Ślubujące w 2012 - część II - Strona 70 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Ślubny wizerunek

Notka

Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-25, 22:32   #2071
Neave
Raczkowanie

Dot.: Ślubujące w 2012 - część II

Cytat:
Napisane przez Pradip Pokaż wiadomość
Ja mam jakieś 162cm + 10cm obcas. Czy mi się podoba? Jeszcze nie wiem ale Tż sobie zażyczył wiec rozważam taką opcję do kościoła i na plener

Super Świetne to zdjecie w płatkach róż
Napisz nam coś wiece... My uwielbiamy relacje tak samo jak zdjęcia... Czym się denerwowałaś? co nam doradzisz?

Trzymamy kciuki za łaskawość szefa

W ciemno to trochę strach jechać tyle kilometrów bo właśnie można nikogo nie zastać. Popróbuj jeszcze podzwonić
Pradip - to może się zastanów czy wogóle chcesz mieć welon? ja na przykład nie chcę i TŻ mówi że okey, bo to moja głowa, więc ja decyduję

szkoda, że w kwestii farb nie jest taki zgodny... a w zasadzie ma "blue" we łbie... chciałby błękitny pokój i kropka... a ja niebieski akceptuję wyłącznie w łazience, więc ciekawe co z tego malowania wyjdzie, bo na koniec stwierdził, że mam sobie wybrać co chcę, a oni z chłopakami i tak pomalują po swojemu....

Będę próbowała, ale niestety dopiero rano, bo teraz ciut późno już na dzwonienie. Mój TŻ się ze mnie śmieje, że ja takie typowe dziecko 21 wieku - wolę smsa albo maila napisać, nawet spotkać się wolę niż dzwonić Dzisiaj jak tak przy nim dzwoniłam, stwierdził, że jak on by tak dzwonił w robocie to w życiu premii by nie wyrobił (a trzeba przyznać że co miesiąc ma najwyższą...) więc chyba coś w tym jest że ja dzwonić strasznie nie lubię...
Neave jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-26, 07:15   #2072
magalska
Zadomowienie

GG do magalska Send a message via Skype™ to magalska

Cytat:
Napisane przez Neave Pokaż wiadomość

chcieliśmy dzisiaj protokół zaliczyć, ale się nie udało, bo dotarliśmy do kancelarii na 17.30 i ksiądz stwierdził, że na protokół to już za mało czasu chociaż kancelaria do 18 czynna... więc pewnie jutro trzeba będzie się tam wybrać znowu...
Wszystko zależy od księdza, my przyszliśmy do kancelarii na 5 minut przed końcem i nas przyjął, ale wypełnialiśmy protokół z nim ekspresowo, żadnych zbędnych pytań tylko TAK czy NIE czasem nawet wpisywał szybciej niż odpowiedzieliśmy

<3 SzCzĘśLiWa ŻoNkA <3

MÓj nowy WYMARZONY zawód: FOTOGRAFka! Oddałam temu całe serce: www.mn-foto.pl

Bruno 13.10.2013 g 21:20 3720 g szczęścia
Leon 31.03.2015 g 12:10 3920 g szczęścia
magalska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-26, 09:14   #2073
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katushka Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny!
Daaaawnooo mnie tu nie było Ja już jestem PO Załączam kilka zdjęć. Relacji nie napiszę bo mimo iż to był jeden z piękniejszych dni w moim życiu to drugi raz już bym nie chciała go mieć Za dużo stresu jak dla mnie

piękne zdjęcia- ślicznie wyglądałaś
Stary 2012-07-26, 09:14   #2074
niki19
Zadomowienie

Cześć

Cytat:
Hej dziewczyny!
Daaaawnooo mnie tu nie było Ja już jestem PO Załączam kilka zdjęć. Relacji nie napiszę bo mimo iż to był jeden z piękniejszych dni w moim życiu to drugi raz już bym nie chciała go mieć Za dużo stresu jak dla mnie
pięknie , Gratulacje

Cytat:

chcieliśmy dzisiaj protokół zaliczyć, ale się nie udało, bo dotarliśmy do kancelarii na 17.30 i ksiądz stwierdził, że na protokół to już za mało czasu chociaż kancelaria do 18 czynna... więc pewnie jutro trzeba będzie się tam wybrać znowu...
ehh szkoda ,że was nie przyjął
my jak pojechaliśmy spisywać protokół to byliśmy umowieni na 18 a z racji ,że dotarliśmy dziesięć minut wcześniej to postanowiliśmy ,że wchodzimy ,więc dzwonimy ksiądz wychodzi i do nas z pretensjami mówiąc " A co u was jest już 18! "

Cytat:
Pradip - to może się zastanów czy wogóle chcesz mieć welon? ja na przykład nie chcę i TŻ mówi że okey, bo to moja głowa, więc ja decyduję

ja chyba też nie chcę mieć welonu ,chociaż jeszcze ostatecznie decyzji nie pojęłam

Właśnie sprawdziłam maila i widzę ,że dostałam projekt zaproszeń , więc biorę się za sprawdzanie czy nie ma błędów

miłego dnia dziewczynki

niki19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-26, 09:16   #2075
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:

oj nieładnie się ksiądz zachował byliście w terminie otwarcia kancelarii i nie powinien Was z kwitkiem odesłać
Stary 2012-07-26, 09:32   #2076
magalska
Zadomowienie

GG do magalska Send a message via Skype™ to magalska

Cytat:
Hej dziewczyny!
Gratki

A co do księży to przyjdziesz za wcześnie - Źle, spóźnisz się chwilę też nie dobrze.. ehh

<3 SzCzĘśLiWa ŻoNkA <3

MÓj nowy WYMARZONY zawód: FOTOGRAFka! Oddałam temu całe serce: www.mn-foto.pl

Bruno 13.10.2013 g 21:20 3720 g szczęścia
Leon 31.03.2015 g 12:10 3920 g szczęścia
magalska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-26, 09:43   #2077
wloszka8
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Wika28 Pokaż wiadomość

Dziewczyny winna Wam jestem zdjecia z mojego ślubu, Na razie pokazuję tylko suknię, trochę fryzury, bukiet. Suknia - Gala Maia przerabiana jednak, bo nie chciałam trenu i tak dużego dekoltu, fryzura miała być na jeden bok, ale fryzjerka nie zdążyła jej dopracować i wyszło tak a bukiet nie mógł być inny jak tylko frezje - z powodów osobistych i wielkiego sentymentu do tych kwiatów
ulalala... nie widziałam podobnej sukni... piękna i taka niepowtarzalna, a fryzura moim zdaniem bardzo łądnie komponowała się z suknią

Cytat:
Napisane przez engi111 Pokaż wiadomość
dziewczynki zostało mi 2 tygodnie do slubu zaczynam się stresować co noc mam sny wesele - dzisiejszy to TZ z moim tatem totale upojenie alkoholowe przez co nie było oczepin ani podziękowania dla rodziców, strach pomysleć jakie będe miała stresy 3 dni przed .....

Wczoraj zakupiłam bieliznę, staniczek, stringi pas do pończoch i pończochy ( Pani w sklepie rewelacja pierwszy raz trafiła na taką obsługę ) a dziś ide na przymiarkę sukni takze jutro wrzuce zdjęcia !!!!!

Wczoraj zaliczyliśmy lekcję tańca, nie uczymy się jakiegoś układu chielismy poprosto podszkolić 2 na 1 . Mój TZ umie tańczyć oboje dajemy rade ale jak się wczoraj okazło technicznie to daleko odbiega od 2 na 1 a zawsze wszyscy nam móili na weslech ze fajnie tańczymy razem
super.. mnie zostału trzy tygodnie... stres jak nic... ale większość rzeczy już pozałatwiana
za zakupy
a z tańcem się nie przejmuj, my podczas nauki pierwszego tańca też mamy 2 na jeden.. ale bez kroków zdecydowanie lepiej nam się tańczy to tylko na potrzeby cioć i wujków się uczymy

Cytat:
Napisane przez magnusia Pokaż wiadomość
ściany masz jasne, meble ciemne, hmm...
a masz może jakiś kolor dodatków typu poduszki, pierdołki itp? Bo może w takim kolorze jak dodatki? Ja lubię kontrasty więc osobiści postawiłabym na jakiś akcent dość mocny- np ostra pomarańcz
zgadzam się, ja też bym postawiła na jakieś mocne kolorystycznie dodatki

Cytat:
Hej dziewczyny!

pięknie a zdjęcie z płatkami róż
Cytat:

szkoda, że w kwestii farb nie jest taki zgodny... a w zasadzie ma "blue" we łbie... chciałby błękitny pokój i kropka... a ja niebieski akceptuję wyłącznie w łazience, więc ciekawe co z tego malowania wyjdzie, bo na koniec stwierdził, że mam sobie wybrać co chcę, a oni z chłopakami i tak pomalują po swojemu....
haha nie przejmuj się mój TŻ też ma blue... ale nie dałam się przekonać, chciał salon pomalować na brązi turkus, zostały moje beże i brązy, a z racji kompromisu postawiłam na turkusowe dodatki

dziewczyny proszę o pomoc... która fryzura ślubna?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1df944ce0003b0264d2cd390.jpg (29,0 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 9c91fd1d00190f5f4d2cd391.jpg (16,2 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 89b01303b1c10c4c.jpg (49,5 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 395421_249021188506522_136688106406498_572428_367600005_n.jpg (28,2 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg c12fc7780015b55b4d2cd392.jpg (28,5 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg fryzury-dlugie-1061.jpg (14,3 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg mr_blog013.jpg (77,2 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg uzytkownik_10108.jpg (31,4 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg t_t_fryzura_161_837.jpg (17,9 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg uzytkownik_52806.jpg (19,3 KB, 14 załadowań)

Gdzie Skarb Twój...
...Tam Serce Twoje
wloszka8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-26, 09:45   #2078
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wloszka8 Pokaż wiadomość

1,2 lub 3 ja lubię takie naturalne
chociaż 4 też ciekawe...

Edytowane przez magnusia
Czas edycji: 2012-07-26 o 09:46
magnusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-26, 10:00   #2079
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:

Jakiś to chcę na pewno ale pomysł na długi podsunął mi Tż. Okaże się na następnej przymiarce.
Ja jako dziecko i nastolatka chorowałam na niebieski i najpierw w pokoju miałam błękitną tapetę a potem farbę i granatowe dodatki i właściwie do tej pory bardzo lobię ten kolor (tylko teraz bardziej właśnie granat) ostatnio nawet sie zastanawiałam skad mi się ten fiolet wziął na ślub a nie granat?
Cytat:
Napisane przez niki19 Pokaż wiadomość
Właśnie sprawdziłam maila i widzę ,że dostałam projekt zaproszeń , więc biorę się za sprawdzanie czy nie ma błędów
Sprawdź kilka razy a najlepiej daj jeszcze komuś do przeczytania. Nie pamiętam już która z Was ale jakiś czas temu głośno w naszym wątku było o błędnym telefonie i jakiejś literówce. My w sumie też udaliśmy się z jednym zaproszeniem wysyłaliśmy jedno w języku angielskim i środek bardzo ładnie przetłumaczyłam nawet się Was o radę pytałam ale żadne z nas nie pomyślało o froncie zaproszenia i finalnie przód był po polsku a środek po angielsku
Cytat:
Nie jestem w stanie zdecydować. Niby wszystkie są do siebie trochę podobne ale każda w sobie inna i piękna. Sama nie wiem co bym chciała dla siebie... strasznie lubię warkocze ale mi się wszystko podoba u kogoś a na sobie to już blee
Właśnie magnusia wczoraj dzwoniła do mnie Twoja wizażystka
Dziewczynki wielka prośba znacie stronkę z jak najbardziej sprawdzającą się długoterminową prognozą pogody? Muszę zdecydować czy 8.08 czy 9.08 będzie ładniejsza pogoda
Pradip jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-26, 10:31   #2080
JJJustynAAA
Zakorzenienie

Cytat:
Hej dziewczyny!

Może jednak się skusisz na napisanie relacji? Ja jestem bardzo ciekawa, bo sama mam to przeżycie przed sobą...

---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ----------

A szczerze powiedziawszy na zdjęciach wyglądasz pięknie i nie widać żebyś ciągle była zestresowana. Kłamczucha

---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ----------

Cytat:
Cześć
my jak pojechaliśmy spisywać protokół to byliśmy umowieni na 18 a z racji ,że dotarliśmy dziesięć minut wcześniej to postanowiliśmy ,że wchodzimy ,więc dzwonimy ksiądz wychodzi i do nas z pretensjami mówiąc " A co u was jest już 18! "

ja chyba też nie chcę mieć welonu ,chociaż jeszcze ostatecznie decyzji nie pojęłam
Co do welonu też raczej jestem przeciwna i dlatego marzy mi się toczek, tylko nie wiem czy nie będę w nim źle wyglądała? Bo do toczka przecież nie pasuje każda fryzura?

---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ----------

Cytat:

Jak dla mnie 4 tylko nie wiem jak wygląda z przodu.
Chyba sama bym mogła mieć coś takiego na głowie w dniu ślubu, hmm

---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ----------

Cytat:
Dziewczynki wielka prośba znacie stronkę z jak najbardziej sprawdzającą się długoterminową prognozą pogody? Muszę zdecydować czy 8.08 czy 9.08 będzie ładniejsza pogoda
Proszę www.tojapogoda.pl
wpisujesz miasto potem klikasz na pogodę 16dniową i masz. Sprawdza się nawet

---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ----------

Zmykam popracować. Wpadnę do was później.
Miłego dnia dziewczynki.

Mama Franka

JJJustynAAA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-26, 10:41   #2081
ewula87
Rozeznanie

Cytat:

miłego dnia dziewczynki
Sprawdź bardzo dokładnie i kilka razy, niech zrobi to ktoś jeszcze po Tobie ja niby literowałam każdy wyraz a na koniec i tak wyszło z błędem
Cytat:

Sprawdź kilka razy a najlepiej daj jeszcze komuś do przeczytania. Nie pamiętam już która z Was ale jakiś czas temu głośno w naszym wątku było o błędnym telefonie i jakiejś literówce. My w sumie też udaliśmy się z jednym zaproszeniem wysyłaliśmy jedno w języku angielskim i środek bardzo ładnie przetłumaczyłam nawet się Was o radę pytałam ale żadne z nas nie pomyślało o froncie zaproszenia i finalnie przód był po polsku a środek po angielsku
To ja na szczęście nikt z zaproszonych nic nam jeszcze nie mówił, więc "głupi nie zauważy, a mądry nic nie powie"
ewula87 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-07-26, 10:59   #2082
haczyk7
Raczkowanie

Cytat:
Hej dziewczyny!
Bardzo ładnie wygladałaś skromnie, dziewczęco, naturalnie
Gratuluję jeszcze raz!

Wiki, Ty również! Suknia niespotykana, fryzura bardzo ładna

Cytat:
ulalala... nie widziałam podobnej sukni... piękna i taka niepowtarzalna, a fryzura moim zdaniem bardzo łądnie komponowała się z suknią

Wg mnie: 1 , 2, 7 - piękne!

Cytat:
Jakiś to chcę na pewno ale pomysł na długi podsunął mi Tż. Okaże się na następnej przymiarce.

Tak, twojapogoda.pl - też sprawdzałam! Pradip, z tym welonem to fajny pomysł- tylko ja też chciałam cały czas długi welon na przebranie, a niestety na przymiarce się okazało, że za bardzo nie pasuje do sukni... Zresztą same pamiętacie moje rozterki tu na forum chyba ale Tobie życzę, żeby wszystko się udało i było pięknie

Dziewczyny... ekhm... skoro mówimy tu o wakacjach i podróżach poślubnych, to może pomogłyścieby mi w wyborze stroju kąpielowego? Nie zbanujecie mnie ? Proszę
Zastanawiam się pomiędzy:

http://allegro.pl/hit2012-najnowsza-...478917822.html
MODEL: Czarny + białe grochy, Paski + czerwone serduszko

oraz

http://allegro.pl/hit2012-najnowsza-...489573953.html
MODEL: czarny+ wzór zwierzęcy, czarny + białe paseczki...

Co byście wybrały?
Stary 2012-07-26, 11:29   #2083
wloszka8
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez haczyk7 Pokaż wiadomość
Gratuluję jeszcze raz!

Wg mnie: 1 , 2, 7 - piękne!

Tak, twojapogoda.pl - też sprawdzałam! Pradip, z tym welonem to fajny pomysł- tylko ja też chciałam cały czas długi welon na przebranie, a niestety na przymiarce się okazało, że za bardzo nie pasuje do sukni... Zresztą same pamiętacie moje rozterki tu na forum chyba ale Tobie życzę, żeby wszystko się udało i było pięknie

Dziewczyny... ekhm... skoro mówimy tu o wakacjach i podróżach poślubnych, to może pomogłyścieby mi w wyborze stroju kąpielowego? Nie zbanujecie mnie ? Proszę

oraz

Co byście wybrały?
czarny plus białe grochy, albo czarny plus wzór zwierzęcy

gdzie wybieracie się w podróż poślubną?

Gdzie Skarb Twój...
...Tam Serce Twoje
wloszka8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-26, 11:36   #2084
Wika28
Zakorzenienie

Cytat:
Gratuluję jeszcze raz!

Cytat:

Dziękuję dziewczyny

Fryzura 2 - też ją mam w swoich ulubionych zapisaną, ale z trwałością może być różnie, zależy jakie masz włosy

Cytat:
Ja jako dziecko i nastolatka chorowałam na niebieski i najpierw w pokoju miałam błękitną tapetę a potem farbę i granatowe dodatki i właściwie do tej pory bardzo lobię ten kolor (tylko teraz bardziej właśnie granat) ostatnio nawet sie zastanawiałam skad mi się ten fiolet wziął na ślub a nie granat?

Hehe, chcesz sprawdzać na 8 sierpnia?? Przedwczoraj oglądałam prognozę na jakiejś stacji, już nie pamiętam jakiej, no i wczoraj miał być upał. Zatem wskoczyłam w białe spodnie i bluzkę mgiełkę - cały dzień pochmurno, a do domu wracałam w strugach deszczu pod parasolem

Cytat:

oraz

Co byście wybrały?
czarny i białe paseczki to mój typ z tych, które się Tobie podobają, ale sama "choruję" na ten w czarno-białe serduszka Moja Sister ma z czerwonym serduszkiem. Ogólnie stroje bardzo ładnie skrojone i ładnie podkreślają biust, co dla mnie jest sprawa priorytetową
Wika28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-26, 11:47   #2085
haczyk7
Raczkowanie

Cytat:
czarny plus białe grochy, albo czarny plus wzór zwierzęcy

gdzie wybieracie się w podróż poślubną?
Dzięki za opinię Wybieramy się do Egiptu za 3 tygodnie będziemy w Sharmie Już nie mogę się doczekać

Cytat:
Dziękuję dziewczyny

Fryzura 2 - też ją mam w swoich ulubionych zapisaną, ale z trwałością może być różnie, zależy jakie masz włosy

czarny i białe paseczki to mój typ z tych, które się Tobie podobają, ale sama "choruję" na ten w czarno-białe serduszka Moja Sister ma z czerwonym serduszkiem. Ogólnie stroje bardzo ładnie skrojone i ładnie podkreślają biust, co dla mnie jest sprawa priorytetową
O dzięki Siostra ma ten sam? Z tej firmy? Opowiedz coś jeszcze np. o jakości wykonania! Ja też właśnie chcę, żeby podkreślił biust. Jest to coś ala bardotka A który Tobie się podoba? Nie umiem znaleźć...

Edytowane przez haczyk7
Czas edycji: 2012-07-26 o 11:48
haczyk7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-26, 11:48   #2086
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez JJJustynAAA Pokaż wiadomość
Proszę www.tojapogoda.pl
wpisujesz miasto potem klikasz na pogodę 16dniową i masz. Sprawdza się nawet
"nawet" hmm... z moim szczęściem to akurat się nie sprawdzi...
Cytat:
Napisane przez ewula87 Pokaż wiadomość
To ja na szczęście nikt z zaproszonych nic nam jeszcze nie mówił, więc "głupi nie zauważy, a mądry nic nie powie"
Prawidłowo
Cytat:
Hehe, chcesz sprawdzać na 8 sierpnia?? Przedwczoraj oglądałam prognozę na jakiejś stacji, już nie pamiętam jakiej, no i wczoraj miał być upał. Zatem wskoczyłam w białe spodnie i bluzkę mgiełkę - cały dzień pochmurno, a do domu wracałam w strugach deszczu pod parasolem
No właśnie i weź tu im wierz
No to byłaś miss mokrej mgiełki
Cytat:

oraz

Co byście wybrały?
Zobaczę właśnie czy do mojej będzie pasował i pomyślę.
Z tych aukcji najbardziej mi sie podoba czarny z niebieskimi kwiatami a z tych o które pytasz to albo czarny w kropki albo w serduszka
Stary 2012-07-26, 11:59   #2087
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
Właśnie magnusia wczoraj dzwoniła do mnie Twoja wizażystka

o fajnie i co umawiasz się z nią?
z prognozami to ciężko- szczególnie takimi długimi

---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ----------

Cytat:

oraz

Co byście wybrały?
wisz co- mi się nie za bardzo staniki podobaja w tych kostiumach..... jakoś nie sprawiają wrażenia wygodnych a w takim kostiumie pływasz, skaczesz itp
Groszki są słodkie a zwierzęcy z pazurem a może jakiś kolorek wybierzesz czy nie lubisz?

Pradip- przejrzałam zdjęcia ale jakoś cholera nie mogę dobrać takiego aby Ci najlepiej pokazać makijaż. Jak wrócę do domu to jeszcze zobaczę w jednym folderze

Edytowane przez magnusia
Czas edycji: 2012-07-26 o 12:01
magnusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-26, 12:16   #2088
Wika28
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki za opinię Wybieramy się do Egiptu za 3 tygodnie będziemy w Sharmie Już nie mogę się doczekać

O dzięki Siostra ma ten sam? Z tej firmy? Opowiedz coś jeszcze np. o jakości wykonania! Ja też właśnie chcę, żeby podkreślił biust. Jest to coś ala bardotka A który Tobie się podoba? Nie umiem znaleźć...
Siostra ma ten w paseczki z czerwoną lamówką i serduszkiem - wykonanie bardzo ładne, materiał dobrej jakości. Ja mam strój mewy, ale ze starszej kolekcji i też jestem bardzo zadowolona jeśli o materiał i wykonanie chodzi. Podoba mi się ten w serduszka - na stronie drugi stroj czarno-bialy. Ale to nie jest nowa kolekcja z tego roku, bo już w ubiegłym na niego czatowałam
http://allegro.pl/mewa-ashley-push-u...501799766.html
Jeśli chodzi o wygodę, to Siostra nie narzekała, nic się nie odchyla, nie uwiera, leży idealnie. Ale kupowała w sklepie i przymierzała, no i ma taki większy biust, więc ładnie się dopasował. Ja zawsze do stroju wszywam gąbeczkę i modeluję go tak, jak mi odpowiada

Cytat:
"
No to byłaś miss mokrej mgiełki
hehe dokładnie i brudnych spodni

Edytowane przez Wika28
Czas edycji: 2012-07-26 o 12:17
Wika28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-26, 12:41   #2089
Malgos_12
Zakorzenienie

Pradip - mój fotograf mi mówił o jakiejś stronce, która go jeszcze nie zawiodła, ale on obserwuje ruchy chmur na zdjęciach satelitarnych tylko to nie jest pogoda długofalowa...

Haczyk - super, że wybieracie się w podróż... tylko traficie praktycznie na największe upały, więc weźcie dobre filtry planujecie jakieś podróże tam na miejscu?
co do strojów to ja uwielbiam takie kolorowe na lato, jakieś groszki, paski pięknie wyglądają na opalonej skórze, poza tym wiązane na szyję, z delikatnie usztywnianą miseczką- czemu takie czarne chcesz?? ten z drugiej kolekcji w paseczki mi się podoba... ale ze względu na kolor bym go nie wzięła... wolę wesołe kolory

Podkradłam link z innego forum też bym chciała umieć robić takie fryzury....
http://www.youtube.com/watch?v=zmZR-...eature=related
Malgos_12 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-07-26, 12:41   #2090
magnusia
Zakorzenienie

[QUOTE=haczyk7;35521328]Dzięki za opinię Wybieramy się do Egiptu za 3 tygodnie będziemy w Sharmie Już nie mogę się doczekać

[QUOTE]

super
Stary 2012-07-26, 12:56   #2091
Neave
Raczkowanie

Cytat:

miłego dnia dziewczynki
Eh, jak widać co ksiądz to obyczaj... trochę mnie to zeźliło, bo miałam dzisiaj cały dzień nad robotą siedzieć, a tak jak do Warszawy muszę jechać to spokojnie ze 3-4h mi wypadną...grrr...

oh, to zaraz też będziesz rozdawała ja muszę do moich dzisiaj przysiąść jeśli mamy w weekend jechać do Wrocławia, bo inaczej nie będzie z czym jechać i też się bez sensu zrobi taki wyjazd.

magnusia - ksiądz stwierdził, że na protokół to dużo czasu trzeba, no i wszystko załatwialiśmy u tego drugiego księdza i skwitował żebyśmy byli tak na 17 najpóźniej... kancelaria jest od 16-18, czyli wychodzi że godzinę tam spędzimy... grrr...

Cytat:
haha nie przejmuj się mój TŻ też ma blue... ale nie dałam się przekonać, chciał salon pomalować na brązi turkus, zostały moje beże i brązy, a z racji kompromisu postawiłam na turkusowe dodatki

eh... jakby chciał brąz i turkus to bym mu zaakceptowała bez wahania, ale on ma w głowie taki błękit nieba (jak teraz!) i chce go na wszystkich ścianach i suficie... ja za takim niebieskim nie przepadam, wolałabym jakiś intensywny niebieski np. na jedną ścianę.... więc nie wiem co nam wyjdzie z tymi kolorami... z drugiej strony jego strasznie wkurza że chciałabym mieć taką fajną słoneczną kuchnie - żółtą albo pomarańczową

fryzurka mi się podoba najbardziej ta pierwsza!

Cytat:
zawsze lepiej dać komuś drugiemu, wyłapie błędy których ty już nie zauważasz. przy kilku poprawkach jest jeszcze ok, ale po kilkunastu już przestajesz widzieć różnice, albo nie zwracasz na nie uwagi

ooo, ja też się do niej odezwałam i ma jeszcze wolne termin mój! więc cisnę TŻta czy się coś dowiedział od tej swojej, jak nic to mu powiem, że sobie już znalazłam

ja pogodę sprawdzam na pogodynka.pl - zawsze mi się sprawdza
Stary 2012-07-26, 13:14   #2092
magnusia
Zakorzenienie

Dziewczynki fajnie, że moja wizażystka ma wolne terminy dajcie znać po próbnych czy jesteście zadowolone
Stary 2012-07-26, 13:30   #2093
JJJustynAAA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malgos_12 Pokaż wiadomość

Jak dla mnie fryzurka genialna. Tylko zastanawiam się czy mi by pasowała hm może wyprobuje ją na weselu 4 sierpnia. Mocny makijaż do tego i będzie ok. Tylko muszę pomyśleć czy to fryzura dla mnie.
Ale dziewczyna ma talent to jej trzeba przyznać.

Mama Franka

Stary 2012-07-26, 13:45   #2094
Neave
Raczkowanie

Cytat:
cudna ta fryzurka! też bym sobie taką zrobiła ale obawiam się że mam za cienkie włoski

magnusia - ja próbną będę miała dopiero za miesiąc, brak czasu teraz

TŻ mi wczoraj uświadomił, że oprócz sukni i garnituru nie mamy kompletnie nic do stroju! nawet nie wiem za co się zabrać... chyba mamy weekend na szukanie dodatków... macie jakieś godne polecenia sklepy z butami w Warszawie??
Stary 2012-07-26, 14:00   #2095
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
macie jakieś godne polecenia sklepy z butami w Warszawie??
ja Ci powiem szczerze, że ja swoje kupiłam w Nadarzynie- hala B i dałam za nie 120 zł. W sklepach i salonach ślubne buty były po 250-400 zł a szkoda takiej kasy na buty na raz. Chyba, że chcesz jakieś takie co potem jeszcze założysz
Stary 2012-07-26, 14:26   #2096
Neave
Raczkowanie

Cytat:
ja Ci powiem szczerze, że ja swoje kupiłam w Nadarzynie- hala B i dałam za nie 120 zł. W sklepach i salonach ślubne buty były po 250-400 zł a szkoda takiej kasy na buty na raz. Chyba, że chcesz jakieś takie co potem jeszcze założysz
pomysł mam taki, aby kupić butki w kolorze "nude", wtedy przydadzą mi się również później stety/niestety nie jestem zwolenniczką typowo ślubnych butków, kompletnie mi nie podpasowują te fasony..
Stary 2012-07-26, 14:56   #2097
haczyk7
Raczkowanie

Cytat:

Zobaczę właśnie czy do mojej będzie pasował i pomyślę.
Z tych aukcji najbardziej mi sie podoba czarny z niebieskimi kwiatami a z tych o które pytasz to albo czarny w kropki albo w serduszka
a kiedy masz przymiarki? dzięki za odp.

Cytat:
wisz co- mi się nie za bardzo staniki podobaja w tych kostiumach..... jakoś nie sprawiają wrażenia wygodnych a w takim kostiumie pływasz, skaczesz itp
Groszki są słodkie a zwierzęcy z pazurem a może jakiś kolorek wybierzesz czy nie lubisz?
Cytat:
Siostra ma ten w paseczki z czerwoną lamówką i serduszkiem - wykonanie bardzo ładne, materiał dobrej jakości. Ja mam strój mewy, ale ze starszej kolekcji i też jestem bardzo zadowolona jeśli o materiał i wykonanie chodzi. Podoba mi się ten w serduszka - na stronie drugi stroj czarno-bialy. Ale to nie jest nowa kolekcja z tego roku, bo już w ubiegłym na niego czatowałam
http://allegro.pl/mewa-ashley-push-u...501799766.html
Jeśli chodzi o wygodę, to Siostra nie narzekała, nic się nie odchyla, nie uwiera, leży idealnie. Ale kupowała w sklepie i przymierzała, no i ma taki większy biust, więc ładnie się dopasował. Ja zawsze do stroju wszywam gąbeczkę i modeluję go tak, jak mi odpowiada
O to bardzo się cieszę! Na pewno coś z tej firmy wybiorę, tylko nie wiem co ten w serduszka też ładny! Teraz zobaczyłam, że jest więcej aukcji i modeli...

Cytat:

Haczyk - super, że wybieracie się w podróż... tylko traficie praktycznie na największe upały, więc weźcie dobre filtry planujecie jakieś podróże tam na miejscu?
co do strojów to ja uwielbiam takie kolorowe na lato, jakieś groszki, paski pięknie wyglądają na opalonej skórze, poza tym wiązane na szyję, z delikatnie usztywnianą miseczką- czemu takie czarne chcesz?? ten z drugiej kolekcji w paseczki mi się podoba... ale ze względu na kolor bym go nie wzięła... wolę wesołe kolory

No właśnie, ktoś powiedział mi, że w tym czasie to już nawet woda tam nie chłodzi... ale ja lubię ciepełko wezmę filtry, jeszcze planuję iść do dermatologa, bo mam dość dużo znamion.
Chcemy pojechać do Ziemi Świętej na dwudniową wycieczkę marzyłby mi się jeszcze Kair i piramidy, ale z tym zobaczymy. Podróże na własną rekę raczej odpadają ze względu na aktualną sytuację w tym kraju, a tym bardziej w Kairze (ale w Tunezji sami wybraliśmy się do stolicy i Sidi ... i bardzo dobrze wspominam tę wyprawę ).

Magnusia, Malgos, jeśli chodzi o kolorki to... dopiero Wy w gruncie rzeczy uświadomiłyście mi, że wybrałam same czarne Nie wiem, tak wpadły mi w oko...

Kurcze, powiem szczerze, że teraz to już w ogóle mam namieszane, że hej!

AAAA teraz odebrałam tel. od fotografa, jutro będą zdjęcia!!!!! : jupi:
tube.com/watch?v=zmZR-...eature=related[/URL][/QUOTE]
Stary 2012-07-26, 15:19   #2098
JJJustynAAA
Zakorzenienie

Cytat:
pomysł mam taki, aby kupić butki w kolorze "nude", wtedy przydadzą mi się również później stety/niestety nie jestem zwolenniczką typowo ślubnych butków, kompletnie mi nie podpasowują te fasony..
Popieram w zupełności. Nie wiem kto projektuje buty ślubne. Wiekszość mi nie odpowiadała. Dlatego też nie mam białych, bo i do czego potem takie buty włożyć. Moje są w kolorze nude, może beż ciężko mi powiedzieć. Wrzucałam je kiedyś tu na forum.

Mama Franka

Stary 2012-07-26, 15:26   #2099
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:
o fajnie i co umawiasz się z nią?
z prognozami to ciężko- szczególnie takimi długimi
Pradip- przejrzałam zdjęcia ale jakoś cholera nie mogę dobrać takiego aby Ci najlepiej pokazać makijaż. Jak wrócę do domu to jeszcze zobaczę w jednym folderze
Wczoraj do mnie zadzwoniła i chwilkę pogadałyśmy. Jeśli uda nam się znaleźć wspólny termin na próbę to się z nią umówię. Cenowo wychodzi mnie 10 zł taniej niż za to co miałabym do tej pory ale podoba mi się opcja ze i czesać i malować będzie mnie jedna osoba. Tylko co napisać tym paniom które już od dłuższego czasu mój termin sobie zarezerwowały
Zdjęcia nie muszą być jakieś super super oby tylko było cokolwiek widać make-up i fryzurkę
Cytat:
ooo, ja też się do niej odezwałam i ma jeszcze wolne termin mój! więc cisnę TŻta czy się coś dowiedział od tej swojej, jak nic to mu powiem, że sobie już znalazłam
ja pogodę sprawdzam na pogodynka.pl - zawsze mi się sprawdza
Daj znać którą wybierzesz.
Na pogodynka.pl nie ma chyba pogody długoterminowej
Cytat:
TŻ mi wczoraj uświadomił, że oprócz sukni i garnituru nie mamy kompletnie nic do stroju! nawet nie wiem za co się zabrać... chyba mamy weekend na szukanie dodatków... macie jakieś godne polecenia sklepy z butami w Warszawie??
Sporo dziewczyn chwali sobie jeden sklep w WolaParku tylko nazwa mi uciekła ale zaraz sobie przypomne
Cytat:
Pradip - mój fotograf mi mówił o jakiejś stronce, która go jeszcze nie zawiodła, ale on obserwuje ruchy chmur na zdjęciach satelitarnych tylko to nie jest pogoda długofalowa...

Obserwowanie chmur to chyba dla mnie za mądre
Cytat:
a kiedy masz przymiarki? dzięki za odp.
AAAA teraz odebrałam tel. od fotografa, jutro będą zdjęcia!!!!! : jupi:
tube.com/watch?v=zmZR-...eature=related[/URL]
[/QUOTE]
Jeszcze nie wiem ale pewnie jakoś w pierwszym tygodniu sierpnia.
Podróż poślubna ekstra
No i zdjęcia podziel się jak tylko je dostaniesz
http://www.youtube.com/watch?v=TEpBX...feature=relmfu mi się ta strasznie podoba tylko ta jej druga wersja. Magnusia myślisz że Pani Ola podoła? Tylko wiecie czego się boję? Ja na co dzień wyglądam jak 16latka i trochę się boję ze warkocze zrobią ze mnie już w ogóle dziewczynkę

A tak poza tym właśnie przywieźli nam węgiel na zimę więc jak Tż przyjdzie z pracy będziemy przewalać go do piwnicy na bank to jest to czego moje pazurki potrzebują przed ślubem
Stary 2012-07-26, 15:36   #2100
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
Wczoraj do mnie zadzwoniła i chwilkę pogadałyśmy. Jeśli uda nam się znaleźć wspólny termin na próbę to się z nią umówię. Cenowo wychodzi mnie 10 zł taniej niż za to co miałabym do tej pory ale podoba mi się opcja ze i czesać i malować będzie mnie jedna osoba. Tylko co napisać tym paniom które już od dłuższego czasu mój termin sobie zarezerwowały
Zdjęcia nie muszą być jakieś super super oby tylko było cokolwiek widać make-up i fryzurkę
http://www.youtube.com/watch?v=TEpBX...feature=relmfu mi się ta strasznie podoba tylko ta jej druga wersja. Magnusia myślisz że Pani Ola podoła? Tylko wiecie czego się boję? Ja na co dzień wyglądam jak 16latka i trochę się boję ze warkocze zrobią ze mnie już w ogóle dziewczynkę
napisz poprostu, że znalazłaś inną lepszą ofertę- w tej branży to normalne, że klienci się rozmyślają, myślę, że nie powinno być problemu.
Fryzurka- myślę, ż Ola da radę tylko musisz jej pokazać co i jak albo wyslij jej mailem linka i niech powie czy da radę
OK jak wrócę do domku to fotki Ci podeślę bo te co mam na pendku maja po 11M jedno

Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości