Mamusie i ich kochane brzuszki - styczeń luty 2013 - cz.II - Strona 81 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-20, 07:46   #2401
laurka23
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie i ich kochane brzuszki - styczeń luty 2013 - cz.II

Cytat:
Napisane przez djerba Pokaż wiadomość
Aha, dziewczyny byłam na mini zakupach dla córy i "przypadkiem" wpadły mi w ręce takie bodziaki ze smyka :P hheh
scuza, że nie wyprasowane
Śliczne ciuszki

Cytat:
Napisane przez ILLUSION Pokaż wiadomość
Kurde,odebrałam właśnie wyniki laboratoryjne i o ile badanie krwi w porządku to badanie moczu mnie niepokoi. Jutro rano zadzwonię do ginki ale może któraś z Was się orientuje czy mam powody do niepokoju...
Badanie ogólne moczu: leukocyty 500, erytrocyty 25
Osad moczu: leukocyty 30-40 wpw, erytrocyty 2-5 wpw, bakterie bardzo liczne.

Jak robiłam poprzednio badanie moczu to nie miałam ani leukocytów ani erytrocytów ani bakterii. Zaczynam się zastanawiać czy mogłam zanieczyścić próbkę przy pobieraniu...a może coś mi jest...i czy to ma wpływ na dzidzię
Oj niedobre wyniki, do lekarza, nerki skontrolować!

Ja dziś znów z bólem głowy się obudziłam. Namawiam męża na wycieczkę do rossmanna (u mnie w mieście nie ma ) Nie za bardzo chętny, ale może się uda Wczoraj upolowałam w lumpku dwie koszulki na ramiączkach, w których brzuch zmieszczę W ogóle to zaczął mi tak wystawać, że coś strasznego mąż mówi że dopiero wczoraj mnie tak wywaliło.
laurka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-20, 07:49   #2402
antoinette
Wtajemniczenie

GG do antoinette

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
poza tym moja mama mnie straszliwie zdenerwowała dzisiaj jak jej powiedziałam, że mi słabo i w głowie mi się kręci i że wracamy to skomentowała: "bo ty się nad sobą rozczulasz, ciąża to nie choroba, powinnaś chodzić i oddychać świeżym powietrzem, a nie leżeć plackiem w domu, będziesz gruba jak beczka jak nic nie będziesz robiła itd itp" no..... A 15 min później dostałam plamienia, to słowem się nie odezwała, tylko stwierdziła, że "dziwne, może faktycznie powinnaś leżeć....." no ale wiecie.... Ona ze mną w ciąży pracowała i studiowała prawie do porodu...... I WSZYSTKIE kobiety w rodzinie przechodziły ciąże bezproblemowo.... Cóż, widocznie jestem rodzinnym wybrykiem natury
Każda kobieta, każda ciąża inna, leż Kochana, oszczędzaj się, moja szwagierka rodzi we wrześniu i już od dawna leży plackiem, taka Twoja natura i tyle, musi być dobrze

---------- Dopisano o 07:49 ---------- Poprzedni post napisano o 07:48 ----------

Cytat:
Napisane przez szklanka19 Pokaż wiadomość

Antoinette a w jakie okolice Twoja córka jedzie na kolonie?
do Krynicy Morskiej

antoinette jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-20, 07:54   #2403
marsi11
Zakorzenienie

dzień dobry moje kochane

Delicjanko, gratuluje zakupu, jesteś pewnie dumna co?

my już posadziliśmy na swojej działce drzewka, iglaki- bo one przez cały rok zielone i miło popatrzeć, zresztą sąsiedzi też wokół mają więc ładnie się bedzię komponować

jadę dziś kupić łóżko do sypialni a w sobotę już zobaczę projekt mojej wymarzonej kuchni

no i w sobotę robię grill party ze znajomymi- muszę obmyśleć menu
macie jakieś fajne pomysły poza standardową karkówką,kiełbasą i kaszanką ?????

Miłego dnia!
marsi11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-20, 08:27   #2404
Aga8484
Zakorzenienie

GG do Aga8484

Cytat:
Napisane przez djerba Pokaż wiadomość
ja nie miałam żadnej położnej... i nie słyszałam, żebym musiała mieć.. hmmm
to nie wiem w takim razie do końca jak to jest najlepiej spytaj się swojego lekarza

suzi31 chyba najlepiej wyjaśniła sprawę z położną

Edytowane przez Aga8484
Czas edycji: 2012-07-20 o 08:33
Aga8484 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-20, 08:29   #2405
Ifwka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
No to dziewczyny aktualizujemy FB

Z moich znajomych wie tylko 6 osób, w tym 1 dowiedziała się przypadkowo - spotkałyśmy się tydzień temu i zwróciła uwagę na mój brzuch. A z pracy na ponad 20 osób wiedzą 3 (w tym z mojego działu tylko kierownik).
U mnie w pracy wi ekierownik i współpracownicy, no i wszyscy koledzy mojego męża bo straszne paple z nich są. Jeden to wiedział już zanim komukolwiek powiedzieliśmy (zaskoczył mojego męża w łazience podczas ... gratulacjami) do tej pory nie wiemy skąd.
19.02.2013 - Oliwka
Ifwka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-20, 08:32   #2406
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ifwka Pokaż wiadomość
U mnie w pracy wi ekierownik i współpracownicy, no i wszyscy koledzy mojego męża bo straszne paple z nich są. Jeden to wiedział już zanim komukolwiek powiedzieliśmy (zaskoczył mojego męża w łazience podczas ... gratulacjami) do tej pory nie wiemy skąd.
Z mojego męża też papla

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-20, 08:33   #2407
nomenklaturabinominalna
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość
Kebab z frytkami... chyba sobie jutro na takie jedzonko pozwole,skoro jem same zdrowe rzeczy, chociaż dziś kupiłam sobie małe chipsy, było ich dosłownie 7 hahaha...

Kobietki dzisiaj z moim TŻtem podisaliśmy akt własności działeczki 2100m2. tak więc jak będę mieć już własny domek, za jakies hmm 5 lat to zapraszam Was na grilla

Wczesniej na pewno bedzie jakis garaż, kuchnia letnia itd )
Jutro lecimy a raczej mój Tż będzie kosił działkę/ogarniał haha a ja sobie pozałatwiam sprawy na mieście.

Dobranoc Wam miłych EROTYCZNYCH SNÓW WAM ŻYCZĘ

---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ----------

Skąd ja to znam wrrrr :[ Ci mężczyźni . ;]
Wczoraj skusiłam się na kebaba. Bo narzeczony nie zechciał jeść sam, więc zamówiłam też sobie durum. No i on też wylądował w toalecie, nie wiem kiedy skończę haftować wreszcie...

Gratuluję działeczki, zazdroszczę

Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość
dzień dobry moje kochane

Miłego dnia!
Ja to nie przepadam za mięsem (chociaż kaszance z grilla to nie odmówię) Więc uwielbiam szaszłyki warzywne i przynajmniej można jeść tego bez umiaru Albo warzywa faszerowane np fetą, oliwkami, albo mozzarella i bazylia i na grilla, mmmmm. Albo łosoś z grilla, albo te bekony- kręciołki co są w biedronie, albo lidlu, albo kurczak w miodzie. Ahhhh

Miłego dnia dziewczyny
nomenklaturabinominalna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-20, 08:35   #2408
Hosenka*
Zakorzenienie

Początek 13 tygodnia, jeszcze tydzień i skończę 3 miesiące

Instagram

Stary 2012-07-20, 08:37   #2409
nomenklaturabinominalna
Rozeznanie

Cytat:
Z mojego męża też papla
Ja mojemu TŻ powiedziałam o dzidziolu w 5 tc i mówię, żebyśmy poczekali trochę, że boję się, czy wszystko ok i nie mówmy jeszcze nikomu. Gdzie tam, na drugi dzień wiedziało jego rodzeństwo i połowa kolegów w pracy. Papla, wszystkim o tym rozpowiada na prawo i lewo Ale w sumie to takie miłe, że on się tak tym cieszy
nomenklaturabinominalna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-20, 08:43   #2410
e_vel
Wtajemniczenie

Hej
nie posiedzę dziś z Wami za dużo bo muszę dom odsprzątać, przez 2 dni robiłam słoiki - dżem pomarańczowy z cukinii, sałatkę na zimę i ogórki diabelskie z tabasco - i zapuściłam dom nieprzyzwoicie...

Jeszcze 1,5 tygodnia do wizyty... jej, nie mogę się doczekać

Dziś na obiad kapuśniaczki w cieście francuskim z barszczykiem czerwonym
e_vel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-20, 08:51   #2411
marsi11
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez e_vel Pokaż wiadomość
Hej
nie posiedzę dziś z Wami za dużo bo muszę dom odsprzątać, przez 2 dni robiłam słoiki - dżem pomarańczowy z cukinii, sałatkę na zimę i ogórki diabelskie z tabasco - i zapuściłam dom nieprzyzwoicie...

Jeszcze 1,5 tygodnia do wizyty... jej, nie mogę się doczekać

Dziś na obiad kapuśniaczki w cieście francuskim z barszczykiem czerwonym
ojej, normalnie kocham Cię za te kapuśniaczki

ja nie mam pomysłu na obiad, muszę zrobić naradę z moimi chłopakami ale nie wiem czy nie pójdę na łatwiznę i nie zrobię makaronu ze szpinakiem albo jakaś szybka zapiekanka
marsi11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-20, 08:58   #2412
Ifwka
Zakorzenienie

Cytat:

Miłego dnia!
Nie wiem jak robisz kaszankę, ale mąż bratanicy mojego męża jest ze Śląska i oni griluja kaszankę w folii z kapustą kiszoną albo z porem; ja nie jadam kaszanki ale gościom zawsze smakuje
19.02.2013 - Oliwka
Stary 2012-07-20, 08:58   #2413
Hosenka*
Zakorzenienie

Trochę Wam zazdroszczę, że możecie robić wypasione obiady ... Z pracy przychodzę ok 16,30 (czasami uda się wcześniej) i zanim coś bardziej skomplikowanego bym zrobiła to akurat na kolację. Tyle dobrze, ze TŻ zawsze coś przygotuje np. ziemniaki, więc o tyle szybciej.
Dziś może zrobię panierowaną cukinię.

Instagram

Stary 2012-07-20, 08:59   #2414
eff8
Zakorzenienie

Czesc dziewczynki maz mi skombinowal zastepczy komputer wiec jestem hehe ale dla mnie 2 dni bez komputera to juz za dlugo

cos tam podczytalam i po pierwsze djerba i insolitio gratuluje i zazdroszcze Wam tych siusiaków ja tez w skrycie marze o synku a djerba Tobie to juz podwojnie ze udalo Ci sie i bedzie parka

któraś się pytała o szczepienia - ja pierwszego dziecka w ogóle na nic nie szczepiłam i drugiego tez na na pewno nie bede!

no i byłam wczoraj u lekarza.... bóle brzucha nadal mam więc dostalam leki na podtrzymanie, a poza tym to z dzidzia wszystko wporzadku byla juz taka duza i fikala, skakala, machala nozkami i raczkami po prostu cudnie dzidzia ma juz 5 cm od glowy do pupy i teraz mi lekarka powiedziala ze jestem w 11 tyg i dzis juz bedzie 6 dniu i termin porodu mi sie przesunal na 02 luty.

ide teraz z córcią na plac zabaw odezwe sie pozniej

eff8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-20, 09:00   #2415
Ifwka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nomenklaturabinominalna Pokaż wiadomość
Wczoraj skusiłam się na kebaba. Bo narzeczony nie zechciał jeść sam, więc zamówiłam też sobie durum. No i on też wylądował w toalecie, nie wiem kiedy skończę haftować wreszcie...
Ja jestem tak nauczona że nie wychodze z domu bez śnadania ale ostatnio ledwo zdążyłam dojechac do pracy i "duże ucho", dzisiaj to samo a wypiłam w domu tylko pół szklaneczki soku marchwiowego żeby mnie nie ssało w żołądku. Co polecacie na nudości bo mój gin na wczasach.

U mnie dziś ma obiad pizza taką mam już ochotę, ale w końcu idziemy po pracy do kina na "prometeusza" a potem na pizze a w domu na kolacje pierogi z kapusty
19.02.2013 - Oliwka

Edytowane przez Ifwka
Czas edycji: 2012-07-20 o 09:08
Stary 2012-07-20, 09:03   #2416
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Ja jestem tak nauczona że nie wychodze z domu bez śnadania ale ostatnio ledwo zdążyłam dojechac do pracy i "duże ucho", dzisiaj to samo a wypiłam w domu tylko pół szklaneczki soku marchwiowego żeby mnie nie ssało w żołądku. Co polecacie na nudości bo mój gin na wczasach.
No własnie zjedzenie czegoś. Przed wstaniem jem kilka paluszków, a potem od razu robię sobie zapiekankę. Gdybym odczekała np. 20-30 minut (tak robiłam do niedawna, bo najpierw się myłam, ubierałam) to już by mnie naciągało, a tak to unikam tego.

Instagram

Stary 2012-07-20, 09:03   #2417
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Cytat:

Miłego dnia!
Rybka?

Cytat:
Trochę Wam zazdroszczę, że możecie robić wypasione obiady ... Z pracy przychodzę ok 16,30 (czasami uda się wcześniej) i zanim coś bardziej skomplikowanego bym zrobiła to akurat na kolację. Tyle dobrze, ze TŻ zawsze coś przygotuje np. ziemniaki, więc o tyle szybciej.
Dziś może zrobię panierowaną cukinię.
To rób na dwa-trzy dni :d
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-20, 09:07   #2418
Hosenka*
Zakorzenienie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;35409335]Rybka?

To rób na dwa-trzy dni :d[/QUOTE]
Niby tak, ale tego pierwszego dnia trzeba miec kiedy zrobić a jak przychodze z pracy to w miarę szybko musze zjeść

Np. wczoraj chciałam zrobić lasagnę, ale zamiast na obiad byłaby na kolację .... Zrobię jutro

Instagram

Stary 2012-07-20, 09:14   #2419
Ifwka
Zakorzenienie

Cytat:
No własnie zjedzenie czegoś. Przed wstaniem jem kilka paluszków, a potem od razu robię sobie zapiekankę. Gdybym odczekała np. 20-30 minut (tak robiłam do niedawna, bo najpierw się myłam, ubierałam) to już by mnie naciągało, a tak to unikam tego.
Mi to normalnie nic jest po śniadaniu tylk ow tygodniu jade do pracy 40km i nie daj boże jakbym siadła z tyłu to bym nawet nie dojechała. Dlatego teraz biore śśniadanie i dopiero w pracy jem , ale dziś mnie ten sok tak skusił.....ehhh
19.02.2013 - Oliwka
Stary 2012-07-20, 09:20   #2420
mitabe
Rozeznanie

Witajcie dziewczyny!

LadyWhisper - moja mama tak samo reaguje "ja w trzeciej ciąży z twoim bratem to meble przestawiałam", "powinnaś spacerować dużo chociaż, może odwiedzisz mnie dzisiaj" a ja leżałam plackiem bo plamienia miałam. Nie przejmuj się takim gadanim i korzystaj z odpoczynku bo za kilka miesięcy będziesz tęsknić za lenistwem hehe - jak to moja koleżanka powiedziała, która niedawno urodziła. Każda z nas jest inna i nie ma co się przejmować gadaniem innych. Trzymam kciuki i głowa do góry.

Delicjanka gratuluję zakupu i zazdraszczam, my raczej nie zdecydujemy się na dom mimo szczerych chęci, zdecydowaliśmy się na większe mieszkanko bo teraz trochę ciasno, a z dzidzią jeszcze ciaśniej bedzie. Jednak to za jakieś 2 lata pewnie.

Szklanka19 widziałam ten program, szczerze ja tego nie do końca rozumiem. Jeżeli będę miała pokarm to nie wyobrażam sobie karmić dłużej niż rok, chociaż patrząc na kobiety w mojej rodzinie to żadna pokarmu prawie nie miała. Co wy dziewczyny myślicie na ten temat?

Marsi11 dobre na grilla są szaszlyki z kurczakiem, cukinią, papryką, ceblką, pieczarkami, wczesniej polane oliwą z oliwek z przyprawami mmmm

Dziewczyny ja co prawda z obiadami sobię radzę w miarę, ale nie mam nigdy pomysłu na śniadanie i kolację, kończy się tym, że jem codziennie prawie to samo. Napiszcie może co wy wcinacie, potrzebuję inspiracji.

mitabe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-20, 09:23   #2421
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Mi to normalnie nic jest po śniadaniu tylk ow tygodniu jade do pracy 40km i nie daj boże jakbym siadła z tyłu to bym nawet nie dojechała. Dlatego teraz biore śśniadanie i dopiero w pracy jem , ale dziś mnie ten sok tak skusił.....ehhh
Aaaa czyli w autobusie jest Ci niedobrze po śniadaniu? A bez śniadania nie?

Instagram

Stary 2012-07-20, 09:23   #2422
sylwietta1988
Zakorzenienie

czesc dziewczynki witam sie w 17 tyg
ale u mnie fajna pogoda dzisiaj, nie za gorąco, nie za zimno

przez 10 dni nie miałam porannego , wiec mysłałm ze juz spokoj bedzie... o święta naiwnosci..... rano ledwo zdążyłam dobiec do łazienki:

biorę się dzisiaj za sprzątanie domku, standardowo robie to w sobote ale jutro bedziemy z mężusiem kosic trawkę takze wole sobie rozłozyc pracę zeby się nie zmęczyc zanadto

ILLUSION- pędz do lekarza, bo obecnosc leukocytów moze swiadczyc o infekcji- ja wczoraj byłam na wizycie a wczesniej robiłam czystosc- masakra wyszła, dostałam globulki, mąż antybiotyk no i mamy nakaz celibatu do czasu wylecznia
sylwietta1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-20, 09:28   #2423
bokeh
Zakorzenienie

Hej dziewczyny witam sie z rana zla jak osa..... Wrrr.

Jade dzis do Krakowa do przyjaciela tż bo sie z mieszkania wprowadza do domu

Dostala ktoras z was skierowanie na ekg??
Stary 2012-07-20, 09:35   #2424
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mitabe Pokaż wiadomość
Dziewczyny ja co prawda z obiadami sobię radzę w miarę, ale nie mam nigdy pomysłu na śniadanie i kolację, kończy się tym, że jem codziennie prawie to samo. Napiszcie może co wy wcinacie, potrzebuję inspiracji.
Ja na śniadanie toleruję tylko zapiekanki (trochę masełka, cebula, starte pieczarki posypane papryką ostrą i sodką i pieprzem no i ser i keczup), choć już mi trochę bokiem wychodza, ale nic innego nei wchodzi w rachubę.

Nie robię śniadania do pracy, kupuję 2 bułki i w pracy robię sobie z pasztetem i musztardą albo twarożkiem i pomidorem.

Kolacji jako takiej nie jem, ale jak jestem już głodna to znowu zapiekanka albo bułka z serem białym rozrobionym z rzodkiewką, cebulą, szczypiorkiem i śmietanką (+ sól, pieprz).

Więc w zasadzie jem w kółko to samo.
Wszędzie piszą, że trzeba jeść urozmaicone "dania", ale co poradzę, że nic innego mi nie podchodzi?

Instagram

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2012-07-20 o 09:30
Stary 2012-07-20, 09:37   #2425
Konto usunięte

Bokeh, ja z córą robiłam ekg, pisałam tu nawet - w ciąży czasem wychodzą ukryte wady serca.
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-20, 09:57   #2426
bokeh
Zakorzenienie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;35409893]Bokeh, ja z córą robiłam ekg, pisałam tu nawet - w ciąży czasem wychodzą ukryte wady serca.[/QUOTE]

No mi ginka kazała właśnie ciśnienie i ekg ide zaraz do internisty po skierowanie To dobrze bo bałam się że ona coś podejrzewa czy coś bo ost miałam bardzo wysokie ciśnienie

Właśnie mam pytanie do mam które mają już jedno dziecko, ja jestem jedynaczką i zawsze myślałam że koniecznie ja będę mieć min. 2 dzieci, a teraz sobie myślę że mam w brzuchu to jedno i je już tak kocham, da sie potem taką samą miłość rozdzielić na dwoje troje czworo???.... Wiem że to troche egoistyczne podejście że mam jedno dziecko i tylko je chcę kochać...

Edytowane przez bokeh
Czas edycji: 2012-07-20 o 10:01
bokeh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-20, 10:00   #2427
Basia_Bogusia
Rozeznanie

Illusion taki wynik moczu wskazuje na infekcje. Także trzeba się skonsultować z lekarzem.

U mnie pogoda dziś fajna. słoneczko, ale chłodek przyjemny i wiaterek też

Wczoraj strasznie silnie wiało całe popołudnie i lało, jakieś kiepskie miałam samopoczucie ogólne. Jak się położyłam o 20 tak dopiero rano się obudziłam. Nie zdarza mi się tak, ale wczoraj był jakiś wyjątkowo kiepski dzień.

Dziś jest ok. Ja a propo pomysłów na obiad mam w planie dziś żurek z ziemniakami i leczo. Na śniadania i kolacje nie mam jakiś specjalnych pomysłów, czasem robię zapiekanki w piekarniku, na ogół to po prostu jakieś kanapki. Na kolacje często dojadam z obiadu co zostaje

---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ----------

A tak w ogóle to od kiedy jestem w ciąży to mam niskie ciśnienie, choć zawsze było ok.
Stary 2012-07-20, 10:03   #2428
Konto usunięte

Ja zawsze miałam raczej niskie, 100-120/60-70, dopiero w ciąży teraz miałam i ponad 140... rozkurczowe ok. A ostatnio czułam się koszmarnie, głowa bolała, zmierzyłam i... 102/70.
Stary 2012-07-20, 10:17   #2429
Marlenaaaaa24
Przyczajenie

Talking Dot.: Mamusie i ich kochane brzuszki - styczeń luty 2013 - cz.II

hej hej dołączam do grupki przyszłych mam lutowych termin porodu gin wyznaczył mi na 16 lutego )) jestem w połowie trzeciego miesiąca
1 roczek 11 dni po ślubie ))
http://www.suwaczki.com/tickers/eikt9n73b0hcovlw.png

pozdrawiam
Marlenaaaaa24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-20, 10:20   #2430
ILLUSION
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez badziabadzia
ILLUSION, nie za dobre te wyniki, leukocyty i bakterie wskzuja na infekcje, ale najgorszy ten krwiomocz koniecznie biegiem do lekarza!
Cytat:
Napisane przez laurka23 Pokaż wiadomość
Oj niedobre wyniki, do lekarza, nerki skontrolować!
Cytat:
Napisane przez sylwietta1988 Pokaż wiadomość
ILLUSION- pędz do lekarza, bo obecnosc leukocytów moze swiadczyc o infekcji- ja wczoraj byłam na wizycie a wczesniej robiłam czystosc- masakra wyszła, dostałam globulki, mąż antybiotyk no i mamy nakaz celibatu do czasu wylecznia
Cytat:
Napisane przez Basia_Bogusia Pokaż wiadomość
Illusion taki wynik moczu wskazuje na infekcje. Także trzeba się skonsultować z lekarzem.
No i popędziłam dziś rano do lekarza z tymi wynikami. Na razie ginka uspokajała i kazała powtórzyć. Jutro jeszcze raz zrobię to badanie moczu. Powiedziała że zdarza się docyś często że drugi wynik wychodzi dobrze bo próbka była zanieczyszczona np. trochę śluzu z pochwy skapnęło do pojemniczka albo sam pojemniczek nie był sterylny. Z tych nerwów wyszło mi też strasznie wysokie ciśnienie. Zrobiła mi USG i z dzidzią wszsytko w porządku. Pomachał mi mały lokator, pozwolił palce policzyć i serduszko ładnie biło. Wg pomiarów z USG termin przesunął mi się z 11 stycznia na 14 stycznia. Płci nie znam, powiedziała że za wcześnie.

Edytowane przez ILLUSION
Czas edycji: 2012-07-20 o 10:23
ILLUSION jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości