|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1771 | ||||
|
Zadomowienie
|
Dot.: III trymestr już nam leci, rosną w siłę nasze dzieci! Mamy wrześniowo-październ
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Mi w sumie teraz też zlecił po całej tabl.fenka,ale 3x1 ,wcześniej miałam 4x1/2 ale ze względu na twardy brzuch jak kazał mi go odstawić. Trzymam kciuki,byś jeszcze wytrzymała z Melą w brzuchu! Dobranoc.Pa!
Często, aby stało się to, czego pragniemy, trzeba tylko przestać robić to, co robimy... Edytowane przez Katee27 Czas edycji: 2012-07-25 o 22:52 |
||||
|
|
|
#1772 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: III trymestr już nam leci, rosną w siłę nasze dzieci! Mamy wrześniowo-październ
kraven
chlop mi wzial aparat w trase a moim telefonem to wyglada zle. ale jest to troszke luszczace sie i troszke swiecace |
|
|
|
#1773 |
|
Zakorzenienie
|
Ok zaraz się tym zajmę.
|
#1774 |
|
Zakorzenienie
|
moze tu lepszej jakosci
|
|
|
|
#1775 |
|
Zakorzenienie
|
dodam ze malego to nie boli,nie swedzi ani nie piecze
---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ---------- i oprocz tego przepisalam jeszcze calcium w syropie. 5ml x 2 dziennie. ja przepraszam ze tak mecze,ale nikt mi nie potrafi pomoc,nawet lekarz specjalista dodam jeszcze ze po tej masci BEDICORT mu sie pogorszylo |
|
|
|
#1776 |
|
Zakorzenienie
|
Zielona zrobiłam jak pisała teraz czekam na odpowiedz. Jak coś to dam znać.
Dobranoc dziewczynki
|
#1777 |
|
Zakorzenienie
|
a jeszcze jedno czy morfologia musi byc na czczo?
|
|
|
|
#1778 |
|
Zadomowienie
|
no to się dziewczyny u Was dzieje... przeczytałam w expersowym tempie
katee walcz o tą 6, ja mam martwą 6 i strasznie mi się przydaje, to jest chyba najbardziej używany ząb. nawet nie ma tu o czym rozmawiać... mąż Ci potem zęba nie odda, a one są jedne na całe życie. mój mąż jest nieprzejednany w tej kwestii, zęby to dla niego priorytet. jak bym nie chciała iść, to by mnie sam zawiózł. nie ma gadki ![]() kasiam ale Ci fajnie. zazdroszczę Ci tej koali, tak pozytywnie ![]() zjadłam jogurt i Maja się rozpycha strasznie, wszędzie na brzuchu mam wystające kulki i słysze czasem takie pluskanie w środku. co to jest??---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:30 ---------- nie, nie musi
|
#1780 |
|
Zadomowienie
|
witam sie raniutko
![]() co chwile sie budzilam w nocy,chyba 5 razy siku i suszylo mnie strasznie-1,5l wody wypilam...no i juz pospane.a do tego jakas glodna juz jestem![]() my dzis juz 36 tydzien zaczynamy a to juz 9 miesiac,co nie??? wiec soczek dla wszystkich z tej okazjii buziaki dla Sojki i jej Zosieńki ide poszperac w lodówce
|
#1781 | |||||
|
Zakorzenienie
|
u mnie zachmurzyło się cosik ale ogólnie tak fajnusio chłodnawo ![]() Cytat:
aga ja na czczo miałam coś około 90 po 1 h chyba 108 a później po 2h 116 tak myślę czemu moja ginka nie panikowała skoro powinno po 2h maleć? yy nie chce się nakręcać więc nie nakręcam, tak ? Cytat:
kurcze zielona ja bym poszła do innego lekarza nie no masakra ... tule i wierze że to nie to Cytat:
ja jestem bez dzieci padnięta ... wczoraj po 19 się położyłam i dzisiaj wstałam jak mąż do pracy wstawał szok Cytat:
Dam znać na pewno a jakie wskazówki dostałaś? podziel się nimi! czy w pyskowicach też można prywatną położną opłacić?? ---------- Dopisano o 05:46 ---------- Poprzedni post napisano o 05:41 ---------- colds ja miałam 2 tyg temu coś około 28 mm teraz pewnie jest krótsza znowu ale dzisiaj się dowiem co i jak .. moja ginka ostro nastawia się na ten 36t aby mi fenka odstawić boje się jak cholera bo pewnie urodzę Dusię przed czasem ehhh .. no ale nie stresuj się teraz odpoczywaj, bierz leki i trzymaj zaciśnięte nogi dobrze? Cytat:
pięknie to brzmi ...za miesiąc pewnie będziemy dzieciaczki już witać ehh super super !!!! musze kupić kocyk grubszy i kombinezonik jeszcze jeden
|
|
#1782 |
|
Zadomowienie
|
no,zjadlam 3 banany i moge polezec jeszcze
![]() jak ja nie lubie tak wczesnie wstawac
|
#1783 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja zjadłam tosta z szynką i ogórkiem mniam ---------- Dopisano o 06:47 ---------- Poprzedni post napisano o 06:05 ---------- Iwcia a jak tam wiesz co ??? udało się czy sprzątnęli CI ?????
|
|
#1784 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć.
Ale mnie skurcze nog dzisiaj w nocy dopadły. Cały czas bolą
|
#1785 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() my wstaliśmy dzisiaj o 6 i sloneczko juz swieci ![]() oby tylko niie upal ![]() dzisiaj jest Anny to nie pamiętam ile ich tu mamy ale jak jest jakaś co obchodzi dzisiaj ze mną to Wszystkiego co Najlepsze ![]() Konczi spokojnie kochana,donosisz pięknie ![]() Sandra gratulacje kochana to juz prawie finisz ![]() A ja mysle co by tu zjesc
|
|
|
|
#1786 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wszystkiego najlepszego Aniu u mnie dzis 33 st.zapowiadali,wiec sie nie wynurzam z domu ani na krok
|
|
#1787 |
|
Zakorzenienie
|
Witam z rana
![]() nie wyspałam się straszenie, bo mała po nocnym siusianiu zrobiła sobie ponad 2h imprezę w brzuchu od 2 w nocy do 4h nie spałam i jestem pół przytomna wstawiłam właśnie kolejną pralkę z dziecinnymi ubrankami, przygotuję sobie śnaidanko i zmykam poczytać co tam wczoraj popołudniu naskrobałyście
|
#1788 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dobry, dobry
![]() TŻ znowu uciekł mi w trasę do Holandii, więc dzisiaj na nogach już po 5 byliśmy.W dodatku noc miałam kiepską, bo chyba 3 razy wstawałam w tak krótkim czasie, że jestem nieżywa, a na 10:30 idę na troszkę do pracy. Poza tym ciągle odczuwam to dziwne ciągnięcie od żeber w dół. Kiedyś miałam tak tylko wieczorami po ciężkim dniu, a teraz już budzę się z tymi "zakwasami" Martwi mnie to bardzo. Nie wiem czy to mięśnie po prostu się naciągają pod wpływem ciężaru brzucha, czy co? Czy powinnam na to łykać nospę? ![]() Cytat:
Cytat:
Podawałam swój numer i ostatnio przed wizytą chciałam awaryjnie sobie wklepać kilka Waszych numerów, a nie mogłam tego na mailu znaleźć ![]() Colds spokojnie słońce Cytat:
ANTOŚ 28.10.2012 Edytowane przez Dearlie Czas edycji: 2012-07-26 o 07:47 |
|||
|
|
|
#1789 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do pulsu to ja też mam wysoki ale wiem, że to ze względu na fenka i moje leki tarczycowe ![]() almariel mi się dla chłopca bardzo podobało imię Tymon ale mężul wybrał Tadzia no ale będzie raczej Jagoda chyba, że w poniedziałek podczas usg okaże się Tadziemkatiem no teraz to już więcej jest Inez niż kiedyś, chociaż pierwsza Inez w moim mieście urodziła się w latach 70' ![]() weronika a nie możecie zrobić tych deseczek i wkręcić do tej komody? Mi teściu robi całą komodę z przewijakiem od podstaw bo zawartość tzn materacyk taki usztywniany można kupić. Wiem, że jest w tesco i piszę, że jest on na łóżeczko lub komodę![]() dearlie to dobrze, że wyjaśniło się z tą glukozą ![]() aga_ton jak ja wpadłam na imię Lena to moja mama tak samo zdrobniała Lenia, a nawet Leosia wczoraj się go pytam wkurzona czy w końcu ta Jagoda czy Angelika, to powiedział, że w brzuszku jest Jagodzia ja mu mówię, że jak już to Jagódka, to mi na to, że Jagodzia też może być. Pewnie i nawet Jagodziankacolds niestety nie pomogę, bo nie wiem ile obecnie mierzy moja szyjka w szpitalu mi jej nie mierzyli tylko powiedzieli, ze jest obkurczona i wygładzona ale nie skrócona to był wtedy 28 tc, na wizycie w 30 gin. powiedział to samo, nie wiem zatem o co kaman fenka biorę 6x0,5tablsandra ![]() i zazdroszczę Ci! Też chcę już 36 tydzień!![]() wszystkiego naj dla dzisiejszych solenizantek
|
|
#1790 |
|
Zadomowienie
|
hejka
wSZYSTKIEGO NAJ DLA WSZYSTKICH ANEK U MNIE JAK NARAZIE PRZYJEMNIE NA DWORZE LECE ZARAZ PO OGORKI W POLE BO MAM JESZCZE SAŁATKE ZROBIC ![]() A TAKA JESTEM PADNIETA..... sANDRA GRATULACJE JUZ 9 MIESIAC AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA JAK TO SZYBKO LECI
tak - na zwsze 30,09,2012 30.03.2016 Edytowane przez kajaja Czas edycji: 2012-07-26 o 07:59 |
|
|
|
#1791 |
|
Zakorzenienie
|
czuje sie taka wypluta dzis,poszlam ok.1 spac i wstalam o 7 bo kalezanka przyniosla mi rano pojemnik na siuśki malego i czuje sie tak bardzo zmieta. Jeszcze moj syn urzedował tak do pozna ze mna to niewiem o ktorej sie obudzi,ale mysle ze go sciagne z wyrka ok.9 i szybko go umyje i pojdziemy pobrac ta krew i od razu pojde do internisty zapytac sie o ten toczen czy jest to mozliwe.
|
|
|
|
#1792 |
|
Wtajemniczenie
|
Spróbuj odstawić. Być może uczula Cie ta powłoczka. U mnie w każdym razie problem zniknął.
Katee ja też nie miałam i już nie będę mieć glukozy. Mojemu ginkowi wystarczył wywiad, glukoza z morfologii i dodatkowo z palca, ale nie na czczo. I wyszło tak mało, że obciążenia nie muszę robić. Wszystkim Aniom dużo zdrówka Sandra to ![]() Na 9:30 mam fryzjera. W końcu pokryje mi tą siwiznę ![]() Zielona trzymam kciuki by to nie było nic poważnego. |
|
|
|
#1793 | |||
|
Zakorzenienie
|
Hej mamuśki
ale słonko od samego rana grzeje ...Colds spokojnie ... Tobie to akurat już dużo do rozwiązania nie zostało ale oby maleńka siedziała jak najdłużej w brzuszku nerwami to sprawy nie polepszysz. Cytat:
dziewczyny gratki ale ten czas szybko leci ... a u Was to już szczególnie ![]() Oj ![]() Cytat:
Cytat:
może Tż coś wymyśli bo ta drewniana nakładka kosztuje ponad 100 zł a kupno kilku desek i ich zbicie powinno wyjść taniej.zielona Trzymam kciuki żeby to nie było nic poważnego
Jaśko Edytowane przez weronika_91 Czas edycji: 2012-07-26 o 08:51 |
|||
|
|
|
#1794 |
|
Wtajemniczenie
|
dzien dobry
u mnie popadalo w nocy a dzis od rana znowu duchota ![]() nie lubie rannych zmian meza, wstaje o 4.30 i ja juz dalej spac nie moge ![]() Zielona mam nadzieje ze wkoncu pomoga Twojemu synkowi, biedne malenstwo:glaszcze: Colds , ja niestety tez nie pomoge, nie wiem ile ma moja szyjka, za kazdym razem ginek tylko mowi ze wszystko ok i jest pozamykana ![]() Anusia wszystkiego najlepszego dla Ciebie z okazji imienien i dla naszych innych Anuś rowniez katiem wlasnie tak zrobilam- odstawilam sandra gratki za 9 miesiac rozpoczety ![]() ide jakies sniadanko wszamac
|
|
|
|
#1795 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieki za kciuki
|
|
|
|
#1796 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zaczynając od naprawy samochodów, poprzez remonty,stolarkę, a kończąc na szyciu i gotowaniu
|
|
#1797 |
|
Zakorzenienie
|
Zielona czekam na relacje
i trzymam kciuki za bezbolesne badanka![]() U mnie dzisiaj zapowiadaja pochmurno i 26 stopni czyli nie powinno byc goraco,ale slonko swieci.
|
|
|
|
#1798 |
|
Zakorzenienie
|
Ja również życzę wszystkim wątkowym Annom dużo, dużo szczęścia oraz spełnienia marzeń!!!
Czy ktoś mógłby odpowiedzieć na pytanie w sprawie kontaktów?
|
#1799 |
|
Zakorzenienie
|
wysłałam Ci Dearlie na priva
|
#1800 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zresztą nie tylko ona ![]() Nie wiem czy Wam mówiłam ale Jaśko będzie miał po mamusi czerwone śpioszki z miki i powiem Wam że są w bardzo dobrym stanie hehe
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:39.

Nie mam siły.. 
Jestem żonką

pięknie to brzmi ...

Czy powinnam na to łykać nospę? 

nerwami to sprawy nie polepszysz.