|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4441 | ||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Trening Ewy Chodakowskiej
Cytat:
Haha. To dlatego, że ja ten kawał wymyśliłam przy okazji, kiedy słyszałam w radiu Panią, która akurat była z Pinczowa. A że byłam akurat mocno rozbawiona, to taka głupota wyszła ---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4443 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mój tylko raz widział jak ćwiczyłam i patrzył takimi oczami co ja wyprawiam obiecał mi, że jutro albo pobiegamy albo zrobimy skalpel, na co będę miała ochotę. chyba wybiorę skalpel, chciałabym zobaczyć jak sobie poradzi
|
|
#4444 |
|
Zakorzenienie
|
Wiesz co, kiedy biegałam przyłączyłam się do wątku o bieganiu. Wtedy też pytałam dziewczyn, czy warto kupować takie krokomierze. Wszystkie mi je odradzały. Podobno nie mierzą dokładnie. Trzeba przy nich podobno robić kroki równej długości, jeśli są różne, krokomierz mierzy, jak mu się podoba.
|
#4445 |
|
Raczkowanie
|
Za mną tydzień lenistwa-wakacji, a ja wprost nie mogę się doczekać powrotu do ćwiczeń! Czułam się bardzo nieswojo bez tej dawki aktywności i satysfakcji, nie mogę się doczekać jutrzejszego wycisku.
|
|
|
|
#4447 | |||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja też oglądałam Harrego Ale już się skończył, więc jednym uchem słucham Eski. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja mam to samo, co Ty, też próbowałam napinać, ale mi to nic nie dało Moje mięśnie brzucha nie są w opłakanym stanie, ale mimo to nie potrafię ich napiąć aż tak bardzo, żeby odciążyć szyję, więc muszę odpoczywać co jakiś czas i wykręcać ją na wszystkie strony.. Skąd ja to znam.. Cytat:
A widzisz efekty po zestawie na nogi? O Boziuu ledwo was nadrobiłam
|
|||||
|
|
|
#4448 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Tak dobrze, to nie ma ![]() ---------- Dopisano o 23:15 ---------- Poprzedni post napisano o 23:13 ---------- No, ja się zbieram Nie piszcie za dużo, żebym nie musiała jutro przez godzinę nadrabiać ![]() Miłej nocy dziewczyny Cytat:
![]() Ja teraz troszkę poczytam
|
|
#4449 |
|
Rozeznanie
|
Ufff... za mną kolejny killer i 30 min hula hop
Jakoś nie mogę się przemóc żeby ćwiczyć z rana, albo popołudniu. Zanim się zbiorę już jest 21, a później po ćwiczeniach rozpiera mnie energia i zasnąć nie mogę |
|
|
|
#4450 |
|
Zakorzenienie
|
A ja dzisiaj tylko skalpel. Po 10 godzinach(a to i tak malo) stania w pracy nie dałabym rady killera. Ale wazne, ze cos jest
![]() Ja ogolnie kiedys bylam bardzo wysportowana, do 3 gimnazjum trenowalam koszykowke 3 razy w tygodniu, do tego zawsze mecz w weekend. W ostatnim sezonie grania zrobilam kurs sedziego koszykowki, a pozniej moja druzyna sie rozpadla. Z ruchu został 1-2 mecze w tygodniu do sedziowania, wiec moja aktywnosc wyraznie zmalała, a ja przytyłam jakies 7-8kg. Zaluje, ze wtedy bylam w wieku, ze sie tym nie przejmowalam i jadlam dalej i ruch ograniczalam do minimum Kilka miesiecy temu postanowilam sie wziac za siebie i zrzucilam pare kilo (widac w podpisie). Na razie taka wagę trzymam, pracuję, w dni wolne ćwicze z Ewą i Wami Od sierpnia dokładam bieganie, bo we wrzesniu test kondycyjny sędziów 8 skalpeli i 3 killery za mna, efekty są, centymetry ostatnio podawalam, a cellulit jest ciu mniej widoczny Bedzie kiedys ze mnie mega laska jeszcze
|
|
|
|
#4451 |
|
Raczkowanie
|
Ja jestem klinicznym przypadkiem leniwca! W szkole unikałam WFu jak diabeł święconej wody i zawsze kombinowałam co tu zrobić, żeby się nie napocić
Mimo to moja sylwetka była w miarę okej, nosiłam rozmiar M. Teraz nie mogę na siebie patrzeć! Do treningu z Ewą muszę się przymuszać, nie mam tak, jak inne dziewczyny, że np. nie mogę się doczekać kolejnego razu. Zaciskam zęby i jakoś idzie... Podoba mi się jednak to, że skalpel nie jest bardzo trudny i widzę postępy - na początku częściej robiłam przerwy, nie wyrabiałam wszystkich powtórzeń itp. W ogóle, kobietki, tak czytam i podziwiam! Większość z Was ma swoich Tżtów, ja jestem singielką. No i niby wiem, że powinnam trenować dla samej siebie, dla polepszenia samopoczucia, zdrowia... Ale prawda jest taka, że z tyłu głowy mam cały czas myśl, że jak schudnę, to może prędzej kogoś poznam. I jak siebie znam, to mając faceta dużo, dużo mniej chciałoby mi się starać. Dlatego wielki szacun
|
|
|
|
#4452 |
|
Zadomowienie
|
Ojacie, ale mam dziś dzień
1szy dzień okresu, przed chwilą zjadłam 3 kawałki kurczaka, trochę ryby po grecku, jagodziakę, Smakiję i kanapkę z serkiem i suszonymi pomidorami A ruchu to miałam rolki rano 20 minut x.x'Oprócz tego byłam dziś na 'cudownych' wyprzedażach, nie kupiłam nic, przymierzałam stanik sportowy w hm'ie.. dobiły mnie te sklepowe lustra i mój okropny biust rozsmarowany po całej klacie i plecach.. Nie wiem ile jeszcze mnie czeka miesięcy wygarniania zanim go zbiorę do kupy, i to dosłownie grooooaaarjkgasdujsd, niech mnie ktoś przytuuulii
Edytowane przez Ishani Czas edycji: 2012-07-21 o 10:52 |
|
|
|
#4453 |
|
Zadomowienie
|
Ishani zjadłaś to wszystko tak na noc?
szaleniec ![]() pierwszy dzień najgorszy, jutro na poprawę humoru zrób sobie skalpel
|
#4454 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Stanik przymierzałam tylko jeden, najtańszy, bo nie jestem jakoś przy kasie specjalnie Taki byle jaki był, biustu jakoś specjalnie nie utrzymywał. Ale może Tobie któryś przypasuje, były conajmniej 3 różne modele
|
|
|
|
|
#4455 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
To jak on jest zachwycony, to chodzę po domu jak paw ![]() Cytat:
|
|
#4456 |
|
Rozeznanie
|
za chwilkę zabieram się za kolejnego skalpela, a mam prośbę ma któraś z was linka do chomika na te ćwiczenia z TR na talię, adres do youtube mam ale cos mi komp szwankuje i głosunie mam więc chcialam sobie to sciagnac i na plytke zgrac, bede wdzieczna za info ...
