|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#301 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Yves Rocher - promocje, oferty, nowości - cz. IV
ja się zdecyduję na opcję MINIMUM, czyli
1) kredka turkusowa do oczu 18,2 2) zel SOS detoks 35,4 3) peeling do stóp lawendowy 13,93 4) gratisowy żel pod prysznic + za realizację 4 czeków woda 100ml gratis ))Wychodzi 67,53, groupon za 29zł + 7,53zł, w sumie 36,53. Uwielbiam takie promocje!A że jeszcze przyprowadzę koleżanki dostanę pieczątki! Dziewczyny, przypomnijcie, jakie są prezenty za zrealizowane wiersze pieczątek na karcie?
|
#302 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: gdańsk madison, produkty z edycji limitowanej oraz przypadkowa wyjątkowa "promo
|
|
|
|
#303 | |
|
Zakorzenienie
|
Kupiłam kupon za 29zł i mam zamiar wziąć 2 x żel-krem Hydra Vegetal za 39zł + albo tonik Hydra Vegetal albo coś innego jeszcze wymyślę
tak czy tak miałam zamiar kupić i kremy i ten tonik EDIT: o i jeszcze ten żel gratisowy z czeku 9 ![]() ---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ---------- Cytat:
poziom 2 jeden kosmetyk w cenie 40zł lub droższy dopłacając różnicę poziom 3 jeden kosmetyk w cenie 70zł lub droższy dopłacając różnicę
|
|
|
#304 |
|
Raczkowanie
|
DZIĘKUJĘ!
![]() mam całą serię hydra vegetal i powiem, że mi się sprawdza bardzo dobrze. ale żel do mycia twarzy strasznie szybko "ubywa". zazwyczaj mam takie produkty na długo dłużej
|
#305 |
|
Zadomowienie
|
A czy podczas jednych zakupów mogę zrealizować dwie książeczki czekowe płacąc tym gruponem?
|
|
|
|
#306 |
|
Konto usunięte
|
grouponowy szał
tylko jakie brać, tańsze, droższe, hm? |
|
|
|
#307 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niby nie ma informacji na ulotkach że tylko jedna osoba i jeden raz można skorzystać... ---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ---------- Oj, tak - a miałam sobie już dać spokój z zamówieniami
|
|
#308 |
|
Konto usunięte
|
myślę, że nie będzie problemu z realizacją dwóch książeczek.
|
|
|
|
#309 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#310 |
|
Rozeznanie
|
Dokładnie, przecież w YR sam personel zachęcał, żeby brać więcej niż jedną książeczkę i realizować. A skoro groupony łączą się z innymi promocjami to
Tyle tylko, że w czasie jednej wizyty w YR można zapłacić maksymalnie 2 grouponami. Tyle " kruczków " wyczytałam, więc wzięłam dwa ![]() Arto, miałaś już ten żel SOS Detox ? Zastanawiałam się nad nim, ale wyczytałam, że lepsze opinie ma Cafe Vert. Zalezy mi na ujędrnieniu i " zgęstnieniu " skóry, bo jestem galaretowatym chudzielcem
Edytowane przez Miss Hepburn Czas edycji: 2012-07-25 o 13:13 |
|
|
|
#311 |
|
Zakorzenienie
|
a ja złożyłam zamówienie z oferty urodzinowej
![]() 14 pastylek do stóp 2x deo w kulce lawenda 2x żel kawa do tego woda 50ml So Elixir edt + 4 niespodzianki no i nie zerkam na Groupony a może nie mogę zakumać o co z nimi chodzi ![]() i dobrze
|
#312 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#313 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Do 31.07. Kusi ten kupon strasznie, ale jestem teraz bez kasy Trudno, zrobię tylko w sierpniu albo wrześniu zamówienie na kupon z fb z kremem CS.
|
||
|
|
|
#314 |
|
Raczkowanie
|
A ja mam pytanie o Moment de Bonheur.
Myślicie, że pasuje taka woda do młodej kobitki? A drugie pytanie, czy ten zapach będzie w sierpniu w jakiejś promocji? Chętnie bym zrealizowała groupon na zakup tej wody. |
|
|
|
#315 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#316 |
|
Konto usunięte
|
Miss, wzięłaś ten tańszy czy droższy groupon?
|
|
|
|
#317 |
|
Zadomowienie
|
A mam pytanie o czek nr 9 na którym jest mały żel gratis :p Czy dostaję pieczątkę za zrealizowanie go?
|
|
|
|
#318 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#319 |
|
Rozeznanie
|
Droższe. Dwa
Od razu powiedz, jeśli czegoś nie doczytałam ![]() Ditello, ja mam 29 lat i łudzę się, ze jeszcze jestem młoda ![]() Arto, nie no nie chcę Ci burzyć koncepcji, ale zerknij tutaj : https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...ca-14-dni.html Kuracja ma bdb opnie i ostatnio 82Inez w swoim filmiku też wychwalała. Choć oczywiscie czy się sprawdzi u mnie to na dwoje babka wrożyła ![]() Dziewczyny, tak jak Arbuziak, mam pytanie odnośnie czeku na mini żel. Ja go tak rozumiałam, że realizacja czeku związana jest z zakupem produktu za min. 6,9 zł i nie chodzi tu o zakup produktu, na który wykorzystujemy inny czek. Czyli, że aby zrealizować czek numer 9, trzeba kupić coś " ekstra ". Dobrze myślę ?
Edytowane przez Miss Hepburn Czas edycji: 2012-07-25 o 13:36 |
|
|
|
#320 |
|
Wtajemniczenie
|
No i kupiłam tego groupona... Nie wytrzymałam... Szkoda, że nie będzie ważny już jutro, bo wybieram się do YR z ulotką lipcową... No ale podzieliłam już zakupy i trochę kupię jutro, a w sierpniu zaszaleję z grouponem
|
|
#321 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#322 |
|
Zadomowienie
|
co możecie powiedzieć o produktach do pielęgnacji ciała z masłem karite (szczegóły w linkach)? polecacie, nie polecacie?
![]() 1. http://www.yves-rocher.com.pl/maslo_...e_odbudowujace 2. http://www.yves-rocher.com.pl/balsam..._bardzo_suchej 3. http://www.yves-rocher.com.pl/product/show/pid/1429 4. http://www.yves-rocher.com.pl/balsam..._maslem_karite
|
#323 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
dużo lepszy od tego do esklepu. ![]() co do czeku z żelem- dokładnie tak |
|
|
|
|
#324 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, mogłaby któraś wkleić link do tego grouponu
??EDIT.: Już znalazłam
![]() Edytowane przez koniczynka15 Czas edycji: 2012-07-25 o 13:56 |
|
|
|
#325 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
)
|
|
#326 | |
|
Rozeznanie
|
Arbuziak, że trzeba coś kupić to ja nie mam wątpliwości, bo taka adnotacja jest na czeku. Tylko obawiam się, ze zakup produktu z innym czekiem może nie wystarczyć. Mnie się wydaje, że trzeba dodatkowo coś kupić za min. 6,9, żeby otrzymać żel.
Co do pieczątki za gratis, nie sądzę Ale to tylko mój tok rozumowania, nie wiem czy dobry ![]() EDIT : Chyba Cię źle zrozumiałam, bo pomyslalam, ze pytasz o pieczątkę na karcie Stałego Klienta. Jeśli chodzi Ci o pieczątkę w książeczce, potrzebną do otrzymania gratisowej wody PN, to tak, oczywiscie, ten czek się liczy i zamierzam go wykorzystać ![]() Cytat:
![]() Klikając, myślalam, ze dwa droższe groupony plus 2 ksiażeczki to będzie " wow " i nie dam rady wykorzystać, a tu policzylam i na styk Ale kremy i tonik się pokończyły, więc muszę takie zakupy " pierwszej potrzeby zrobić ".Arto, nie ma za co Daj proszę znać, jak ten SOS detox się sprawdza, bo moze za jakiś czas skorzystam z wysyłkowej, to wzięłabym go w gratisie.Mogę powiedzieć, ze krem na brzuszek z Cafe Vert jest super. Stosowałam 3 lata temu, po ciąży i skóra pięknie się " wchlaniała ". Na pewno coś robi
Edytowane przez Miss Hepburn Czas edycji: 2012-07-25 o 15:31 |
|
|
|
|
#327 |
|
Zakorzenienie
|
Mam na wymianę mleczko wyszczuplające Cafe Vert- nowe, oryginalnie zapakowane.
![]() Kupiłam jeden czek za 29 zł i w sierpniu wyruszam na zakupy. Ciekawe czy zostanie dla mnie woda mango- marakuja. Orientujecie się jak jest z dostępnością?
|
#328 |
|
Konto usunięte
|
rybko, jak byłam ostatnio na zakupach, to akurat dziewczyna kupowała wodę marakuja, a ekspedientka brała już przedostatni egzemplarz z wystawy. powiedziała, że nie będzie dostaw. ale nie wiem czy nie chciała po prostu w ten sposób zachęcić do zakupu.
|
|
|
|
#329 |
|
Raczkowanie
|
Czy któraś z was będzie jeszcze kupowała GRUPON? Właśnie sobie czytam i gdy komuś się poleca konkretną promocję np. w mailu; dostaje się premię 10 zł. Czy któraś z was chciała by skorzystać z mojego polecenia, a w rewanżu ja skorzystam z polecenia od tej osoby? Zawsze to jakaś oszczędność na kolejne zakupy w YR
|
|
|
|
#330 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zachęcali mnie do tego, żebym się przeszła do sklepu i sama sprawdziła. Ja liczę na to, że w sierpniu może jeszcze będzie jakaś dostawa, jeśli ie trudno przeżyję
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:36.

))

jupi :P

a może nie mogę zakumać o co z nimi chodzi 

??