|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4561 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Cytat:
![]() a lepszy jest ? bo ten lipcowy to jak dla Mnie jako początkująca to ciężki![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:05 ---------- Poprzedni post napisano o 14:02 ---------- Cytat:
![]() oooo to i ja zakupie ten zakup w biedrze ![]() i wtedy będę ćwiczyć z Ewą . Bo moje mięsne póki co to słabe są na takie ćwiczenia
|
||
|
|
|
#4562 |
|
amor vincit omnia
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
|
|
|
|
#4563 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a póki co jest szaro buro i beznadziejna pogoda . Chciałam jechać z TŻ i wziąć Brata Mojego nad morze lub na Węgry do Hajduszoboszlo ale zobaczymy jak to wyjdzie bo TŻ chce na jakiś głupi hip hop kemp jechać do Czech z kolegami |
|
|
|
|
#4564 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Myślałam sobie że tyle już schudłam to moge sobie pozwolić, a dwa ostatnie kilogramy spadaaaały i spadaaaały Chyba dwa razy dłużej niż cała reszta
|
|
|
|
|
#4565 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
razem damy rade a jeśli można wiedzieć to co zwykle jadasz w ciągu dnia? ja mam tłuszczyk na brzuchu a w szczególnosci pod biustem i nie mogę się go pozbyć... mam straszne kompleksy na tym punkcie :< i tak już jest znacznie lepiej niż kiedyś.. HAHAHA po mnie też czasami wypijam 1l dziennie to mi pomaga nie jeść slodyczy, niestety nie jest to zdrowe dla zębów natomiast nie pijam kawy, herbaty dlatego pozwalam sobie na coś takiego
|
|
|
|
|
#4566 | |
|
Uzależnienie
|
Cytat:
zwykłe posiłki jadam w sumie jak przed dietą - kanapki, jajecznica, sałatki owocowe, obiady jak reszta rodziny - po prostu obliczam odp ilość kalorii., no i wiadomo unikam zbyt tłustego czy słodkiego, wyrzucone są słodkie napoje. ale z pewnością robię coś nie tak, bo dalej mnie męczą zgagi, zwłaszcza po białkowych posiłkach ;/A jak wyglądają Twoje jadłospisy?
Bridezilla ![]() Edytowane przez Antilia Czas edycji: 2012-07-22 o 15:00 |
|
|
|
|
#4567 |
|
Zakorzenienie
|
Melduję 60 min na rowerku (23 km) i 100 brzuszków
I jestem właśnie po obiadku: 3 małe ziemniaczki, pierś z kurczaka, fasolka szparagowa, korniszonek
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
#4568 |
|
amor vincit omnia
|
ja dziś mam na obiad pieczonego łososia
a do tego sałatka.
|
|
|
|
#4569 |
|
Zakorzenienie
|
Ja łososia miałam wczoraj
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
#4570 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a porpos tabletek, to ja chce je brac jeszcze ze względu na cere. Strasznie ptrzeżywam okres przed miesiączką. Wysypuje mnie na każdym milipetrze mojej twarzy. To nie sa zwykle chrostki tylko takie ropniaki. Wiem że tabletki hormonalne czyli anty są tez dopierane pod wzgledem cery... Popytam pani ginekolog jak bede już tak daleko z wizytą![]() u mnie narazie wszystko pięknie... o 15 oprócz tego jogurtu był mały kawałek ciasta z jagodami. Jeszcze sobie na to pozwoliłam... zostało z urodzin. Za godzine ide ćwiczyć Ewę spali się.... jest narazie wszystko po mojej myśli. Kupiłam w Leoy 2 białe doniczki hahaha
|
|
#4571 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
) może podam Ci mój dzisiejszy jadlospis sniadanie - omlet z jednego jajka bez tluszczu bez soli i bez cukru z połową łyzki mąki pełnoziarnistej i 2 lyzkami mleka 0,5% z łyżeczką miodu i 4 plasterkami banana ( uwielbiam omlety i jajecznice i to zwykle jadam na sniadanie ) II sniadanie/obiad chochelka zupy koperkowej z 2 łyzkami ryżu brązowego jak wiadomo zupy są bardzo pożywne i niskokaloryczne a tą zupe akurat mialam gotowana na piersi z kurczaka i małej ilosci smietany 12%? czy jakoś tak Obiad 100g łososia z grilla z sałatka z rukoli, pomidorkami i feta podwieczorek 2 gałki sorbetu malinowego kolacja jedna duza brzoskwinia + ponad 1,5 litra wody i oczywiscie moja cola zero mozliwe ze czasami 1l dziennie ;< i w sumie jadam w ten sposób często jem też pasty jajeczne z lososiem wedzonym koperkiem 1 jajkiem i jogurtem naturalnym albo greckim oczywiscie do tego grahamka z salatkami owocowymi uwazaj bo owocoe niby sa zdrowe ale tez zawieraja duzo cukru i niektore duuuuzo kalorii, węglowodanów mnie np mecza zgagi po posilkach za bardzo solonych z dodatkiem glutaminianu
Edytowane przez bolkaaaaa Czas edycji: 2012-07-22 o 16:00 |
|
|
|
|
#4572 | |
|
Uzależnienie
|
Cytat:
ogólnie staram sie kombinować, żeby to miało ręce i nogi ale czasem idę na łatwizne i jem po prostu kromkę z szynką
|
|
#4573 |
|
Przyczajenie
|
Czy moge sie do Was przylaczyc?
|
|
|
|
#4574 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a to pewnie zle...
|
|
|
|
|
#4575 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny!
Trochę mnie tu nie było, ale to wszystko przez pewne zawirowania i zmiany życiowe ;D W każdym razie mój bilans to do tej pory stracony jeden cały kilogram ;/ okropnie mało, ale od tygodnia do swoich ćwiczeń wprowadziłam skakankę ok 500 skoków dziennie + te ćwiczenia co kiedyś - brzuszki i biegi I oczywiscie dalej nie wychodzę poza 1000 kcal ![]() Matko kochana czemu to tak wolno leci :< |
|
|
|
#4576 | |
|
Uzależnienie
|
Cytat:
wiadomo, że staram się jakąś chudszą, bez wyraźnego tłuszczu ale jednak smak jest najważniejszy
|
|
#4577 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej
co robisz, ile masz lat, ile ważysz i ile masz wzrostu itedeitepe ![]() Cytat:
zmiany życiowe? więcej szczegółów prosimy! ![]() jeśli nawet nie ma spadku wagowego to na pewno jest efekt wizualny dzięki ćwiczeniom
|
|
|
|
|
#4578 |
|
Raczkowanie
|
Zmiany -> jako maturzystka 2012 otrzymałam wyniki, dostałam się na studia
zakończyłam też jeden związek i..mam bardzo silną motywację żeby zrzucić kilka kg xd Zauważyłam też, że 'niedojadanie' nie daje dobrych rezultatów -> pełne 1000kcal i ćwiczenia -> to owszem Zrobiłam dziś 500skoków i hmm myślę co tu dalej ;d |
|
|
|
#4579 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jakie? ![]() I podjadanie też jest zgubą No brawo za ćwiczonka
|
|
|
|
|
#4580 |
|
Perfumoholik z wyboru
|
O matko, prędkie jesteście dziewczyny
tu już nowa strona.Także lat mam DWAJŚCIA wzrost 173 cm, waga będzie z 62 kilo może 3. Może to nie jest jakaś tragedia i w ogóle, może przesadzam. Ale kiedyś było 58. I czułam się o wiele lepiej. Pytanie jak to zrobić, żeby piersi nie spadły - sa moją dumą .W planach mam częste, ALE MAŁE posiłki. Bez ciągłego opychania się, serio - potrafię przytargać do łóżka: czekoladę, kanapkę z boczkiem, jakąś zupkę chińską, lody, piwo, jakąś kiełbaskę. I tak siedzę i upycham jak chomik. Mam cellulit jak diabli (czemu mnie to nie dziwi?). Z którym muszę walczyć! Marzy mi się podniesiona pupa, smukłe nogi, płaski brzuch i najokropniejsza zmora (poza cellulitem) sflaczałe ramiona!!
|
#4581 |
|
Zakorzenienie
|
Antilia, Lisa, Eldorado,Goniak, dzięki za info o tym senesie. Zawsze to dobrze wiedzieć.
Antilia, ojj nie wątpię że łatwo się uzależnić a do szpitala już nie daleko w takim przypadku. Ja po swojej babci widzę jak lekarstwa, ziółka i wszystkie świństwa uzależniają. Dla niej te napary, herbatki i syropiki to już na porządku dziennym są. Ostatnio wylądowała w szpitalu z anemią, bo te herbatki jej witaminy wypłukiwały ![]() Medzik, i bardzo dobrze. Ja wiem że jest masę zwolenniczek tabletek bo nie ma skutków ubocznych które mogą się jakoś poważniej odbić na zdrowiu. Dodatkowo tak jak mówi Eldo tabletki anty to lepsze zabezpieczenie przed ciążą. Jednak córka mojej sąsiadki właśnie przez tabletki anty (na 100% przez nie) nie może teraz zajść w ciążę już przez baaaardzo długi czas. Jej brat jest młodszy i ma już 3 letniego synka a ona zawsze takim smutnym wzrokiem na nich patrzy aż mi jej szkoda. Ja zatem też wolę nie ryzykować, zwłaszcza że bardzo chcę mieć dzidziusia A z gumką to zawsze...bezpieczniej dla zdrowia.Co do kawki, to ja tylko parzoną muszę się katować żeby na kibelek iść. Rozpuszczalna to już na mnie słabo działa ![]() Zelkaaa, ale wiesz, żeby jakoś Ci to nie zaszkodziło Mi tam się niby nic nie działo i właśnie obiecałam sobie, że tak jedno opakowanie tego BePowera wypiję i postaram się zrobić Skalpel bez co by się chemią nie faszerować. No i zrobiłam. Ale ciekawe jak mi z Killerem pójdzie. Ale może powoli powoli i przy Killerze złapię kondycję i bez BePowera się obejdzie.Heroine, Rozumiem że na stacjonarnym? Ja się przymierzałam do zakupu, bo niby lubię rower na świeżym powietrzu, ale to zależy od siły wiatru, temperatury - jak jest wietrznie i zimno to nie chce mi się nosa wyściubiać. Ogólnie nie lubię aktywności na świeżym powietrzu, dlatego rowerek lub orbitrek to wynalazki stworzone dla takich jak ja. Ale chyba takie w miarę jakościowo trochę kosztują i na razie sobie odpuściłam ;(Eldo, Heroine, zazdroszczę łososia Pewnie był przepyszny ![]() Pupus, hej hej! Meg, miło poznać - chyba się nie znamy Zdradzisz na co się dostałaś?Ja dopiero teraz się kompa dorwałam, tzn. neta i Wizażu. Wcześniej naginaliśmy w GTA
![]() Edytowane przez dzaga1989 Czas edycji: 2012-07-22 o 17:09 |
|
|
|
#4582 |
|
amor vincit omnia
|
problemy z zajściem w ciąże po antykach to jednostkowa sprawa i nie ejst ona związana jako tkao z antykami a z tym, że w trakcie nie robilo się badan, nie kontrolowało tego co się dzieje z organizmem. do tego to kwestie indywidualne, których nie da się w większości wykryć/przewidzieć... medycznie nie potwierdzono NIGDY że tabletki anty powodują problemy z zajściem w ciąże. wręcz rpzeciwnie- po odstawieniu łątwiej często zajść, bo poziom hormonów jest wy ższy. także nie ma co panikować i straszyć innych. każdy wybiera odpowiednią dla siebie metdoę antykoncepcji. najwazniejsze żeby się regularnie badać
Edytowane przez Eldo_rado Czas edycji: 2012-07-22 o 17:16 |
|
|
|
#4583 |
|
Zakorzenienie
|
Też dziś macie taki dzień 'bez mocy' ?
Ja wyszłam tylko na małe zakupy i zalegam w łóżku
|
#4584 | |
|
amor vincit omnia
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4585 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() polecam też peeling z kawy ![]() Cytat:
Tak, na stacjonarnym czyli stacjonarny lepiej się opłacało ja ogólnie lubię wolę np. bieganie na bieżni czy rowerek stacjonarny od zwykłego chcieliśmy z TŻ-tem bieżnię, ale za taką solidną trzeba dać co najmniej 4 tys więc sorryyy, ale nie na nasz budżet a za rowerek magnetyczny naprawdę super jakości daliśmy 430 zł ![]() a łosoś był boski mogłabym jeść co drugi dzień no ale niestety... tani to on nie jest
|
||
|
|
|
#4586 | |
|
amor vincit omnia
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4587 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zdecydowanie lepiej się biega na bieżni
|
|
|
|
|
#4588 | |
|
amor vincit omnia
|
Cytat:
a na biezni- fakt, zmęczę się, ale intensywnie ćwiczę- ze zmiennym tempem ale ciągle w ruchu |
|
|
|
|
#4589 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Idę sobie kawkę strzelę, a co latte
|
|
|
|
|
#4590 |
|
amor vincit omnia
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:14.

takie mam szczęście
a do kiedy jesteś w PL?
może jeszcze się załapiesz na trochę słoneczka
ale najgorzej jest właśnie teraz, nie mogę sie powstrzymać i czasami zjem jakieś ciastko czy 2 gałki lodów :<
Chyba dwa razy dłużej niż cała reszta
ja tkwię na 48,8 

a do tego sałatka.

więcej szczegółów prosimy!
Mi tam się niby nic nie działo i właśnie obiecałam sobie, że tak jedno opakowanie tego BePowera wypiję i postaram się zrobić Skalpel bez co by się chemią nie faszerować. No i zrobiłam. Ale ciekawe jak mi z Killerem pójdzie. Ale może powoli powoli i przy Killerze złapię kondycję i bez BePowera się obejdzie.
Ja wyszłam tylko na małe zakupy i zalegam w łóżku
polecam też peeling z kawy
Tak, na stacjonarnym
chcieliśmy z TŻ-tem bieżnię, ale za taką solidną trzeba dać co najmniej 4 tys
więc sorryyy, ale nie na nasz budżet