|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4381 |
|
Zakorzenienie
|
Hej laseczki moje !!!!!!!!!!
Tęskniłyscie za mną ? Ja za wami strasznie Przepraszam Was strasznie ze sie nie odzywalam ale nie mialam internetu ani w telefonie ani w kompie dzisiaj dopiero poszlam do t-mobile i wlaczyli mi neta w telefonie takze mam jakis kontakt ze swiatem w koncu !! W kompie tez bede miala neta moze juz jutro. Czekamy na fachowca ktory nam przyjdzie i podlaczy bo wzielismy taki stacjonarny necik i musza nam kabel pociagnac i modem dac. Poza tym u mnie super. Zaklimatyzowalam sie juz, wszedzie chodze sama bo maz w pracy a potem na kurs niemieckiego chodzi i go od rana do wieczora nie ma. Rozmawiam wszedzie po angielsku ale niemiecki troche tez kumam jak cos ktos mowi. W tej chwili mamy remont, siedze cala upierdzielona w farbie i zaraz bede kladla tapete tesciowa jeszcze u nas jest do nastepnej niedzieli bedzie. Poki co jest ok i nie przeszkadza mi za bardzo :p pogoda tutaj ladna, cieplo jest i slonecznie choc upalow dawno juz nie bylo. Waga spadla do 59,0. Wszystko mi sie unormowalo, czuje sie dobrze, tabletki anty lykam i dobrze je znosze. Krosty mi z twarzy poznikaly ale dalej musze smarowac zelem z antybiotykiem. Jesc mi sie tu nie chce, slodyczy wcale nie kupuje i nawet nie mam ochoty jak zaloza mi neta w kompie to troche was nadrobie. Przez telefon nie da rady bo muli sie jak cholera. Ide klasc tapete wieczorkiem postaram sie zajrzec do was buziaki
175 cm , 29 lat 06.2010 - 85 kg 06.2011 - 57 kg 2013 - 60-62 kg 2014 - 61-65 2016 - 71 kg aktualnie jest : 66 kg cel : 60 kg Edytowane przez monika01011986 Czas edycji: 2012-07-19 o 18:51 |
|
|
|
#4382 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
czyli musze sie zapisac na ta wizyte... zmobilizowałyscie mnie. Tez wole gumki, ale my ostatnio jedziemy na żywca;/;/;/ moj TŻ zapomina kupic.... jestem przerażona czym to moze sie skończyć...
---------- Dopisano o 18:50 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ---------- Monia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! ****
|
#4383 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Mooooooooooooooniaaaaa!!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() no jasne, że tęskniłyśmy! super, że się zaklimatyzowałaś
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
#4384 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() dobrze, ze juz Ci sie wszystko ulozylo i jestescie wszyscy razem to najwazniejsze a tez wrocisz do nas, hehe bedziesz nas chociaz czasem odwiedzac w wolnej chwili a jak dzieciaki sie czuja? skoro sie dogadujesz i radzisz sobie sama to dobrze, troszke czasu a nawet po niemiecku bedziesz mowic perfekcyjnie;D a waga rewelacja ![]() buziaki![]()
poczatek:67.3 kg,obecnie58,57,56,55,54,53,52,51,50 11.3 kg za mną zostalo 6 kg do zrzucenia termin: czerwiec cel: zgrabne ładne nóżki ![]() ''Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie'' |
|
|
|
|
#4385 |
|
Wtajemniczenie
|
cóż za radość
Wszystkie sie o Ciebie dopytywały ehehhehe
|
#4386 | ||
|
amor vincit omnia
|
Cytat:
nie rozumiem stwierdzenia żę facet zapomina kupić gumki. tzn dla mnie to nieodpowiedzialne. jakby mój 'zapomniał' to by była sprawa jasna- nici z sexu, bo adrenalina adrenaliną, ale wszystko ma swoje granice... sex to nie loteria, ze albo się trafi, albo nie. mówisz 'jestem przerażona' a mimo to się na takie coś zgadzasz ![]() ---------- Dopisano o 19:13 ---------- Poprzedni post napisano o 19:11 ---------- Cytat:
urządzaj się tam powoli, maluj, tapetuj a potem do nas wracaj
|
||
|
|
|
#4387 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie niedawno o Ciebie pytałam. Wróciłam na forum tydzień temu
|
|
|
#4388 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ciesz e sie strasznie, ze wszystko u Ciebie okej![]()
|
|
#4389 | ||
|
Uzależnienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#4390 |
|
Wtajemniczenie
|
Eldo_rado on nie kończy tam gdzie nie powinien... tylko na zewnatrz. Czytalam ze niby w śluzie jaki sie wydobywa tez sa plemniki... wiec sama nie wiem. On zawsze zapomina.. ja mu mowie ze nici... A pozniej i tak jest jak jest;/ Ale juz mu oznajmilam ze to było ostatni raz...
|
#4391 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja nawet po slubie balam sie na zywca... Jak nie mielismy nic pod reka to byly "metody zastepcze" Kiedys gumka nam pekla to nastepnego dnia polecialam po tabletke z rodzaju 72 godz po. Sama kup gumki, po co sie stresowac. Hej! Gratuluje spadku wagi ![]() ---------- Dopisano o 19:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:56 ---------- Moga byc tak wiec stosunek przerywany to zadne zabezpiecznie :/
|
|
#4392 |
|
Wtajemniczenie
|
ja sie teraz modle o ten okres.... masakra jakas. Czasem do mnie nie dociera ze z tego faktycznie sa dzieci... powaznie...
|
#4393 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny cały czas Was podczytuje ale nie mam kiedy napisać. U mnie wszystko ok póki co pomieszkuje u tż bo jest sam. Także on bardzo dba o moją linię aż wole sie nie ważyc ;/ Miejmy nadzieje, że nie jest źle. Póki co czekam na wyniki wszystko sie wyjaśni w przyszłym tygodniu czy mnie przyjęli gdziekolwiek na mgr. Także trzymajcie kciuki
![]() Monia witamy super że sie zaklimatyzowałaś zobaczysz teraz będzie tylko z górki zdolna jesteś to sie szybko podszkolisz w jezyku A jak dzieciaczki znoszą przeprowadzkę ucałuj ich od nas ![]() Tak rozmawiacie o tabsach, ja również biore i nie narzekam. Tyle że co pół roku musze chodzić do gina, ale to zawsze mnie zbada. Właśnie sie zastanawiam czy wypislalaby mi recepte bez wizyty bo chodze prywatnie. Cytologię te robie co rok . Także dziewczyny ktore nie mialy zróbcie jak najszybciej nic strasznego a wiecie czy wszystko jest ok. Edytowane przez Cocktailraspberry Czas edycji: 2012-07-19 o 21:16 |
|
|
|
#4394 |
|
Wtajemniczenie
|
sciagam killera
)))
|
#4395 |
|
Zakorzenienie
|
Za mną 52 min na rowerku (18 km) i 80 brzuszków
na razie na tyle mnie stać ![]() Coctail, Twój TŻ tak świetnie gotuje więc się nie dziwię, że się poddajesz Jego diecie ja swojego bym nie dopuściła
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
#4396 | ||||
|
amor vincit omnia
|
Cytat:
zazwyczja mu się udaje a raz akurat mu się nie uda i wtedy dopiero jest stres... Cytat:
dobrze, że mu tak powiedziałaś!!---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ---------- Cytat:
szacuneczek!---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ---------- Cytat:
bo badanie co pół roku nie jest potrzebne jesli się nic nie dzieje. wiem, ze jest tak, ze raz na 3 mies może lekarz wypisac receptę bez badania- czy jakoś tak, ale na pewno to jest jakoś unormowane to wypisywanie recept 'na telefon' jak się ejst stalym pacjentem... na pewno tak jest na fundusz, ale prywatnie tym bardziej powinno być |
||||
|
|
|
#4397 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4398 |
|
Wtajemniczenie
|
Eldo opieprzyłam go przed chwila jeszcze przez tel...przeprosił. Jak do tego doszło to ja mówiłam że nie chce bez gumki, on twierdzi że panuje nad wszystkim. Ja sie boje bo to trafiło w moje dni płodne... modle sie o ten okres....
|
#4399 | |
|
Zakorzenienie
|
Heroine Tak, to ten szampon
![]() Hm...może zrobie sałatkę z arbuza, roszponki i prażonych płatków migdałowych... hmmm ![]() ---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ---------- Martus Heloł ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ---------- Cytat:
Ja sama zupami się zajadam Chyba że z jogurtem naturalnym to spoko
|
|
#4400 | ||
|
amor vincit omnia
|
Cytat:
ale o rozmowę- spokojną, szczerą. wiem jak to jest- niby wiesz ze bez gumki ryzyko, ale w trakcie człowiek jest rozmiękczony, zwłaszcza my kobiety- potrafimy dac się ponieść temu co nam nasi faceci w trakcie mówią ale ktoś musi miec jaja i pilnowac sytuacji ![]() 100 razy zapanuje a 101. raz bedzie pechowy... nie ma co ryzykować ---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4401 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
u mnie się dzieje![]() dziś byłam w Rewalu, kupiłam parę pierdółek i zrobiłam sobie zdjęcie z Panami przebranymi za biała i czarną śmierć z kosą a na koniec zapytał, czy mam chłopaka, co za prymityw ![]() teraz siedzę w pokoju, na dole jest jakaś potańcówka i lecą kaczuchy
|
|
#4402 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4403 |
|
Zakorzenienie
|
Monia kochana wróciłaś! Tęskniłyśmy za Toba jak pies za suka
---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ---------- mielnus przeczytałam, faktycznie seks bez gumki jest niebezpieczny i moim zdaniem powinien być, ale tylko jeśli dziecko nie będzie przykrą niespodzianką. niekoniecznie po ślubie. może ten brak spadku wagi to ciąża?
|
|
#4404 |
|
Zakorzenienie
|
Monia Heeeeeeeeeeeej!!!!!!!!!!! !!!
Super, że wszystko się układa i jesteś zadowolona, oczywiście gratuluję spadku !!!
|
#4405 |
|
amor vincit omnia
|
|
|
|
|
#4406 |
|
Zakorzenienie
|
Eldo nie schizuję jej, ale to dziwny zbieg ookoliczności. Lekarzem nie jestem, więc nic nie stwierdzam.
|
|
#4407 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam dzisiaj w pracy od 10 do 19. Mój jadłospi:
na czczo: woda po śliwkach i woda z cytryną miodem śń: otręby, 4 śliwki, żurawina, jogurt owocowy, kawka z mlekiem IIśń: banan i Jogobella regularis obiad: 4 ziemniaki z oregano, sałatka - sałata, pomidor, ogórek, papryka łyżeczka oleju, przyprawy podwieczorek: 330ml soku warzywnego kolacja: 90 g pieczywa chrupkiego żytniego i grahamka z serem twarogowym i pomidorem z przyprawami (kolacja do d.py ale chrupkie zjadłam na przystanku bo już mnie ssało, a bułka w domu jak wróciłam, ale to i tak lepsze niż to, co jadłam do tej pory:/ maaałe kroczki) a tak poza tym to fitness godzina ABS (partie brzucha dały w kość.... )Tak długo nie ćwiczyłam, że aż zapomniałam i się mega szybko męczyłam i do końca nie wykonywałam wszystkich ćwiczeń, czułam się taka ciężka i niesprawna, że aż szok, a mięśnie brzucha zawsze miałam mocne Ale to myślę 4 dni regularnych ćwiczeń na brzuch i jakoś pójdzie
|
#4408 |
|
amor vincit omnia
|
zbieg okoliczności albo i nie, nie wiemy tego, mielnus też tego nie wie. nie ma co snuć teraz teorii. to w niczyzm nie pomaga, a wprowadza tlyko nerwową atmosferę.
|
|
|
|
#4409 |
|
Zakorzenienie
|
Zoska są postępy w jedzonku
![]() ja mam dużo ruchu, bieganie, spacery, orbiter. Ale za to dietowo średnio, ale co tam
|
|
#4410 |
|
Zakorzenienie
|
Jutro z jedzeniem znowu będzie ciężko, bo rano jadę do mamy zająć się młodszą siostrą, potem na 13 do 21 praca z jedną 30minutową przerwą...
Nie mam pojęcia czy zjeść obiad przed wyjściem do pracy, a na przerwie wciągnąć sałatkę warzywną, czy zjeść obiad o tej 17... nie umiem tego rozplanować ---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ---------- Uciekam na piwo. Pokłóciłam się z Tż, a jedzie na Jarocin, wraca w niedziele. Mam rozstrojenie nerwowe, nie mogę siedzieć w domu, wgl się nie widzimy bo ja pracuję w dzień,a on na nocki, p.i.e.r.d.o.l.e. mam dość tych kłótni...wykańczają mnie psychicznie. Do jutra
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:11.

ani w telefonie ani w kompie
tesciowa jeszcze u nas jest do nastepnej niedzieli bedzie. Poki co jest ok i nie przeszkadza mi za bardzo :p pogoda tutaj ladna, cieplo jest i slonecznie choc upalow dawno juz nie bylo. Waga spadla do 59,0. Wszystko mi sie unormowalo, czuje sie dobrze, tabletki anty lykam i dobrze je znosze. Krosty mi z twarzy poznikaly ale dalej musze smarowac zelem z antybiotykiem. Jesc mi sie tu nie chce, slodyczy wcale nie kupuje i nawet nie mam ochoty
jak zaloza mi neta w kompie to troche was nadrobie. Przez telefon nie da rady bo muli sie jak cholera. Ide klasc tapete
buziaki

no, ale jest duzo metod antykoncepcji
Ja nawet po slubie balam sie na zywca... Jak nie mielismy nic pod reka to byly "metody zastepcze"
Kiedys gumka nam pekla to nastepnego dnia polecialam po tabletke z rodzaju 72 godz po. 

na razie na tyle mnie stać 
a na koniec zapytał, czy mam chłopaka, co za prymityw