|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4891 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Trening Ewy Chodakowskiej
Cytat:
Jeden dzień przerwy i dzisiaj suuper Także jak czujesz się źle to lepiej zrobić jeden dzień przerwy. Widocznie Twoje ciało jej potrzebuje.---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4892 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
robie dzisiaj przerwe i chyba bede robic tak jak Ty, ze dwa dni cwiczen i dzień przerwy bo normalnie idzie sie wykonczyc
|
|
|
|
|
#4893 |
|
Zadomowienie
|
teoretycznie jestem. po porodzie @ przychodzi jak chce, ale niebawem powinna byc
---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ---------- jedyny plus tego wszystkiego jest taki, ze w ramach II sniadania robie sobie koktajl z maslanki i owocow, dosypuje otrebow i nie mam problemow z wc.. chociaz tyle..
|
#4894 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja tak ćwiczyłam chyba przez pierwsze 2 albo 3 tygodnie. Później jak się już wprawiłam to ćwiczę 5, 6 razy w tygodniu. Teraz rozwaliła mnie na łopatki Tiffany i musiałam zrobić przerwę
|
|
|
|
|
#4895 | |
|
Raczkowanie
|
Nie, nie znałam jej, ale skoro o niej wspomniałaś to postanowiłam zajrzeć. Dear God.
Porozciągaj się. Mi też jest ciężko ćwiczyć, ale mały stretching i mi ulżyło. Troszkę poboli, ale od razu lepiej. Cytat:
Ustawiłam sobie nowy kolaż i jedziemy
|
|
|
|
|
#4896 |
|
Zakorzenienie
|
ja odkad cwiczze to zauwazylam ze szybkosie robie glodna
|
|
|
|
#4897 |
|
Raczkowanie
|
O tak ja też.. Aż się dziwię, że normalnie obiad, który mnie zapychał, teraz jest ok, ale za godzinę znowu mi zaczyna burczeć. Ostatnio przeszłam samą siebie: bułka z pomidorem zagryzana parówką i zapijana gorącą czekoladą.
|
|
|
|
#4898 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
trochę mi spadł obwód brzucha ale reszta stoi a udo to chyba nawet przyrosło .. więc nie poddawaj się, nie jesteś sama!ja jadę dalej z koksem, dopiero 3 tydz ćwiczę więc jeszcze zbyt szybko by oceniać. Za to zauważyłam że fałda brzuszna nr 3 chyba się pomniejszyła
|
|
|
|
|
#4899 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czy jest dobra na odchudzanie? Jakoś na pewno wpływa na przemianę materii, ale nie okłamujmy się, samo picie herbaty nam nic nie da ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4900 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja dopiero co zjadlam platki z mlekiem a juz musialam zrobic sobie kanapke bo burczy
|
|
|
|
|
#4901 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie ma dobrych wymówek, są tylko słabi ludzie. Edytowane przez arnama Czas edycji: 2012-07-26 o 10:00 |
|
|
|
|
#4902 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4903 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() musze wam jeszcze powiedziec ze ja to zawsze mialamtaka banke zamiast brzucha,a odkad cwicze banka zeszla i brzuch jest plaski
|
|
|
|
|
#4904 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4905 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4906 |
|
Zakorzenienie
|
Idę robić skalpela
|
#4907 |
|
Raczkowanie
|
a ja dzisiaj jadę do miasta (tak, jadę bo mieszkam na wsi :| nawet nie mam gdzie biegać ;/) kupić książkę Jillian Michaels "Opanuj swój metabolizm" mnóstwo o niej czytałam i słyszałam, że jest świetna, (samą Jillian uwielbiam) dam wam znać za jakieś 2 dni co o niej sądzę
|
|
|
|
#4908 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja nie polecam tego sposobu. jako malolata pilam taka wode przez tydzien. pozniej bylam na dwoch antybiotykach bo tak mnie rozlozylo.
|
#4909 |
|
Raczkowanie
|
A ja niestety 2 dni bez Ewy
a dzisiaj na sniadanko upiekłam crroisanty (oczywiście musiałam spróbować) |
|
|
|
#4910 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja wczoraj ćwiczyłam hiity z Turbo Fire i dzisiaj też, za to jutro i w sobotę mam w planach skalpel
|
|
#4911 |
|
Rozeznanie
|
a ja wczoraj dzień odpoczynku od treningu, dziś rano przed pracą zaliczyłam tiffany na talię, wieczorem bedzie 10 sklapel, jakoś lepiej mi sie z wa wieczorami cwiczy, a moze to te upaly tak dzialaja ze jednaw wieczorna pora jest bardziej odpowiednia.
jak wy wolicie cwiczyc rano czy wieczorem?? dzisiaj kolezanka namowila mnie na spinning, byla ktoras z was na takich zajeciach podobno mozna spalic 800 kcal w godzinke... |
|
|
|
#4912 |
|
Konto usunięte
|
Ależ ja Was dziewczyny podziwiam
Dzisiaj zrobiłam drugie podejście do skalpela i... znowu kicha To co Ewka wyprawia z nogami na macie jest dla mnie niewykonalne Za słaba jestem Chyba na razie postawię na rozciąganie, hantle i "zwykłe" brzuszki... |
|
|
|
#4913 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
U mnie tez ped do sportu zrodzil sie dopiero po 34 r.z, ale ja uwazam, ze to wlasnie jest urok dojrzalosci i madrosci ![]() melduje , ze wlasnie wypoczywam po moim 46 treningu HIIT Edytowane przez Ewka301 Czas edycji: 2012-07-26 o 10:50 |
|
|
|
|
#4914 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#4915 |
|
Zakorzenienie
|
Ja zaczynam ćwiczyć z "Efką" 3 tydzień. Zaczęłam ćwiczyć dla przyjemności, a efekty wizualne miały byc tylko miłym efektem ubocznym, dlatego nie wiem jakie wymiary miałam zanim zaczęłam cwiczyć. Znam jedynie wymiar talii i pod biustem, ktore nic sie nie zmniejszyły, ale o dziwo, wszystko ładnie się zbiło, a jak się wyprostuje to takie mikroskopijne zrysy mięśni widać, co mnie jara
Nawet bluzka, która wcześniej była opięta, teraz wisi ja na wieszaku albo jakbym wzięła ja od sporo wiekszej siostry. A biust(no, może biust to za dużo powiedziane, A-juz coś widać ) dzięki pozycji pompki sie lepiej prezentuje, wygląda na większy.Nie mam wagi(przez całe moje życie waga w domu była tylko przez 3-4 miesiace, potem się zepsuła i została wyrzucona), więc nie wiem ile ważę, ale wg bilansow lekarskich waha sie między 58-61 kg przy wzroscie 167cm. Teraz zamówiłam rolki, więc będę piratem drogowym;p |
|
|
|
#4916 |
|
Rozeznanie
|
4 killer zaliczony! Idzie mi coraz lepiej.
![]() Mi z panią Ewą najlepiej ćwiczy się do południa,wieczorkiem czułam się zmęczona i ociężała...
|
|
#4917 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ---------- ja też
|
|
#4918 |
|
Zakorzenienie
|
Kurde, ćwiczę i jak na razie zauważyłam tylko przyrost tkanki mięśniowej - z wagi nic mi nie schodzi wręcz przybywa
Dla zainteresowanych- obecnie na gruperze można zamówić 5 płytek z ćwiczeniami za 20 zł (+ 8 zł koszty wysyłki) Mam już kilka z tej firmy i polecam, szczególnie w tej cenie. Tytuły: „Cardio party”, „Cardio chic”, „Szczupłe uda bez wysiłku”, „Dirty dancing workout”, „Summer aerobic”. http://gruper.pl/x.php/1,24971/Cala-...e-fitness.html
|
#4919 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, nie traćcie motywacji! Albo inaczej... nie odpuszczajcie, mimo, że motywacja spadła. Nie warto. Chudnięcie to długi proces, można stosować diety, ale ćwiczenia powoduja, że ciało jest sprawne, mięśnie trzymają nas w pionie i mamy więcej energii i ochoty do życia.
To jest tak, że kiedy ma się tluszczyk i potem pracuje nad miesniami, to na poczatku nawet mozna troche przytyc. A potem miesnie potrzebuja wiecej paliwa i sie chudnie Najgorzej jest tak sie rzucic na cwiczenia na pare tygodni i przerwac Cytat:
![]() Cytat:
Staram sie ograniczac niezdrowe jedzenie i cwicze, zobaczymy co z tego wyjsdzie. Tez sie czasem zalamuje, ale na razie staram sie nie zwracac na to uwagi.Cytat:
|
|
#4920 |
|
Raczkowanie
|
Trzeci za mną
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:05.

Jeden dzień przerwy i dzisiaj suuper
Także jak czujesz się źle to lepiej zrobić jeden dzień przerwy. Widocznie Twoje ciało jej potrzebuje.

trochę mi spadł obwód brzucha ale reszta stoi a udo to chyba nawet przyrosło .. więc nie poddawaj się, nie jesteś sama!

To co Ewka wyprawia z nogami na macie jest dla mnie niewykonalne 
Staram sie ograniczac niezdrowe jedzenie i cwicze, zobaczymy co z tego wyjsdzie. Tez sie czasem zalamuje, ale na razie staram sie nie zwracac na to uwagi.