Pielęgnacja loków, loczków i fal - wszystkie części - niech się kręcą! - Strona 2207 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Włosy kręcone: pielęgnacja, fryzury, inspiracje

Notka

Włosy kręcone: pielęgnacja, fryzury, inspiracje Forum dla osób z kręconymi włosami. Rozmawiamy o stylizacji i pielęgnacji loków. Wejdź, podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-20, 18:44   #66181
TwojaKokaina
Zakorzenienie

Dot.: Pielęgnacja loków, loczków i fal - XIV część zakręconej opowieści

Cytat:
Napisane przez Ag Rafka Pokaż wiadomość

Twoja (znaczy moja? )Kokaina, fajny skręcik, po ugniataniu nie podchodzi wyzej?
może być Twoja pamiętam, ze nie wiedziałam jaki nick wybrać i wzięłam pierwszy lepszy, niekoniecznie podobający się
co do skrętu to zdjęcia są dosyć stare, teraz mam znacznie krótsze włosy, a nie stylizowałam nigdy jakoś specjalnie wtedy miałam awersje na wszelaki puch i nieład i najchętniej bym się przylizała. teraz mi się chce z tego śmiać i jak oglądam stare zdjęcia, to mam ochotę od razu usunąć.
TwojaKokaina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-20, 21:43   #66182
justbe30
Przyczajenie

Cześć Dziewczyny,
o włosy dbam od roku, bywają gorsze i lepsze chwile, ale ostatnio moje włosy zaczynają mnie denerwować, ja o nie intensywnie dbam a one mają to gdzieś. Stosuję różne wizażowe hity, a dziś chciałam sprawdzić czy moje włosy są kręcone (wydaje mi się,że tak)faktycznie kręciły się ale nie był to długotrwały efektpróbowałam dziś metody OMO i później różne odgniatanie, pieluszkowania i na to żel lniany, nie byłam zbytnio zadowolona z efektów
Sama nie wiem jak im pomóc, co jeszcze mogę zrobić,a może one są za krótkie, może je ściąć są takie cieniutkie
Wrzucam zdjęcia:1-umyte odżywką, wyczesane sczotką, w końce odżywka garnier AiK, wyschły same;2-włosy po wałkach i płukance lnianej;3,4-efekt ugniatania;4-włosy po ok 1 godz
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (122,3 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (109,2 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3.jpg (154,0 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 4.jpg (171,3 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 5.jpg (135,2 KB, 27 załadowań)

Edytowane przez justbe30
Czas edycji: 2012-07-20 o 21:45 Powód: brak zdjęć
justbe30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-20, 22:05   #66183
smoothly
Zakorzenienie

moje też się strasznie szybko prostują, zazwyczaj po paru godzinach. z tym że mój tył w ogóle nie chce się kręcić. mam nadzieję, że w miarę szybko się to zmieni i zacznie z niego coś wychodzić, bo zaczynam się denerwować na moje włoski..

akcja - powrót do formy!
smoothly jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-20, 22:36   #66184
justbe30
Przyczajenie

no właśnie, te fale znikają i wygląda to okropnie, a jak nic nie robię to włosy przy twarzy wywijają się we wszystkie strony do pracy noszę je i tak upięte spinką i muszę koniecznie grzywkę bo mam wysokie czoło, jak miałam krótkie to nie miałam z nimi tyle kłopotu, chociaż jak zaczęłam je zapuszczać to się takie wstrętne zrobiły
justbe30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-20, 23:49   #66185
Nekotka_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez justbe30 Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny,
o włosy dbam od roku, bywają gorsze i lepsze chwile, ale ostatnio moje włosy zaczynają mnie denerwować, ja o nie intensywnie dbam a one mają to gdzieś. Stosuję różne wizażowe hity, a dziś chciałam sprawdzić czy moje włosy są kręcone (wydaje mi się,że tak)faktycznie kręciły się ale nie był to długotrwały efektpróbowałam dziś metody OMO i później różne odgniatanie, pieluszkowania i na to żel lniany, nie byłam zbytnio zadowolona z efektów
Sama nie wiem jak im pomóc, co jeszcze mogę zrobić,a może one są za krótkie, może je ściąć są takie cieniutkie
Wrzucam zdjęcia:1-umyte odżywką, wyczesane sczotką, w końce odżywka garnier AiK, wyschły same;2-włosy po wałkach i płukance lnianej;3,4-efekt ugniatania;4-włosy po ok 1 godz
Według mnie ugniatane wyglądają na prawdę ładnie Czego używałaś do stylizacji? Może potrzebny ci jest mocny żel, albo duet żel i pianka?
A co do nieułożonych włosów Może zawiniło ścięcie? Z czego zapuszczałaś, z boba? Może wystarczyłoby nadać fryzurze jakiś kształt, lekko pocieniować końce, żeby wydobyć skręt?
Nekotka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-21, 00:04   #66186
AjriszMarta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez smoothly Pokaż wiadomość
włosów gęstych nie mam, długość - za łopatki.
obciążały się kiedyś (pare lat temu, nie pamietam doklandnie co stosowałam) prawdopodobnie od nieodpowiedniej odżywki b/s lub jakichś stylizatorów - raz pamiętam próbowałam zrobić sobie naturalne fale, nałożyłam piankę do włosów i zaraz myłam włosy drugi raz. często wyglądały też na nieświeże po użyciu produktów pod prostownicę.
czy są grube? ciężko ocenić, ale raczej tak, sztywnie nie są, śliskie - tak. w lekkich upięciach się nie trzymają, trzeba je dosyć mocno związać, upiąć żeby to jakoś wyglądało i nie rozpadło się po 20 minutach.
w strone niskiej
jak grube - podglądaj moją pielęgnację

AjriszMarta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-21, 00:26   #66187
smoothly
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AjriszMarta Pokaż wiadomość
w strone niskiej
jak grube - podglądaj moją pielęgnację
właśnie zaczęłam namiętnie robią się coraz grubsze, były cienkie i słabe, ale poprawił się znacznie ich stan
dziękuję za pomoc

akcja - powrót do formy!
Stary 2012-07-21, 00:40   #66188
martikaj
Zakorzenienie

Dziewczyny, poratujcie, jaki szampon kupić, nie bardzo czaję z tymi składami jak to czytać, możecie rzucić nazwą jakąś? Jutro wybieram się do Rossmana.
martikaj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-21, 08:31   #66189
DMkAnia
Strażnik Wizażu

Cytat:
Napisane przez martikaj Pokaż wiadomość
Dziewczyny, poratujcie, jaki szampon kupić, nie bardzo czaję z tymi składami jak to czytać, możecie rzucić nazwą jakąś? Jutro wybieram się do Rossmana.
Dla dzieci: Babydrem albo Hipp

"Świat przeszkadza mi w życiu."
DMkAnia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-21, 09:59   #66190
Mysia mysz
Zakorzenienie

aaaaa dziewczyny to działa !!!

Wczoraj na noc nałożyłam olejek arganowy - (właśnie przywiozłam z Maroko ) - czy mogę go używać do kręciołków??

Umyłam rano włoski alterra migdałową - -w celu oczyszczenia.
Potem Babydream Rossmanna, a na koniec odżywka Garnier Awokado i Karite.
PO umyciu wyciskałam w pieluchę i nałożyłam balsam Marc Anthony Stricly Curl Lotion, czy on jest CG?

Efekt? Piękne loczki !!! Jak TŻ wstanie i mi zdjęcia zrobi to wrzucę

Bardzo bardzo bardzo dziękuję !!!!

Btw. byłam w 3 rossmanach i nie ma Alterry moreli jest tylko granat

Jakie żele z Rossmana mogę używać? i czy można używać jakiś pianek żeby trochę podnieść loczki?

---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ----------

Cytat:
Napisane przez Ag Rafka Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 16:30 ---------- Poprzedni post napisano o 16:20 ----------

Witamy.
Nie wiem, co tam siedzi w tym sayossie, prócz tego, że brak silikonów. Pewnie SLS. Przy CG staramy się ograniczyć SLS (raz na 2-4 tyg.).
Cała lista odżywek i szamponów zgodnych z CG na blogu Małgosi(u mnie w podpisie). Bez przeczytania pigułki i FAQ z pierwszego postu nie da rady (tylko powoli, nie wszystko od razu). W najwiekszym możliwym skrócie początek. Potem powoli ogarniaj resztę.

Aaaaaa, pokaż włoski koniecznie, bo nie rozumiem wytłuszczonego. Dla mnie to sprzeczne... Śrubki i gładkie- to się wyklucza, chyba że: przy samej skórze śrubki (czyli spiralki?) i nagle po paru milimetrach robią się gładkie? Nie umiem sobie tego wyobrazić.
Od dzisiaj zaczęłam CG i są piękne loczki, ale problem pozostał. U nasady na czubku głowy są prawie gładkie, zaczynają się skręcać od ucha. Natomiast od spodu przy skórze, na karku i pod uszami się najlepiej skręcają
Mysia mysz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-21, 11:13   #66191
AjriszMarta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mysia mysz Pokaż wiadomość
Wczoraj na noc nałożyłam olejek arganowy - (właśnie przywiozłam z Maroko ) - czy mogę go używać do kręciołków??
Jak najbardziej to jeden z cenniejszych olejów i jesli Twoim włosom się spodobał może być przed myciem jak i kropla po jako serum, nawet moje marudy go lubią
zazdroszczę wojaży

Cytat:
Efekt? Piękne loczki !!! Jak TŻ wstanie i mi zdjęcia zrobi to wrzucę
koniecznie
Cytat:
Od dzisiaj zaczęłam CG i są piękne loczki, ale problem pozostał. U nasady na czubku głowy są prawie gładkie, zaczynają się skręcać od ucha. Natomiast od spodu przy skórze, na karku i pod uszami się najlepiej skręcają
Ruszenie skrętu w stronę nasady to trudna sprawa więc cierpliwości. Stylizacja głową w dół może pomóc, nakładanie stylizatora od skóry (tylko wtedy z uwagi na uczulenia żel lniany lub aloesowy)

Ciapię się w oleju rokitnikowym dzisiaj już mi się podoba jest leciutki

Stary 2012-07-21, 11:17   #66192
milena798
Rozeznanie

Cytat:
PO umyciu wyciskałam w pieluchę i nałożyłam balsam Marc Anthony Stricly Curl Lotion, czy on jest CG?
ja go uwielbiam niedawno kupiłam w ross w promocji i zupełnie mam to gdzieś ,że nie jest CG
62 cm
Nie prostuję od lipca 2010
Moje włosy
milena798 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-21, 11:25   #66193
Miskaa78
Kazar Lady

Cytat:
Napisane przez justbe30 Pokaż wiadomość
Cytat:
Napisane przez smoothly Pokaż wiadomość
moje też się strasznie szybko prostują, zazwyczaj po paru godzinach. z tym że mój tył w ogóle nie chce się kręcić. mam nadzieję, że w miarę szybko się to zmieni i zacznie z niego coś wychodzić, bo zaczynam się denerwować na moje włoski..
Hej dziewczyny

wydaje mi się że obu brakuje cierpliwości
początki CG są trudne, niektóre widzą efekty bardzo szybko, ale większość dopiero po dłuższym czasie.
na poprawę nastroju i jako działąnie motywujące proszzzz moje włosy od stycznia do maja
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2012-05-03 12.57.17.jpg (196,3 KB, 51 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 8,04.jpg (119,0 KB, 35 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3.3.jpg (116,9 KB, 25 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 9-02.jpg (68,5 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 30.01.jpg (154,8 KB, 30 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg user575909_pic123602_1329387854.jpg (22,9 KB, 40 załadowań)

Sarkazm to obrona osób inteligentnych przed otaczającą głupotą..

Edytowane przez Miskaa78
Czas edycji: 2012-07-21 o 11:33
Miskaa78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-21, 11:26   #66194
Martek_
Zadomowienie

Cytat:
aaaaa dziewczyny to działa !!!

Umyłam rano włoski alterra migdałową - -w celu oczyszczenia.
Potem Babydream Rossmanna,
a na koniec odżywka Garnier Awokado i Karite.

Jakie żele z Rossmana mogę używać? i czy można używać jakiś pianek żeby trochę podnieść loczki
Czekaj, to myłaś dwa razy?

Polecane tutaj to np Isana męska czarno pomarańczowa, Joaśka Mrożąca, Bielenda.. A z pianek to zgodna jest Isana locken i wiele osób sobie ją chwali, w tym ja
Stary 2012-07-21, 11:46   #66195
TwojaKokaina
Zakorzenienie

Cytat:
przedwczoraj sobie zamówiłam ten olejek
Cytat:
Napisane przez Miskaa78 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny

początki CG są trudne, niektóre widzą efekty bardzo szybko, ale większość dopiero po dłuższym czasie.
na poprawę nastroju i jako działąnie motywujące proszzzz moje włosy od stycznia do maja
cudne są! bardzo mi się podobają
TwojaKokaina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-21, 12:20   #66196
kasiaa87
Raczkowanie

hej dziewczyny, ostatnio nie mam czasu zaglądać na forum, chętnie bym z Wami "poforumowała", może w najbliższym tygodniu znajdę więcej czasu to się odezwę, dzisiaj tylko na szybko chciałam się pochwalić nowym zakupem. Kupiłam olej sezamowy (zapach średni...)siedzę teraz z maską bingo z glinką, a na to ten olej, zobaczymy czy posłuży. Uzywała któraś z Was tego oleju? Bo ja jak zwykle nie wiem czym zmyć włosy, czy issana z babasu wystarczy???
kasiaa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-21, 12:36   #66197
imbryka
Rozeznanie

[QUOTE=Miskaa78;35431284]Hej dziewczyny
[QUOTE]

uuuuuuu jakie fajne

Ajrisz, dzięki Ci wielkie za wiedźmi bloga !! jest niesamowicie pomocny

imbryka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-21, 13:17   #66198
Piechniak
Rozeznanie

Uuuu aaaa... jak mnie dawno nie było , 14sta część...
już jednak wracam... skończyłam i sesję i obroniłam w końcu licencjat jestem już wolna i dyspozycyjna.
przy okazji okazało się, że moje kłopoty skórne były w dużej mierze wynikiem stresu egzaminacyjnego... teraz jest lepiej, choć po drodze miałam małą wpadkę z antyalergicznytm kremem, który mnie uczylił... włosowo sporo zrobiłam. nie wiem od czego zacząć...
odbudowują się póki co, bo w czasie sesji wypadaly strasznie (paznokcie także mi sie rozdwajały...)
zacznę od pytania (bo nie mogę dużo pisać, mam jakiś reumatyzm w palcach od tej głupiej pogody; swoją drogą jak to jest, że kiedy miałam sesję to była taka piękna podgoda a teraz ... ) zastosowałam psikacz : woda + jantar + 7 kropli keratyny + 3 krple pantenolu. Ładnie skręcił ale spuszył.. czy na przyszłość zrezygnować z dokapywania panteolu i spróbować psikacza: woda + jantar + keratyna czy raczej zostawić pantenol i zmniejszyć ilość keratyny? dodam, że sam pantenol w formie maski przed myciem mi nie posłużył, więc może lepiej zrezygnować właśnie z niego?

---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ----------

Cytat:
Napisane przez kasiaa87 Pokaż wiadomość
hej dziewczyny, ostatnio nie mam czasu zaglądać na forum, chętnie bym z Wami "poforumowała", może w najbliższym tygodniu znajdę więcej czasu to się odezwę, dzisiaj tylko na szybko chciałam się pochwalić nowym zakupem. Kupiłam olej sezamowy (zapach średni...)siedzę teraz z maską bingo z glinką, a na to ten olej, zobaczymy czy posłuży. Uzywała któraś z Was tego oleju? Bo ja jak zwykle nie wiem czym zmyć włosy, czy issana z babasu wystarczy???
ja używałam, mi się nie podobał...głównie dlatego, że odrobinę przyciemnia włosy, ale poza tym świtnie mi robił, więc jeśli Ci to nie przeszkadza, to bardzo radzę
hm, mi nie wychodziło zmywanie go odżywką, używam lekkiego szamponu, ale może Tobie się uda...zaryzykuj, najwyżej jutro umyjesz jeszcze raz, włosom nie zaszkodzi, jak olej będzie na nich trochę dłużej, wręcz się ucieszą...
no chyba, że planujesz jakieś wyjście, to sięgnij po szampon na wszelki wypadek
włoski: 55cm (sierpień br.)
cel: 70 cm i pięęęęęękne fale
Piechniak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-21, 13:28   #66199
milena798
Rozeznanie

dziewczyny moje włosy od jakiegoś czasu są gumowate,bez życia i skręt się bardzo poluźnił ;( nie wiem co mam z tym robić nie noszę już rozpuszczonych włosów może raz na miesiąc je rozpuszczam.Praktycznie na drugi dzień po myciu mam prawie proste.nie wiem co się dzieje nigdy tak nie miałam
produkty których teraz używam to:
- oleje co mycie głownie jest to: ryżowy,łopianowy,wczoraj kokos
- odżywki" isana babassu,isana ta, alterra morelowa,
- szampony z pq i slsem
62 cm
Moje włosy
Stary 2012-07-21, 13:36   #66200
AjriszMarta
Zakorzenienie

Prosz
Cytat:
Napisane przez Piechniak Pokaż wiadomość
zacznę od pytania (bo nie mogę dużo pisać, mam jakiś reumatyzm w palcach od tej głupiej pogody; swoją drogą jak to jest, że kiedy miałam sesję to była taka piękna podgoda a teraz ... ) zastosowałam psikacz : woda + jantar + 7 kropli keratyny + 3 krple pantenolu. Ładnie skręcił ale spuszył.. czy na przyszłość zrezygnować z dokapywania panteolu i spróbować psikacza: woda + jantar + keratyna czy raczej zostawić pantenol i zmniejszyć ilość keratyny? dodam, że sam pantenol w formie maski przed myciem mi nie posłużył, więc może lepiej zrezygnować właśnie z niego?
Najpierw dodaj kilka kropli oleju. Jeśli to nie pomoże - faktycznie winny może być pantenol

---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ----------

Cytat:
Napisane przez milena798 Pokaż wiadomość
dziewczyny moje włosy od jakiegoś czasu są gumowate,bez życia i skręt się bardzo poluźnił ;( nie wiem co mam z tym robić nie noszę już rozpuszczonych włosów może raz na miesiąc je rozpuszczam.Praktycznie na drugi dzień po myciu mam prawie proste.nie wiem co się dzieje nigdy tak nie miałam
- szampony z pq i slsem
Podręcznikowy niedobór protein

Stary 2012-07-21, 13:43   #66201
milena798
Rozeznanie

Cytat:

pewnie masz rację to muszę kupić jakąs odżywkę z proteinami lece na twojego bloga
62 cm
Moje włosy
Stary 2012-07-21, 13:48   #66202
kasiaa87
Raczkowanie

Cytat:
już jednak wracam... skończyłam i sesję i obroniłam w końcu licencjat jestem już wolna i dyspozycyjna.
przy okazji okazało się, że moje kłopoty skórne były w dużej mierze wynikiem stresu egzaminacyjnego... teraz jest lepiej, choć po drodze miałam małą wpadkę z antyalergicznytm kremem, który mnie uczylił... włosowo sporo zrobiłam. nie wiem od czego zacząć...
odbudowują się póki co, bo w czasie sesji wypadaly strasznie (paznokcie także mi sie rozdwajały...)

---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ----------

ja używałam, mi się nie podobał...głównie dlatego, że odrobinę przyciemnia włosy, ale poza tym świtnie mi robił, więc jeśli Ci to nie przeszkadza, to bardzo radzę
hm, mi nie wychodziło zmywanie go odżywką, używam lekkiego szamponu, ale może Tobie się uda...zaryzykuj, najwyżej jutro umyjesz jeszcze raz, włosom nie zaszkodzi, jak olej będzie na nich trochę dłużej, wręcz się ucieszą...
no chyba, że planujesz jakieś wyjście, to sięgnij po szampon na wszelki wypadek
dziękuję za informację, przyciemnienie u mnie jest jak najbardziej pożądane (farbuję się na rudo i dobrze jak się trochę przyciemnią)
Gratuluję obrony i trzymam kciuki za leczenie problemów skórnych
kasiaa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-21, 14:08   #66203
Rilla82
Zakorzenienie

Cytat:
Prosz

Ajrisz, co byś poleciła proteinowego do cienkich, falowanych włosów? Najlepiej coś ogólnodostępnego, z czasem u mnie ostatnio krucho.
Rilla82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-21, 14:14   #66204
Mysia mysz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Martek_ Pokaż wiadomość
Czekaj, to myłaś dwa razy?

Polecane tutaj to np Isana męska czarno pomarańczowa, Joaśka Mrożąca, Bielenda.. A z pianek to zgodna jest Isana locken i wiele osób sobie ją chwali, w tym ja
Tak myłam 2 razy

Wrzucam swoje falo - loki, pierwszy dzien CG, 5 h po umyciu. To chyba jest 2b lub 2c?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCN3352.jpg (131,5 KB, 56 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN3353.jpg (137,8 KB, 60 załadowań)
Mysia mysz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-21, 14:18   #66205
Rilla82
Zakorzenienie

Cytat:
Tak myłam 2 razy

Wrzucam swoje falo - loki, pierwszy dzien CG, 5 h po umyciu. To chyba jest 2b lub 2c?
Wg mnie spokojnie będzie z nich 3a, jednak literka jest mniej ważna, zdecydowanie przyda im się dobra pielęgnacja.
Stary 2012-07-21, 14:52   #66206
AjriszMarta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rilla82 Pokaż wiadomość
Ajrisz, co byś poleciła proteinowego do cienkich, falowanych włosów? Najlepiej coś ogólnodostępnego, z czasem u mnie ostatnio krucho.
http://czarownicujaco.blogspot.com/2...roteinami.html
Cytat:
Tak myłam 2 razy
Jeśli oleje się domyły to nie ma potzreby już :P

popatrzcie, kopara mi opadła
zaraz uzupełniam codziennik, to nie może zginąć
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg locze.jpg (114,7 KB, 78 załadowań)

Stary 2012-07-21, 15:01   #66207
Rilla82
Zakorzenienie

Cytat:

Podziękował. Fajniste korkociągi
Stary 2012-07-21, 15:10   #66208
smoothly
Zakorzenienie

Cytat:
o mamo
zazdroszczę !!

AjriszMarta, uzupełniaj, są swietne

akcja - powrót do formy!
Stary 2012-07-21, 15:21   #66209
martikaj
Zakorzenienie

Dziewczyny, umyłam włosy odżywką, no po prostu rewelacja!!! Tylko nie służy mi ugniatanie żelem a przynajmniej nie tym co mam, wgniotłam odżywkę z Pantene do loków i supcio!!!
martikaj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-21, 16:37   #66210
Ag Rafka
Rozeznanie

Cytat:
Noooo, żyjesz!!! Pokazuj włoski
Cytat:
Napisane przez Miskaa78 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny

Cudne, cudne, cudne!
Cytat:
Napisane przez milena798 Pokaż wiadomość
- szampony z pq i slsem
Proteinki moze im zaserwuj.
Cytat:

Jeśli oleje się domyły to nie ma potzreby już :P

Aaaaaaaa, mamo, mamo, jakie korkociągi!!!!
Cytat:
Napisane przez martikaj Pokaż wiadomość
Dziewczyny, umyłam włosy odżywką, no po prostu rewelacja!!! Tylko nie służy mi ugniatanie żelem a przynajmniej nie tym co mam, wgniotłam odżywkę z Pantene do loków i supcio!!!
A foto gdzie?:chytry:

Zjadło mi post Mysi myszy(o ile dobrze zapamiętałam nick).
Przy takim skręcie cudnym to ja bym się nie martwiła paroma centymetrami prostego. Ale przy odpowiedniej pielęgnacji mogą pójść w stronę Miśkowych albo nawet Basi*nych. Oj, będziem się ślinić czują na maksa.
Ag Rafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Włosy kręcone: pielęgnacja, fryzury, inspiracje

Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości)

Zasady wysyłania wiadomości