III trymestr już nam leci, rosną w siłę nasze dzieci! Mamy wrześniowo-październikowe - Strona 60 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-25, 22:43   #1771
Katee27
Zadomowienie

Dot.: III trymestr już nam leci, rosną w siłę nasze dzieci! Mamy wrześniowo-październ

Cytat:
Napisane przez zielona1911 Pokaż wiadomość
a co do mojego synka do dermatolog sama niewie co mu jest postawila 2 diagnozy mianowicie poparzenie sloneczne albo toczeń wlasnie,ale to drugie to jest dosc powazne i mam nadzieje ze to nie to.
ale doktorka,ja pierdzielemam nadzieję,że to nic poważnego

Cytat:
Napisane przez Asiuulka89 Pokaż wiadomość
Co do zębów ja jestem pięknym przykładem jak można powoli tracić zęby z pwooduy ich nie leczenia. Ja paniecznie boje sie dentysty, więc po częsci to jest przyczyna mojego nie chodzenia.. mi już brakuje 5 zebow i po ciazy pozbede sie kolejnych 2 i już postanowiłąm ze choćby nie wiem co zaczynam je wkoncu leczyc jak wylecze musze zrobic implanty jakies 3 tys na jednego a mysle ze u mnie 2 beda na pewno (7) a miedzy 7 a 5 bede wstawiac mosty bo 6 tez mi brakuje także nie ma zartów z zebami ja jestem mloda a juz mam takie braki a to tylko i wylacznie moja wina i gdybym mogla cofnac czAS napewno wyleczylabym je przed moja poierwsza ciaza!!!!
Nie pocieszam się Twoim przykładem,bo to bybyło podłe,szczerze współczuję.Choć jak to czytam to już wolę tą kase przeznaczyć na leczenie niż implanty,bo o nich to bym mogła pomarzyć...

Cytat:
Dearlie
nic nie mowila o alegrii.tylko postawila te 2 diagnozy,a ja jak czytam o tym toczniu to mi sie wlos na glowie jezy ze to jest smiertelna choroba. Niewiem co mam robic,przeciez nie bede czekac bo samo smarowanie choroby zapewne nie wyleczy. Mysle zeby zrobic jutro malemu morfologie i mocz tylko niewiem czy moge dac do sloiczka wygotowanego bo nie mam tego pojemnika a zalezy mi bardzo na czasie
Ja pamiętam kiedyś można było i do słoiczka,nie wiem jak teraz.Bardzo współczuję Ci kochana tych przeżyć,oby nie potwierdziła się ta straszna diagnoza

Cytat:
Napisane przez colds Pokaż wiadomość
Witam późnym wieczorem
Chciałam nadrobić i w sumie pocytowałam, poodpisywałam.. Ale wszystko skasowałam Nie mam siły..

Jak byście mogły.. W którym tygodniu jesteście i ile mm ma wasza szyjka????

Bo mi znowu Doktorek zwiększył dawkę fenka.. Mam brać 8razy na dobę po całej.. W piątek na ktg i jak będą skurcze to wtedy telefon i kładziemy na oddział. Jeżeli nie będzie to widzimy się na oddziale w czwartek za tydzień na wszystkie badania..
No i ja mam skończone 34tygodnie+kilka dni, a moja szyjka ma 18mm..
Jutro zacznę 33tydz.szyjka 42,tzn.tyle miała jak byłam w szpitalu w 30tyg.a wcześniej ręcznie jak mnie badał ordynator gin. stwierdził,że krótka 15mm i miałam zlecone usg dopochwowe,a już zaczęłam schizować,ze będą mi szew zakładać,czy ten krążek.Teraz w pon.na wizycie badał mnie mój gin ręcznie i powiedział,że szyjka w porządku i zamknięta.
Mi w sumie teraz też zlecił po całej tabl.fenka,ale 3x1 ,wcześniej miałam 4x1/2 ale ze względu na twardy brzuch jak kazał mi go odstawić.
Trzymam kciuki,byś jeszcze wytrzymała z Melą w brzuchu!

Dobranoc.Pa!

Często, aby stało się to, czego pragniemy, trzeba tylko przestać robić to, co robimy...

Edytowane przez Katee27
Czas edycji: 2012-07-25 o 22:52
Katee27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-25, 22:59   #1772
zielona1911
Zakorzenienie

Dot.: III trymestr już nam leci, rosną w siłę nasze dzieci! Mamy wrześniowo-październ

kraven
chlop mi wzial aparat w trase a moim telefonem to wyglada zle. ale jest to troszke luszczace sie i troszke swiecace
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0603.jpg (82,4 KB, 34 załadowań)
zielona1911 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-25, 23:02   #1773
kraven
Zakorzenienie

Ok zaraz się tym zajmę.

Jestem żonką

Dwa szczęścia:
Jaś - 08.11.2012
Hania - 06.11.2015
kraven jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-25, 23:05   #1774
zielona1911
Zakorzenienie

moze tu lepszej jakosci
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0609.jpg (91,2 KB, 26 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0611.jpg (68,4 KB, 19 załadowań)
Stary 2012-07-25, 23:09   #1775
zielona1911
Zakorzenienie

dodam ze malego to nie boli,nie swedzi ani nie piecze

---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ----------

i oprocz tego przepisalam jeszcze calcium w syropie. 5ml x 2 dziennie.
ja przepraszam ze tak mecze,ale nikt mi nie potrafi pomoc,nawet lekarz specjalista
dodam jeszcze ze po tej masci BEDICORT mu sie pogorszylo
Stary 2012-07-25, 23:12   #1776
kraven
Zakorzenienie

Zielona zrobiłam jak pisała teraz czekam na odpowiedz. Jak coś to dam znać.

Dobranoc dziewczynki

Jestem żonką

Dwa szczęścia:
Jaś - 08.11.2012
Hania - 06.11.2015
Stary 2012-07-25, 23:13   #1777
zielona1911
Zakorzenienie

a jeszcze jedno czy morfologia musi byc na czczo?
Stary 2012-07-25, 23:32   #1778
m_moni
Zadomowienie

no to się dziewczyny u Was dzieje... przeczytałam w expersowym tempie

katee walcz o tą 6, ja mam martwą 6 i strasznie mi się przydaje, to jest chyba najbardziej używany ząb. nawet nie ma tu o czym rozmawiać... mąż Ci potem zęba nie odda, a one są jedne na całe życie.
mój mąż jest nieprzejednany w tej kwestii, zęby to dla niego priorytet. jak bym nie chciała iść, to by mnie sam zawiózł. nie ma gadki

kasiam ale Ci fajnie. zazdroszczę Ci tej koali, tak pozytywnie

zjadłam jogurt i Maja się rozpycha strasznie, wszędzie na brzuchu mam wystające kulki i słysze czasem takie pluskanie w środku. co to jest??

---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:30 ----------

Cytat:
a jeszcze jedno czy morfologia musi byc na czczo?
nie, nie musi
m_moni jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-25, 23:58   #1779
colds
Zakorzenienie

Tak denerwuje tą szyjką, normalnie ryczeć mi się chce.. Nic więcej
Stary 2012-07-26, 05:27   #1780
sandra23s
Zadomowienie

witam sie raniutko
co chwile sie budzilam w nocy,chyba 5 razy siku i suszylo mnie strasznie-1,5l wody wypilam...no i juz pospane.a do tego jakas glodna juz jestem
my dzis juz 36 tydzien zaczynamy a to juz 9 miesiac,co nie???wiec soczek dla wszystkich z tej okazji
i buziaki dla Sojki i jej Zosieńki

ide poszperac w lodówce

Wiktor 1.09.2007,g.9:10,3600g 54cm

Pola 5.09.2012, g.0:03,4090g 53cm
sandra23s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-26, 05:46   #1781
Konczita
Zakorzenienie

dzień dobry - miłego dnia życzę
u mnie zachmurzyło się cosik ale ogólnie tak fajnusio chłodnawo

Cytat:
Napisane przez aga_ton Pokaż wiadomość
dzięki dziewczyny za odzew, w takim razie u mnie wraz dupa bo po 2 godz wynik miałam 159, więc przekroczony. ale dla własnego spokoju powtórzę to badanie.. a tak mi się nie chce...

Konczita, a ile miałaś dla porównania po 1 godzinie?
:

aga ja na czczo miałam coś około 90 po 1 h chyba 108 a później po 2h 116
tak myślę czemu moja ginka nie panikowała skoro powinno po 2h maleć? yy nie chce się nakręcać więc nie nakręcam, tak ?

Cytat:
kasiam
no wlasnie nic nie powiedziala co mam robic dalej i zostawila mnie sama z tym wszystkim. Podobno przy tej chorobie morfologia wychodzi zle,a jak sie okarze ze wszystko ok to jej chyba skopie du.pe za te nerwy,bo jak ja czytam co to toczen to mam dosc,ze ludzie zyja z tym od 5 do 20 lat jezeli choroba nie zaatakuje narzadow wewnetrzych i jak mam nie panikowac?

kurcze zielona ja bym poszła do innego lekarza nie no masakra ... tule i wierze że to nie to

Cytat:
Napisane przez muminek88 Pokaż wiadomość
tak,tym bardziej ze od poniedzialku wakqcje i upal.Przy malych nie da sie ponudzic,czy odpoczas
:

ja jestem bez dzieci padnięta ... wczoraj po 19 się położyłam i dzisiaj wstałam jak mąż do pracy wstawał szok

Cytat:
Napisane przez Bafi@Home Pokaż wiadomość
Konczi koniecznie daj znać jak ci te szpitale się widzą ja 100% Pyskowice blisko i sprawdzone jak dla mnie

U mnie zaczęło się wsio o 3 w nocy 26.X urodziłam 27.X o 1:50 - ale fakt przyznam się bez bicia wszystkie skurczybyki prze-oddychałam w domu pamiętam, że o 21 rwało jak diabli, to telefonik do położnej pytanko i dała wskazówkę wytrzymałam do 23.20 i poleciało życzę sobie takiego porodu przy drugim ale się obaczy.

Dam znać na pewno
a jakie wskazówki dostałaś? podziel się nimi!
czy w pyskowicach też można prywatną położną opłacić??

---------- Dopisano o 05:46 ---------- Poprzedni post napisano o 05:41 ----------

Cytat:
colds ja miałam 2 tyg temu coś około 28 mm teraz pewnie jest krótsza znowu ale dzisiaj się dowiem co i jak .. moja ginka ostro nastawia się na ten 36t aby mi fenka odstawić boje się jak cholera bo pewnie urodzę Dusię przed czasem ehhh .. no ale nie stresuj się teraz odpoczywaj, bierz leki i trzymaj zaciśnięte nogi dobrze?

Cytat:
Napisane przez sandra23s Pokaż wiadomość
witam sie raniutko
co chwile sie budzilam w nocy,chyba 5 razy siku i suszylo mnie strasznie-1,5l wody wypilam...no i juz pospane.a do tego jakas glodna juz jestem
my dzis juz 36 tydzien zaczynamy a to juz 9 miesiac,co nie???wiec soczek dla wszystkich z tej okazji

ide poszperac w lodówce

a więc gratki pięknie to brzmi ...
za miesiąc pewnie będziemy dzieciaczki już witać ehh super super !!!!

musze kupić kocyk grubszy i kombinezonik jeszcze jeden
13.08.2012 godz 15:01
2532g i 50 cm naszej miłości
[*] .. dzieli nas już tylko czas ...
Konczita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-26, 05:59   #1782
sandra23s
Zadomowienie

no,zjadlam 3 banany i moge polezec jeszcze
jak ja nie lubie tak wczesnie wstawac

Stary 2012-07-26, 06:47   #1783
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:
no,zjadlam 3 banany i moge polezec jeszcze
jak ja nie lubie tak wczesnie wstawac

ja zjadłam tosta z szynką i ogórkiem mniam

---------- Dopisano o 06:47 ---------- Poprzedni post napisano o 06:05 ----------

Iwcia a jak tam wiesz co ??? udało się czy sprzątnęli CI ?????
13.08.2012 godz 15:01
2532g i 50 cm naszej miłości
[*] .. dzieli nas już tylko czas ...
Konczita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-26, 06:58   #1784
kraven
Zakorzenienie

Cześć.
Ale mnie skurcze nog dzisiaj w nocy dopadły. Cały czas bolą

Jestem żonką

Dwa szczęścia:
Jaś - 08.11.2012
Hania - 06.11.2015
Stary 2012-07-26, 06:59   #1785
Anusia479
Zakorzenienie

GG do Anusia479

Dzień dobry

my wstaliśmy dzisiaj o 6 i sloneczko juz swieci
oby tylko niie upal

dzisiaj jest Anny to nie pamiętam ile ich tu mamy ale jak jest jakaś co obchodzi dzisiaj ze mną to Wszystkiego co Najlepsze

Konczi spokojnie kochana,donosisz pięknie

Sandra gratulacje kochana to juz prawie finisz

A ja mysle co by tu zjesc

Gracjanek

Fabianek
Anusia479 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-26, 07:06   #1786
sandra23s
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Anusia479 Pokaż wiadomość
Dzień dobry

my wstaliśmy dzisiaj o 6 i sloneczko juz swieci
oby tylko niie upal

dzisiaj jest Anny to nie pamiętam ile ich tu mamy ale jak jest jakaś co obchodzi dzisiaj ze mną to Wszystkiego co Najlepsze

Konczi spokojnie kochana,donosisz pięknie

Sandra gratulacje kochana to juz prawie finisz

A ja mysle co by tu zjesc

wszystkiego najlepszego Aniu

u mnie dzis 33 st.zapowiadali,wiec sie nie wynurzam z domu ani na krok

Stary 2012-07-26, 07:21   #1787
angel166
Zakorzenienie

Witam z rana

nie wyspałam się straszenie, bo mała po nocnym siusianiu zrobiła sobie ponad 2h imprezę w brzuchu od 2 w nocy do 4h nie spałam i jestem pół przytomna wstawiłam właśnie kolejną pralkę z dziecinnymi ubrankami, przygotuję sobie śnaidanko i zmykam poczytać co tam wczoraj popołudniu naskrobałyście

Jagódka
angel166 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-26, 07:40   #1788
Dearlie
Zakorzenienie

Dobry, dobry

TŻ znowu uciekł mi w trasę do Holandii, więc dzisiaj na nogach już po 5 byliśmy.W dodatku noc miałam kiepską, bo chyba 3 razy wstawałam w tak krótkim czasie, że jestem nieżywa, a na 10:30 idę na troszkę do pracy.

Poza tym ciągle odczuwam to dziwne ciągnięcie od żeber w dół. Kiedyś miałam tak tylko wieczorami po ciężkim dniu, a teraz już budzę się z tymi "zakwasami" Martwi mnie to bardzo. Nie wiem czy to mięśnie po prostu się naciągają pod wpływem ciężaru brzucha, czy co? Czy powinnam na to łykać nospę?

Cytat:
kasiam
no wlasnie nic nie powiedziala co mam robic dalej i zostawila mnie sama z tym wszystkim. Podobno przy tej chorobie morfologia wychodzi zle,a jak sie okarze ze wszystko ok to jej chyba skopie du.pe za te nerwy,bo jak ja czytam co to toczen to mam dosc,ze ludzie zyja z tym od 5 do 20 lat jezeli choroba nie zaatakuje narzadow wewnetrzych i jak mam nie panikowac?
Kochana zrób te badania, choć dla właśnego spokoju ducha. Trzymam za Was kciuki!

Cytat:

Agaton tak patrzylam na kontakty i z jakiego Ty woj jestes? Bo w moim jest taka miejscowosc
Mamcie powiedzcie mi proszę gdzie ja mogę znaleźć te kontakty? Podawałam swój numer i ostatnio przed wizytą chciałam awaryjnie sobie wklepać kilka Waszych numerów, a nie mogłam tego na mailu znaleźć

Cytat:
Colds spokojnie słońce Wiem, że łatwo mi mówić, ale stres w tym momencie Wam nie sprzyja. Poza tym pomyśl, że Mela już z każdym dniem jest co raz starsza i większa, więc jakiekolwiek ryzyko, nawet jak się pospieszy na drugą stronę, spada z minuty na minutę. Oczywiście trzymam kciuki, aby siedziała w brzuszku jak najdłużej!

Cytat:
witam sie raniutko

ide poszperac w lodówce
Gratuluję!!!!

Edytowane przez Dearlie
Czas edycji: 2012-07-26 o 07:47
Dearlie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-26, 07:48   #1789
angel166
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Coco_Blanco Pokaż wiadomość
U mnie jest bardzo podobnie. Dodatkowo moja dzidzia lubi sobie poszaleć w nocy
hehe no a ja się ostatnio jeszcze cieszyłam, że mała w nocy nie szaleje - do dziś
co do pulsu to ja też mam wysoki ale wiem, że to ze względu na fenka i moje leki tarczycowe

almariel mi się dla chłopca bardzo podobało imię Tymon ale mężul wybrał Tadzia no ale będzie raczej Jagoda chyba, że w poniedziałek podczas usg okaże się Tadziem

katiem no teraz to już więcej jest Inez niż kiedyś, chociaż pierwsza Inez w moim mieście urodziła się w latach 70'

weronika a nie możecie zrobić tych deseczek i wkręcić do tej komody? Mi teściu robi całą komodę z przewijakiem od podstaw bo zawartość tzn materacyk taki usztywniany można kupić. Wiem, że jest w tesco i piszę, że jest on na łóżeczko lub komodę

dearlie to dobrze, że wyjaśniło się z tą glukozą

aga_ton jak ja wpadłam na imię Lena to moja mama tak samo zdrobniała Lenia, a nawet Leosia no ale powybierać to ja sobie mogłam gacie, a nie imię dla maleństwa przy moim mężulu
wczoraj się go pytam wkurzona czy w końcu ta Jagoda czy Angelika, to powiedział, że w brzuszku jest Jagodzia ja mu mówię, że jak już to Jagódka, to mi na to, że Jagodzia też może być. Pewnie i nawet Jagodzianka

colds niestety nie pomogę, bo nie wiem ile obecnie mierzy moja szyjka w szpitalu mi jej nie mierzyli tylko powiedzieli, ze jest obkurczona i wygładzona ale nie skrócona to był wtedy 28 tc, na wizycie w 30 gin. powiedział to samo, nie wiem zatem o co kaman fenka biorę 6x0,5tabl

sandra i zazdroszczę Ci! Też chcę już 36 tydzień!

wszystkiego naj dla dzisiejszych solenizantek Aniu

Jagódka
Stary 2012-07-26, 07:57   #1790
kajaja
Zadomowienie

hejka
wSZYSTKIEGO NAJ DLA WSZYSTKICH ANEK

U MNIE JAK NARAZIE PRZYJEMNIE NA DWORZE LECE ZARAZ PO OGORKI W POLE BO MAM JESZCZE SAŁATKE ZROBIC

A TAKA JESTEM PADNIETA.....

sANDRA GRATULACJE JUZ 9 MIESIAC AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA JAK TO SZYBKO LECI
30.03.2016 Antek Fabian

Edytowane przez kajaja
Czas edycji: 2012-07-26 o 07:59
kajaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-26, 08:18   #1791
zielona1911
Zakorzenienie

czuje sie taka wypluta dzis,poszlam ok.1 spac i wstalam o 7 bo kalezanka przyniosla mi rano pojemnik na siuśki malego i czuje sie tak bardzo zmieta. Jeszcze moj syn urzedował tak do pozna ze mna to niewiem o ktorej sie obudzi,ale mysle ze go sciagne z wyrka ok.9 i szybko go umyje i pojdziemy pobrac ta krew i od razu pojde do internisty zapytac sie o ten toczen czy jest to mozliwe.
Stary 2012-07-26, 08:31   #1792
katiem
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez niegrzeczna88 Pokaż wiadomość

tak uzywam, codziennie ale nie sadzilam ze to w tym problem
Spróbuj odstawić. Być może uczula Cie ta powłoczka. U mnie w każdym razie problem zniknął.

Katee ja też nie miałam i już nie będę mieć glukozy. Mojemu ginkowi wystarczył wywiad, glukoza z morfologii i dodatkowo z palca, ale nie na czczo. I wyszło tak mało, że obciążenia nie muszę robić.

Wszystkim Aniom dużo zdrówka

Sandra to

Na 9:30 mam fryzjera. W końcu pokryje mi tą siwiznę

Zielona trzymam kciuki by to nie było nic poważnego.

Pawełek

Kubuś
katiem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-26, 08:48   #1793
weronika_91
Zakorzenienie

Hej mamuśki ale słonko od samego rana grzeje ...

Cytat:
Colds spokojnie ... Tobie to akurat już dużo do rozwiązania nie zostało ale oby maleńka siedziała jak najdłużej w brzuszku nerwami to sprawy nie polepszysz.

Cytat:
dziewczyny gratki ale ten czas szybko leci ... a u Was to już szczególnie

Cytat:
Napisane przez kraven Pokaż wiadomość
Cześć.
Ale mnie skurcze nog dzisiaj w nocy dopadły. Cały czas bolą
Oj wiem co to znaczy . Mnie zazwyczaj łapały nad ranem ale od jakiegoś czasu spokój

Cytat:

W takim razie wszystkim Anną wszystkiego naj naj !

Cytat:
Napisane przez angel166 Pokaż wiadomość

weronika a nie możecie zrobić tych deseczek i wkręcić do tej komody? Mi teściu robi całą komodę z przewijakiem od podstaw bo zawartość tzn materacyk taki usztywniany można kupić. Wiem, że jest w tesco i piszę, że jest on na łóżeczko lub komodę
Też bym chciała takiego zdolniaka w rodzinie może Tż coś wymyśli bo ta drewniana nakładka kosztuje ponad 100 zł a kupno kilku desek i ich zbicie powinno wyjść taniej.

zielona Trzymam kciuki żeby to nie było nic poważnego

Edytowane przez weronika_91
Czas edycji: 2012-07-26 o 08:51
weronika_91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-26, 08:53   #1794
niegrzeczna88
Wtajemniczenie

dzien dobry
u mnie popadalo w nocy a dzis od rana znowu duchota
nie lubie rannych zmian meza, wstaje o 4.30 i ja juz dalej spac nie moge
Zielona mam nadzieje ze wkoncu pomoga Twojemu synkowi, biedne malenstwo:glaszcze:
Colds , ja niestety tez nie pomoge, nie wiem ile ma moja szyjka, za kazdym razem ginek tylko mowi ze wszystko ok i jest pozamykana
Anusia wszystkiego najlepszego dla Ciebie z okazji imienien i dla naszych innych Anuś rowniez
katiem wlasnie tak zrobilam- odstawilam
sandra gratki za 9 miesiac rozpoczety

ide jakies sniadanko wszamac

IGA

Maja

niegrzeczna88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-26, 08:55   #1795
zielona1911
Zakorzenienie

Dzieki za kciuki
Stary 2012-07-26, 09:05   #1796
angel166
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez weronika_91 Pokaż wiadomość

Też bym chciała takiego zdolniaka w rodzinie może Tż coś wymyśli bo ta drewniana nakładka kosztuje ponad 100 zł a kupno kilku desek i ich zbicie powinno wyjść taniej.
no teściu mój to złota rączka na maxa jest nie ma rzeczy nie możliwej dla niego do zrobienia zaczynając od naprawy samochodów, poprzez remonty,stolarkę, a kończąc na szyciu i gotowaniu

Jagódka
Stary 2012-07-26, 09:13   #1797
Anusia479
Zakorzenienie

GG do Anusia479

Zielona czekam na relacjei trzymam kciuki za bezbolesne badanka

U mnie dzisiaj zapowiadaja pochmurno i 26 stopniczyli nie powinno byc goraco,ale slonko swieci.

Gracjanek

Fabianek
Anusia479 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-26, 09:17   #1798
Dearlie
Zakorzenienie

Ja również życzę wszystkim wątkowym Annom dużo, dużo szczęścia oraz spełnienia marzeń!!!

Czy ktoś mógłby odpowiedzieć na pytanie w sprawie kontaktów?
Stary 2012-07-26, 09:20   #1799
angel166
Zakorzenienie

wysłałam Ci Dearlie na priva

Jagódka
Stary 2012-07-26, 09:26   #1800
weronika_91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez angel166 Pokaż wiadomość
no teściu mój to złota rączka na maxa jest nie ma rzeczy nie możliwej dla niego do zrobienia zaczynając od naprawy samochodów, poprzez remonty,stolarkę, a kończąc na szyciu i gotowaniu
No to teściowa ma z nim dobrze zresztą nie tylko ona

Nie wiem czy Wam mówiłam ale Jaśko będzie miał po mamusi czerwone śpioszki z miki i powiem Wam że są w bardzo dobrym stanie hehe

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości