziej brakuje piwka, czasami az mi jezyk ucieka jak mąz popija wieczorem takie zimniutkie.......

a zachcianki, owszem owszem- głownie na kebab, ale nie taki w bule tylko na frytach i to z przepyszna suróweczką i sosem czosnkowym, mniam mniam kiedys nie gotowalam obiadu tylko czekałam az mąż z pracy wróci i mnie zabierze zabrał
Stary 2012-07-19, 09:42   #2269
Basia_Bogusia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez badziabadzia Pokaż wiadomość
To wspaniale, obyś wytrwała w tych ćwiczeniach, bo to na na pewno korzystne. Ja jakiś czas temu puszczałam sobie na YouTubie ćwiczenia dla kobiet w ciąży i ćwiczyłam z telewizorem Nawet to fajne było. Korzystam też z płytki dvd na której są ćwiczenia dla kobiet w ciąży i po ciąży. Jakoś ostatnio straciłam zapał lub stałam się bardziej leniwa. Ale planuję wrócić do ćwiczeń.

Jeśli chodzi o jakieś braki odczuwane w ciąży to tak na szybko nic mi nie przychodzi do głowy, więc chyba nie odczuwam jakiś wielkich braków. Pewnie jakbym zaczęła się nad tym dłużej zastanawiać znalazłoby się kilka rzeczy Piwa mi nie brakuje, bo ogólnie nigdy jakoś szczególnie za nim nie przepadałam.

Na obiadek będę dziś tworzyć żeberka i zrobię zupę z kurek.
Teraz sobie popijam mięte, czuję się jakaś taka pełna, chyba za dużo wczoraj zjadłam. Choć ostatnio to mam wrażenie, że codziennie za dużo zjadam

AAAAA noi i oczywiście witam ciepło nowe mamusie
Stary 2012-07-19, 09:56   #2270
nomenklaturabinominalna
Rozeznanie

Djerba gratuluję Ahhh zimne tyskie, albo okocim to jest to

Ahh dziewczęta, wczoraj od 15 naszły mnie takie bóle i się nasilały, zwłaszcza z lewej strony, a mam tam powiększony jajnik, więc naprawdę zaczynałam się bać, że może coś się dzieje z moim szkrabem, były mocniejsze niż zwykle Nie lubię panikować, ale stwierdziłam, że to pierwsza ciąża, a lekarze są po to, żeby mi pomóc, więc o 21 zamówiłam sobie taxi i pojechałam na pogotowie. Wolałam się upewnić, bo inaczej ze zwykłego zestresowania mogłoby się coś stać dzidziolowi Pojechałam, położna co prawda zachowała się jak gbur. Niemiła, chamska, żarła podczas pomiaru ciśnienia, a w ogóle to pomyliła karty ciążowe moją i innej kobietki i na porodówkę mnie prawie wywiozła Ale potem przyszła miła Pani doktor, zbadała, pouciskała i okazało się, że to macica tak mi jelito uciska Więc nawet jak dalej boli, to jestem już spokojna. A mój dzidzol to wielki człowiek i ma już 6,22cm

No, to opowiedziałam moje rewelacje. Trzymajcie się, miłego dzionka kobitki
nomenklaturabinominalna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-19, 10:00   #2271
sylwietta1988
Zakorzenienie

aaaaaaaaa musze wam jeszcze powiedziec ze miałąm w nocy takieerotyczne sny ze masakra, obudziłam się rano cała spocona i rzucialm na nieczgo nie podejrzewającego słodko śpiącego męża wniebozwięty byl ahahahah
Stary 2012-07-19, 10:00   #2272
ilkas
BAN stały

cześć dziewczynki
ale mam dobry humor od rana ktoś tu wspominał coś o ćwiczeniach postanowiłam, że idę dzisiaj na basen. Miałam chodzić regularnie a byłam dopiero raz w zeszłym tygodniu Przed ciążą dosyć dużo się ruszałam i teraz mi tego brakuje.

Zupę z kurek robiłam wczoraj, pyyycha.
A dzisiaj piekę udka z kurczaka, do tego smażę fryty, a na surówkę kiszona kapustka. Śniadania i kolacje nie są dla mnie takie istotne, ale jak tylko się obudzę to od razu myślę co by tu zjeść na obiad

Witam nowe mamusie
Stary 2012-07-19, 10:02   #2273
laurka23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sylwietta1988 Pokaż wiadomość
podziwiam chciałabym miec tyle samozaparcia, ale wole legnąc z ksiązką albo dzieciową gazetką wczoraj robiłam ogórki w kurkumie- bedą jak znalazł na zimowe dni
Widzę że nie tylko ja szaleję z przetworami. Ja jeszcze chcę zrobić ogórki w curry i w czosnku. Zobaczę czy mi energii starczy
Uwielbiam poranki, tylko wtedy nie mam mdłości, niestety za jakąś godzinę, dwie znów się zacznie

Jeśli chodzi o to, czego mi brakuje, to przez was piwa A dziwne to jest, bo go nigdy nie lubiłam
laurka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-19, 10:03   #2274
sylwietta1988
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nomenklaturabinominalna Pokaż wiadomość
Djerba gratuluję Ahhh zimne tyskie, albo okocim to jest to

Ahh dziewczęta, wczoraj od 15 naszły mnie takie bóle i się nasilały, zwłaszcza z lewej strony, a mam tam powiększony jajnik, więc naprawdę zaczynałam się bać, że może coś się dzieje z moim szkrabem, były mocniejsze niż zwykle Nie lubię panikować, ale stwierdziłam, że to pierwsza ciąża, a lekarze są po to, żeby mi pomóc, więc o 21 zamówiłam sobie taxi i pojechałam na pogotowie. Wolałam się upewnić, bo inaczej ze zwykłego zestresowania mogłoby się coś stać dzidziolowi Pojechałam, położna co prawda zachowała się jak gbur. Niemiła, chamska, żarła podczas pomiaru ciśnienia, a w ogóle to pomyliła karty ciążowe moją i innej kobietki i na porodówkę mnie prawie wywiozła Ale potem przyszła miła Pani doktor, zbadała, pouciskała i okazało się, że to macica tak mi jelito uciska Więc nawet jak dalej boli, to jestem już spokojna. A mój dzidzol to wielki człowiek i ma już 6,22cm

No, to opowiedziałam moje rewelacje. Trzymajcie się, miłego dzionka kobitki
takie baby jak ta połozna to powinny byc chyba sterylizowane, ja rozumiem ze mozna miec zły dzien czy cos ale zeby sie tak wyżywac? i prawidłowo zareagowałas, bo nigdy nic nie wiadomo, zwłaszcza ze to pierwszy dzidzius!!!! A zreszta, o każdego-chocby to było 5dziecko- trzeba dbac i się martiwc!!!! Dobrze, ze to nic z dzieciolkiem tylko tanasza macica szaleje.
Stary 2012-07-19, 10:04   #2275
ilkas
BAN stały

Cytat:
Napisane przez sylwietta1988 Pokaż wiadomość
aaaaaaaaa musze wam jeszcze powiedziec ze miałąm w nocy takieerotyczne sny ze masakra, obudziłam się rano cała spocona i rzucialm na nieczgo nie podejrzewającego słodko śpiącego męża wniebozwięty byl ahahahah
jejku Ty też? dziewczyny ja mam od tygodnia dzień w dzień jakiś sen erotyczny!! niektóre są tak głupie i dziwne, że masakra. Ostatnio np śniło mi się, że przyrodzenie mojego męża jest....w panterkę Taką niebieską... i co najlepsze, byłam tym we śnie zachwycona, baaardzo mi się podobało. Masakra jakaś. TŻ się co rano śmieje i pyta "jaki dzisiaj miałaś sen"?
a seksu mi się chce co chwilę
Stary 2012-07-19, 10:05   #2276
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez suzi31 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny
Ja tradycyjnie mam zero energii, najchętniej zalegałabym cały dzień. Mąż wziął córkę i wyjechał na jakieś 2 godz., więc mam luz

Wczoraj odwiedziłam koleżankę, która jest w 30 tyg. ciąży (po wielu przejściach) i cały ten czas leży! Podziwiam jej siłę.

Co do zakupów dla maleństwa, to jakoś jeszcze mnie nie ciągnie, nie znając płci trudno coś wybrać. Na razie w Coccodrillo kupiłam śliczne 4 body (w Factory - więc ceny normalne) i w Auchan 2 body - podkoszulki.

Rano brzucha nie widać (leci 12 tydz.), choć przytyłam ponad 2 kg, popołudniu /wieczorem się znacznie uwypukla i jakbym więcej siedziała i chodziła robi się twardy. Badania prenatalne mam za półtora tygodnia.

Gratuluję udanych wizyt, poznania płci, przede wszystkim zdrowych maluszkówOby tak dalej.

Miłego dnia życzę
Co to są?
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-19, 10:05   #2277
Hosenka*
Zakorzenienie

A propos piwa. Nieraz mama opowiada, jak to jej mama będąc w ciąży chodziła do największej speluny w mieście, kupowała bułkę (już teraz nie pamiętam z czym, z serem białym?) i kufel piwa - taki smak miała.
Wokół podpite chłopy i ona kobita z brzucholem

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-19, 10:08   #2278
sylwietta1988
Zakorzenienie

mam dzisiaj wizytę, wieczorkiem napiszę co i jak to polowa 16 tyg, wiec moze byłoby juz widac co tam miedzy nózkami dzidziol chowa???? strasznie jestem ciekawa....... najważniejsze zeby było zdrowe, a co by nie było- pokocham jak swoje

a i dokonałam wczoraj zakupu: 20s zt bodziaków 0-3 mies za 40 zł kolezanka któa dzisiaj przejazdem bedzie kolo mnie ma mi podrzucic bo przesyłka wyszła by mi troche za drogo
Stary 2012-07-19, 10:12   #2279
Lenova
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez hope01 Pokaż wiadomość
ale zawsze możesz przesłać, będę mieć w razie wu

Djerba gratuluję !!!

Jeśli chodzi o dolegliwość, to przy podcieraniu nieco brązowego plamienia się zdarza. Owszem myślę z obawą o dziecku, ale gdyby nie daj Boże coś złego się działo, to pewnie by to inaczej wyglądało. Nie mniej spróbuję się wbić na jutro na USG dla świętego spokoju.
Wiecie kiedyś miałam nadżerkę. Tzn tak:
I gin: nadżerka jest, leczył mnie globulkami, później nagle chciał usuwać
II gin: stwierdziła, że jest niewielka nadżerka i ona z nią by nic nie robiła, tym bardziej, że jestem nieródką - dała jakieś globulki tylko
III gin: jest ślad po nadżerce
I teraz się zastanawiam czy przypadkiem ona się przez ciasnotę nie odnowiła
Ja też wczoraj zgrzeszyłam -zjadłam 2 cheesburgery z Maca ale potem miałam wyrzuty sumienia i poprosiłam męża żeby zupę ugotował taką wielowarzywną żeby zrównoważyć złe i dobre wartości odzywcze :P

Mdłości mi powracają

---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ----------

Cytat:
Napisane przez ilkas Pokaż wiadomość
jejku Ty też? dziewczyny ja mam od tygodnia dzień w dzień jakiś sen erotyczny!! niektóre są tak głupie i dziwne, że masakra. Ostatnio np śniło mi się, że przyrodzenie mojego męża jest....w panterkę Taką niebieską... i co najlepsze, byłam tym we śnie zachwycona, baaardzo mi się podobało. Masakra jakaś. TŻ się co rano śmieje i pyta "jaki dzisiaj miałaś sen"?
a seksu mi się chce co chwilę
a ja myślałam że to ja mam dziwne sny, ale Ty wygrałaś
Lenova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-19, 10:24   #2280
suzi31
Raczkowanie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;35387912]Co to są? [/QUOTE]

Body bez rękawków, do góry wyglądają jak podkoszulek.
suzi31 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości