|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1801 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: III trymestr już nam leci, rosną w siłę nasze dzieci! Mamy wrześniowo-październ
Wszystkiego naj dla wszystkich Aneczek.
U mnie już 29 stopni i niesamowity ukrop. Marze już o powrocie do domu i odpoczynku.
|
#1802 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: III trymestr już nam leci, rosną w siłę nasze dzieci! Mamy wrześniowo-październ
Kochane lecę do pracy, więc życzę Wam miłego dnia!
![]() U nas też powoli zaczyna się upał, na szczęście zarówno w domu jak i w pracy mam w miarę chłodno, więc mam nadzieję, że jakoś przetrwam ten dzień i nie spuchnę za bardzo. Jeszcze raz dziękuję.
|
#1803 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gratuluje 9 miesiąca ![]() A jednocześnie ![]() Cytat:
ale mi smaka narobiłaś tym tostem ![]() A co do tego wiesz czego ![]() Jest jeszcze 5 dni do końca, więc na razie w ukryciu czekam a potem przed końcem zaszaleje ![]() Cytat:
Poniekąd ciut mnie to wnerwia bo.potem każdy coś od niego chce ![]() Dzień dobry mamcie Co za beznadziejna noc!!!! Pranie mi na balkonie sobie schło, ide o północy do wc jak zwykle a tam na dworze sie błyska i grzmi ![]() No to ja z tym praniem latałam żeby w łazience wywiesic bo zaczynało kropić deszczem. Lekko sie rozbudziłam, a co najgorsze że spania zabraniało mi moje bobo szalejące w brzuchu i znowu tak mnie skopało z lewej strony że strasznie boli ![]() Nie moge normalnie wstać z łóżka ani chodzić. Może jak rozchodze to przejdzie, ale ból straszny.Czuje sie jak stary babor
|
|||
|
|
|
#1804 |
|
Wtajemniczenie
|
Haaaaj
doczołgałam sie jakos na badania dzis i załatwiłam skarbówkę i sklep spozywczy zaliczyłam z onym razem bo sama nic bym nie zrobiła z tymi plecami.. teraz leze bo nadal boli choć troszke mniej
|
|
|
|
#1805 | |||
|
Wtajemniczenie
|
dzień dobry
Anulki nasze kochane sto lat, wszystkiego najlepszego !! Cytat:
![]() Cytat:
nie wiem czy jest cos czego on by nie zrobił![]() Cytat:
![]() ja tez powinnam miec sweterek różowy co moja mama dla mnie zrobiła, ale ciotka u ktorej obecnie jest nie kwapi sie w ogóle do oddania, a mi glupio isc sie upominać. |
|||
|
|
|
#1806 |
|
Zakorzenienie
|
Wrzuciłam na meil zdjątko brzucha
![]() a teraz ide wziąść sie za zupke. Maam w planach ogórkową ze swojskich ogórków ![]() bo na drugie mi jeszcze pierożki zostaly ruskie
|
|
|
|
#1807 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tesc to jak ma coś do zrobienia to raz, dwa i zrobione. U mężusia to różnie bywa
|
|
#1808 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry Mamusie
Mam dziś lenia totalnego... Noc była duszna, kilka razy wstawałam na siusiu, a rano do pracy budzik dzwonił i dzwonił... Na szczęście w pracy klimatyzacja więc jest nawet przyjemnie, ale siły jakieś nie te... Podczytuje Was na bieżąco, ale nie mam weny do pisania. Z długością szyjki nie pomogę, bo mój gin mówił ostatnio, że jest długa, zamknięta i że mogę jeszcze na jakiś wyjazd sobie pozwolić -to było w 32 tygodniu. Ale ile ma cm to nie pomogę .Wszystkiego najlepszego dla wszystkich solenizantek - sto lat Anie, Hanie i wszystkie których nie wymieniłam |
|
|
|
#1809 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja dziś na obiad jadę do teściowej bo wrócili z wakacji i dzwonili wczoraj, że teść dzisiaj koło 12 po mnie przyjedzie
|
|
#1810 |
|
Wtajemniczenie
|
Witajcie dziewczynki
![]() Dla wszystkich Aneczek wszystkiego, co najszczęśliwsze! Dziwna pogoda za oknem, duszno, parno i jakaś mżawka... ciężko się oddycha
|
|
|
|
#1811 |
|
Wtajemniczenie
|
dzień dobry moje drogie
widzę, że już 9 miesiąc się pojawił - czyżby już tak blisko ?? a ja jak zwykle praca i Was podczytuję od kiedy mam biuro w domu i tu pracuje mogę być bardziej na bieżąco w czytaniu
|
|
#1812 |
|
Zakorzenienie
|
Anusia śliczny brzusio
![]() Też bym musiała wrzucić ale dzisiaj ciężko mi będzie zmusić sie do czegokolwiek ![]() Padnięta strasznie jestem, wściekła na te pranie jestem bo nadal mokre, a wczoraj sobie myślałam że mi wyschnie do dzisiaj, a jak mężul w piwnicy będzie szafe robił to ja spokojnie popiore sobie ciuszki maluszka. No ale nic dziś chyba nie zdziałam bo spać sie chce. Nawet dzidzia coś leniwa kurcze no ![]() W nocy przekopał mi urwisek wszystkie flaczki i teraz śpi chyba w najlepsze a ja chodze jak mumia. |
|
|
|
#1813 |
|
Zakorzenienie
|
Dołączam się do życzeń dla wszystkich naszych Anulek - zdrówka kochane, miłości i .. i szybkiego terminowego rozpakowania mamusie
Iwcia no to czekamy nie ? ![]() Zielona daj znać co powiedział lekarz .... co do imienia Lena mi się podoba bardzo Lenka, Milenka - ładne ale mój mąż kręci nosem na każde imię które nie brzmi Adrianna więc tematu nie ma nawet ... mój tato zaakceptowałby każde imię tak jak moja sis i brat za to teściowa kręci nosem na Dusie bo co to za imię ona by Emilkę chciała Julkę a nie Dusie .. no nic musi się z tym pogodzić ... mam dzisiaj prasować ciuszki Niuni .. ale złapałam lenia ...
|
#1814 |
|
Zakorzenienie
|
Tak,tak Konczi czekamy
![]() Jeeejku Ty już do prasowania a ja mam jeszcze nie wyprane ![]() Cholera jasna, ja chce nowy automat, ale juz na bank wiem że wcześniej niż po porodzie G z tego będzie
|
|
|
|
#1815 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() juz salatka stoi w solance 3 godzinki zupka mryga dziś pomidorówka na obiad
|
|
#1816 |
|
Zakorzenienie
|
kasiam187 no ciotka powinna sama się poczuć i go oddać ... bynajmniej wypadałoby
Anusia śliczny brzusio ![]() Tż właśnie pojechał do Carrefoura bo jest promocja na Huggiesy za 39 zł 90 pieluch dwójek co wychodzi 43 gr za sztukę więc myślę że warto
|
#1817 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ciekawe czy chociaż podpasują dzidkowi ![]() Boże no nie wyjde dziś chyba z tego łóżka ![]() Kompletnie nic mi sie nie chce. A za pare chwil trza spagetti robić. Dobrze że mężuś sosik zrobił, właściwie to wspólna robota
|
|
|
|
|
#1818 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Doberek
![]() Wstałam dzisiaj wyjątkowo pozno,teraz idę do wanny a potem na wizytę z wynikami. Wczoraj coś nie miałam weny pisać,ogólnie przez tą pogodę byłam jakaś osłabiona na szczęscie dzisiaj jest ok. Zaczęłyśmy z Zuzią 8 miesiąc ![]() Nawet nie wiem kiedy to zleciało ani się obejrzę a już będziemy tulić naszą Zuzkę w ramionach Mi jeszcze do wyprania zostało parę pierdólek,mąż ma okno umyć w małym pokoju,powiesić nowe firany i gotowe
|
#1819 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1820 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1821 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
|
|
#1822 |
|
Zakorzenienie
|
Nawet nie wiem czy huggisy są w biedronce bo ostatnio dużo tych hipermarketów obleciałam za różnościami. Wczoraj to w tesco widziałam ale na cene nie zerknęłam bo trza wypróbować najpierw te "dadowskie"
![]() Ja na razie zmykam ten obiad zaraz robić i musze girki ogolić bo już niebawem zacznie to owłosienie dyndać jak grzywka na czole
|
|
|
|
#1823 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1824 | |
|
Zakorzenienie
|
marta
8 mcamam już poprane wszystkie ubranka padam! GORĄCO!!! myślałam, że się ugotuje jak je rozwieszałam na suszarce![]() jeszcze zostało mi prasowanie, ale to jutro, bo dziś już nie mam siły. Poleniuchuję do przyjazdu teścia ![]() ---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ---------- Cytat:
|
|
#1825 | |||
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry!
Jakoś nie mam na nic siły,dzidziuś też jakoś mało ruchliwy ![]() Wszystkim Annom,Aniom,Aneczkom,Anus iom wszystkiego najlepszego w Dniu Imienin Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Gratuluję nowych tygodni Ja dziś zaczynam 33
Często, aby stało się to, czego pragniemy, trzeba tylko przestać robić to, co robimy... Edytowane przez Katee27 Czas edycji: 2012-07-26 o 11:12 |
|||
|
|
|
#1826 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Kupiłam drugi kocyk i w tym temacie mam już wszystko.
|
|
#1829 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A tak wogóle to cześć wszystkim! Dziś na śniadanko były naleśniki z jagodami a na obiad golonka dla równowagi ![]() Ja już mam wszystko poprane i poskładne w szufladach ale nie prasuje bo po porodzie przy trójce dzieci to ja na pewno nie będę mieć czasu na prasowanie.Rozmiaru 56 i 62 mam 3 szuflady w komodzie No ale dla 2 to trochę tego będzie szło
|
|
|
|
|
#1830 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuję bardzo. Cieszę się, że mam to z głowy bo zastanawiałam się nad tym kocykiem chyba ze 2 miesiące :/
Ja dzisiaj może pojadę kupić proszek i właśnie pieluchy. A jutro wybieram się do Katowic z siostrą i mam zamiar odwiedzić Silesię gdyż upatrzyłam dla Małej taki komplet:
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:50.

Jestem żonką 

gratuluje 9 miesiąca 

.