|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#751 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
Agatko idealnie to mogą mieć tylko idealne wyjściówki a my się musimy pogodzić z różnymi niedostatkami. ja też nie lubie pstrykać zdjęć swoim cyckom bo zawsze dopatrze się czegoś czego nie ma w lustrze, też mam resztke fałdu, też mam asymetrie i dołowałam się tym na początku zwłaszcza jak tu niektóre cuda oglądałam. teraz się już pogodziłam, oswoiłam cycki i jak głupie myśli mnie nachodzą to sobie przypominam te co były przed op i kocham je od nowa
![]() i mówie szczerze, że jest lepiej i mają dobry kierunek
|
|
#752 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
JOASI w takim razie jeszcze raz dziekuje, miód na moje serce
![]() Ciesze sie ze jest lepiej i naprawdę niech bedzie jak jest a bedzie dobrze, byle blizenki były ok a naprawde kształt i wszystko mi całkiem pasuje. Przed op było gorzej... |
|
|
|
#753 |
|
Wtajemniczenie
|
Gwen jak tak to poczytać idę
![]() mój mąż bardzo chętnie drugą kobietę do naszego związku dopuści, gorzej jakbym drugiego faceta chciała, na taką opcję jest zamknięty całkowicie ![]() kuźwa no wiem właśnie że to o fonie chodzi choć wizja śliczna mimo, że z mongołem obok ale nadal nie ma mi kto tego zrobić, córke wczoraj wywiozłam
|
|
#754 | |
|
Zadomowienie
|
kurde a ja jestem taka zadowolona ze swoich cycków...mimo ze mam im duzo do zarzucenia to są takie "moje" dobrzze ze są i tyle. Niestety nie musza byc idealne. Wy macie takie rakiety i wymyślacie
---------- Dopisano o 00:44 ---------- Poprzedni post napisano o 00:41 ---------- Cytat:
a co proponowałaś mu juz?? Biedna Joaś . Lepiej 2 facetów...niz taki jeden.... Rutkowski ---------- Dopisano o 00:50 ---------- Poprzedni post napisano o 00:44 ---------- Joasia twoja córka mi przypomina Alexę Chung ![]() Lubię Alexę
Dance like a Queen Fight like a King! - 18.04.2011 Dr ES 325 Hp ESy florESy (.)(.) Edytowane przez gwendolinka Czas edycji: 2012-07-26 o 00:51 |
|
|
|
|
#755 |
|
Wtajemniczenie
|
Gwen naprawde ojć to sorki dla kolegi, nie jest mongołem
![]() ![]() ![]() wiesz no biedna nie biedna a sprawe mamy przegadaną i też bym wolała teoretyzując oczywiście babe niż drugiego chłopa bo przy takich dwóch jak mój jeden to po pachy bym się urobiła chyba że pan R ale on w duecie męskim nie występuje bo on jeden jest jakoby innych dwóch![]() ---------- Dopisano o 00:56 ---------- Poprzedni post napisano o 00:53 ---------- ale chtóra bo ja nie wiem who is it Alexa znalazłam sobie... najstarsza przejrzałam fotki, masz dobre oko, rzeczywiście coś mają wspólnego... może ojca?
Edytowane przez jooasi Czas edycji: 2012-07-26 o 01:00 |
|
|
|
#756 |
|
Zadomowienie
|
taka chuda ładna modelko prezenterka . wygoogluj
---------- Dopisano o 01:16 ---------- Poprzedni post napisano o 00:59 ---------- haha no wlaśnie ja mam coś takiego ze zawsze ktoś mi kogoś przypomina! wrecz czasami wpatruje sie w ludzi ktorych nie znam i mi sie wydaje ze ich znam....a pozniej dopiero mnie oswieca ze po prostu kogoś innego mi przypominają.
|
#757 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a my chcemy bez drutów Dzisiaj czeka mnie daleka trasa - muszę do butiku cos ładnego i nowego przywieźć Buty schodzą jak świeże bułeczki - także gorąco zapraszam! Będzie rabat dla was wszystkich - na hasło -"jak ja nie lubię fiszbin" -hihihihihihihi---------- Dopisano o 06:44 ---------- Poprzedni post napisano o 06:38 ---------- Cytat:
25 lat stuknie mi a teb obwód pod piersiami jest nadal kłopotliwy - może i fajnie to wygląda bo talia osy dzięki temu jest - bioderka są na swoim miejscu, pupa odstająca też.....ale kup teraz stanik:/ - chyba będę musiała chodzić bez - hihihihi a ja mam to po mamie - ona też taka filigranowa była
|
|
#758 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A co do tamperatury to ja nie miałam ale ponoć moze ona występować ---------- Dopisano o 08:04 ---------- Poprzedni post napisano o 08:03 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#759 |
|
Raczkowanie
|
Mi też głównie dokucza prawa.I z tym wstawaniem najgorzej jest z płaskiego, właśnie rano.
Gratuluję całej waszej TRÓJCE!!! Mi wczoraj siadł żołądek.Mimo,że ograniczyłam ketonal tylko na przed spaniem.Brzuch ciągle jak balon i te bóle w środku,aż cycków nie czułam.Kupiłam probiotyki i nurofen zamiast ketonalu.Mam nadzieję,że będzie lepiej.
|
#760 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#761 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#762 |
|
Zadomowienie
|
ja jak tak patrze na moje cycki to mysle ze wyszlo takie b
mam nadzieje ze mi ktos odpisze na moje pytania wczesniej...musze si teraz powoli ogarnac ale upal..wy tez mialyscie sciagane szwy w gdansku??bo mi sie cos ubzduralo ze wgdyni??a macie jakies rady na te plecy/..masc do niczego zadnego dzialania...ciagle spie to chyba nie dobrze co???milenka u Ciebie chyba lepiej co? madziula to mamy podobnie...spadam zajrze pozniej oj te plecki aauccc
|
|
|
|
#763 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dwie takie laskiiii---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:57 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:02 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ---------- Cytat:
![]() Dziewczyny siedze przed kompem z cyckami na wierzchu bo posmarowałam tym żelem silikonowym a on jakoś tak długo schnie i tylko koszulke rozsuniętą mam na sobie a tu dzwonek do drzwi - listonosz Więc ja tylko suwaczek myk do góry zerknięcie w bok w lustro i szczena na dół, co ja widze! bluzka jest wypchana! i to jak! kasikk ja nie wiem jak Cię te plecki bolą, ja miałam ból w dole pleców i wykorzystałam pozycję relaksacyjną z jogi, spałam z wałkiem pod kolanami. Im bliżej przysuwasz go do pośladków tym bardziej odciążasz dół pleców. Mnie to pomagało. Właściwie dopiero od 2 dni tak nie śpię
21.06.2012 Mentory okrągłe 325/275 Edytowane przez belseno Czas edycji: 2012-07-26 o 09:16 |
|||
|
|
|
#764 |
|
Zadomowienie
|
Witam
Joasi, ałaaaaa, jak sobie pomyślę, że moje miałabym teraz tak pomiętolić . A okrąglaski nie są przypadkiem bardziej miękkie od anatomków? Gdzieś mi się obiło o uszy, że anatomki są twardsze, więc moich pewnie nie da się tak wyściskać ![]() Kasik, ja miałam ściągane w Gdyni, ale dr pytała, gdzie nam wygodniej. Na plecy nic Ci nie poradzę, bo mnie też bolą, ale już coraz słabiej Dziewczyny, pomóżcie, bo nie wiem, co się dzieje z moim prawym stawem ramiennym. Jak nie ruszam prawą ręką to jest ok, ale jak tylko troszkę rozruszam tę rękę, to czuję w tym stawie okropny rwący ból, który promieniuje na całą rękę i drętwieją mi palce. Co za cholera, i czym mogę ten ból uśmierzyć? Czuję się tak, jakby coś tam było zwichnięte lub naderwane, z dnia na dzień jest coraz gorzej
|
#765 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
plecy jeszcze nie bolą a cycki już nie bolą Trzymajcie się z Tashą, mam nadzieję że ból szybko minie Kasikk sprawdź pyralginę sprint-2saszetki na pół szklanki wody- na mnie działała błyskawicznie na zmianę z ketonalem, współczuję Ci bardzo tego bólu
Lipiec 2012 Allergan 325MX ArtMed dr Kasprzyk Edytowane przez MILENKA2012 Czas edycji: 2012-07-26 o 11:22 |
|
|
|
|
#766 |
|
BAN stały
|
anika75 - może coś Ci przeskoczyło, źle spałaś lub coś się stało że nadwyrężyłaś bark? może nasmaruj sobie voltarenem albo idź do lekarza bo to nie przelewki skoro Ciebie tak boli!!! może coś z nerwami??
|
|
|
|
#767 |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
MILENKA2012 super, że już nie musisz się faszerować tabletkami przeciwbólowymi.
anika75 a wykonywałaś ostatnio jakieś ćwiczenia bądź nosiłaś coś ciężkiego? Może nadwyrężyłaś? |
|
|
|
#768 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale tez musze tez przyznac, ze po pierszym niby "wybiciu sie" cycuniow teraz w obwodzie spadlam o jakies 2 cm. Jest dokladnie tyle ile powinno byc wg wymiarkow implanciku i mysle, ze tak juz zostanie ![]() Tusiu, nie moge zajrzec do Twojego albumiku. Wyslalam Ci zaproszonko. Przyjmiesz? Ania 31, ciesze sie, ze Twoje wyniki wracaja do normy. Dobra, bardzo dobra wiadomosc. Przy okazji imienin wszystkim Aniom, Grazynkom i Mirkom zycze przede wszystkim radosci z pieknych cycuniow. Niech sie nam dobrze sprawuja i ciesze, ciesza, ciesza.... Wasze zdrowie!
Niczego nie żałuję!!! Moje cycunie mają już: http://www.suwaczek.pl/cache/5236f50686.png Edytowane przez Andzikus Czas edycji: 2012-07-26 o 11:13 |
|
|
|
|
#769 |
|
Zadomowienie
|
hejos!!!
JOASI,GWEN jaki facebook???ja też kcem ![]() GWEN ja jak będę jechała do sopotu to Ci napiszę,biorę kompa także wisz może będziesz czasowa wtedy![]() KASIKK a jaki ty masz ten rozmiar,bo mi umknęło???cycorki jeszcze urosną ANIKA może właśnie źle spałaś i dlatego tak..cooo?? A JA UŻYWAŁAM ..FASTUM ŻEL...i jest najlepszy!!!!on jest na receptę,tak zrobili ale WAM polecam!!!serio.,mam problemy z krzyżem i moja siostra też a wierzcie że tylko to działa,,,bezwonny,przezro czysty a działa JOAŚ ja śpię teraz w traction od Ciebie,i toszkę ciasnawy jest,tzn spłaszcza piersi ,ale może tak??do sportu właśnie i na noc pomyślałam sobie że git ![]() to ja też ANIOM,GRAZYNKOM I MIRKOM..STO LAT..A Ani tu kilka chyba mamy no i grazię oczywista;-)buziii
dr.M.W. Wrocław!!! 04.06.2012r.. .cpg322MENTOR330cc..:jupi :Edytowane przez klaudeczka2010 Czas edycji: 2012-07-26 o 11:35 |
|
|
|
#770 |
|
Raczkowanie
|
cmok cmok dziewczynki
![]() pamietacie mnie jeszcze ja was bardzo dobrze![]() robiłam cycuchy u dr. skwiercz na paczatku grudnia 2011, ale kto by o tym pamietał, nawet ja zapominam, cycki jak moje najlepsze na swiecie.
|
|
#771 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:28 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ---------- Pamietamy pamietamy! piękne są .
|
|
#772 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
sypialnia gotowa prawie wszystko wysprzątane i poprane zapasy zakupowe zrobione, do wyników wstrzymam się z szykowaniem torby do kliniki wiem że potrzebuje szczoteczke do zębów klapki koszule na guziki już mam woda z dziubkiem jasieczek może ładowarka do tel podpowiedzcie czy o czymś jeszcze zapomniałam?
|
|
|
|
|
#773 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A i zapomniałam jeszcze że miałam takie mokre chusteczki do odświeżenia się
Lipiec 2012 Allergan 325MX ArtMed dr Kasprzyk Edytowane przez MILENKA2012 Czas edycji: 2012-07-26 o 11:43 |
|
|
|
|
#774 |
|
Zadomowienie
|
Milenka miło by było jakbyś zrobila z podpisem to co każdy. w końcu wiesz...nowy regulamin wątku zobowiązuje...
|
#775 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dodaje do listy zakupów dzięki a co z makijażem któraś z was się malowała do kliniki chodzi mi o sam podkład
|
|
|
|
|
#776 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#777 |
|
Wtajemniczenie
|
Klaudek na noc daruj sobie Triactiona, to ściskiwacz straszny, Tobie już top na noc wystarczy, zostaw go do sportu tylko
![]() a na fb zapraszam, choc mnie tam mało bo internetowy czas mi forum nasze zabiera
|
|
#778 |
|
Raczkowanie
|
Właśnie się dowiedziałąm że w Warszawie otworzyli w Złotych pierwszy butki Victoria Secrets i wydaję się że to bikini będzie moje http://www.victoriassecret.com/swimw...alogueType=OLS szkoda że nie będzie miało premiery w tym sezonie...ale poczeka sobie grzecznie na następny chyba że jakiś Egipt w listopadzie będzie grany
![]() ooo albo to http://www.victoriassecret.com/swimw...alogueType=OLS i to http://www.victoriassecret.com/swimw...alogueType=OLS Edytowane przez patrycjaw1989 Czas edycji: 2012-07-26 o 11:58 |
|
|
|
#779 |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=anika75;35518205]Witam
Joasi, Kasik, ja miałam ściągane w Gdyni, ale dr pytała, gdzie nam wygodniej. Na plecy nic Ci nie poradzę, bo mnie też bolą, ale już coraz słabiej niestety u mnie ketonal w zelu jest na recepte od roku tak mi powiedziala pani w aptece mam inna jakas lipna...
|
|
|
|
#780 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:34.

dwie takie laskiiii