![]() |
#91 |
Rozeznanie
|
Dot.: transporterek wiklinowy czy plastikowy
Dziewczyny wracając do tematu, macie dokupiony pasek do transporterka? Jeśli tak to wygodnie jest nosić z takim paskiem?
Zastanawiam sie nad zakupem bo strasznie niewygodnie mi się go nosi w ręku, co chwile musze go przekładać albo nieść w obu rękach.
![]() |
#92 |
Wtajemniczenie
|
plastikowy
można dokupić i pasek i nawet kółka (o ile jest do czego przymocować) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 | |
KOTerator
|
Cytat:
Przy materiałowym jest super, transporter jest lekki i czuję się jak z torebką, szczególnie, że w środku podróżuje też lekki kotek ![]() ![]() Przy plastikowym pasek jest ale nie używam, 'wrzyna' się w ramię (transporter razem z kotem waży ok. 10kg) i jest mało praktyczny jak dla mnie ![]() Miałam też wiklinowy transporter i parę razy zabrałam do weta - tragedia, nie polecam (kot potrafił otworzyć transporter nosem, do tego było tam niewygodnie, ciasno, twardo i nie dało się go umyć jak kotek tam się zesikał). |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Teraz poszukałam na internecie i kupiłam solidną torbę do 10kg, mam nadzieje że teraz mi sie nie porwie jak poprzednia (do 5kg) ![]() Transporterek plastikowy jest dobry i bezpieczny ale za ciężki, teraz już wiem że będę go brała tylko jak brat będzie mógł mnie podwieźć samochodem do weta.
![]() |
![]() |
#95 | |
KOTerator
|
Cytat:
![]() ![]() Torby są fajne ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#97 |
Rozeznanie
|
aga_tka_2, prosze bardzo
![]() Ja wybrałam rozmiar L za 109zł, przy rejestracji dostałam zniżke -11zł dla nowych klientów i -2zł przy zapłacie z góry przelewem, a wysyłka była gratis. http://www.zooplus.pl/shop/psy/trans...kolkach/170599
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
CatGirl92r
![]() ![]() Nawet fajna ta torba, ale ja jeśli wybierałabym coś dla moich futer to zdecydowanie wolałabym taką otwieraną również od góry, bo nie mam wtedy problemów z wyciągnięciem kota/kotów ![]() ![]()
![]() |
#99 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Dzisiaj około 12-13 ma przyjść kurier z tą torbą to odrazu sprawdze jak z jakością, bo i tak będe szła do weterynarza na zastrzyki z kotem.
![]() |
![]() |
#100 |
Zadomowienie
|
poszukiwany: koci transporter
Zbieram wyprawkę dla kota - którego zmierzam przygarnąć w styczniu. Do kompletu brakuje mi już tylko transporterka, oczywiście istnieje możliwość kupienia nowego, jednak jako zapalona re-userka poszukuję możliwości zdobycia takowego używanego, wymieniając za coś, co niekoniecznie będzie środkiem pieniężnym.
Czy jest tu jakaś osoba z Poznania lub okolic, która chce się pozbyć kociego transporterka? kontakt tu lub facebook.com/gierszewska |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Zakorzenienie
|
Dot.: poszukiwany: koci transporter
Ja mam do sprzedania swietny transporterek dla kotka lub pieska, z koleczkami, mozna go tez nosiac jako plecak na plecach, ma duzo schowkow i siateczke przez ktora zwierzaczek moze sobie wygladac
![]()
![]() |
#102 |
Zadomowienie
|
Dot.: poszukiwany: koci transporter
Przepraszam, że dopiero teraz. Ja szukam klasycznego, palstikowego transportera, ponieważ materiałowe/siatkoowe nie tylko nie wytrzymają pazurków mojego koteczka, ale również - biorąc pod uwagę to, że kota czekają w nim podróże - taki model może nie dać rady pod względem higienicznym.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Zadomowienie
|
Dot.: jaki transporter dla kota?
Ja z kolei mam świnki morskie i polecam plastikowy łatwo utrzymać w czystości , minus to że zajmuje miejsce.
Przymierzam się do zakupu torby nie wiem czy mi jej nie poobgryzają ale plusem jest to że składa sie ją na płasko i nie zajmuje praktycznie miejsca. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny, nie wiem czy ktoś tu jeszcze zagląda, ale nie chce śmiecić i zakładać nowego wątku. Może któraś z Was będzie w stanie mi pomóc
![]() http://allegro.pl/transporter-nosidl...056050547.html ale nie wiem czy nie jest za mały. Podoba mi się w nim ta rączka co by mi ułatwiło noszenie. Trasy jakie będziemy wraz z kotą pokonywały nie przekraczają nigdy 2 godzin. Bardzo proszę o opinie bardziej doświadczone posiadaczki futrzaków. A jeśli to nosidło się nie nadaje to o polecenie czegoś rozsądnego do ok.150zł. Pozdrawiam serdecznie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ten trasporter jest niewątpliwie ładny, ale nie w dłuższej perspektywie może nie spełnić Twoich wymagań. Transporter to wydatek jednorazowy, warto go dobrze wybrać. Zerknij na ten: http://www.bdkarma.pl/stefanplast-61...FaXNcgodmpwI6g * metalowe drzwiczki wygodnie otwierane * możliwość przypięcia w samochodzie pasami * można do niego dokupić kółka, gdyby noszenie było uciążliwe: http://zoo-dragon.pl/p/767/16938/ste...ojce-pies.html
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 |
BAN stały
|
Dot.: Jaki transporter dla kota? - WĄTEK ZBIORCZY
No ja bym nie patrzyła wyłącznie na estetykę (choć jest ważna oczywiście), ale przede wszystkim na funkcjonalność. Kiedyś kupiłam taki z marketu, to był fatalny po prostu. Nie dość, że kratka się dobrze nie domykała, to jeszcze były kiepskie plastikowe uchwyty, a transporter był ciężki. Jak jeszcze w nim kotek był, to mi było ciężko. Teraz mam transporter petface z petstation i jestem zadowolona, bo właśnie jest dobrze wykonany. Możecie sobie wyguglować, jak wygląda. Mój kotek lubi ten w kolorze zielonym.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:59.