Czy wasi faceci kupują wam podpaski, tampony? - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-07-25, 21:22   #91
Ewa_Ch
Zadomowienie

Dot.: Czy wasi faceci kupują wam podpaski, tampony?

hahahaha
Ale ja taka srednia matka polka jestem))
Dziecko mnie az tak nie absorbuje. Po prostu zawsze jak mam gdzies wyjsc to na ostatni moment i przyznam sie bez bicia,ze pazury mam czesto obdrapane. Wiele osob uwaza,ze to urocze u mnie:P

http://www.pustamiska.pl/
Ewa_Ch jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-25, 21:27   #92
4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Chatul Pokaż wiadomość
Niestety, niczego bardzo ciekawego w tej sprawie nie zrobiłam Po prostu obserwowałam jego zachowanie oraz zaczynałam rozmowy na różne tematy fizjologiczne (rozmowę o miesiączce pamiętam dobrze do teraz ) i patrzyłam na reakcje
A to musialo byc wesolo. Ja takich dialogow nie przeprowadzalam. Ewentualnie jak mnie brzuch bolal to mowilam, ze okres i finito.

Cytat:
Trzeba też przyznać, że miałam ułatwione zadanie przy poznawaniu podejścia mojego TŻ-a do fizjologii, bo poznaliśmy się na Woodstocku i kolejne spotkanie też było na Woodstocku, a tam trudno uciec przed fizjologią
Aha, nigdy nie bylam to wierze na slowo.

Ja nie lubie Woodstockowej muzyki. Woodstockowgo brudu jeszcze bardziej. Ile tam blota zawsze . Znajomi mi kiedys opowiadali jak sie w blocie tarzali . Do tego namioty i brak miejsca na zrobienie perfekcyjnego mejkapu . Nie dla mnie.

Zawsze zastanawialam sie, ze tam malo filozoficzne rzekne, jak to jest byc brudnym i nie czuc z tego powodu zadnego dyskomfortu .

---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ----------

Cytat:
Napisane przez Ewa_Ch Pokaż wiadomość
hahahaha
Ale ja taka srednia matka polka jestem))
Dziecko mnie az tak nie absorbuje. Po prostu zawsze jak mam gdzies wyjsc to na ostatni moment i przyznam sie bez bicia,ze pazury mam czesto obdrapane. Wiele osob uwaza,ze to urocze u mnie:P
Ja co pare dni wieczorem na dupie siadam i musowo paznokcie maluje .
4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-25, 21:31   #93
Chatul
ma zielone pojęcie

[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;35512840]A to musialo byc wesolo.[/QUOTE]

Wiesz co… Było normalnie. Temat miesiączki jest dla mnie bardzo normalny i naturalny. Okazało się, że dla TŻ-a też jest bardzo naturalny. Nawet mnie podpytywał o różne rzeczy

Cytat:
Ja nie lubie Woodstockowej muzyki.
Ja lubię. Wiadomo, nie wszystko, co tam jest mi pasuje, ale ogólny klimat jest, że tak powiem, w moim klimacie

Cytat:
Woodstockowgo brudu jeszcze bardziej. Ile tam blota zawsze . Znajomi mi kiedys opowiadali jak sie w blocie tarzali .
Też się tarzałam w błocie A potem grzecznie poszłam się umyć

Cytat:
Do tego namioty i brak miejsca za zrobienie perfekcyjnego mejkapu . Nie dla mnie.
Jak to się ludzie różnią. Ja uwielbiam namioty, a makijażu w ogóle nie robię, bo nie lubię

Cytat:
Zawsze zastanawialam sie, ze tam malo filozoficzne rzekne, jak to jest byc brudnym i nie czuc z tego powodu zadnego dyskomfortu .
Magia Woodstocku Ja jestem typem czyściocha, ale na Woodstocku brud mi nie przeszkadza. Inna sprawa, że ja się na Woodstocku regularnie myję. Rok temu nawet z TŻ-em zrobiliśmy sobie prowizoryczny prysznic i mogliśmy się w nim myć kilka razy dziennie. Komfort mycia lepszy niż u mnie w domu, bo zrobiliśmy sobie kabinę na dwie osoby
Stary 2012-07-25, 21:32   #94
MissChievousTess
Zakorzenienie

Zwykle takie artykuły kupuję sama ale czasem nabywam je w obecności TŻ'ta podczas wspólnych zakupów a czasem jak jestem bardzo chora np. kiedy byłam po operacji czy miałam ciężką grypę to zdarzyło się, że kupił mi podpaski.
MissChievousTess jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-25, 21:37   #95
4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b
Konto usunięte

Cytat:
Magia Woodstocku Ja jestem typem czyściocha, ale na Woodstocku brud mi nie przeszkadza. Inna sprawa, że ja się na Woodstocku regularnie myję. Rok temu nawet z TŻ-em zrobiliśmy sobie prowizoryczny prysznic i mogliśmy się w nim myć kilka razy dziennie. Komfort mycia lepszy niż u mnie w domu, bo zrobiliśmy sobie kabinę na dwie osoby
To akurat fajny aspekt .
4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-25, 21:38   #96
asta9126
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez elvegirl Pokaż wiadomość

Ja mam zawsze problem jak nocuję u kogoś, kto ma kibelek sąsiadujący z kuchnią, nie wiem w ogóle co za jełop projektował takie mieszkania...

Chyba w każdym mieszkaniu blokowym tak jest.... no bo jak inaczej? Chodzi zapewne o instalacje czy cuś takiego. Tak przynajmniej sobie to tłumaczę. :P
ja mam kibelek w tym samym pomieszczeniu co wanna i jest tuż przy drzwiach to jest dopiero masakra jak ktoś w tym czasie jest w przedpokoju >.<
Stary 2012-07-25, 21:51   #97
stasiek
Wtajemniczenie

nie uzywam ani podpasek, ani tamponow, tylko kubeczka menstruacyjnego wiec latanie po sklepach odpada. Za to zawsze mnie rozwlalo u kolezanek/kobiet w rodzinie: "aaaaa skonczyly mi sie podpadki, blagam skocz mi do sklepu po pracy i przynies!!". To jak zima, ktora co roku zaskakuje drogowcow Kto by sie spodziewal, ze w tym miesiacu okres przyjdzie i trzeba miec w domu tampony?
Stary 2012-07-25, 22:05   #98
Visez
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Paula_0000 Pokaż wiadomość
No tak, przecież to jest normalne
No właśnie
Ze 2 razy się zdarzyło. Ogólnie wolę kupować sama, bo Tż nie wie jakie (sama czasem stoję czytam te małe krzaczki żeby przypadkiem nie kupić silikonowych):P

---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ----------

"Kochanie kup mleko, jogurt i różowy lakier do paznokci"
Visez jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-25, 22:37   #99
Kocurasek
Zakorzenienie

[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;35508868]Mnie sie nigdy nie zdarzylo i nie wyobrazam sobie, aby mialo sie zdarzyc.

Ja naleze do grupy udajacej, ze kobieta to nie czlowiek . Kupno tamponow, paradowanie w maseczce, blotku itp itd sa jak dla mnie niedozwolone .[/QUOTE]

miałam tak samo tzn nie o tampony chodzi ale o "dwójkę" np przez ponad dwa lata mnie nie przyłapał
ale zamieszkaliśmy razem i nie potrafię ukryć, że czytam przy tym
Na samą myśl o "wichrach namiętności" już się wstydzę, a moje koleżanki nie widzą w tym nic złego Ale ponoć zdarzyło mi się przez sen , a mój TŻ wiedząc jakie mam podejście, czasami jak chce mnie "zaszantażować " to mi mówi: "bo powiem wszystkim co zrobiłaś jak spałaś" z taką miną jakbym kogoś zabiła i co ja biedna mam wtedy zrobić ale na szczęście to są żarty i podchodzimy do tego z dystansem.

z tego miejsca chcę pozdrowić mojego Kochanego

25.08.2012

Aparatka
08.04.2013 Damon Clear (góra)
18.11.2013 aparat metalowy mini (dół)

Kocurasek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-25, 22:40   #100
magda170325
Wtajemniczenie

U nas się jeszcze nie zdarzyło, żeby musiał mi kupować. Ale pewnie jakby była nagła potrzeba to by kupił, np. jakbym leżała w szpitalu i sama nie mogła po nie pójść, albo byłoby już późno a ja akurat dostałabym okresu to by poszedł i kupił
magda170325 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-25, 23:34   #101
LadyObstinate
Raczkowanie

Jak jest potrzeba to tak, nie widzę w tym nic dziwnego ani tym bardziej wstydliwego..
Oczywiście zależy to na pewno od stażu związku. Bo wydaje mi się, że gdybym była z facetem załóżmy tydzień, to jakieś skrępowanie na pewno by było.

Szczęśliwa...
LadyObstinate jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-25, 23:42   #102
Misiatek
Raczkowanie

Też się nie zdarzyło, żeby musiał mi nabyć, bo ja od małolaty mam obsesję na punkcie posiadania czasem nadmiernych zapasów "okresowych", ale myślę, że w razie konieczności by nie zemdlał, w końcu duży już z niego chłopiec ^^

PS. A tu materiał poglądowy a propos kupowania tamponów przez facetów
http://www.youtube.com/watch?v=IUL-2BNXfpA
Misiatek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-26, 00:10   #103
dziad kalwaryjski
Zadomowienie

Kupuje bez problemu

Ale mój chłopak ogólnie jest złoty jeśli chodzi o zakupy dla mnie, bo potrafi kupić nie tylko tampony, ale także wszelkie kosmetyki pielęgnacyjne, kolorowe, pędzle do makijażu, a nawet wkładki push up do stanika w bieliźnianym nawet kiedyś mi kupował

W sumie on woli sam iść i mi coś kupić, niż iść na wspólne zakupy, bo ze mną musiałby znieść godzinne wertowania półek, czego nie cierpii. A tak to wchodzi, kupuje i z głowy

Dodam, że dla mnie okres nigdy nie był tematem tabu i nigdy nie wstydziłam się mówić wprost, że mam okres, nawet kiedy znalałam chłopaka zaledwie 2 miesiące, więc nie uważam wysłanie chłopaka po podkaski za wstyd.
Za to znam osobę, którą uważa, że jak się kupuje podpaski/tampony przy swoim chłopaku to brak szacunku do samej siebie

Edytowane przez dziad kalwaryjski
Czas edycji: 2012-07-26 o 00:13
dziad kalwaryjski jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-26, 04:34   #104
Corvette
Zadomowienie

Cytat:
na dluzsza mete sie nie da
Jak najbardziej się da. Co kto woli.

Cytat:
Napisane przez maconha89 Pokaż wiadomość
sporo dziewczyn na luzie sika w obecności faceta, goli przy nim nogi, nakłada maseczki itp. ja tam uważam, że zamkniecie drzwi od łazienki nie jest szczególną filozofią i zawsze wolałam pewne czynności wykonywać w odosobnieniu.
Dokładnie.

[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;35510856]
Dla przykladu: nigdy przy facecie nie golilam sie, nigdy nie trzymalam tamponow luzem gdzies na widoku (zawsze w szufladzie, zawsze w pudelku), gdy mialam okres zawsze wyrzucalam lazienkowe smieci (w innym czasie do wyrzucania smieci sie nie garnelam ), nigdy nie lazilam po mieszkaniu w maseczkach itp itd.

To naprawde nie bylo takie trudne i skomplikowane jak sie tu niektorym wydaje.[/QUOTE]

Ja mam dokładnie tak samo.
Kiedyś byś podobny wątek, to za takie wypowiedzi zmieszano mnie na Wizażu z błotem. A ileż radochy niektóre z tego miały!
Owszem, jeżeli zajdzie potrzeba to kupi, ale wolę je kupować sama.
Ktoś napisał jak by to było w razie obłożnej choroby....u mnie dochodząca osoba napewno, i nikt bliski.

Edytowane przez Corvette
Czas edycji: 2012-07-26 o 04:39
Corvette jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-26, 08:03   #105
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Napisane przez asta9126 Pokaż wiadomość
Chyba w każdym mieszkaniu blokowym tak jest.... no bo jak inaczej?
U mnie było inaczej Kibelek i łazienka były przy małym pokoju, z kuchnią nie miało to nic wspólnego. U mojej ciotki z kolei jest tak, że przy kuchni jest łazienka, a kibelek za zakrętem, przy drzwiach wejściowych. Też niekomfortowo, ale lepiej niż przy kuchni...
Stary 2012-07-26, 08:15   #106
ama4
High Quality Since 2007

Uwielbiam wizaż za to, że nagle się dowiaduję o różnych poglądach ludzi i problemach z tym związanych, które nie przyszłyby mi do głowy nigdy Bo i nigdy się nie zastanawiałam, gdzie jest łazienka w mieszkaniu i co z tego wynika
Cytat:
Napisane przez normalnyFacet
Desperacja prowadzi tylko do masochizmu
ama4 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-26, 08:21   #107
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Kupuje, pewnie, tylko muszę dokładnie powiedzieć jakie. Zero problemu, no, ale może to kwestia wieku Jak się ma lat 30+ to człowiek nie chce sobie życia niepotrzebnie utrudniać głupimi problemikami
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-26, 08:22   #108
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Napisane przez ama4 Pokaż wiadomość
Uwielbiam wizaż za to, że nagle się dowiaduję o różnych poglądach ludzi i problemach z tym związanych, które nie przyszłyby mi do głowy nigdy Bo i nigdy się nie zastanawiałam, gdzie jest łazienka w mieszkaniu i co z tego wynika
hihi
Stary 2012-07-26, 08:41   #109
syklamen
Zakorzenienie

Lokalizacja: Magiczna kraina Narnia, gdzieś na Latarnianym Pustkowiu...:)

Nie, nie kupuje mi ani podpasek, ani tamponów. Bo to żadna filozofia żebym je kupiła sama - zawsze mam jak są mi potrzebne. Tak samo jak żadną filozofią nie jest żeby je kupił facet przy okazji zakupów.
Stary 2012-07-26, 09:41   #110
monita01
Zakorzenienie

Mieszkam ze swoim facetem ponad 4 lata, ponad rok jestesmy malzenstwem, a podpaski kupil mi raz.... po prostu nigdy nie bylo takiej potrzeby, zawsze mam zapas. Oczywiscie nie jest to dla niego problem, pokazalam mu opakowanie, wiec kupil takie same. Ma 30+ a nie 16, wiec takie rzeczy go nie ruszaja
Stary 2012-07-26, 10:16   #111
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Kupuje i nie widzę w tym niczego złego. Mało tego, kupuje też wkładki laktacyjne czy kupował takie wielgachne podpaski na mega krwawienie po porodzie. Z resztą nie mamy żadnego tabu... był przy narodzinach naszej córeczki, więc widział wszystko, łącznie z czynnościami fizjologicznymi podczas porodu, które zdarzają się czy się tego chce, czy nie.
MonikaFaustyna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-26, 10:43   #112
Kolor Bzu
Zakorzenienie

Zazwyczaj kupuję sobie sama. Ale jak mi się kończą a na zakupy jedzie sam TŻ to nie widzę problemu w tym, by on mi kupił (piszę mu tylko na karteczce o co dokładnie mi chodzi).

Zresztą nigdy nie widziałam w kupowaniu podpasek czy tamponów niczego zdrożnego. W końcu TŻ wie, że mam okres, wie kiedy. A jakby mnie coś trafiło niespodziewanie to zazwyczaj boli mnie na tyle mocno, że sama nie jestem w stanie po nic pójść do sklepu bo nie mogę się z bólu ruszać.
Zresztą jak byłam młodsza i miewałam b. nieregularne okresy to kiedyś się darzyło, że dostałam go będąc z ojcem w odwiedzinach u kogoś i tez bolało mnie tak, że nie mogłam niczego sama zrobić, więc tata mi biegł po podpaski do sklepu i po tabletki przeciwbólowe.
Kolor Bzu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-26, 10:44   #113
Ieka
Zakorzenienie

Nigdy.
Nie wyobrażam sobie, żeby Tż kupował mi tampony
Zawsze mam większą ilość bo kupuję opakowania np. 56 sztuk i nigdy się nie zdarzyło jeszcze, żeby mi zabrakło i Tż miałby przy okazji kupić nie.. Tego typu rzeczy kupuję zawsze sama.
Poza tym gdy Tż po raz pierwszy zobaczył tampona spytał co to jest bo nigdy nie widział i nie wiedział, że cos takiego w ogóle istnieje!
Ieka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-26, 10:47   #114
_Gienia
Raczkowanie

pewnie, że mi kupuje, jak jest przy okazji w sklepie, a mi akurat zabraknie
i nie ma z tym absolutnie żadnego problemu, przecież to nie nastolatek
Stary 2012-07-26, 10:56   #115
Kolor Bzu
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ieka Pokaż wiadomość
Nigdy.
Nie wyobrażam sobie, żeby Tż kupował mi tampony
Zawsze mam większą ilość bo kupuję opakowania np. 56 sztuk i nigdy się nie zdarzyło jeszcze, żeby mi zabrakło i Tż miałby przy okazji kupić nie.. Tego typu rzeczy kupuję zawsze sama.
Poza tym gdy Tż po raz pierwszy zobaczył tampona spytał co to jest bo nigdy nie widział i nie wiedział, że cos takiego w ogóle istnieje!
To mój TŻ jest jakiś inny chyba bo to on mnie namówił na używanie tamponów Ja się strasznie bałam, że dyskomfort, że to, że tamto. A on mi powiedział, że w sumie każda dziewczyna z którą rozmawiał sobie chwaliła bardziej niż podpaski. No i spróbowałam i zostałam przy nich
Kolor Bzu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-26, 11:04   #116
golgie
Zakorzenienie

GG do golgie

oczywiście, że tak, a to dziwne?

Moja fragrantica

WYMIANA
golgie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-26, 11:06   #117
margitta
Zakorzenienie

pewnie nie miałby problemu, tylko po co W Rossmannie jestem co drugi dzień A okres mnie nigdy jeszcze nie zastał zaskoczoną i nieprzygotowaną
Stary 2012-07-26, 11:09   #118
sheneedslove
Rozeznanie

jak byłam jeszcze uroczą czternastką i miałam pierwsze miesiączki- bardzo obfite to moja mama wyjechała i mój tatuś chciał być porządnym rodzicem i zawsze kupował mi podpaski i kładł je w łazience, w miejscu w którym zawsze leżą. Tylko mój tatuś nie miał pojęcia, że podpaski BEZ SKRZYDEŁEK się nie sprawdzają u mnie, a takie zawsze kupował ;p
A ja zamiast wprost powiedzieć to się wstydziłam i zawsze kombinowałam, a tu 2 zł na chipsy, 2 zł na loda... aż się uzbierało i mogłam sama kupić.
ahhh to były czasy, nie takie zepsucie, jak teraz
sheneedslove jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-26, 11:14   #119
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sheneedslove Pokaż wiadomość
jak byłam jeszcze uroczą czternastką i miałam pierwsze miesiączki- bardzo obfite to moja mama wyjechała i mój tatuś chciał być porządnym rodzicem i zawsze kupował mi podpaski i kładł je w łazience, w miejscu w którym zawsze leżą. Tylko mój tatuś nie miał pojęcia, że podpaski BEZ SKRZYDEŁEK się nie sprawdzają u mnie, a takie zawsze kupował ;p
A ja zamiast wprost powiedzieć to się wstydziłam i zawsze kombinowałam, a tu 2 zł na chipsy, 2 zł na loda... aż się uzbierało i mogłam sama kupić.
ahhh to były czasy, nie takie zepsucie, jak teraz
Zepsucie, bo się prosi o kupienie podpasek ze skrzydełkami? Rozumiem, że to był sarkazm tudzież żarcik sytuacyjny .
Ostatnio mąż mnie zaskoczył, bo jak mi się skończyły podpaski, to poleciał do sklepu i kupił ze skrzydełkami i bez, bo mówi: a nie wiedziałem, które lepsze to wziąłem te i te .
MonikaFaustyna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-26, 11:21   #120
golgie
Zakorzenienie

GG do golgie

[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;35510369]O porodzie nie wspominam bo to jak seks z Freddim Krugerem . Trauma po wsze czasy. Pamietam watek o porodach rodzinnych. Juz przy drugiej stronie zwierzen dziewczyn bylam przerazona .

Niestety ciaza i dziecko zabijaja wszelka magie i tajemnice (o ile wczesniej ona byla w ogole). Wtedy partnerzy (glownie kobieta) zaczynaja byc ludzmi z krwi i kosci. Ja tam wole swoja bajkolandie i kupowanie samej tamponow .

btw: a jesli moge zapytac - mam nadzieje, ze sie nie gniewasz - w czym ten "naturalizm" teraz sie przejawia u Was? Czego nie daje sie uniknac?

---------------------------------------------------------------------

Podkresle jednak dla ogolu majacego inne zdanie, ze Waszej zwiazkowej swobody nie potepiam ani zlego slowa o niej nie powiem . Po prostu wole disneyowskie podejscie niz trudna rzeczywistosc .
Ale ja to ogolnie rzeczywistosci nie lubie .[/QUOTE]
oj, nie jest tak, poród to jest dopiero prawdziwa magia,nie twierdzę, że łatwa i przyjemna dla kobiety, ale fakt, że oboje w tym uczestniczymy ,a potem patrzymy na nowe życie jest przeżyciem tak silnym i intensywnym,że się ,,w pale nie mieści"

Cytat:
Moj porod wspominam cudownie.CC na zyczenie, kolorowa sala po, usmiechniety lekarz i tatus. Zawsze tak chcialam rodzic i tak urodzilam. Normalny porod nie miescil mi sie w glowie)

A pytasz czego teraz nie da sie uniknac. Wiesz co, jak mam byc szczera to mi to teraz wisi czy mnie zobaczy w maseczce czy tez nie
Wiesz jak dziecko jest na etapie nocnikowania i chwali sie w jakim ksztalcie zrobil kupe to na prawde wszystko inne juz przestaje byc hardcorem

---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ----------

Poza tym jestem za wygodna by sama biegac po tampony jak ma jedzie do hipermarketu i taszczy torby))
fajnie,że udało Ci się tak jak chciałaśJa rodziłam naturalnie i mimo pewnych niedogodności, zrobiłabym to jeszcze 100 razy,ale kto by tyle narybku utrzymał

Moja fragrantica

WYMIANA
golgie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości