Mamusie i ich kochane brzuszki - styczeń luty 2013 - cz.II - Strona 82 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-20, 10:22   #2431
mitabe
Rozeznanie

Dot.: Mamusie i ich kochane brzuszki - styczeń luty 2013 - cz.II

Właśnie ja też ciągle kanapki albo zapiekanki albo chrupki orkiszowe z mlekiem i łyżką siemia lnianego rozdrobnionego co by zaparć nie mieć. Od ok tygodnia już nie wymiotuję i tak ciągle myślę co mam jeść innego, bo się zaczynam wkręcać, że za mało urozmaicone potrawy.

mitabe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-20, 10:43   #2432
Delicjanka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny witam sie z rana zla jak osa..... Wrrr.
Ja tak samo rano wstałam i złość mnie wzięła ! zawiozłam mojego TŻta na działkę i w ogóle powiedział ze jestem smutna i w ogóle, jechałam jak pipka, powiedział żebym sobie poprawiła humor idąc na zakupy... chciałabym kupić buty balerinki ale po co mam iść i się wkurzać skoro i tak nie znajde w moim rozmiarze
Boli mnie głowa i oczy, jakbym cały dzień płakała.... ;;/

Cytat:
Napisane przez Marlenaaaaa24 Pokaż wiadomość
hej hej dołączam do grupki przyszłych mam lutowych termin porodu gin wyznaczył mi na 16 lutego )) jestem w połowie trzeciego miesiąca
1 roczek 11 dni po ślubie ))
http://www.suwaczki.com/tickers/eikt9n73b0hcovlw.png

pozdrawiam

Witaj

Cytat:
Napisane przez mitabe Pokaż wiadomość
Właśnie ja też ciągle kanapki albo zapiekanki albo chrupki orkiszowe z mlekiem i łyżką siemia lnianego rozdrobnionego co by zaparć nie mieć. Od ok tygodnia już nie wymiotuję i tak ciągle myślę co mam jeść innego, bo się zaczynam wkręcać, że za mało urozmaicone potrawy.
Ja właśnie wcinam musli, kupiłam sobie dziś bo w końcu nie jem w ogóle ani żadnych jogurtów ani mleka.... muszę się zacząć zmuszać, dzidzia musi rosnąć, a nie chce żeby mi się też zęby popsuły ;/

a dzisiaj w ramach mojego smutku i w sumie nie wylanych łez zrobie mojemu tżtowi spaghetti mniam

Ale mam bałaaaagan w pokoju, masakra, biore się za sprzątanie

Skalpel wyzwanie z Ewką!
cel : piękne ujędrnione ciało
waga: 48, 60cm w brzucholu.

Delicjanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-20, 10:49   #2433
ilkas
BAN stały

Cytat:
Napisane przez mitabe Pokaż wiadomość

Dziewczyny ja co prawda z obiadami sobię radzę w miarę, ale nie mam nigdy pomysłu na śniadanie i kolację, kończy się tym, że jem codziennie prawie to samo. Napiszcie może co wy wcinacie, potrzebuję inspiracji.
kolacje rzadko jem, bo zazwyczaj wcinam jakieś owoce, albo coś z obiadu. Ale na śniadania to tak:
- przeróżne kanapki z: pasztetem, szyneczką i serem żółtym, z różnymi serkami takimi do smarowania (np. ogórkowym, ziołowym itd), do takich kanapek zazwyczaj coś do przegryzienia np ogórek zielony, albo pomidor na kanapkę, albo kiszony, albo małosolny, albo liść sałaty, albo rzodkiewka...
- twarożek. Albo kupny serek wiejski, albo sama robię ser biały ze śmietaną i wrzucam coś do środka (rzodkiewkę, albo cebulkę, albo szczypiorek)
- jajka na miękko i do tego chleb z masłem
- jajecznica na pomidorach albo z pieczarkami
- parówka i do tego chleb np z serem żółtym
- tosty z pieczarkami, serem, cebulką i ziołami
No i chyba już mi się pomysły z menu skończyły

Cytat:
Hej dziewczyny witam sie z rana zla jak osa..... Wrrr.
co siem stało ?

Cytat:
hej hej dołączam do grupki przyszłych mam lutowych termin porodu gin wyznaczył mi na 16 lutego )) jestem w połowie trzeciego miesiąca

pozdrawiam
witam nową mamusię

U mnie kolejny dzień dobrego humorku i zero mdłości
Ktoś tu pisał, że idzie dzisiaj do kina. My też z małżem idziemy dzisiaj na prometeusza. On już czeka na ten film dwa miesiące
A przed kinem jedziemy jeszcze na małe zakupy. Muszę sobie kupić jakaś piżamkę bo za tydzień wyjeżdżamy na urlop nad jezioro.
ilkas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-20, 10:53   #2434
e_vel
Wtajemniczenie

Cytat:

Właśnie mam pytanie do mam które mają już jedno dziecko, ja jestem jedynaczką i zawsze myślałam że koniecznie ja będę mieć min. 2 dzieci, a teraz sobie myślę że mam w brzuchu to jedno i je już tak kocham, da sie potem taką samą miłość rozdzielić na dwoje troje czworo???.... Wiem że to troche egoistyczne podejście że mam jedno dziecko i tylko je chcę kochać...
wiesz, ja też się nad tym zastanawiałam, bo Karinkę kocham tak mocno, że już chyba bardziej nie można ale teraz jak pod sercem rośnie Maleństwo 2 to wiem, że je też będę kochać tak samo mocno pamiętaj, że miłość się mnozy jeśli się ją dzieli
e_vel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-20, 10:55   #2435
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ilkas Pokaż wiadomość
- parówka i do tego chleb np z serem żółtym
Mój TŻ tak je I nie mogę się nadziwić, jak mu to przechodzi przez przełyk

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-20, 10:59   #2436
ilkas
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Mój TŻ tak je I nie mogę się nadziwić, jak mu to przechodzi przez przełyk
hahaha serio? ale parówka Cię w tym zestawie drażni czy ten ser żółty?
Stary 2012-07-20, 11:00   #2437
e_vel
Wtajemniczenie

ale mi dziś słabo, a wczoraj mnie tak głowa bolała, że myślałam ze zwariuję...
Stary 2012-07-20, 11:01   #2438
Ewik86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sylwietta1988 Pokaż wiadomość
czesc dziewczynki witam sie w 17 tyg
Gratuluję

U mnie dziś też zaczyna się kolejny tydzień

Cytat:

pozdrawiam
Witaj

Na śniadanie poza tym co wymieniła Ilkas dodałabym jeszcze owsiankę albo inne płatki z mlekiem

Dominika

Alicja
Ewik86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-20, 11:01   #2439
sarah67
Zadomowienie

Bokeh
To normalne, ja byłam jedynaczką przez prawie 19 lat, jak mama byla w ciazy z siostra (wpadka) bo nie chciała miec wiecej dzieci, to cala ciaze sie denerwowala czy pokocha to drugie dziecko. I co? miłość przyszła sama, kocha ją jak diabli tak samo jak reszta familii.

Dziewczyny jestem nad morzem od poniedziałku i jeszcze ani razu nie byłam nad nim, bo tak zimno, tylko ciągle spacerki i zakupki.

Mam pytanie, ktorejs z Was mąż pracuje w Danii??? o ile dobrze pamiętam, a czy macie konto walutowe w koronach duńskich???? bo szukam banku w którym można takie konto założyć. W BPH za wysokie prowizje, Nodrea tutaj nie ma.

Byłam w 5-10-15 kupiłam śłiczną koszulkę dla maluszka
sarah67 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-20, 11:04   #2440
Ewik86
Zakorzenienie

Cytat:
Ja lubię parówki po kanadyjsku, czyli owinąć parówkę serem żółtym i zapiec w mikrofali. Pycha

---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ----------

Cytat:
Napisane przez sarah67 Pokaż wiadomość
Bokeh
To normalne, ja byłam jedynaczką przez prawie 19 lat, jak mama byla w ciazy z siostra (wpadka) bo nie chciała miec wiecej dzieci, to cala ciaze sie denerwowala czy pokocha to drugie dziecko. I co? miłość przyszła sama, kocha ją jak diabli tak samo jak reszta familii.

Dziewczyny jestem nad morzem od poniedziałku i jeszcze ani razu nie byłam nad nim, bo tak zimno, tylko ciągle spacerki i zakupki.

Mam pytanie, ktorejs z Was mąż pracuje w Danii??? o ile dobrze pamiętam, a czy macie konto walutowe w koronach duńskich???? bo szukam banku w którym można takie konto założyć. W BPH za wysokie prowizje, Nodrea tutaj nie ma.

Byłam w 5-10-15 kupiłam śłiczną koszulkę dla maluszka
Współczuję takiej pogody nad morzem A długo jeszcze tam będziecie? Bo słyszałam, że po niedzieli ma się trochę ocieplić.

Dominika

Alicja
Stary 2012-07-20, 11:04   #2441
eff8
Zakorzenienie

Cytat:
mi taki zestaw pasuje, zreszta mi ser zolty zawsze pasuje
ja swego czasu jadlam parowki z tostami ze srrem zoltym wlasnie

eff8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-20, 11:07   #2442
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Parówka z chlebem z serem.

Parówkę z roztopionym serem jak najbardziej zjem, ale jak widzę jak TŻ je normalną parówką z chlebem z masłem i serem to [COLOR="Silver"]

---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ----------

Cytat:
Napisane przez Ewik86 Pokaż wiadomość
Ja lubię parówki po kanadyjsku, czyli owinąć parówkę serem żółtym i zapiec w mikrofali. Pycha
To to inna bajka zupełnie niz parówka z chlebem i serem.

Instagram

Stary 2012-07-20, 11:10   #2443
suzi31
Raczkowanie

Witam
Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość
no i w sobotę robię grill party ze znajomymi- muszę obmyśleć menu
macie jakieś fajne pomysły poza standardową karkówką,kiełbasą i kaszanką ?????

Miłego dnia!
Cytat:
Napisane przez nomenklaturabinominalna Pokaż wiadomość
Ja to nie przepadam za mięsem (chociaż kaszance z grilla to nie odmówię) Więc uwielbiam szaszłyki warzywne i przynajmniej można jeść tego bez umiaru Albo warzywa faszerowane np fetą, oliwkami, albo mozzarella i bazylia i na grilla, mmmmm. Albo łosoś z grilla, albo te bekony- kręciołki co są w biedronie, albo lidlu, albo kurczak w miodzie. Ahhhh
Miłego dnia dziewczyny
Właśnie - kurczak w miodzie Przepyszny. Marynujesz kawałki piersi z kurczaka w zalewie z miodem, wstawiasz na kilka godz. do lodowki i potem pieczesz we folii. Postaram znaleźć przepis i napiszę, bo nie pamiętam dokładnie składników.

Marsi, a Ty moze podpowiesz mi jakieś sałatki do grilla. Robię za tydzień i nie mam pomysłu, oprócz greckiej, albo sałaty z pomidorem, ogórkiem, cebulą i sosem. Zrobiłam ostatnio brokułową z pomidorem i jajkiem, bazylią i sosem czosnkowym z jogurtem, ale zapach brokuła mnie strasznie odpychał, mimo że była b.dobra.

Cytat:
Właśnie mam pytanie do mam które mają już jedno dziecko, ja jestem jedynaczką i zawsze myślałam że koniecznie ja będę mieć min. 2 dzieci, a teraz sobie myślę że mam w brzuchu to jedno i je już tak kocham, da sie potem taką samą miłość rozdzielić na dwoje troje czworo???.... Wiem że to troche egoistyczne podejście że mam jedno dziecko i tylko je chcę kochać...
My decyzję o dziecku podjęliśmy także z myślą o córce, żeby nie była sama i miała rodzeństwo. Bardzo ją kochamy i obawiałam się czy do nowego dziecka poczuję to samo. Stwierdzam, że tak Kocham moje maleństwo od chwili gdy się o nim dowiedziałam, tym bardziej że tak musiałam walczyć, żeby jego nie stracić. Jak pojawi się na świecie to będziemy jeszcze bardziej szczęśliwą rodzinką, będzie wesoło z dwoma brzdącami

