Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kcal cz.7 - Strona 148 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-19, 23:45   #4411
madzia6245
Raczkowanie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość
Jutro z jedzeniem znowu będzie ciężko, bo rano jadę do mamy zająć się młodszą siostrą, potem na 13 do 21 praca z jedną 30minutową przerwą...
Nie mam pojęcia czy zjeść obiad przed wyjściem do pracy, a na przerwie wciągnąć sałatkę warzywną, czy zjeść obiad o tej 17... nie umiem tego rozplanować

---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ----------

Uciekam na piwo. Pokłóciłam się z Tż, a jedzie na Jarocin, wraca w niedziele. Mam rozstrojenie nerwowe, nie mogę siedzieć w domu, wgl się nie widzimy bo ja pracuję w dzień,a on na nocki, p.i.e.r.d.o.l.e. mam dość tych kłótni...wykańczają mnie psychicznie. Do jutra
Ja zjadla bym obiadek przed praca, a w pracy salatke
oj, bedzie dobrze najlepiej sie bardzo nie przejmowac
do jutraaa buziak

11.3 kg za mną
zostalo 6 kg do zrzucenia
termin: czerwiec
cel: zgrabne ładne nóżki

''Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie''
madzia6245 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-19, 23:47   #4412
dzaga1989
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Dobry wieczór
Wypiłam 2 lampki wina i jestem wesolutka Obejrzeliśmy Piranię 3dd i Ostatnią piosenkę z Miley Cyrus - czyli jak zwykle sofa i leżakowanie przy filmach, jak to u nas bywa. Przegryzłam parę paluszków surimi ale ona mają baardzo mało kcal i przecież to rybcia jest

Właśnie oglądam Wiem Co Jem na Tvn Style - kurcze nie wiedziałam że czasem wafelek ma więcej kcal niż baton. No oczywiście wafel mniej waży w przeliczeniu na gram na sztukę, no ale gdy ma się paczkę wafelków to już jest inaczej. Nie żebym jadła...Obecnie jedyne słodycze do których mam dostęp to cukierki "witaminowe" z Lidla. No ale tak ogólnie to mnie zaskoczyły te kalkulacje...

Ok, wracam do TŻ. Buziaki
Stary 2012-07-19, 23:54   #4413
madzia6245
Raczkowanie

plan na jutro
jak sobie planuje posilki dzien wczesniej to latwiej mi jest nie przekraczac kalorii
poranne bieganie:p
sniadanie:serek wiejski,3 kromeczki wazy,pomidor,ogorek, mala kawa
dr.sniadanie: jogurt owocowy, gruszka
obiad:ryz, rybka i fasolka
podwieczorek: kanapeczka z szynka i ogorkiem
kolacja: 2 jajka na miekko, ogorek,papryka,salata
w miedzy czasie godzina cwiczen na brzuszek,nogi,pupe :p
wieczorem czeka mnie dodatkowa praca,wiec kolacje zjem pewnie pozniej,ale mysle, ze 2-3 godz.przed snem wystarczy
milego dnia jutro!!!

---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ----------

Cytat:
Napisane przez dzaga1989 Pokaż wiadomość
Dobry wieczór
Wypiłam 2 lampki wina i jestem wesolutka Obejrzeliśmy Piranię 3dd i Ostatnią piosenkę z Miley Cyrus - czyli jak zwykle sofa i leżakowanie przy filmach, jak to u nas bywa. Przegryzłam parę paluszków surimi ale ona mają baardzo mało kcal i przecież to rybcia jest

Właśnie oglądam Wiem Co Jem na Tvn Style - kurcze nie wiedziałam że czasem wafelek ma więcej kcal niż baton. No oczywiście wafel mniej waży w przeliczeniu na gram na sztukę, no ale gdy ma się paczkę wafelków to już jest inaczej. Nie żebym jadła...Obecnie jedyne słodycze do których mam dostęp to cukierki "witaminowe" z Lidla. No ale tak ogólnie to mnie zaskoczyły te kalkulacje...

wieczor masz bardzo wesoly za pewne
Ostatnia piosenka- ogladalam ten film,bardzo mi sie podobal, poplakalam sie na koncu,heh
chwile temu skonczylam ogladac ten film o ktorym pisalas ostatnio nigdy tak nie plakalam na filmie tak?ja ostatnio kupilam wafelki z siostra czekoladowe i zwykle tylko z innej firmy i te czekoladowe mialy mniej kalorii, w szoku bylam, bo zawsze myslalam, ze jak jest cos czekoladowego to wiecej ma kalori, a tu jednak nie
milego wieczoru

11.3 kg za mną

''Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie''
Stary 2012-07-20, 00:16   #4414
Eivor
Rozeznanie

A ja zezarlam wlasnie pol opakowania musli crunch Ile to kalorii, z 750 pewnie skoro 100 g = 440 a calosc ma 350 g. Ach, trudno, raz sie zyje.

Eivor jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-20, 00:45   #4415
monika01011986
Zakorzenienie

Kochane Wy moje jakie piekne powitanie cudowne jestescie
Nie dam rady odpisac kazdej osobno bo przez telefon to cholernie trudne ale jak podlacza mi neta w kompie to wszystko nadrobie
Choco ale sie usmialam z tego tekstu " jak pies za suka" hahaha wariacie Ty
Dzaga super ze wrocilas ! Ciesze sie strasznie
Wiecej poodpisuje Wam kobitki jutro bo dzis ledwo zyje.
Polozylam ta tapete, pomalowalam caly pokoj, powiesilam nowe firanki i mam dosc. Jeszcze duzoooo roboty przed nami w tym mieszkaniu.... Wszedzie podlogi trzeba polozyc i sciany malowac i tapetowac gdzie nie gdzie. Ogolnie bardzo mi sie tu podoba i nie chcialabym nawet wracac do Polski. Przestalam sie bac ludzi, czuje sie praktycznie jak w domu. Dzieci narazie zadowolone, jeszcze musimy im pokoj wyremontowac to juz wtedy w ogole beda zachwycone ja do was wroce jak tesciowa pojedzie za tydzien w niedziele. Maz bedzie w pracy w tygodniu to bede miala dla Was czas
Z dietka jest super. Od kilku dni pilnuje sie bardziej i czuje sie lekko i szczuplo jutro idziemy na ta impreze do meza szefa.... Dobrze ze upalow nie ma to kapac sie w tym basenie nie beda hahaha takze moge byc spokojna lece spac bo dzis rano o 10 musialam wstac :p i sie niewyspalam. Buziaki kochane moje dobranoc

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-20, 07:27   #4416
dzaga1989
Zakorzenienie

Eivor, smacznego Już zjadłaś więc już chrzanić te kalorie. Ważne chociaż e musli są zdrowe i nie zawierają pewnie dużo tłuszczu + mają pewnie sporo błonnika. Więc niech Ci wyjdzie na zdrówko

Moniczka, w ogóle super że Ci się wszystko układa. Oby tak dalej. Masz rację - jak szkraby już będą miały swój pokój to już w pełni poczują się jak w domu i pewnie nie zauważą nawet różnicy. A słuchaj...wy kupiliście to mieszkanie może?

Tak w ogóle to dzień dobry czikas
Niedawno wstałam. Haaa...w ogóle to ja się dziś o 4.30 zerwałam by budzić TŻ do pracy bo myślałam że po wczorajszych piwskach tak się "zrobił" że może budzika nie nastawił. Ale tylko się wygłupiłam I jeszcze mi się TŻ bratowa śniła...Oesuuuuu...Jak zwykle wyglądała perfekcyjnie przez duże P Nawet w snach jej perfekcja mnie prześladuje. Help!

Wczoraj z TŻ gadaliśmy o kupnie działki i pewno czegoś będziemy szukać. Może coś do 100 tys. się znajdzie. Będziemy szukać tak max. 15km od miasta. Pomyślałam że trzeba o tym już myśleć. Jak mnie przyjmą na doktorat to przez najbliższe 4 lata muszę już tu zostać

Głodna jestem bo wczoraj długo siedzieliśmy a już od 9 prawie nic nie jadłam. Może z 5 paluszków. Ale do 8 już niedaleko. Kupiłam sobie wczoraj w Biedrze jogurty do owsianki i banany także dziś będzie pysznie
Stary 2012-07-20, 07:47   #4417
heroine86
Zakorzenienie

Bonjour!

Ja już w pracy oczywiście przy kawce na rozbudzenie weekend!!!

Monia, tak strasznie się cieszę, że wszystko się ułożyło! teraz będzie już tylko lepiej widzisz, nie taki diabeł straszny tak się bałaś, a tu proszę no i super, że dzieciaczki zadowolone
Jak tylko będziesz mieć czas to napisz bo tęsknimy za Twoimi tasiemcami
i w co zdecydowałaś się ubrać na tą imprezę?
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-20, 07:54   #4418
czbasia
Zakorzenienie

Czesc pieknoty!! Ale jestem niewyspana Wiem wiem to zarezerwowane slowa dla Heroine z rana Ale dzis ja tez powtorze Wczoraj meilismy z tż 2-miesiecznice małżenstwa. Mysle sobie-pewnei nei pamieta a ja zrobie mu niespodzianke jak wroce z pracy i przygotuje cos pysznego. Padlo na penne z kurczakiem w sosie smietanowym z gorgonzola- mniam pyszne mi wyszlo i szybciutko sie robi.. Zeby jeszcze troche romantyzmu było muysle otworze wino Wchodze do salonu a tam bukiet czerwonych róż. Szczeka mi opadla. 13 !!! wtf??? czerwonych dlugich roz. Tylko czego 13?? Ale on jest kochany

---------- Dopisano o 07:51 ---------- Poprzedni post napisano o 07:50 ----------

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
Hej laseczki moje !!!!!!!!!!
Tęskniłyscie za mną ? Ja za wami strasznie
Przepraszam Was strasznie ze sie nie odzywalam ale nie mialam internetu ani w telefonie ani w kompie dzisiaj dopiero poszlam do t-mobile i wlaczyli mi neta w telefonie takze mam jakis kontakt ze swiatem w koncu !! W kompie tez bede miala neta moze juz jutro. Czekamy na fachowca ktory nam przyjdzie i podlaczy bo wzielismy taki stacjonarny necik i musza nam kabel pociagnac i modem dac. Poza tym u mnie super. Zaklimatyzowalam sie juz, wszedzie chodze sama bo maz w pracy a potem na kurs niemieckiego chodzi i go od rana do wieczora nie ma. Rozmawiam wszedzie po angielsku ale niemiecki troche tez kumam jak cos ktos mowi. W tej chwili mamy remont, siedze cala upierdzielona w farbie i zaraz bede kladla tapete tesciowa jeszcze u nas jest do nastepnej niedzieli bedzie. Poki co jest ok i nie przeszkadza mi za bardzo :p pogoda tutaj ladna, cieplo jest i slonecznie choc upalow dawno juz nie bylo. Waga spadla do 59,0. Wszystko mi sie unormowalo, czuje sie dobrze, tabletki anty lykam i dobrze je znosze. Krosty mi z twarzy poznikaly ale dalej musze smarowac zelem z antybiotykiem. Jesc mi sie tu nie chce, slodyczy wcale nie kupuje i nawet nie mam ochoty jak zaloza mi neta w kompie to troche was nadrobie. Przez telefon nie da rady bo muli sie jak cholera. Ide klasc tapete wieczorkiem postaram sie zajrzec do
was buziaki
Moooniaaa!!! Wracaj do nas kochana -brakuje tu Ciebie. Ojj bedzei codziennie do nadrabiania kilka str jak wrocisz na dobrze

---------- Dopisano o 07:53 ---------- Poprzedni post napisano o 07:51 ----------

Cytat:
Napisane przez mielnus Pokaż wiadomość
czyli musze sie zapisac na ta wizyte... zmobilizowałyscie mnie. Tez wole gumki, ale my ostatnio jedziemy na żywca;/;/;/ moj TŻ zapomina kupic.... jestem przerażona czym to moze sie skończyć...

---------- Dopisano o 18:50 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ----------

Monia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! ****
A ile masz lat?? a jak cos nei tak pojdzie dzidzia wchodzi w plan?? Z tym nie ma żartów. Trzeba brac odpowiedzialnosc na barki

---------- Dopisano o 07:54 ---------- Poprzedni post napisano o 07:53 ----------

Cytat:
Napisane przez madzia6245 Pokaż wiadomość
powodzenia w kladzeniu tapety:P
Monia kobieta pracująca!!!
czbasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-20, 07:55   #4419
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czbasia Pokaż wiadomość
Czesc pieknoty!! Ale jestem niewyspana Wiem wiem to zarezerwowane slowa dla Heroine z rana Ale dzis ja tez powtorze

Cytat:
Wchodze do salonu a tam bukiet czerwonych róż. Szczeka mi opadla. 13 !!! wtf??? czerwonych dlugich roz. Tylko czego 13?? Ale on jest kochany
romanticos!!! ale czemu 13 to nie wiem
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2012-07-20, 08:00   #4420
czbasia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Eldo_rado Pokaż wiadomość
ja nie lubię gumek

nie rozumiem stwierdzenia żę facet zapomina kupić gumki. tzn dla mnie to nieodpowiedzialne. jakby mój 'zapomniał' to by była sprawa jasna- nici z sexu, bo adrenalina adrenaliną, ale wszystko ma swoje granice... sex to nie loteria, ze albo się trafi, albo nie.

mówisz 'jestem przerażona' a mimo to się na takie coś zgadzasz
Eldo masz rację. JA mam identyczne podejście. A co to za facet- chce czegos wie ze kobieta się nei zabezpiecza a ten się dobiera!! SZOK!! No chyba ze "na dziecko" partnerkę łąpie Ale nie tędy droga...

---------- Dopisano o 07:59 ---------- Poprzedni post napisano o 07:56 ----------

Cytat:
Wróciłam na forum tydzień temu
Noo. i miejmy nadzieję, że tak już zostanie

---------- Dopisano o 08:00 ---------- Poprzedni post napisano o 07:59 ----------

Cytat:
Napisane przez mielnus Pokaż wiadomość
Ale juz mu oznajmilam ze to było ostatni raz...
I bądz konsekwentna!!!
Stary 2012-07-20, 08:01   #4421
heroine86
Zakorzenienie

Czbasia, a Ty chciałabyś mieć już dziecko? tak się zastanawiam, bo ja jestem 10 miesięcy po ślubie i wszyscy zdziwieni, że nawet w ciąży nie jestem heloł nie każdy od razu musi mieć dziecko
Stary 2012-07-20, 08:03   #4422
czbasia
Zakorzenienie

[QUOTE=mielnus;35402090]ja sie teraz modle o ten okres.... QUOTE]
A kiedy masz dostac?? JAk juz blisko terminu spodziewanego okresu zrob test- po co niepotrzebnie się denerwowac. I pamietaj, że stres też może opóżnić @

---------- Dopisano o 08:03 ---------- Poprzedni post napisano o 08:02 ----------

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
Za mną 52 min na rowerku (18 km) i 80 brzuszków na razie na tyle mnie stać
Szalejesz.. A ja nie mam motywacji i chęci do jakichkolwiek cwiczen
Stary 2012-07-20, 08:06   #4423
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Szalejesz.. A ja nie mam motywacji i chęci do jakichkolwiek cwiczen
Użyć tasaczka?!
Stary 2012-07-20, 08:11   #4424
czbasia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ChocoMonster Pokaż wiadomość
Eldo nie schizuję jej, ale to dziwny zbieg ookoliczności. Lekarzem nie jestem, więc nic nie stwierdzam.
Eeee.. na poczatku ciazy raczej sie chudnie. Ni e mowie ze zawsze ale czesto Poza tym to zaden "objaw"

---------- Dopisano o 08:10 ---------- Poprzedni post napisano o 08:08 ----------

Cytat:
Użyć tasaczka?!
Poproszę poddaję sie z pokorą.
Boshhee.. czytam i czytam i nadrobic Was nie moge. Masakrra!! Ale jakos czas leci. Sama dzis siedze w biurze Mam troche roboty-ale co tam. Teraz czas dla siebie, czyt. poranna kawa i wizaz

---------- Dopisano o 08:11 ---------- Poprzedni post napisano o 08:10 ----------

Cytat:
Byłam dzisiaj w pracy od 10 do 19. Mój jadłospi:
na czczo: woda po śliwkach i woda z cytryną miodem
śń: otręby, 4 śliwki, żurawina, jogurt owocowy, kawka z mlekiem
IIśń: banan i Jogobella regularis
obiad: 4 ziemniaki z oregano, sałatka - sałata, pomidor, ogórek, papryka łyżeczka oleju, przyprawy
podwieczorek: 330ml soku warzywnego
kolacja: 90 g pieczywa chrupkiego żytniego i grahamka z serem twarogowym i pomidorem z przyprawami (kolacja do d.py ale chrupkie zjadłam na przystanku bo już mnie ssało, a bułka w domu jak wróciłam, ale to i tak lepsze niż to, co jadłam do tej pory:/ maaałe kroczki)
a tak poza tym to fitness godzina ABS (partie brzucha dały w kość....)
Tak długo nie ćwiczyłam, że aż zapomniałam i się mega szybko męczyłam i do końca nie wykonywałam wszystkich ćwiczeń, czułam się taka ciężka i niesprawna, że aż szok, a mięśnie brzucha zawsze miałam mocne Ale to myślę 4 dni regularnych ćwiczeń na brzuch i jakoś pójdzie
małymi kroczkami do celu. Ogólnie nei jest źle. oby tak dalej!!
Stary 2012-07-20, 08:12   #4425
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Poproszę poddaję sie z pokorą.
Boshhee.. czytam i czytam i nadrobic Was nie moge. Masakrra!! Ale jakos czas leci. Sama dzis siedze w biurze Mam troche roboty-ale co tam. Teraz czas dla siebie, czyt. poranna kawa i wizaz
no to jakie ćwiczenia dzisiaj panienka wykona? na początek coś lekkiego może brzuszki? skakanka? masz jakieś przyrządy do ćwiczeń może? wieczorem raport co udało Ci się poćwiczyć

pewnie, że wizaż z rana najważniejszy i kawa
Stary 2012-07-20, 08:24   #4426
czbasia
Zakorzenienie

Cytat:
no to jakie ćwiczenia dzisiaj panienka wykona? na początek coś lekkiego może brzuszki? skakanka? masz jakieś przyrządy do ćwiczeń może? wieczorem raport co udało Ci się poćwiczyć

pewnie, że wizaż z rana najważniejszy i kawa
Hmmmmm.. To moze dzis sie zafoliuje i brzuszki przysiady?? A z przyrządów mam: rowerek stacjonarny, kołyskę do brzuszków i twister. Ale na czym i kiedy ja ost cwiczyłam?? moja pamieć az tak daleko wstecz nei sięga
Stary 2012-07-20, 08:27   #4427
madzia6245
Raczkowanie

dzien dobry oj tak, Monika jest pracujaca i to bardzo
wrocilam wlasnie z porannego biegania zmotywowalo mnie dzis to, ze na wadze spadek!!! 59.7kg w koncu widze 5 z przodu
lece na sniadanko i do pracy dzisiaj dlugi dzien przede mna;p milego dnia wszystkim !!!

11.3 kg za mną

Stary 2012-07-20, 08:31   #4428
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Cytat:
Monia kochana wróciłaś! Tęskniłyśmy za Toba jak pies za suka (co za twórcze porównanie )[COLOR="Silver"]

---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ----------
no serio twórcze porównanie
Cytat:
Jutro z jedzeniem znowu będzie ciężko, bo rano jadę do mamy zająć się młodszą siostrą, potem na 13 do 21 praca z jedną 30minutową przerwą...
Nie mam pojęcia czy zjeść obiad przed wyjściem do pracy, a na przerwie wciągnąć sałatkę warzywną, czy zjeść obiad o tej 17... nie umiem tego rozplanować

---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ----------

Uciekam na piwo. Pokłóciłam się z Tż, a jedzie na Jarocin, wraca w niedziele. Mam rozstrojenie nerwowe, nie mogę siedzieć w domu, wgl się nie widzimy bo ja pracuję w dzień,a on na nocki, p.i.e.r.d.o.l.e. mam dość tych kłótni...wykańczają mnie psychicznie. Do jutra
jejuuu Ty to masz z nim nie smutaj wykorzystaj ten czas dla siebie
Cytat:
Dobry wieczór

Ostatnia pisenka ...swietny film jak Miley wrecz niecierpie to z przyjemnoscia ogladałam i nawet rozkleiłam sie na koncu

Cytat:
Eivor, smacznego Już zjadłaś więc już chrzanić te kalorie. Ważne chociaż e musli są zdrowe i nie zawierają pewnie dużo tłuszczu + mają pewnie sporo błonnika. Więc niech Ci wyjdzie na zdrówko

Moniczka, w ogóle super że Ci się wszystko układa. Oby tak dalej. Masz rację - jak szkraby już będą miały swój pokój to już w pełni poczują się jak w domu i pewnie nie zauważą nawet różnicy. A słuchaj...wy kupiliście to mieszkanie może?

Niedawno wstałam. Haaa...w ogóle to ja się dziś o 4.30 zerwałam by budzić TŻ do pracy bo myślałam że po wczorajszych piwskach tak się "zrobił" że może budzika nie nastawił. Ale tylko się wygłupiłam I jeszcze mi się TŻ bratowa śniła...Oesuuuuu...Jak zwykle wyglądała perfekcyjnie przez duże P Nawet w snach jej perfekcja mnie prześladuje. Help!

Wczoraj z TŻ gadaliśmy o kupnie działki i pewno czegoś będziemy szukać. Może coś do 100 tys. się znajdzie. Będziemy szukać tak max. 15km od miasta. Pomyślałam że trzeba o tym już myśleć. Jak mnie przyjmą na doktorat to przez najbliższe 4 lata muszę już tu zostać

Głodna jestem bo wczoraj długo siedzieliśmy a już od 9 prawie nic nie jadłam. Może z 5 paluszków. Ale do 8 już niedaleko. Kupiłam sobie wczoraj w Biedrze jogurty do owsianki i banany także dziś będzie pysznie
Perfekcyjna to znaczy? az taka idealna jest?

Dzien dobry ja juz w pracy, na szczescie do 15 tylko i weeekend co planujecie ciekawego?
Ale mam zakwasy masakra chyba po tych cwiczeniach z Tiffany na boki

Think happy - be happy

M

aguniaaaaa041986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-20, 08:31   #4429
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Cytat:
Monia kochana wróciłaś! Tęskniłyśmy za Toba jak pies za suka (co za twórcze porównanie )[COLOR="Silver"]

---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ----------
no serio twórcze porównanie
Cytat:

Cytat:
Dobry wieczór

Ostatnia pisenka ...swietny film jak Miley wrecz niecierpie to z przyjemnoscia ogladałam i nawet rozkleiłam sie na koncu

Cytat:

Perfekcyjna to znaczy? az taka idealna jest?

Dzien dobry ja juz w pracy, na szczescie do 15 tylko i weeekend co planujecie ciekawego?

Think happy - be happy

M

Stary 2012-07-20, 09:12   #4430
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aguniaaaaa041986 Pokaż wiadomość
Ja planuję słodkie lenistwo nie sądzę byśmy się gdzieś wybrali, bo pogoda nie sprzyja

Cytat:
Hmmmmm.. To moze dzis sie zafoliuje i brzuszki przysiady?? A z przyrządów mam: rowerek stacjonarny, kołyskę do brzuszków i twister. Ale na czym i kiedy ja ost cwiczyłam?? moja pamieć az tak daleko wstecz nei sięga
Eeee, no to sporo Ty masz tych przyrządów raz dwa do ćwiczeń! na początek może być ta folia 50 brzuszków i 50 przysiadów oki?
Stary 2012-07-20, 10:43   #4431
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Eldo_rado Pokaż wiadomość
brzmi intrygująco- zrób
Ja juz to robiłam Fajna sprawa na grilla, lekkie a sycące. Zamiast zapychać się wszystkimi rzeczami z grilla, ja zjadam 2 michy tej sałatki Wiadomo że inne rzeczy też wpadają, nie oszukujmy się, ale to dobra alternatywa dla sałatek warzywnych ze śmietaną czy majonezem

---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ----------

Cytat:
Hej u mnie się dzieje
dziś byłam w Rewalu, kupiłam parę pierdółek i zrobiłam sobie zdjęcie z Panami przebranymi za biała i czarną śmierć z kosą od jednego waliło gorzało i jeszcze chciał buzi a na koniec zapytał, czy mam chłopaka, co za prymityw
teraz siedzę w pokoju, na dole jest jakaś potańcówka i lecą kaczuchy
Omg, cały Rewal
No chłop musiał sobie golnąć! Życie w przebraniu śmierci łatwe nie jest, wpadł w depresję bo dzieci na ulicy się go bały
Miłego pobytu!!! Zrobisz zdjęcia i mi pokażesz...:Prosi: Nawet krajobrazu
Kocham Niechorze!!!!Mam sentyment bo do z młodości.. Jeździłam tam co roku przez 8 lat, a ostatni raz był z 5 lat temu

---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ----------

Cytat:
Ja zjadla bym obiadek przed praca, a w pracy salatke
oj, bedzie dobrze najlepiej sie bardzo nie przejmowac
do jutraaa buziak
Taaa...będzie dobrze, zobaczymy się dopiero w poniedziałek wieczorem, jak wróci. Nawet się nie pożegnaliśmy. Wczoraj miał na nockę, wrócił do domu ok 7, a ja o 4 z imprezy wróciłam, ale poszłam spać do mamy, no i wstałam u mamy bo musiałam się od rana zająć młodszą siostrą. Zadzwonił tylko do mnie po 7, ale i tak się pokłóciliśmy przez telefon, powiedział że nie bierze telefonu na Jarocin. Pewnie po powrocie będzie w takim stanie że... :/ szkoda gadać.

A obiadu nie zjem przed pracą, bo teraz śniadanie jem dopiero...

Zrobię sobie na obiad najwyżej lekką sałatkę makaronowo-warzywną i tyle.

---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ----------

Cytat:
kolacja: 90 g pieczywa chrupkiego żytniego i grahamka z serem twarogowym i pomidorem z przyprawami (kolacja do d.py ale chrupkie zjadłam na przystanku bo już mnie ssało, a bułka w domu jak wróciłam, ale to i tak lepsze niż to, co jadłam do tej pory:/ maaałe kroczki)
Zważywszy na to, że chrupkie zjadłam o 21.30, a bułkę o 22.15, ale nic nie jadłam do 4 rano, a do tej godziny normalnie funkcjonowałam, to uważam że się spaliło

---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ----------

Monia Super, urządzanie mieszkania jest świetne!!! A ile kcal przy tym spalasz, bo to nie lada wysiłek przecież

To pracuj, pracuj, żeby potem się przyjemnie żyło w ładnym domku!

A z dietą...no brawo!!!! Tak trzymać, nawróciłaś się I od razu efekty wizualne i w samopoczuciu!!!

---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ----------

Cytat:
No ja jak wróciłam wczoraj z imprezki w nocy, to też głodna byłam, ale zapiłam się 0,7 wody. Nawet zawiana a zrobiłam sobie cytrynkę z miodem i wodą przegotowaną, dzisiaj rano wypiłam, ale niespodziankę sobie zrobiłam jak wstałam

Mniam!!!! też robię takie śniadanie! Do owsianki albo otrębów wkrajam sobie banana, czy kiwi, czy cokolwiek Pycha!

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg
zooska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-20, 10:56   #4432
zooska
Zakorzenienie

Czbasia No to ładnie!!!! 13 bo może nieszczęście go spotkało, jak w piątek 13

Nie no...żartuję Ale super musiało być, a przepis... jak czytam to smakuje dobrze ^^ Wiadomo, że zamiast kuraka dałabym kostkę sojową, ale co tam

---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ----------

Cytat:

małymi kroczkami do celu. Ogólnie nei jest źle. oby tak dalej!!
Hm...moim zdaniem, jakby wyciąć kolację, to uważam że jest nawet b. dobrze

---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ----------

Cytat:
Folia!!! Zbawienne efekty... Jak stosowałam codziennie przez ok 2 tyg z 300ściskami agrafki to mi poszedł niecały cm z ud

---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ----------

Cytat:
zmotywowalo mnie dzis to, ze na wadze spadek!!! 59.7kg w koncu widze 5 z przodu
lece na sniadanko i do pracy dzisiaj dlugi dzien przede mna;p milego dnia wszystkim !!!
no i spadek masz Super!!!!

Smacznego no i udanej pracy
Też mnie czeka długi dzień... Ja nie wiem jak ja ustoję na nogach 8 godzin, jak wczoraj z 10 stałam w pracy, a nachodziłam się jak głupia.

---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ----------

Cytat:
Bosz...ja wiem wiem, muszę jakoś go wykorzystać, co tam że w sobotę, niedzielę no i dzisiaj pracuję po 8 godzin, ledwo będę wyrabiać w tej pracy, a jak wrócę w niedziele to padnę po takim maratonie (wczoraj miałam 10 godzin ) A w poniedziałek mam wolne, to on wraca, czyli akurat byśmy czas razem spędzili, ale nie...bo NA PEWNO będzie w takim stanie, że nie pogadam z nim. W końcu Jarocin...ble ble ble. Punk i anarchista się znalazł kurfffffffffaaaa!!!!!!!!! !!!!!!!!!

Ćwiczenia z Tiffany? Co to za cudo...?

---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ----------

Wczoraj, jak szłam na tą imprezę to oczywiście autobus mi przyjechał 3 minuty za wcześnie no i się wkurzyłam, następnego nie było, nie chciało mi się tysiąc razy przesiadać, to poszłam na piechotę, to do ćwiczeń można zaliczyć nocny spacer 4,5 km szybkim tempem. Wg zumi.pl powinnam iść tam 1godz i 15minut, a ja przeszłam to w 43 minuty

No i wiadomo, moja praca to ciągłe chodzenie. 8 godzin krążyć po sklepie to nie wiem ile ja kilometrów tam robię...Ale na bank z 6 będzie...jak nie więcej, skoro wczoraj w 40min prawie 5 zrobiłam...o matko, ja na maratonie biegać powinnam

Dzisiaj na czczo wypiłam wodę z cytrynką i miodem, zrobiłam sobie następną, to przed pracą wypiję.
śń: troszkę czokapików, 4 migdały, trochę słonecznika niesolonego, troszkę rodzynek i sezamu z jogurtem owocowym, kawka z mlekiem

w pracy planuję na szybko na magazynie wypić Activię, a na obiad zrobić jakąś sałatkę makaronowo-warzywną. Niestety, mama nie ma makaronu razowego
Nie mam pojęcia co na podwieczorek zjeść U mamy nie mam żadnych produktów, a nie zdążę skoczyć do sklepu przed pracą, bo muszę siedzieć do oporu z młodą Chyba po prostu wpadnie serek homo z jakimś waflem/wasą cokolwiek. Albo z jabłkiem, bosz nie wiem...

Dzisiaj postaram się po pracy zafoliować, zrobić ściski i 10minut brzucha, a jutro na fitness iść, albo na siłownię, zobaczę jak pracuję i zobaczę jakie są zajęcia na fit
No nic, postaram się coś wymyśleć.

Stary 2012-07-20, 10:59   #4433
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Cytat:
Bosz...ja wiem wiem, muszę jakoś go wykorzystać, co tam że w sobotę, niedzielę no i dzisiaj pracuję po 8 godzin, ledwo będę wyrabiać w tej pracy, a jak wrócę w niedziele to padnę po takim maratonie (wczoraj miałam 10 godzin ) A w poniedziałek mam wolne, to on wraca, czyli akurat byśmy czas razem spędzili, ale nie...bo NA PEWNO będzie w takim stanie, że nie pogadam z nim. W końcu Jarocin...ble ble ble. Punk i anarchista się znalazł kurfffffffffaaaa!!!!!!!!! !!!!!!!!!

Ćwiczenia z Tiffany? Co to za cudo...?[COLOR="Silver"]

.
To te cwiczenia http://www.youtube.com/watch?v=r_J8btnIEKQ fajne sa niby nic ale czuje zakwasiki juz nie wspomne jak smiesznie musialam wygladac wyginajac sie tak

A co tam w tym Jarocinie wogole jest

!@#$%^&* moje wakacje staja pod znakiem zapytania

Think happy - be happy

M

Stary 2012-07-20, 11:00   #4434
ChocoMonster
Zakorzenienie

Cytat:
[/COLOR]
Omg, cały Rewal
No chłop musiał sobie golnąć! Życie w przebraniu śmierci łatwe nie jest, wpadł w depresję bo dzieci na ulicy się go bały
Miłego pobytu!!! Zrobisz zdjęcia i mi pokażesz...:Prosi: Nawet krajobrazu
Kocham Niechorze!!!!Mam sentyment bo do z młodości.. Jeździłam tam co roku przez 8 lat, a ostatni raz był z 5 lat temu[COLOR="Silver"]
no masakra po prostu, ale uśmiałam się
jasne, zrobię chociaż pogoda średnia, tak szaro jest
Stary 2012-07-20, 11:23   #4435
zooska
Zakorzenienie

Ech, sprawdziłam co i jak z fitnessem, nici Czyli zostaje mi siłownia, której tak nie cierpię Nudzi mi się tam, nie umiem zmobilizować się sama do ćwiczeń, w ogóle bleee....!

W sobotę kończę pracę o 17, a o 17 zaczynają się ostatnie zajęcia no i d.pa!
A w niedzielę, mam na 11, a zajęcia z fit najwcześniejsze są na 10, to nie zdążę do pracy

Czas mobilizacji na siłkę, hula hop, którego kupić nie mogę, bo zawsze mi nie po drodze Głupia ja...no i cóż ćwiczenia w domu

Muszę schudnąć do 1.08!!!!!!!!!Koniecznie!! ! Nawet nie z cyferek, ale wizualnie, bo jak nie to... to... ja nie wiem

Wczoraj weszłam na wagę w siłowni, co prawda była godz 19.45, byłam po całym dniu jedzenia i w ciuchach ćwiczeniowych, ale to nie zmienia faktu, bo jak zawsze tak robiłam to było najwięcej 58,7 coś takiego, a teraz 60,4 Także załamałam się totalnie

---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ----------

Cytat:
no masakra po prostu, ale uśmiałam się
jasne, zrobię chociaż pogoda średnia, tak szaro jest
Super!!! Dziękuję! Mniejsza z pogodą, mnie o miejsce chodzi!

---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ----------

Cytat:
To te cwiczenia http://www.youtube.com/watch?v=r_J8btnIEKQ fajne sa niby nic ale czuje zakwasiki juz nie wspomne jak smiesznie musialam wygladac wyginajac sie tak

A co tam w tym Jarocinie wogole jest

!@#$%^&* moje wakacje staja pod znakiem zapytania
http://www.jarocinfestiwal.pl/
Zobacz sobie stronkę Festiwal punkowy Ja kocham Woodstock skolei, w tym roku 6 raz będę jechać

Moje wakacje też stoją pod znakiem zapytania

Hehe, fajny filmik, może zrobię dzisiaj jak w folii będę

---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ----------

Agunia Przeglądam resztę jej filmików, super są!!!Bardzo śmieszne, ale wydają się mega!!!

Ile razy TY chodzisz na siłownię w tygodniu? Oprócz tego ćwiczysz codziennie w domku? A na zajęcia fitness też chodzisz;>?

---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ----------

http://kwejk.pl/obrazek/1318744/%C4%87wiczenia.html

Hehe, to ja

---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ----------

Dobra, lecę sobie gotować ten obiad do pracy i myśleć nad podwieczorkiem, który też zjem w pracy:/ masakra!!!

Stary 2012-07-20, 11:25   #4436
Kamikadze1706
Raczkowanie

Dzień Dobry!!!!!!!!!!!!!!!
Może zacznę od początku!Jakiś czas temu byłam dość aktywna na wątku- są dziewczynki , które mnie pamiętają,jednakże z różnych powodów przestałam się odzywać!Ostatnio rozmawiałam z ZELKA na fb.... i postanowiłam sie odezwać!Chciałam gorąco pozdrowić wszystkie dietowiczki(sporo dziewczat niestety nie znam),a w szczególności stare wyjadaczki:MONIE,MEEDZIK, TINEK,DZAGE,ELDO, ZELKE,HEROINE,CZBASIE,COC KTIL,AGUNIE...(tyle dziewczynek pamietam ,tak na szybko!).
U mnie na wadze 52.3...mniej niz ostatnio , ale to chyba z powodu choroby-zaraziłam sie od synka bostonka(takie świństwo zaraźliwe),ale juz sie dobrze czuje.
Nie wiem czy zagoszcze na stałe na watku,ale bardzo milo wspominam pobyt tutaj!!!
WALCZYMY
Kamikadze1706 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-20, 11:37   #4437
zooska
Zakorzenienie

Policzyłam kcal z wczoraj... Kolacją zawaliłam wszystko :/!!!
śń: 356 kcal
IIśń: banan- 278 kcal
obiad: ziemniak: 320 kcal
podwieczorek:78 kcal
kolacja: chrupkie- 634kcal

ogół: 1666 kcal

niby byłam godzinę na fitnessie co daje mi 550 kcal spalonych

Edytowane przez zooska
Czas edycji: 2012-07-20 o 11:40
Stary 2012-07-20, 11:37   #4438
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Cytat:
Ech, sprawdziłam co i jak z fitnessem, nici Czyli zostaje mi siłownia, której tak nie cierpię Nudzi mi się tam, nie umiem zmobilizować się sama do ćwiczeń, w ogóle bleee....!

W sobotę kończę pracę o 17, a o 17 zaczynają się ostatnie zajęcia no i d.pa!
A w niedzielę, mam na 11, a zajęcia z fit najwcześniejsze są na 10, to nie zdążę do pracy

Czas mobilizacji na siłkę, hula hop, którego kupić nie mogę, bo zawsze mi nie po drodze Głupia ja...no i cóż ćwiczenia w domu

Muszę schudnąć do 1.08!!!!!!!!!Koniecznie!! ! Nawet nie z cyferek, ale wizualnie, bo jak nie to... to... ja nie wiem

Wczoraj weszłam na wagę w siłowni, co prawda była godz 19.45, byłam po całym dniu jedzenia i w ciuchach ćwiczeniowych, ale to nie zmienia faktu, bo jak zawsze tak robiłam to było najwięcej 58,7 coś takiego, a teraz 60,4 Także załamałam się totalnie

---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ----------

Super!!! Dziękuję! Mniejsza z pogodą, mnie o miejsce chodzi!

---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ----------

http://www.jarocinfestiwal.pl/
Zobacz sobie stronkę Festiwal punkowy Ja kocham Woodstock skolei, w tym roku 6 raz będę jechać

Moje wakacje też stoją pod znakiem zapytania

Hehe, fajny filmik, może zrobię dzisiaj jak w folii będę

---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ----------

Agunia Przeglądam resztę jej filmików, super są!!!Bardzo śmieszne, ale wydają się mega!!!

Ile razy TY chodzisz na siłownię w tygodniu? Oprócz tego ćwiczysz codziennie w domku? A na zajęcia fitness też chodzisz;>?

---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ----------

http://kwejk.pl/obrazek/1318744/%C4%87wiczenia.html

Hehe, to ja

---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ----------

Dobra, lecę sobie gotować ten obiad do pracy i myśleć nad podwieczorkiem, który też zjem w pracy:/ masakra!!!
Do 1 sierpnia napewno dasz rade

Ja na siłownie i fitness juz nie chodze, bo kolezanka ktora mi multisporta załatwiała zrezygnowała i nie mam juz mozliwosci na niego a na karnet na sama siłke czy fitness szkoda mi kasy
Wiec teraz tylko w domu ćwicze, właczam sobie skalpel chodakowskiej, albo BBL albo jakies filmiki na you tube no i na rowerek chodze i krece hula hop przed cwiczeniami biore teraz l-karnityne mam wiecej siły i energii i zauwazylam ze bardziej sie poce zobaczymy jakie efekty beda na razie 7 dzien za mna

Cytat:
Napisane przez Kamikadze1706 Pokaż wiadomość
Dzień Dobry!!!!!!!!!!!!!!!
Może zacznę od początku!Jakiś czas temu byłam dość aktywna na wątku- są dziewczynki , które mnie pamiętają,jednakże z różnych powodów przestałam się odzywać!Ostatnio rozmawiałam z ZELKA na fb.... i postanowiłam sie odezwać!Chciałam gorąco pozdrowić wszystkie dietowiczki(sporo dziewczat niestety nie znam),a w szczególności stare wyjadaczki:MONIE,MEEDZIK, TINEK,DZAGE,ELDO, ZELKE,HEROINE,CZBASIE,COC KTIL,AGUNIE...(tyle dziewczynek pamietam ,tak na szybko!).
U mnie na wadze 52.3...mniej niz ostatnio , ale to chyba z powodu choroby-zaraziłam sie od synka bostonka(takie świństwo zaraźliwe),ale juz sie dobrze czuje.
Nie wiem czy zagoszcze na stałe na watku,ale bardzo milo wspominam pobyt tutaj!!!
hej hej fajnie ze sie odezwalas myslalam ostatnio co z Toba sie dzieje
Duzo zdrówka dla Ciebie i Synka zycze

Think happy - be happy

M

Stary 2012-07-20, 11:38   #4439
zooska
Zakorzenienie

Kamikadze Ja Cię też pamiętam ! Witamy spowrotem

---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ----------

Cytat:
przed cwiczeniami biore teraz l-karnityne mam wiecej siły i energii i zauwazylam ze bardziej sie poce zobaczymy jakie efekty beda na razie 7 dzien za mna
Czytałam o tym...i się bardzo poważnie zastanawiałam, ale ie jestem przekonana bo zdania są baaaaaardzo podzielone

Stary 2012-07-20, 11:43   #4440
czbasia
Zakorzenienie

Cytat:
Czbasia No to ładnie!!!! 13 bo może nieszczęście go spotkało, jak w piątek 13

Nie no...żartuję Ale super musiało być, a przepis... jak czytam to smakuje dobrze ^^ Wiadomo, że zamiast kuraka dałabym kostkę sojową, ale co tam
.
hehe!! Tez o tym pechu pomyslalam
A danie zrobiłam tak: Kurczaka pokroilam i zamarynowałam z oliwa i przyprawami na ostro Lubie pikantne sosy do makaronu. Pozniej na patelnie do tego posiekane 3 zabki czosnku, jak juz sie usmaży dodalam ze 150 ml smeitanki 30 kremowki i pokruszona gorgonzole tak 100-150 g. I do ugotowanego aldente makaronu penne razowego. Mniam, jak sobie przypomne ten smak to slinka mi cieknie
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości