|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4381 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko co chcecie wiedzieć, ale nie macie kogo zapytać - cz. XIV
|
|
|
|
#4382 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co to jest ten zulu ?Chodzi ci o wterynarza? |
|
|
|
|
#4383 |
|
Zakorzenienie
|
boinnenazwybylyzajete - tak, o tą piosenkę mi chodziło. dziękuję
|
|
|
|
#4384 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4385 |
|
Zakorzenienie
|
Pamiętam, że tego czerwcowego dnia obudził mnie mój własny krzyk. Serce łomotało mi tak, jakby dusza chciała wyrwać się z piersi i uciec schodami w dół. Tata przybiegł natychmiast i wystraszony, przytulił mnie do siebie, usiłując uspokoić. - Nie mogę przypomnieć sobie jej twarzy. |
|
|
|
#4386 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4387 | |
|
Wtajemniczenie
|
Potrzebuję w miarę taniego a dobrego kubka termicznego na podróż. Możecie mi coś polecić? U mnie w mieście nie ma ani Starbucksa ani Coffee Heaven więc wolałabym coś online
|
|
|
#4388 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4389 |
|
Zakorzenienie
|
macie jakieś zdjęcia dziewczyn/modelek, które mają pucołowate policzki, ale bardzo krótkie fryzury? szukam i szukam od 2 tygodni, a nie znalazłam nic godnego uwagi.
wiem, że przy pyzatych policzkach nie pasuje taka fryzura, ale muszę ściąć włosy, bo mam naprawdę bardzo zniszczone. po umyciu są jak guma do żucia. i raczej nie do odratowania. |
|
|
|
#4390 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://www.google.pl/imgres?um=1&hl=...9,r:5,s:0,i:92 http://www.w-spodnicy.pl/g/Kobieta.o...ryzura-bob.jpg http://www.google.pl/imgres?um=1&hl=...9,r:0,s:0,i:71 http://bi.gazeta.pl/im/8/10784/z10784138Q,Adele.jpg http://www.google.pl/imgres?um=1&hl=...PhYH4Bg&zoom=1 http://republika.pl/blog_dj_517547/916068/tr/1z4.jpg http://www.google.pl/imgres?um=1&hl=...9,r:7,s:0,i:96
|
|
|
#4392 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez olasia99 Czas edycji: 2012-07-24 o 23:04 |
|
|
|
|
#4393 |
|
Zakorzenienie
|
zażywam drożdże, włosy olejuję i w maseczki też zainwestowałam. niedawno miałam boba na głowie, ale chciałam zmienić kolor i nałożyłam rozjaśniacz do włosów, i... włosy zrobiły się koloru jajecznicy i w dotyku gumowe. po umyciu nie jestem ich w stanie rozczesać, a po dwóch dniach z boba nie zostało nic - połowa włosów się wykruszyła, każdy jest innej długości. znalazłam tylko jedną fryzurkę z modelką z takimi polikami, ale nie jestem do końca przekonana czy będzie mi pasować. wrr, wszystkie pozostałe zdjęcia pokazują dziewczyny, które mają szczupłe twarze.
Edytowane przez tekila901 Czas edycji: 2012-07-24 o 23:14 |
|
|
|
#4394 |
|
Zakorzenienie
|
A myślicie że nie zdarzy się taka sytuacja że pani karze mi ponownie płacić za te miejscówki? Bo tak jakby to dzisiaj jechałam pociągiem z miejscem siedzącym, a chcę jechać dopiero w poniedziałek...
☠☠☠☠de, nie mam pieniędzy żeby drugi raz płacić
|
|
|
|
#4395 |
|
Konto usunięte
|
co oznacza uczucie "ściągnięcia" twarzy po nałożeniu kremu? :P
Edytowane przez 201606242122 Czas edycji: 2012-07-24 o 23:29 |
|
|
|
#4396 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4397 |
|
Zakorzenienie
|
Co sie stanie, jak mój królik zje odrobinę żelu po prysznic białego jelenia?
Musiałam umyć mu łapkę, bo miał biegunkę, nie miałam nci dla dzieci ani mydła w kostce biały jeleń, więc wziełam to, ale tak sie wyrywał, że mam wrażenie, że źle to spłukałam, a teraz ciągle liże to miejsce. Wiem, że królików sie, nie kąpie, ale to była konieczność.
|
|
#4398 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() I bardzo proszę o jakąkolwiek informację na temat kubków termicznych ![]()
|
|
|
#4399 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4400 |
|
Zakorzenienie
|
Ich się w ogóle nie myje, żadnym szamponem dla zwierząt, królików czy czegoś tam. Jedynie biały jeleń w kostce albo coś dla niemowląt mogłoby być ok, ale tego nie miałam. Tlyko mój królik ciągle biega po domu i nie uśmiechają mi się jego rzadkie, rozgniecione bobki z łapek na dywanie. Nie amrtwię się o skórę, a raczej o żołądek i to, że ciągle się liże.
|
|
#4401 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, dla odmiany mam medycznie pytanie
![]() Tydzień temu obudziłam się w nocy z bólem w kolanie. Byłam na wyjeździe, spałam na materacu, więc pomyślałam, ze gdzieś się przekręciłam, źle położyłam nogę. No ale od tamtej pory sytuacja powtarza się co noc, czasem w ciągu dnia, ale tylko jak leżę. Ten ból nie jest długi, ale bardzo intensywny. Do tego stopnia, że dzisiaj się popłakałam. Żaden masaż nie pomaga, ból sam ustępuje, ale w trakcie tego napadu nie jestem w stanie ruszyć nogą :/ Nie miałam żadnego urazu, ogólnie noga mnie nie boli, tylko te napady są nie do zniesienia. Chwilowo nie mam dostępu do lekarza ortopedy i piszę w celu nie do końca sprecyzowanym, ale może któraś z was miała coś podobnego?
|
#4402 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja z moim też mam skaranie boskie z tą baterią dzień wytrzyma, ale bez wizazowania ![]() Teraz mi się w ogóle przypomniało, że lepszy procek podobno zużywa też więcej z baterii, ale to do korzystania z neta i z kilku aplikacji na raz bardziej się odnosi ![]() Na pewno gierki będą dobrze chodzić, a z przydatnych aplikacji to ja typuję pogodynkę, miernik baterii, mapy też pewnie będziesz mogła mieć nie wiem, jak z gps.Pewnie jakieś programy do pakowania plików czy odczytu office'a też pójdą, o ile już nie masz ich systemowych ![]() O wiem co jeszcze jest fajne, aplikacja YT naprawdę mało megabajców bierze.Ogólnie rzecz biorąc "fajność" tego telefonu polega na tym, że w teorii powinnaś móc napakować go grami, aplikacjami, zdjęciami i muzyką i powinno wszystko płynnie, sprawnie chodzić jak to wygląda w praktyce niestety nie mam pojęcia
|
|
|
|
|
#4403 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tzn, nie wiem jak interpretujesz słowo "dobry" bo kubek termiczny z definicji ma chyba tylko utrzymywać ciepło, a termos i trzymać ciepło i być szczelny. ja to bym w termos zainwestowała.
|
|
#4404 |
|
Zakorzenienie
|
Oo, pięknie ujęte!
Ja do tej pory określałam to jako uczucie, że mam o rozmiar za małą skórę
|
|
|
|
#4405 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
babki lancetowatej albo szerokolistnej bym mu dała, żeby osłonić żołądek. |
|
|
|
|
#4406 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam w takim razie nadzieję, że będzie dobrze. Tym bardziej, że uszatek żyje ze mną 6 lat ponad i nie wyobrażam sobie, żeby coś mu przez moją głupotę się stało
|
|
|
#4407 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)
|
|
|
|
|
#4408 |
|
Zakorzenienie
|
Dodajmy do kabli tapetę, klej do tapet, dywan i wlepionego w niego mentosa ...
![]() Królika wyczesałam, podsechł, wsadziłam go do klatki, trochę poszamał granulatu. Tylko struty siedzi jakby mu zimno było, ale nie kicha, więc jest chyba ok.
|
|
#4409 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Koniecznym jest, aby w umowie najmu był zawarty zapis o natychmiastowym wypowiedzeniu umowy z powodu podnajmu bez zgody właściciela, wtedy to taką umowę wypowiedzieć bez zachowania terminów . W innym przypadku obowiązują terminy ustawowe. Przeważnie daje się jakiś tam czas na zorganizowanie sobie przeprowadzki . Termin np. w ciągu dwóch tygodni {miesiąca} od daty doręczenia . Cytat:
|
||
|
|
|
#4410 |
|
Zakorzenienie
|
Jeśli idę na rozmowę o pracy gdzie wynagrodzenie to:
1. podstawa 2. prowizja (a prowizja to podpisane umowy z klientem na kurs językowy, klient płaci 600 zł a ja dostaję od każdej takiej umowy 300zł. Srednio podpisuje się takich umów 10 w miesiącu) To ile powinnam powiedzieć na rozmowie że chcę podstawy dostawać ? Wiadomo różnie jest z tą prowizją, może uda mi isę zrobić 5 w miesiącu a może uda 15. Jak powiedzieć by nie zażądać niewiadomo czego albo za mało ? To moja pierwsza praca zawodowa by była. Na utrzymanie podstawowe miesięcznie (pokój, jedzenie, rachunki) potrzebuję 1300 zł.
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:31.

?
ja zawsze maluję na różne.

☠☠☠☠de, nie mam pieniędzy żeby drugi raz płacić