Mamusie i ich kochane brzuszki - styczeń luty 2013 - cz.II - Strona 112 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-25, 18:43   #3331
Basia_Bogusia
Rozeznanie

Dot.: Mamusie i ich kochane brzuszki - styczeń luty 2013 - cz.II

Byłam dziś na wizycie, może wieczorem lub jutro wrzucę fotkę dzidziusia, choć nie są tak wyraźne jak z 14 tygodnia. Ogólnie dzidziuś spał, więc praktycznie się nie ruszał, nie jak ostatnio kiedy wiercił się we wszystkie strony. Ma 13,3 cm i waży 221 g. Pani doktor podejrzewała już płeć, ale nie była pewna na 100% więc nie chciała się wypowiadać. TŻ oczywiście twierdzi, że chłopak, ale to wiadomo jak to facet, widział co chciał widzieć

Po za tym Pani doktor zmieniła mi witaminy na femibion noi mam zalecanie co do diety, żeby poprawić morfologię, generalnie mięso, warzywa i jajka.

Z dzidziusiem ogólnie wszystko ok. Ale jeśli chodzi o mnie nie obyło się oczywiście bez nowości:/, Co dopiero uporałam się z infekcją pęcherza i licznymi bakteriami które ciągle wychodziły w moczu, to teraz wyszła jakaś infekcja grzybiczna, no szok!!! Dostałam globulki, mam je brać 14 dni Tylko skąd to się przyplątało, to nie wiem, przecież dbam o higienę i tu taki zonk, ech...Następna wizyta 29 sierpnia.
Stary 2012-07-25, 18:54   #3332
Delicjanka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Basia_Bogusia Pokaż wiadomość
/, Co dopiero uporałam się z infekcją pęcherza i licznymi bakteriami które ciągle wychodziły w moczu, to teraz wyszła jakaś infekcja grzybiczna, no szok!!! Dostałam globulki, mam je brać 14 dni Tylko skąd to się przyplątało, to nie wiem, przecież dbam o higienę i tu taki zonk, ech...Następna wizyta 29 sierpnia.
Skąd ja to znam!! nie wiadomo skąd to dziadostwo..... a Twój Tż dostał też jakieś tabletki?? ja to teraz poproszę też dla mojego TŻ ;/ wrrrrr

Skalpel wyzwanie z Ewką!
cel : piękne ujędrnione ciało
waga: 48, 60cm w brzucholu.

Delicjanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-25, 19:05   #3333
marsi11
Zakorzenienie

Djerba- o rozszczep wargi to Ty się nie martw bo na genetycznym to wychodzi, takie rzeczy kształtują się na początku a nie teraz
u mnie podczas przeprowadzki rozlałam butelkę rozpuszczalniku nie wiedziałam jeszcze że fasolkuje
potem bawiłam się farbą olejną itp
gin mnie uspokajał,że jest ok

Co do butów o kurde kocham kocham kocham
tylko mam mały duży problem- kopyto rozmiar 41
kupuję buty w bucikowo,pl albo stylowych butkach, z racji iż jestem częstym klientem to mam fajne rabaty i jak zamawiam to po 3-4 pary bo ceny są na tyle przystępne,że wole zamiast jednej porządnej pary mieć kilka a inną sprawą jest fakt,że ja dość szybko niszczę buty
i szkoda by mi tak było jedne oszczędzać

mam pokaźną kolekcję- ale za to np nie noszę wogóle torebek nie mam żadnej więc tym sobie tłumaczę
kocham wysokie szpilki najlepiej na platformie, w swojej kolekcji nie mam tylko zielonych butów -mam nadzieję,że to się w końcu zmieni

teraz w ciąży póki jeszcze w miare można to noszę choć ostatnio częściej zakładan wygodne koturny
no ale do sklepów internetowych teraz nie zaglądam bo mi po prostu szkoda kasy, wolę kupić dodatki do domu-taki nałóg zgubny niestety
marsi11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-25, 19:20   #3334
djerba
Wtajemniczenie

dziewczyny kochane jesteście gdyby nie Wy to bym ześwirowała już konkretnie!!! dziękuję

marsi - poważnie ten rozszczep kształtuje się już wcześniej????
w ogóle to co myślisz o tym...bo chciałam troszkę pobawić się decopaugem...ale tam klejem i farbami trza..więc chyba lepiej sobie odpuścić co?
Stary 2012-07-25, 19:20   #3335
LadyWhisper
Zakorzenienie

marsi Ty masz tą poduszkę motherhood prawda? korzystasz z niej? Zadowolona jesteś? Czytałam, że ona bardzo pomaga na bolące plecy, a mnie tak pierońsko bolą, że prawie się zwijam z bólu - na szczęście to podobno w ciąży normalne, tym bardziej jak ktoś wcześniej miał problemy z plecami. U jakiego sprzedawcy kupowałaś?

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-25, 19:31   #3336
marsi11
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez djerba Pokaż wiadomość

w ogóle to co myślisz o tym...bo chciałam troszkę pobawić się decopaugem...ale tam klejem i farbami trza..więc chyba lepiej sobie odpuścić co?
no pewnie, przecież te wszystkie badania kąt twarzowo czaszkowy i kość nosowa- widać w 12-13 tygodniu- przecież one się później nie rozszczepią
czasem są też inne rozszczepy, które objawiają się w którymś miesiącu życia dziecka ale to już głęboki temat

ja też bawię się decu- teraz po prostu pracuję w rękawiczkach i w masce takiej z castoramy
na razie tylko lakierów nie używałam, tylko akryl do drewna i klej do transferów- one mają delikatny zapach

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
marsi Ty masz tą poduszkę motherhood prawda? korzystasz z niej? Zadowolona jesteś? Czytałam, że ona bardzo pomaga na bolące plecy, a mnie tak pierońsko bolą, że prawie się zwijam z bólu - na szczęście to podobno w ciąży normalne, tym bardziej jak ktoś wcześniej miał problemy z plecami. U jakiego sprzedawcy kupowałaś?
mi TZ miał kupić przez allegro ale mnie okłamał heheh i w końcu kupił mi w smyku
szczerze? to nie wyobrażam sobie bez niej spać, ostatnio mój syn zrobił ze mną deal- dał mi dwie swoje poduchy w zamian za moją na jedną noc- no i się nie wyspałam a on bardzo
może to kwestia przyzyczajenia? hm ciężko powiedzieć ale ja ją uwielbiam tym bardziej,że naprawdę pomogła mi znależć wygodną pozycję, kiedy mięśniak uciskał
jest jeden minus- zeszmaciła się- tzn myślałam,że ona będzie mieć takie kulkowe wypełnienie, że włożę tam rękę, przemieszam i znów będzie jak nowa- a w środku chyba jest zwykła wata i tak trochę się zbiła i w jednym miejscu zrobiło się takie zagięcie
poza tym regulartnie podbiera mi ją mój TZ i nawet pies lubi na niej spać
podsumowując- polecam, ale myślę,że nie trzeba płacić 150 zł za oryginał, tu chodzi o kształ, no i jak znajdziesz jakąś z innym wypełnieniem niż wata- to bierz!
Stary 2012-07-25, 19:36   #3337
LadyWhisper
Zakorzenienie

http://allegro.pl/poduszka-dla-kobie...496602995.html znalazłam coś takiego - wypełnienie granulkowe

Stary 2012-07-25, 19:38   #3338
marsi11
Zakorzenienie

Cytat:
http://allegro.pl/poduszka-dla-kobie...496602995.html znalazłam coś takiego - wypełnienie granulkowe

tylko tam ma dziwny kształt- ona powinna być w kształcie litery C a ta sprawia wrażenie,że można ją rozprostować- no i jest połowe tańszaq od motherhood- to akutat na plus
Stary 2012-07-25, 19:55   #3339
LadyWhisper
Zakorzenienie

bo właśnie motherhood to wcześniej słyszałam, że się zeszmacają i tylko to mnie jakoś powstrzymuje hehe... http://allegro.pl/amy-love-poduszka-...495518027.html jeszcze ewentualnie coś takiego, tylko nie wiem, czy nie lepsza właśnie ta motherhood, aaaaaaaaa jak ja mam coś kupić to jestem chora

Stary 2012-07-25, 19:55   #3340
Delicjanka
Zakorzenienie

oooooooo fajne te podusie mhm mhm

a u mnie leje i burza wr

Skalpel wyzwanie z Ewką!

Edytowane przez Delicjanka
Czas edycji: 2012-07-25 o 19:57
Stary 2012-07-25, 20:19   #3341
mikakrolikowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość
i dlatego się cieszę że jestem niska chociaż jak będę szła do ślubu, to w takich butach - http://www.tylkobuty.com/413/biale_platformy.html mmmm kocham takie wysokie butki w tamtym roku byłam na weselu i prawie całe przetańczyłam na takim obcasie nawet jak takie założę to i tak będę bardzo niska przy moim TŻcie (190cm) no ale... ach uwielbiam buty... grunt to umiejętność chodzenia i czucia się w nich dobrze chociaż nigdy bym nie wyszła w takich butach na spacer czy na zakupy:co jest:
To widze ze mamy podobne relacje wzrostu mój Tż 191 a ja ledwo 160 ale dawno do tego przywykłam a do slubu miałam 12 cm obcas wytrzymałam do 2 w nocy potem przebrałam na troche niższe i bardziej rozchodzonę

Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość
Pewnie, że mam. Ale są stare i brzydko na nich wyglądam. Bo mam w formie clipu.

No dobra, tutaj mam bez clipu - zespół ten od dawna już nie istnieje, miałam 15 lat, jak to nagrywaliśmy...
Nic dodać, nic ująć. http://www.youtube.com/watch?v=gfzKJ1VEEbw
Ale masz głos super ja beztalencie jestem w tej materii

Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość
mi TZ miał kupić przez allegro ale mnie okłamał heheh i w końcu kupił mi w smyku
szczerze? to nie wyobrażam sobie bez niej spać, ostatnio mój syn zrobił ze mną deal- dał mi dwie swoje poduchy w zamian za moją na jedną noc- no i się nie wyspałam a on bardzo
może to kwestia przyzyczajenia? hm ciężko powiedzieć ale ja ją uwielbiam tym bardziej,że naprawdę pomogła mi znależć wygodną pozycję, kiedy mięśniak uciskał
jest jeden minus- zeszmaciła się- tzn myślałam,że ona będzie mieć takie kulkowe wypełnienie, że włożę tam rękę, przemieszam i znów będzie jak nowa- a w środku chyba jest zwykła wata i tak trochę się zbiła i w jednym miejscu zrobiło się takie zagięcie
poza tym regulartnie podbiera mi ją mój TZ i nawet pies lubi na niej spać
podsumowując- polecam, ale myślę,że nie trzeba płacić 150 zł za oryginał, tu chodzi o kształ, no i jak znajdziesz jakąś z innym wypełnieniem niż wata- to bierz!
Własnie sie zastaawiam nad zakupem po wypacie tyle ze 150 trochę mi szkoda ale zaczyna mi byc niewygodnie zasypiać

Byłam dzis u ina z dzidzia ok ma 13 cm i 151g płci nie potwierdził bo dupka sie wypieło i cały czas nogami machało nie wiem po kim takie ruchliwe Tż widział pisiorka 2 razy ja cos podobnego raz i lekarz też ale nie dało sie podejrzeć dokładnie
mikakrolikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-25, 21:07   #3342
marsi11
Zakorzenienie

dziewczyny, gratuluję pozytywnych badań i czekam na zdjęcia dzidziuchów
rany, jak to tyle chłopaków to chyba wojna się zbliża jak to moja babcia mawiała
płeć już dużo z nas zna, a ja się nie mogę doczekać, kiedy będą wieści która urodziła
ciekawe która z nas będzie pierwsza
chyba svarowska

Lady- ja mam podobnie z zakupami, dlatego z reguły średnio za nimi przepadam- no chyba,że spożywcze
ostatnio dostałam 3 bony upominkowe do moich ulubionych sklepów i kurde wyszłam z niczym bo nie mogłam się zdecydować
Stary 2012-07-25, 21:17   #3343
nafiyqa
Zakorzenienie

Cytat:
Co do butów o kurde kocham kocham kocham
tylko mam mały duży problem- kopyto rozmiar 41
kupuję buty w bucikowo,pl albo stylowych butkach, z racji iż jestem częstym klientem to mam fajne rabaty i jak zamawiam to po 3-4 pary bo ceny są na tyle przystępne,że wole zamiast jednej porządnej pary mieć kilka a inną sprawą jest fakt,że ja dość szybko niszczę buty
i szkoda by mi tak było jedne oszczędzać
Witam w klubie, ja tez z tych wielkokopytnych - 40/41 nosze.
Koszmar! Zamiast przede wszystkim patrzec czy but jest ladny, to musze sie zastanawiac czy optycznie zmniejsza stope!

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-25, 21:21   #3344
marsi11
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
Koszmar! Zamiast przede wszystkim patrzec czy but jest ladny, to musze sie zastanawiac czy optycznie zmniejsza stope!
hehe dokładnie, dlatego dla mnie im wyższa platforma tym zgrabiniej stopa wygląda
ale wiesz u mnie jest problem bo mam bardzo długie palce, gdyby nie one miałabym jak wszystkie kobiety w mojej rodzinie-36

najgorzej wyglądają u mnie balerinki - kajaki
Stary 2012-07-25, 21:22   #3345
mitabe
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Basia_Bogusia Pokaż wiadomość
Byłam dziś na wizycie, może wieczorem lub jutro wrzucę fotkę dzidziusia, choć nie są tak wyraźne jak z 14 tygodnia. Ogólnie dzidziuś spał, więc praktycznie się nie ruszał, nie jak ostatnio kiedy wiercił się we wszystkie strony. Ma 13,3 cm i waży 221 g. Pani doktor podejrzewała już płeć, ale nie była pewna na 100% więc nie chciała się wypowiadać. TŻ oczywiście twierdzi, że chłopak, ale to wiadomo jak to facet, widział co chciał widzieć

Po za tym Pani doktor zmieniła mi witaminy na femibion noi mam zalecanie co do diety, żeby poprawić morfologię, generalnie mięso, warzywa i jajka.

Z dzidziusiem ogólnie wszystko ok. Ale jeśli chodzi o mnie nie obyło się oczywiście bez nowości:/, Co dopiero uporałam się z infekcją pęcherza i licznymi bakteriami które ciągle wychodziły w moczu, to teraz wyszła jakaś infekcja grzybiczna, no szok!!! Dostałam globulki, mam je brać 14 dni Tylko skąd to się przyplątało, to nie wiem, przecież dbam o higienę i tu taki zonk, ech...Następna wizyta 29 sierpnia.
Fajnie, że z dzidzią ok . Moja droga, możesz mi napisać jak leczyłaś infekcję pęcherza? Nie wiem czy widziałaś mojego posta- okazało się, że dostałam infekcji. Objawy: ból brzucha i pieczenie w dole. Do tego męczą mnie bóle pleców co jest objawem piasku w nerkach. Lekarz przepisał mi urosept, pić dużo wody z cytryną ale nie czuję poprawy, może za wcześnie. Strasznie nie chcę dostać antybiotyku.

Dziewczyny nie wyrabiam litości piszcie mniej trochę albo wolniej hehehe. Ja odpoczywałam cały dzień, a do tego humor jakiś nie taki. wszystko przeszkadzało mi dzisiaj.

Fajne szpile, ja niestety nie mogę sobie pozwolić na takie wysokie, mama za krótką stopę hehe dla mnie 8 cm to max, ale i tak zakładam od święta. Najlepiej się czuję na płaskim.

mitabe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-25, 21:23   #3346
Delicjanka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość

to działa w obie strony, ja mając numer 35 .. jak mam iść kupić buty to mnie kur...ca bierze.. chyba że chodzi o szpilki, to z tym problemu nie mam, ale największy z baletkami mam i adidasami ;/ chociaż adidasów już nie noszę no ale ;/ wrrrrrrr:[

Skalpel wyzwanie z Ewką!

Stary 2012-07-25, 21:25   #3347
marsi11
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mitabe Pokaż wiadomość

Fajne szpile, ja niestety nie mogę sobie pozwolić na takie wysokie, mama za krótką stopę hehe dla mnie 8 cm to max, ale i tak zakładam od święta. Najlepiej się czuję na płaskim.
no ja właśnie ostatnio się dowiedziałam,że za krótka też nie dobrze, szok- koleżanka mówi,że ma małą stope i na wysokich nie jest w stanie równowagi utrzymać
w życiu bym o tym nie pomysłała
Stary 2012-07-25, 21:29   #3348
mitabe
Rozeznanie

Ja mam właśnie 35 - 36 rozmiar, zależy od kroju, ale z tą równowagą to prawda ciężko na wysokich bo stoję wtedy na samych palcach.

Stary 2012-07-25, 21:30   #3349
nafiyqa
Zakorzenienie

Cytat:
hehe dokładnie, dlatego dla mnie im wyższa platforma tym zgrabiniej stopa wygląda
ale wiesz u mnie jest problem bo mam bardzo długie palce, gdyby nie one miałabym jak wszystkie kobiety w mojej rodzinie-36

najgorzej wyglądają u mnie balerinki - kajaki
O to prawda, rzeczywiscie w szpilkach duze stopy zgrabniej wygladaja.
Najgorzej chyba w japonkach i wszelkich innych plaskich letnich butach!

Ja tez mam dlugasne paluchy

Cytat:
to działa w obie strony, ja mając numer 35 .. jak mam iść kupić buty to mnie kur...ca bierze.. cyba że chodzi o szpilki, to z tym problemu nie mam, ale największy z baletkami mam i adidasami ;/ chociaż adidasów już nie noszę no ale ;/ wrrrrrrr:[
Wierze z tym, ze Twoj problem dotyczy zapewne dostepnosci.
Tez nie za czesto chodze w adidasach, ale na pewno jedna para sie przydaje (jak juz ja znajdziesz oczywiscie )

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-25, 21:32   #3350
kasia_heaven
Raczkowanie

Cześć Dziewczyny, piszecie tak strrrasznie dużo że nie daję rady nadrobić, mam nadzieję, że nie zostałam z żadnej listy wykreślona bo cały czas Was podczytuję i chce zawsze napisać dopiero jak skończę Was czytać, ale jesteście szybsze

W poniedziałek byłam u gin, nadal mnie męczy jakiś grzybek
Poza tym dzidziol ok , ustawił się do nas pleckami i widać było kręgosłupik i tą słodką malutką pupeczkę

Cytat:
Napisane przez badziabadzia Pokaż wiadomość
mi ginka kategorycznie zabroniła a ja kocham rower..

a tu jest moja ślubna kompozycja zdjęcia suknie jeszcze przed dopasowaniem, później wyglądała lepiej przynajmniej tak sądzę https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...2&postcount=84
Śliczna sukienka, ja wczoraj oglądalam z przyjaciółką film z wesela i w sumie mogłabym to przeżyć jeszcze raz ja miałam takie buty 10 cm

Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość
Pewnie, że mam. Ale są stare i brzydko na nich wyglądam. Bo mam w formie clipu.

No dobra, tutaj mam bez clipu - zespół ten od dawna już nie istnieje, miałam 15 lat, jak to nagrywaliśmy...
Nic dodać, nic ująć. http://www.youtube.com/watch?v=gfzKJ1VEEbw
Woow nie moje brzmienia, ale głos doobry
Cytat:
dziewczyny kochane jesteście gdyby nie Wy to bym ześwirowała już konkretnie!!! dziękuję

Jak ja juz dawno nie dekupażowałam , jakoś ostatnio na nic chęci nie mam :/

Cytat:
Mówicie, że na plecy jest dobra? Ogladałam ją ale stwierdziłam, że to będzie moja fanaberia i dałam sobie spokój, a śpię bardzo źle. Bolą mnie wnętrzności i nie mogę znaleźć dobrej pozycji
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 20500.jpg (31,5 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20504.jpg (24,9 KB, 3 załadowań)
Stary 2012-07-25, 21:32   #3351
Delicjanka
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam właśnie 35 - 36 rozmiar, zależy od kroju, ale z tą równowagą to prawda ciężko na wysokich bo stoję wtedy na samych palcach.

Dlatego jak już to platformy albo koturny, ewentualnie jak nie ma platform to wtedy no mały obcas chociaż ja takich nie preferuje, lubie platformy 15cm
a teraz się zastanawiam czy nie kupić tych botek w sumie cena okazyjna, tylko kurde bez przymierzenia to lipa;/ http://www.deezee.pl/obuwie_damskie/...lue_suede.html

Skalpel wyzwanie z Ewką!

Stary 2012-07-25, 21:37   #3352
kasia_heaven
Raczkowanie

Cytat:
Dlatego jak już to platformy albo koturny, ewentualnie jak nie ma platform to wtedy no mały obcas chociaż ja takich nie preferuje, lubie platformy 15cm
a teraz się zastanawiam czy nie kupić tych botek w sumie cena okazyjna, tylko kurde bez przymierzenia to lipa;/ http://www.deezee.pl/obuwie_damskie/...lue_suede.html
Piękne ale obcas 13 cm to szok, umarłabym
Stary 2012-07-25, 21:41   #3353
mitabe
Rozeznanie

Cytat:
sliczne, ale miałabym w nich cm tylko ciekawe właśnie czy wygodne. Ja w sumie trochę przez pracę ciągle na płaskim, godzinny dojazd w szpilkach zabiłabym się chyba hehe biegnąc na kolejną przesiadkę.

---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ----------

Podziwiam dziewczyny, które z gracją noszą takie wysokie buty. Nie ma nic gorszego niż laska, która kaleczy sobie nogi bo nie może nóg wyprostować, ja tak mam jak nałoze coś wysokiego mocno hehe.

Stary 2012-07-25, 21:44   #3354
Delicjanka
Zakorzenienie

Cytat:
sliczne, ale miałabym w nich cm tylko ciekawe właśnie czy wygodne. Ja w sumie trochę przez pracę ciągle na płaskim, godzinny dojazd w szpilkach zabiłabym się chyba hehe biegnąc na kolejną przesiadkę.

---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ----------

Podziwiam dziewczyny, które z gracją noszą takie wysokie buty. Nie ma nic gorszego niż laska, która kaleczy sobie nogi bo nie może nóg wyprostować, ja tak mam jak nałoze coś wysokiego mocno hehe.
Ja nie mogę patrzec na takie dziewczyny, idą z chłopakiem wylaszczone w takich szpilach a zginają się w pół, krzywią te nogi... porażka;/ ... ja to w sumie nauczyłam się chodzić na szpilkach bardzo dawno temu , moja siostra też lubiła takie buty to jak kupowała to zawsze zasuwałam w domu w nich hahha

Skalpel wyzwanie z Ewką!

Stary 2012-07-25, 21:48   #3355
mitabe
Rozeznanie

Cytat:
Ja nie mogę patrzec na takie dziewczyny, idą z chłopakiem wylaszczone w takich szpilach a zginają się w pół, krzywią te nogi... porażka;/ ... ja to w sumie nauczyłam się chodzić na szpilkach bardzo dawno temu , moja siostra też lubiła takie buty to jak kupowała to zawsze zasuwałam w domu w nich hahha
To tak zwany "szpieg z krainy deszczowców" hehe.

Dobra laski idę w krainę poduszek, jeszcze tylko brzuszek wysmaruję balsamem na dobranoc bo po kąpieli znapomniałam. Dobranoc wszystkim

Stary 2012-07-25, 22:09   #3356
marsi11
Zakorzenienie

Cytat:
To tak zwany "szpieg z krainy deszczowców" hehe.

piękne
ja się zawsze śmiałam,że jak czaple chodzą
ale szpieg przebił wszystko

powiem Wam,że ja mogę mieć mega kiepski dzień ale jak mam szpilki to czuję się strasznie sexy i kobieco- taki atrybut kobiety
tak samo jak od czasu do czasu lubię czerwoną szminkę-mam taką jedną cudowną i czasem jak mamy wielkie wyjście to ją nakładam, nie ma faceta żeby się nie obejżał , ech podła ze mnie istota
Stary 2012-07-25, 22:30   #3357
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Jak przed 9 rano wyszliśmy, tak powrót z wycieczki po 21 Ale fajnie było, córa zachwycona i 80% drogi przeszła na nogach!

I pokazuję brzuszek:
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-25, 22:36   #3358
marsi11
Zakorzenienie

łaaaaaaaaaa szaja ale czad
to pas czy koszulka????

wiecie co, przeglądam wątki i wiecie,że ciężarne na wizazu jarają szlugi i chleją browar
Boże, jakim to trzeba być debilem i egoistą
palilam kiedys wiele lat ale w zyciu bym nie zapalila w ciązy ani przy moim dziecku a one tak bez skrupułów i jeszcze pisza na forum

---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ----------

może i dostanę bana ale czytajcie- wklejam

a teraz postaraj się ograniczyć fajki (ja znam ten bol bo do dzis zdarza mi sie podciągnąć od M fajkę, wiem jak ciężko jest rzucić) i nie pij tej warki jak juz to malutkiego łyczka na smaka, to wszystko. Podobno nawet jak karmisz piersią to piwko małymi łyczkami jak pijesz pobudza laktację więc to aż takie zło nie jest... Ale w nie dużych ilościach zamiast całej wareczki napij się pół szklanki, powolutku delektuj się. A potem nawet już nie będziesz miała ochoty na piwko

Stary 2012-07-25, 22:40   #3359
Delicjanka
Zakorzenienie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;35514650]Jak przed 9 rano wyszliśmy, tak powrót z wycieczki po 21 Ale fajnie było, córa zachwycona i 80% drogi przeszła na nogach!

I pokazuję brzuszek:[/QUOTE]

Ale bebzolek huhuh

Cytat:
to pas czy koszulka????

wiecie co, przeglądam wątki i wiecie,że ciężarne na wizazu jarają szlugi i chleją browar
palilam kiedys wiele lat ale w zyciu bym nie zapalila w ciązy ani przy moim dziecku a one tak bez skrupułów i jeszcze pisza na forum

---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ----------

a teraz postaraj się ograniczyć fajki (ja znam ten bol bo do dzis zdarza mi sie podciągnąć od M fajkę, wiem jak ciężko jest rzucić) i nie pij tej warki jak juz to malutkiego łyczka na smaka, to wszystko. Podobno nawet jak karmisz piersią to piwko małymi łyczkami jak pijesz pobudza laktację więc to aż takie zło nie jest... Ale w nie dużych ilościach zamiast całej wareczki napij się pół szklanki, powolutku delektuj się. A potem nawet już nie będziesz miała ochoty na piwko

Ja pitole, co za idiotki.. nieodpowiedzialne .. a później się dziwią że coś jest nie tak ;/ kur..

Skalpel wyzwanie z Ewką!

Stary 2012-07-25, 22:49   #3360
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Ifwka Pokaż wiadomość
Ja wstaje o 5 bo do pracy na 7 a dojeżdżam 40km. Staram sie kłaść przed 22 ale np w tym tygodniu mój Tż ma druga zmianę, wraca o północy i mnie budzi bo albo tylko pogada albo by się seksił
Jakby mnie facet w nocy na sex obudził, to by poduszką w łeb dostał

Cytat:
Napisane przez nomenklaturabinominalna Pokaż wiadomość
Smętarz dla zwierzaków to tytuł ekranizacji filmu, fakt, że niektóre wydawnictwa zaczęły potem używać tego tytułu
Dziewczyny, kiedy się robi ten test na krzywą cukrową z tą obrzydliwą glukozą;>?
między 24 a 28 tygodniem.

Cytat:
Napisane przez eff8 Pokaż wiadomość
szaja a w tej Twojej sukni sie zakochalam taka w moim stylu szkoda ze ja takiej nie znalazlam jak kupowalam suknie
Dzięki

A propos sukienke, nie znajdę teraz: KTÓRA WKLEJAŁA TAKĄ W PASY Z KWIATAMI? piękna

Cytat:
Napisane przez hope01 Pokaż wiadomość
no... nienawidzę go a uwierzcie to była kiedyś taka zgrana i super rodzina, że aż się wierzyć nie chce podziwiam jego mamę, bo nigdy nie pracowała, pieniędzy było, firma była, więc ona tylko w domu siedziała. A tu nagle z dnia na dzień została bez środków do życia i musiała się pozbierać dla dzieci i pracy łapać...
a ja mam jeszcze osobistą wojnę z samą sobą, że wtedy akurat, gdy to się stało, to nasze drogi z TŻtem na jakiś czas się rozeszły... I nie mogę sobie tego wybaczyć, że mnie nie było przy nim wtedy
Dlatego wg mnie nie ma, że kobieta w domu siedzi a facet zarabia. Kobieta musi być w miarę samodzielna jednak.

Cytat:
dziń dybry

dziewczyny ja was podziwiam, że pracujecie, ja się tak fatalnie czuję, że w życiu bym nie wystała 12godz u mnie w robocie plus jeszcze dojazd, chociaż nie powiem, jak tak leżę w domu plackiem to aż człowiekowi się chce wrócić do ludzi, no ale Dzidzia ważniejsza

Bokeh jak będę mogła w końcu wychodzić z łóżka to możemy się czasem spotkać na 'kawce', bo daleko nie ma, a ja też całe dnie siedzę w domu

pogoda u nas fatalna, ale dla mnie to idealnie, że nie ma upałów, oby jak najdłużej
Też bym nie była w stanie pracować. Jednak brzusio twardnieje.

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość

U nas nie było większego problemu, bo obydwoje chcieliśmy proste obrączki bez żadnych wzorów, diamencików itp, złote, lekko wypukłe, wąskie. Kwestią był odcień zlota (chcieliśmy delikatny, jasny, nie żółty) i to jedynie sprawdzaliśmy u jubilerów.
A my takie mamy jak na zdjęciu przy napisie "obrączki"

http://www.baczynski.com.pl/start.php?

Cytat:
Jedna sprawa mnie męczy..i nie mogę się na niczym innym skupić...i tak chyba będzie do końca ciąży...
Pamiętacie jak pisałam Wam o tych okropnych robalach rybikach...jakiś tydzień temu kupiłam taką płytkę do postawienia..i stała ona w zamkniętej szafce w łazience ale smrodek chemiczny był.... no i niestety pochlastam się chyba jak mi się dziecko chore urodzi!!!!!!!!!! bo to przecież toxic jest....i nie wdychałam tego, ale wiadomo jakiś tam zapach dochodził do nosa....
masakra po prostu...aż mi się chce płakać...bo to będzie moja fuckin wina...
przeszukałam cały internet i żadna kobitka w ciąży tego nie stosowała najwidoczniej...tylko ja taka popieprz.ona robale kosztem zdrowia chciałam zabijać...............
Misiu, nie schizuj

Cytat:

Wcześniej, do 12 tygodnia układ nerwowy się robi i ew. z nim wady.

Możesz spokojnie, to nie jest jakiś masakryczny zapach.
Bez przesady.

Cytat:
to pas czy koszulka????

Kretynki. Ogólnie kobiety pijące/chlejące w ciąży to kretynki.

Bluzeczka z ciuchlandu made in C&A, dałam 10zł a jak nowa. W sklepie kilkadziesiąt.
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości