Komary gryzą po krewecie, ale i tak jesteśmy najpiękniejszymi PMkami na świecie XXVII - Strona 72 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-19, 22:33   #2131
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435
Konto usunięte

Dot.: Komary gryzą po krewecie, ale i tak jesteśmy najpiękniejszymi PMkami na świecie

Cytat:
Napisane przez Yavanna84 Pokaż wiadomość
Liczę się z tym.
zawsze można jakąś gęś dorwać i jej pióra wyskubać
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-19, 22:34   #2132
lolita25
Zakorzenienie

GG do lolita25
Dot.: Komary gryzą po krewecie, ale i tak jesteśmy najpiękniejszymi PMkami na świecie

Kicia piękne łoże
My też sobie kupimy łóżko ale jak już będziemy mieli nasz domek wybudowany, teraz nie mamy miejsca w pokoju,kanapa praktyczniejszaJesz cze z dwa lata będziemy musieli się pomęczyć bo fundamenty dopiero na wiosne będziemy stawiać
Yavanna84 piękna sukienka
Muszę jutro przeprosić Tż za mój dzisiejszy wybuch,poprostu czasami brak mi sił na wszystko,za dużo mam na głowie
Dobrze że jutro ostatni dzień do pracy i urlop
Stary 2012-07-19, 22:36   #2133
Yavanna84
Zakorzenienie

[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;35405855]zawsze można jakąś gęś dorwać i jej pióra wyskubać [/QUOTE]

Hehe. Nawet jak się nie zniszczy (a w sumie salonowy model mierzony wielokrotnie wyglądał ładnie), to i tak to jest tak ciężki model, że trudno będzie sprzedać.

---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ----------

Cytat:
Napisane przez lolita25 Pokaż wiadomość
Kicia piękne łoże
My też sobie kupimy łóżko ale jak już będziemy mieli nasz domek wybudowany, teraz nie mamy miejsca w pokoju,kanapa praktyczniejszaJesz cze z dwa lata będziemy musieli się pomęczyć bo fundamenty dopiero na wiosne będziemy stawiać
Yavanna84 piękna sukienka
Muszę jutro przeprosić Tż za mój dzisiejszy wybuch,poprostu czasami brak mi sił na wszystko,za dużo mam na głowie
Dobrze że jutro ostatni dzień do pracy i urlop
Yavanna84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-19, 22:36   #2134
tusia_m
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justyna_g4 Pokaż wiadomość
Kurde dziewczyny!

Właśnie się dowiedziałam, że zmarła moja sąsiadka i mama mojej przyjaciółki. Pogrzeb w sobotę, a my mamy wesele 300km od miejsca zamieszkania...
Jestem normalnie w szoku i nie może to do mnie dotrzeć. Kobieta na nic nie narzekała...
przykro mi
Cytat:
Napisane przez nuna2 Pokaż wiadomość
a byłaś już u spowiedzi przedslubnej?? My idziemy jutro...
a my byliśmy dzisiaj
Cytat:
Napisane przez maly_czlowieczek Pokaż wiadomość
Spowiedź nie oznacza pełnego nawrócenia do świętości, ideałem byłoby gdyby tak właśnie było, ale często nie jest. Chodzi o to czy masz i zamierzasz wypełniać postanowienie poprawy w tym względzie. Rozgrzeszenia nie byłoby gdybyście mieszkali razem (grzech zgorszenia na przykład, nawet jeśli nie współżyjecie, albo samo stwarzanie okazji, pokusy). Spowiedź jest normalną praktyką każdego katolika, najlepiej co miesięczną, lub zawsze gdy mamy grzech ciężki, nie jesteśmy w stanie łaski uświęcającej. Do następnej spowiedzi macie się starać. Jeśli nie macie ochoty się starać to należałoby rozważyć sens ślubu kościelnego...

Spowiedź przedślubna nie jest tylko spowiedzią z 6 przykazania! Równie dobrze mogłabyś zapytać, czy dostaniesz rozgrzeszenie, jak znów nie pójdziesz na niedzielną mszę świętą, bo kilka razy nie byłaś. Chcesz się poprawić, czy nie, to jest pytanie, na które sobie musisz odpowiedzieć....

---------- Dopisano o 18:31 ---------- Poprzedni post napisano o 18:30 ----------

moim zdaniem, równie dobry, najlepszy był by Twój własny
bardzo mądrze napisane!!!
Cytat:
Proszę.
piękna
Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
podoba mi się!!!
Cytat:
Napisane przez DobraDusza88 Pokaż wiadomość
No proszę, a niektórzy mi mówili, że fiolet z zielenią do siebie nie pasują, a widzę, że coraz więcej osób wybiera tego typu połączenie
pasuje, pasuje tylko trzeba dobrać odpowiednie odcienie
Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
Lecę spać, jutro kolejny dzień wrażeń
wyśpij się

Dziś byliśmy w pierwszej spowiedzi przedślubnej i.... było bardzo fajnie W ogóle tak jakoś potem z TŻ inaczej było tak jakby do nas dotarło, że to za miesiąc..... że za niedługo.... Czuję się teraz taka "oczyszczona"

Can you feel the love tonight?
It is where we are...

Edytowane przez tusia_m
Czas edycji: 2012-07-19 o 22:43
tusia_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-19, 22:39   #2135
marylka80
Zadomowienie

Cytat:
Dziękuję. Tak to Pronovias i chyba wiem o której sukni piszesz. Ona jest z kolekcji Moty i faktycznie nigdzie w PL jej nie można zmierzyć
Tak dokladnie o tej piekna jest no ale ani w Polsce ani w Holandii (bo tutaj mieszkam) niestety jej nie znalazlam...no ale za to trafilam na Justina i nigdy w zyciu na nic innego bym go nie zamienila Nawet teraz do sprzedazy sie mi nie spieszy A gdzie macie slub i na ile osob?

Kukuleczko moja mam dla ciebie idealna suknie i do tego tylko jeszcze taki piekny pas jak ci sie marzy wlasnie sobie przegladam trendy na 2013 rok, ale w sumie nic nie widze ciekawego. Tak sobie mysle ze powinnas sobie suknie uszyc, cos na wzor Justina, ale z bardziej gladka gora, zebys moga sobie wpiac taki piekny pas z krysztalkami no i dlugosc taka jaka najbardziej ci sie podoba, nie myslalas o tym?
marylka80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-19, 22:41   #2136
lolita25
Zakorzenienie

GG do lolita25

W niedziele jade na zakupy muszę kupić sobie sukienkę na poprawiny,bielizne,Tż krawat,koszule na poprawiny no i perfumy dla mnie i Tż
Mam nadzieje że uda mi się to wszystko ogarnąć
Stary 2012-07-19, 22:42   #2137
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marylka80 Pokaż wiadomość
Kukuleczko moja mam dla ciebie idealna suknie i do tego tylko jeszcze taki piekny pas jak ci sie marzy wlasnie sobie przegladam trendy na 2013 rok, ale w sumie nic nie widze ciekawego. Tak sobie mysle ze powinnas sobie suknie uszyc, cos na wzor Justina, ale z bardziej gladka gora, zebys moga sobie wpiac taki piekny pas z krysztalkami no i dlugosc taka jaka najbardziej ci sie podoba, nie myslalas o tym?
To jest mój plan b, dziękuję! Ale właśnie tak myślałam, że jak nic nie znajdę, to będę szyć Pas z etsy a reszta pójdzie Tylko, że chcę tiulową Ale ta ze zdjęcia też jest piękna

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

kasia_kuku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-19, 22:47   #2138
tusia_m
Zakorzenienie

Dobrej nocy! Ja zmykam już do łóżka.
Sobotnim PMkom życzę kolorowych snów - ostatnich jako panny , wypocznijcie!

Buziaki krewetki!!!!

Can you feel the love tonight?
It is where we are...
tusia_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-19, 22:47   #2139
marylka80
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość
To jest mój plan b, dziękuję! Ale właśnie tak myślałam, że jak nic nie znajdę, to będę szyć Pas z etsy a reszta pójdzie Tylko, że chcę tiulową Ale ta ze zdjęcia też jest piękna
No tiulowa koniecznie, ta ze zdjatka tak tylko ci pokazalam, zebys zobaczyla ze takie gladkie tez sa piekne a to co masz w avatarku to co za sukienka, bo juz od dawna przyciaga moj wzrok
Stary 2012-07-19, 22:49   #2140
chocolate muffin
Rozeznanie

Cytat:

Stary 2012-07-19, 22:51   #2141
niut0
Zakorzenienie

[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;35405368]
w auchanie i tesco widziałam[/QUOTE]

w tesco, przynajmniej u nas, nie ma

---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ----------

Cytat:
Napisane przez chocolate muffin Pokaż wiadomość
W sumie można przeszyć i zwęzić pościel.
jedną nam ciocia zwężała, a potem dwa komplety kupiliśmy w Ikei
Stary 2012-07-19, 22:52   #2142
lolita25
Zakorzenienie

GG do lolita25

Ja też juz uciekam spać,jutro muszę wcześnie wstać i trochę ogarnąc bo wszędzie pełno farby jak sobie pomyśle że jeszcze dwa pokoje i korytarz zostały do malowania to mam dosyć
Stary 2012-07-19, 22:52   #2143
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ona8686 Pokaż wiadomość
Czy bedziecie miec za soba na sali obrazek św.? Czy sama dekoracje?
Nie mamy obrazka. Jakoś picie pod świętym obrazem wydaje mi się dziwne. Ogólnie nie będziemy mieć za sobą dekoracji tylko ścianę obłożoną kamieniem.

Kuku a co to za salon? Ja się boję czy mój zdąży suknię skończyć na czas bo ostatnio obsuwy mieli a ja we wtorek muszę kiecę odebrać

Cytat:
Napisane przez maly_czlowieczek Pokaż wiadomość
jeśli nie masz grzechu ciężkiego to możesz iść do komunii, ba, nawet musisz, to że razem mieszkacie jest wymuszone sytuacją, więc porozmawiaj ze spowiednikiem, nie musisz nam wyjaśniać całej sytuacji, spróbuj ją przemyśleć i porozmawiać z zaufanym księdzem lub napisz do księży z wiara.pl, czy innych katolickich portali. Poczytaj Miłość i odpowiedzialność jeśli chcesz się dokształcić, umocnić, no i módl się, Bóg podpowiada, co robić, jeśli chce się go słuchać...i jeszcze jedno, tak, to jest trudne, ciężkie.....nikt nie obiecywał, że będzie lekko. Ba, i po ślubie ciężko jest zachować czystość - nie, nie pomyliłam się, czystość w małżeństwie też obowiązuje i jest nie lada wyzwaniem
A co to takiego czystość po ślubie? po ślubie też się seksić nie można?

Buła jest z nami od 25.11.2014
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-19, 22:54   #2144
NightButterflyVIP
Rozeznanie

o RANY, RANY siedzę już od dwóch godzin chyba na stronie akcent (nie akcent2) i się zdecydować nie mogę......
Stary 2012-07-19, 22:54   #2145
Yavanna84
Zakorzenienie

tusia_m,

Cytat:
Tak dokladnie o tej piekna jest no ale ani w Polsce ani w Holandii (bo tutaj mieszkam) niestety jej nie znalazlam...no ale za to trafilam na Justina i nigdy w zyciu na nic innego bym go nie zamienila Nawet teraz do sprzedazy sie mi nie spieszy A gdzie macie slub i na ile osob?

Twoja suknia idealnie do Ciebie pasowała, nie dziwię Ci się, że żal się z nią rozstawać.

Ślub planujemy w USC na Starym Mieście w Warszawie. Wesele na 90-100 osób w Jabłonnej: http://www.salabankietowa.pl/galeria/

A co do kolekcji na 2013r to moim zdaniem nie ma nic ciekawego. Oglądałam Pronovias, Rosa Clarę i Aire Barcelona. Tzn są piękne suknie, ale klasyczne.
Yavanna84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-19, 22:56   #2146
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
No tiulowa koniecznie, ta ze zdjatka tak tylko ci pokazalam, zebys zobaczyla ze takie gladkie tez sa piekne a to co masz w avatarku to co za sukienka, bo juz od dawna przyciaga moj wzrok
http://www.sweetpeaweddingstudio.com/blog/?p=999 Dokładnie się nie wgłębiałam w markę, ale mnie zauroczyła na tych zdjęciach

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

Stary 2012-07-19, 23:07   #2147
Magdzia0108
Zadomowienie

hej dziewczynki, nadrobiłam was od 10 strony.
Obecnie jestem po pierwszej części naszego honeymoon - Zakopane - plener w górach nie wypalił - mamy zdjęcia we mgle na Kasprowym, dalsza częśc pleneru przeniesiona jest na koniec naszego urlopu, jeśli oczywiście pogoda będzie zapowiadać się dobra....czyli kurs do Zakopanego jeszcze raz
w sobotę wylatujemy do Grecji - w końcu mega wypoczynek, chociaż nie powiem, że w górach też odpoczywam jak robimy trasy po Tatrach
buziaki, super relacje, fotki na poczcie zobaczyłam

Filcowo, biżutowo:

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=365901&p age=12

06.07.2004r razem
01.01.2010r zaręczyny
23.06.2012r Żonka
Magdzia0108 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-19, 23:08   #2148
NightButterflyVIP
Rozeznanie

Cytat:
http://www.sweetpeaweddingstudio.com/blog/?p=999 Dokładnie się nie wgłębiałam w markę, ale mnie zauroczyła na tych zdjęciach
Mmmmm piękne zdjęciaaaaa....i jak ona pięknie wygląda na tym zdjęciu gdzie już nie ma welonu
Stary 2012-07-19, 23:12   #2149
marylka80
Zadomowienie

Cytat:
Christos’ Spring Blossom
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg wedding_dresses_christos_spring_2011.jpg (34,9 KB, 50 załadowań)
Stary 2012-07-19, 23:16   #2150
ladystar
Zakorzenienie

Cytat:
Proszę.
piekna

Falbany to jest to co kocham

Cytat:
Napisane przez niut0 Pokaż wiadomość
a my kupiliśmy kołdrę w Ikei i teraz nigdzie nie ma na to pościeli, tylko tam
potrzebujemy 200x200, a w sklepach wszystkie są 220x200
tez mam koldre z ikei 200x200 i zawsze jak tylko pojawi sie jakas posciel o tym rozmiarze na promocji to BIORE

Kicia za piekny zakup

Cytat:
ja tez powinnam zaczac myslec o sprzedazy, a ciagle mam nadzieje ze nadarzy sie jakas okazja zeby ja jeszcze raz zalozyc

ladystar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-19, 23:16   #2151
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
Christos’ Spring Blossom
nie pytam o cenę

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

Stary 2012-07-19, 23:34   #2152
Anulka_p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość
Zróbcie tak jak wam wygodniej. My np. nie robimy błogosławieństwa wcale.

My robimy w kościele. I tak przyjedziemy do kościoła już 30 minut przed ślubem i w ciszy w kościele przy ołtarzu będzie nasze błogosławieństwo.

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
Ambitnie zabrałam się za przeglądanie fot z wesela i tworzenie fotoksiążek dla rodziców- zwariuje zaraz!!!!!! Mamy tyle pięknych fot, że ciężko z jakichkolwiek zrezygnować

No cóż, jak się wybiera najlepszych fotografów w okolicy i jest się takim fotogenicznym to trzeba się męczyć

Cytat:
Napisane przez Jamee Pokaż wiadomość
AAAAAA Dziewczyny news z ostatniej chwili!!!

Jest szansa, że na plener polecimy do Włoch-romantyczna sesja w Wenecji, Toskanii i Florencji. Nasz foto szuka drugiej pary do tej sesji i już wstępnie rozmawialiśmy, jak tylko wróci z urlopu to będziemy omawiać szczegóły. Plus taki, że koszt dzieli się na pół między nas i tą drugą parę. O matko chcę żeby to wypaliło:love :

Słyszałam o tym. Fajnie jakby się wam udało
09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-20, 07:04   #2153
Anulka_p
Zakorzenienie

8 dni,

Blisko, blisko, coraz bliżej
Stary 2012-07-20, 07:09   #2154
a u d r e y
Wtajemniczenie

Heloooł moje Krewety!!

Kuku czytałam o przełożeniu wizyty w salonie co za baaabyyyy! Chyba by je pasował przechrzcić !

Widziałam też "moją" jednorazową Pronovias Bengazi z piórami
Bardzo ładnie w niej wygląda PMka - wybacz nie pamiętam nicka.

co jeszcze? jessssssu już zapomniałam

Wczoraj mega zalatany dzień, do 23 Nasza paczka siedziała u Nas i obwieszali wódkę Byliśmy na sali ustawić stoliki, dzisiaj na 19 znowu jedziemy zawieźć swoje rzeczy, dogadać resztę spraw, ulokować się w apartamencie. Główny kelner sali to świetny chłopak, kiedyś pracowaliśmy razem w 1 miejscu, więc wszystko Nam robi tak jak chcemy

Dzisiejszy plan dnia na 1 DDŚ
- 8.00 jechac po butlę z helem
- 9.00 jechać do miasta odebrać: Lilou z grawerem dla świadkowej, ugadać z florystką bukiet, odebrać sukienkę na poprawiny z pralni (kupiłam piękną biała w zarze na promocji z 199- 49,90 była brudna od pudru
- zamówić dla rodziców kwiaty i wino
- 13.00 jedziemy do dziadka TŻta bo chce Nam dzisiaj już zlożyć życzenia i dać prezent
- 14.00 spowiedź
- 15.15 wyjazd do krk na pazury
- 19.00 spotkanie na sali
- 20.00 dmuchanie balonów helem i przygotowanie wystroju domu

Wczoraj dowiedziałam się, że nie będzie piwonii . Niestety osiągnęły kosmiczną cenę, przy której były kosmicznie brzydkie i nie przywieźli ich nawet z holandii. Nawet wczoraj wysłałam brata na giełdę kwiatową żeby to sprawdzil i niestety florystka mnie nie kłamała więc dzisiaj jadę kombinować inny bukiet.

Sama nie wiem co Wam miałam jeszcze napisać
aha... u mnie jutro zapowiadają brzydką pogodę, a co gorsze w niedzielę - poprawiny- ma padać i być cholernie zimno ok 16-17 stopni. A podest jest... namiot jest... ehhh dupa zbita.

Zmykam i życzę Wam miłego dnia
Mój dzisiaj ostatni w panieńskim stanie
Stary 2012-07-20, 07:24   #2155
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tusia_m Pokaż wiadomość
Dziś byliśmy w pierwszej spowiedzi przedślubnej i....
Wiecie co ... ja swoją spowiedź zrobiłam na luzie bo w szpitalu to cak cak i już. Ale TŻ... był w zeszłym tygodniu u mnie w kościele i wyszedł z konfesjonału blady jak ściana, normalnie jakby zaraz miał się rozpłakać... nie wiem co mu ksiądz nagadał, jak on też się spowiadał ale... ojjj.. musiało być ciężko.. Podpis mu dał ale kazał mu jeszcze iść w swojej parafii oczywiscie nie poszedł ... Dobrze, że teraz ten ksiądz ma urlop i będziemy się spowiadać u innego
Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość

Dzisiejszy plan dnia na 1 DDŚ
- 8.00 jechac po butlę z helem
- 9.00 jechać do miasta odebrać: Lilou z grawerem dla świadkowej, ugadać z florystką bukiet, odebrać sukienkę na poprawiny z pralni (kupiłam piękną biała w zarze na promocji z 199- 49,90 była brudna od pudru
- zamówić dla rodziców kwiaty i wino
- 13.00 jedziemy do dziadka TŻta bo chce Nam dzisiaj już zlożyć życzenia i dać prezent
- 14.00 spowiedź
- 15.15 wyjazd do krk na pazury
- 19.00 spotkanie na sali
- 20.00 dmuchanie balonów helem i przygotowanie wystroju domu

Wczoraj dowiedziałam się, że nie będzie piwonii . Niestety osiągnęły kosmiczną cenę, przy której były kosmicznie brzydkie i nie przywieźli ich nawet z holandii. Nawet wczoraj wysłałam brata na giełdę kwiatową żeby to sprawdzil i niestety florystka mnie nie kłamała więc dzisiaj jadę kombinować inny bukiet.

Sama nie wiem co Wam miałam jeszcze napisać
aha... u mnie jutro zapowiadają brzydką pogodę, a co gorsze w niedzielę - poprawiny- ma padać i być cholernie zimno ok 16-17 stopni. A podest jest... namiot jest... ehhh dupa zbita.

Zmykam i życzę Wam miłego dnia
Mój dzisiaj ostatni w panieńskim stanie
1 dzień?! cholerka ja tak za tydzień bede pisać hahaha szkoda, że piwonii nie będziesz mieć ale wierzę, że znajdziesz coś równie pięknego powodzenia!

Laski .. 8 dni !!!
Co do pogody na mój ślub to ja codziennie sprawdzam bo ona codziennie się zmienia :/ raz pochmurnie, raz słonecznie, raz deszcz... aktualnie pokazują deszcz nie może padać!!!! mam okazję pojechać cabrio i co ... będę zasuwać dach? o nie!!

Kroimy: 2016(?)

Edytowane przez MiciaKicia
Czas edycji: 2012-07-20 o 07:25
MiciaKicia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-20, 07:43   #2156
E87
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez NightButterflyVIP Pokaż wiadomość
No ludzie są różni...wiadomo... Ja w tym momencie mam półtora miesiąca do ślubu, więc mówię, że właśnie teraz nie dałabym rady pójść do kogoś innego na wesele. Ani finansowo, bo przecież to nie tylko wiąże się z prezentem dla młodych, ale znów z zakupem sukienki, pewnie butów, kto wie czy nie torebki do tego jakiś fryzjer no i urlopowo też już bym nie dała rady... Choć ciekawiłoby mnie inne wesele, zawsze warto się odstresować no i podpatrzeć co inni mają ciekawego, a czego unikać u siebie

Ja tam od znajomych na kokosy w kopertach nie liczę Jako para, jeśli byśmy szli na weselicho do jakichś znajomych, to myślę, że 500zł byśmy dali... Bo tysiąc to już za dużo, to już bardziej dla kogoś z rodziny, nie dla znajomych. Jak sądzicie? Ile się teraz daje na weselach?
My tez idziemy do znajomych i planujemy dac 500 zl plus winko bo o mnie prosili i moze jakis drobiazg do domu, zeby mieli po nas pamiatke Nam niektorzy znajomi dali po 300 zl nawet jak oboje pracowali, wiec to zalezy od czlowieka...

Dawno mi sie tak w piatek nie chcialo jak dzis

Kiciubrawo za zakupki, super lozeczko
E87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-20, 07:47   #2157
Madziuniusia
Zakorzenienie

a moim zdaniem o tym ile kto daje nie ma co dyskutować, bo każdy ma swoją własną sytuację finansową. Ja w zeszlym roku byłam zaproszona na wesele do sąsiadki. Nie chciałam iść, bo nie miałam pieniążków, ale powiedziala, że muszę być. Chwała Bogu, że nie mieli w zaproszeniu wstawki, że chcą pieniądze, bo by było po mnie. Prezent kosztował mnie niecałe 100 zł, a tyle do koperty bym nie włożyła.
Stary 2012-07-20, 07:47   #2158
Anulka_p
Zakorzenienie

Cytat:
Co do pogody na mój ślub to ja codziennie sprawdzam bo ona codziennie się zmienia :/ raz pochmurnie, raz słonecznie, raz deszcz... aktualnie pokazują deszcz nie może padać!!!! mam okazję pojechać cabrio i co ... będę zasuwać dach? o nie!!

Tez sprawdzam codziennie i ciągle inaczej. Teraz jest na wersji, że słonecznie, ale nie najcieplej, bo zaledwie 17 do 20 stopni. Nasze prognozy muszą się chyba pokrywać, bo jesteśmy z jednych stron prawda? Dobrze pamiętam? Śląsk, Racibórz? Okolice?
Stary 2012-07-20, 08:07   #2159
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość
Nie mamy obrazka. Jakoś picie pod świętym obrazem wydaje mi się dziwne. Ogólnie nie będziemy mieć za sobą dekoracji tylko ścianę obłożoną kamieniem.

Kuku a co to za salon? Ja się boję czy mój zdąży suknię skończyć na czas bo ostatnio obsuwy mieli a ja we wtorek muszę kiecę odebrać

A co to takiego czystość po ślubie? po ślubie też się seksić nie można?
nam wpajano że po ślubie można się seksic tylko po to żeby począc dziecko ale różne są opinie księży na ten temat a innym razem słyszałam że można się seksic ale bez zabezpieczenia czyli NPR się kłaniają

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-20, 08:10   #2160
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Cytat:
Wiecie co ... ja swoją spowiedź zrobiłam na luzie bo w szpitalu to cak cak i już. Ale TŻ... był w zeszłym tygodniu u mnie w kościele i wyszedł z konfesjonału blady jak ściana, normalnie jakby zaraz miał się rozpłakać... nie wiem co mu ksiądz nagadał, jak on też się spowiadał ale... ojjj.. musiało być ciężko.. Podpis mu dał ale kazał mu jeszcze iść w swojej parafii oczywiscie nie poszedł ... Dobrze, że teraz ten ksiądz ma urlop i będziemy się spowiadać u innego

1 dzień?! cholerka ja tak za tydzień bede pisać hahaha szkoda, że piwonii nie będziesz mieć ale wierzę, że znajdziesz coś równie pięknego powodzenia!

Laski .. 8 dni !!!

nie martw sie

jeszcze troszke czasu jest, pogoda świruje i nie ma co jej sprawdzac bo i tak pewnie bedzie inna

bedzie ładnie, na wyjazd do Kosciola i sali zobaczysz

moze wieczorem sie burza zerwie, jak juz bedziecie szalec na parkiecie

Mia i Tosia <3

Czarnooka_Paula jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości