|
|
#2071 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Ślubujące w 2012 - część II
Cytat:
![]() szkoda, że w kwestii farb nie jest taki zgodny... a w zasadzie ma "blue" we łbie... chciałby błękitny pokój i kropka... a ja niebieski akceptuję wyłącznie w łazience, więc ciekawe co z tego malowania wyjdzie, bo na koniec stwierdził, że mam sobie wybrać co chcę, a oni z chłopakami i tak pomalują po swojemu.... Będę próbowała, ale niestety dopiero rano, bo teraz ciut późno już na dzwonienie. Mój TŻ się ze mnie śmieje, że ja takie typowe dziecko 21 wieku - wolę smsa albo maila napisać, nawet spotkać się wolę niż dzwonić Dzisiaj jak tak przy nim dzwoniłam, stwierdził, że jak on by tak dzwonił w robocie to w życiu premii by nie wyrobił (a trzeba przyznać że co miesiąc ma najwyższą...) więc chyba coś w tym jest że ja dzwonić strasznie nie lubię...
|
|
|
|
|
#2072 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ślub 25.08.2012 ![]() <3 SzCzĘśLiWa ŻoNkA <3 MÓj nowy WYMARZONY zawód: FOTOGRAFka! Oddałam temu całe serce: www.mn-foto.pl Bruno 13.10.2013 g 21:20 Leon 31.03.2015 g 12:10 |
|
|
|
|
#2073 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
piękne zdjęcia- ślicznie wyglądałaś
|
|
|
#2074 | |||
|
Zadomowienie
|
Cześć
![]() Cytat:
Cytat:
my jak pojechaliśmy spisywać protokół to byliśmy umowieni na 18 a z racji ,że dotarliśmy dziesięć minut wcześniej to postanowiliśmy ,że wchodzimy ,więc dzwonimy ksiądz wychodzi i do nas z pretensjami mówiąc " A co u was jest już 18! " Cytat:
ja chyba też nie chcę mieć welonu ,chociaż jeszcze ostatecznie decyzji nie pojęłam ![]() Właśnie sprawdziłam maila i widzę ,że dostałam projekt zaproszeń , więc biorę się za sprawdzanie czy nie ma błędów miłego dnia dziewczynki |
|||
|
|
|
#2075 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj nieładnie się ksiądz zachował
|
|
|
#2076 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A co do księży to przyjdziesz za wcześnie - Źle, spóźnisz się chwilę też nie dobrze.. ehh
Ślub 25.08.2012 ![]() <3 SzCzĘśLiWa ŻoNkA <3 MÓj nowy WYMARZONY zawód: FOTOGRAFka! Oddałam temu całe serce: www.mn-foto.pl Bruno 13.10.2013 g 21:20 Leon 31.03.2015 g 12:10 |
|
|
|
|
#2077 | |||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() za zakupy![]() a z tańcem się nie przejmuj, my podczas nauki pierwszego tańca też mamy 2 na jeden.. ale bez kroków zdecydowanie lepiej nam się tańczy to tylko na potrzeby cioć i wujków się uczymy![]() Cytat:
![]() Cytat:
pięknie ![]() Cytat:
![]() dziewczyny proszę o pomoc... która fryzura ślubna ?
|
|
#2078 |
|
Zakorzenienie
|
1,2 lub 3 ja lubię takie naturalnechociaż 4 też ciekawe...
Edytowane przez magnusia Czas edycji: 2012-07-26 o 09:46 |
|
|
|
#2079 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jako dziecko i nastolatka chorowałam na niebieski i najpierw w pokoju miałam błękitną tapetę a potem farbę i granatowe dodatki i właściwie do tej pory bardzo lobię ten kolor (tylko teraz bardziej właśnie granat) ostatnio nawet sie zastanawiałam skad mi się ten fiolet wziął na ślub a nie granat? Cytat:
wysyłaliśmy jedno w języku angielskim i środek bardzo ładnie przetłumaczyłam nawet się Was o radę pytałam ale żadne z nas nie pomyślało o froncie zaproszenia i finalnie przód był po polsku a środek po angielsku ![]() Nie jestem w stanie zdecydować. Niby wszystkie są do siebie trochę podobne ale każda w sobie inna i piękna. Sama nie wiem co bym chciała dla siebie... strasznie lubię warkocze ale mi się wszystko podoba u kogoś a na sobie to już blee Właśnie magnusia wczoraj dzwoniła do mnie Twoja wizażystka ![]() Dziewczynki wielka prośba znacie stronkę z jak najbardziej sprawdzającą się długoterminową prognozą pogody? Muszę zdecydować czy 8.08 czy 9.08 będzie ładniejsza pogoda
|
||
|
|
|
#2080 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może jednak się skusisz na napisanie relacji? Ja jestem bardzo ciekawa, bo sama mam to przeżycie przed sobą... ![]() ---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ---------- A szczerze powiedziawszy na zdjęciach wyglądasz pięknie i nie widać żebyś ciągle była zestresowana. Kłamczucha ![]() ---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ---------- Jak dla mnie 4 tylko nie wiem jak wygląda z przodu. Chyba sama bym mogła mieć coś takiego na głowie w dniu ślubu, hmm ![]() ---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ---------- Cytat:
wpisujesz miasto potem klikasz na pogodę 16dniową i masz. Sprawdza się nawet ![]() ---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ---------- Zmykam popracować. Wpadnę do was później. Miłego dnia dziewczynki.
|
|
#2081 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2082 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
skromnie, dziewczęco, naturalnie ![]() Gratuluję jeszcze raz! Wiki, Ty również! Suknia niespotykana, fryzura bardzo ładna Cytat:
Cytat:
ale Tobie życzę, żeby wszystko się udało i było pięknie Dziewczyny... ekhm... skoro mówimy tu o wakacjach i podróżach poślubnych, to może pomogłyścieby mi w wyborze stroju kąpielowego? Nie zbanujecie mnie ? Proszę ![]() ![]() ![]() Zastanawiam się pomiędzy: http://allegro.pl/hit2012-najnowsza-...478917822.html MODEL: Czarny + białe grochy, Paski + czerwone serduszko oraz http://allegro.pl/hit2012-najnowsza-...489573953.html MODEL: czarny+ wzór zwierzęcy, czarny + białe paseczki... Co byście wybrały?
|
|
|
#2083 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() gdzie wybieracie się w podróż poślubną ?
|
|
#2084 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Fryzura 2 - też ją mam w swoich ulubionych zapisaną, ale z trwałością może być różnie, zależy jakie masz włosy ![]() Cytat:
Przedwczoraj oglądałam prognozę na jakiejś stacji, już nie pamiętam jakiej, no i wczoraj miał być upał. Zatem wskoczyłam w białe spodnie i bluzkę mgiełkę - cały dzień pochmurno, a do domu wracałam w strugach deszczu pod parasolem ![]() Cytat:
to mój typ z tych, które się Tobie podobają, ale sama "choruję" na ten w czarno-białe serduszka
wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1270304 rękodzieło https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=882341 Moda - wspólne zakupy https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=110 Przeczytaj to, zanim coś kupisz przez wizaż https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...56&postcount=1 |
||||
|
|
|
#2085 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wybieramy się do Egiptu ![]() Cytat:
Siostra ma ten sam? Z tej firmy? Opowiedz coś jeszcze np. o jakości wykonania! Ja też właśnie chcę, żeby podkreślił biust. Jest to coś ala bardotka A który Tobie się podoba? Nie umiem znaleźć...
![]() Edytowane przez haczyk7 Czas edycji: 2012-07-26 o 11:48 |
||
|
|
|
#2086 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
No to byłaś miss mokrej mgiełki ![]() Cytat:
Z tych aukcji najbardziej mi sie podoba czarny z niebieskimi kwiatami a z tych o które pytasz to albo czarny w kropki albo w serduszka |
||||
|
|
|
#2087 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o fajnie i co umawiasz się z nią? z prognozami to ciężko- szczególnie takimi długimi ---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ---------- Cytat:
![]() Groszki są słodkie a zwierzęcy z pazurem a może jakiś kolorek wybierzesz czy nie lubisz?Pradip- przejrzałam zdjęcia ale jakoś cholera nie mogę dobrać takiego aby Ci najlepiej pokazać makijaż. Jak wrócę do domu to jeszcze zobaczę w jednym folderze
Edytowane przez magnusia Czas edycji: 2012-07-26 o 12:01 |
||
|
|
|
#2088 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://allegro.pl/mewa-ashley-push-u...501799766.html Jeśli chodzi o wygodę, to Siostra nie narzekała, nic się nie odchyla, nie uwiera, leży idealnie. Ale kupowała w sklepie i przymierzała, no i ma taki większy biust, więc ładnie się dopasował. Ja zawsze do stroju wszywam gąbeczkę i modeluję go tak, jak mi odpowiada ![]() hehe dokładnie i brudnych spodni
wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1270304 rękodzieło https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=882341 Moda - wspólne zakupy https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=110 Przeczytaj to, zanim coś kupisz przez wizaż https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...56&postcount=1 Edytowane przez Wika28 Czas edycji: 2012-07-26 o 12:17 |
|
|
|
|
#2089 |
|
Zakorzenienie
|
Pradip - mój fotograf mi mówił o jakiejś stronce, która go jeszcze nie zawiodła, ale on obserwuje ruchy chmur na zdjęciach satelitarnych tylko to nie jest pogoda długofalowa...
Haczyk - super, że wybieracie się w podróż... tylko traficie praktycznie na największe upały, więc weźcie dobre filtry planujecie jakieś podróże tam na miejscu?co do strojów to ja uwielbiam takie kolorowe na lato, jakieś groszki, paski pięknie wyglądają na opalonej skórze, poza tym wiązane na szyję, z delikatnie usztywnianą miseczką- czemu takie czarne chcesz?? ten z drugiej kolekcji w paseczki mi się podoba... ale ze względu na kolor bym go nie wzięła... wolę wesołe kolory Podkradłam link z innego forum też bym chciała umieć robić takie fryzury....http://www.youtube.com/watch?v=zmZR-...eature=related |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2090 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=haczyk7;35521328]Dzięki za opinię
Wybieramy się do Egiptu ![]() [QUOTE] super ![]()
|
|
#2091 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
oh, to zaraz też będziesz rozdawała ja muszę do moich dzisiaj przysiąść jeśli mamy w weekend jechać do Wrocławia, bo inaczej nie będzie z czym jechać i też się bez sensu zrobi taki wyjazd.magnusia - ksiądz stwierdził, że na protokół to dużo czasu trzeba, no i wszystko załatwialiśmy u tego drugiego księdza i skwitował żebyśmy byli tak na 17 najpóźniej... kancelaria jest od 16-18, czyli wychodzi że godzinę tam spędzimy... grrr... Cytat:
![]() fryzurka mi się podoba najbardziej ta pierwsza! Cytat:
![]() ooo, ja też się do niej odezwałam i ma jeszcze wolne termin mój! więc cisnę TŻta czy się coś dowiedział od tej swojej, jak nic to mu powiem, że sobie już znalazłam ![]() ja pogodę sprawdzam na pogodynka.pl - zawsze mi się sprawdza |
|||
|
|
|
#2092 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki fajnie, że moja wizażystka ma wolne terminy
dajcie znać po próbnych czy jesteście zadowolone
|
|
#2093 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak dla mnie fryzurka genialna. Tylko zastanawiam się czy mi by pasowała hm może wyprobuje ją na weselu 4 sierpnia. Mocny makijaż do tego i będzie ok. Tylko muszę pomyśleć czy to fryzura dla mnie. Ale dziewczyna ma talent to jej trzeba przyznać.
|
|
#2094 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() magnusia - ja próbną będę miała dopiero za miesiąc, brak czasu teraz TŻ mi wczoraj uświadomił, że oprócz sukni i garnituru nie mamy kompletnie nic do stroju! nawet nie wiem za co się zabrać... chyba mamy weekend na szukanie dodatków... macie jakieś godne polecenia sklepy z butami w Warszawie?? |
|
|
|
|
#2095 |
|
Zakorzenienie
|
ja Ci powiem szczerze, że ja swoje kupiłam w Nadarzynie- hala B i dałam za nie 120 zł. W sklepach i salonach ślubne buty były po 250-400 zł a szkoda takiej kasy na buty na raz. Chyba, że chcesz jakieś takie co potem jeszcze założysz
|
|
#2096 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
stety/niestety nie jestem zwolenniczką typowo ślubnych butków, kompletnie mi nie podpasowują te fasony..
|
|
|
|
|
#2097 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
wezmę filtry, jeszcze planuję iść do dermatologa, bo mam dość dużo znamion. Chcemy pojechać do Ziemi Świętej na dwudniową wycieczkę marzyłby mi się jeszcze Kair i piramidy, ale z tym zobaczymy. Podróże na własną rekę raczej odpadają ze względu na aktualną sytuację w tym kraju, a tym bardziej w Kairze (ale w Tunezji sami wybraliśmy się do stolicy i Sidi ... i bardzo dobrze wspominam tę wyprawę ).Magnusia, Malgos, jeśli chodzi o kolorki to... dopiero Wy w gruncie rzeczy uświadomiłyście mi, że wybrałam same czarne Nie wiem, tak wpadły mi w oko... Kurcze, powiem szczerze, że teraz to już w ogóle mam namieszane, że hej! ![]() ![]() ![]() AAAA teraz odebrałam tel. od fotografa, jutro będą zdjęcia!!!!! tube.com/watch?v=zmZR-...eature=related[/URL][/QUOTE]
|
|
|
#2098 |
|
Zakorzenienie
|
Popieram w zupełności. Nie wiem kto projektuje buty ślubne. Wiekszość mi nie odpowiadała. Dlatego też nie mam białych, bo i do czego potem takie buty włożyć. Moje są w kolorze nude, może beż ciężko mi powiedzieć. Wrzucałam je kiedyś tu na forum.
|
#2099 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zdjęcia nie muszą być jakieś super super oby tylko było cokolwiek widać make-up i fryzurkę Cytat:
Na pogodynka.pl nie ma chyba pogody długoterminowej Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Jeszcze nie wiem ale pewnie jakoś w pierwszym tygodniu sierpnia. Podróż poślubna ekstra ![]() No i zdjęcia ![]() http://www.youtube.com/watch?v=TEpBX...feature=relmfu mi się ta strasznie podoba tylko ta jej druga wersja. Magnusia myślisz że Pani Ola podoła? Tylko wiecie czego się boję? Ja na co dzień wyglądam jak 16latka i trochę się boję ze warkocze zrobią ze mnie już w ogóle dziewczynkę A tak poza tym właśnie przywieźli nam węgiel na zimę więc jak Tż przyjdzie z pracy będziemy przewalać go do piwnicy na bank to jest to czego moje pazurki potrzebują przed ślubem
|
|||||
|
|
|
#2100 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fryzurka- myślę, ż Ola da radę tylko musisz jej pokazać co i jak albo wyslij jej mailem linka i niech powie czy da radę ![]() OK jak wrócę do domku to fotki Ci podeślę bo te co mam na pendku maja po 11M jedno
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:37.

Ślub 25.08.2012
Załączam kilka zdjęć. Relacji nie napiszę bo mimo iż to był jeden z piękniejszych dni w moim życiu to drugi raz już bym nie chciała go mieć
?

Nie wiem, tak wpadły mi w oko...