naskrobalyscie znowu tyle ze ciezko mi nadrobic |
|
|
|
#4457 | |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=moonlight20;3542752 5]
A widzisz efekty po zestawie na nogi? Widzę Wysmukliły się , w udzie mam 3 cm mniej po półtora miesiąca ćwiczeń. Ale ja robię na zmianę ze skalpelem. Także nie wiem czy to zasługa Mel czy Ewy hi hi ![]() Poza tym na początku nie mogłam zrobić tego ćwiczenia z wykrokiem w przód i w tył w skalpelu. Tak mnie bolało udo, brrrr. Teraz to bułka z masłem ![]() ---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ---------- Cytat:
Życzę jak najmniejszych zakwasów
|
|
|
|
|
#4458 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() teraz, mój mąż również nigdy mi nie powiedział, że nabrałam ciałka. po ciąży wstydziłam się swojego wyglądu, unikałam zbliżeń jak ognia, a on? on mnie akceptował. ale z II str wiedział, że nie zostawię tego tak i że będę walczyć, bo mnie zna. a teraz, gdy mu mówię nawet w żartach czy na serio, że czuję się gruba, że nie idę założę stroju, to mówi, że już mnie nie może słuchać ![]() fakt, łatwo się "zapuścić" mając faceta, ale z II str będąc singielką również ale tak jak pisałam, grunt to robić to dla siebie, dla nikogo innego![]() ---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ---------- Cytat:
|
|
#4459 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak samo mam świra na punkcie mojej cery ponieważ pół życia miałam trądzik i teraz nie wyobrażam sobie nie dbać o siebie. Podobnie jest z ciałem zauważyłam że jestem coraz większa a u mnie to łatwo widać bo tyję w brzuch najpierw i powiedziałam sobie dość tego lenistwa. Brzydkie ciało i nieakceptowane nas ogranicza. Nie możemy założyć wielu rzeczy które nam się podobają bo np. widać odstający brzuch. Ile razy łapałam się na tym że zakładałam coś luźnego bo czułam się jak w ciąży. Z jedzeniem na szczęście nie mam problemu od wielu lat nie jem niektórych rzeczy ale lubię sobie czasem zgrzeszyć staramy się dla siebie. Faceci są a potem ich nie ma czy są inni, a ty zawsze ze sobą będziesz. Za 10 lat się obudzisz i powiesz ale mam sflaczałe ciało zmarszczki i brzydkie włosy jednak mogłam dbać o siebie. Doprowadzić się do złego wyglądu jest bardzo łatwo ale potem cofnąć czasu się nie da i niektóre rzeczy już zostaną z nami na zawsze. No może ta psychologiczna gadka coś komuś pomoże bo ja to bym mogła pisać bez końca ![]() ---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ---------- Cytat:
O widzę podobne zdanie
|
||
|
|
|
#4460 |
|
Rozeznanie
|
Ilena - Kochana czy Ty masz jeszcze zakwasy po Tiffany? kurcze robiłam te ćwiczenia przedwczoraj :/ albo to jest od nich albo od mojego nowego pomysłu - głupiego hula-hop z wypustkami:
http://allegro.pl/ogromny-hula-hop-w...471994073.html czy ma ktoś takie z Was dziewczyny? ogromnie boli jak się kręci dłużej niż 2 sekundy
Edytowane przez pastelowa22 Czas edycji: 2012-07-21 o 09:55 |
|
|
|
#4461 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja nie mówię, gdybym ważyła 150kg, to pewnie by mi mąż zwrócił uwagę, nawet ze wzgl na samo zdrowie, ale nie wyobrażam sobie być pod presją i pod czyimś naciskiem się odchudzać. przecież to nasze ciało i my same powinnyśmy się ze sobą dobrze czuć. ja się nie czuję dobrze ze sobą, dlatego walczyłam i będę walczyć nadal ![]() a dwa, że ruch poprawia nie tylko stan ciała, ale i ducha ja po ćwiczeniach, prysznicu i nasmarowaniu się balsamami ujędrniającymi, czuję się od razu lepiej i korzystają na tym wszyscy dookoła![]() kiedy mam dzień pt."jestem gruba i beznadziejna", to dostaje się wszystkim nawet mój mąż zauważył, że jak sobie poćwiczę, to od razu łagodnieję![]() ---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ---------- Cytat:
![]() powiem Ci, że początkowo było mi cięzko kręcić, nie dość że koło ma spore rozmiary, jest też dużo cięższe i często mi spadało. jak opanowałam kręcenie, to wszystko mnie bolało, dlatego najpierw zakładałam pas neopropenowy na brzuch ( również z racji rany po cc ) i tak kręciłam, potem stopniowo próbowałam bez. miałam mega siniaki, ale ciało się przyzwyczaiło. teraz, jak mam dłuższa przerwę od kręcenia, to też mnie czasami boli ![]() ---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ---------- co do zakwasów po TR, to po I razie miałam ogromne zakwasy przez 3 dni, wczoraj zrobiłam II raz po skalpelu i jak na razie jest ok ale w trakcie ćwiczeń czułam wszystkie mięśnie.
|
|
#4462 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
a wtedy ja mówię do niego "popatrz na siebie słoninko" cześć kochane moje wczoraj miałam planowy dzień bez ćwiczeń więc się leniłam,obijałam i piwo piłam ( zastanawiam się czy ta warka nowa piwo z lemoniadą ma tyle samo kcal jak normalne ) i teraz myślę co by tu dzisiaj poćwiczyć, bo nie mam pomysłu nie wiem czy mi się chce kilera robić, a znowu skalpel bez cardio wiem, niezdecydowana jestem
|
|
|
#4463 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
co do piwa, to obawiam się, że może mieć nieco więcej..
|
|
#4464 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
kobiety wy już od rana posty, kilery, skalpele podziwiam, ja to muszę się najpierw wyspać i jak się obudzę, śniadanko się ułoży, to mogę wziąć się za killera ![]() dobra poczytam i nadrobię co wy tam naskrobałyście
|
|
|
|
#4465 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja się odchudzam dla siebie, bo mam kompleksy i źle się czuję w swoim ciele. TŻ uważa, że przesadzam, ale ja wiem lepiej i już Dzisiaj znowu katuję się z Ewką
|
|
|
|
|
#4466 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() raz mi się udało wstać o 6 i poćwiczyć skalpela
|
|
#4467 |
|
Zakorzenienie
|
dobra, idę się przebrać i poćwiczyć, nie wiem jeszcze co , zdam relację jak wrócę
|
|
#4468 |
|
Raczkowanie
|
Witam drogie Panie
![]() Ja już po skalpelku, uwielbiam cwiczyc z rana pozniej mam tyle energii, ze mam chec jeszcze caly dzien cos robic, a jak wczoraj zostawilam sobie cwiczenia na wieczor tak caly dzien nic nie robilam, a do tego jeszcze ciezko bylo mi sie zebrac do cwiczen z Ewka, takze nastepny raz wieczorem bedzie tylko jak nie dam rady rano poza tym mam pytanie, chcialabym zaczac jesc owsianke na sniadanie bo to podobno zdrowo,w internecie jest bardzo duzo przepisow, macie jakis swoj ulubiony? wiem ze kazdy ma inny smak, ale zanim wyprobuje te wszystkie z internetu to bym wolala jakis sprawdzony takze bylabym wdzieczna
|
|
|
|
#4469 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a ja po 9rano 7-go skalpela walnelam heh moje dziecie probowalo niektore cwiczenia robia(haha 3latka ) |
|
|
|
|
#4470 |
|
Rozeznanie
|
Ja dzisiaj zaspałam :/ Więc z porannego skalpela nici :/ Ale nadrobię wieczorem jednym truchtem Ewkę, skakankę i Tiffany
.Muszę Wam powiedzieć dziewczyny, że zaczynam dochodzić do momentu kiedy mam wyrzuty sumienia, że nie ćwiczę.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:34.

hehe, faceci już tacy są
mój np.jak skończę ćwiczyć i wchodzę taka upocona do pokoju, pyta ze stoickim spokojem:"co tam kochanie?"
co ja wyprawiam
W sobotę o 7:00 to ja w najlepsze śpię i jakby mnie ktoś budził, bo trzeba u mnie zakupy zostawić, to bym się nieźle wkurzyła
Mnie takie rzeczy i tacy ludzie denerwują strasznie, a u mnie co w sercu, to na języku
Moje mięśnie brzucha nie są w opłakanym stanie, ale mimo to nie potrafię ich napiąć aż tak bardzo, żeby odciążyć szyję, więc muszę odpoczywać co jakiś czas i wykręcać ją na wszystkie strony..
Kilka miesiecy temu postanowilam sie wziac za siebie i zrzucilam pare kilo (widac w podpisie). Na razie taka wagę trzymam, pracuję, w dni wolne ćwicze z Ewą i Wami
1szy dzień okresu, przed chwilą zjadłam 3 kawałki kurczaka, trochę ryby po grecku, jagodziakę, Smakiję i kanapkę z serkiem i suszonymi pomidorami