Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8 - Strona 25 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-25, 22:30   #721
TUSIA325
Raczkowanie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

...

Edytowane przez TUSIA325
Czas edycji: 2012-08-02 o 09:15
TUSIA325 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-25, 22:36   #722
belseno
Zadomowienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Cytat:
Napisane przez kasikkk87 Pokaż wiadomość
hej dziewczynki net mi strasznie muli jestem jakas senna ciagle w glowie jeszcze wiruje..ogolnie bardzo bola plecy i praw piers strasznnie szczypie ciagnie piecze gdyby nie to bylo by znosnie do tego musze jeszcze cwiczyc a przez ta piers to bardzo utrudnione ogolnie spory bolia nimoc jeslic hodz o wstawanie z lozka dr nir byla zadowolonna ze dzis 3 dzien aja dalej mam problemy z tym z kladzeniem sie bylo juz lepiej,,,co do piersi to mega wielkie nie sa ale tego sie spodziewalam po takim rozmiarze...\le sa ladne,zgrabne,,,
powiedzcie mi kiedy minie mi te pieczenie,szczypanie ciagniecie wtej jednej piersi/??straszny bol to normalne ze sama nie wstaje??kiedy bedzie lepiej???w domu dr kazala nam brac tylko ibuprom 200 mg nic innego i dzis pierwszy raz maz posmarowal mi plecki nie pamietam jak to mascc
zobacze potem czy pomaga ogolnie szalu nie ma nie wyobrazam sobie kolejnej jakiejkolwiek op oczywiscie nikogo nie strasze niektore z was przechodza to lepiej a i ta prawa bolesna piers mam bardziej opuchnieta//ale dr powiedziala ze opuchlizna jest nie wielka..powiedzcie mi kiedy pierwszy raz wyszlyscie z domu na spacer??

pozdrowionka dla milenki buziaki dla tashy strasznie sympatyczna dziewczyna trzymaj sie mala i dzieki dziewczyny za pamiec mam nadzieje ze z kazdym dniem bedzie leipej nawet apetyu nie mam i szok schudlam do 50 kg a diety zero to przez to latanie przed op sorki ze tak sie rozpisalam
kasikkk ja też miałam problem z podnoszeniem się, mimo, że nie cierpiałam z bólu to ok. 2 tyg mąż mi pomagał na początku za każdym razem a potem tylko rano bo w ciągu dnia jak byłam rozruszana i na chwilkę się położyłam to dawałam rade sama ale stopami zaczepiałam pod oparcie sofy inaczej to ni cholery, jak tak bardzo cierpisz to może trzeba coś mocniejszego łyknąć? Każdy ma troszkę inaczej.

Edytowane przez belseno
Czas edycji: 2012-07-25 o 22:38
belseno jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-25, 22:58   #723
jooasi
Wtajemniczenie

Tusiu jak sobie na zdjęcia zerknęłam to widać że one odrobine poza klatke wychodzą, pewnie dlatego lekarz Ci chciał węższe wmontować i to jest powód tego że wyczuwasz twarde brzegi bo swojej piersi miałaś sporo i teoretycznie powinna okryć implant ale jej nie starczyło na szerokość. zmiekną cycki to i ten brzeg nie będzie tak wyczuwalny
Stary 2012-07-25, 23:01   #724
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez klaudeczka2010 Pokaż wiadomość
i BALSENO mój masaż to taki że dwoma palcami jakby''chodzę''po piersi ,dosyć mocno nawet,od sutków w górę i od sutków pod pachę,to nie taki typowy masaż,że chop mógłby mieć przyjemność,mi tak kazał masować
hmm..to ja sobie tak robie, tak sama z siebie obmacuje palcami co ja tam mam, wlasnie takie chodzenie palcami - tylko, że ja lekko hihii...nie wiedziałam, że masaż wykonuje
Stary 2012-07-25, 23:02   #725
Agatau88
Zakorzenienie

KLAUSUSIU
co ja chcę? zasadniczo NIC oprocz tego co napisałam strone wczesniej

No nie wiem gdzie te mililitry u mnie
moze mam inny implant (dzien przed op mialam sen ze dr nie mial 525 i dał mi 300...) moze sie spelnilo

---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ----------

Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość
Tusiu jak sobie na zdjęcia zerknęłam to widać że one odrobine poza klatke wychodzą, pewnie dlatego lekarz Ci chciał węższe wmontować i to jest powód tego że wyczuwasz twarde brzegi bo swojej piersi miałaś sporo i teoretycznie powinna okryć implant ale jej nie starczyło na szerokość. zmiekną cycki to i ten brzeg nie będzie tak wyczuwalny
moje chyba tez na zewn.wychodza prawda?
Agatau88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-25, 23:03   #726
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez TUSIA325 Pokaż wiadomość
Wiem, wiem....mąż nie widzi różnicy, ja i owszem, ale cóż....nawet za 15tys. nie mozna być idealnym...

---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ----------

Miałam wyjściówkę B/C, pod biustem mam 62cm - lekarz chciał mi wcisnąć 300ml, ja uparłam się na 325 - są duże, ale czuję kraniec implantu - ale przy tak znikomym tłuszczyku jest oczywiste - ale nie jest to widoczne, więc nie ma tragedii
aaa to robi róznice bo ja 325 miałam włożone do piersi rozmiaru A. Ale fajne masz to 325 a przy 300 nie czułabyś brzegu?

Aaaa już widzę, że jooasi odpowiedziała na moje pytanie

Edytowane przez belseno
Czas edycji: 2012-07-25 o 23:05
Stary 2012-07-25, 23:03   #727
jooasi
Wtajemniczenie

kasikk gratuluje cycuniów nie ma sensu się tak męczyć a ibuprom 200 to nawet na ból głowy nie działa weź coś mocniejszego przynajmniej na noc, ja też się męczyłam na ibupromie max bo dr nie chciał żebym przy dzieciach fikała i nie dał nic mocniejszego. drugi raz bym nie posłuchała.
Stary 2012-07-25, 23:08   #728
jooasi
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez belseno Pokaż wiadomość
aaa to robi róznice bo ja 325 miałam włożone do piersi rozmiaru A. Ale fajne masz to 325 a przy 300 nie czułabyś brzegu?

Aaaa już widzę, że jooasi odpowiedziała na moje pytanie
raczej ta różnica wynika z tego że Tusia jest bardzo drobna i te piersi mocniej widać bo nasze naturalki tak naprawde "rozlewają" się po implancie i niewiele objętości do niego dodają

---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ----------

Cytat:
hmm..to ja sobie tak robie, tak sama z siebie obmacuje palcami co ja tam mam, wlasnie takie chodzenie palcami - tylko, że ja lekko hihii...nie wiedziałam, że masaż wykonuje
masaz masaż ale taki bardziej pobudzający krązenie niektóre dziewczyny mają zalecane wręcz ugniatanie piersi jak ciasto
Stary 2012-07-25, 23:11   #729
Agatau88
Zakorzenienie

JOASI
ja tez czuje zewn.brzeg, czemu?
Stary 2012-07-25, 23:12   #730
jooasi
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Agatau88 Pokaż wiadomość
KLAUSUSIU
co ja chcę? zasadniczo NIC oprocz tego co napisałam strone wczesniej

No nie wiem gdzie te mililitry u mnie
moze mam inny implant (dzien przed op mialam sen ze dr nie mial 525 i dał mi 300...) moze sie spelnilo

---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ----------

moje chyba tez na zewn.wychodza prawda?
czekaj zaraz zerkne jeszcze raz a czujesz jego brzeg przy macanku?? u mnie odrobine też wychodzą i czasem go czuje a dziś np mam tak luźne cycki że wogóle nic tam wymacać nie mogę jakby wogóle go nie było
Stary 2012-07-25, 23:24   #731
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
czekaj zaraz zerkne jeszcze raz a czujesz jego brzeg przy macanku?? u mnie odrobine też wychodzą i czasem go czuje a dziś np mam tak luźne cycki że wogóle nic tam wymacać nie mogę jakby wogóle go nie było
czuj zewnetrzny brzeg, a jak leze to piersi ida na boki i czuje mocniej.
teraz bylam na usg jak schudlam i pani dr powiedziala ze nie mam NIC tluszczu w piersi, sam gruczol. moze dlatego
choc czułam od razu w sumie...hmm?
Stary 2012-07-25, 23:26   #732
jooasi
Wtajemniczenie

Cytat:
JOASI
ja tez czuje zewn.brzeg, czemu?
zerknęłamsobie , z tego samego powodu co Tusia ociupine wystają za klatke piersiową bokami i brakuje tłuszczyku na ich przykrycie
pod jednym jeszcze pytanko zostawiałam i na szczerą odp liczę łobuziaro
Stary 2012-07-25, 23:29   #733
Agatau88
Zakorzenienie

Joasiu z brodawkami nic nie robiłam i teraz zobaczylam te "blizne". al zobacz jakie ja mam dziwne te brodawki taka bliznowa wlasnie budowa...nie chce z nimi nic robic, jak zdecyduje sie na dziecko bałabym sie ze nie bede mogla karmic a jest takie ryzyko. są krzywe ale chyba tragicznie o nie wyglada...

---------- Dopisano o 23:29 ---------- Poprzedni post napisano o 23:27 ----------

Cytat:
zerknęłamsobie , z tego samego powodu co Tusia ociupine wystają za klatke piersiową bokami i brakuje tłuszczyku na ich przykrycie
pod jednym jeszcze pytanko zostawiałam i na szczerą odp liczę łobuziaro
Odpisalam

Ale dziwne wiesz co bo one od srodka maja miejsce a na zewn. wystaja.
TUSIA jest chyba chudzinka, wiele bardziej szczuplejsza niz ja?
moze mam jakos dziwnie wsadzone za bardzo na boki
Stary 2012-07-25, 23:30   #734
belseno
Zadomowienie

Dziewczyny któraś miała ten model stanika? Co o nim sądzicie?
http://www.tekstylnia.pl/produkt/biu...400_si_953.php
http://www.intymna.pl/s34845,produkt...n=TradeDoubler

Edytowane przez belseno
Czas edycji: 2012-07-25 o 23:32
Stary 2012-07-25, 23:31   #735
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny któraś miała ten model stanika? Co o nim sądzicie?
http://www.tekstylnia.pl/produkt/biu...400_si_953.php
nie bedzie trzymał mocno.
Stary 2012-07-25, 23:37   #736
jooasi
Wtajemniczenie

tak też myślałam bo pewnie byś tu nam napisała one się fajnie naprostowały i wcale nie są krzywe ponad norme, Ty sie za bardzo przyglądasz nie ma tam co ruszać bo szkoda się dodatkowo kaleczyć, nigdy idealnie to nie wyjdzie a za to blizna bedzie

---------- Dopisano o 23:37 ---------- Poprzedni post napisano o 23:33 ----------

Cytat:
oba staniczki to bardziej topy, na później jak najbardziej na teraz za słabe a Triumph ma tylko miseczki A i B więc do kitu. ten drugi właśnie dzis zamówiłam na tej stronie wraz z innym komplecikem
Stary 2012-07-25, 23:39   #737
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
tak też myślałam bo pewnie byś tu nam napisała one się fajnie naprostowały i wcale nie są krzywe ponad norme, Ty sie za bardzo przyglądasz nie ma tam co ruszać bo szkoda się dodatkowo kaleczyć, nigdy idealnie to nie wyjdzie a za to blizna bedzie
Napisalabym jasne, no ja mialabym nie napisac no prosze
a blizn mam dosc, chociazby dlatego nie ruszylabym, a dwa to ew.karmienie dziecka. szkoda mi majstrowac. po co ruszac nikt mi cycków nie mierzy, mi naprawde wystarczy do szczescia zeby blizenki sie zagoily...moze brzmi to dziwnie ale naprawde juz te piersi jakie są niech będą, nawet ten stary fałd przezyje (planuje jak sie zagoi nastrzyknąc go tłuszczem, to byc moze, moj dr mi to proponuje, taką niewielką iloscia zeby sie rozprostował, ale zobacze, to we wrzesniu.)
a z ta budowa gruczolowa pisałam ze mialam usg i ponoc tłuszczu 0
Ale Tusia chyba szczuplejsza niz ja o połowe, co?
Ja mam te cycki jakos krzywo wmontowane ze od srodka daleko a ida na zewn czy co
Stary 2012-07-25, 23:42   #738
jooasi
Wtajemniczenie

Cytat:
Joasiu z brodawkami nic nie robiłam i teraz zobaczylam te "blizne". al zobacz jakie ja mam dziwne te brodawki taka bliznowa wlasnie budowa...nie chce z nimi nic robic, jak zdecyduje sie na dziecko bałabym sie ze nie bede mogla karmic a jest takie ryzyko. są krzywe ale chyba tragicznie o nie wyglada...

---------- Dopisano o 23:29 ---------- Poprzedni post napisano o 23:27 ----------

Odpisalam

Ale dziwne wiesz co bo one od srodka maja miejsce a na zewn. wystaja.
TUSIA jest chyba chudzinka, wiele bardziej szczuplejsza niz ja?
moze mam jakos dziwnie wsadzone za bardzo na boki
Agatka ale implant montuje się tak aby jego środek celował w brodawke, Twoje brodawki szły na zewnątrz więc od środka masz jeszcze miejsce ale bokami już jest ciaśniutko. ze znanych mi lekarzy tylko dr z Czech robi od tego odstępstwo i osadza implanty blisko siebie drugorzędnie same suteczki traktując.
Stary 2012-07-25, 23:45   #739
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
Agatka ale implant montuje się tak aby jego środek celował w brodawke, Twoje brodawki szły na zewnątrz więc od środka masz jeszcze miejsce ale bokami już jest ciaśniutko. ze znanych mi lekarzy tylko dr z Czech robi od tego odstępstwo i osadza implanty blisko siebie drugorzędnie same suteczki traktując.
No to juz nie wiem co lepiej, to w sumie zamontowane mam ok. Musialabym miec mega waski zeby nie szedł na bok, chyba z 5 cm podstawy

Ach jak zwykle niezastąpiona ekipa wyjsnia wszystkie watpliwosci, dziekuje
Stary 2012-07-25, 23:45   #740
jooasi
Wtajemniczenie

Agata Tusia ze swoim 60 pod biustem to tu wszystkie nas przebija w najlepszych czasach tyle nie miałam
Stary 2012-07-25, 23:46   #741
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
Agata Tusia ze swoim 60 pod biustem to tu wszystkie nas przebija w najlepszych czasach tyle nie miałam
E tam jak na CIASNO sie pomierzymy to bedzie
Stary 2012-07-25, 23:50   #742
jooasi
Wtajemniczenie

jakby Ci dr wmontował tak jak ma np Zabulek bliziuteńko siebie implnty to pomyśl w którym miejscu wypadłyby Twoje sutki to by dopiero dziwnie wyglądało

---------- Dopisano o 23:50 ---------- Poprzedni post napisano o 23:48 ----------

Agacia aż tak ciasno nie dam rady bo mi centymetr strzeli mam taki super papierowy z Ikea
Stary 2012-07-25, 23:52   #743
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
jakby Ci dr wmontował tak jak ma np Zabulek bliziuteńko siebie implnty to pomyśl w którym miejscu wypadłyby Twoje sutki to by dopiero dziwnie wyglądało

---------- Dopisano o 23:50 ---------- Poprzedni post napisano o 23:48 ----------

Agacia aż tak ciasno nie dam rady bo mi centymetr strzeli mam taki super papierowy z Ikea
W dole pachowym

Ja mam cm sztywniejszy to sie zaraz scisne
Stary 2012-07-25, 23:58   #744
jooasi
Wtajemniczenie

Cytat:
W dole pachowym

Ja mam cm sztywniejszy to sie zaraz scisne
haaaa czyli doszłyśmy do jedynego słusznego wniosku, że musi być tak jak jest
Stary 2012-07-26, 00:08   #745
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
haaaa czyli doszłyśmy do jedynego słusznego wniosku, że musi być tak jak jest
Dobrze ze jestescie Ty i MYA zawsze doprowadzicie czlowieka do pionu i szczrze powiecie co i jak...i tyle watpliwosci wyjasnicie.
Ja wiem ze u mnie nie jest idealnie, BA nawet nie jest bardzo dobrze, ale nie oczekuje tego. Chcialam wiedziec czy jest lepiej? Czy moze gorzej? Na tej zasadzie. moze byc jako tako byle nie fatalnie
Wy to jestescie cud baby
Stary 2012-07-26, 00:11   #746
belseno
Zadomowienie

Cytat:
oba staniczki to bardziej topy, na później jak najbardziej na teraz za słabe a Triumph ma tylko miseczki A i B więc do kitu. ten drugi właśnie dzis zamówiłam na tej stronie wraz z innym komplecikem
oo to super Przetestujesz go dla nas
jooasi czyli ja narazie moge w doktorowym w Trophy N - ( juz zakupiony) w Mamabel i tyle? Ten Triaction Energy jakoś mi się nie podoba, wydaje mi się że on taki mocno zbudowany do letnich ciuchów

Edytowane przez belseno
Czas edycji: 2012-07-26 o 00:14
Stary 2012-07-26, 00:23   #747
jooasi
Wtajemniczenie

belseno no niestety wybór jest niewielki jest tych sportowców troche na allegro ale wszystko zabudowane mocno, ja kupowałam rózne ale tylko ten Trophy mi pasuje. wcześniej nosiłam Energy N bo miałam uciskac piersi, Tobie nie polecam do codziennego noszenia jest bardzo mocny i pod nim raczej tkaneczka budować się nie będzie, za to na przyszłość do sportu jak najbardziej, wszystko zniesie i cycki się nie ruszą.
Stary 2012-07-26, 00:27   #748
Agatau88
Zakorzenienie

GWENDOLINKO
Twoje komentarze widziałam, rowniez bardzo Ci dziekuje bo Ty tez znasz mnie od poczatku i coś tam widzisz jak to sie zmienia.
Nie lubie dawac zdjec, cala jestem niefotogeniczna chyba...
no ale dałam juz, jakby nie było...
i dziekuje za opinie. schudłam troszke nieduzo ale jednak troche, na czym niestety skora też straciła...no ale moze jakos to bedzie, musi byc głowa do gory, pierś do przodu
Stary 2012-07-26, 00:28   #749
gwendolinka
Zadomowienie

Cytat:
Hardcorowcu ja na razie tylko widze Twoją buzie szeroko otwartą na filmiku bo mi niedobry komputer fonie odebrał i nie umiem sobie naprawić ale jak tak będziesz się darła przy tych kosmicznych podbojach to jak nic głos stracisz pierwszy od cycków
nurkować wiem, że można tak normalnie, nie można schodzić na bardzo duże głębokości ale tego chyba robić nie chcesz no i wtedy japy nie można otwierać

---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ----------

na linie bym nie skoczyła bo tam w pewnym momencie następuję takie szrpnięcie silnie, to może być niefajne dla cycków ale spadachron chyba od Twoich rolek straszniejszy nie jest, to za motorówką to całkiem lajtowe, widziałam w Bułgarii, delikatnie Cie potem do wody sprowadzają albo na łódź od razu

---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:41 ----------

oglądam sobie Ciebie w całej krasie na fb nie tylko od strony cycków i mogę się Tobie oświadczyć
dobrze ze zdjęcia oglądałaś, a nie czytalałaś te głupoty w postach
bo byś zmieniła zdanie

A no widziiiiiiisz! Fonia tam robila wrazenie wieksze chyba niz sam obraz
Mozemy stworzyć związek partnerski tylko nie wiem co na to twój mąż. Ja akceptuje zalegalizowane zwiazki, a stad do holandii kawałek jest...

---------- Dopisano o 00:28 ---------- Poprzedni post napisano o 00:27 ----------

Cytat:
GWENDOLINKO
Twoje komentarze widziałam, rowniez bardzo Ci dziekuje bo Ty tez znasz mnie od poczatku i coś tam widzisz jak to sie zmienia.
Nie lubie dawac zdjec, cala jestem niefotogeniczna chyba...
no ale dałam juz, jakby nie było...
i dziekuje za opinie. schudłam troszke nieduzo ale jednak troche, na czym niestety skora też straciła...no ale moze jakos to bedzie, musi byc głowa do gory, pierś do przodu
smaruj się kremami skora się "wciągnie" nawilzy itp , młoda jestes znowu tez jakiejś wiszacej nie masz... można chyba bez problemu ujedrnic

- 18.04.2011 Dr ES
325 Hp ESy florESy (.)(.)
gwendolinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-26, 00:30   #750
Agatau88
Zakorzenienie

Dziewczynki ja lece, dzis imieniny taty i zjadłam lody, sliwki w czekoladzie, chyba z 1o i ciasto......a bylam na takiej pieknej diecie i szlag ją trafił...ech:/
buźka

---------- Dopisano o 00:30 ---------- Poprzedni post napisano o 00:28 ----------

Cytat:
Napisane przez gwendolinka Pokaż wiadomość

smaruj się kremami skora się "wciągnie" nawilzy itp , młoda jestes znowu tez jakiejś wiszacej nie masz... można chyba bez problemu ujedrnic
Moze jakieś kremy cos tam pomoga...troszkę z endermologii skorzystam... wiesz co ja mam skora atopową, problemowa, wszystkie zylki pajączki widać, no wszystko, jest cienka przez co łatwo traci kolagen, takie juz uroki i tyle. Walczyc nadmiernie ztym nie bede. Jasne ze endermologia, kremiki, masaze...ale nie przeskoczę sama siebie, wiesz co mam na mysli, nie bede sie tym dołowac.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości