Starania, problemy i pierwsze objawy ciąży- porozmawiajmy!:) - Strona 135 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-21, 14:45   #4021
aigrene
Raczkowanie

Dot.: Starania, problemy i pierwsze objawy ciąży- porozmawiajmy!:)

Cytat:
Napisane przez pszczoua Pokaż wiadomość
Dziewczyny a ja dzisiaj od rana chodzę drażliwa, mam wrażenie że zaraz wybuchnę o byle co. Także chyba dopadł mnie typowy PMS i z tego cyklu nici Mój TŻ do tego powiedział dzisiaj że może po prostu nie jest nam dane mieć dzieci...
Nie chcę słyszeć takich głupot Na pewno wszystko będzie dobrze Na pocieszenie przypomnę Ci, że my jeszcze kilka dni temu też myśleliśmy o tym, żeby zacząć szukać pomocy u specjalistów, a nie wiedzielismy wtedy, że maluszek mieszkał już w moim brzuszku. Wam też na pewno będzie dane-bardzo mocno w to wierzę.

---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ----------

Bardzo Wam wszystkim dziękuję za te słowa wsparcia. To dla mnie bardzo ważne. Postanowiłam nie myśleć o zagrożeniu tylko tak jak kazała gin po prostu cieszyć się maluszkiem. A muszę powiedzieć, ze o niczym innym nie myślę A mąż to normalnie na rękach mnie nosi.

17.07.2012 , g. 6.00 - cudowne, upragnione i wyśnione II KRECHY
aigrene jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-21, 16:34   #4022
Kasiaczek89
Raczkowanie

GG do Kasiaczek89

Mokka_83 Gratuluje fasolki
Lunao gartuluje fasolki

Witam dziewczynki po długiej nieobecnosci, ale tyle spraw na glowie teraz mam, że szok...pozniej w klubie wyjasnie...pomalu czytam te strony az tyle sie rozpisałyscie witam nowe osoby i zycze udanych starań
Kasiaczek89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-21, 20:14   #4023
IsiaG
Zadomowienie

Luna - magnez biorę. Fakt, że jedną tabletkę, może powinnam więcej albo kupić jakiś suplement dla ciężarnych?Ty coś łykasz?
Dziś spędziliśmy miło dzień. Pojechaliśmy sobie do lasu z prowiantem, kiełbasą, ziemniakami, coś do picia itp. Rozłożyliśmy sobie koc, rozpaliliśmy ognisko, mieliśmy kiełbaski z ogniska a potem ziemniaki z popiołu. Pycha!!! Córka pierwszy raz poznała smak takiego ziemniaka. Umorusała się przy tym niemiłosiernie. Dziecko brudne to dziecko szczęśliwe i to było widać. Było fajnie, tak spokojnie i jedzenie inaczej na dworze smakuje. Potem pograliśmy sobie w karty i tak powoli dzionek zleciał. Jak wróciliśmy córka zrobiła nam gofry z dżemem do tego mleczko i znowu pycha.
Ogólnie to nie mam apetytu. Zjem trochę i już puchnę. Nie dałam rady zjeść całej kiełbasy. Rano 2 kawałki chleba i już więcej nie mogłam.
Brzuch dziś nareszcie nie bolał ale też prawie się nie ruszałam.

Idę zobaczyć co się dzieje klubie. Żyje tam ktoś czy nie?

Chcę słyszeć Twój głośny śmiech, ciągle pamiętać każdą łzę i wszystkie Twoje smutki.
Chcę grać kołysanki do snu póki nie zaśniesz słodko znów
Maleńka i bezbronna
Szybko tak ucieka czas, cenny czas

córeczka

IsiaG jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-21, 21:19   #4024
Luna0
Zakorzenienie

Piękne moje byłam u endo kazał brać wieksza dawke bo 75 euthyroxu, zdiagnozował Heshimoto i niedoczynność subkliniczna-bez objawow. Powiedział że wyniki nie takie złe i wszystko będzie dobrze
Tylko że to napewno nie byl powod # wiec zgłupiałam
Oprocz tego kosztowal mnie 150 zł bez USG gdzie inni biorą 80 zł no ale o przyjedza z Krakowa i jest super specjalistą. Także ciesze sie ze u niego byłam ze mnie zdiagnozował kompetentny lekarz ale dalej leczyć się będę innych na NFZ bo to tylko dawkowanie leków bedzie ewentualnie zmieniane
TŻ na wieczorze kawalerskim a wczoraj całą noc w pracy, ostatnio robił do 21-22 gdzie ja tylko dawałam mu buziaka i szłam spać.. także ogolnie czuje się źle bo nie mamy nawet kiedy porozmawiać i bocze się na niego troche.
Ale jutro myśle że już coś więcej razem pobędziemy

Wogole to mamy troche problem bo bardzo lubimy się przytulać w tym sensie że wiecie jakoś nas to zbilża a teraz chyba nie powinniśmy... w tamtej dawaliśmy czadu ale po # podobno lepiej nie ryzykować, a mi/nam to szczerze przeszkadza

Cytat:
Dziewczyny a ja dzisiaj od rana chodzę drażliwa, mam wrażenie że zaraz wybuchnę o byle co. Także chyba dopadł mnie typowy PMS i z tego cyklu nici Mój TŻ do tego powiedział dzisiaj że może po prostu nie jest nam dane mieć dzieci...
Powiedz mu że ma odemnie lanie!!
Każdemu jest dane tylko różnym ludziom w różnym czasie i po różnych przejściach...

Cytat:
Napisane przez Kasiaczek89 Pokaż wiadomość
Mokka_83 Gratuluje fasolki
Lunao gartuluje fasolki

Witam dziewczynki po długiej nieobecnosci, ale tyle spraw na glowie teraz mam, że szok...pozniej w klubie wyjasnie...pomalu czytam te strony az tyle sie rozpisałyscie witam nowe osoby i zycze udanych starań
No opowiadaj opowiadaj!

Cytat:
Napisane przez IsiaG Pokaż wiadomość
Luna - magnez biorę. Fakt, że jedną tabletkę, może powinnam więcej albo kupić jakiś suplement dla ciężarnych?Ty coś łykasz?
Dziś spędziliśmy miło dzień. Pojechaliśmy sobie do lasu z prowiantem, kiełbasą, ziemniakami, coś do picia itp. Rozłożyliśmy sobie koc, rozpaliliśmy ognisko, mieliśmy kiełbaski z ogniska a potem ziemniaki z popiołu. Pycha!!! Córka pierwszy raz poznała smak takiego ziemniaka. Umorusała się przy tym niemiłosiernie. Dziecko brudne to dziecko szczęśliwe i to było widać. Było fajnie, tak spokojnie i jedzenie inaczej na dworze smakuje. Potem pograliśmy sobie w karty i tak powoli dzionek zleciał. Jak wróciliśmy córka zrobiła nam gofry z dżemem do tego mleczko i znowu pycha.
Ogólnie to nie mam apetytu. Zjem trochę i już puchnę. Nie dałam rady zjeść całej kiełbasy. Rano 2 kawałki chleba i już więcej nie mogłam.
Brzuch dziś nareszcie nie bolał ale też prawie się nie ruszałam.

Idę zobaczyć co się dzieje klubie. Żyje tam ktoś czy nie?
Kochana to magnezik 2 lub 3 razy, nie zaszkodzi napewno
Moim zdaniem warto brać witaminki dla ciężarnych bo różnie to jest z naszą dietą ja np. nie lubie ryb i nie sole to mało jodu zbieram
Także ja jem falvit (ale to dlatego że ma małą dawke jodu a ja przy hashimoto nie moge jodu, a ze dziecko musi to biore ale małą)
ale wczesniej brałam Ladeevit i bardzo polecam bo maja wszystkiego tyle ile trzeba nawet kwasy omega itp
aa rodzinke masz super

Aniołek 25.05.2012
"...Widze Ciebie w głowie, nosze Ciebie w sobie..."
Luna0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-22, 13:12   #4025
lady_malgo
Rozeznanie

witam was
Dziś mam 3 dzień okresu... Niestety mój Tż znowu będzie w delegacji więc w tym miesiącu pewnie nici ze staranek.

26.06.2010-
lady_malgo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-22, 17:06   #4026
Szejda
Rozeznanie

hej dziewczyny!
Dzisiaj nie wytrzymałam i zrobiłam test, wyszła jedna kreska a @ nadal brak, cały czas mam ten różowy śluz. Chyba coś mi hormony wariuja, bo to nie jest u mnie normalne, jeśli do czwartku nic się nie wyjaśni ide do gina niech zobaczy co się dzieje. Może coś mi da na wywołanie @.
Przyjemnej niedzieli
Szejda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-22, 18:44   #4027
MarudexuS
Zakorzenienie

GG do MarudexuS

A ja czekam na @. Lutka odstawiłam w środę, wiec już powinna być ...
Clo już czeka, Castagnus też.
Niech już przychodzi ta małpa no!
Stary 2012-07-22, 19:19   #4028
Szejda
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez MarudexuS Pokaż wiadomość
ja też teraz czekam na @ jak na zbawienie, kto by pomyślal
Stary 2012-07-22, 20:30   #4029
Dzastin08
Wtajemniczenie

Witam niedzielnie

Dziewczyny ja też się przyłączam do klubu oczekiwania na @... zrobiłam test godzinkę temu i niestety 1 krecha...
Dziś jest 41dc... jak @ się nie pojawi to w wtorek mam zamiar wybrać się do ginki... ehh juz tracę cierpliwość...
Jutro ostatni dzień urlopu i idę na wizytę do kardiologa.. zobaczymy co powie na temat mojej wady bo już dobre 3 lata nie byłam.

Miłego wieczorku

Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała..
Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło..
W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny,
bo tą kruszyną jesteś Ty...

Kamilek ur 18.10.13

17.05.2014- Nasz Dzień

Dzastin08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-22, 20:46   #4030
Agateczka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Szejda Pokaż wiadomość
hej dziewczyny!
Dzisiaj nie wytrzymałam i zrobiłam test, wyszła jedna kreska a @ nadal brak, cały czas mam ten różowy śluz. Chyba coś mi hormony wariuja, bo to nie jest u mnie normalne, jeśli do czwartku nic się nie wyjaśni ide do gina niech zobaczy co się dzieje. Może coś mi da na wywołanie @.
Przyjemnej niedzieli
A może warto za kilka dni powtórzyć test jeśli się @ nie pojawi
Bo czasami może być zbyt wcześnie, a skoro już czas na @ to coś musi być przyczyną...

A dziewczyny powiedzcie, jak zaradzić bólowi głowy skoro już w ciąży jestem, bo od dwóch dni tak mnie głowa boli aż w oczach odczuwam. Macie, miałyście takie objawy ?

Edytowane przez Agateczka*
Czas edycji: 2012-07-22 o 20:47
Agateczka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-22, 21:44   #4031
Szejda
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Agateczka* Pokaż wiadomość
Bo czasami może być zbyt wcześnie, a skoro już czas na @ to coś musi być przyczyną...

A dziewczyny powiedzcie, jak zaradzić bólowi głowy skoro już w ciąży jestem, bo od dwóch dni tak mnie głowa boli aż w oczach odczuwam. Macie, miałyście takie objawy ?
Już straciłam nadzieję na ciaże w tym cyklu, teraz bardziej mnie martwi brak @ i powody z tym związane. W czwartek idę do gina, zobaczymy.
Na ból głowy nie poradzę ale z tego co się orientuję, to można brać Apap w ciąży. Może coś pomoże

---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ----------

Cytat:
Napisane przez Dzastin08 Pokaż wiadomość
Witam niedzielnie

Dziewczyny ja też się przyłączam do klubu oczekiwania na @... zrobiłam test godzinkę temu i niestety 1 krecha...
Dziś jest 41dc... jak @ się nie pojawi to w wtorek mam zamiar wybrać się do ginki... ehh juz tracę cierpliwość...
Jutro ostatni dzień urlopu i idę na wizytę do kardiologa.. zobaczymy co powie na temat mojej wady bo już dobre 3 lata nie byłam.

Miłego wieczorku
Mozemy sobie przybić piatkę, jestesmy w tej samej sytuacji, mam tylko nadzieję, że to nie jest nic poważnego.
Stary 2012-07-22, 21:52   #4032
IsiaG
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lady_malgo Pokaż wiadomość
witam was
Dziś mam 3 dzień okresu... Niestety mój Tż znowu będzie w delegacji więc w tym miesiącu pewnie nici ze staranek.
Szkoda, że tak wyszło. Nawet jak wróci to będzie już po owulce, czy może macie szanse na przytulanki? Może się uda? Czasami owulka jest później niż w połowie cyklu, także nie trać wiary.

Cytat:
Napisane przez Szejda Pokaż wiadomość
hej dziewczyny!
Przyjemnej niedzieli
Koniecznie idź, nie chcę straszyć ale może jakaś torbiel się zrobiła. Warto się zbadać i dowiedzieć. Będzie dobrze, 3mam kciuki. A może ten różowy śluz to taki marny okres? Miałaś jakieś badania robione, prl, hormony, tarczyca?

Cytat:
Napisane przez MarudexuS Pokaż wiadomość
No to jak ma przyjść, to niech już @ przychodzi. Maru - polecam zioła ojca sroki. Nie wiem czy to one pomogły ale piłam je 2 miesiące i mam owoc. Ale nie ręczę, że to akurat to pomogło, choć może, może...

Cytat:
Witam niedzielnie

Miłego wieczorku
No weź Dzastin, proszę!!! Jak to 1 kreska? Nie wierzę. . Kurczę, a już myślałam, miałam nadzieję, że jesteś w ciąży. Szkoda. Buuuu

Cytat:

Mnie głowa nie boli ale wiem, że w ciąży można brać 2 apapy. Raczej inne leki przeciwbólowe nie są polecane. Wiem też, że są jakieś sposoby z medycyny alternatywnej na bóle głowy, ale tutaj nie pomogę bo się na tym nie znam. Kiedyś moja mama uprawiała akupresurę na różne dolegliwości i mam nawet dowód na to, że pomaga. Miała w macicy mięśniaka, dość dużego. Czekała ją albo operacja albo... Kupiła książkę. Masowała sobie te stopy codziennie wieczorem oglądając film. Po 2 miesiącach po mięśniaku nie było śladu. Lekarz pytał co się stało, więc mama powiedziała co zastosowała. Otworzył oczy, bo zawsze uważał, że to jakieś zabobony. Ale to trzeba wiedzieć gdzie uciskać, bo każdy receptor odpowiada za co innego.

Życzę Wam dziewczynki miłego wieczorku. Całuski

Chcę słyszeć Twój głośny śmiech, ciągle pamiętać każdą łzę i wszystkie Twoje smutki.
Chcę grać kołysanki do snu póki nie zaśniesz słodko znów
Maleńka i bezbronna
Szybko tak ucieka czas, cenny czas

córeczka

Edytowane przez IsiaG
Czas edycji: 2012-07-22 o 21:53
IsiaG jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-22, 22:16   #4033
Szejda
Rozeznanie

Cytat:
Szkoda, że tak wyszło. Nawet jak wróci to będzie już po owulce, czy może macie szanse na przytulanki? Może się uda? Czasami owulka jest później niż w połowie cyklu, także nie trać wiary.

Koniecznie idź, nie chcę straszyć ale może jakaś torbiel się zrobiła. Warto się zbadać i dowiedzieć. Będzie dobrze, 3mam kciuki. A może ten różowy śluz to taki marny okres? Miałaś jakieś badania robione, prl, hormony, tarczyca?

No to jak ma przyjść, to niech już @ przychodzi. Maru - polecam zioła ojca sroki. Nie wiem czy to one pomogły ale piłam je 2 miesiące i mam owoc. Ale nie ręczę, że to akurat to pomogło, choć może, może...

No weź Dzastin, proszę!!! Jak to 1 kreska? Nie wierzę. . Kurczę, a już myślałam, miałam nadzieję, że jesteś w ciąży. Szkoda. Buuuu

Mnie głowa nie boli ale wiem, że w ciąży można brać 2 apapy. Raczej inne leki przeciwbólowe nie są polecane. Wiem też, że są jakieś sposoby z medycyny alternatywnej na bóle głowy, ale tutaj nie pomogę bo się na tym nie znam. Kiedyś moja mama uprawiała akupresurę na różne dolegliwości i mam nawet dowód na to, że pomaga. Miała w macicy mięśniaka, dość dużego. Czekała ją albo operacja albo... Kupiła książkę. Masowała sobie te stopy codziennie wieczorem oglądając film. Po 2 miesiącach po mięśniaku nie było śladu. Lekarz pytał co się stało, więc mama powiedziała co zastosowała. Otworzył oczy, bo zawsze uważał, że to jakieś zabobony. Ale to trzeba wiedzieć gdzie uciskać, bo każdy receptor odpowiada za co innego.

Życzę Wam dziewczynki miłego wieczorku. Całuski
Isia też podejrzewam torbiel, dlatego nie będę zwlekac z wizytą. Badań na hormony nie miałam robionych ale wiem, że muszę sobie teraz wszytsko posprawdzać. I też na mnie czekaja zioła Sroki ale w takim przypadku, muszę czekac na @, bo powinno sie je pić od pierwszego dnia cyklu. A to moje plamienia to napewno nie jest okres, nigdy tak nie miałam, tutaj nawet nie mowy o kropli krwi, także napewno jest coś na rzeczy, tylko co
Stary 2012-07-23, 07:17   #4034
Szejda
Rozeznanie

Witam z rana
Stary 2012-07-23, 08:27   #4035
Luna0
Zakorzenienie

Witajcie kochane
Skończyła mi się luteina więc jade o 15 na poradnie do gina

I zaraz jade do lidla bo są pasy ciążowe na promocje a wiem że już niedługo będa mi potrzebne, wtedy sobie na luzie bede rozpinac spodnie bo pas to bedzie ukrywał takze ciężarne marsz do lidla

Ogólnie wszystko fajnie, w czwartek lecimy
Tylko kurcze ten brak przytulania nam doskwiera
No i troche niepokoi mnie brak objawów, bo nawet cycki mnie nie bolą tylko brodawki wrażliwe, zmęczenie i dużo bialego śluzu

Cytat:
Witam niedzielnie

Miłego wieczorku
no co za los! Do puki nie dostaniesz @ to ja w to nie uwierze, o!

Cytat:
Kochana tylko apap, i miałam takie małe migreny w ciąży podobno to czasami jeden z objawów

Aniołek 25.05.2012
"...Widze Ciebie w głowie, nosze Ciebie w sobie..."
Luna0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-23, 09:22   #4036
dedra
Zadomowienie

Hejka!
Czemu te weekendy tak szybko mijają ja się pytam? Jak ja nie lubię poniedziałków... Dobrze chociaż, że pogoda się poprawia. Wczoraj z TŻ zrobiliśmy sobie dłuuugi spacer wokół jeziora. Było bardzo przyjemnie, dotleniliśmy się po całym tygodniu. @ się skończyła. Jakaś krótka była, bo zwykle u mnie ok. 6 dni, a tym razem tylko 4 dni krwawienia. W każdym bądź razie pierwsze przytulanko w 3cs zaliczone. Owulacja wg poprzedniego cyklu powinna nastąpić około 31.08. Nie mogę się doczekać tego czasu. Oby powiedzienie "do trzech razy sztuka" miało zastosowanie w moim przypadku
dedra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-23, 09:30   #4037
Kathe
Wtajemniczenie

GG do Kathe

a ja mam dzisiaj 27dc i wcozraj zrobilam test bo juz nie moglam wytrzymac i niestety brak ciazy myslalam, ze moze jednak nam sie uda, piersi mnie bola ale przed okresem tez tak mialam. eh..

Aniołek 31.08.2012 r.

Maleństwo

<ciach_reklama>
Kathe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-23, 09:37   #4038
dedra
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kathe Pokaż wiadomość
a ja mam dzisiaj 27dc i wcozraj zrobilam test bo juz nie moglam wytrzymac i niestety brak ciazy myslalam, ze moze jednak nam sie uda, piersi mnie bola ale przed okresem tez tak mialam. eh..
Kathe, może test zrobiony za wcześnie. Kiedy masz termin @?
Stary 2012-07-23, 09:41   #4039
MarudexuS
Zakorzenienie

GG do MarudexuS

Cytat:
Isiu, jak nic nie pomoże to pewnie będę próbowała na razie zdam się na Clo a potem zobaczę
Stary 2012-07-23, 09:48   #4040
Kathe
Wtajemniczenie

GG do Kathe

Cytat:
Kathe dziś może być jeszcze za wcześnie, więc po co się niepotrzebnie rozczarować. A kiedy owulka była wiesz? Wychodzi na to że będziemy testować podobnie, ja mam 24dc :P
Cytat:
Napisane przez domciatko Pokaż wiadomość
hej Kathe jak dla mnie 23 dzień to za wczesnie.
ja już tyle razy test robiłam, że już wiesz, że nie ma co za wczesnie robić, bo i tak to nie będzie adekwatne.
ja zwykle robię w dzień spodziewanej miesiączki, albo po

---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:28 ----------

a do lekarza się wybierasz??
Cytat:
Napisane przez dedra Pokaż wiadomość
Kathe, może test zrobiony za wcześnie. Kiedy masz termin @?
moje cykle teraz a raz 29 dc a raz 33, ale gdybym zrobila za wczesnie to chociaz lekka kreska powinna byc? czy ktoras tak miala?

Aniołek 31.08.2012 r.

Maleństwo

<ciach_reklama>
Stary 2012-07-23, 09:52   #4041
pszczoua
Zakorzenienie

Ja też wczoraj miałam 27dc i również jedna kreska. Dzisiaj spojrzałam na test i pokazała się druga słaba, ale po takim czasie to niewiarygodne i mogła równie dobrze pojawić się od wilgoci. Okres powinnam dostać wtorek - środa, może test zrobiony zbyt wcześnie, więc póki co się nie przejmuję
Stary 2012-07-23, 09:57   #4042
dedra
Zadomowienie

Niekoniecznie musi się pojawić blada kreska przed terminem @. Zróbcie test w terminie @. Będzie bardziej wiarygodny. Trzymam kciuki
Stary 2012-07-23, 10:12   #4043
kwitka13
Zadomowienie

Hej kobity,
Maru kiedy skonczyłaś poprzednią kurację castagnusem? Też się nad nim zastanawiam, bo poprzedniej nie skończyłam z powodu ciąży. Dzis jest mój 8 dc i nie wiem czy mogę jeszcze zacząć go brać w tym cyklu...
Nad tymi ziolami, które poleca Isia też się zastanawiałam ale boje się, że przy moim AMH mogłoby to się źle skończyć.
Wczoraj byliśmy cała rodziną na dniach czekolady ( taka impreza organizowana w naszym mieście) po zapoznaniu się z atrakcjami nabylismy drogą kupna całą masę małych, ciepłych pączków i lezelismy sobie na trawce w parku. Było cudnie, pogoda piękna a my nazarci.
Potem był koncert Enej i tak się wybawilam, że ledwo żywa dziś jestem.
Od @ cały czas boli mnie podbrzusze, patrząc na wcześniejsze cykle owu powinnam mieć na dniach ale objawów żadnych niet. Ani sluzu i szyjka nie taka... tylko jakieś klucia ale kluje mnie też po stronie jajnika, którego nie mam - zawsze mnie tam kluje. Mogłaby ta owu jednak być, bo połówek jutro jedzie na del i nie ma go do końca tyg, wiec potem to będzie doopa zbita.
zdjęcia do klubu wstawie asap ale z mojego padzika się nie da, wiec czekam na normalny komp.
„Dobrze jest, psiakrew, a kto powie, że nie, to go w mordę!”
S.I. Witkiewicz
kwitka13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-23, 10:18   #4044
Kathe
Wtajemniczenie

GG do Kathe

Cytat:
Ja też wczoraj miałam 27dc i również jedna kreska. Dzisiaj spojrzałam na test i pokazała się druga słaba, ale po takim czasie to niewiarygodne i mogła równie dobrze pojawić się od wilgoci. Okres powinnam dostać wtorek - środa, może test zrobiony zbyt wcześnie, więc póki co się nie przejmuję
to Ty masz jaks nadzieje ja jakos tak czy siak nie czuje zebym byla w ciazy a z relacji dziewczyn juz chyba przed testem jakis instynkt im mowil ze juz cos jest

Aniołek 31.08.2012 r.

Maleństwo

<ciach_reklama>
Stary 2012-07-23, 10:22   #4045
kwitka13
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez dedra Pokaż wiadomość
Niekoniecznie musi się pojawić blada kreska przed terminem @. Zróbcie test w terminie @. Będzie bardziej wiarygodny. Trzymam kciuki
mojej siostrze rożne testy pokazywały 1 krechę jeszcze długo po terminie @ a jej roczna Lilka wczoraj podkradała mi pączki
„Dobrze jest, psiakrew, a kto powie, że nie, to go w mordę!”
S.I. Witkiewicz
kwitka13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-23, 10:32   #4046
Dzastin08
Wtajemniczenie

Dzień Dobry

A ja miałam iść jutro do gina ale spojrzałam na godziny przyjęć i ani jutro ani środa mi nie pasuje.. bo w tych godzinach co ona przyjmuje jestem w pracy...
Nie wiem czy czekać na @ i jak nie przyjdzie to iść za tydzień w wtorek do gina, tylko ja tak długo już nie wytrzymam bo strasznie mnie to zaczyna denerwować i stresować... czy też iść prywatnie gdzieś...
Nie wiem sama już...

Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała..
Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło..
W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny,
bo tą kruszyną jesteś Ty...

Kamilek ur 18.10.13

17.05.2014- Nasz Dzień

Dzastin08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-23, 10:46   #4047
Szejda
Rozeznanie

Cytat:
Dzień Dobry

A ja miałam iść jutro do gina ale spojrzałam na godziny przyjęć i ani jutro ani środa mi nie pasuje.. bo w tych godzinach co ona przyjmuje jestem w pracy...
Nie wiem czy czekać na @ i jak nie przyjdzie to iść za tydzień w wtorek do gina, tylko ja tak długo już nie wytrzymam bo strasznie mnie to zaczyna denerwować i stresować... czy też iść prywatnie gdzieś...
Nie wiem sama już...
Ja jutro się zwolnie trochę z pracy i idę do gina, bo brak @ już mnie dobija Chce wiedzieć skąd te opóźnienie i zacząć kolejny cykl.
Stary 2012-07-23, 11:13   #4048
Kathe
Wtajemniczenie

GG do Kathe

pszczoua a Ty kiedy spodziewasz się @? w ogole w tym miesiacu nie zauwazylam tego gluta pldnego i czy To mozliwe ze moglo nie byc owu?

Aniołek 31.08.2012 r.

Maleństwo

<ciach_reklama>
Stary 2012-07-23, 11:45   #4049
magbes
Zadomowienie

witajcie Dziewczynki
no i niestety urlop dobiegl konca i czas wrocic do pracy wraz z naszym urlopem skonczyla sie brzydka pogoda i dzis od rana piekne slonce...a co... eh........ życie.
ostatnie dni urlopu spedzilismy u znajomych na koncu swiata taka mala wioseczka w srodku lasu, nad rzeka, gdzie ani telefony ani internety nie maja zasiegu....generalnie-cisza spokoj i pelen relaks...idealne miejsce na doładowanie baterii... węddki, rybki, grillki . świetnie
u mnie dzis 24dc, po tempce (mierzonej w prawdzie po kiju, ze tak powiem) widze, ze owulki jeszcze nie bylo...w przedostatnim cyklu mialam skok temp. 29dc wiec moze jeszcze przedee mna.
jeszcze raz gratuluje fasolkowym przyszlym mamusiom i trzymam kciuki aby wszystko bylo dobrze...na pewno bedzie
magbes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-23, 11:50   #4050
Kathe
Wtajemniczenie

GG do Kathe

jakie Ty masz dlupie cykle?

Aniołek 31.08.2012 r.

Maleństwo

<ciach_reklama>
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości