Trening Ewy Chodakowskiej - Strona 148 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-20, 18:34   #4411
moonlight20
Raczkowanie

Dot.: Trening Ewy Chodakowskiej

Cytat:
Napisane przez yes Pokaż wiadomość
dziewczyny gratuluję wytrwałości i niesamowitych efektów

a powiedzcie co z celulitem, widać redukcję? zmniejszył się widocznie czy raczej słabo?
Nie zwracałam na to uwagi, dopiero kiedy mój TŻ powiedział, że cellulit na udach zanikł na pewno nie całkowicie, ale już go praktycznie nie widać. Tutaj masz dodatkowo ćwiczenia, jeśli chcesz: http://www.cwiczenia.org/cwiczenia-n...-i-posladkach/

---------- Dopisano o 19:34 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ----------

Cytat:
Napisane przez gosia_9508 Pokaż wiadomość
Po skalpelu Zauważylam, że idzie mi juz coraz lżej i łatwiej zachować równowage na bosaka niz w butach. Potrafię stać nieruchomo podczas ćwiczeń, ale jak slyszę 'rusza sie tylko noga, usztywnij cialo', to momentalnie zaczynam się chwiać
W pozycji półprzysiadu mam wrażenie jakby mnie paliły uda, chyba tak sie rozciagają. Wy też tak macie?
Tak również to czuję, dlatego ciężko mi jest dotrwać do końca. Kiedy Ewa ciągle w półprzysiadzie zmienia ćwiczenia, ja muszę na chwilę wstać i rozprostować nogi.
moonlight20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-20, 18:34   #4412
gosia_9508
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mapia1990 Pokaż wiadomość
Czy Wy od zawsze byłyście fankami ruchu, czy wierzycie, ze totalne lenie mogą nagle przeobrazic się w fanatyków aktywności??
A drugie pytanie to: Jak u Was jest z dietą.
Cwiczyć zawsze lubiłam i jakaś aktywność zawsze mi towarzyszyła. Głównie ćwiczyłam siatkówkę w szkole, a na podwórku biegalam z sąsiadami, grałam w piłke nożna, biegałam na przystanek [nigdy nie potrafilam wyjsc na autobus o czasie], jeździłam rowerem i bawiłam się w róznorodne akrobacje, skoki przez rzeczki na łąkach, wdrapywanie się na drzewa ip. Teraz zmieniłam szkołe i wf jest taki, że nie bardzo jest na kogo liczyć podczas cwiczeń, bo 3/4 grupy siedzi zawsze na zwolnieniu i piłuje paznokietki, a reszta najchętniej by nic nie robiła, więc nastrój czasami się udzielał.
Co do diety, to lubię jeść, jem często, ale w małych porcjach, nigdy nie wychodzę bez śniadania, codziennie zjadam kolo 5-6 posilków. Po prostu nie zasysam słodyczy i coli jak odkurzacz, dużo smażonych potraw oraz fast-foodów staram sie unikać. A ze nie lubię wielu produktów to mozliwe, że moja dieta jest troche uboga.

Edytowane przez gosia_9508
Czas edycji: 2012-07-20 o 18:36
gosia_9508 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-20, 18:35   #4413
moonlight20
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez azjuska Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczyny... to mój absolutny debiut na wizazu ale co tam musze się pochwalić... po kilku ładnych latach nic nie robienia tak jak i Wy dopadłam płyty Ewy z ćwiczeniami i... nie wyobrażam sobie dnia bez jakiejkolwiek aktywności jak do tej pory 10 treningów za mną, w tym 9 skalpeli, i pierwszy - dzisiaj - i na pewno nie ostatni killer Podczytuję Wasz wątek i zawsze w chwilach zwątpienia lub słabości i niemocy - jak sobie poczytam - dostaję powera!! dzięki Wielkie bo motywujecie jak cholera

A propos ćwiczeń, ja zaczęłam ćwiczyć po baaardzo dłuuugiej przerwie w jakiejkolwiek aktywności i mam się świetnie, a apetyt rośnie z dnia na dzień Także te co się wahają jeszcze - do roboty!!!
To tylko 40 minut a radość po - bezcenna!!!
Witam i trzymam kciuki za dalszą wytrwałość
moonlight20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-20, 18:43   #4414
duska20
Zadomowienie

[QUOTE=mapia1990;35421767]Dziewczyny jestem tu nowa i mam do Was dwa pytania....wczoraj intensywnie przeglądałam ten wątek i stwierdzam, ze to WY jesteście dla mnie tak motywujące, że to baja <3
Tak więc wczoraj zrobiłam pierwsze podejście do ćwiczeń z tej pierwszej płyty. Na początku wydawały sie takie lekkie i przyjemnie a potem ;D siódme poty wylewałam a i tak dotrwałam tylko do 30 minut QUOTE]
Widze, ze Wy jesteście strasznie aktywne nie tylko tym zestawem cwiczeń Moje pytania to:
Czy Wy od zawsze byłyście fankami ruchu, czy wierzycie, ze totalne lenie mogą nagle przeobrazic się w fanatyków aktywności??

Ja się przyznaję, że nigdy nie lubiłam sportu, raczej byłam kanapowcem
Ale z tą płytką ze skalpelem to się zmieniło. Ćwiczę od końca maja i nie wyobrażam sobie dnia bez ćwiczeń. Jak nie Ewa to Mel B , skakanka, chcę spróbować też zachwalaną przez dziewczyny Tiffany. Także jak złapiesz bakcyla to pewnie też będziesz codziennie się "katować"
Co do diety to raczej nic radykalnego. Ograniczam słodycze i staram się zdrowo jeść bez jakiś dziwactw.
Powodzenia

Edytowane przez duska20
Czas edycji: 2012-07-20 o 18:45
duska20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-20, 19:20   #4415
mapia1990
Raczkowanie

Dzieki dziewczyny za wsparcie ;*

Dzisiaj ponownie ćwiczyłam z pierwszą płytą i teoretycznie dotrwałam do końca...nie wszystkie ćwiczenia powtarzałam do końca...ale juz i tak jest postęp ;D

Wczoraj nie dotrwałam w ogóle do ćwiczeń typowych na mięśnie brzucha z tej pierwszej płyty. Zauważyłam jednak dzisiaj, że ćwiczenia, które polegają na tym, ze jest sie na podłodze, głowę ma się podniesioną i np ręcę wzdłuż ciała unosi sie do góry lekko. Podczas tego typu ćwiczeń strasznie bolał mnie odcinek szyjny i tył głowy. Kiedy Ewa mówiła, że powinno sie czuc pracę mięśni brzucha ja nie mogłam ich czuć bo tak mnie bolała szyja :/. Czym to może byc spowodowane?? ;> Czy ja jestem jakoś dziwnie zbudowana ;D jakieś kręgi mam poprzestawiane czy coś ;D
Stary 2012-07-20, 19:21   #4416
Ilena
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pastelowa22 Pokaż wiadomość
brawo , jesteśmy obie po 14 skalpelach robisz je codziennie? ja robię tak 5 na tydzień narazie się nie mierzę, czekam na równy miesiąc

jak mnie bolą plecy oo jacie! chyba w życiu tam nie miałam zakwasów
AAAAAAA Nie mogę nic robić tak mnie boli. Ani się nachylić ani nic podnieść. Także dziś dzień przerwy. Każde napinanie pleców to ból ogromny. Także ćwiczenia działają
Ilena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-20, 19:23   #4417
Vic87
Rozeznanie

Cytat:
Zauważyłam jednak dzisiaj, że ćwiczenia, które polegają na tym, ze jest sie na podłodze, głowę ma się podniesioną i np ręcę wzdłuż ciała unosi sie do góry lekko. Podczas tego typu ćwiczeń strasznie bolał mnie odcinek szyjny i tył głowy. Kiedy Ewa mówiła, że powinno sie czuc pracę mięśni brzucha ja nie mogłam ich czuć bo tak mnie bolała szyja :/. Czym to może byc spowodowane?? ;> Czy ja jestem jakoś dziwnie zbudowana ;D jakieś kręgi mam poprzestawiane czy coś ;D
Bo ciągniesz do góry szyją, a nie mięśniami brzucha trzymaj głowę niżej i staraj napinać tak mięśnie brzucha, żeby to one utrzymywały całą sylwetkę. Odcinek szyjny przy tym ćwiczeniu NIE MOŻE boleć.

Vic87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-20, 19:26   #4418
yes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiapd Pokaż wiadomość
U mnie jeszcze nie, bo ważę za dużo jeszcze. Ale skóra jest bardziej napięta!

dziękuję za odpowiedź

---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ----------

Cytat:
Napisane przez moonlight20 Pokaż wiadomość
Nie zwracałam na to uwagi, dopiero kiedy mój TŻ powiedział, że cellulit na udach zanikł na pewno nie całkowicie, ale już go praktycznie nie widać. Tutaj masz dodatkowo ćwiczenia, jeśli chcesz: http://www.cwiczenia.org/cwiczenia-n...-i-posladkach/

---------- Dopisano o 19:34 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ----------

Tak również to czuję, dlatego ciężko mi jest dotrwać do końca. Kiedy Ewa ciągle w półprzysiadzie zmienia ćwiczenia, ja muszę na chwilę wstać i rozprostować nogi.
dziękuję serdecznie
Stary 2012-07-20, 19:33   #4419
Ilena
Zakorzenienie

Dziś o 21,30 chyba gala Eski w TVP2 ,.... chyba sobie obejrzę
Ilena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-20, 19:36   #4420
mapia1990
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Vic87 Pokaż wiadomość
Bo ciągniesz do góry szyją, a nie mięśniami brzucha trzymaj głowę niżej i staraj napinać tak mięśnie brzucha, żeby to one utrzymywały całą sylwetkę. Odcinek szyjny przy tym ćwiczeniu NIE MOŻE boleć.

Hmm dziękuję za radę...jutro spróbuję sie bardziej "napiąć"
Stary 2012-07-20, 19:36   #4421
azjuska
Przyczajenie

Miałam dokładnie tak samo przy pierwszych podejściach, z czasem będzie Ci dużo łatwiej.. ja czułam mniejszy ból wyżej podnosząc barki i mocniej przyciskając brodę do klatki piersiowej, wtedy z kolei mocniej czułam mięśnie brzucha... ale przecież o to w tym ćwiczeniu ma chodzić
azjuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-20, 20:23   #4422
rudziutka87
Zadomowienie

Cytat:
Dziękuję

---------- Dopisano o 16:06 ---------- Poprzedni post napisano o 16:05 ----------

Dziękuję

---------- Dopisano o 16:06 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ----------

Dziękuję

---------- Dopisano o 16:07 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ----------

I jeszcze raz dziękuję Wam wszystkim <3

---------- Dopisano o 16:30 ---------- Poprzedni post napisano o 16:07 ----------

Jak można coś wylewać albo wyrzucać przez okno???????
Niesamowite, to jest po prostu poniżej poziomu deski klozetowej!
hahaha, posikałam się

---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ----------

Cytat:
Napisane przez Ilena Pokaż wiadomość
ja właśnie słucham sobie w radiu

---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ----------

przyznaję się bez bicia, że nie chciało mi się dzisiaj ćwiczyć.. byłam na 1 piwku z koleżanką, potem odwiozłam męża na męski wieczór, wykąpałam córę, nakarmiłam i położyłam spać. wszystko w biegu, bo miałyśmy opóźnienie przez to odwożenie męża.. jak usnęła, usiadłam i pomyślałam: "kurczę, jak nie poćwiczę, to co Wam powiem??" i tym sposobem wymęczyłam skalpela i dołożyłam ćwiczenia na talię z TR
Emilka ~ 13.09.2011 3490g, 53cm, 15:25

Olek ~ 31.07.2015 3470g, 57cm, 11:24
rudziutka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-20, 20:27   #4423
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:

Jak można coś wylewać albo wyrzucać przez okno???????
Niesamowite, to jest po prostu poniżej poziomu deski klozetowej!
Ja sobie też czegoś takiego nie wyobrażam, ale cóż, niektórzy po prostu są niewychowani

Cytat:
Napisane przez moonlight20 Pokaż wiadomość
Ale ona i tak się wycwaniła, ostatnio sobota 7:00 rano ktoś puka. Patrzę przez oczko - mama mojego kolegi. Otwieram, a ona: "Bardzo przepraszam, idę tu z duszą na ramieniu, taka wczesna pora, ludzie jeszcze śpią.." Całe szczęście mnie nie obudziła, bo już byłam na nogach i pytam o co chodzi. A ona, że spotkała moją sąsiadkę na targu i ta kazała jej przynieść do mnie mięso i bułki, bo ona (moja sąsiadka) jeszcze musi gdzieś jechać. Szczęka mi opadła, ale co miałam zrobić. Wzięłam i schowałam mięcho do lodówki.
O jejcia, chyba bym to babsko palnęła w łeb W sobotę o 7:00 to ja w najlepsze śpię i jakby mnie ktoś budził, bo trzeba u mnie zakupy zostawić, to bym się nieźle wkurzyła
Podziwiam Twoją cierpliwość Mnie takie rzeczy i tacy ludzie denerwują strasznie, a u mnie co w sercu, to na języku

Cytat:
Napisane przez yes Pokaż wiadomość
a powiedzcie co z celulitem, widać redukcję? zmniejszył się widocznie czy raczej słabo?
Zdecydowanie się zmniejsza

Cytat:
Napisane przez @na Pokaż wiadomość
też mieszkam w bloku i czasem są przeboje tupie sobie ile chce podczas killera, nie obchodzą mnie moi sąsiedzi bo mi kiedyś świństwo zrobili więc niech się bujają , teraz ja będę dla nich nie miła wiem wredna jestem
Dlatego ja moich też nie żałuję i tupię zawzięcie Ciekawi mnie tylko, co sobie myśli sąsiadka, jak jej tak potupuję

Cytat:
Dziewczyny jestem tu nowa i mam do Was dwa pytania....wczoraj intensywnie przeglądałam ten wątek i stwierdzam, ze to WY jesteście dla mnie tak motywujące, że to baja <3
Tak więc wczoraj zrobiłam pierwsze podejście do ćwiczeń z tej pierwszej płyty. Na początku wydawały sie takie lekkie i przyjemnie a potem ;D siódme poty wylewałam a i tak dotrwałam tylko do 30 minut
Widze, ze Wy jesteście strasznie aktywne nie tylko tym zestawem cwiczeń Moje pytania to:
A drugie pytanie to: Jak u Was jest z dietą. Widziałam kilka wzmianek o tym, ze niektóre z Was nie mają żadnej restrykcyjnej diety po prostu starają sie zdrowo odżywiać. Czy nie sprawia Wam to trudności? Ja mam właśnie z tym problem. Lubie gotować to i lubię jeść proste? proste Na pewno jem zdrowe śniadania bo zazwyczaj jest to owsianka albo coś w tym stylu. Jednak śniadanie to nie wszystko, a wręcz bardzo mało. Bo później tak jak np dzisiaj zjadłam dwa obiady :/ a drugi o 17:30!!! i to placki ziemniaczane całe 6 sztuk ;(.
Ważę 58kg przy wzroście 164cm. Nie chodzi mi nawet o chudniecie. Po prostu źle sie z tym czuję, ze tak niedrowo jem i nie potrafię przystopować :/ Macie pomysły jak przetłumaczyć sobie na chłopski rozum, zeby nie ulegać pokusom? A w moim domu jest ich pełno.
Przyznam się bez bicia, że przez ostatnie kilka lat za bardzo się nie wysilałam, jeśli chodzi o aktywność fizyczną Jakiś tam basenik, czy rowerek stacjonarny (jak mi się chciało ) był, ale nie regularnie i na tym raczej poprzestawałam. Z nowym rokiem zrobiłam sobie postanowienie zadbać o kondycję fizyczną. Zaczęłam od biegania. Mimo ostrej zimy wciągnęłam się Później przyszedł czas na pierwszą płytkę Ewy. Chyba byłam za mało zmotywowana, bo odstawiłam ja po 20 treningach. Równocześnie zaczęłam skakać na skakance. Teraz ćwiczę z Ewą, skaczę na skakance i wieczorem zawsze jeżdżę na rowerze.
Myślałam, że mnie to nigdy nie spotka, bo byłam naprawdę bierna jeśli chodzi o ćwiczenia, a teraz po prostu muszę poćwiczyć
Już zaczynam kombinować, co będę ćwiczyła podczas wakacji, bo nie wyobrażam sobie, że miałabym mieć dwu tygodniową przerwę
Co do jedzenia, to ostatnio zaczęłam zapisywać to, co jem Od niedawna też zaczęłam jeść znacznie zdrowiej. Znacznie więcej warzyw i owoców, jogurt wybieram naturalny, chleb ciemny, cosik słodkiego jem raz w tygodniu.
Mnie najbardziej do niejedzenia niezdrowych rzeczy motywują właśnie ćwiczenia. Teraz, kiedy wiem, ile muszę ćwiczyć i się napocić, żeby spalić głupie 600 kalorii, inaczej patrzę na takie niezdrowe przekąski.

Cytat:
Jak to nie! Najlepszy z głupich dowcipów jest o Pinczowie!

- Ile Pinczerów jest w Pinczowie?

....
....
....

- Pincz.

Hahaha

Cytat:
Napisane przez azjuska Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczyny... to mój absolutny debiut na wizazu ale co tam musze się pochwalić... po kilku ładnych latach nic nie robienia tak jak i Wy dopadłam płyty Ewy z ćwiczeniami i... nie wyobrażam sobie dnia bez jakiejkolwiek aktywności jak do tej pory 10 treningów za mną, w tym 9 skalpeli, i pierwszy - dzisiaj - i na pewno nie ostatni killer Podczytuję Wasz wątek i zawsze w chwilach zwątpienia lub słabości i niemocy - jak sobie poczytam - dostaję powera!! dzięki Wielkie bo motywujecie jak cholera

A propos ćwiczeń, ja zaczęłam ćwiczyć po baaardzo dłuuugiej przerwie w jakiejkolwiek aktywności i mam się świetnie, a apetyt rośnie z dnia na dzień Także te co się wahają jeszcze - do roboty!!!
To tylko 40 minut a radość po - bezcenna!!!
Dobry wątek wybrałaś na "debiut"
Czekamy na kolejne posty

Cytat:
Ja dziś Harrego oglądam
Forget_me jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-20, 20:41   #4424
madzia1_s
Zadomowienie

Dzisiaj znowu brak checi do cwiczen, no ale jakos zalozylam stroj sportowy i buty i sie zmusilam. Zrobilam na poczatek cwiczenia na talie z youtube i sie w nich zakochalam! dolozylam do tego zestaw 8-minutowek i chyba przez najblizszy czas bede te cwiczenia robic, bo jakos do Ewki mnie nie ciagnie. chyba sie nia znudzilam
madzia1_s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-20, 20:44   #4425
rudziutka87
Zadomowienie

Cytat:
Dziewczyny jestem tu nowa i mam do Was dwa pytania....wczoraj intensywnie przeglądałam ten wątek i stwierdzam, ze to WY jesteście dla mnie tak motywujące, że to baja <3
Tak więc wczoraj zrobiłam pierwsze podejście do ćwiczeń z tej pierwszej płyty. Na początku wydawały sie takie lekkie i przyjemnie a potem ;D siódme poty wylewałam a i tak dotrwałam tylko do 30 minut
A drugie pytanie to: Jak u Was jest z dietą. Widziałam kilka wzmianek o tym, ze niektóre z Was nie mają żadnej restrykcyjnej diety po prostu starają sie zdrowo odżywiać. Czy nie sprawia Wam to trudności? Ja mam właśnie z tym problem. Lubie gotować to i lubię jeść proste? proste Na pewno jem zdrowe śniadania bo zazwyczaj jest to owsianka albo coś w tym stylu. Jednak śniadanie to nie wszystko, a wręcz bardzo mało. Bo później tak jak np dzisiaj zjadłam dwa obiady :/ a drugi o 17:30!!! i to placki ziemniaczane całe 6 sztuk ;(.
Ważę 58kg przy wzroście 164cm. Nie chodzi mi nawet o chudniecie. Po prostu źle sie z tym czuję, ze tak niedrowo jem i nie potrafię przystopować :/ Macie pomysły jak przetłumaczyć sobie na chłopski rozum, zeby nie ulegać pokusom? A w moim domu jest ich pełno.
to i ja dołożę swoje 3 grosze
nigdy nie byłam typem fitneski. co prawda w podstawówce i gimnazjum chodziłam na tzw."SKS" z siatkówki, piłki ręcznej i nożnej, ale w tych dwóch ostatnich stałam na bramce
w okresie dojrzewania raptownie przytyłam i źle się z tym czułam. a mój problem to również tak jak i u Ciebie- kocham jeść! gdybym jadła wszystko to na co mam ochotę- ważyłabym ze 150kg..
tak naprawdę polubiłam ćwiczenia, kiedy postanowiłam na serio się odchudzać. zaczęłam wtedy jeździć na rowerze ( to były wakacje ), ćwiczyć jogę i tak to się zaczęło. inspirowałam się ćwiczeniami przedstawianymi w Shape ( kiedyś to była świetna gazeta, teraz spadła na psy moim zdaniem ). i tak jakoś stopniowo odkryłam, że ćwiczenia to fajna sprawa później była przygoda z siłownią i to wciągnęło mnie na maxa
także: wniosek taki, że jak się znajdzie odpowiedni trening, odpowiednią dyscyplinę, to nawet najbardziej zatwardziały kanapowiec może polubić dawkę ruchu

Stary 2012-07-20, 20:44   #4426
pastelowa22
Rozeznanie

Cytat:
AAAAAAA Nie mogę nic robić tak mnie boli. Ani się nachylić ani nic podnieść. Także dziś dzień przerwy. Każde napinanie pleców to ból ogromny. Także ćwiczenia działają
hahaha mam to samo jak siadam to się trzymam za boki jakbym w 9 miesiącu była dzis mam wolne w związku w tym :/ jestem rzadzizna, nawet skalpela nie dam rady
pastelowa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-20, 20:48   #4427
rudziutka87
Zadomowienie

teraz mam tak, że jak nie poćwiczę, to źle się z tym czuję. a z drugiej strony pozwala mi to też od czasu do czasu zaszaleć z jedzeniem bez większych wyrzutów
już tu kiedyś pisałam, że piłam piwo i jednocześnie jeździłam na rowerku , więc bilans wyszedł na zero
myślę, że warto na początek nie narzucać sobie zbyt dużego tempa i presji, żeby się nie zrazić, a potem samo pójdzie

Stary 2012-07-20, 20:59   #4428
Vic87
Rozeznanie

Ja dzisiaj myślałam, że mojego TŻ powieszę za ... Godzina 8 wstaję, robię skalpel, stękam i zdycham razem z Ewką. A on przebudził się, spojrzał na mnie, ziewnął i stwierdza: "aaa... ćwicz, ćwicz." po czym odwrócił się na drugi bok, przykrył kołdrą i zaczął chrapać! myślałam że zabiję

Stary 2012-07-20, 21:01   #4429
Kasia225
Raczkowanie

kasiapd: mieszkam w Pinczowie od zawsze a tego zartu nie slyszalam :P

Dzis mam dzien przerwy choc czytajac was chyba sie skusze na jakas aktywnosc tym bardziej ze zjadlam teraz kawalek sernika, a jeszcze wczesniej duza porcje frytek..no nie moglam sie powstrzymac...jutro "za kare" killer.
Stary 2012-07-20, 21:01   #4430
duska20
Zadomowienie

Cytat:
Ja dzisiaj myślałam, że mojego TŻ powieszę za ... Godzina 8 wstaję, robię skalpel, stękam i zdycham razem z Ewką. A on przebudził się, spojrzał na mnie, ziewnął i stwierdza: "aaa... ćwicz, ćwicz." po czym odwrócił się na drugi bok, przykrył kołdrą i zaczął chrapać! myślałam że zabiję

mój pewnie zrobiłby to samo hi hi
Stary 2012-07-20, 21:05   #4431
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
Faceci
Stary 2012-07-20, 21:05   #4432
Kasia225
Raczkowanie

Dziewczyny, mam mała sugestie. Czy w klubie moglybysmy zalozyc taki watek w ktorym bysmy podawaly linki do ciekawych filmikow z cwiczeniami badz radami na temat zdrowego odzywiania czy diet i cwiczen? Wiem, ze pelno takich rzeczy jest na forum, ale mysle ze fajnie byloby zebrac to co aktualnie my cwiczymy oprocz Ewki:P
Stary 2012-07-20, 21:07   #4433
rudziutka87
Zadomowienie

Cytat:
mój też hehe, faceci już tacy są mój np.jak skończę ćwiczyć i wchodzę taka upocona do pokoju, pyta ze stoickim spokojem:"co tam kochanie?" a mnie sie od razu ciśnie na usta: "JAJCO!"

Stary 2012-07-20, 21:12   #4434
Vic87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez rudziutka87 Pokaż wiadomość
mój też hehe, faceci już tacy są mój np.jak skończę ćwiczyć i wchodzę taka upocona do pokoju, pyta ze stoickim spokojem:"co tam kochanie?" a mnie sie od razu ciśnie na usta: "JAJCO!"
haha skąd ja to znam

Stary 2012-07-20, 21:16   #4435
Kasia225
Raczkowanie

Wymieklam po 3 min Mel B na nogi...wole sie meczyc z Ewka..
Stary 2012-07-20, 21:20   #4436
rudziutka87
Zadomowienie

kurcze, żałuję, że nie zapisywałam dokładnie ile skalpeli już zrobiłam. no cóż..człowiek uczy sie na błędach

Stary 2012-07-20, 21:24   #4437
duska20
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kasia225 Pokaż wiadomość
Wymieklam po 3 min Mel B na nogi...wole sie meczyc z Ewka..
Ja robię Mel na zmianę z Ewą. Bardzo lubię zestaw-cardio, ABS, nogi i ramiona. Na początku ćwicząc nogi myślałam, że nie dokończę ale się zaparłam i wyszło Ja ćwiczę bez krzesła bo mi wygodniej. Po kilku razach dasz radę
Stary 2012-07-20, 21:25   #4438
Kasia225
Raczkowanie

http://allegro.pl/skakanka-z-licznik...499499122.html

Czy ktoras z was ma tego typu skakanke? Nie wiem czy ja zamawiac..podoba mi sie w niej to, ze ma licznik kalorii :P
Stary 2012-07-20, 21:27   #4439
rudziutka87
Zadomowienie

Cytat:

Czy ktoras z was ma tego typu skakanke? Nie wiem czy ja zamawiac..podoba mi sie w niej to, ze ma licznik kalorii :P
za tę cenę myślę , że warto

Stary 2012-07-20, 21:31   #4440
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:

Te liczniki to pic na wodę
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości