Komary gryzą po krewecie, ale i tak jesteśmy najpiękniejszymi PMkami na świecie XXVII - Strona 119 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-26, 08:47   #3541
MARGIDA
Wtajemniczenie

Dot.: Komary gryzą po krewecie, ale i tak jesteśmy najpiękniejszymi PMkami na świecie

Cytat:
Napisane przez jagata Pokaż wiadomość
dziewczyny! masakra!
dziś wymieniali u mnie w bloku liczniki wody (obowiązkowa wymiana).
...
Po dwóch godzinach po ich wizycie przyszła do mnie Pani z 2 piętra (mieszkam na 5), ze jej się woda po ścianie leje. Powiedziałam, że u mnie była awaria, ale z jakieś 2 godziny temu i u mnie na pewno teraz nic nie cieknie... ale pomyślałam sobie, że w tym czasie jak miałam wodospad w łazience, to po pionie mogło dużo popłynąć i chyba Panowie zalali łazienki w pionie od 5 piętra w dół...
No i mam mokrą łazienkę z dupną dziurą w ścianie i stałam się wrogiem sąsiadów niższych pięter (jak ja z domu będę wychodzić?

a na koniec rozmawiałam z mamą przez telefon i okazuje się, że ma słabe wyniki
kochana nie martw się sąsiadami
moja sąsiadka też nas nie lubi, bo ponoć ją zalewamy
ale był hydraulik- u nas rury w porządku

dla uśmiechu Ci opowiem, że kiedyś się z mężulkiem wspólnie kąpaliśmy , a tu sąsiadka nam tłucze w drzwi, że ją zalewamy
udaliśmy, że nas nie ma

wiedźma w kolejnym pokoleniu
no i mam córkę
i męża - czarodzieja
MARGIDA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-26, 08:52   #3542
jagata
Wtajemniczenie

Dot.: Komary gryzą po krewecie, ale i tak jesteśmy najpiękniejszymi PMkami na świecie

Cytat:
Napisane przez Dancing_Lady Pokaż wiadomość

Znowu naszło mnie na pytania
1) Czy bukiet w kościele PM trzyma cały czas ? Czy tylko stojąc ?
2) Świadkowie wychodzą za parą młodą, czy z gośćmi na początku ?
3) Podczas błogosławieństwa młodzi klękają i co mówią ?
1) Bukiet oddałam na przysięgę i zakładanie obrączek świadkowej - przez chwilę miała 2 bukiety, ale dałą radę
2) to od Was zależy - u mnie wchodzili i wychodzili razem z nami.
3) U mnei wygladało tak, że weslziśmy do pokoju - ja popatrzylam się na TŻta a on na mnie i nic nie powiedzieliśmy. Świadek (mój brat) powiedział, że on wie co ma robić i on w naszym imieniu poprosił o błogosławieństwo.
Nie klękaliśmy bo powiedziałam, że na deskach w sukni klękać nie będę (bałam się o to, że pończochy sobie podrę lub suknię pogniotę).

Cytat:
Napisane przez ona8686 Pokaż wiadomość
Dzien dobry

to z łaznieka miałas przygode
A z mama, wiesz jak sie troszke pod kuruje to nastepnym razem wyjda lepsze

Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość
jagata sąsiadami się nie przejmuj- co innego jakbyś puściła wodę i o niej zapomniala ja też jakiś czas temu mialam podobnie, tylko sąsiadów piętro niżej zalałam. Ale oni przychodzą do mnie- Magda zalałaś nas. Pytam jak to Bo to dla mnie było niemożliwe... a okazało się, że pod wanną mi pekła jakaś rura ze starości i trzeba było zrobic.
Cytat:
Napisane przez morelka1987 Pokaż wiadomość
O kurcze przykro mi strasznie. Tez wczoraj miałam taki dzień, najpierw sprawa z orkiestrą, pozniej odmówiły nam dwie osoby, pozniej sie dowiedzielismy że teściowa ma problemy bo ktos obcy wszedł na podwórze i pies go ugzył który był przywiązany i teraz maja przez 2 tygodnie jakąs kontrolę z sanepidu koleśich straszy sądami.
Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
J

Uuuuu, no to nie zazdroszczę. Woda szybko daje o osbie znać, szczególnie, jak leci pionem... Musiało jej dużo polecieć, że do dołu sąsiedi załatwieni. Ehhh te majstry i wymiany
Za mamę, żeby było lepiej
dziękuję dziewczyny za słowa otuchy
łazienką się nie martwię bo mam świadków, że do zdarzenia doszło nie z mojej winy i nie ja wywołałam wodospad wody w innych mieszkaniach.
a z mamą to mam nadzieję, że to przejściowe, ale koniecznie musi powtórzyć kilka badań, które nie dają dobrego obrazu jej stanu zdrowia...

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
kiciu piękne foty i piękni Wy

trzymać kciuki piczki bo dzisiaj podpisujemy akt notarialny wczoraj musieliśmy pobrać gotówkę z banku bo właścicielka zażyczyła sobie gotówkę i nie chcieli nam wypłacić jednorazowo całości i musieliśmy latać po 3 bankach no porażka wściekłam byłam na nich jak cholera bo najwięcej można było pobrać 20 000
Gotówkę? Chyba ją pogięło! Naprawdę ludzie to mają dziwne pomysły... Trzeba było jej w 10zł albo 5 zł wybrać - przyjść na spotkanie z woreczkiem - wysypać na stół i niech sobie liczy...
Stary 2012-07-26, 08:53   #3543
ewuszkaaa
Zakorzenienie

Cytat:

1 - Ja trzymałam i stojąc i siedząc, żeby mieć co z rękami zrobić Odłożyłam na przysięgę na klęcznik, podpisując dokumenty, bukiet połozyłam na stoliczku

2 - Za parą, a goście wychodzą jak im się podoba jedni wcześniej, inni za parą. Ja poprosiłam znajomych, żeby wyszli wcześniej, coś nam sypnąć, bo rodzina miała zwyczaj wychodzenia za parą, a ja nie chciałam żeby przed kościołem witał nas pusty parking

3 - my nic nie powiedzieliśmy klęczeliśmy i się cieszyliśmy jak głupki, a rodzice tacy poważni i zestresowani haha. Ale dostali wcześniej zaproszenia-prośbę o błogosławieństwo, to przecież wiedzieli po co przyszli

"Kobieta wierzy, że 2 i 2 zmieni się w 5,
jeśli będzie długo płakać i zrobi awanturę"

- George Elliot
ewuszkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-26, 08:59   #3544
jagata
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez MARGIDA Pokaż wiadomość
kochana nie martw się sąsiadami
moja sąsiadka też nas nie lubi, bo ponoć ją zalewamy
ale był hydraulik- u nas rury w porządku

dla uśmiechu Ci opowiem, że kiedyś się z mężulkiem wspólnie kąpaliśmy , a tu sąsiadka nam tłucze w drzwi, że ją zalewamy
udaliśmy, że nas nie ma
u mnie też był taka sytuacja - niby zalewaliśmy sąsiadkę - przyszedł hydraulik stwierdził, że rury ok i żeby tylko brodzik uszczelnić bo tam zauważył przeciek. Zrobiliśmy to i mamy spokój. Chociaż ostatni coś sąsiadka mówiła, że dalej ma plamy i wilgoć w łazience. Stwierdziłam, że wilgoć moze wynikać z jej złego użytkowania pomieszczenia (zła wentylacja pomieszczenia itp.)
A to, że mnie nie ma to już kilka razy tak zrobiłam. Chamskie to było bo po 5 minutach siąsiadka słyszała jak suszarkę włącząłam a 10 minut później w obcasach biegałam po przedpokoju
Nie powiem robiłam to tylko i wyłącznie dla jej dobra, bo ja rano to zawsze mam zły humor i nawet mój mężul rano mnie unika

kiciu Wasze zdjęcia są piękne! A Wy... nie da się tego słowami powiedzieć. Najbardziej podobają mi się zdjęcia, gdzie widać Twój profil ... miodzio
marylko zdjęcie z butami rewelacyjne!

Edytowane przez jagata
Czas edycji: 2012-07-26 o 09:03
jagata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-26, 09:01   #3545
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

mamy taka ksiege gosci:
ksiega.jpg

bardzo nam sie podoba, ma ładne wykonczenie i jest grubasna:
ksiega grubosc.jpg

wpadłam na pomysł ze powklejam tam zdjecia z wesela bo goscie pewnie połowy nie zapisza nawet

aaa i to moje wkretki perełki na ślub:
kolce.jpg

bransoletki do niej sama zrobiłam z perełek i kryształków svarowskiego

jutro mam pierwsza przymiarke sukni o 15

Mia i Tosia <3

Czarnooka_Paula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-26, 09:02   #3546
nena1984
Zakorzenienie

Cytat:
1 - ja trzymałam sama bukiet, bo z jednej strony wyglądało to naturalniej niż splecione w nerwach ręce. W chwilach newralgicznych (jak np. skladanie przysięgi) - kładłam go na barierkę klęcznika, ale miałam taką dość szeroką

2. u mnie wyszło to tak, że po mszy, kiedy ksiądz wręczył nam papier, uklękliśmy jeszcze w dotychczasowych miejscach na chwilę, a potem przenieśliśmy się pod ołtarz Matki Boskiej, gdzie położyłam bukiet świadkowej. Klęczeliśmy tam do końca utworu granego przez kwartet. Kiedy usłyszeliśmy dźwięki marsza weselnego, to przeżegnaliśmy się i wyszliśmy. Wtedy patrzę, a tu nikogo w kościele - wszyscy stali na zewnątrz. Ale to zasługa mojej świadkowej, bo ją o to prosiłam. Podobne było na wejście, byłam 2 mce temu na slubie gdzie młodzi wchodzili do pustego kościoła - było słabo.

3. co do błogosławieństwa - to my tylko podziękowaliśmy, jakoś nie byłam w stanie nic więcej wydusić

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-26, 09:06   #3547
jagata
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Czarnooka_Paula Pokaż wiadomość
mamy taka ksiege gosci:
Załącznik 4795433

Załącznik 4795434

wpadłam na pomysł ze powklejam tam zdjecia z wesela bo goscie pewnie połowy nie zapisza nawet

Załącznik 4795435

fajna księga
Stary 2012-07-26, 09:18   #3548
Nattiv
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
no to wrzucam mogła bym je oglądać godzinami

lady dziękuję
Piękne

Mówiłam, że nic nie dostanę od Tż sam mi wczoraj wieczorem powiedział, że nie ma prezentu dla mnie teraz.

Kallos Sthenos - Piękno i Siła
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-26, 09:19   #3549
kilianna
Zakorzenienie

Cytat:

lady dziękuję
pięknie!! bije od Was milość, spokój można oglądać i oglądać

Cytat:
kiciu piękne foty i piękni Wy

trzymać kciuki piczki bo dzisiaj podpisujemy akt notarialny wczoraj musieliśmy pobrać gotówkę z banku bo właścicielka zażyczyła sobie gotówkę i nie chcieli nam wypłacić jednorazowo całości i musieliśmy latać po 3 bankach no porażka wściekłam byłam na nich jak cholera bo najwięcej można było pobrać 20 000
trzymamy!

Cytat:
Napisane przez ewuszkaaa Pokaż wiadomość
A po co Ty się chcesz do tyłu odchylać??? A serio, to nie mam pojęcia. Wiem tylko, że jak mnie TŻet w tańcu odchylał, to mi cycki nie wyskoczyły
.
właśnie w tancu odchylam się i mi wystaje biustonosz z boku no nic, dzisiaj odwoże sukienke z powrotem do salonu, niech zwężają po bokach
Cytat:
mamy taka ksiege gosci:
Załącznik 4795433

Załącznik 4795434

Załącznik 4795435

bardzo ładne zakupki
kilianna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-26, 09:29   #3550
kindziulindzia
Zakorzenienie

nena mam pytanko bo zapomniałam się dopytać notariusza ile trzeba jeszcze zapłacić za akt orientujesz się może jakie to są kwoty??
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-26, 09:32   #3551
karolinka85
Rozeznanie

Kicia, super fotki
Pięknie wyglądliście
[*] 17.07.2013r. 9t4d
25.08.2012 r.
Nasz ślub
07.10.2011 r.
zdany egzamin na prawko
karolinka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-26, 09:33   #3552
jagata
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
hejka!
po dwóch dniach wolnego ciężko mi się odnaleźć w pracy
poza tym już jest upał na maxa, czyżby powtórka z rozrywki??
W ogóle w nocy jacyś ruscy darli się: kto nie skacze, ten nie ruski, hop hop hop - oczywiście pa rosyjskiemu.

uuu nieciekawie, ważne że to nie twoja wina, tylko tych hydraulików, nic się nie przejmuj. Jak sąsiedzi będą mieć pretensje, to im to po prostu wytłumacz. Mam nadzieję, że wyniki mamy się odmienią na plus - lekarze już o to zadbają.

a no niestety trzeba zgłaszać wypłatę takich kwot, ja to samo miałam przed weselem
To chyba największy minus mieszkania na starówce.

Co do zalania sąsiadów, to bardziej mi jest przykro bo jak ja nie chciałabym być zalana przez sąsiada to też nie chciałabym aby innych zalało (nawet nie z mojej winy).
Z mamą jest taki problem, że mieszkam daleko i nie mam pomysłu gdzie ją wysłać by miała zrobione dobrze badania i dostała poradę lakearską taką by utwierdzili ją, że jest wszystko w porządku a jak nie jest, to żeby jej nie zdołowali...
Stary 2012-07-26, 09:36   #3553
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435
Konto usunięte

Cytat:
o to i one
piękne kafle, podobnie tż będzie kładł u mojej mamy w week

Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość
A więc dzień dobry w 3 dniu małżeństwa

Zacznę Wam relację od piątku

20.07.2012- piątek - 1 dzień PRZED
Cytat:
21.07.2012 Nasz Dzień !
Cytat:
22.07.2012 - 1 dzień bycia ŻONKĄ
Audrey przepiękna relacja
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-26, 09:37   #3554
jagata
Wtajemniczenie

Cytat:
nena mam pytanko bo zapomniałam się dopytać notariusza ile trzeba jeszcze zapłacić za akt orientujesz się może jakie to są kwoty??
no ja tez mam pytanie, ale trochę inne. Parę lat temu dostałam notarialne upoważnienie, że mogę w imieniu rodziców (właścicieli mieszkania) odbierać korespondencję z urzędów i mogę załatwiać różne sprawy związane z mieszkaniem (np. w spółdzielni). Upoważnienie jest na moje panieńskie nazwisko i na stary nr dowodu. I czy po zmianie nazwiska muszą dostać nowe upoważnienie, czy wystarczy jak pokażę upoważnienie z aktem małzeństwa?
Nie wiem czy mam znów rodziców ganiać do natoraiusza czy tylko wystarczy mieć dodatkowo przy sobie akt.
Stary 2012-07-26, 09:43   #3555
MiciaKicia
Zakorzenienie

Heloł

Pojutrze będę żoną

Plan na dziś:
iść do kancelarii kościoła ustalić szczegóły,
iść do hotelu zapytać o pare rzeczy
TŻ przyjeżdża
Małe zakupy w Rossmannie

Buziaki !!!

Kroimy: 2016(?)
MiciaKicia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-26, 09:50   #3556
lolita25
Zakorzenienie

GG do lolita25

Cytat:
Napisane przez Cierpliwosc Pokaż wiadomość

ja, właścicielka zielonych zamszaków, powiem, że widziałam wiele satynowych niebieskich, które by mi bardziej do sukni pasowały, te - na przebranie owszem

Smsa????? WTF???? za znalezienie kogoś do kościoła i żeby ten poważniejszy koleś stanął na wysokości zadania

Już? Rozumiem, że jakieś krzesełka robisz czy coś, ale personalizacja później. Ślub mamy tego samego dnia, my jeszcze wszystkich gości nie zaprosiliśmy, nie mówiąc o potwierdzeniu, więc za winietki się zdecydowanie jeszcze nie zabieram (nie lubię robić na marne)

Do ślubu mam bardotkę, ale takie silikonowe nalepki miałam kilka razy na weselu i stwierdzam, że piersi jakoś specjalnie nie utrzymują, są chyba tylko po to, żeby sutków nie było widać, spod sukienki, pod którą stanika nie ma bata założyć. Ale miałam je na weselu, na którym był upał i mi się ni tyci nie zsunęły.

Kiciu tyle mogę powiedzieć.
No i że tub u Ciebie dały mega efekt
A ja już mam zrobione
Mam teraz urlop i chce go wykorzystać na maxa,bo nastepny dopiero się zaczyna 3 dni przed ślubem a mam naprawde jeszcze dużo rzeczy na głowie
Stary 2012-07-26, 09:53   #3557
iceflower
Przyjaciółka KWC

Nattiv wszystkiego najlepszego

A ja dostałam ten kask ale od teściowej. TŻ poszedł po rozum do głowy, a potem do perfumerii. Kochanego mam męża.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-26, 09:57   #3558
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez maly_czlowieczek Pokaż wiadomość

Mamy kolejne fotki ale jeszcze daleko do tych właściwych, Fotografka chciała żebyśmy już coś mieli dlatego zrobiła szybki wybór i obróbkę, wrzucam Wam, więc troszkę

PS. a my w Ustroniu na wyjeździe miodowym wczoraj zmasakrowałam kolano zejściem z gór - niestety coś z nim nie tak i na zejściach masakrycznie boli, a dziś mąż zabił się jedzeniem tyle pyszności, że się objadł jak bąk ja nie powiem, też będę GRUBA, ale swoje możliwości znam przynajmniej
Cytat:
Napisane przez maly_czlowieczek Pokaż wiadomość
i jeszcze troszkę, nie mogłam się powstrzymać

Kiciu czekamy!
piękne fotki

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość

dostałam kolejną partię zdjęć, tym razem z moją maleńką kuzyneczką Vanessą, muszę ją wam pokazać, bo jest przesłodka:
słodziutka
Vanesski są boskie ale charakterek mają nie z tej ziemi szczególnie jak wchodzą w okres buntu

Cytat:
Napisane przez ona8686 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny. Miałam koszmarny poranek. Wczorajszy bół kolana przerodził sie w dretwienie całej nogi, a dzis wstałam ze zdrętwiała reka i połowa twarzy ja w płacz, mama dzwoni do osrodka. Brak numerków. Całe szczęście przyjal nas. Kazał stanac, zamknąć oczy i wyciągnąć rece. A ja prawa reka w ogolę nie mogłam dotknąć nosa, tak jakbym w ogole nic nie czuła Lekarz twierdzi, ze to na tle nerwowym, chociaz ja przez ostatni czas czułam sie jak nigdy bardzo spokojna. Aby jednak wykluczyć wszelkie inne rzeczy dostałam skierowanie do szpitala. I teraz czekam az Tż skonczy prace i ze mna pojedzie
I ja osoba, ktora praktycznie nigdy nie chorowała, prócz lekkich przeziębień, teraz jak cos mi sie przytrafi to od razu szpital. Boje sie. Mam nadzieje, ze to rzeczywiście z nerwów.

Biore sie za czytanie relacji.
trzymam za Twoje zdrówko

Cytat:
Napisane przez niusia_87 Pokaż wiadomość

Idziemy w tym roku na wesele
2 kiece muszę kupić, tzn mąż
moja przyjaciółka do swojego małża zawsze mówi tak: chciałeś panią to pracuj na nią
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-26, 10:00   #3559
ewuszkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
A ja dostałam ten kask ale od teściowej. TŻ poszedł po rozum do głowy, a potem do perfumerii. Kochanego mam męża.

hahaha Super no i najlepszego z okazji urodzin Ice

"Kobieta wierzy, że 2 i 2 zmieni się w 5,
jeśli będzie długo płakać i zrobi awanturę"

- George Elliot
ewuszkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-26, 10:01   #3560
lolita25
Zakorzenienie

GG do lolita25

Mam już moje czekoladowe poduszki aż 5 na kanape i czekoladowe zasłony
Teraz musi Tż karnisz przykręcić bo do malowania odkręcił
Zabieram się teraz za sprzątanie no i muszę zrobić pudło na telegramy a zupełnie nie wiem jak się do tego zabrać
Stary 2012-07-26, 10:05   #3561
Cierpliwosc
Zadomowienie

Cytat:
1. Też sie zastanawiałam nad tym bukietem, bo tak z jednej strony ja się w kościele modlę, a nie myślę czy mam bukiet fotogenicznie ustawiony a z drugiej mam go w zasadzie tylko w kościele to jakieś zdjęcia bym chciała. Pewnie zdecyduje w samym kościele, jak będę się stresować to bukiet w dłoń, jak nie to będzie leżał na klęczniku.
2. Zazwyczaj za, ale jak sobie wymarzysz inaczej, to czemu nie
3. Że proszą o błogosławieństwo, ale to bym powiedziała przed uklęknięciem, potem to już nic
Cytat:
mamy taka ksiege gosci:
Załącznik 4795433

Załącznik 4795434

Załącznik 4795435

ładne, pokaż bransoletkę
Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość
Piękne

Mówiłam, że nic nie dostanę od Tż sam mi wczoraj wieczorem powiedział, że nie ma prezentu dla mnie teraz.
Może szykuje coś na późnej

Witajcie z rana
Idę śniadanko wciamać, wczoraj jak mnie nie było to sąsiadka wpadła i przyniosła jakieś francuskie sery, z wakacji przywieźli-trzeba skosztować
Cierpliwosc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-26, 10:06   #3562
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Napisane przez ewuszkaaa Pokaż wiadomość
hahaha Super no i najlepszego z okazji urodzin Ice
Dziękuję
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2012-07-26, 10:09   #3563
Nattiv
Zakorzenienie

Cytat:
Nattiv wszystkiego najlepszego

Dziękuję i wzajemnie

A trafiła z rozmiarem?

Kallos Sthenos - Piękno i Siła
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-26, 10:09   #3564
E87
Wtajemniczenie

Hello
Kiciu kolejne rewelacyjne fotki Jaka Ty rozmarzona na nich jestes, cudownie!
Co do bukietu w kosciele, to ja od razu polozylam na kleczniku, bo stwierdzilam ze jak pozniej mam z nim kombinowac odkladac, brac itd. to znajac zycie bede miec z tym problemy bo lawka byla dosc waska... na zdjeciach widac bukiet jak sobie lezy, fotki bede miala z nim w drodze do kosciola/oltarza itd., a pozniej dodatkowo mialam go w rekach na krotkiej sesji w plenerze
E87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-26, 10:14   #3565
kindziulindzia
Zakorzenienie

wszystkiego naj staruszki

19.05.2012
Stary 2012-07-26, 10:17   #3566
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez kingsof Pokaż wiadomość
Moja pożal się Boże teściowa to mnie tak ostatnio w☠☠☠☠.iła że pojęcia nie macie. Wspominałam Wam o moim bracie, ma 25 lat a już jest bardzo schorowany, strasznie schudł ostatnio, w niedziele miał kolejny wylew żółci i ogl źle się czuje. Świadkami miał być mój brat i brat TŻ ( wysoki, dobrze zbudowany - DUMA MAMUSI I TATUSIA) (tak nawiasem mówiąc TŻ jest tym gorszym synalkiem a ten jest WSPANIAŁY) ale nie o tym. No i ostatnio jest rozmowa chociaż już wcześniej wiadomo było, kto ma być naszym świadkiem nr 1 i nr 2 . To ta stara krowa (wybacz mi Boziu, inaczej nie mogę) - no ale świadkowie to ŁADNIEJ by wyglądali chłopak i dziewczyna... Może Anusia? (dziewczyna wspaniałego synalka) a ja już nerwy upuściłam i - nosz ☠☠☠☠...a jasna to z którego brata mamy zrezygnować na rzecz tego by ŁADNIEJ WYGLĄDAŁO?! (oczywiście wiedziałam, że ma na myśli mojego) co za franca, że tak brzydko powiem, wściekłam sie i było to widać więc z wielką miłością w głosie- nie, nie no tak tylko głośno myśle...
co za babsko

Cytat:
Moja teściowa jest w porzo (przynajmniej do momentu kiedy jej się nie włączy "niedługo pewnie będę babcią" ) ale jak sie dobiorą z moją mamą to jakoś mi tak działają na nerwy że mam ochotę wyjść albo je wyprowadzić.
moja mami też wczoraj mi mói: to co zaraz po ślubie będziecie się starali o dziecko? a ja do niej : zapomnij, moje cycki jeszcze trochę chcą być jędrne

Cytat:
Napisane przez kilianna Pokaż wiadomość
na pewno będzie pięknie pamiętaj, że wiele też zależy od dodatków, także założysz ładne butki, weźmiesz do ręki bukiet i będziesz jak księżniczka

wklejam Wam moje zdjęcia sukienki na poprawiny. Są bardzo nieudolne, bo robione cyfrówką, w której padła bateria, a następnie telefonem, który jakościowo nie jest za fajny. Jak dorwę lepszy aparat to cyknę fajniejsze fotki
Sukienka ma kolor kości słoniowej - nie jest to śnieżnobiały kolor. Z tyłu ma dość mocne rozcięcie, ale podoba mi się to w sumie, dodaje takiej inności. Sukienka zakupiona w Mohito. Buty mam do niej nude.

jeszcze raz przepraszam Was za jakość zdjęć i zeza (nie wiem jakim cudem go zrobiłam, bo normalnie nie mam, przysięgam ;p )
Cytat:
Napisane przez kilianna Pokaż wiadomość
szpilki na poprawiny mam takie jak w załączniku, obcas 12 cm

na poprawiny miałam mieć sukienkę z Asosa, taką bez ramiączek, ale stwierdziłam, że wolę już nie męczyć się w bardotce drugi dzień pod rząd i wolę taką oto właśnie sukienkę, gdzie założę normalny stanik. Tylko musiałam kupić obniżkę do zapięcia biustonosza, żeby nie wystawało zapięcie z tyłu.
super wyglądasz , ale tak wgl. to jajeczna Ci nie da spokoju dlaczego będąc w ciąży nie widać Ci brzucha i masz takie obcasy
Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość
Ja mam śpioszki....

Normalnie całe życie wszystkie dziewczynki próbował molestowac..

Rodzice nie widzieli niby i nie chcieli słuchac...
masakra
Stary 2012-07-26, 10:25   #3567
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jagata Pokaż wiadomość
dziewczyny! masakra!
współczuję
my mieliśmy długi czas problem z rurami (bo żaden hydraulik nas łaskawie nie poinformował ze to można łatwo zrobić i się męczyliśmy ) i często zalewaliśmy sąsiadkę i chociaż to nie była nasza wina, ani o tym nie wiedzieliśmy (lało się między pionami, u nas w łazience nie było śladu ) to i tak ta sąsiadka mnie nie cierpi cóż
Cytat:

lady dziękuję
zdjęcia z płatkami

Kiciu, a Twoja rodzina i rodzina TŻa wie ze Ty ich zdjecia wrzucasz do internetu ? ja bym zabiła jakby ktoś tak moje zdjecia wklejał
Cytat:
Załącznik 4795435
śliczne kolczyki
Cytat:
Kindziu, ja nie Nena, ale niedawno całkiem spisywaliśmy akt notarialny i za całość płaciliśmy 2 400 zł (za notariusza, wypis aktu, opłatę sądową i podatek od czynności cywilno-prawnych - to ostatnie wychodzi najdrożej i jest zależne od wartości mieszkania )
Cytat:

Ice, Nattiv, Karolina_83 wszystkiego najlepszego z okazji urodzin Dziewczyny

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-26, 10:29   #3568
ladystar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bejb200 Pokaż wiadomość
Ladystar, ile zapłaciłaś za te Vivienki? na jakiej stronie zamawiałaś?
kosztowaly 650, ale w koncu zaplacilam chyba 600 z przesylka - kupowalam u Shuluv, ktora ma konto na allegro i sklep stacjonarny w Warszawie

ladystar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-26, 10:31   #3569
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość
Dziękuję i wzajemnie

A trafiła z rozmiarem?
Dziękuję

Oczywiście wybierał i kupował mój TŻ, a że jeździliśmy kiedyś motocyklem to wie jaki mam rozmiar głowy
Ale kupił regulowany (zakres rozmiaru 0d 50-57 cm), nie wiedziałam że w ogóle takie się robi.

Cytat:
wszystkiego naj staruszki

[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;35519198]moja mami też wczoraj mi mói: to co zaraz po ślubie będziecie się starali o dziecko? a ja do niej : zapomnij, moje cycki jeszcze trochę chcą być jędrne
[/QUOTE]

Moja mama się stara pohamować, ale teściowa idzie teraz na emeryturę i będzie mieć za dużo czasu i chciałaby być babcią, a że TŻ jedynak to nawet nie ma się co spodziewać że ratunek przyjdzie z innej strony.

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
Ice, Nattiv, Karolina_83 wszystkiego najlepszego z okazji urodzin Dziewczyny
Dziękuję
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2012-07-26, 10:31   #3570
kindziulindzia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość
kosztowaly 650, ale w koncu zaplacilam chyba 600 z przesylka - kupowalam u Shuluv, ktora ma konto na allegro i sklep stacjonarny w Warszawie
o masz za taką cenę to te buty powinny Was pieścić po nóżynkach
19.05.2012
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości