|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4531 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: filmiki urodowe cz. VI
Może nie urodowy ale ciekawy kanał
http://www.youtube.com/user/MojPsiSwiat/videos
|
|
#4533 |
|
summer vibes;)
|
|
|
|
|
#4534 |
|
Rozeznanie
|
mala afera pod filmikiem maxineczki
![]() http://www.youtube.com/watch?v=sjB1I...eature=g-all-u to jest tak jak sie czyta bez zrozumienia
|
|
|
|
#4535 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4536 | |
|
summer vibes;)
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4537 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No nijak nie umiem sobie wyobrazić tego zdania napisanego na poważnie.
|
|
|
|
|
#4538 |
|
Zakorzenienie
|
porządki w subskrybcjach trwają, dzisiaj wyleciała radzka. Ani z niej stylistka, ani modowa ekspertka, irytuje mnie jej zarozumiałość. koniec z radzka.
|
|
#4539 |
|
Zadomowienie
|
zawsze śmieje się z takich ludzi ale to już przestaje być śmieszne -.-
|
#4540 |
|
psy-chopatka
|
Cóż, poczucie humoru bardzo specyficzne, dla mnie takie chamskie odzywki w ogóle nie są zabawne więc mnie akurat nie dziwi że niektórzy nie łapią że to żart, nie każdy ich ciągle czyta i śledzi dlatego nie wie że one w ten sposób do siebie piszą.
|
#4541 |
|
Wtajemniczenie
|
mnie też nie bawią ,niektórzy ludzie w związkach mówią do siebie "spier..." dla mnie to nie jest zabawne ...
|
#4542 | |
|
Killing me softly
|
Cytat:
Może faktycznie nie brzmi to najlepiej i gdyby napisał to ktoś inny, to można się obrazić , ale skoro dwie dziewczyny sobie czasem docinają za obopólnym przyzwoleniem , to nie ma o co się burzyć. Ja też często docinam sobie w żartach z kumpelką, ale byle komu na te same odzywki nie pozwalam ![]() isabelka00>> dla mnie też to nie jest do przyjęcia, ale to trochę inna sytuacja, bo w komentarzach kat0su nie ma wyzwisk.
|
|
#4543 |
|
Wtajemniczenie
|
Z tym że nie chodzi o to, żeby to Was bawiło, bo nikt się o to nie stara i one chyba też tego nie wymagają, mnie po prostu dziwi, że niektórzy nie rozumieją, że to żart.
|
|
|
|
#4544 | |
|
summer vibes;)
|
Cytat:
Czasami niektóre teksty Maxineczki i Katosu po prostu rozwalają. |
|
|
|
|
#4545 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ze strony katosu padją: sucz, franco, wczesniej widziałam bijacz - te słowa ogólnie przyjęte są jako wyzwiska
Edytowane przez 61a08125505a341f1365cc627294330b05bf0ff7_5eb5e47234ae2 Czas edycji: 2019-12-28 o 21:20 |
|
|
|
|
#4546 |
|
Raczkowanie
|
czekam na 'superfilmik' Nieesi25 z Paryża, co miał być wrzucony w weekend..
|
|
#4547 | |
|
Killing me softly
|
Cytat:
Przeczytałam tylko "ile wzięłaś za reklamę tych stron ty łasa dziewucho", który mnie rozbawił
|
|
#4548 |
|
summer vibes;)
|
Glossybox u Zmalowanej i LittleStar. Niby nie reklama, ale reklama.
|
|
|
|
#4549 |
|
BAN stały
|
Jakby nie było każdy filmik, w którym padają konkretne marki kosmetyków jest poniekąd reklamą. Z tym, że w jednych produkcjach są oceniane produkty zakupione przez dane osoby, a więc recenzja jest rzetelna, a w przypadku współprac bywa różnie. Niektóre dziewczyny zachowują obiektywizm, inne nie. Ale każda wzmianka o danym kosmetyku jest poniekąd reklamą, bo kolejne osoby dowiadują się o jego istnieniu, marka zaczyna funkcjonować w świadomości nowych osób.
|
|
|
|
#4550 | |
|
summer vibes;)
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4551 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#4552 |
|
Zadomowienie
|
Ktoś niedawno wspomniał o tym, że Azjatycki Cukier namawia do kupowania w swoim sklepiku?
![]() "Mam prośbę! Czy możecie mi polecić jakąś stronkę z azjatyckimi kremami BB? Szuałam na allegro i znalazłam ten krem z tymi grzybkami ;p ( 00:49 ), ale on kosztuje 70 zł. Według mnie to dość drogo jak na krem. Dlatego jeśli się ktoś zetknął ze stronką, gdzie można kupić azjatyckie kremy BB, to proszę o podanie nazwy strony Będę wdzięczna 70 to nie jest wcale drogo. Jesli kupisz za grosze, to najparwdopodobniej skonczysz z podrobka, ktora moze zrobic krzywde Twojej skorze. Ja polecam AzjatyckiBazar. com :P AzjatyckiCukier w odpowiedzi do..." Polecany przez Agabil sprzedawca na ebay życzy sobie za ten krem 43zł z darmową przesyłką ale to pewnie podróba
|
|
|
|
#4553 | |
|
summer vibes;)
|
No właśnie.
Cytat:
|
|
|
|
|
#4554 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
kremy BB na ebayu to cena dobrego podkładu drogeryjnego w PL wydaje mi się, że podróbami to tak jak z Allegro. Jeśli kupuje się u sprawdzonego sprzedawcy, który ma 100% pozytywów i to duuużą ilość tych pozytywów to moim zdaniem nie mamy się co martwić. Jeszcze mam jedno "ale" na jej odpowiadanie na komentarze. na te dotyczące BB zawsze odpowie i poda adres swojego sklepu, nieważne że pyta się o to 50ta osoba z rzędu, ale pozostałe pytania olewa.
Była aparatka ![]() 28.02.2012 - góra, 21.06.2012- dół, 20.01.2015 koniec! <3 Edytowane przez hikari91 Czas edycji: 2012-07-24 o 13:53 |
|
|
|
|
#4555 |
|
Zakorzenienie
|
Co do AzjatyckiegoCukru: lubię zarówno jej bloga, jak i kanał na yt. Jeśli chodzi o jej sklep, to mnie to po prostu bawi- ja nie zamierzam tam kupować BBC, Misshę PC kupiłam u sprzedawcy polecanego przez Bubzbeauty za 40-parę złotych, z darmową przesyłką. Jeśli ktoś jest na tyle naiwny/leniwy, że nie chce mu się poszukać na eBayu czy też święcie wierzy w to, że BBC=wydatek ponad 100 zł, to jego sprawa. Przynajmniej sobie Basia-Cukier zarobi
Co mi się jednak u niej zdecydowanie nie podoba- jeśli ktoś skrytykuje, (konstruktywnie, grzecznie), wyrazi swoje odmienne od Shilpy zdanie nt. związany z Azją- otrzyma w zamian odpowiedź w niemiłym tonie, zakończoną często "polecam otworzyć umysł". Tak trochę niefajnie. Z pozytywów- wypróbowałam wczoraj masaż Tanaka, do którego link był zamieszczony w ostatnim poście u Cukra. Po skończonym masażu czułam mrowienie od policzków do brody, a na dodatek nie mogłam się uśmiechnąć, tylko najwyżej uniosły mi się kąciku ust Moje nozdrza wydawały się węższe, a mimiczne zmarszczki przy ustach zniknęły na jakiś czas . Aż tak dużego placebo chyba nie mogłam mieć
|
|
|
|
#4556 |
|
Podróżniczka
|
Pewnie tak dorabia Zmalowana
![]() http://praca.glossybox.pl/?job_listing=hostessa |
|
|
|
#4557 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
a co do masażu Tanaka - jak Ty to zrobiłaś, że było mrowienie? Bo ja go już wykonuje któryś dzień, ale takiego efektu nie miałam, a nie ukrywam, że chciałabym mieć
|
|
|
|
|
#4558 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
żadnego mrowienia nie poczułam.
|
|
|
|
|
#4559 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ma takie przezwisko?edit: Nie wierzę. Jak Pigeons napisała, że o polecanym przez Agabil sprzedawcy, dodałam komentarz pod odpowiedzią Cukru, że 70zł to nabijanie ludzi w butelkę i że właśnie Agabil poleca kupować na ebay u sprawdzonego sprzedawcy za tyle i tyle. To było jakieś 2-3 godziny temu, szybko działa dziewczyna, bo komentarz już nie istnieje.
Edytowane przez pannaleksandra Czas edycji: 2012-07-24 o 17:21 |
|
|
|
|
#4560 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Istnieją chyba trzy wyjścia: 1. Jestem mystrzynią masażu ![]() 2. Mam bardzo napuchniętą twarz, a Wy macie idealną(no cóż, ja na parwdę mam b. okrągłą twarz z dużą ilością tłuszczu na policzkach )3. Masaż wcale mi nie podziałał, a mi się wszystko wydawało i przyśniło ![]() A tak na serio, to robiłam wszystkie ruchy baaaardzo powoli, naśladowałam modelkę z filmu pani Tanaka i słuchałam wszelkich wskazówek. Stosowałam dość duży nacisk, ale taki, że nie czułam bólu ani nie było mi niewygodnie Dziś wieczorem zrobię kolejne podejście do niego, a przedtem wyoglądam każdy milimetr kwadratowy mojej cery, żeby potem zauważyć ewentualne zmiany Z tego co pamiętam, napoczątku bloga Cukier podpisywała się jako Shilpa, i tak wyświetlała się np. w komentarzach
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:59.

Może faktycznie nie brzmi to najlepiej i gdyby napisał to ktoś inny, to można się obrazić , ale skoro dwie dziewczyny sobie czasem docinają za obopólnym przyzwoleniem
Moje nozdrza wydawały się węższe, a mimiczne zmarszczki przy ustach zniknęły na jakiś czas