Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8 - Strona 26 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-26, 00:33   #751
jooasi
Wtajemniczenie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Agatko idealnie to mogą mieć tylko idealne wyjściówki a my się musimy pogodzić z różnymi niedostatkami. ja też nie lubie pstrykać zdjęć swoim cyckom bo zawsze dopatrze się czegoś czego nie ma w lustrze, też mam resztke fałdu, też mam asymetrie i dołowałam się tym na początku zwłaszcza jak tu niektóre cuda oglądałam. teraz się już pogodziłam, oswoiłam cycki i jak głupie myśli mnie nachodzą to sobie przypominam te co były przed op i kocham je od nowa
i mówie szczerze, że jest lepiej i mają dobry kierunek
Stary 2012-07-26, 00:36   #752
Agatau88
Zakorzenienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

JOASI w takim razie jeszcze raz dziekuje, miód na moje serce
Ciesze sie ze jest lepiej i naprawdę niech bedzie jak jest a bedzie dobrze, byle blizenki były ok a naprawde kształt i wszystko mi całkiem pasuje. Przed op było gorzej...
Agatau88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-26, 00:40   #753
jooasi
Wtajemniczenie

Gwen jak tak to poczytać idę
mój mąż bardzo chętnie drugą kobietę do naszego związku dopuści, gorzej jakbym drugiego faceta chciała, na taką opcję jest zamknięty całkowicie
kuźwa no wiem właśnie że to o fonie chodzi choć wizja śliczna mimo, że z mongołem obok ale nadal nie ma mi kto tego zrobić, córke wczoraj wywiozłam
Stary 2012-07-26, 00:50   #754
gwendolinka
Zadomowienie

kurde a ja jestem taka zadowolona ze swoich cycków...mimo ze mam im duzo do zarzucenia to są takie "moje" dobrzze ze są i tyle. Niestety nie musza byc idealne. Wy macie takie rakiety i wymyślacie Gupie!

---------- Dopisano o 00:44 ---------- Poprzedni post napisano o 00:41 ----------

Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość
Gwen jak tak to poczytać idę
mój mąż bardzo chętnie drugą kobietę do naszego związku dopuści, gorzej jakbym drugiego faceta chciała, na taką opcję jest zamknięty całkowicie
kuźwa no wiem właśnie że to o fonie chodzi choć wizja śliczna mimo, że z mongołem obok ale nadal nie ma mi kto tego zrobić, córke wczoraj wywiozłam
UMARŁAM... Jaki mongol . to mój kolega! i spoko jest

a co proponowałaś mu juz?? Biedna Joaś . Lepiej 2 facetów...niz taki jeden....
Rutkowski

---------- Dopisano o 00:50 ---------- Poprzedni post napisano o 00:44 ----------

Joasia twoja córka mi przypomina Alexę Chung
Lubię Alexę

- 18.04.2011 Dr ES
325 Hp ESy florESy (.)(.)

Edytowane przez gwendolinka
Czas edycji: 2012-07-26 o 00:51
gwendolinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-26, 00:56   #755
jooasi
Wtajemniczenie

Gwen naprawde ojć to sorki dla kolegi, nie jest mongołem
wiesz no biedna nie biedna a sprawe mamy przegadaną i też bym wolała teoretyzując oczywiście babe niż drugiego chłopa bo przy takich dwóch jak mój jeden to po pachy bym się urobiła chyba że pan R ale on w duecie męskim nie występuje bo on jeden jest jakoby innych dwóch

---------- Dopisano o 00:56 ---------- Poprzedni post napisano o 00:53 ----------

ale chtóra bo ja nie wiem who is it Alexa

znalazłam sobie... najstarsza

przejrzałam fotki, masz dobre oko, rzeczywiście coś mają wspólnego... może ojca?

Edytowane przez jooasi
Czas edycji: 2012-07-26 o 01:00
jooasi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-26, 01:16   #756
gwendolinka
Zadomowienie

taka chuda ładna modelko prezenterka . wygoogluj

---------- Dopisano o 01:16 ---------- Poprzedni post napisano o 00:59 ----------

haha no wlaśnie ja mam coś takiego ze zawsze ktoś mi kogoś przypomina! wrecz czasami wpatruje sie w ludzi ktorych nie znam i mi sie wydaje ze ich znam....a pozniej dopiero mnie oswieca ze po prostu kogoś innego mi przypominają.

- 18.04.2011 Dr ES
Stary 2012-07-26, 06:44   #757
TUSIA325
Raczkowanie

Cytat:
Tusiu jak sobie na zdjęcia zerknęłam to widać że one odrobine poza klatke wychodzą, pewnie dlatego lekarz Ci chciał węższe wmontować i to jest powód tego że wyczuwasz twarde brzegi bo swojej piersi miałaś sporo i teoretycznie powinna okryć implant ale jej nie starczyło na szerokość. zmiekną cycki to i ten brzeg nie będzie tak wyczuwalny
Też mam takowa nadzieję - a ja się uparłam na te 325 - jak się ciąć to konkretnie - ból był ogromny i nie żałuję...tylko żeby one jeszce zmiekły- i abym mogła staniczek normalny nosić....bo jak na razie to piersi się nie dostosują do stanika a w Polsce mamy staniki do których to piersi muszą sie dostosować - dlaczego nie ma pięknych staniczków koronkowych BEZ FISZBIN? Tylko te druty i druty a my chcemy bez drutów Dzisiaj czeka mnie daleka trasa - muszę do butiku cos ładnego i nowego przywieźć Buty schodzą jak świeże bułeczki - także gorąco zapraszam! Będzie rabat dla was wszystkich - na hasło -"jak ja nie lubię fiszbin" -hihihihihihihi

---------- Dopisano o 06:44 ---------- Poprzedni post napisano o 06:38 ----------

Cytat:
Agata Tusia ze swoim 60 pod biustem to tu wszystkie nas przebija w najlepszych czasach tyle nie miałam
hahaha - 60 pod biustem - mój tata mówi - że mam iśc pytać o stanik do 5-10-15 25 lat stuknie mi a teb obwód pod piersiami jest nadal kłopotliwy - może i fajnie to wygląda bo talia osy dzięki temu jest - bioderka są na swoim miejscu, pupa odstająca też.....ale kup teraz stanik:/ - chyba będę musiała chodzić bez - hihihihi a ja mam to po mamie - ona też taka filigranowa była
Stary 2012-07-26, 08:04   #758
bioaron
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki

Bylam dzis na sciagnieciu szwow, i moje piersi sa malejesten troche zalamana mam nadzieje ze sie powieksza?

Dziewczyny mam temperature i troche mnie to martwi czy to normalne?
Ja też tak mysle o swoich i choć minęło 2 miesiące to wcale się nie powiększyły i ciagle ten niedosyt A teraz jak chodze po sklepach i przymierzam staniki to szlak mnie trafia jak wychodzi że sa wieksze o jeden rozmiar

A co do tamperatury to ja nie miałam ale ponoć moze ona występować

---------- Dopisano o 08:04 ---------- Poprzedni post napisano o 08:03 ----------

Cytat:
Napisane przez madziullasz Pokaż wiadomość
I witam serdecznie!!!
zaraz będzie doba jak jestem po
cucynie widziałam z rana,zrobil nawet fotki,podobno prawie nie spuchły i czuje się dobrze
Woadomo troch boli ale Panie tutaj mówią,że jak łania brykam
Zaliczyłam tylko jeden odlot,gdy do obiadu usiadłam.Poczułam zapach jedzenia i zemdleć chciałam ale już ok
Do wyboru miałam 300 ml lub 295 ml,różnica minimalna za to te 295 maja węższą podstawę,co jest dobre dla mojego wąskiego mięśnia i duży profil więc do przodu ładnie wystają,chyba 5,4.Sprawdze czy dam radę wrzucić fotki na priva.
BUZIAKI!!!!

---------- Dopisano o 18:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:07 ----------

Niestety nie wiem jak je załadować z telefonu
Gratuluje nowego nabytku
bioaron jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-26, 08:09   #759
madziullasz
Raczkowanie

Mi też głównie dokucza prawa.I z tym wstawaniem najgorzej jest z płaskiego, właśnie rano.

Gratuluję całej waszej TRÓJCE!!!

Mi wczoraj siadł żołądek.Mimo,że ograniczyłam ketonal tylko na przed spaniem.Brzuch ciągle jak balon i te bóle w środku,aż cycków nie czułam.Kupiłam probiotyki i nurofen zamiast ketonalu.Mam nadzieję,że będzie lepiej.
Stary 2012-07-26, 08:20   #760
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gwendolinka Pokaż wiadomość

[/color]haha no wlaśnie ja mam coś takiego ze zawsze ktoś mi kogoś przypomina! Wrecz czasami wpatruje sie w ludzi ktorych nie znam i mi sie wydaje ze ich znam....a pozniej dopiero mnie oswieca ze po prostu kogoś innego mi przypominają.
a ja?:d

Cytat:
Napisane przez tusia325 Pokaż wiadomość
też mam takowa nadzieję - a ja się uparłam na te 325 - jak się ciąć to konkretnie - ból był ogromny i nie żałuję...tylko żeby one jeszce zmiekły- i abym mogła staniczek normalny nosić....bo jak na razie to piersi się nie dostosują do stanika a w polsce mamy staniki do których to piersi muszą sie dostosować - dlaczego nie ma pięknych staniczków koronkowych bez fiszbin? Tylko te druty i druty a my chcemy bez drutów dzisiaj czeka mnie daleka trasa - muszę do butiku cos ładnego i nowego przywieźć buty schodzą jak świeże bułeczki - także gorąco zapraszam! będzie rabat dla was wszystkich - na hasło -"jak ja nie lubię fiszbin" -hihihihihihihi
dobra:d
Agatau88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-26, 08:37   #761
bioaron
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez TUSIA325 Pokaż wiadomość
Też mam takowa nadzieję - a ja się uparłam na te 325 - jak się ciąć to konkretnie - ból był ogromny i nie żałuję...tylko żeby one jeszce zmiekły- i abym mogła staniczek normalny nosić....bo jak na razie to piersi się nie dostosują do stanika a w Polsce mamy staniki do których to piersi muszą sie dostosować - dlaczego nie ma pięknych staniczków koronkowych BEZ FISZBIN? Tylko te druty i druty a my chcemy bez drutów Dzisiaj czeka mnie daleka trasa - muszę do butiku cos ładnego i nowego przywieźć Buty schodzą jak świeże bułeczki - także gorąco zapraszam! Będzie rabat dla was wszystkich - na hasło -"jak ja nie lubię fiszbin" -hihihihihihihi

---------- Dopisano o 06:44 ---------- Poprzedni post napisano o 06:38 ----------

hahaha - 60 pod biustem - mój tata mówi - że mam iśc pytać o stanik do 5-10-15 25 lat stuknie mi a teb obwód pod piersiami jest nadal kłopotliwy - może i fajnie to wygląda bo talia osy dzięki temu jest - bioderka są na swoim miejscu, pupa odstająca też.....ale kup teraz stanik:/ - chyba będę musiała chodzić bez - hihihihi a ja mam to po mamie - ona też taka filigranowa była
Jak rozmawiałam z moim lekarzem o staniku to powiedział że jak najbardziej z fiszbiną bo to ona potrzymuje pierś a jak jej nie będzie to co ma je trzymać? A tu jak czytam na forum to większośc pisze ze bez to w końcu nie rozumiem. Co lekarz to inaczej
bioaron jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-26, 08:50   #762
kasikkk87
Zadomowienie

ja jak tak patrze na moje cycki to mysle ze wyszlo takie bmam nadzieje ze mi ktos odpisze na moje pytania wczesniej...musze si teraz powoli ogarnac ale upal..wy tez mialyscie sciagane szwy w gdansku??bo mi sie cos ubzduralo ze wgdyni??a macie jakies rady na te plecy/..masc do niczego zadnego dzialania...ciagle spie to chyba nie dobrze co??? dla wszystkich?? tasha co u Ciebie??? dziewczyny a kiedy mija te wrazenie ze cycki zaraz upadna??
milenka u Ciebie chyba lepiej co?
madziula to mamy podobnie...spadam zajrze pozniej oj te plecki aauccc
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-26, 09:02   #763
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gwendolinka Pokaż wiadomość
d
Mozemy stworzyć związek partnerski tylko nie wiem co na to twój mąż. Ja akceptuje zalegalizowane zwiazki, a stad do holandii kawałek jest...
ale facet miałby radoche dwie takie laskiiii

