Komary gryzą po krewecie, ale i tak jesteśmy najpiękniejszymi PMkami na świecie XXVII - Strona 82 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-21, 11:04   #2431
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Dot.: Komary gryzą po krewecie, ale i tak jesteśmy najpiękniejszymi PMkami na świecie

Wszystkim pm wszystkiego najlepszego

dużo słoneczka Wam śle

Mia i Tosia <3

Czarnooka_Paula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-21, 11:08   #2432
Nattiv
Zakorzenienie

Dot.: Komary gryzą po krewecie, ale i tak jesteśmy najpiękniejszymi PMkami na świecie

Cytat:
Napisane przez maly_czlowieczek Pokaż wiadomość
DZISIEJSZYM PMkom!!!

!!!NAJLEPSZEGO!!!

mamy pierwsze fotki!

i muszę uciekać, bo czas goni
Super fotki

Dzisiejszym PMkom życzę dużo szczęścia i miłości

Kallos Sthenos - Piękno i Siła
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-21, 11:08   #2433
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lily ofthe Valley Pokaż wiadomość
ja napewno odradzam tesco i empik
w tesco kolory były okropne - ja na zdjęciach wyglądałam jak czerwonoskróa i były bardzo niewymiarowe te zdjęcia, a w empiku były kolorystycznie lepsze ale papier w ogóle nie wyglądał na fotograficzny był taki miękki, że pod światło prześwitywał

ja ostatnio wywoływałam w Empiku i są super jakości

w ogóle a propos wywoływania zdjęć, dziś jest kupon: http://www.groupon.pl/deals/cala-pol...0_0_203&a=1661
Cytat:
Napisane przez Lily ofthe Valley Pokaż wiadomość
Kochane, tak z ciekawości powiedzcie ile wam zaspiewlai za bukiet ślubny?
Jade jutro zamawiać
150 zł
Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość
przygotowywać się na TEN DZIEŃ, który rozpocznie się za jakieś 10 minut.
Czekałam na niego tyle lat, marzyłam o nim niemal codziennie, czekałam z utęsknieniem aż będę Żoną mojego Męża i będzie Nam dane zasypiać i budzić się przy sobie.
Jutro to wszystko ma się spełnić. W ogóle to do mnie nie dociera, nie wierze że mam być Żoną, że ta biała suknia na którą właśnie patrzę, że to całe zamieszanie w okół to wszystko dla Nas...
pięknie napisane
Cytat:
DZISIEJSZYM PMkom!!!

!!!NAJLEPSZEGO!!!

mamy pierwsze fotki!

Cudownie wyglądałaś piękna z Was para

Kochane dzisiejsze NOWE Żonki Kawo, Tenebrosko, Sztuczko, Carmelova, Audrey wszystkiego wspaniałego dzisiaj i samych pięknych dni na nowej drodze życia

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-21, 11:11   #2434
marylka80
Zadomowienie

:HI:

Cytat:
Witam się z Wami pewnie ostatni raz jako Narzeczona
Chciałam Wam serdecznie podziękować za wszelkie cenne wskazówki i rady
LadyS- za to że jesteśmy wątkowymi soulmate'ami
Nenie- za każdą informację o Verze i każde zdjęcie i każdą radę no i biżu z etsy
Kuku- za to, że zawsze pędzi z dobrym słowem
Kindzi- za krewetowe żarciki...
Kawuni- za stoperanowy motyw na wątku
Tenebrosce- za szczegółowe listy "to do" przedślubne...
Marylce- za ten niesamowity i kojący spokój który wnosiła swoimi postami
Fabi- za to, ze dzięki niej jutro założę swoje pięknie kolczyki, gdyby nie ona nawet bym ich nie miała
Melody- za rozmowy o Naszych Ojcach "austriakach:...
i w ogóle Wam wszystkim za to, że w tak cudowny sposób mogłam spędzić te kilka miesięcy w Waszym towarzystwie , złoszcząc się na TŻt, chillować po starciach z teściową, przeżywać smutki i radości, a przede wszystkim przygotowywać się na TEN DZIEŃ, który rozpocznie się za jakieś 10 minut.
Czekałam na niego tyle lat, marzyłam o nim niemal codziennie, czekałam z utęsknieniem aż będę Żoną mojego Męża i będzie Nam dane zasypiać i budzić się przy sobie.
Jutro to wszystko ma się spełnić. W ogóle to do mnie nie dociera, nie wierze że mam być Żoną, że ta biała suknia na którą właśnie patrzę, że to całe zamieszanie w okół to wszystko dla Nas...
Życzę Wam udanego weekendu i dziękuję za to że towarzyszyłyście mi w drodze do ołtarza

