|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4351 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
cześć nie było mnie dwa dni, a już tyle naskrobałyście
u mnie te dwa dni były fatalne przez duże F. Pofolgowałam na maksa, ana wadze 59 wracam pokornie i obiecuję poprawę. Też tak macie, ze jak skusicie się na mały grzeszek to dalej po prostu "wpadacie"? po siałku nie widzę tych dwóch kg, ale ta świadomość jest okropna muszę chyba jakiś dzienniczek prowadzić żeby się zmotywować, bo inaczej znów popłynę^ ^
|
#4352 |
|
Uzależnienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Liczę na to, że jak będę wysportowana to będzie inaczej
więc ide na spotkanie z Ewką
|
#4353 |
|
Raczkowanie
|
no to już się popisałam..... obowiązki wzywają Zdążyła zaledwie dwa posty napisać
![]() No cóż. Jeszcze tak szybko - pod względem dietki jest ok przy czym dzieci dają czadu więc mam duuuuuuuuuuuuużo ruchu. Za tydzień ważenie Pozdrawiam i życzę Wam słonecznego dnia |
|
|
|
#4354 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mamy wina po weselu(dostawalismy zamiast kwiatow) i tak powoli opróżniamy barek. A w miedzyczasie grille odwiedziny to piwka wpadaja![]() ---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ---------- A tak wogóle heloł!! Zyje mam sie dobrze. Z deda beznadzieja Dzis na wadze 57,3 kg Zalamie sie. 5 wyjezdzamy![]() ---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ---------- I ja!!1 Chyba wiecej jak maz baluje:---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ---------- Cytat:
No i jak u mnei jakies efekty maja byc ![]() ---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:41 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ---------- Cytat:
Edytowane przez czbasia Czas edycji: 2012-07-19 o 15:15 |
||||
|
|
|
#4355 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tak trabia o profilaktyce ![]() ---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4356 | |
|
amor vincit omnia
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4357 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jakos nei odbieram wyników nigdy, maja moj nr tel. jak cos niepokojacego zawsze dzwonia
|
|
|
|
|
#4358 | |
|
amor vincit omnia
|
Cytat:
no ja tak samo, przy kolejnej tma wizycie tlyko mi pokazują wyniki jak chce. a jakby co to by zadzowonili |
|
|
|
|
#4359 |
|
Zakorzenienie
|
No ja już po pracy, w domu, czyli bezpieczna
żadne trąby i inne cuda mnie nie napotkały póki co
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
#4360 |
|
Raczkowanie
|
Ja też do Gina chodzę w miarę regularnie, tak około co pół roku no i oczywiście co rok-półtora robię cytologię i póki co wszystko ok. Brałam tabletki długi czas więc wymuszone miałam te wizyty u Gina ze względu na to że potrzebowałam kolejnych recept, a że chodzę prywatnie to żeby skasować za wizyte musiał mnie zbadać dokłądne. nawet USG dopochwowe miałąm ze 2 razy robione.
TRZEBA chodzić do Gina bo jak by sie coś działo to mogą byćproblemy z zajściem w ciążę w przyszłosći, a tego żadna z nas by chyba nie chciała !! PS ten pan ginekolog do ktorego chodzę badał moją mamę gdy była ze mnąw ciaży zawsze mam do niego sentyment ze zna mnie od 'fasolki' i nie jest wcale taki stary bo 45-50 jakos tak jak moi rodzicea dziś było: 10.00 owsianko-kasza manna (nie umiem z niej zrezygnować )13.00 grahamka + kawa z mlekiem (lubie czasem suchą bułe zjeść) 16.00 6 pierogów z jagodami z odrobiną smietany z brązowym cukrem został mi jeszcze serek wiejski o 19 ale chyba to za mało, musze isc cos dokupić Edytowane przez lisa87 Czas edycji: 2012-07-19 o 16:21 |
|
|
|
#4361 |
|
amor vincit omnia
|
usg też warto zrobić co jakiś czas
ja po recepty to dzwonię i mam do odbioru potem, nie musze czekać w kolejce ani nic |
|
|
|
#4362 |
|
Uzależnienie
|
Mi gin robi usg zawsze jak jestem na kontroli
|
#4363 |
|
amor vincit omnia
|
|
|
|
|
#4364 |
|
Raczkowanie
|
aguniaaaaa041986 jesli chodzi o prace to od kilku lat siostra mieszka w anglii i ma swoja firme
pracuje u siostry wiec ze znalezieniem pracy nie mialam problemu![]() a prace na pewno jakas znajdziesz trzeba tylko duzo szukacwlasnie tutaj nie widzialam takiego hula hop nigdzie moze na ebay-u bedzie![]() zooska dziekuje ![]() heroine86 dziekuje ![]() dzaga1989 biegam rano, jest cisza, spokoj, nikt mnie nie widzi wiec sie nie stresuje polecam bieganie rano jutro jak tylko nie bedzie padac rowniez ide rano pobiegac![]() ja biegalam rok temu caly maj i schudlam 5 kg, ale wrocilo, bo odpuscilam bieganie ![]() na poczatku jest ciezko, ale pozniej sie przyzwyczaja organizm ![]() lubie biegac, nie mam roweru wiec biegam:P heroine86 tez uwielbiam arbuza!!! tak malo kalorii?? to od dzisiaj jem go ciagle:P choc ma duzo cukru podobno wczoraj jadlam wieczorkiem![]() a jesli chodzi o pogode to w polsce jest jakis dramat ale dzisiaj rano ogladalam wiadomosci i ma sie wypogodzic ![]() u mnie od dzisiaj jest sloneczko i 21 stopni, ma sie utrzymac do weekendu i pozniej rowniez Oby, bo juz mam dosc deszczuuu![]() mielnustez tak mialam, ale po dwoch dniach waga mi spadla o 1kg ![]() spokojnie, i jedz regularnie 5 posilkow, nawet jakies male te posilki, ale trzeba je zjesc iii wypij dzis duzo wody, zebys w koncu odwiedzila wci nie waz sie po jedzieniu, tylko najlepiej po porannej toalecie i nie codziennie, a co tydzien![]() sniadanie:mala kawa i dwie parowki z dwiema kanapeczkami wazy dr.sniadanie:jogurt owocowy, jablko-170 kcal obiad:nie chce mi sie nic gotowac, pewnie zjem jajecznice, albo cos podobnego podwieczorek: arbuz-30 kcal kolacja:musli z mlekiem200 kcal duzo wodyyy ![]() calosc 940 kcal:P mieszcze sie w 100o kcal ![]()
poczatek:67.3 kg,obecnie58,57,56,55,54,53,52,51,50 11.3 kg za mną zostalo 6 kg do zrzucenia termin: czerwiec cel: zgrabne ładne nóżki ![]() ''Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie'' Edytowane przez madzia6245 Czas edycji: 2012-07-19 o 17:10 |
|
|
|
#4365 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wogole trafilam na swietnego lekarza. Na ost. wizycie pytam. "panie doktorze tyo jak to jest w tym moim przypadku, bo wszyscy mowia ze moj zegar juz nei tyka a bije". A ten., P. Basiu spokojnie spokojnie.. Ale wie pani co?? Moze sie pani juz zapomniec, hehe ![]()
|
|
|
|
|
#4366 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Jakoś mało no i kolację bym zmieniła na bardziej białkową
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||
|
|
|
#4367 | |
|
Uzależnienie
|
Cytat:
|
|
#4368 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przekonałam sie o tym juz w tym roku szkoda tylko ze pod sam koniec miski (niemałej w dodatku ) zaczełam sprawdzac co sie kryje w srodku ![]() wogóle własnie dorwałam nowa Olivie i tam jest opisana dieta dr Clarka, jak bede krecic hula hop zaglębie sie w szczególy
![]() M Edytowane przez aguniaaaaa041986 Czas edycji: 2012-07-19 o 17:48 |
|
|
|
|
#4369 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo pewnie bym nie zjadła wcale jak bym coś zobaczyła Dziewczyny, ale u mnie wichura ciemno jak w wiatr, że mało drzewa mi w okna nie wchodzą i leje niemiłosiernie chyba wyłączam kompa
|
|
|
|
|
#4370 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:47 ---------- Poprzedni post napisano o 17:46 ---------- wy wszystkie bierzecie tablety anty???
|
|
#4371 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4372 |
|
amor vincit omnia
|
pytasz o cytologię? podczas badania lekarz wkłada wziernik i wprowadza cienką szpatułkę która na końcy wygląda trochę jak aptyczek do ucha. pobiera wymaz ze ścianki, wyciąga i po krzyku. trwa to może 10sek, nie jest bolesne. jak się cżlowiek nei spina to nie ejst nawet dyskomfortowe
część badania po prostu.
|
|
|
|
#4373 |
|
Wtajemniczenie
|
aha... bo ja nigdy nie mialam. Ale zapisze sie na wizyte.... musze zmienic Pani G. na inna jakąs bliżej. Jakis czas mieszkalam w miesxcie gdzie studiowałam... teraz dojeżdzam i mi nie opłaca sie tam chodzic..
Ja tebletek anty tez nie brałam nigdy... jakos nie mam zamiaru, boje sie też.
|
#4374 |
|
amor vincit omnia
|
|
|
|
|
#4375 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no, ale jest duzo metod antykoncepcji teraz nie mam faceta a przygodny seks mnie nie interesuje wiec nie widze potrzeby faszerowania sie hormonami
|
|
#4376 |
|
amor vincit omnia
|
dla mnie tabletki to niesamowita sprawa - nie muszę się niczym martwić, mozemy szaleć sobie do woli
co komu odpowiada
Edytowane przez Eldo_rado Czas edycji: 2012-07-19 o 18:14 |
|
|
|
#4377 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() i moze jakas garstke zelkow Haribo,bo juz dawno za mna chodza :P
poczatek:67.3 kg,obecnie58,57,56,55,54,53,52,51,50 11.3 kg za mną zostalo 6 kg do zrzucenia termin: czerwiec cel: zgrabne ładne nóżki ![]() ''Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie'' |
|
|
|
|
#4378 |
|
Wtajemniczenie
|
moja kolezanka zapytala sie gina czy by przepisał swojej żonie tabletki , to odpowiedział ze stanowczo nie.
ona przytyła i wyskoczyły jej pajaczki i zle sie czuła
|
#4379 |
|
amor vincit omnia
|
bo miała źle dobrane tabletki. to że wiele osób się po nich źle czuje to kwestia złego dobrania albo- co się w Polsce zdarza- dobrania 'od tak' bo ktoś chce, bez badań, bez niczego
ja rewelacyjnie znoszę tabletki. wiele dziewczyn, które mają dobrze dobrane również nie czuje żadnej róznicy. nie tyją, nie mają mdłości, ani innych problemów... kwestia dobrania czasem trzeba raz czy dwa zmienić żeby trafić na odpowiednie, ale warto.
|
|
|
|
#4380 |
|
Rozeznanie
|
Ja nie biore i nie bralam, wole gumki.
A co do cytologii to warto sie zbadac bo cos sie moze rozwijac bezobjawowo i pozniej jest juz za pozno na leczenie. Spowiedz: - serek biszkoptowy i maly kawalek ciasta 250 kcal - po cw mleko z odzywka okolo 140 - cappuccino, 2 x maca, ser light, pomidor, cebula 275 - domowa chinszczyzna okolo 300 - w planach czeresnie 150 - moze ze dwa jajka na miekko + maca 200 i jeszcze zostanie ze 100 do wykorzystania.
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:38.

wracam pokornie i obiecuję poprawę. Też tak macie, ze jak skusicie się na mały grzeszek to dalej po prostu "wpadacie"? po siałku nie widzę tych dwóch kg, ale ta świadomość jest okropna
muszę chyba jakiś dzienniczek prowadzić żeby się zmotywować, bo inaczej znów popłynę^ ^

dnia 
choćby to jedno piwko, ale zawsze coś wpada 
Dzis na wadze 57,3 kg
!!!! Jak tam Twoje picie Activii....;>?

ciemno jak w