|
|
#2011 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ślubujące w 2012 - część II
Ja będę się malowała sama - ale myślę, że 430zł to bardzo fajna cena, zwłaszcza jak na Warszawę. Ja płacę za samego fryzjera 300zł.
Właśnie robie 3bita dla Tżta, za dobrze ma za mną ![]() ---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ---------- Ewula link nie działa
|
|
|
|
#2012 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Podzielisz się przepisem i już gotowcem?
|
||
|
|
|
#2013 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
super ![]() ---------- Dopisano o 14:36 ---------- Poprzedni post napisano o 14:35 ---------- 200 zł za fryz i makijaż- fotki wrzucę jak zdążę dziś a jak nie to jutro
|
|
|
#2014 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a ten ? ![]() ---------- Dopisano o 14:39 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ---------- Cytat:
dziewczyny można powiększyć obrączkę??
|
||
|
|
|
#2015 |
|
Zadomowienie
|
Pewnie, że można ale robi się to na własną odpowiedzialność bo obrączka po powiększeniu może się różnić od Twojej, np. może stać się wypukła, tak się stało u mojej kuzynki..
|
|
|
|
#2016 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a bardzo widać tą różnicę? Najwyżej TŻ nie będzie jej w ogóle zdejmował bo on ma szerokie kostki i przez kostkę właśnie nie chce mu przejść a jak już przejdzie to jest ok, mam nadzieję, że na ślubie nie będę musiała się dużo namęczyć żeby mu ją nałożyć
|
|
|
|
|
#2017 |
|
Zadomowienie
|
Bardzo nie widać ale jak połozysz dwie obok siebie to widzisz, że jedna jest prosta a druga lekko wypukła. Ale tylko lekko
na palcu wyglądają niemal identycznie.
|
|
|
|
#2018 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tak samo szczególnie że dużo osób mówiło nam że na tych piaskowanych bardziej widać rysy i dlatego jeszcze się wahamy ale takie nam się podobają i pewnie takie zrobimy. Obrączkę można powiększyć ale niech Tż ponosi ją przez kilka godzin zanim się na to zdecydujecie bo może jak już ją założy to będzie ok. To jednak jest ingerencja w stop i grawer może się zepsuć. Teraz jest gorąco palce latem zawsze są grubsze a zimą chudną. Zarówno ja jak i Tż mamy wąskie palce i szerokie kostki i wybraliśmy takie rozmiary żeby przecisnąć obrączkę przez kostkę ale żeby na palcu nie latały |
|
|
|
|
#2019 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a rejs super -prosze zrobić duuużo zdjęć, a cena i tak przyzwoita, tylko zastanawiam się jak długo będziecie zwiedzać dane miejsca bo jak 7 dni, a wyliczyłam chyba z 8 przystanków...a na Rzym to koniecznie przynajmniej jeden dzień... i byłby kompromis on niech leży ile chce a ty zwiedzasz ![]() Widziałam taki statek w Barcelonie w porcie, niesamowite wrażenie, miałam płynąć takim z Cypru do Egiptu, ale niestety nie dostałam wolnego... ehhh Cytat:
![]() http://www.youtube.com/watch?v=vl0D8OGTU3I Cytat:
takie w moim stylu, choć ja preferuję białe złotoCytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ---------- Jak widzę te wasze ceny za makijaż i fryzury to rzeczywiście teraz widzę, że w porównaniu do was to ja prawie nic nie płaciłam... grosze normalnie... |
|||||
|
|
|
#2020 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Co do wrażen z wczorajszej przymiarki to nie mam zdjęć bo nawet nie wycągłam apaatu z torebki (nie było nic widać oprócz jakimis kawałkami podszewki zszytymi i pospinanymi szpilkami ) ale jestem zadowolona bo panie powiedziały ze welon gratis niezależnie od jego długości
|
|
#2021 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
super, ale fajnie, że trafiłaś na taki salon
|
|
|
#2022 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
- potrafi praktycznie każdą przerobić. Ale np. mojej obrączki nie dało się zmniejszyć, trzeba by było robić ją od nowa. My mamy obrączki, które Tato mojego Męża kupił, gdy urodził mu się Syn - dla Syna i Synowej, rzecz jasna A ponieważ Tato został zamordowany 10 lat temu, to jakoś te obrączki są nam szczególnie bliskie i nie chciałam jej "robić od nowa". Cytat:
Chyba ze na statku jest jakiś basen, to byłaby wymarzona podróż dla nas obojga
wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1270304 rękodzieło https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=882341 Moda - wspólne zakupy https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=110 Przeczytaj to, zanim coś kupisz przez wizaż https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...56&postcount=1 |
|||
|
|
|
#2023 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ojej... powiększyć to chyba nie, ale pewna nie jestem... |
|
|
|
|
#2024 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
hehe dobry ten filmik dokumenty z USC załatwione ![]()
Edytowane przez niki19 Czas edycji: 2012-07-24 o 16:16 |
||
|
|
|
#2025 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
oh my... ale cudny pomysł na prezent dla dziecka. Wcale się nie dziwię że nie chcecie przerabiać ![]() ---------- Dopisano o 16:18 ---------- Poprzedni post napisano o 16:17 ---------- brawo! to już tylko protokół wam został?
|
|
|
|
|
#2026 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Dziękuję za dokumenty A do mnie właśnie dzwonił TŻ, że był u księdza w swojej parafii i dostał już zgodę na przeprowadzenie rozmów kanoniczno jakichś tam w obcej parafii
|
|
|
|
|
#2027 | |
|
Zakorzenienie
|
Pewnie!
![]() 2 paczki takich dużych herbatników, masa kajmakowa, 600ml śmietanki 30, 2 śmietan fixy, 125g masla, 3 szkl mleka, cukier waniliowy, 3/4 szkl cukry, 4 łyżki mąki pszennej, 5 łyżek ziemniaczanej, 4 jajka, czekolada Ułożyć warstwę herbatników, na to kajmak, na to znowu warstwa hernatników, na to budyń, a na to bita śmietana posypana startą czekoladą. I tak na budyń: cukry, masło i 2szkl mleka zagotować, do gotującego się mleka wlać rozmiksowane: jaja, mąki, 1szkl mleka, zagotować na taki budyń. Mieszać żeby się nie przypaliło potraktować mikserem i przełożyć na te warstwy z kajmakiem. Potem na to znów herbatniki i na to bita śmietana ubita z 2 śmietan-fixami i łyżką cukru pudru. Posypać startą czekolada i siup do lodówki.Bomba kaloryczna gotowa Cytat:
fajne
|
|
|
|
|
#2028 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziewczyny dobrze że jesteście wy i ten wizaż./ Strasznie się ostatnio dołuje jak czytam że gdzieś wyjeżdżacie macie urlopy, czy pieczecie 3bita dla TZta. Ja z racji zmiany pracy nie za bardzo mogę sobie pozwolić na dłuższy urlop, ponadto dni wolne wole zostawic na czas przed i po ślubie. Czuję się coraz bardziej zmęczona siedzenie w biurze i ganianiem z klientami... ech tak bym chciała gdzieś wyjechać,. zostawic szarą rzeczywistość za sobą, odpocząć, pobyć z TŻtem marzenieeee Dobrze że chociaż nie ma szefowej to mogę do was zajrzeć ![]() ---------- Dopisano o 16:38 ---------- Poprzedni post napisano o 16:37 ---------- Może i bomba ale znam to ciasto i jest pyszne. Słodkie ale pyszne. wystarczy zjeść jeden kawałek i ma się dość
|
|
#2029 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja dziś będę pierwszy raz jadła Nie przejmuj się- ja też urlop zaczynam dopiero 2 dni przed ślubem. Dzisiaj mam wolne bo pracuje w systemie 11 godzinnym, także też nie za kolorowo. |
|
|
|
|
#2030 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A dziś mam równiutko 60 dni do ślubu, jutro wskakuje piątka z przodu Edytowane przez ewula87 Czas edycji: 2012-07-24 o 16:51 |
|
|
|
|
#2031 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tż zażyczył sobie długi welona dla mnie i też nie wiem jaką długość powinnam wziąć ? Cytat:
Na takim statku prawdopodobnie będzie basen. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
dla TzCytat:
|
|||||
|
|
|
#2032 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2033 |
|
Rozeznanie
|
Luzia- Ale mi ochote na słodkości zrobiłaś
![]() Pradip- 11 sierpnia mam kolejną przymiarkę i od razu krawcowe zapowiedziały mi że sobie trochę postoje bo będą cała wierzchnia warstwę sukni na mnie upinać A Ty już mierzyłaś długi welon do sukienki swojej? Myślałam dla siebie o welonie na 2,5 albo 3m (ja mam 172cm) do kościoła i drugim krótkim na przebranie do zabawy na weselu
|
#2034 | |||
|
Zakorzenienie
|
![]() ---------- Dopisano o 18:07 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ---------- Cytat:
no i git- ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:09 ---------- Poprzedni post napisano o 18:07 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 18:11 ---------- Poprzedni post napisano o 18:09 ---------- Cytat:
ale tan czas leci, nie Ale zazdroszczę troszeczkę Wam, że Wy jeszcze przed w sumie nerwy są straszne ale i ile przyjemności
|
|
|
#2035 |
|
Zakorzenienie
|
Magnusia - popieram, też bym chciała ślub jeszcze raz, tym bardziej, że my jakoś się nie stresowaliśmy
![]() nawet mój tż stwierdził, że też by chciał jeszcze raz, co jest dla mnie wielkim zaskoczeniem, bo on ani nie lubi być w centrum uwagi, ani tłumów, tańczenia a bawił się jak nigdy
|
|
|
|
#2036 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja zawsze żyję takim spojrzeniem w przyszłość i wyobrażaniem sobie tego, co będzie, gdy mam jakieś trudne czasy Ostatnie lata nie miałam wcale urlopu, bo swój urlop wypoczynkowy wykorzystywałam na wyjazdy do pracy zagranice. A to kredyt mieszkaniowy do spłacania, a to studia itd itp I gdy w końcu przyszedł wspólny urlop z TŻ-tem (po kilku latach takiej pracy) to do dzis go pamietam No to zaczynam bardzo poważnie nad taką podróżą myśleć. ---------- Dopisano o 17:14 ---------- Poprzedni post napisano o 17:10 ---------- Cytat:
choc mój piekarnik jeszcze od czasu do czasu służy do pieczenia udek a jeśli o ciasta chodzi, to mam tylko 4 wypróbowane, którymi "szpanuje" i jakoś z pieczeniem mi nie po drodze Chyba że Siostra mnie odwiedzi, no to wtedy cuda powstają, ale to już jej zasługa
wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1270304 rękodzieło https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=882341 Moda - wspólne zakupy https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=110 Przeczytaj to, zanim coś kupisz przez wizaż https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...56&postcount=1 Edytowane przez Wika28 Czas edycji: 2012-07-24 o 19:12 |
||
|
|
|
#2037 |
|
Zakorzenienie
|
Idę dziś na noc do pracy - zmieniamy wszystko w sklepie... ale mi się nie chce ...
|
|
|
|
#2038 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zastanawiam się skąd brac co dzień siłe i energię by się zwlec z łóżka... Fakt na samą myśl o dniu ślubu o weselu i o szczęściu rozpiera mnie radość, ale nawał obowiązków i rzeczy do zrobienia mnie przytłacza.. Ale koniec narzekania. Zmykam bo muszę księgowość zrobić TŻ. 3majcie się i pewnie jutro do was zajrzę... Oby z lepszym nastawieniem do życia
|
|
#2039 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
więc wstawanie o 7 do pracy to dla mnie barbarzyństwo Dziewczyny winna Wam jestem zdjecia z mojego ślubu, ale sprawa wygląda tak - tutaj, tak publicznie nie chcę ich wklejac a w klubie niestety, nie umiem czekałam aż będę mogła przystąpić do klubu, ale okazuje się - nie po raz pierwszy zresztą - że jeśli chodzi o sprawy informatyczne to jestem kompletny ignorant Może mój małżonek coś wykombinuje, jak przyjedzie i jakoś rozgryziemy tę picasse czy "cuś tam" wtedy pochwalę się zdjęciami z sesji w plenerze, która - mam nadzieję - już niedługo będzie. Na razie pokazuję tylko suknię, trochę fryzury, bukiet. Suknia - Gala Maia przerabiana jednak, bo nie chciałam trenu i tak dużego dekoltu, fryzura miała być na jeden bok, ale fryzjerka nie zdążyła jej dopracować i wyszło tak a bukiet nie mógł być inny jak tylko frezje - z powodów osobistych i wielkiego sentymentu do tych kwiatów
wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1270304 rękodzieło https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=882341 Moda - wspólne zakupy https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=110 Przeczytaj to, zanim coś kupisz przez wizaż https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...56&postcount=1 |
|
|
|
|
#2040 |
|
Zakorzenienie
|
Wika - Bardzo naturalnie i kobieco - czekam na więcej zdjęć
cały czas byłaś w bolerku?Ja mam tak jednorazowo na noc, bo duże zmiany w sklepie robimy i padło na mnie tym razem. ---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:10 ---------- Tutaj tłumaczyłam Wesolej jak wkleić zdjęcia przez imgur.com - a więc zacytuję siebie ![]() jest np stronka imgur.com... wybierasz zdjęcie i przeciągasz tam do ramki, albo naciskasz "computer" tam wskazujesz to zdjęcie (tzn zaznaczasz je) "otwórz". Jak chcesz więcej zdjęć to zaraz poniżej masz żeby zaznaczyć, że "group images into an album" wtedy będziesz mogła mieć wszystkie zdjęcia w jednym albumie. Po wybraniu wszystkich zdjęć wciśnij "start upload" i pojawi ci się gotowy album Nastepnie jak skopiuj ten link na górze i wklej do nas na forum, bedziemy wówczas mogły sobie przeglądac dany album |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:59.

jakieś fotki mam ale w domu a będę dziś późno i nie wiem czy będę miała jeszcze siłę dodać
A oto moje obrączki kiepskie zdj ale robione telefonem. Identyczne jak te w linku tylko te błyszczące krawędzie z białego złota.
16.06.2012
dziewczyny można powiększyć obrączkę??
a bardzo widać tą różnicę? Najwyżej TŻ nie będzie jej w ogóle zdejmował 

Nie mam sukienki na poprawiny 

czekałam aż będę mogła przystąpić do klubu, ale okazuje się - nie po raz pierwszy zresztą - że jeśli chodzi o sprawy informatyczne to jestem kompletny ignorant