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;35410391]Ja zawsze miałam raczej niskie, 100-120/60-70, dopiero w ciąży teraz miałam i ponad 140... rozkurczowe ok. A ostatnio czułam się koszmarnie, głowa bolała, zmierzyłam i... 102/70.[/QUOTE]
Moje ciśnienie tragedia, zawsze 90/60, przy gorszej pogodzie jeszcze niższe. W ciąży mam trochę wyższe, więc czuję się lepiej.

Tak robicie smakę opowiadając o pysznościach, które jecie to teraz ja się pochwalę Mąż pojechał w okolice Zakopca i przywiezie mi wieczorem oscypka (zrobię na ciepło z żurawiną) i kremówki papieskie z Wadowic. Mniam
suzi31 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-20, 11:14   #2444
eff8
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez suzi31 Pokaż wiadomość
Tak robicie smakę opowiadając o pysznościach, które jecie to teraz ja się pochwalę Mąż pojechał w okolice Zakopca i przywiezie mi wieczorem oscypka (zrobię na ciepło z żurawiną) i kremówki papieskie z Wadowic. Mniam
uwielbiam oscypka na ciepło z żurawinką a Ty tego oscypka normalnie na patelni podsmażasz na oleju czy jak ?????

Stary 2012-07-20, 11:15   #2445
ilkas
BAN stały

Cytat:
ooo, muszę spróbować

dzisiaj umówiłam się do gina, idę w przyszły czwartek i nie mogę się już doczekać
Stary 2012-07-20, 11:18   #2446
suzi31
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez eff8 Pokaż wiadomość
uwielbiam oscypka na ciepło z żurawinką a Ty tego oscypka normalnie na patelni podsmażasz na oleju czy jak ?????
Normalnie na patelni na oleju, powinna być patelnia do grillowania, ale takiej się jeszcze przez 5 lat kuchcenia nie dorobiłam
suzi31 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-20, 11:21   #2447
LadyWhisper
Zakorzenienie

haha ja też jem parówkę i chleb z serem tzn jak mogłam jeść parówki bo teraz to.... ble.
mój mąż nie może znieść, że jem chleb do zup ;> swego czasu nawet do rosołu, ale już mi przeszło. No nie przełknę zupy bez chleba z masełkiem

ale mam zatwardzenieeeeeeeeeeeee ałaaaaaaaaaaaa jak mnie boli brzuuuuuuuuuuuuuuuch myślicie, że to niedobre dla maluszka?

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-20, 11:23   #2448
meduzza
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez szklanka19 Pokaż wiadomość
Lady odpoczywaj i trzymam kciuki, żeby wszystko było w porządku!

Lenova spokojnej podróży i miłego pobytu!

Antoinette a w jakie okolice Twoja córka jedzie na kolonie?

W ogóle dziewczyny jaki program wczoraj leciał. O obsesyjnym karmieniu piersią. Była kobieta, która karmiła piersią swojego czteroletniego syna i adoptowali z mężem dziewczynkę (miała 18 miesięcy) i ta kobieta próbowała ją nauczyć ssać pierś. A największy hardcore to kobieta, która pierwszą córkę karmiła do piątego roku życia, a drugą prawie do ósmego! I ona się domagała tego cycka, normalnie masakra
To jest jakieś chore. Straszne jest to, że takie matki są odpowiedzialne za dzieci i mogą podejmować takie decyzje jakie chcą. Kto wie co one tam mają w głowie-może się chcą odchudzić... Bo z miłością i odpowiedzialnością karmienie 8 letniego (wielkiego, myślącego już za siebie) dzieciaka to ma mało wspólnego. Nie chcę wiedzieć jak się będą przedstawiać ich relacje za 20 lat....

Co do rozdzielania miłości między dzieci- no niby się kocha równo ale na pewno inaczej np. moja szwagierka faworyzuje tylko swoją starszą córeczkę- z drugiej się śmieją, że jest gruba i nieporadna. Dziwne to...

Ale wakacje mamy co? Nic tylko plażować
meduzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-20, 11:25   #2449
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
No nie przełknę zupy bez chleba z masełkiem
chleb do zupy (nie wszystkich) czasami praktykuję, jak nie ma np. drugiego dania, ale z masłem??

Instagram

Stary 2012-07-20, 11:26   #2450
Basia_Bogusia
Rozeznanie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;35410391]Ja zawsze miałam raczej niskie, 100-120/60-70, dopiero w ciąży teraz miałam i ponad 140... rozkurczowe ok. A ostatnio czułam się koszmarnie, głowa bolała, zmierzyłam i... 102/70.[/QUOTE]

No to to Twoje niskie to i tak lepsze od mojego niskiego. Ja od kiedy jestem w ciąży miewam 90/55-60
Może dlatego, że przestałam pić kawę, sama nie wiem.
Stary 2012-07-20, 11:28   #2451
ilkas
BAN stały

Cytat:
haha ja też jem parówkę i chleb z serem tzn jak mogłam jeść parówki bo teraz to.... ble.
mój mąż nie może znieść, że jem chleb do zup ;> swego czasu nawet do rosołu, ale już mi przeszło. No nie przełknę zupy bez chleba z masełkiem
chleb do krupniku uwielbiam ale do rosołu jeszcze nie próbowałam
Stary 2012-07-20, 11:29   #2452
Basia_Bogusia
Rozeznanie

Cytat:

pozdrawiam
Z tego co piszesz wychodzi na to, że obchodzimy rocznice ślubu w ten sam dzień i tyle samo czasu minęło. 9 lipiec 2011
Stary 2012-07-20, 11:31   #2453
Ewik86
Zakorzenienie

Cytat:
Albo do ogórkowej i koniecznie z masłem Do rosołu też nie jadłam i na to bym się nie skusiła

Ha, świetny avatar

Dominika

Alicja
Stary 2012-07-20, 11:32   #2454
ILLUSION
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez szklanka19 Pokaż wiadomość
W ogóle dziewczyny jaki program wczoraj leciał. O obsesyjnym karmieniu piersią. Była kobieta, która karmiła piersią swojego czteroletniego syna i adoptowali z mężem dziewczynkę (miała 18 miesięcy) i ta kobieta próbowała ją nauczyć ssać pierś. A największy hardcore to kobieta, która pierwszą córkę karmiła do piątego roku życia, a drugą prawie do ósmego! I ona się domagała tego cycka, normalnie masakra
Oglądałam to! Masakra. Ta co adoptowała tą dziewczynkę azjatyckiego pochodzenia twierdziła że mała musi być karmiona piersią bo tylko dzięki temu będzie zdrowa i mądra. A jak zobaczyłam te dwie pannice które domagały się mleka z piersi to mi kopara opadła do samej ziemi bo nawet przez myśl mi nie przeło że takie rzeczy się zdarzają. Niezła była ta jedna z córek jak zarzucała matce że specjalnie ściągnęła wcześniej mleko i teraz nie ma nic w piersiach i denerwowała się że nic nie leci a ona po prostu traciła już umiejętność ssania ktorą mają małe dzieci.
Stary 2012-07-20, 11:36   #2455
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Zjadłabym krupnik!!! Strasznie dawno jadłam ostatnio zupę ...

Instagram

Stary 2012-07-20, 11:38   #2456
nomenklaturabinominalna
Rozeznanie

Cytat:

ale mam zatwardzenieeeeeeeeeeeee ałaaaaaaaaaaaa jak mnie boli brzuuuuuuuuuuuuuuuch myślicie, że to niedobre dla maluszka?
No są niestety ciążowym problemem te zatwardzenia I w późniejszej ciąży ponoć bardzo niewzkazane. Ja wczoraj poszłam do apteki, kupiłam czopki glicerynowe i sobie takiego czopa zasadziłam, haha sorry nie brzmi to kusząco, ale tylko dziele się dobrą radą Dziś zasadzę drugiego i mam nadzieje, że pozbędę się tego ciężaru, a nie, że od tygodnia wykupać się nie mogę i bebzoch mnie boli straszniście
nomenklaturabinominalna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-20, 11:40   #2457
eff8
Zakorzenienie

Cytat:
No są niestety ciążowym problemem te zatwardzenia I w późniejszej ciąży ponoć bardzo niewzkazane. Ja wczoraj poszłam do apteki, kupiłam czopki glicerynowe i sobie takiego czopa zasadziłam, haha sorry nie brzmi to kusząco, ale tylko dziele się dobrą radą Dziś zasadzę drugiego i mam nadzieje, że pozbędę się tego ciężaru, a nie, że od tygodnia wykupać się nie mogę i bebzoch mnie boli straszniście
u mnie te czopki tez sa na porzadku dziennym ale wczoraj mi lekarka przepisala tez syrop takze dzis go wykupie i wyprobuje

Stary 2012-07-20, 12:00   #2458
Basia_Bogusia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez suzi31 Pokaż wiadomość
Witam

Właśnie - kurczak w miodzie Przepyszny. Marynujesz kawałki piersi z kurczaka w zalewie z miodem, wstawiasz na kilka godz. do lodowki i potem pieczesz we folii. Postaram znaleźć przepis i napiszę, bo nie pamiętam dokładnie składników.

Marsi, a Ty moze podpowiesz mi jakieś sałatki do grilla. Robię za tydzień i nie mam pomysłu, oprócz greckiej, albo sałaty z pomidorem, ogórkiem, cebulą i sosem. Zrobiłam ostatnio brokułową z pomidorem i jajkiem, bazylią i sosem czosnkowym z jogurtem, ale zapach brokuła mnie strasznie odpychał, mimo że była b.dobra.
Ja też czasami urządzam grilla więc mogę zaproponować sałatkę:
1.zielony ogórek, czerwona papryka, kukurydza z puszki, 2 ugotowane na twardo jajko i skrojone drobniutko, koperek, cebula. Do tego przyprawy, trochę soku z cytryny, trochę oliwy lub oleju.

2. kiszony ogórek (może być też korniszon), grzybki marynowane (pieczarki), jajko na twardo drobno skrojone, ugotowana marchew pokrojona w kostkę. Do tego oczywiście przyprawy pieprz, sól, bazylia, trochę jogurtu naturalnego wymieszać z łyżką majonezu i wymieszać całość. Można doprawić zieleniną.

3. Najczęściej robię: sałata lodowa, ogórek, pomidor, czosnek, papryka czerwona. Przygotowuje do tego sos: trochę oleju lub oliwy, trochę przegotowanej wody, łyżeczka musztardy, sok z cytryny, zioła prowansalskie. Mieszam dokładnie i polewam sałatkę przed samym podaniem.
Stary 2012-07-20, 12:06   #2459
ilkas
BAN stały

Cytat:

Ha, świetny avatar
ostatnio każdy mój avatar mnie drażni i zmieniam je co chwilę

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Zjadłabym krupnik!!! Strasznie dawno jadłam ostatnio zupę ...
ja w ciąży mam co chwilę smaka na jakąś zupę. Ale krupniku też już dawno nie jadłam bo długo się gotuje i mi się nie chciało do tego zabierać
Cytat:
jejku ja przed ciąża zawsze miałam problemy z wypróżnianiem, więc wiem co to znaczy! moja przemiana materii była tragiczna. I nagle odkąd jestem w ciąży problem zniknął Nawet nie wiedziałam, że można się tak dobrze czuć po codziennej, porannej wizycie w toalecie
Stary 2012-07-20, 12:13   #2460
e_vel
Wtajemniczenie

Dziewczyny, które znacie już płeć piszcie do MadamAguli żeby uzupeniła na 1 stronce
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości