MIŁOŚNICZKI ZARY cz. XVI - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-24, 09:50   #181
izabellini
Zakorzenienie

Dot.: MIŁOŚNICZKI ZARY cz. XVI

dostałam dzisiaj Zarowe pudełko
wszystko jak w zegarku jeśli chodzi o termin dostarczenia, zgodnie z zapowiedziami
zamówione rzeczy są nowiutkie, nie mierzone
super się tak kupuje
żeby tylko więcej towaru w sklepie było
izabellini jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-24, 10:00   #182
madziunia2
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zioła Pokaż wiadomość
Kobietki, jak wygląda w rzeczywistości ta sukienka?
Prześwituje?
Jest warta ok 150 zł?
Mam tą sukienkę, trochę prześwituje, ale cielista bielizna załatwia sprawę Mnie się bardzo ta sukienka podoba

Cytat:
Napisane przez kama-hh Pokaż wiadomość
Dziewczyny, macie ta bluzka i ta sukienke ? co onich myslicie ?
Mam bluzkę i uważam że jest super, ładnie leży i wydaje się dobra jakościowo, podobała mi się jeszcze gdy kosztowała 169 zł, stwierdziłam że to trochę za drogo a teraz gdy kosztuje 79 zł nie miałam już skrupułów
madziunia2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-24, 10:01   #183
Agnesta
Zadomowienie

up! ;-)
Agnesta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-24, 11:17   #184
Mirell
Zakorzenienie

Cytat:
dzieki dziewczyny no wlasnie, to ma byc hit jesieni, wiec pewnie bedzie tych spodni bardzo duzo :P
Na pewno Już w H&M masa bodrowych i ciemnozielonych rzeczy, póki co jednak nie nastawiam się na nic, jeszcze nie mam ochoty na ciemne ubrania

Cytat:
Napisane przez Pani_Pusia Pokaż wiadomość
dzis w Krakowskiej widzialam te sukienke

http://www.zara.com/webapp/wcs/store...ELLED%2BCOLLAR
Też ją oglądałam wczoraj w Bałtyckiej

Mnie się nie podoba, ta czerwona satyna w połączeniu z kryształkami robi z niej kicz

Cytat:
Dziewczyny, macie ta bluzka i ta sukienke ? co onich myslicie ?
Bluzkę mam i mogę polecić - dobrze leży, nie odkształca się, można śmiało prać w wodzie (na metce zalecane czyszczenie chemiczne)
Mirell jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-24, 11:24   #185
kama-hh
Zakorzenienie

GG do kama-hh

Cytat:
Napisane przez madziunia2 Pokaż wiadomość

Mam bluzkę i uważam że jest super, ładnie leży i wydaje się dobra jakościowo, podobała mi się jeszcze gdy kosztowała 169 zł, stwierdziłam że to trochę za drogo a teraz gdy kosztuje 79 zł nie miałam już skrupułów
Cytat:
Napisane przez Mirell Pokaż wiadomość
Na pewno Już w H&M masa bodrowych i ciemnozielonych rzeczy, póki co jednak nie nastawiam się na nic, jeszcze nie mam ochoty na ciemne ubrania

Bluzkę mam i mogę polecić - dobrze leży, nie odkształca się, można śmiało prać w wodzie (na metce zalecane czyszczenie chemiczne)
super, dziekuje dziewczyny! Mirell ta bluzka to jest ta z Twojego ostatniego outfitu? Ile masz wzrostu, jesli moge wiedziec, bo wydajesz sie wysoka, a jak kupilam wszelkie baskinki np. z asosa to są krotkie na mnie :| jaki polecacie rozmiar tej bluzki ? przewaznie nosze XS/S
kama-hh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-24, 11:43   #186
ifkaa
Raczkowanie

jak zwykle do zaromaniaczek mam ogromną prośbę - poszukuje tych sandałków rozmiar 39? czy ktos widział w swoim mieście? będe wdzięczna za infromację - w Krakowie nie ma już od dawna

w razie poszukiwań w krakowie oczywiście służę pomocą

rozmiar 39
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg plecione.jpg (13,8 KB, 9 załadowań)
ifkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-24, 11:45   #187
Mirell
Zakorzenienie

Cytat:
super, dziekuje dziewczyny! Mirell ta bluzka to jest ta z Twojego ostatniego outfitu? Ile masz wzrostu, jesli moge wiedziec, bo wydajesz sie wysoka, a jak kupilam wszelkie baskinki np. z asosa to są krotkie na mnie :| jaki polecacie rozmiar tej bluzki ? przewaznie nosze XS/S
Tak to ta Mam 172cm. Rozmiar wzięłam XS. Na mnie też zdecydowana większość baskinek nie pasuje (śmiesznie sterczą), ta natomiast wyjątkowo dobrze jest uszyta, dobrze wytaliowana i miękko opada na biodra
Stary 2012-07-24, 11:49   #188
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
ja też noszę XS/S i tutaj lepiej mi pasowała XS, S nieładnie odstawała w ramionach
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-24, 12:10   #189
madziunia2
Zadomowienie

Cytat:
Cytat:
Tak to ta Mam 172cm. Rozmiar wzięłam XS. Na mnie też zdecydowana większość baskinek nie pasuje (śmiesznie sterczą), ta natomiast wyjątkowo dobrze jest uszyta, dobrze wytaliowana i miękko opada na biodra
Cytat:
Napisane przez Organzza Pokaż wiadomość
ja też noszę XS/S i tutaj lepiej mi pasowała XS, S nieładnie odstawała w ramionach

Ja jestem jeszcze wyższa od Mirell i baskinka nie jest za krótka (a też znam ten problem ).Rozmiar noszę XS/S (w Zarze raczej XS) i właśnie XS leżała dużo lepiej, choć jeśli masz czym oddychać to nie wiem czy nie lepsza będzie S, bo w XS trochę mało miejsca na biust
madziunia2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-24, 12:26   #190
kama-hh
Zakorzenienie

GG do kama-hh

Cytat:
Napisane przez Organzza Pokaż wiadomość
Cytat:
Cytat:
Ja jestem jeszcze wyższa od Mirell i baskinka nie jest za krótka (a też znam ten problem ).Rozmiar noszę XS/S (w Zarze raczej XS) i właśnie XS leżała dużo lepiej, choć jeśli masz czym oddychać to nie wiem czy nie lepsza będzie S, bo w XS trochę mało miejsca na biust
chyba wezmę w takim razie S, bo kurka moge w biuscie nie wejsc, zwlaszcza gdy sie zalozy push up haha
Stary 2012-07-24, 12:34   #191
fantastic
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny są może w Zarze spodnie,r ruki w kolorze bordo/burgund?
Na stronie nie widzialam, ale moze w sklepach stacjonarnych są
o muszę się rozejrzeć bo mnie też takie interesują
Cytat:
Napisane przez sympathy Pokaż wiadomość
ponawiam pytanie, czy gdzieś się uchowała czarna?

zdjęcie: charlize-mystery
chyba już nigdzie ich nie ma, pewno ostatnie zostały kupione i opchnięte na Allegro
Cytat:
Napisane przez Pani_Pusia Pokaż wiadomość
dzis w Krakowskiej widzialam te sukienke

http://www.zara.com/webapp/wcs/store...ELLED%2BCOLLAR
też ją widziałam i tak jak Mirell uważam, że satyna i kamienie sprawiają ze wygląda kiczowato

Cytat:
Napisane przez zioła Pokaż wiadomość
Kobietki, jak wygląda w rzeczywistości ta sukienka?
Prześwituje?
Jest warta ok 150 zł?
mierzyłam ją i wyglądałam w niej strasznie - nie na moja figurę, warto ją najpierw zmierzyć, bo myślałam, że bez problemu ja kupię i będę mieć w końcu jakąś ładną białą sukienkę na lato i tak prześwituje
Cytat:
Napisane przez demitasse Pokaż wiadomość
U mnie też
Ale chyba dojrzałam do tego aby to zmienić
ja do pewnego czasu miałam czarne, białe i szare ciuchy i w końcu stwierdziłam, że brakuje mi kolorów i moja szafa wypełniła się trochę kolorami, ale ciągle uwielbiałam biało-czarne zestawy

29.02.2016 - NOWY POST

założyłam Instagrama

fantastic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-24, 12:37   #192
LadyI
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez izabellini Pokaż wiadomość
dostałam dzisiaj Zarowe pudełko
wszystko jak w zegarku jeśli chodzi o termin dostarczenia, zgodnie z zapowiedziami
zamówione rzeczy są nowiutkie, nie mierzone
super się tak kupuje
żeby tylko więcej towaru w sklepie było
Zazdroszczę Ci, ja ostatnio dostałam bluzkę z plamą.
LadyI jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-24, 12:44   #193
fantastic
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LadyI Pokaż wiadomość
Ja ostatnio nie mam szczęścia do zamówień . Wczoraj odebrałam spodnie i marynarkę. Oczyma wyobraźni widziałam siebie w lecie w białych szerokich spodniach i do tego biała marynarka - zmierzyłam te spodnie
http://www.zara.com/webapp/wcs/store...AK%C5%81ADKAMI
wyglądałam jak w worku, idą do oddania. Kremowa narzutka Anies jest za to wyjątkowo mała i myślę czy ją oddać.

29.02.2016 - NOWY POST

założyłam Instagrama

fantastic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-24, 12:48   #194
Mirell
Zakorzenienie

Cytat:
chyba wezmę w takim razie S, bo kurka moge w biuscie nie wejsc, zwlaszcza gdy sie zalozy push up haha
O tak, w biuście nie jest za szeroka - pamiętam jak ją wyjęłam z pudełka (zamawiałam ze strony) - miałam obawy czy w ogóle się dopnę, czy nie zwrócić bo wchodziłam tylko w najcieńszym staniku Jednak z czasem zauważyłam że po 2-3 założeniach się w biuście rozeszła To bawełna, w dodatku dość gruba, więc się dopasowała, a już w ogóle po praniu leży jak ulał i teraz wejdzie nawet push-up
Stary 2012-07-24, 12:49   #195
pingwinek=]
Zakorzenienie

Ja też mam szczescie do ubrudzonych ubran, ale to zdarza sie nie tylko w Zarze
upatrzylam sobie bluzeczke w Taranko, obleciałam juz pół Wawy i wszedzie akurat moj rozmiar jest ubrudzony podkładem- szlag by to, albo te babska :P -.-
pingwinek=] jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-24, 12:59   #196
kama-hh
Zakorzenienie

GG do kama-hh

Cytat:
O tak, w biuście nie jest za szeroka - pamiętam jak ją wyjęłam z pudełka (zamawiałam ze strony) - miałam obawy czy w ogóle się dopnę, czy nie zwrócić bo wchodziłam tylko w najcieńszym staniku Jednak z czasem zauważyłam że po 2-3 założeniach się w biuście rozeszła To bawełna, w dodatku dość gruba, więc się dopasowała, a już w ogóle po praniu leży jak ulał i teraz wejdzie nawet push-up
no wlasnie tez chce zamawiac online, wezme chyba S w takim razie, dziekuje bardzo Wam za nieoceniona pomoc

jeszcze zakochalam sie w tym zestawie, prosty ale przepiekny
http://daisysheels.blogspot.com/2012...d-leather.html

Edytowane przez kama-hh
Czas edycji: 2012-07-24 o 13:03
Stary 2012-07-24, 13:36   #197
paryzanka202
Zakorzenienie

[1=fd9cd97fbe5e9c6b53251fa a190f917156bca5bc_6192f49 6a3201;35405523]Czy jest tu ktoś z Poznania? Czy posiadacie może, dziewczyny, informacje czy Zara w Starym Browarze jest otwarta? W połowie czerwca rozmawiałam ze sprzedawczynią i wspominała o jakimś remoncie, a ja czekam za wiadomością, czy moja reklamacja została rozpatrzona, a minęły już 2 tygodnie... [/QUOTE]

Musisz sie pofatygowac osobiscie. Nigdy nie wyslali mi smsa,ze reklamacja jest juz rozpatrzona a jak pojawiam sie po dwoch tygodniach to zadaja zdziwieni pytanie " Nie dostala Pani smsa? "
paryzanka202 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-24, 13:42   #198
agnieszeszeczkaa
Przyczajenie

Czy moglabym prosic o pomoc w zakupie tych bucikow, rozmiar 37. Sa mi potrzebne na slub a spoznilam sie i u mnie juz ich nie ma http://www.zara.com/webapp/wcs/store...MATERIA%C5%81Y
agnieszeszeczkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-24, 13:55   #199
katrina_s
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez LadyI Pokaż wiadomość
Słyszałam o tych wadliwych ubraniach w paczkach Zary... mnie to póki co nie spotkało, zawsze dostaję wszystko nowe, ładnie zapakowane. Zwłaszcza jasne i delikatne rzeczy wolę zamawiać online, bo znaleźć w stacjonarnej Zarze białą bluzkę, która nie byłaby umazana pudrem albo niepozaciąganą jedwabną koszulę, to nie lada wyczyn.....
Stary 2012-07-24, 14:05   #200
zioła
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez eleonorka cyrolka Pokaż wiadomość
wlasnie dlatego jej nie wzielam bo dokladnie bylo widac wszystko co sie znajduje pod nia
wczoraj ja mierzylam
Cytat:
Mam tą sukienkę, trochę prześwituje, ale cielista bielizna załatwia sprawę Mnie się bardzo ta sukienka podoba
Cytat:
Napisane przez fantastic Pokaż wiadomość

mierzyłam ją i wyglądałam w niej strasznie - nie na moja figurę, warto ją najpierw zmierzyć, bo myślałam, że bez problemu ja kupię i będę mieć w końcu jakąś ładną białą sukienkę na lato i tak prześwituje

Bardzo Wam dziękuję za opinie.
Chciałam zamówić na allegro, ale chyba lepiej będzie mi poszukać jej osobiście i samodzielnie sprawdzić ten "prześwit"

Edytowane przez zioła
Czas edycji: 2012-07-24 o 14:06
zioła jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-24, 14:37   #201
ifkaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ifkaa Pokaż wiadomość
jak zwykle do zaromaniaczek mam ogromną prośbę - poszukuje tych sandałków rozmiar 39? Czy ktos widział w swoim mieście? Będe wdzięczna za infromację - w krakowie nie ma już od dawna

w razie poszukiwań w krakowie oczywiście służę pomocą

rozmiar 39

dziewczyny pomocy!! Nikt nie widział nawet na all nie ma((
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg plecione.jpg (13,8 KB, 5 załadowań)
ifkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-24, 15:53   #202
panna zet
Rozeznanie

Czy w krakowskich zarach są dostępne te szorty z działu dziecięcego w rozmiarze 9-10 lat?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1165692402_1_1_3.jpg (20,8 KB, 40 załadowań)
panna zet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-24, 16:01   #203
zarina_
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez katrina_s Pokaż wiadomość
Słyszałam o tych wadliwych ubraniach w paczkach Zary... mnie to póki co nie spotkało, zawsze dostaję wszystko nowe, ładnie zapakowane. Zwłaszcza jasne i delikatne rzeczy wolę zamawiać <a class="inlineAdmedialink" href="#">online</a>, bo znaleźć w stacjonarnej Zarze białą bluzkę, która nie byłaby umazana pudrem albo niepozaciąganą jedwabną koszulę, to nie lada wyczyn.....
ostatnio zamówiłam w sklepie online parkę, ku mojemu zdziwieniu po otworzeniu pudełka w domu ujrzałam sukienkę. Uczę się na błędach i zawsze będę prosić o otwarcie pudełka w sklepie.
zarina_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-24, 16:09   #204
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zarina_ Pokaż wiadomość
ostatnio zamówiłam w sklepie online parkę, ku mojemu zdziwieniu po otworzeniu pudełka w domu ujrzałam sukienkę. Uczę się na błędach i zawsze będę prosić o otwarcie pudełka w sklepie.
Ja nie mam u siebie zary, więc kupuję raczej online i zdarzyło mi się niedawno odsyłać 4 spódnice, dokladnie ten sam model, ale każda pozadzierana tak, że szok. Teraz kupiłam na wyprzedaży tę dzinsową wybielaną kurtkę i dostałam oczywiście z jednym uszkodzonym zatrzaskiem na ramieniu - pęknięty, wyrwany, nie wiem, w każdym razie ta góra od niego latała luźno w kartonie... i już dałam sobie na luz z odsyłaniem, po prostu u znajomego krawca wymienię obydwa zatrzaski. Ale faktem jest, że jakoś tak sobie otwiera się paczkę z uszkodzonym ciuchem...
Stary 2012-07-24, 17:41   #205
Phoebee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katrina_s Pokaż wiadomość
Słyszałam o tych wadliwych ubraniach w paczkach Zary... mnie to póki co nie spotkało, zawsze dostaję wszystko nowe, ładnie zapakowane. Zwłaszcza jasne i delikatne rzeczy wolę zamawiać online, bo znaleźć w stacjonarnej Zarze białą bluzkę, która nie byłaby umazana pudrem albo niepozaciąganą jedwabną koszulę, to nie lada wyczyn.....
Ja też jakiś czas temu odbierałam paczkę z czarną spódnicą. Pięknie zapakowana, wyprasowana i w kurzu. Nie rozumiem tego.. Nikt tego nie widział?Nigdy nie dostałam paczki bez wady, na moje nieszczęście wszystkie otwieram w domu.
Cytat:
Napisane przez zarina_ Pokaż wiadomość
Ja od teraz też. Miarka się przebrała.
Phoebee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-24, 18:32   #206
evciap0
Wtajemniczenie

Cytat:
dzieki dziewczyny no wlasnie, to ma byc hit jesieni, wiec pewnie bedzie tych spodni bardzo duzo :P

oo sa? nie widzialam, a moglabys zrobic zdjecie na sobie w nich? czy bylby to problem ?

kurka ja to mam do zary 150 km moze wkoncu otworza na moim zadupiu

ma ktoras z Was moze slynne koronkowe spodenki w kolorze brazu? jak Wam sie spisuja? zastanawiam sie nad kupnem na allegro
Niestety nie posiadam tych spodni, ale kolor naprawdę jest bardzo ładny

40/40
evciap0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-24, 19:28   #207
elizka1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez julka910 Pokaż wiadomość
Mam tą sukienkę z drugiego linka właśnie w czerwonym kolorze. I absolutnie nie zgodzę się, że wygląda jak szmatka(cytat poniżej) - a na pewno nie jest gorsza jakościowo od innych tu wklejanych ciuchów. Jedyny minus to trzeba mieć do niej odpowiedni stanik, bo wycięcie na plecach jest spore.

Cytat:
Napisane przez justysia171 Pokaż wiadomość
Mierzyłam wczoraj tą z 2 linka i średnio mi się podobała.
Na zdjęciu właśnie mnie zaciekawiła, cena bardzo niska, na żywo to taka szmatka.(najfajniej wg. mnie prezentuje się czerwona).

elizka1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-24, 19:28   #208
anies5
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez klakierrr Pokaż wiadomość
Dziewczyny bardzo proszę o pomoc w zakupie białej marynarki a'la chanel w rozmiarze XS.

potrzebuje jej na ślub.

pieniądze wysyłam tego samego dnia,

sama z chęcią pomogę w zakupach upragnionych rzeczy ;_)

w środę albo czwartek będę w ZARZE
Dzisiaj przypadkiem byłam w Zarze w Galerii Krakowskiej i już nie było wcale tych marynarek, w żadnym rozmiarze.
Stary 2012-07-24, 19:30   #209
kama-hh
Zakorzenienie

GG do kama-hh

Dziewczyny, widzialyscie moze jak prezentuje sie na zywo ta torebka http://www.zara.com/webapp/wcs/store...KIESZONK%C4%84 ?
Stary 2012-07-24, 20:01   #210
anies5
Zakorzenienie

Wracając do kolekcji "olimpijskiej", to może jednak jest limitowana tylko w strefie online? Dzisiaj w Krakowskiej widziałam kilka rzeczy. Może jest ich więcej, ale niestety nie miałam czasu na uważne przeglądanie.

Była spódniczka ze skórzaną falbanką w cenie 299 zł. Ładnie wykonana, ale cena jak na spódnicę . Poza tym kurtka skórzana - bardzo ładna, ale też cena wysoka, chyba ponad 700 zł. Widziałam też czerwonego tulipana, ale niestety materiał nie przypadł mi do gustu - coś a la świecąca się satyna. Na koniec koszula za 149 zł, bardzo ładna, ale nie miałam czasu mierzyć.

P.S. Widziałam też białego tulipana z TRF, ale kiepsko prezentował się na wieszaku, jakiś taki wygnieciony. Materiał sprawiał wrażenie mizernego.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 0264237251_1_1_3.jpg (15,2 KB, 50 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 7123242800_1_1_3.jpg (17,2 KB, 73 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 7685128600_1_1_3.jpg (15,2 KB, 32 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 7737118250_1_1_3.jpg (15,3 KB, 110 załadowań)

Edytowane przez anies5
Czas edycji: 2012-07-24 o 20:02
anies5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości