|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4111 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Trening Ewy Chodakowskiej
zerkajcie na tego bloga bo tam wiele rzeczy jest które byśmy chętnie zjadły a nie zjemy bo tłuste itp, a tam są dietetyczne wersję ![]() polecam zrobić wam troche ostrych tych chipsów, ja zjadłam kilka paprykowych i mi się odechciało , odniosłam do kuchni
|
|
#4112 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4113 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Bo ja widziałam z maliną w innym sklepie. ![]() ---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ---------- Mata zakupiona, słodka różowa, ale trudno innej nie było Lecę trzaskać killera |
|
|
|
|
#4114 | |
|
Zadomowienie
|
chciałam pokręcić HH, ale mam takie zakwasy po ćwiczeniach na talię z Tiffany Rothe, że nie dałam rady
![]() wsiadłam więc na rowerek i pokręciłam 45min. dziś dzień minął mi na stękaniu i jęczeniu, zwłaszcza przy podnoszeniu córy, co chwilę było "ałaaa, mamusię bolą boczki i grzbiet" ![]() ---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ---------- Cytat:
na dole sprecyzowane jest jaka czynność przynależy do danej kategorii. i tak np.opieka nad dzieckiem i sprzątanie domu jest wg tej strony pracą lekką! NIE ZGADZAM SIĘ!:P
|
|
#4115 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4116 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
pamiętam, że pomyślałam: "czym się tu zachwycać, to tylko kilka wymachów nogami, wielka mi rzecz". a potem zdychałam przez kilka dni![]() sprawdza się stare przysłowie: "nie osądzaj książki po okładce"
|
|
#4117 |
|
BAN stały
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#4118 |
|
Raczkowanie
|
A mnie naszla ochota na te kluchy: http://smak-zdrowia.blogspot.com/201...anej.html#more
Uwielbiam wszelkiego rodzaju kopytka, kluski, pierogi ;D
|
#4119 |
|
Zakorzenienie
|
15 skalpel za mną
|
|
|
|
#4120 |
|
Zadomowienie
|
Bardzo dziękuję dziewczyny za słowa otuchy w związku z hashimoto, jesteście kochane <3
Obiecałam dziś poćwiczyć, ale wszystko przeciwko mnie... Mój komputer dziś padł, odkąd wróciłam z pracy nie działa i pomogą tu tylko większe zakupy elektroniczne niestety ale to wymaga czasu na przemyślenie. Z zakupów spożywczych i innego załatwiania spraw wróciłam do domu o 21, więc czasu starczyło mi tylko na ogarnięcie się w różnymi rzeczami, bo zaraz spać idę. Mam na szczęście netbooka do przeglądania wizażu, ale bez napędu to nie mam na czym dvd odpalić. Ściągnęłam sobie mp3 to jutro coś popróbuję bez wizji wykombinować, ćwiczenia niby pamiętam.
|
#4121 |
|
Raczkowanie
|
Miałam zrobić killera, ale ostatecznie zrobiłam mój pierwszy skalpel i może to śmiesznie zabrzmi, ale jest on dla mnie cięższy niż killer
Przy killerze dyszę i świszczę jak najgorszy palacz a pot zalewa mi oczy, ale mimo wszystko skalpel jest cięższy, bo tak długo trzeba utrzymywać się na zgiętych nogach, machać nimi itd. Nawet ręce mnie bolały od tych wymachów. I dołączam się do większości dziewczyn: nienawidzę wymachów nogami leżąc na brzuchu. Mam wrażenie, że podniosłam je już na maxa a one dalej takie ogromne praktycznie leżą na macie. I pytanie: Czy przy ćwiczeniach na brzuch też boli was kark? Czy może ja jakoś źle ćwiczę? Zauważyłam to już przy Mel B, że muszę na chwilę odpocząć i go powykręcać.. |
|
|
|
#4122 |
|
Rozeznanie
|
Killer i 30 min hula hop za mną
Narobiłyście mi ochoty na te chipsy, chyba też je sobie zrobię w piątek
|
|
|
|
#4123 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dorzuciłam jeszcze 40 minut hh dzisiaj
|
|
|
#4124 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja mam postanowienie wytrzymać 100 dni bez chipsów i dziś jest 81
|
|
#4125 |
|
Zadomowienie
|
Tralalala, nie cierpie tego cwiczenia ze skalpela, gdzie Ewka lezy bokiem i majta nogami na wszystkie strony, a jej talia jest taka gladka i napieta, troszke sie jej tylko skora marszczy.. a ja tymczasem patrze na swoje rozbijajace sie o siebie fale tłuszczu na boczkach i talii XD
![]() Btw. jutro rano cisne killera rano z siostra i kuzynka.. nie wiedza co je czeka, tak sie chetnie zgłosiły Plus beda nam towarzyszyc dwie [2 i 4 latka] kuzynki o.o Szykuje sie niezly ubaw ;D A wy cwiczylyscie z kims wspolnie? ^^
|
|
|
|
#4126 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a co do tego ćwiczenia to mam tak samo. U niej talia jak stal a ja nie mam gdzie ręki położyć bo taaaaka fałda się robi że tylko sprawdzam przy pępku czy brzuch napinam
|
|
|
|
|
#4127 |
|
Zadomowienie
|
Zmierzyłam się dzisiaj i kopara mi opadła
![]() Zaczęłam ćwiczenia 29.05, miałam w międzyczasie tydzień przerwy urlopowej . Nie są to takie filigranowe wymiary jak Wasze, ale pochwalę się co mi tam ![]() brzuch na wys pępka-94-teraz 89 biodra-99 teraz 95 talia 87 teraz 84 biust 103 teraz 100 udo 56 teraz 53 No i ubył 1 kg Ogólnie jestem w szoku i ogromnie zmotywowana do dalszych ćwiczeń
|
|
|
|
#4128 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
kark mnie boli przy ćwiczeniach jak za słabo napinam mięśnie brzucha i przeciążam wtedy odinek szyjny kregosłupa, jak mocno cisne brzuch i mocno przyklejeam plecy do podlogi to wtedy kark ma spokuj Cytat:
![]() ![]() ja na razie ćwiczę sama choć koleżanka się zapowiedziała że dołączy, a mój TŻ jest taki że to ćwiczenie ktore nas tu rozklada lezenie na brzuchu i dwie nogi do gory potem na boki a potem na przemiennie bez niczego robi ja się pytam jak....ale na koniec potwierdził że to najtrudniejsze ćwiczenie z tej płyty ---------- Dopisano o 08:16 ---------- Poprzedni post napisano o 08:15 ---------- Cytat:
![]() klaski :
|
|||
|
|
|
#4129 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4130 |
|
Raczkowanie
|
ja wczoraj dopiero zaczęłam ćwiczenia z drugiej płyty Pani Ewy. Ojjj przyznać muszę,że nie wszystkie zrobiłam, ale dotrwałam do końca. W końcu czuję,że moje ciało zaczęło pracować, najlepsze są żabki
mam nadzieję,że dotrwam do końca i niedługo, tak jak Pani Ewa wszystkie ćwiczenia będą robione z uśmiechem na twarzy a nie bolesnym pojękiwaniem
|
|
|
|
#4131 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
"Rozbijające się fale" ![]() ---------- Dopisano o 09:00 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ---------- Cytat:
DDDD Sąsiedzi z parteru prawdopodobnie mnie słyszeli przed chwilą, jakie Wy macie teksty boskie!!!!!! ![]() ---------- Dopisano o 09:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:00 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#4132 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gratulacje
|
|
|
|
|
#4133 |
|
Zakorzenienie
|
No i mnie wszystko boooooli
Skacząc na koncercie, starałam się napinać odpowiednio mieśnie ![]() Ciekawe czy dam rade zrobić skalpela ![]() Dusia super efekty ![]() A wiecie? Jak zauważyłam na swoim ciele (rękach i nogach) nie znanego pochodzenia siniaki. Czy to możliwe że od ćwiczeń
|
#4134 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() chyba tylko ja jestem takim Pokemonem i nic mi nie leci:/ ---------- Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ---------- Cytat:
czy wlasnie cwiczycie? koniecznie daj znac po ja lubie cwiczyc w samotnosci, choc za czasow panienskich towarzyszyly mi moje koty
|
|
#4135 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ale mam zakwasy po tym 10 minutowym filmiku
...podnieść się z łóżka nie mogłam
|
#4136 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() BRAWO![]() ![]() ![]()
czekamy na maleństwo ![]() ...Nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu...Czas i tak upłynie... Edytowane przez tinula Czas edycji: 2012-07-19 o 08:54 |
|
|
|
|
#4137 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Od ćwiczeń.
|
|
#4138 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ---------- może lunatykujecie?
|
|
#4139 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie już wczoraj wieczorem pobolewało ... a Twoje słowa są bardzo pocieszające
|
#4140 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:40.

zerkajcie na tego bloga bo tam wiele rzeczy jest które byśmy chętnie zjadły a nie zjemy bo tłuste itp, a tam są dietetyczne wersję 

Bo ja widziałam z maliną w innym sklepie. 

klaski :

Skacząc na koncercie, starałam się napinać odpowiednio mieśnie