|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1321 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki nr 1, potem trzeba klepać biedę - vol. 21
chyba sobie zamówię :
http://allegro.pl/marion-plasterki-p...493336360.html https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...e-therapy.html i jakieś maseczki Niedobra Kat ![]()
|
|
#1322 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1323 |
|
Zakorzenienie
|
no właśnie to z octem z malin mnie zaciekawiło
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ---------- uciekam się szykować i ostatni dzień do pracy a potem laba
|
|
#1324 |
|
Zakorzenienie
|
Czy któraś z Was widziała w jakiejkolwiek drogerii serię BioOlejki z Ziaji? Bo tłuką próbki w gazetach, a u mnie w sklepach ich nie widziałam. Kusi mnie mleczko z olejkiem arganowym
|
|
#1325 | |
|
vel Turkusoowa :)
|
niech Ci szybko dziś zleci
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1326 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj widzę się z S. więc pewnie zamęczę go, żebyśmy pojechali poszukać tych mleczek do ciała
|
|
#1327 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale radzę popytać w niesieciowych drogeriach![]() ---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ---------- Nareszcie pozbyłam się Szczurowatej Męczyła mnie od 9
|
|
|
|
|
|
#1328 | |||
|
Zakorzenienie
|
Hejoooo,
kiedy ja was nadrobię?? ![]() Cytat:
Cytat:
a czy coś mi wysłałaś już?? bo ja czekam codziennie na listonogę i nic... nie przychodz dziad jeden ![]() ja to zawsze bladziowata ![]() Cytat:
masakra, Majka wyrzuć żelazko, jedziesz na urlop a nie prasować... sorki ale nikt nie zwraca uwagi czy poprasowany czy pognieciony jest... ludzie wyciągali kurtki od wiatru z toreb (pogniecione masakrycznie) jak wiało i mieli gdzieś że nie są uprasowane. Ja też jak zwykle wzięłam nadmiar rzeczy, no ale z 2ką dzieci trzeba... Junior tam porwał dokumentnie jedne sandały, więc dobrze że miałam dwie pary, a adidasy wzięłam mu jedne to jak nałożył to stwierdził że za małe.. a w domu były dobre- no ale mu szybko noga rośnie to możliwe, nie chciało mi się tam inwestować w bylejakie buty więc jak już musiał w adidasach to latał w moich czarnych reebokach - dał się przekonać że nie są tak całkiem damskie no właśnie,.. w bagażniku poleży, ja sporo rzeczy trzymałam w bagażniku. Ze względu na mały pokoik, walizki po wypakowaniu do szafy też spoczywały w bagażniku auta i czekały na zapakowanie powrotne szybko zleci, fajnie że masz urlopik ---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ---------- ja nadrabiam nieobecność w domu ![]() wczoraj odmałpialiśmy ogród .. a potem po południu pojechaliśmy do OBI i kupiłam na firmę myjkę i jakieś szczotki do niej i płyny.. i mąż potem umył nasze auta w ogrodzie i zaczął myć tarasy- jutro będzie kończył... jutro pojadę zamówić okna do salonów, potem hydraulik, wymiana kaloryferów, rur.. itp ... zaczyna się remont... trochę mnie to przeraża , bo u mnie ze względu na rozmiar powierzchni to i tak długo trwa... no i podłogi też na koniec.. jeden pokój ma 35m2 drugi 25m2... nie dam rady zrobić więcej niż 2 pokoje, bo nawet najtańsze panele na podłogi to i tak spory koszt ;( kolory ścian wybieram... jak się ogarnę to może foty zrobię i mi pomożecie wybrać kolor ścian? na razie z Olą postawiłyśmy na czekoladę, latte i wanilię w jednym pokoju... ale drugi pokój jeszcze całkiem nie obmyślony firanki potem poszyję już sama jakieś... ale aby do września zakończyć ten największy bałagan
Edytowane przez dokia Czas edycji: 2012-07-22 o 12:23 |
|||
|
|
|
|
#1329 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Panie w obu drogeriach próbowały mi wmówić, że wymyśliłam sobie taką serię, bo skoro one o niej nie słyszały to znaczy, że jej nie ma
|
|
|
#1330 | |
|
|
Cytat:
dla mnie to żadna krzywda wyprasować sobie coś by wyglądać jak człowiek taki przykład,zobacz w załączniku sukienkę nie wyprasowaną którą biorę,ja taka niechlujna nie lubię chodzić zaniosłam sobie własnie torbę do tża,potem tylko podręczną z jedzeniem i piciem na drogę wezmę ![]() jeszcze obiadek,kawka,ogarnę się trochę a potem się z Wami pożegnam |
|
|
|
|
|
#1331 | ||
|
Zakorzenienie
|
Nigdy
![]() Cytat:
Piorę raz na miesiąc i jest ok ![]() ---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ---------- Cytat:
|
|
|
#1332 |
|
Zakorzenienie
|
bry
nie miałam jak się wczoraj pożegnać bo nie wiem jak i kiedy znalazłam się na imprezie i wróciłam przed piątą, mój były (bardziej wolimy być przyjaciółmi) wyjeżdża we wtorek i robił pożegnalną imprezę i jeszcze o 5 mnie męczył, żebym wpadła, ale ja nóg nie czułam i chciałam już do domu pospałam do 11 i o dziwo się wyspałam teraz wolna chata na początek trzeba się ogarnąć po nocnym imprezowaniu
|
|
|
|
|
#1333 | ||
|
|
Cytat:
![]() przyjrzyj się mojemu dekoltowi jak sukienka odstaje,bo mam spore push-upy ![]() duszenie przez Ciebie? hmm... mogłoby być ciekawie ![]() czy ja dawno nie widziałam Moniak na forum? ![]() ---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#1334 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1335 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Może chcial od niej malego co nie co
|
|
|
#1336 | |
|
|
też tak myślę
![]() Cytat:
![]() zrobiłam sobie cieniowane paznokcie ale chyba przesadziłam z nadmiarem kolorów ![]() Buniat pamiętaj że w klubie w razie czego jest mój nr.telefonu,jak będziesz w Kuźnicy a potem w Helu to zapraszam na spotkanie jak będziesz mieć ochotę Edytowane przez Sarunieczka Czas edycji: 2012-07-22 o 12:59 |
|
|
|
|
|
#1337 |
|
Zakorzenienie
|
za to co odwalał ostatnio to sobie może chcieć pffff
to nie myśl! on stwierdził, że woli spędzać czas z kolegami niż mieć dziewczynę (fakt tak się lepiej dogadujemy) to niech sobie tam z tymi kolegami radzi, pff
|
|
|
|
|
#1338 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dalej głowa boli? Mówiłam, że z yorkiem to głosno bedzie
![]() Cytat:
Cytat:
O matko... Będzie przerąbane;( R własnie odwozi teraz panele do casto, zdecydowaliśmy, że wszędzie będą płytki. I już! Tylko nie w pokojach... Ale cały salon z kuchnia i przedpokój w płytkach ![]() Wczoraj własnie o Niej myslałam |
||
|
|
|
|
#1339 | |
|
|
Cytat:
yorki głośno szczekają
|
|
|
|
|
|
#1340 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1341 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Skorzystalaś z podpowiedzi odnośnie fashion? Fajnie, że remon robisz i nie fajnie, bo fajnie mieć odświeżone odnowione mieszkanko czy domek a z drugiej nie fajnie jak się pomyśli ile trwa i ile kasy chlonie. Ważne że będzie pieknie. |
|||
|
|
|
|
#1342 |
|
Zakorzenienie
|
jutro mam wyczekiwać kuriera z butami i ubraniami
|
|
|
|
|
#1343 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wiem, że tam Twój numer, powiem więcej mam go w telefonie ja również zapraszam na spotkanie, a może będziecie w Kuźnicy? Cytat:
![]() będziesz miała praktyczniej, szczególnie przy psiakach
za zgodą Solaris1990 "TE PERFUMY", A NIE "TA PERFUMA" CZY "TEN PERFUM" ! http://obcyjezykpolski.strefa.pl/?md=archive&id=281 ----------------------------------------------------------- http://bogusiabloguje.blogspot.com/ |
||
|
|
|
|
#1344 |
|
Zakorzenienie
|
Po raz kolejny głupota i bezczelność ludzka mnie rozpierdziela
|
|
|
|
|
#1345 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1346 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
podobno mróz nie szkodzi, tylko właśnie przegrzanie no, ale nie ma się czemu dziwić, w końcu jak pomyślę, że pomadka (chyba nadal mają w sobie tłuszcze) leży w tym upale to przecież jełczeje
za zgodą Solaris1990 "TE PERFUMY", A NIE "TA PERFUMA" CZY "TEN PERFUM" ! http://obcyjezykpolski.strefa.pl/?md=archive&id=281 ----------------------------------------------------------- http://bogusiabloguje.blogspot.com/ |
|
|
|
|
|
#1347 | ||
|
|
Cytat:
Cytat:
![]() puścisz mi sygnałka teraz? ![]() W Kuźnicy możliwe że będziemy
|
||
|
|
|
|
#1348 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, trudno, jeszcze jedna noc, ale dzisiaj juz na zegar nie szczeka![]() Cytat:
|
||
|
|
|
|
#1349 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1350 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() my w sobotę jedziemy , tak do Kuźnicy
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:37.

(swoją drogą w następnym tygodniu zadzwonię i dowiem się dlaczego tam same zera
)