---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:57 ----------

Cytat:
"jak ja nie lubię fiszbin" - mimo, że z rabatu nie skorzystam to podpisuje się pod tym hasłem obiema rękami

---------- Dopisano o 09:02 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ----------

Cytat:
Napisane przez bioaron Pokaż wiadomość
Jak rozmawiałam z moim lekarzem o staniku to powiedział że jak najbardziej z fiszbiną bo to ona potrzymuje pierś a jak jej nie będzie to co ma je trzymać? A tu jak czytam na forum to większośc pisze ze bez to w końcu nie rozumiem. Co lekarz to inaczej
mi lekarz pow. że do 3 miesiąca mam nosić tylko sportowe, żadnych fiszbin. Później się zobaczy

Dziewczyny siedze przed kompem z cyckami na wierzchu bo posmarowałam tym żelem silikonowym a on jakoś tak długo schnie i tylko koszulke rozsuniętą mam na sobie a tu dzwonek do drzwi - listonosz Więc ja tylko suwaczek myk do góry zerknięcie w bok w lustro i szczena na dół, co ja widze! bluzka jest wypchana! i to jak! Kiedyś czyli 36 dni temu bez biustonosza nie było by szans żeby komuś drzwi otworzyć Ale suuuper uczucie - MAM CYCKI!

kasikk ja nie wiem jak Cię te plecki bolą, ja miałam ból w dole pleców i wykorzystałam pozycję relaksacyjną z jogi, spałam z wałkiem pod kolanami. Im bliżej przysuwasz go do pośladków tym bardziej odciążasz dół pleców. Mnie to pomagało. Właściwie dopiero od 2 dni tak nie śpię

Edytowane przez belseno
Czas edycji: 2012-07-26 o 09:16
belseno jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-26, 09:19   #764
anika75
Zadomowienie

Witam

Joasi, ałaaaaa, jak sobie pomyślę, że moje miałabym teraz tak pomiętolić. A okrąglaski nie są przypadkiem bardziej miękkie od anatomków? Gdzieś mi się obiło o uszy, że anatomki są twardsze, więc moich pewnie nie da się tak wyściskać

Kasik, ja miałam ściągane w Gdyni, ale dr pytała, gdzie nam wygodniej. Na plecy nic Ci nie poradzę, bo mnie też bolą, ale już coraz słabiej . Pomagał mi trochę ketonal w żelu (jest bez recepty), ale raczej krótko działał, 3 - 4 godzinki. Nie eliminował całkowicie bólu, ale było lepiej. Co do bólu to ibuprom rzeczywiście jest słaby, kup sobie Solpadeine, ale tą musującą, lepiej działa. Ja brałam dwie tabletki, ale zacznij od jednej, zobaczysz jak na Ciebie działa, bo jest silna.

Dziewczyny, pomóżcie, bo nie wiem, co się dzieje z moim prawym stawem ramiennym. Jak nie ruszam prawą ręką to jest ok, ale jak tylko troszkę rozruszam tę rękę, to czuję w tym stawie okropny rwący ból, który promieniuje na całą rękę i drętwieją mi palce. Co za cholera, i czym mogę ten ból uśmierzyć? Czuję się tak, jakby coś tam było zwichnięte lub naderwane, z dnia na dzień jest coraz gorzej. Nawet gdy piszę na klawiaturze ten staw i cała ręka boli. Co jest
Stary 2012-07-26, 10:23   #765
MILENKA2012
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kasikkk87 Pokaż wiadomość
ja jak tak patrze na moje cycki to mysle ze wyszlo takie bmam nadzieje ze mi ktos odpisze na moje pytania wczesniej...musze si teraz powoli ogarnac ale upal..wy tez mialyscie sciagane szwy w gdansku??bo mi sie cos ubzduralo ze wgdyni??a macie jakies rady na te plecy/..masc do niczego zadnego dzialania...ciagle spie to chyba nie dobrze co??? dla wszystkich?? tasha co u Ciebie??? dziewczyny a kiedy mija te wrazenie ze cycki zaraz upadna??
milenka u Ciebie chyba lepiej co?
madziula to mamy podobnie...spadam zajrze pozniej oj te plecki aauccc
Kasikk u mnie dobrze plecy jeszcze nie bolą a cycki już nie bolą przeciwbólowych już nie biorę od wczoraj czuję tylko taki ucisk na klatce jakbym lekkie zakwasy miała, no a cycuszki mimo że twarde jak kamienie piękne równe i idealne rozmiarowo, chociaż do wczoraj wydawały mi się za duże
Trzymajcie się z Tashą, mam nadzieję że ból szybko minie
Kasikk sprawdź pyralginę sprint-2saszetki na pół szklanki wody- na mnie działała błyskawicznie na zmianę z ketonalem, współczuję Ci bardzo tego bólu

Edytowane przez MILENKA2012
Czas edycji: 2012-07-26 o 11:22
MILENKA2012 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-26, 10:30   #766
korinka
BAN stały

anika75 - może coś Ci przeskoczyło, źle spałaś lub coś się stało że nadwyrężyłaś bark? może nasmaruj sobie voltarenem albo idź do lekarza bo to nie przelewki skoro Ciebie tak boli!!! może coś z nerwami??
korinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-26, 10:55   #767
Darling15
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!

MILENKA2012 super, że już nie musisz się faszerować tabletkami przeciwbólowymi.

anika75 a wykonywałaś ostatnio jakieś ćwiczenia bądź nosiłaś coś ciężkiego? Może nadwyrężyłaś?
Darling15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-26, 11:11   #768
Andzikus
Raczkowanie

Cytat:
Dziewczyny załączyłam nowe zdjęcia- mam wrażenie że lewa pierś jest pełniejsza- ale może jestem przewrażliwiona
Tusiu, nie martw sie, moj lewusek przez pierwsze 3 miesiace byl pelniejszy. Dopiero teraz zauwazylam, ze pieknie dorownal doprawdgo cycunia Ale tez musze tez przyznac, ze po pierszym niby "wybiciu sie" cycuniow teraz w obwodzie spadlam o jakies 2 cm. Jest dokladnie tyle ile powinno byc wg wymiarkow implanciku i mysle, ze tak juz zostanie
Tusiu, nie moge zajrzec do Twojego albumiku. Wyslalam Ci zaproszonko. Przyjmiesz?

Ania 31, ciesze sie, ze Twoje wyniki wracaja do normy. Dobra, bardzo dobra wiadomosc.

Przy okazji imienin wszystkim Aniom, Grazynkom i Mirkom zycze przede wszystkim radosci z pieknych cycuniow. Niech sie nam dobrze sprawuja i ciesze, ciesza, ciesza.... Wasze zdrowie!

Moje cycunie mają już: http://www.suwaczek.pl/cache/5236f50686.png

Edytowane przez Andzikus
Czas edycji: 2012-07-26 o 11:13
Andzikus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-26, 11:15   #769
klaudeczka2010
Zadomowienie

hejos!!!

JOASI,GWEN jaki facebook???ja też kcem

GWEN ja jak będę jechała do sopotu to Ci napiszę,biorę kompa także wiszmoże będziesz czasowa wtedy

KASIKK a jaki ty masz ten rozmiar,bo mi umknęło???cycorki jeszcze urosnąa dużo leków brałaś że tak śpisz??ogólnie narkoza daje się we znaki takze sie nie martw,ja pierwsze 2 tyg to byłam meeeeeega słaba!!!

ANIKA może właśnie źle spałaś i dlatego tak..cooo??
A JA UŻYWAŁAM ..FASTUM ŻEL...i jest najlepszy!!!!on jest na receptę,tak zrobili ale WAM polecam!!!serio.,mam problemy z krzyżem i moja siostra też a wierzcie że tylko to działa,,,bezwonny,przezro czysty a działa

JOAŚ ja śpię teraz w traction od Ciebie,i toszkę ciasnawy jest,tzn spłaszcza piersi ,ale może tak??do sportu właśnie i na noc pomyślałam sobie że git

to ja też ANIOM,GRAZYNKOM I MIRKOM..STO LAT..A Ani tu kilka chyba mamy no i grazię oczywista;-)buziii

Edytowane przez klaudeczka2010
Czas edycji: 2012-07-26 o 11:35
klaudeczka2010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-26, 11:27   #770
kajuja1
Raczkowanie

cmok cmok dziewczynki

pamietacie mnie jeszcze ja was bardzo dobrze

robiłam cycuchy u dr. skwiercz na paczatku grudnia 2011, ale kto by o tym pamietał, nawet ja zapominam, cycki jak moje najlepsze na swiecie.
Stary 2012-07-26, 11:28   #771
gwendolinka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez klaudeczka2010 Pokaż wiadomość
hejos!!!

JOASI,GWEN jaki facebook???ja też kcem

GWEN ja jak będę jechała do sopotu to Ci napiszę,biorę kompa także wiszmoże będziesz czasowa wtedy

JOAŚ ja śpię teraz w traction od Ciebie,i toszkę ciasnawy jest,tzn spłaszcza piersi ,ale może tak??do sportu właśnie i na noc pomyślałam sobie że git
Na noc to chyba nie musi tak spłaszczac? Na noc ja wlasnie zwykle lekkie topiki nakładalam. Pisz pisz! No facebook MÓJ. Masz mnie tam jak na widelcu

---------- Dopisano o 11:28 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ----------

Cytat:
Napisane przez kajuja1 Pokaż wiadomość
cmok cmok dziewczynki

pamietacie mnie jeszcze ja was bardzo dobrze

robiłam cycuchy u dr. skwiercz na paczatku grudnia 2011, ale kto by o tym pamietał, nawet ja zapominam, cycki jak moje najlepsze na swiecie.
Pamietamy pamietamy! piękne są .

- 18.04.2011 Dr ES
Stary 2012-07-26, 11:30   #772
patrycjaw1989
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez belseno Pokaż wiadomość
patrycjaw ależ to ekscytująco wygląda tylko 8 mam nadzieję, że Twoje wyniki nadal bądą ok i juz tylko z górki masz

Sif a co z Twoim terminem? Udało się u innego dr?
Nawet nie wiesz jak ekscytująco dla mnie .... dziś już tylko 7 dni boje się najbardziej wyników jutro dopiero mam badania przez cały ten czas starałam się wzorowo jeść dużo warzyw i owoców unikałam przeciągów zimnego itd no i brałam wit.c trzymajcie kciuki proszę żeby jutro wsio było ok jak badania będą dobre to już nic mi nie przeszkodzi w realizacji marzeń no i dotarłam wreszcie do pierwszej pozycji w wyliczance sypialnia gotowa prawie wszystko wysprzątane i poprane zapasy zakupowe zrobione, do wyników wstrzymam się z szykowaniem torby do kliniki wiem że potrzebuje szczoteczke do zębów klapki koszule na guziki już mam woda z dziubkiem jasieczek może ładowarka do tel podpowiedzcie czy o czymś jeszcze zapomniałam?
patrycjaw1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-26, 11:41   #773
MILENKA2012
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez patrycjaw1989 Pokaż wiadomość
Nawet nie wiesz jak ekscytująco dla mnie .... dziś już tylko 7 dni boje się najbardziej wyników jutro dopiero mam badania przez cały ten czas starałam się wzorowo jeść dużo warzyw i owoców unikałam przeciągów zimnego itd no i brałam wit.c trzymajcie kciuki proszę żeby jutro wsio było ok jak badania będą dobre to już nic mi nie przeszkodzi w realizacji marzeń no i dotarłam wreszcie do pierwszej pozycji w wyliczance sypialnia gotowa prawie wszystko wysprzątane i poprane zapasy zakupowe zrobione, do wyników wstrzymam się z szykowaniem torby do kliniki wiem że potrzebuje szczoteczke do zębów klapki koszule na guziki już mam woda z dziubkiem jasieczek może ładowarka do tel podpowiedzcie czy o czymś jeszcze zapomniałam?
Patrycja będzie dobrze właściwie nic więcej nie potrzebujesz ale szczoteczka do zębów to najlepiej elektryczna
A i zapomniałam jeszcze że miałam takie mokre chusteczki do odświeżenia się

Edytowane przez MILENKA2012
Czas edycji: 2012-07-26 o 11:43
MILENKA2012 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-26, 11:45   #774
gwendolinka
Zadomowienie

Milenka miło by było jakbyś zrobila z podpisem to co każdy. w końcu wiesz...nowy regulamin wątku zobowiązuje...

- 18.04.2011 Dr ES
Stary 2012-07-26, 11:47   #775
patrycjaw1989
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez MILENKA2012 Pokaż wiadomość
Patrycja będzie dobrze właściwie nic więcej nie potrzebujesz ale szczoteczka do zębów to najlepiej elektryczna
A i zapomniałam jeszcze że miałam takie mokre chusteczki do odświeżenia się
Masz racje bo inaczej się nie umyję dodaje do listy zakupów dzięki a co z makijażem któraś z was się malowała do kliniki chodzi mi o sam podkład
Stary 2012-07-26, 11:48   #776
gwendolinka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez patrycjaw1989 Pokaż wiadomość
Masz racje bo inaczej się nie umyję dodaje do listy zakupów dzięki a co z makijażem któraś z was się malowała do kliniki chodzi mi o sam podkład
Mi nie przyszło do głowy żeby na operację się pomalować

- 18.04.2011 Dr ES
Stary 2012-07-26, 11:50   #777
jooasi
Wtajemniczenie

Klaudek na noc daruj sobie Triactiona, to ściskiwacz straszny, Tobie już top na noc wystarczy, zostaw go do sportu tylko
a na fb zapraszam, choc mnie tam mało bo internetowy czas mi forum nasze zabiera
Stary 2012-07-26, 11:54   #778
patrycjaw1989
Raczkowanie

Właśnie się dowiedziałąm że w Warszawie otworzyli w Złotych pierwszy butki Victoria Secrets i wydaję się że to bikini będzie moje http://www.victoriassecret.com/swimw...alogueType=OLS szkoda że nie będzie miało premiery w tym sezonie...ale poczeka sobie grzecznie na następny chyba że jakiś Egipt w listopadzie będzie grany

ooo albo to http://www.victoriassecret.com/swimw...alogueType=OLS
i to http://www.victoriassecret.com/swimw...alogueType=OLS

Edytowane przez patrycjaw1989
Czas edycji: 2012-07-26 o 11:58
Stary 2012-07-26, 11:56   #779
kasikkk87
Zadomowienie

[QUOTE=anika75;35518205]Witam

Joasi,
Kasik, ja miałam ściągane w Gdyni, ale dr pytała, gdzie nam wygodniej. Na plecy nic Ci nie poradzę, bo mnie też bolą, ale już coraz słabiej . Pomagał mi trochę ketonal w żelu (jest bez recepty), ale raczej krótko działał, 3 - 4 godzinki. Nie eliminował całkowicie bólu, ale było lepiej. Co do bólu to ibuprom rzeczywiście jest słaby, kup sobie Solpadeine, ale tą musującą, lepiej działa. Ja brałam dwie tabletki, ale zacznij od jednej, zobaczysz jak na Ciebie działa, bo jest silna.

niestety u mnie ketonal w zelu jest na recepte od roku tak mi powiedziala pani w aptece mam inna jakas lipna...
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-26, 11:57   #780
201711291009
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez MILENKA2012 Pokaż wiadomość
Kasikk u mnie dobrze plecy jeszcze nie bolą a cycki już nie bolą przeciwbólowych już nie biorę od wczoraj czuję tylko taki ucisk na klatce jakbym lekkie zakwasy miała, no a cycuszki mimo że twarde jak kamienie piękne równe i idealne rozmiarowo, chociaż do wczoraj wydawały mi się za duże
Trzymajcie się z Tashą, mam nadzieję że ból szybko minie
Kasikk sprawdź pyralginę sprint-2saszetki na pół szklanki wody- na mnie działała błyskawicznie na zmianę z ketonalem, współczuję Ci bardzo tego bólu
milenko kiedy te fotkiiiii, pokaż jak naszemu Doktorkowi to wyszło
201711291009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości