|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#541 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
Cytat:
autem najlepiej mi sie jezdziło po miesiacu i tak ciezko bylo mi jedynke i wsteczny właczaćANIKA75 dzieki za przyjecie ![]() dziewczynki przed operacją ja tez mialam nerwa a nakrecona byłam,ze szok i niestety wyjechałysmy godzinke pozniej
|
|
#542 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:38 ---------- Cytat:
![]() bedzie coraz lepiej
|
||
|
|
|
#543 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Kasikk, Tasha, Milenka, jutro Wasz wielki dzien!!! Jak nastroje? Nie stresujcie sie nic a nic, bedzie dobrze!!!! Calujemy, sciskamy i czekamy na wiesci od Was
|
|
#544 |
|
Raczkowanie
|
Dzieki wielkie! Nastroj stresowy (zostało tylko 12 h
ale słowa wsparcia dziewczyn cholernie pomagaja Dzięki sliczne i będę na bieżąco informowała o postępach![]() Kasikk, Tasha, Milenka, jutro Wasz wielki dzien!!! Jak nastroje? Nie stresujcie sie nic a nic, bedzie dobrze!!!! Calujemy, sciskamy i czekamy na wiesci od Was
|
#545 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki powodzenia jutro
|
|
|
|
#546 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Za to widze przepiekne, rowniutkie cycunie. Gratulacje Anika!!!
|
|
#547 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, dziękuję za komentarze i opinie
Milenko, dziękuję za życzenia urodzinowe Trzymajcie się jutro, naprawdę nie jest źle ![]() Andzik, Ty mówisz, że tam opuchlizny nie ma??? No to teraz te wszystkie, które mnie na cycki namówiły - macie dwoić się i troić by wymyślić jak ja te cycki teraz ukryję. Nooooo
|
#548 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz to chcesz chować, a za chwilę będziesz dekolty zakładać Tonia, śliczna sukienka |
|
|
|
|
#549 |
|
Zadomowienie
|
anika to na naj nalepsze zyczona dla Ciebie bo moge juto nie byc w stanie Ci ich zlozyc
dziewczynki dzieki za trzymanie kciukow,dalej trzymajcie az do jutra![]() ja na razie luz,jestem juz w gdansku pozostala kapiel i moze jakis film dla relaksu idziemy tam na 8 wiec trzeba rano wstac i sie ogarnac ,ostatni wypasiony prysznic wziac hehe![]() odezwe sie do was jak bede w stanie ale jak juz wroce z kliniki bo kompa ze soba nie biore bede odpoczywac mialam duzo spraw na glowie to chociaz tam odpoczne ![]() no to chyba na tyle trzymajcie sie ps i tak nie wierze ze to jutro i beda cycki ![]()
|
|
|
|
#550 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ---------- Cytat:
Tasha, Milenka trzymajcie się jutro dzielnie
21.06.2012 Mentory okrągłe 325/275 Edytowane przez belseno Czas edycji: 2012-07-22 o 21:12 |
|||
|
|
|
#551 |
|
Raczkowanie
|
MILENKA, Kasikkk, Tasha jeszcze raz powodzonka, zdrowka i szybkiego powrotu do zycia codziennego
trzymam kciuki jak i wszystkie kobitki Aniko a Ty nie chowaj tylko eksponuj ![]() ---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ---------- ps. wyslalam Ci zaproszonko
|
#552 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
i dopiero po 3 tygodniach zaczynałam pomału jako tako funkcjonować
|
|
|
|
|
#553 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczynki
Aniko, cycusie są prześliczne Trzymam kciuki za jutro ... na pewno wszystkie będziecie zachwycone efektem ![]() A ja już ledwo się kulam ... nocy praktycznie nie przesypiam ... kręgosłup siada... nogi drętwieją... biust coraz większy i nie mam szans na zakup odpowiedniego staniczka do karmienia no to się wyżaliłam... Agatko, zmieniłam kolor włosów na "naturalny" ... sama się siebie wystraszyłam w lustrze i ... już dzisiaj znów jestem blondi
|
|
#554 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
np. jak coś jest wąskie i mało rozciągliwe to nie ma szans żebym sama to założyła i zdjęła przez głowę. Samochodem jeżdżę ale czuje to przy wrzucaniu biegów i parkowaniu mimo, że mam wspomaganie. Bagażnik raz sama zamknęłam ale ciągnęło mnie tak, że narazie nie będę więcej próbować. Jak wycieram kurze to nie tak szybko i zamaszyście jak przed op. tylko powolutku i z gracją aaa i może to dziwne ale jak założyłam buty na obcasach to czułam mocny dyskomfort w cycorach i chodzę tylko na płaskich ---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ---------- Cytat:
klauduś jak tam imprezka się udała? Odsypiasz czy Cie porwali? W czym w końcu poszłaś?
21.06.2012 Mentory okrągłe 325/275 Edytowane przez belseno Czas edycji: 2012-07-22 o 21:37 |
||
|
|
|
#555 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A karmić planuję tak ok. 4 miesiące, a potem powoli wrócić do pracy Problem jedynie ze stanikiem ... na razie noszę moją ostatnią koronkę 70 K, ale co będzie za miesiąc ??? ... lipa
|
|
|
#556 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny dzieki za wsparcie
dzis rano z tego wszystkiego az sie poplakalam z tej bezsilnosci. Mam nadzieje ze z dnia na dzien bedzie coraz lepiej. Mam do Was kilka pytan jak mam dbac o blizny? Narazie mam plasterki ale we wtorek mam je zdjac i panicznie sie boje tego ze cos mi sie rozerwie jak sie mylyscie ja narazie uztwam gabeczki z mydlem i gabka z sama woda splukuje. Ale chyba moge normalnie prysznicem ?Obiecalam zdjecia ale nawet nie wchodze na komputer vo nie mam sily ale moje te brzydkie kaczatka w porownianiu z aniki, kochana piekne piersi
|
#557 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ---------- Cytat:
dziś jak się zbiorę to zrobię fotki na dowód, że niewarto było Mi po zdjęciu szwów dr kazał smarować skórę piersi kremem nawilżającym a blizny natłuszczać co najmniej 2xdziennie Alantanem+ i zasłaniać gazikami, żeby biustonosza nie brudzić i tak aż do odpadnięcia strupków. Pod prysznicem jakoś specjalnie ich nie dotykałam - tzn. blizn - a resztę piersi normalnie namydloną gąbką myłam, potem wszystko spłukiwałam prysznicem.I więcej nie becz, ten jeden raz wystarczy
21.06.2012 Mentory okrągłe 325/275 Edytowane przez belseno Czas edycji: 2012-07-22 o 22:01 |
||
|
|
|
#558 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
na pewno z każdym dniem będzie coraz lepiej A piersi na pewno są śliczne ... każda z nas u siebie widzi najwięcej "minusów"
|
|
|
#559 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
odsypiałam dziś,później sprzątałam mieszkanie i moi wszyscy wrócili o 18 więc dom pełny z powrotem![]() a było za☠☠☠iście !!!ech było 30 osób ze studiów nie będę się rozpisywać bo mój tż siedzi obok,a jest taki zazdrosny że zaczyna mnie to wkurzać,poważnie!!!OLIVKO nie martw się ,ja też właśnie z tej bezsilności płakałam,masakra ![]() TASHA,KASIIK,MILENKA JESTEM Z WAMI JUTRO..jak mówiłam,będe szykować imprezkę dla córci i będę o WAS myślała,już od rana ANICZKO piękne już są te piersiaki,a ja nie pamiętam twojej wyjsciówki jaka była nie masz zdjęc i nie martw się ze są za duże...jeszcze się zmienią a i tak nie będziesz żałowała zobaczysza kobitki,ubrałam się w top i jeansy a później wskoczyłam w spódniczkę oczywiście był'' ugotowany''no i ........super!!powspomina ć fajnie że tak powiem![]() olivciu pokaż nam cycorki
|
|
#560 | |
|
Raczkowanie
|
toniu, piękna sukienka, z Twoimi piersiami super będziesz w niej wyglądać
zabulek, a Ty w tej tubie wyglądasz zjawiskowo ![]() olivka trzymaj się, widocznie Twój organizm dłużej dochodzi do siebie więc bądź cierpliwa i postaraj się spokojnie przez to przejść, bo te nerwy na pewno zdrowiu nie służą i nie przyspieszą zdrowienia, wręcz przeciwnie madziullasz, jak się czujesz? horo bidulko, jeszcze trochę i dziecinka pojawi się na świecie, a Tobie będzie już z górki anika, cudowne cycki! milenka, kasikkk i tasha - mega dużo kciuków za Was jutro!!! Jutro wieczorem już wszystkie będziecie miały swoje skarby ![]() Cytat:
...interrupted Chów wielkoprzemysłowy - przeczytaj zanim kupisz mięso, jajka, mleko... Otwarte klatki. Koalicja na rzecz zakazu hodowli zwierząt futerkowych w Polsce. Edytowane przez Sif Czas edycji: 2012-07-22 o 22:19 |
|
|
|
|
#561 |
|
Raczkowanie
|
Kochane wrzuciłam jeszcze jedno zdjecie mojej wyjsciowki moj luby pomogl mi zrobic
i tu juz troche widac ze lewy jest mniejszy i sutasek wyzej buuuuu
|
#562 |
|
Raczkowanie
|
Kasikk, Tasha, Milenka powodzenia jutro
Olivko spokojnie ja też bardzo powoli dochodziłam do siebie. Wszystkie musimy o tym pamietać, że jest to operacja, która ingeruje w nasze ciało i potrzebuje nasz organizm czasu na regeneracje. Nasza pani dr zaleca dwa tygodnie bycia "księżniczką", czyli najlepiej nic nierobienia i pokazywania palcem . Dużo odpoczywaj, nigdzie się nie śpiesz![]() Toniu sukienka śliczna
|
#563 |
|
Raczkowanie
|
dziewczynki powodzenia
![]() pobiłyście mój rekord byłam operowana w ten sam dzień z Nadinką ale za to my byłśmy u tego samego doktora :P
|
#564 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#565 |
|
Raczkowanie
|
My z Kasilkiem tez bedziemy mialy blizniacze u pani dr dzisiaj. To juz za 2 h i nie wiem ktora z nas idzie na pierwszy ogien bo obie jestesmy na 8-mą
Trzymajcie kciuki. Milenka buziaczki z Trojmiasta!!!!!
|
#566 |
|
Zadomowienie
|
CZESC DZIEWCZYNY
![]() TASHA do zobaczonka nie dlugo hehhe ![]() milenka jeszcze raz trzymam kciuki |
|
|
|
#567 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
oooo to będziecie mogły sobie nawzajem zrobić foty, new cycorków
|
|
#568 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:11 ---------- Poprzedni post napisano o 08:10 ---------- Trzymamy kciuki! Powodzenia!!!! |
|
|
|
|
#569 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, trzymam kciuki ![]() Dziękuję Wam za tyle pochlebstw na temat moich cycuchów Toniu, kiecka rewelacja Olivka, Ty się tak nie przejmuj . Zresztą teraz jest trochę gorzej niż na początku, bo prawy (ten mniejszy)strasznie ciągnie, to chyba szwy , sama nie wiem. Prawa ręka drętwieje i mrowi. O plecach nawet nie wspomnę![]() I ja Ci zaraz dam brzydkie kaczątka, niedobra dziewczyno . Rozbieraj się i zdjęcia nam tu wrzucaj Klaudeczko, wyjściówkę mam w komórce, wrzucę po powrocie do domu, bo my nadal w tym pensjonacie siedzimy, a tu takie zadupie, że jedyną atrakcją jest liczenie wagonów w przejeżdżających pociągach Super, że spotkanie się udało. Kobitki zgrzytały zębami z zazdrości, co? ![]() Horo, robaczku, jak ja Ci współczuję, w dodatku zaczynają się upały . Z tymi biustonoszami to rzeczywiście masz problem, a po porodzie biuścik będzie pewnie jeszcze większy, przynajmniej u mnie tak było. Może zwykłe sportowce? Tylko przy karmieniu niezbyt wygodne ![]() Belseno, w pelerynkach Właśnie przy okazji - co robić, gdy dopada nas dziki śmiech? Teraz to już lepiej, ale w pierwszych dniach to myślałam, że mi cycki się poprzekręcają podczas ataków śmiechu, a im bardziej człowiek się powstrzymuje, tym gorzej i z każdej głupoty rży jak głupi do sera
|
#570 |
|
BAN stały
|
Tusia - suknia jest śliczna!!!! mi osobiście podobają się takie przylegające do ciała, podkreślające sylwetkę...taki typ "syrenki". ale takie typu " litery A" są także urodziwe
![]() dzisiejsze operacyjne dziewczynki - powodzenia ! trzymam mocno kciuki!! |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:50.

dzis u mnie troche lepiej rani mialam trochw goraczki ale teraz ok. tylko dalej ciezko mi cos przy sobie zrobic
meczy mnie to strasznie
autem najlepiej mi sie jezdziło po miesiacu i tak ciezko bylo mi jedynke i wsteczny właczać
KOSIAM MOJE 500CC

było 30 osób ze studiów
jaka była

. Z tymi biustonoszami to rzeczywiście masz problem, a po porodzie biuścik będzie pewnie jeszcze większy, przynajmniej u mnie tak było. Może zwykłe sportowce? Tylko przy karmieniu niezbyt wygodne