Ślubujące w 2012 - część II - Strona 68 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Ślubny wizerunek

Notka

Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-24, 14:23   #2011
Luzia
Zakorzenienie

Dot.: Ślubujące w 2012 - część II

Ja będę się malowała sama - ale myślę, że 430zł to bardzo fajna cena, zwłaszcza jak na Warszawę. Ja płacę za samego fryzjera 300zł.

Właśnie robie 3bita dla Tżta, za dobrze ma za mną

---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ----------

Ewula link nie działa

Luzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-24, 14:34   #2012
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magnusia Pokaż wiadomość
za plener 200 zł jakieś fotki mam ale w domu a będę dziś późno i nie wiem czy będę miała jeszcze siłę dodać Coś spróbuję wygrzebac i pokażę
Świadkowa zapłaciła 200 zł (fryz i makijaż) a inni się nie malowali u niej. Aha i mężą mi podmalowała jeszcze w cenie
200zł za makijaż i fryzurę czy sam makijaż? Jakbyś mogła to wrzuć nam jakieś zdjęcia
Cytat:
Napisane przez ewula87 Pokaż wiadomość
Witam Kochane
przyszłam się pochwalić A oto moje obrączki kiepskie zdj ale robione telefonem. Identyczne jak te w linku tylko te błyszczące krawędzie z białego złota.
http://www.ak-bizuteria.pl/zlote-obr...o16,id820.html
Śliczne... I ja nasze muszę oddać do piaskowania i grawerowania w końcu. Nie boisz się że się szybko porysują?
Cytat:
Napisane przez Luzia Pokaż wiadomość
Podzielisz się przepisem i już gotowcem?
Pradip jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-24, 14:36   #2013
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
Witam Kochane
przyszłam się pochwalić A oto moje obrączki kiepskie zdj ale robione telefonem. Identyczne jak te w linku tylko te błyszczące krawędzie z białego złota.

super

---------- Dopisano o 14:36 ---------- Poprzedni post napisano o 14:35 ----------

Cytat:
Napisane przez Pradip Pokaż wiadomość
200zł za makijaż i fryzurę czy sam makijaż? Jakbyś mogła to wrzuć nam jakieś zdjęcia
200 zł za fryz i makijaż- fotki wrzucę jak zdążę dziś a jak nie to jutro
Stary 2012-07-24, 14:39   #2014
ewula87
Rozeznanie

Cytat:
Ja będę się malowała sama - ale myślę, że 430zł to bardzo fajna cena, zwłaszcza jak na Warszawę. Ja płacę za samego fryzjera 300zł.

---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ----------

Ewula link nie działa
http://www.google.pl/imgres?q=obr%C4...9,r:5,s:0,i:83
a ten ?

---------- Dopisano o 14:39 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ----------

Cytat:

Śliczne... I ja nasze muszę oddać do piaskowania i grawerowania w końcu. Nie boisz się że się szybko porysują?

Trochę miałam obawy, ale tak na prawdę jest całe mnóstwo opinii o obrączkach i jakie by się nie wybrało to coś się może z nimi dziać. Na razie mam większy problem z nimi, TŻ twierdzi, że jego jest za mała dziewczyny można powiększyć obrączkę??
ewula87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-24, 14:42   #2015
sadonkowa
Zadomowienie

Cytat:

Trochę miałam obawy, ale tak na prawdę jest całe mnóstwo opinii o obrączkach i jakie by się nie wybrało to coś się może z nimi dziać. Na razie mam większy problem z nimi, TŻ twierdzi, że jego jest za mała dziewczyny można powiększyć obrączkę??
Pewnie, że można ale robi się to na własną odpowiedzialność bo obrączka po powiększeniu może się różnić od Twojej, np. może stać się wypukła, tak się stało u mojej kuzynki..
sadonkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-24, 14:46   #2016
ewula87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez sadonkowa Pokaż wiadomość
Pewnie, że można ale robi się to na własną odpowiedzialność bo obrączka po powiększeniu może się różnić od Twojej, np. może stać się wypukła, tak się stało u mojej kuzynki..
Kurcze no a bardzo widać tą różnicę? Najwyżej TŻ nie będzie jej w ogóle zdejmował bo on ma szerokie kostki i przez kostkę właśnie nie chce mu przejść a jak już przejdzie to jest ok, mam nadzieję, że na ślubie nie będę musiała się dużo namęczyć żeby mu ją nałożyć
Stary 2012-07-24, 14:52   #2017
sadonkowa
Zadomowienie

Bardzo nie widać ale jak połozysz dwie obok siebie to widzisz, że jedna jest prosta a druga lekko wypukła. Ale tylko lekko na palcu wyglądają niemal identycznie.
sadonkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-24, 15:01   #2018
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:
200 zł za fryz i makijaż- fotki wrzucę jak zdążę dziś a jak nie to jutro

Cytat:
Ja tak samo szczególnie że dużo osób mówiło nam że na tych piaskowanych bardziej widać rysy i dlatego jeszcze się wahamy ale takie nam się podobają i pewnie takie zrobimy. Obrączkę można powiększyć ale niech Tż ponosi ją przez kilka godzin zanim się na to zdecydujecie bo może jak już ją założy to będzie ok. To jednak jest ingerencja w stop i grawer może się zepsuć. Teraz jest gorąco palce latem zawsze są grubsze a zimą chudną. Zarówno ja jak i Tż mamy wąskie palce i szerokie kostki i wybraliśmy takie rozmiary żeby przecisnąć obrączkę przez kostkę ale żeby na palcu nie latały
Stary 2012-07-24, 15:17   #2019
Malgos_12
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aisak42 Pokaż wiadomość
niebieska mila nistety na 7 dni na dłużej nie mogliśmy sobie pozwolic, tak od osoby. wypływamy z genoa.
Byłam w Genui - fajne miasto a rejs super -prosze zrobić duuużo zdjęć, a cena i tak przyzwoita, tylko zastanawiam się jak długo będziecie zwiedzać dane miejsca bo jak 7 dni, a wyliczyłam chyba z 8 przystanków...a na Rzym to koniecznie przynajmniej jeden dzień...

Cytat:
Napisane przez Wika28 Pokaż wiadomość
wow chyba zacznę namawiać Męża na coś takiego
i byłby kompromis on niech leży ile chce a ty zwiedzasz
Widziałam taki statek w Barcelonie w porcie, niesamowite wrażenie, miałam płynąć takim z Cypru do Egiptu, ale niestety nie dostałam wolnego... ehhh

Cytat:
Napisane przez JJJustynAAA Pokaż wiadomość
A ja mam jeszcze pytanie, dziewczyny przyjmujecie nazwisko męża czy będziecie miały dwuczłonowe, a może zostajecie przy swoim ???

Ja chyba zdecyduje się na dwuczłonowe.
Wiem, że wiele z was zdecydowało się na dwuczłonowe (i absolutnie nie chcę nikogo urazić), ale mi osobiście się to bardzo nie podoba i nie rozumiem tej mody, bo w końcu całe nazwisko i tak brzmi inaczej... ale ogólnie to mam takie zdanie na ten temat - popieram tych panów

http://www.youtube.com/watch?v=vl0D8OGTU3I

Cytat:
Witam Kochane
bardzo ładne te wasze obrączki takie w moim stylu, choć ja preferuję białe złoto

Cytat:
my na gwarancji mamy napisane czy jest możliwość zmiejszenia/powiększenia i u nas jest taka możliwość, wiem, że w niektórych przypadkach nie było takiej możliwości, nie wiem od czego to jest zależne

Cytat:

Ja tak samo szczególnie że dużo osób mówiło nam że na tych piaskowanych bardziej widać rysy i dlatego jeszcze się wahamy ale takie nam się podobają i pewnie takie zrobimy. Obrączkę można powiększyć ale niech Tż ponosi ją przez kilka godzin zanim się na to zdecydujecie bo może jak już ją założy to będzie ok. To jednak jest ingerencja w stop i grawer może się zepsuć. Teraz jest gorąco palce latem zawsze są grubsze a zimą chudną. Zarówno ja jak i Tż mamy wąskie palce i szerokie kostki i wybraliśmy takie rozmiary żeby przecisnąć obrączkę przez kostkę ale żeby na palcu nie latały
ja mam matową obrączkę, nie noszę jej może zbyt długo, ale codziennie i wiele razy zahaczyłam o coś... ale jak na razie nic się nie zmieniło. Któraś z dziewczyn pisała, że zależy to od kilku czynników, metody piaskowania, rodzaju metalu itd. My nie żałujemy, bo w końcu błyszczące też się rysują.

---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ----------

Jak widzę te wasze ceny za makijaż i fryzury to rzeczywiście teraz widzę, że w porównaniu do was to ja prawie nic nie płaciłam... grosze normalnie...
Malgos_12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-24, 15:28   #2020
katie99kasia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez qmpela86 Pokaż wiadomość
JA już też zaczynam myśleć że o czymś zapomnę, czegoś nie zorganizuje. A im bliżej wesela tym bardziej jest mi wszystko obojętne Nie mam sukienki na poprawiny Help
Podoba mi się ta i do tego fioletowe butki, ale nie ma mojego rozmiaru
http://moda.allegro.pl/must-have-suk...507865719.html

Ale jesteście młodzi JA mam 26 a TŻ 29.. powoli zaczynamy myśleć o dzieciach ale chcemy najpierw kupić mieszkanko. Nie chcemy nic planować dopóki sami nie mamy gniazdka
Ale sie cieszę że ne mam poprawin bo mam jeden kłopot z głowy "(sukienka) ta linka super, ale krótkawa troche (chyba że jesteś nizsza niz modelka to będzie ok)

Co do wrażen z wczorajszej przymiarki to nie mam zdjęć bo nawet nie wycągłam apaatu z torebki (nie było nic widać oprócz jakimis kawałkami podszewki zszytymi i pospinanymi szpilkami ) na następnej zrobie zdjęcia ale jestem zadowolona bo panie powiedziały ze welon gratis niezależnie od jego długości (nawet 5m). I stąd pytanie do PM które miały długi welon, na ile metrów miałyście? Bo ja nie mogę się zdecydować...

Szczęśliwa żonka
katie99kasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-24, 15:34   #2021
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katie99kasia Pokaż wiadomość
ale jestem zadowolona bo panie powiedziały ze welon gratis niezależnie od jego długości ..

super, ale fajnie, że trafiłaś na taki salon
Stary 2012-07-24, 15:36   #2022
Wika28
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sadonkowa Pokaż wiadomość
Cytat:
Kurcze no a bardzo widać tą różnicę? Najwyżej TŻ nie będzie jej w ogóle zdejmował bo on ma szerokie kostki i przez kostkę właśnie nie chce mu przejść a jak już przejdzie to jest ok, mam nadzieję, że na ślubie nie będę musiała się dużo namęczyć żeby mu ją nałożyć
Wszystko zależy jaka to obrączka. Dobry złotnik - jak moja Sister, napiszę nieskromnie - potrafi praktycznie każdą przerobić. Ale np. mojej obrączki nie dało się zmniejszyć, trzeba by było robić ją od nowa.
My mamy obrączki, które Tato mojego Męża kupił, gdy urodził mu się Syn - dla Syna i Synowej, rzecz jasna A ponieważ Tato został zamordowany 10 lat temu, to jakoś te obrączki są nam szczególnie bliskie i nie chciałam jej "robić od nowa".

Cytat:
Napisane przez Malgos_12 Pokaż wiadomość
i byłby kompromis on niech leży ile chce a ty zwiedzasz
Widziałam taki statek w Barcelonie w porcie, niesamowite wrażenie, miałam płynąć takim z Cypru do Egiptu, ale niestety nie dostałam wolnego... ehhh
Też o tym pomyślałam tylko co z wodą obmywającą mojego leżącego Męża? Chyba ze na statku jest jakiś basen, to byłaby wymarzona podróż dla nas obojga
Wika28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-24, 16:01   #2023
Neave
Raczkowanie

Cytat:
http://www.google.pl/imgres?q=obr%C4...9,r:5,s:0,i:83
a ten ?

---------- Dopisano o 14:39 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ----------

piękne! kurcze, chyba pierwsze złote które mi się podobają

ojej... powiększyć to chyba nie, ale pewna nie jestem...
Neave jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-24, 16:11   #2024
niki19
Zadomowienie

Cytat:
Witam Kochane
fajne

Cytat:

Wiem, że wiele z was zdecydowało się na dwuczłonowe (i absolutnie nie chcę nikogo urazić), ale mi osobiście się to bardzo nie podoba i nie rozumiem tej mody, bo w końcu całe nazwisko i tak brzmi inaczej... ale ogólnie to mam takie zdanie na ten temat - popieram tych panów

http://www.youtube.com/watch?v=vl0D8OGTU3I

hehe dobry ten filmik

dokumenty z USC załatwione

Edytowane przez niki19
Czas edycji: 2012-07-24 o 16:16
niki19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-24, 16:18   #2025
Neave
Raczkowanie

Cytat:
Wszystko zależy jaka to obrączka. Dobry złotnik - jak moja Sister, napiszę nieskromnie - potrafi praktycznie każdą przerobić. Ale np. mojej obrączki nie dało się zmniejszyć, trzeba by było robić ją od nowa.
My mamy obrączki, które Tato mojego Męża kupił, gdy urodził mu się Syn - dla Syna i Synowej, rzecz jasna A ponieważ Tato został zamordowany 10 lat temu, to jakoś te obrączki są nam szczególnie bliskie i nie chciałam jej "robić od nowa".

oh my... ale cudny pomysł na prezent dla dziecka. Wcale się nie dziwię że nie chcecie przerabiać

---------- Dopisano o 16:18 ---------- Poprzedni post napisano o 16:17 ----------

Cytat:
Napisane przez niki19 Pokaż wiadomość
brawo! to już tylko protokół wam został?
Neave jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-24, 16:28   #2026
ewula87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Neave Pokaż wiadomość
piękne! kurcze, chyba pierwsze złote które mi się podobają

ojej... powiększyć to chyba nie, ale pewna nie jestem...
Dziękuję bardzo tak jak już napisałam, założyć założy i jak przejdzie przez kostkę to dalej jest dobra, ma małe problemy ze zdejmowaniem, ale po prostu powiem mu żeby w takim razie nie zdejmował

Cytat:
fajne

Dziękuję za dokumenty
A do mnie właśnie dzwonił TŻ, że był u księdza w swojej parafii i dostał już zgodę na przeprowadzenie rozmów kanoniczno jakichś tam w obcej parafii
Stary 2012-07-24, 16:33   #2027
Luzia
Zakorzenienie

Cytat:
Pewnie!

2 paczki takich dużych herbatników, masa kajmakowa, 600ml śmietanki 30, 2 śmietan fixy, 125g masla, 3 szkl mleka, cukier waniliowy, 3/4 szkl cukry, 4 łyżki mąki pszennej, 5 łyżek ziemniaczanej, 4 jajka, czekolada

Ułożyć warstwę herbatników, na to kajmak, na to znowu warstwa hernatników, na to budyń, a na to bita śmietana posypana startą czekoladą.
I tak na budyń: cukry, masło i 2szkl mleka zagotować, do gotującego się mleka wlać rozmiksowane: jaja, mąki, 1szkl mleka, zagotować na taki budyń. Mieszać żeby się nie przypaliło potraktować mikserem i przełożyć na te warstwy z kajmakiem. Potem na to znów herbatniki i na to bita śmietana ubita z 2 śmietan-fixami i łyżką cukru pudru. Posypać startą czekolada i siup do lodówki.

Bomba kaloryczna gotowa
Cytat:
Tak fajne

Stary 2012-07-24, 16:38   #2028
JJJustynAAA
Zakorzenienie

Cytat:

A do mnie właśnie dzwonił TŻ, że był u księdza w swojej parafii i dostał już zgodę na przeprowadzenie rozmów kanoniczno jakichś tam w obcej parafii
Czyli otrzymaliście już taką zgodę jak my wczoraj

dziewczyny dobrze że jesteście wy i ten wizaż./ Strasznie się ostatnio dołuje jak czytam że gdzieś wyjeżdżacie macie urlopy, czy pieczecie 3bita dla TZta. Ja z racji zmiany pracy nie za bardzo mogę sobie pozwolić na dłuższy urlop, ponadto dni wolne wole zostawic na czas przed i po ślubie. Czuję się coraz bardziej zmęczona siedzenie w biurze i ganianiem z klientami... ech
tak bym chciała gdzieś wyjechać,. zostawic szarą rzeczywistość za sobą, odpocząć, pobyć z TŻtem marzenieeee
Dobrze że chociaż nie ma szefowej to mogę do was zajrzeć

---------- Dopisano o 16:38 ---------- Poprzedni post napisano o 16:37 ----------

Cytat:
Pewnie!

Bomba kaloryczna gotowa

Może i bomba ale znam to ciasto i jest pyszne. Słodkie ale pyszne. wystarczy zjeść jeden kawałek i ma się dość

Mama Franka

JJJustynAAA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-24, 16:47   #2029
Luzia
Zakorzenienie

Cytat:

Może i bomba ale znam to ciasto i jest pyszne. Słodkie ale pyszne. wystarczy zjeść jeden kawałek i ma się dość

Ja dziś będę pierwszy raz jadła tyle się o nim dobrego nasłuchałam, że aż wstyd, że nie jadłam do tej pory.

Nie przejmuj się- ja też urlop zaczynam dopiero 2 dni przed ślubem. Dzisiaj mam wolne bo pracuje w systemie 11 godzinnym, także też nie za kolorowo.

Stary 2012-07-24, 16:49   #2030
ewula87
Rozeznanie

Cytat:

dziewczyny dobrze że jesteście wy i ten wizaż./ Strasznie się ostatnio dołuje jak czytam że gdzieś wyjeżdżacie macie urlopy, czy pieczecie 3bita dla TZta. Ja z racji zmiany pracy nie za bardzo mogę sobie pozwolić na dłuższy urlop, ponadto dni wolne wole zostawic na czas przed i po ślubie. Czuję się coraz bardziej zmęczona siedzenie w biurze i ganianiem z klientami... ech
tak bym chciała gdzieś wyjechać,. zostawic szarą rzeczywistość za sobą, odpocząć, pobyć z TŻtem marzenieeee
Ja też niestety muszę oszczędzać dni wolne na przed i po ślubie, ale też musimy oszczędzać pieniążki, więc jakikolwiek urlop też odpada, co najwyżej weekend nad morzem. Witaj w klubie oszczędzających

A dziś mam równiutko 60 dni do ślubu, jutro wskakuje piątka z przodu już nie mogę się doczekać

Edytowane przez ewula87
Czas edycji: 2012-07-24 o 16:51
Stary 2012-07-24, 16:50   #2031
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katie99kasia Pokaż wiadomość
Co do wrażen z wczorajszej przymiarki to nie mam zdjęć bo nawet nie wycągłam apaatu z torebki (nie było nic widać oprócz jakimis kawałkami podszewki zszytymi i pospinanymi szpilkami ) na następnej zrobie zdjęcia ale jestem zadowolona bo panie powiedziały ze welon gratis niezależnie od jego długości (nawet 5m). I stąd pytanie do PM które miały długi welon, na ile metrów miałyście? Bo ja nie mogę się zdecydować...
A kiedy masz 2 przymiarkę?
Tż zażyczył sobie długi welona dla mnie i też nie wiem jaką długość powinnam wziąć ?
Cytat:
My mamy obrączki, które Tato mojego Męża kupił, gdy urodził mu się Syn - dla Syna i Synowej, rzecz jasna
Też o tym pomyślałam tylko co z wodą obmywającą mojego leżącego Męża? Chyba ze na statku jest jakiś basen, to byłaby wymarzona podróż dla nas obojga
My też mamy z takiego pamiątkowego złota po moim tacie.
Na takim statku prawdopodobnie będzie basen.
Cytat:
ja mam matową obrączkę, nie noszę jej może zbyt długo, ale codziennie i wiele razy zahaczyłam o coś... ale jak na razie nic się nie zmieniło. Któraś z dziewczyn pisała, że zależy to od kilku czynników, metody piaskowania, rodzaju metalu itd. My nie żałujemy, bo w końcu błyszczące też się rysują.
Cieszy mnie Twoja opinia o matowych obrączkach
Cytat:

Cytat:
Dziękuję bardzo tak jak już napisałam, założyć założy i jak przejdzie przez kostkę to dalej jest dobra, ma małe problemy ze zdejmowaniem, ale po prostu powiem mu żeby w takim razie nie zdejmował
To ja na miejscu Twojego Tż bym jej nie powiększała.
dla Tz
Cytat:
2 paczki takich dużych herbatników, masa kajmakowa, 600ml śmietanki 30, 2 śmietan fixy, 125g masla, 3 szkl mleka, cukier waniliowy, 3/4 szkl cukry, 4 łyżki mąki pszennej, 5 łyżek ziemniaczanej, 4 jajka, czekolada

Ułożyć warstwę herbatników, na to kajmak, na to znowu warstwa hernatników, na to budyń, a na to bita śmietana posypana startą czekoladą.
I tak na budyń: cukry, masło i 2szkl mleka zagotować, do gotującego się mleka wlać rozmiksowane: jaja, mąki, 1szkl mleka, zagotować na taki budyń. Mieszać żeby się nie przypaliło potraktować mikserem i przełożyć na te warstwy z kajmakiem. Potem na to znów herbatniki i na to bita śmietana ubita z 2 śmietan-fixami i łyżką cukru pudru. Posypać startą czekolada i siup do lodówki.

Bomba kaloryczna gotowa
Brzmi przepysznie ale strasznie dużo pracy przy nim
Stary 2012-07-24, 17:41   #2032
Malgos_12
Zakorzenienie

Cytat:
Basen na pewno jest i to być może nie jeden
Stary 2012-07-24, 17:44   #2033
katie99kasia
Rozeznanie

Luzia- Ale mi ochote na słodkości zrobiłaś chyba w drodze z pracy muszę wstąpić do sklepu po czekoladę

Pradip
- 11 sierpnia mam kolejną przymiarkę i od razu krawcowe zapowiedziały mi że sobie trochę postoje bo będą cała wierzchnia warstwę sukni na mnie upinać A Ty już mierzyłaś długi welon do sukienki swojej? Myślałam dla siebie o welonie na 2,5 albo 3m (ja mam 172cm) do kościoła i drugim krótkim na przebranie do zabawy na weselu

Szczęśliwa żonka
katie99kasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-24, 18:11   #2034
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 18:07 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ----------

Cytat:

no i git-

---------- Dopisano o 18:09 ---------- Poprzedni post napisano o 18:07 ----------

Cytat:
Pewnie!

Bomba kaloryczna gotowa
o rany ale mniam..... szkoda, że ja antytalent jestem do pieczenia- piekarnika używam do trzymania patelni

---------- Dopisano o 18:11 ---------- Poprzedni post napisano o 18:09 ----------

Cytat:
A dziś mam równiutko 60 dni do ślubu, jutro wskakuje piątka z przodu już nie mogę się doczekać

ale tan czas leci, nie Ale zazdroszczę troszeczkę Wam, że Wy jeszcze przed w sumie nerwy są straszne ale i ile przyjemności
Stary 2012-07-24, 18:15   #2035
Malgos_12
Zakorzenienie

Magnusia - popieram, też bym chciała ślub jeszcze raz, tym bardziej, że my jakoś się nie stresowaliśmy
nawet mój tż stwierdził, że też by chciał jeszcze raz, co jest dla mnie wielkim zaskoczeniem, bo on ani nie lubi być w centrum uwagi, ani tłumów, tańczenia a bawił się jak nigdy
Stary 2012-07-24, 19:14   #2036
Wika28
Zakorzenienie

Cytat:

Ale pomyśl, jaka szczęśliwa będziesz jak już ten urlop przyjdzie Ja zawsze żyję takim spojrzeniem w przyszłość i wyobrażaniem sobie tego, co będzie, gdy mam jakieś trudne czasy Ostatnie lata nie miałam wcale urlopu, bo swój urlop wypoczynkowy wykorzystywałam na wyjazdy do pracy zagranice. A to kredyt mieszkaniowy do spłacania, a to studia itd itp I gdy w końcu przyszedł wspólny urlop z TŻ-tem (po kilku latach takiej pracy) to do dzis go pamietam

Cytat:
Basen na pewno jest i to być może nie jeden
No to zaczynam bardzo poważnie nad taką podróżą myśleć.

---------- Dopisano o 17:14 ---------- Poprzedni post napisano o 17:10 ----------

Cytat:

o rany ale mniam..... szkoda, że ja antytalent jestem do pieczenia- piekarnika używam do trzymania patelni
to podobnie jak ja choc mój piekarnik jeszcze od czasu do czasu służy do pieczenia udek a jeśli o ciasta chodzi, to mam tylko 4 wypróbowane, którymi "szpanuje" i jakoś z pieczeniem mi nie po drodze Chyba że Siostra mnie odwiedzi, no to wtedy cuda powstają, ale to już jej zasługa

Edytowane przez Wika28
Czas edycji: 2012-07-24 o 19:12
Stary 2012-07-24, 19:15   #2037
Malgos_12
Zakorzenienie

Idę dziś na noc do pracy - zmieniamy wszystko w sklepie... ale mi się nie chce ...
Stary 2012-07-24, 20:29   #2038
JJJustynAAA
Zakorzenienie

Cytat:
Idę dziś na noc do pracy - zmieniamy wszystko w sklepie... ale mi się nie chce ...
No to witaj w klubie "tych co im się nie chce"
Zastanawiam się skąd brac co dzień siłe i energię by się zwlec z łóżka...
Fakt na samą myśl o dniu ślubu o weselu i o szczęściu rozpiera mnie radość, ale nawał obowiązków i rzeczy do zrobienia mnie przytłacza..
Ale koniec narzekania. Zmykam bo muszę księgowość zrobić TŻ.
3majcie się i pewnie jutro do was zajrzę... Oby z lepszym nastawieniem do życia

Mama Franka

JJJustynAAA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-24, 20:42   #2039
Wika28
Zakorzenienie

Cytat:
Malgos a ja zawsze marzyłam o pracy na nocki - z tego powodu, że śpioch jestem, ale mój najlepszy sen to od 5 rano do 11 więc wstawanie o 7 do pracy to dla mnie barbarzyństwo

Dziewczyny winna Wam jestem zdjecia z mojego ślubu, ale sprawa wygląda tak - tutaj, tak publicznie nie chcę ich wklejac a w klubie niestety, nie umiem czekałam aż będę mogła przystąpić do klubu, ale okazuje się - nie po raz pierwszy zresztą - że jeśli chodzi o sprawy informatyczne to jestem kompletny ignorant Może mój małżonek coś wykombinuje, jak przyjedzie i jakoś rozgryziemy tę picasse czy "cuś tam" wtedy pochwalę się zdjęciami z sesji w plenerze, która - mam nadzieję - już niedługo będzie. Na razie pokazuję tylko suknię, trochę fryzury, bukiet. Suknia - Gala Maia przerabiana jednak, bo nie chciałam trenu i tak dużego dekoltu, fryzura miała być na jeden bok, ale fryzjerka nie zdążyła jej dopracować i wyszło tak a bukiet nie mógł być inny jak tylko frezje - z powodów osobistych i wielkiego sentymentu do tych kwiatów
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg gala maia.jpg (54,4 KB, 46 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg suknia.jpg (59,7 KB, 67 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg suknia1a.jpg (56,8 KB, 73 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1100808pa.jpg (125,9 KB, 66 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00418.jpg (47,5 KB, 68 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00428.jpg (45,0 KB, 66 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00433.jpg (38,8 KB, 64 załadowań)
Stary 2012-07-24, 21:17   #2040
Malgos_12
Zakorzenienie

Wika - Bardzo naturalnie i kobieco - czekam na więcej zdjęć cały czas byłaś w bolerku?
Ja mam tak jednorazowo na noc, bo duże zmiany w sklepie robimy i padło na mnie tym razem.

---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:10 ----------

Tutaj tłumaczyłam Wesolej jak wkleić zdjęcia przez imgur.com - a więc zacytuję siebie

jest np stronka imgur.com... wybierasz zdjęcie i przeciągasz tam do ramki, albo naciskasz "computer" tam wskazujesz to zdjęcie (tzn zaznaczasz je) "otwórz". Jak chcesz więcej zdjęć to zaraz poniżej masz żeby zaznaczyć, że "group images into an album" wtedy będziesz mogła mieć wszystkie zdjęcia w jednym albumie. Po wybraniu wszystkich zdjęć wciśnij "start upload" i pojawi ci się gotowy album
Nastepnie jak skopiuj ten link na górze i wklej do nas na forum, bedziemy wówczas mogły sobie przeglądac dany album
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości