|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2131 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Komary gryzą po krewecie, ale i tak jesteśmy najpiękniejszymi PMkami na świecie
|
|
|
|
#2132 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Komary gryzą po krewecie, ale i tak jesteśmy najpiękniejszymi PMkami na świecie
Kicia piękne łoże
My też sobie kupimy łóżko ale jak już będziemy mieli nasz domek wybudowany, teraz nie mamy miejsca w pokoju,kanapa praktyczniejsza ![]() Yavanna84 piękna sukienka Muszę jutro przeprosić Tż za mój dzisiejszy wybuch,poprostu czasami brak mi sił na wszystko,za dużo mam na głowie ![]() Dobrze że jutro ostatni dzień do pracy i urlop
|
#2133 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;35405855]zawsze można jakąś gęś dorwać i jej pióra wyskubać
[/QUOTE]Hehe. Nawet jak się nie zniszczy (a w sumie salonowy model mierzony wielokrotnie wyglądał ładnie), to i tak to jest tak ciężki model, że trudno będzie sprzedać.---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2134 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a my byliśmy dzisiaj ![]() Cytat:
![]() bardzo mądrze napisane!!! piękna Cytat:
Cytat:
wyśpij się Dziś byliśmy w pierwszej spowiedzi przedślubnej i.... było bardzo fajnie W ogóle tak jakoś potem z TŻ inaczej było ![]()
Edytowane przez tusia_m Czas edycji: 2012-07-19 o 22:43 |
||||
|
|
|
#2135 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
piekna jest no ale ani w Polsce ani w Holandii (bo tutaj mieszkam) niestety jej nie znalazlam...no ale za to trafilam na Justina i nigdy w zyciu na nic innego bym go nie zamienila Nawet teraz do sprzedazy sie mi nie spieszy A gdzie macie slub i na ile osob?Kukuleczko moja mam dla ciebie idealna suknie i do tego tylko jeszcze taki piekny pas jak ci sie marzy wlasnie sobie przegladam trendy na 2013 rok, ale w sumie nic nie widze ciekawego. Tak sobie mysle ze powinnas sobie suknie uszyc, cos na wzor Justina, ale z bardziej gladka gora, zebys moga sobie wpiac taki piekny pas z krysztalkami no i dlugosc taka jaka najbardziej ci sie podoba, nie myslalas o tym?
|
|
|
|
|
#2136 |
|
Zakorzenienie
|
W niedziele jade na zakupy muszę kupić sobie sukienkę na poprawiny,bielizne,Tż krawat,koszule na poprawiny no i perfumy dla mnie i Tż
Mam nadzieje że uda mi się to wszystko ogarnąć
|
#2137 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pas z etsy a reszta pójdzie Tylko, że chcę tiulową Ale ta ze zdjęcia też jest piękna
|
|
#2138 |
|
Zakorzenienie
|
Dobrej nocy! Ja zmykam już do łóżka.
Sobotnim PMkom życzę kolorowych snów - ostatnich jako panny Buziaki krewetki!!!! |
|
|
|
#2139 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a to co masz w avatarku to co za sukienka, bo juz od dawna przyciaga moj wzrok |
|
|
|
|
#2140 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#2141 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;35405368]
w auchanie i tesco widziałam[/QUOTE] w tesco, przynajmniej u nas, nie ma ![]() ---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ---------- jedną nam ciocia zwężała, a potem dwa komplety kupiliśmy w Ikei
|
|
#2142 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też juz uciekam spać,jutro muszę wcześnie wstać i trochę ogarnąc bo wszędzie pełno farby jak sobie pomyśle że jeszcze dwa pokoje i korytarz zostały do malowania to mam dosyć
|
#2143 | |
|
Zakorzenienie
|
Nie mamy obrazka. Jakoś picie pod świętym obrazem wydaje mi się dziwne. Ogólnie nie będziemy mieć za sobą dekoracji tylko ścianę obłożoną kamieniem.
Kuku a co to za salon? Ja się boję czy mój zdąży suknię skończyć na czas bo ostatnio obsuwy mieli a ja we wtorek muszę kiecę odebrać ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#2144 |
|
Rozeznanie
|
o RANY, RANY
siedzę już od dwóch godzin chyba na stronie akcent (nie akcent2) i się zdecydować nie mogę......
|
#2145 | |
|
Zakorzenienie
|
tusia_m,
Cytat:
Ślub planujemy w USC na Starym Mieście w Warszawie. Wesele na 90-100 osób w Jabłonnej: http://www.salabankietowa.pl/galeria/ A co do kolekcji na 2013r to moim zdaniem nie ma nic ciekawego. Oglądałam Pronovias, Rosa Clarę i Aire Barcelona. Tzn są piękne suknie, ale klasyczne. |
|
|
|
|
#2146 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dokładnie się nie wgłębiałam w markę, ale mnie zauroczyła na tych zdjęciach
|
|
#2147 |
|
Zadomowienie
|
hej dziewczynki, nadrobiłam was od 10 strony.
Obecnie jestem po pierwszej części naszego honeymoon - Zakopane - plener w górach nie wypalił - mamy zdjęcia we mgle na Kasprowym, dalsza częśc pleneru przeniesiona jest na koniec naszego urlopu, jeśli oczywiście pogoda będzie zapowiadać się dobra....czyli kurs do Zakopanego jeszcze raz w sobotę wylatujemy do Grecji - w końcu mega wypoczynek, chociaż nie powiem, że w górach też odpoczywam jak robimy trasy po Tatrach buziaki, super relacje, fotki na poczcie zobaczyłam
|
|
#2148 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#2149 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2150 | ||
|
Zakorzenienie
|
piekna
Falbany to jest to co kocham Cytat:
![]() Kicia za piekny zakup Cytat:
![]() ![]()
|
|
#2151 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2152 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My robimy w kościele. I tak przyjedziemy do kościoła już 30 minut przed ślubem i w ciszy w kościele przy ołtarzu będzie nasze błogosławieństwo. Cytat:
No cóż, jak się wybiera najlepszych fotografów w okolicy i jest się takim fotogenicznym to trzeba się męczyć ![]() ![]() Cytat:
Słyszałam o tym. Fajnie jakby się wam udało
|
|||
|
|
|
#2154 |
|
Wtajemniczenie
|
Heloooł moje Krewety!!
Kuku czytałam o przełożeniu wizyty w salonie ![]() Widziałam też "moją" jednorazową Pronovias Bengazi z piórami ![]() Bardzo ładnie w niej wygląda PMka - wybacz nie pamiętam nicka. co jeszcze? jessssssu już zapomniałam ![]() Wczoraj mega zalatany dzień, do 23 Nasza paczka siedziała u Nas i obwieszali wódkę Byliśmy na sali ustawić stoliki, dzisiaj na 19 znowu jedziemy zawieźć swoje rzeczy, dogadać resztę spraw, ulokować się w apartamencie. Główny kelner sali to świetny chłopak, kiedyś pracowaliśmy razem w 1 miejscu, więc wszystko Nam robi tak jak chcemy Dzisiejszy plan dnia na 1 DDŚ - 8.00 jechac po butlę z helem - 9.00 jechać do miasta odebrać: Lilou z grawerem dla świadkowej, ugadać z florystką bukiet, odebrać sukienkę na poprawiny z pralni (kupiłam piękną biała w zarze na promocji z 199- 49,90 była brudna od pudru - zamówić dla rodziców kwiaty i wino - 13.00 jedziemy do dziadka TŻta bo chce Nam dzisiaj już zlożyć życzenia i dać prezent ![]() - 14.00 spowiedź - 15.15 wyjazd do krk na pazury ![]() - 19.00 spotkanie na sali - 20.00 dmuchanie balonów helem i przygotowanie wystroju domu Wczoraj dowiedziałam się, że nie będzie piwonii więc dzisiaj jadę kombinować inny bukiet.Sama nie wiem co Wam miałam jeszcze napisać ![]() aha... u mnie jutro zapowiadają brzydką pogodę, a co gorsze w niedzielę - poprawiny- ma padać i być cholernie zimno ok 16-17 stopni. A podest jest... namiot jest... ehhh dupa zbita. Zmykam i życzę Wam miłego dnia ![]() Mój dzisiaj ostatni w panieńskim stanie
|
#2155 | |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie co ... ja swoją spowiedź zrobiłam na luzie bo w szpitalu to cak cak i już. Ale TŻ... był w zeszłym tygodniu u mnie w kościele i wyszedł z konfesjonału blady jak ściana, normalnie jakby zaraz miał się rozpłakać... nie wiem co mu ksiądz nagadał, jak on też się spowiadał ale... ojjj.. musiało być ciężko.. Podpis mu dał ale kazał mu jeszcze iść w swojej parafii
oczywiscie nie poszedł ... Dobrze, że teraz ten ksiądz ma urlop i będziemy się spowiadać u innego Cytat:
powodzenia! ![]() Laski .. 8 dni !!! ![]() Co do pogody na mój ślub to ja codziennie sprawdzam bo ona codziennie się zmienia :/ raz pochmurnie, raz słonecznie, raz deszcz... aktualnie pokazują deszcz ![]() ![]() nie może padać!!!! mam okazję pojechać cabrio i co ... będę zasuwać dach? o nie!!
Edytowane przez MiciaKicia Czas edycji: 2012-07-20 o 07:25 |
|
|
|
|
#2156 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nam niektorzy znajomi dali po 300 zl nawet jak oboje pracowali, wiec to zalezy od czlowieka... ![]() Dawno mi sie tak w piatek nie chcialo jak dzis Kiciu brawo za zakupki, super lozeczko |
|
|
|
|
#2157 |
|
Zakorzenienie
|
a moim zdaniem o tym ile kto daje nie ma co dyskutować, bo każdy ma swoją własną sytuację finansową. Ja w zeszlym roku byłam zaproszona na wesele do sąsiadki. Nie chciałam iść, bo nie miałam pieniążków, ale powiedziala, że muszę być. Chwała Bogu, że nie mieli w zaproszeniu wstawki, że chcą pieniądze, bo by było po mnie. Prezent kosztował mnie niecałe 100 zł, a tyle do koperty bym nie włożyła.
|
#2158 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tez sprawdzam codziennie i ciągle inaczej. Teraz jest na wersji, że słonecznie, ale nie najcieplej, bo zaledwie 17 do 20 stopni. Nasze prognozy muszą się chyba pokrywać, bo jesteśmy z jednych stron prawda? Dobrze pamiętam? Śląsk, Racibórz? Okolice? |
|
|
|
|
#2159 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale różne są opinie księży na ten temat a innym razem słyszałam że można się seksic ale bez zabezpieczenia czyli NPR się kłaniają
|
|
#2160 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie martw sie jeszcze troszke czasu jest, pogoda świruje i nie ma co jej sprawdzac bo i tak pewnie bedzie inna ![]() bedzie ładnie, na wyjazd do Kosciola i sali zobaczysz moze wieczorem sie burza zerwie, jak juz bedziecie szalec na parkiecie
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:36.

Nawet jak się nie zniszczy (a w sumie salonowy model mierzony wielokrotnie wyglądał ładnie), to i tak to jest tak ciężki model, że trudno będzie sprzedać.

W ogóle tak jakoś potem z TŻ inaczej było
Pas z etsy a reszta pójdzie 

oczywiscie nie poszedł ... Dobrze, że teraz ten ksiądz ma urlop i będziemy się spowiadać u innego
Czekamy na poród: luty2015
Kroimy: 2016(?)