|
|
#211 |
|
Wtajemniczenie
Przekupka: 81 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Czerwiec wyłącznie MINERAŁY u Cynaamonki Meow SilkNaturals Aromeleigh EDM
Ok, czyli ode mnie dla Ciebie:
Naturalny olejek z szalwii, 5g - parę kropli, 12/13, Mazidła Olej z nasion truskawki, 06/13, ZSK, 5ml Tipeptide - peptyd przeciwzmarszczkowy, 02/13, Naturalis, 1,5g Olej z kminku, odlewka 5ml 1/2 Candy Girl podkład bardzo jasny sample może za KERASTASE, Nutritive Nutridefense Masque Himalaya Herbals, Protein Shampoo Extra Moisturizing LAVERA KURACJA-MASKA MLECZKO RÓŻANE ? |
|
|
|
|
#212 |
|
Zakorzenienie
|
to interesuje mnie kostka aleppo te 2/3 i to co zostało - olej z nasion truskawki, mleczan i alantoina,co byś za to chciała ode mnie?
|
|
#213 |
|
Zakorzenienie
|
maskę wycofałam , zostawiam jednak sobie
|
|
|
|
|
#214 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 42 pkt / 100% pozyt.
|
Tak dokładnie te co napisałaś
Zoyka mi się podoba A KiKo ma jakiś numerek? |
|
|
|
|
#215 |
|
Raczkowanie
|
Pędzle nie są używane , dostałam w prezencie i tak leżakują w szufladzie. Tylko nie mam od nich opakowania
|
|
#216 |
|
Zadomowienie
|
super
serum korres do odlania mam takie http://www.ulta.com/ulta/browse/prod...ush&navCount=1. kończy mu się data ważności (do października) ale kupiłam i otworzyłam je pod koniec czerwca więc nie jest to żaden staroć, pachnie też ładnie, żadnym dębem serum tigi mam takie http://www.tigihaircare.com/consumer...m&categoryID=5 - odleję bo jest diabelnie wydajne, mam od października/listopada zeszłego roku, używam codziennie i zużyłam 1/3 postaram się dodać te rzecz do wątku dzisiaj lub jutro, muszę tylko cyknąć zdjęcia. jest jakaś szansa na zarezerwowanie tych rzeczy które mnie interesują (jeśli moje specyfiki Cię zainteresują)?
|
|
#217 | |
|
Wtajemniczenie
|
Ale którą? Kerastase czy Lavera?
---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ---------- Cytat:
Edytowane przez cynaamonka Czas edycji: 2012-07-20 o 09:43 |
|
|
|
|
|
#218 |
|
Zakorzenienie
|
Kerastase
|
|
|
|
|
#219 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ---------- Szkoda, bo właśnie na tej mi najbardziej zależało. ---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:23 ---------- Chętnie bym przygarnęła dwa pędzle - ten ecotools, drugi od góry na zdjęciu i Hakuro H52. |
||
|
|
|
|
#220 |
|
Zakorzenienie
|
Cynamonko Droga
![]() ale maski Kerastse i tak bym Ci za olejki nie dała. Z całym szacunkiem dla olejków, ale te 5ml każdego to ile sa warte? ze 2-2,5zł za jeden a maska koszt.170zł
|
|
|
|
|
#222 |
|
Zakorzenienie
|
nie opłaca mi się oddawać 2 pędzli - aleppo kosztuje jakieś15-18 zł całe - czyli 2/3 maks 12 zł, mleczan 5,90 - i nie wiem ile w twojej buteleczce jest, alantoina też kolo 6 zł, olej z nasion truskawki 5ml jest warte jakieś 4 zł. To wszystko razem nie jest warte kulki z hakuro samej nawet
|
|
#223 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No a wartość rzeczy, o które prosiłaś podliczyłam teraz i wyszło 56zł, uwzględniając zużycia oczywiście. Więc faktycznie mniej niż wartość maski ale nie aż tak duża różnica jak Ty wskazałaś. Chcesz więc wymienić te rzeczy ode mnie za Laverę i szampon nawilżający? ---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#224 |
|
Zakorzenienie
|
ecotools mogłabym oddać plus jeszcze coś pewnie dla wyrównania wartości, ale obecnie go negocjuję i czekam na odpowiedź
|
|
#225 |
|
Zakorzenienie
|
cóz, 170zł zapłaciłam za 200ml w salonie a szampon w salonie koszt.99zł. Niestey, ale kosmetyki Kerastse są drogie
|
|
|
|
|
#226 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#227 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem zainteresowana
I mam nadzieje, że Cie nie uraziłam, ale tyle zapłaciłam za maske. Kosmetyki Kerastase kupuje w salonie Jean Louis David, więc ceny można sprawdzic.Twoje pytanie teraz zobaczylam ( podjechałam do góry). Chciałabym od Ciebie Olej z nasion truskawki, 06/13, ZSK, 5ml Tipeptide - peptyd przeciwzmarszczkowy, 02/13, Naturalis, 1,5g Olej z kminku, odlewka 5ml 1/2 Candy Girl podkład bardzo jasny sample Najdroższy jest róż, bo 1/2 t z 3,5gram (costasy ) będzie 20zł, tak? olej z truskawki 15ml- 10zł na ZSK ( zaokrągliłam w góre) kminek 30ml -17zł na ecospa Tipeptide 5gram - 10zł ( zaokrągliłam w góre) więc jak wyliczyłaś 56? mam nadzieje, że tym pytanie Cię nie uraziłam. Może faktycznie jest 56zl ( nie za bardzo orientuje się w olejach i minerałach a ceny wziełam z netu) Edytowane przez Lolka_L Czas edycji: 2012-07-19 o 13:52 |
|
|
|
|
#228 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A kminkowy to inaczej z czarnuszki, kupiony w mazidłach - ja nie uznaję produktów z ecospa, biochemię kupuję najchętniej w mazidłach, potem zsk, w naturalisie tylko to, czego nie mają inni. I tyle. Namnożyło się marek organicznych, naturalnych, ekologicznych - nie mam ochoty testować kto na ile nagina prawdziwość swoich opisów. Nie będę sprawdzać ceny w JLD, nie wygłupiaj się I nie, nie uraziłaś mnie, tylko lubię, kiedy obie strony negocjacji podchodzą do nich nieco aktywniej i zamiast Twojej odpowiedzi "Maskę zdecydowałam zostawić sobie" wolałabym usłyszeć "Maskę zostawiam sobie, ale i tak bym Ci jej nie dała, za to mogę Ci zaproponować to i to" - wtedy łatwiej do czegoś dojść. Ja nie znam cen kosmetyków fryzjerskich, Ty cen biochemii, trochę błądzimy po omacku. Kiedy zostawiasz mnie z taką lakoniczną odpowiedzią to dla mnie jest sygnał, że nie jesteś zainteresowana rozmową.Zapytam więc tak - co za rzeczy, których ode mnie chcesz, mogłabyś mi zaproponować ze swoich, biorąc pod uwagę, że interesują mnie kosmetyki do ciemnych, suchych, cienkich włosów tak, żebyś miała poczucie, że wartości kosmetyków sobie odpowiadają? |
|
|
|
|
|
#229 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wydaje mi się że na opakowaniu nie ma informacji żeby było skierowane do jakiegoś konkretnego typu włosów, ale jeszcze sprawdzę w domu i dam znać
|
|
|
#230 |
|
Zakorzenienie
|
No to fajnie, że sobie wyjaśniłyśmy
![]() wyliczyłam, chociaż nie ciepie wyliczeń róż LL 20zł kminek - 4zł truskawka, 3,5zł TRIPEPTIDE - 2,5zł jak się pomyliłam, popraw ![]() czyli razem 30zł Czy satysfakcjonowała by Cię maska Lavery? na stronie Lavery koszt.36zł ( ja w Organique zapłaciłam więcej ) użtya dwa razy?http://www.lavera.com.pl/p270-kuracj...zko.rozane.htm lub dwa szampny Himalaya, ten co w wątku i drugi Protein Shampoo 2w1 ( siła i blask) raz użyty lub moze masz jeszcze inne propozycje .... Edytowane przez Lolka_L Czas edycji: 2012-07-19 o 14:45 |
|
|
|
|
#231 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
PW?
|
|
|
|
|
|
#232 | |
|
Zakorzenienie
|
ja ten olejek szałwiowy z Mazideł chętnie przygarnę
![]() kopiuję tutaj, żebyś nie szukała ![]() Cytat:
Edytowane przez MysiaJadwisia Czas edycji: 2012-07-19 o 15:18 |
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#234 |
|
Zakorzenienie
|
hihi
|
|
|
|
|
#235 |
|
Zakorzenienie
|
No to pisze
|
|
|
|
|
#236 |
|
Raczkowanie
|
No mi u Ciebie tak jak pisałam wcześniej podobają sie lakiery i te paski wybielające .
|
|
#237 |
|
Zakorzenienie
|
zwolnił mi się pędzel z ecotools, ale widzę że olej z truskawki też wymieniłaś, także chyba jednak podziękuję, bo się lista wykruszyła
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#238 |
|
Rozeznanie
|
spoko, poczekam na ewentualną aktualizację i napiszę Ci co mi się podoba a Ty mi powiesz co mogłabyś oddać
|
|
|
|
|
#239 |
|
Zadomowienie
|
tak jak myślałam, nie ma na opakowaniu informacji o tym że jest przeznaczone do jakiegoś typu włosów.
|
|
#240 |
|
Zadomowienie
|
Jasne
Jako, że malina zniknęła to dałoby się wymienić truskawkę, elastynę i kuleczki na Zoevę?
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:37.

serum tigi mam takie
postaram się dodać te rzecz do wątku dzisiaj lub jutro, muszę tylko cyknąć zdjęcia. jest jakaś szansa na zarezerwowanie tych rzeczy które mnie interesują (jeśli moje specyfiki Cię zainteresują)?

a maska koszt.170zł

ok, rezerwuję