Dobrej nocy
Oj...no mnie to generalnie ciezko wzruszyc, nawet na swoim wlasnym slubie nie uronilam ani jednej lzy, ale tobie sie udalo...
Az sie boje co bedzie jak bede czytac twoja relacje...
Deszczykiem sie nie przejmuj, u nas tez siepilo caly poranek a jak mialam wychodzic z domu do nagle przestalo, zaloze sie ze u ciebie tez tak bedzie

Cytat:
Dziękuję Wam

Carmi
u mnie tak samo... Całą noc miałam otwarte okno i slyszałam jak lało jak z cebra. Teraz leci cały czas taki kapuśnniaczek... Nie nastroiło mnie to zbyt pozytywnie, bo przy takiej wilgoci moje włosy będą wyglądały tragicznie

ale to nic! podobno jak pada w dniu ślubu, to wróży szczęście i bogactwo Młodej Parze

Tylko teraz jest problem jak mam ubrać moje piękne szafy na balustradzie przed wejściem do domu? Jak są śmietankowe i zaraz będą mokrusieńkie?

ehhhhhhhhh... Idę się kąpać, później "ubieranie" , coś trzeba wymyślić, o 11 fryzjer, po fryzjerze coś zjem, make- up i powoli ruszy maszyna.

Miłego dnia Kochane
No najlepiej zrobic to jak najpozniej, tak jak dziewczyny radza

Cytat:
Melduje się wydepilowana, wypeelingowana, wybalsamowana z nakładką wybielającą zęby
W domu spokój, ja też jestem spokojna. Przespałam całą noc i jestem wypoczęta. Na czole mam kilka sporych syfów, więc bedzie to trzeba zakamuflować.
Welon prasuje się w łazience, zaraz chłopcy przyjadą pompować hell'owe baloniki.
A ja za godzinkę zmykam do fryzjera.
Jak znajdę czas to na pewno jeszcze zajrzę, bo dom mam już wysprzątany, pozostało się ubrać i czekać na mojego przyszłego Meżula , który dzisiaj obudził mnie słowami: Jak się ma moja przyszła żonka?
No pobilas wszystkich kochana, relacji na biezaco to jeszcze nie mialysmy Czekamy w takim razie na fotki zrobione ukradkiem w kosciele

Cytat:
DZISIEJSZYM PMkom!!!

!!!NAJLEPSZEGO!!!

mamy pierwsze fotki!

Piekne wygladaliscie

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
audrey- jestem pewna ze popołudniu przestanie juz padac! Nawet na meteo tak pisze :yes:
Wiec co do strojenia domu przeciągnęłabym to jak najpóźniej (o ile sie da)
Ktos kiedy mowil ze balony z helem jak beda mokre od deszczu to musiesz je pozniej przetrzec bo pojda troche do ziemi (nie wiem ile w tym prawdy).
O wlosy sie nie martw! Jak cos przeniescie zyczenia na sale
Wiaterku tez nie bedzie wiec mysle ze ta pogoda nie jest znowu taka straszna )

Trzymaj sie dzielnie !

---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ----------

wow
Piekne wygladaliscie
No to prawda z tymi balonami, to ja mowilam. Jak sa mokre to nie chca ladnie stac tylko sie przewracaja wiec mam nadzieje ze juz przestalo u Audrey padac.

No i wydajemy kolejne panienki za maz...o rany ale ten czas leci...
Audrey
Czarna Kawo
Tenebrosko
Sztuczko
Carmelova

Dziewczynki niech sie spelnia wszystkie wasze marzenia, niech slonko zaraz wyjdzie z zza chmur zeby wam deszczyk fryzurek nie poniszczyl, zeby wasi TZ oniemili z zachwytu, zeby goscie wszyscy dopisali, no i zeby wasza buzia byla caly dzien od ucha do ucha usmiechnieta
marylka80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-21, 11:13   #2435
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

A ja odbitki zamawiam już od dłuższego czasu tutaj: http://www.extra-foto.pl/new/index.php?site=cennik Jakość super, realizacja ekspresowa a cena odbitki tańsza niż z gruponami
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-21, 11:21   #2436
Post_Blue
Rozeznanie

Wspaniałym, pięknym PMkom
a u d r e y
czarna_kawa80
tenebrosa
sztuczka_magiczka
carmelova
kleo111
życzę, aby ten dzień był najpiękniejszym w Waszym dotychczasowym życiu, żeby uśmiech nie znikał Wam z twarzy a Wasi Mężulkowi nie odrywali od Was zachwyconego spojrzenia - i tak do końca świata i o jeden dzień dłużej

Cytat:
mamy pierwsze fotki!
Ślicznie wyglądałaś
Post_Blue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-21, 11:30   #2437
malwus20
Wtajemniczenie

a u d r e y
czarna_kawa80

tenebrosa
sztuczka_magiczka
carmelova
kleo111

Życzę wam wszystkiego co najlepsze w tym dniu, zero stresu, pełno uśmiechu na twarzy i cudownych mężów u boku

Z tego względu że do Tenebrosy mam numer tel bo znamy się osobiście to chciałabym jej przesłać życzenia smsem od siebie i jeśli pozwolicie od wszystkich żon i przyszłych żon na tym wątku
Stary 2012-07-21, 11:41   #2438
Jamee
Zakorzenienie

czarna_kawa80
tenebrosa
sztuczka_magiczk
carmelova
a u d r e y

Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia, szczęścia i miłości na co dzień

Jamee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-21, 11:50   #2439
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malwus20 Pokaż wiadomość

Z tego względu że do Tenebrosy mam numer tel bo znamy się osobiście to chciałabym jej przesłać życzenia smsem od siebie i jeśli pozwolicie od wszystkich żon i przyszłych żon na tym wątku

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-21, 11:51   #2440
ladystar
Zakorzenienie

Nattiv kochana czy moglabys zmienic na pierwszej stronie suknie slubne PMek, bo jest chyba od jakiegos czasu podpiety nieaktualny link

ten jest chyba najaktualniejszy:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=546

ladystar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-21, 12:01   #2441
nena1984
Zakorzenienie

Dziś taki szczególny dzień, tyle udzielających się i tym samym bliskich mi Pmek wychodzi za mąż Będzie tyyyyyle relacji, że już nie mogę się doczekać

czarna_kawa80 - życzę Ci, żeby stoperan się nie przydał, żeby Pin upowy look powalił wszystkich na kolana no i cudownych fot (które będziemy potem podziwiać z zachwytem)

tenebrosa - Tobie życzę wszstkiego fioletowego, dużo uśmiechu i szczęścia w tym magicznym dniu, spełnienia wszystkiego, co sobie zaplanowałaś

sztuczka_magiczka - moja kochana, życzę Ci wszystkiego motylkowego, żebyś nigdy nie straciła tego wewnętrznego entuzjazmu, którym zawsze nas rozweselasz no i zawojowania parkietu!

carmelova - żebyś była tak samo jak ja zadowolona z Texasu a chwile spędzone na parkiecie i poza nim były najszczęśliwsze w waszym życiu

a u d r e y
- Tobie życzę wspaniałej zabawy, żeby suknia spisała się na medal, a Ty ze swoimi rzęsiskami - abyś olśniła wszystkich, a zwłaszcza swojego męża

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-21, 12:02   #2442
melod_y
Zakorzenienie

fotoksiazka- dziewczyny mam problem.. wczoraj siadlam nad fotoksiazka.. wszystko wyszlo cudnie tylko po chwili zauwazylam ze strasznie zanizyla ona jakosc zdjec... niektore sa strasznie rozmyte, wiecie widac same "piksele" czy jak to sie tam zwie, a niektore sa OK...
Zdjecia z reguly robilam lustrzanka wiec nie sa to slabej jakosci zdjecia a jednak czasem cos zlego sie z nimi dzieje...

Kiedys mi ladystar polecalas stronke gdzie Ty robilas ale nie zapisalam jej i glupio bylo pytac drugi raz
Czy Ty nie mialas takoch problemow? zalezy mi wlasnie na jakosci zdjec i na tym aby ksiazka byla wielkosc A4 lub ciut wieksza...

Polecicie mi cos raz jeszcze ?

Edytowane przez melod_y
Czas edycji: 2012-07-21 o 12:03
Stary 2012-07-21, 12:05   #2443
ladystar
Zakorzenienie

Obiecalam Pmkom, ktore nie maja dostepu do poczty kilka zdjec z naszego wesela, ale jak zaslonie twarze to nie ma niestety emocji na tych zdjeciach, wiec wrzucam w calosci (na chwilke)
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg PaulinaGrzegorz_084.jpg (41,7 KB, 128 załadowań)

Edytowane przez ladystar
Czas edycji: 2012-07-23 o 23:40
Stary 2012-07-21, 12:08   #2444
ladystar
Zakorzenienie

Cytat:
fotoksiazka- dziewczyny mam problem.. wczoraj siadlam nad fotoksiazka.. wszystko wyszlo cudnie tylko po chwili zauwazylam ze strasznie zanizyla ona jakosc zdjec... niektore sa strasznie rozmyte, wiecie widac same "piksele" czy jak to sie tam zwie, a niektore sa OK...
Zdjecia z reguly robilam lustrzanka wiec nie sa to slabej jakosci zdjecia a jednak czasem cos zlego sie z nimi dzieje...

Kiedys mi ladystar polecalas stronke gdzie Ty robilas ale nie zapisalam jej i glupio bylo pytac drugi raz
Czy Ty nie mialas takoch problemow? zalezy mi wlasnie na jakosci zdjec i na tym aby ksiazka byla wielkosc A4 lub ciut wieksza...

Polecicie mi cos raz jeszcze ?
pytaj smialo nawet 1000 razy ja polecam colorland.pl kilka dni temu znow byla promocja na 40 stronnicowa ksiazke za 39 zl, ale nie zdazylam kupic, i tam jakosc byla w porzadku, tylko skany malych zdjec mialam slabej jakosci, ale to wina starych zdjec, a nie programu, zdjecia z lustrzanki wyszly idealnie

Stary 2012-07-21, 12:09   #2445
bluesky89
Zakorzenienie

Ladystar - przepięknie wyglądaliście!!

I dzisiejszym PMkom życzę mnóstwo miłości, szczęścia i samych pozytywnych chwil u boku Męża
Stary 2012-07-21, 12:10   #2446
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość
pytaj smialo nawet 1000 razy ja polecam colorland.pl kilka dni temu znow byla promocja na 40 stronnicowa ksiazke za 39 zl, ale nie zdazylam kupic, i tam jakosc byla w porzadku, tylko skany malych zdjec mialam slabej jakosci, ale to wina starych zdjec, a nie programu, zdjecia z lustrzanki wyszly idealnie

to jeszcze jedno pytanko.
czy zdjacia ktore robily za tlo dwustronne (o ile takie mialas) tez dobrze jakosciowo wygladaly?
o kurcze ale ceny faktycznie poszly tam w gore...

Edytowane przez melod_y
Czas edycji: 2012-07-21 o 12:12
Stary 2012-07-21, 12:14   #2447
kilianna
Zakorzenienie

Cytat:
Obiecalam Pmkom, ktore nie maja dostepu do poczty kilka zdjec z naszego wesela, ale jak zaslonie twarze to nie ma niestety emocji na tych zdjeciach, wiec wrzucam w calosci (na chwilke)
och LADY !!!!! jaka Ty jesteś piękna!!! jak pięknie wyglądałaś! Twoje ciało cudownie się mieniło, czy użyłaś jakiegoś specjalnego balsamu? Jakie kwiaty miałaś?
kilianna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-21, 12:15   #2448
Wiktusiaczek
Zadomowienie

czarna_kawa80
tenebrosa
sztuczka_magiczka
carmelova
kleo111
a u d r e y

Życzę Wam wszystkiego dobrego, miłości, radości i tylko dobrych chwil
Wiktusiaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-21, 12:15   #2449
ladystar
Zakorzenienie

Cytat:
to jeszcze jedno pytanko.
czy zdjacia ktore robily za tlo dwustronne (o ile takie mialas) tez dobrze jakosciowo wygladaly?
o kurcze ale ceny faktycznie poszly tam w gore...
29.06 byla tez ta promocja, teraz byla 19.07 to moze niebawem idac tym tropem bedzie 09.08

zdjecia na calej stronie rowniez wyszly dobrze

Stary 2012-07-21, 12:18   #2450
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
29.06 byla tez ta promocja, teraz byla 19.07 to moze niebawem idac tym tropem bedzie 09.08

zdjecia na calej stronie rowniez wyszly dobrze
hmmm no moze w wolnej chwili sciagne ten program zrobie ksiazke i bede czekac na promocje... tylko kurcze tak 3 tygodnie przed slubem zamawiac? chyba zawalu dostane

ale dzieki za informacje

Stary 2012-07-21, 12:22   #2451
ladystar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bluesky89 Pokaż wiadomość
Ladystar - przepięknie wyglądaliście!!

Cytat:
Napisane przez kilianna Pokaż wiadomość
och LADY !!!!! jaka Ty jesteś piękna!!! jak pięknie wyglądałaś! Twoje ciało cudownie się mieniło, czy użyłaś jakiegoś specjalnego balsamu? Jakie kwiaty miałaś?
ojej.. az sie zarumienilam, dziekuje
nie uzywalam niczego szczegolnego do ciala, wieczorem dzien wczesniej tylko jakis zwykly balsam. A kwiaty to moje ukochane, wymarzone piwonie

---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ----------

Cytat:
hmmm no moze w wolnej chwili sciagne ten program zrobie ksiazke i bede czekac na promocje... tylko kurcze tak 3 tygodnie przed slubem zamawiac? chyba zawalu dostane

ale dzieki za informacje
kochana ja zamawialam 26.06 czyli 1,5 tyg. przed weselem, wiec to dopiero byl stres, gotowa ksiazka przyszla do mnie tydzien pozniej, czyli 03.07 - jak tylko dostane maila, ze maja promocje to napisze tutaj

Stary 2012-07-21, 12:23   #2452
ona8686
Zakorzenienie

Cytat:
cudnie wygladałas

colorland.pl ta strone rowniez polecam

Franuś
29.06.2013 godz. 22:12
ona8686 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-21, 12:30   #2453
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
omg!! ślub jak z bajki !!! cudownie!!!!!

Kroimy: 2016(?)
MiciaKicia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-21, 12:32   #2454
Nattiv
Zakorzenienie

Cytat:
Nattiv kochana czy moglabys zmienic na pierwszej stronie suknie slubne PMek, bo jest chyba od jakiegos czasu podpiety nieaktualny link

ten jest chyba najaktualniejszy:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=546
Zmienione

Kallos Sthenos - Piękno i Siła
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-21, 12:43   #2455
Jamee
Zakorzenienie

Mały_człowieczku pięknie wyglądaliście

Mam dzisiaj babskie spotkanie z którego bardzo się cieszę jutro jedziemy z ostatnimi zaproszeniami i na urodziny do wujka. Życzę Wam miłego weekendu

Jamee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-21, 12:55   #2456
Magdzia0108
Zadomowienie

Dzisiejszym wychodzącym za mąż WSZYSTKIEGO NAJ!!!!!!!!

Ja się żegnam. Po urlopie już powrócę na stałe

Filcowo, biżutowo:

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=365901&p age=12

06.07.2004r razem
01.01.2010r zaręczyny
23.06.2012r Żonka
Magdzia0108 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-21, 12:55   #2457
kingsof
Raczkowanie

Papiery w USC załatwione wprawdzie najpierw pojechaliśmy bez aktów urodzenia i musieliśmy się wrócić. Później jakaś stara i gadatliwa babka gadała z KOLEŻANKĄ przez tel ( w godzinach pracy) jak pukałam CZY JUŻ to ze słodką minką - MOMENCIK.... i czekaliśmy ponad godzinę ooo woła nas że gotowe, wchodzimy, czyta- błąd w nazwisku TŻ, częsty co prawda ale jak już musieliśmy tyle czekać to mogła to dokładnie zrobić no ale koniec końców po blisko 2 godzinach wyszliśmy z urzędu
Stary 2012-07-21, 13:07   #2458
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Magdzia0108 Pokaż wiadomość
Dzisiejszym wychodzącym za mąż WSZYSTKIEGO NAJ!!!!!!!!

Ja się żegnam. Po urlopie już powrócę na stałe
milego urlopu ;*

Stary 2012-07-21, 13:26   #2459
Oriflame_Rybnik
Zadomowienie

ladystar piękne zdjęcia!!

maly_czlowieczek ładnie wyglądaliście

14.07.2012

Oriflame_Rybnik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-21, 13:27   #2460
MiciaKicia
Zakorzenienie

Wczoraj ustaliliśmy, że będzie stolik z kolorowymi alko. Mamy po 2 butelki win CinCin z każdego rodzaju, kupiliśmy za 16.50zł butelka 1l
Likier migdałowy amaretto, Advocat i jeszcze cincin pomaranczowe iiii co to? Aha Bali czy jakoą tak - kokosowy likier.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości