|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3601 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Niekończące się rozstanie, ładne włosy, wódki chlanie
Nie jest to coś, co można wypunktować
![]() Po raz kolejny zachowanie godne 12latki... Ja już ci pisałam chyba z dobre półtora roku temu, że z Twoją głową dzieje się coś bardzo niedobrego i że do tego stopnia ślizgasz się po powierzchni swojej psychiki, że sama z tego nie wyjdziesz. Pisałam Ci też, że jak tak dalej pójdzie, to wszystkie Twoje relacje będą wyglądać, jak chodząca porażka. I o tym, że zwyczajnie potrzebujesz pomocy lekarskiej. Stwierdziłaś, że ok racja, racja i nic z tym nie zrobiłaś. A teraz masz to, o co się prosiłaś. Keep going Ja na miejscu tego faceta nie wytrzymałabym z Tobą dwóch dni. Kumple wczoraj mi powiedzieli, że to fajnie, że przytyłam, ogólnie lepiej wyglądam, ale mam oponkę na brzuchu (czyli to, co sama ostatnio Wam mówiłam ) Co ja mam z tym zrobić?
|
|
|
|
#3602 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wooohooo a ja chyba w ten weekend idę do znajomej fryzjerki, wreszcie - nie byłam od wieków
|
|
|
#3603 |
|
Nie depcze krokusów
|
Enjoy - co robisz z włosami?
![]() Fubi - masz tę oponkę jak stoisz czy jak siedzisz? Bułkuje przy granicy ze spodniami?
|
|
#3604 | |
|
Zakorzenienie
|
Widziałaś kiedyś, żeby ktoś schudł na brzuchu bez chudnięcia ogólnie? Ja nie znam na to ćwiczeń.
Cytat:
|
|
|
|
|
#3605 |
|
Nie depcze krokusów
|
Jak siedzisz, a nie jesteś kulturystką, to każda dziewczyna ma wałek. Jeśli bułkuje przy spodniach, to czas na wymianę garderoby lub szóstkę Weidera
|
|
#3606 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja mam taki wałeczek ważąc 56/57kg przy wzroście 180 cm i wyglądając jak kościotrup. Moim zdaniem tak powinno być i do tego dążę jedząc makaron z seremChciałabym się pochwalić i jednocześnie wzbudzić w Was dumę, dziewczyny. Otóż. Ten niższy chłopak, z którym się spotykałam, troszkę lubił użyć tego i owego. Mój były też lubił i jak się to skończyło wszystkie wiemy. Kolejnym niepokojącym sygnałem było to, że jego dalecy znajomi dość niepochlebnie i mimochodem wspominali o jego pociągu do kolorowych używek. Jeszcze rok temu podziałałoby to na mnie jak afrodyzjak (wiadomo, facet z problemami - jest co ratować! ).Dzisiaj, po czytaniu Waszych historii i rad przez prawie dwa lata uznałam, że to nie dla mnie. Że chcę czegoś więcej. Chcę spokoju. Dobrego faceta z kręgosłupem moralnym i zasadami. Z kolesiem dałam sobie spokój i urwałam kontakt (kulturalnie oczywiście). Coś się zmieniło we mnie przez ten czas i poniekąd jest to Wasza zasługa. Fajnie.
Edytowane przez Remedios_Buendia Czas edycji: 2012-07-26 o 01:40 |
|
|
|
|
#3607 | |||||
|
po drugiej stronie szafy
|
...to byś była kościotrupkiem?
To jakiś ewenement musiał być, bo do tej pory wszyscy których opisywałaś byli czytelni do obrzydzenia i znudzenia ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ja ostatnio chodzę co miesiąc i tak co miesiąc mi podcina centymetr - dwa...a potem się dziwię, że przecież zapuszczam, a one coraz krótsze ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() GRATULACJE!!!!!!!!!!!!
|
|
|
#3608 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Stwierdziłam, że chcę jaśniejsze włosy
z czerwonego brązu, który nakładałam jakieś 2 miesiące temu został mi taki rudawy. Wszyscy mówią, że ładnie mi w tym kolorze, a ja nie mogę na niego patrzeć Mam zamiar rozjaśnić duuużo pasemek i na to nałożyć ciemny blond. Ciekawe co mi z tego wyjdzie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
ale nieee... podetnę ze 2 centymetry, już wolę mieć długie i zniszczone ![]() Cytat:
|
|
|
#3609 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Na ulicach pełno dziewczyn z takim podejściem - okropnie to wygląda
|
|
#3610 |
|
Nie depcze krokusów
|
Remedios - to tylko i wyłącznie Twoja zasługa. Cieszę się, że nie wepchałaś się w bajorko
|
|
#3611 |
|
Zakorzenienie
|
Ale moje okropnie wyglądają tylko jak nie wyprostuję, a w nie wyprostowanych nie wychodzę z domu
a tak to nie są takie złe
|
|
#3612 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.U mnie to jest tak, że o ile się nie pochylę to jakiegoś wału tragicznego nie mam, ale jak się schylę... Przy czym to już naprawdę zaczyna wyglądać zabawnie, bo powyżej pępka rysują mi się mięśnie na brzuchu, a ten dół to w ogóle jak od innej osoby. KUŹWA! Cytat:
Moja na pewno nie, ale dumna z Ciebie jestem i tak . Nic dodać, nic ująć. Cytat:
Wczoraj Niedoszły do mnie wydzwaniał jak byłam w pracy. Później oddzwoniłam, że nie mam absolutnie czasu, a na weekend wyjeżdżam. I wiecie co? Był smutny. A mi się go zrobiło żal Masakra. |
|||
|
|
|
#3613 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Nie wiem, jakie ćwiczenia są dla niej przeznaczone, sporo ćwiczę na brzuch, ale najskuteczniejsza jest chyba głodówka ![]() Dobry Connffik, dostanie ciasteczko ![]() Z jednej strony ludzki odruch, a z drugiej niepokojąco przywiązujący.
|
|
|
#3614 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
), a tutaj taki wał na dole brzucha. No żenada. Do głodówek się nie nadaję.CIASTECZKO (no, właśnie, to by było tyle o głodówkach).Nie komentuję. Doszłam do wniosku, że co prawda nie miałam depresji, ogólnie miałam sporo fajnych, dobrych momentów przez tą pierwszą połowę roku, ale... pod względem formy psychicznej to najgorsze pół roku mojego życia chyba. A ja naprawdę nie jestem osobą depresyjną, wręcz przeciwnie, pozytywną, taką co to zawsze do przodu... więc strach się bać, jakbym to przeżyła gdybym taka nie była. Ej... i ja się tym gościem i tak przejmuję. Dlaczego?! |
|
|
|
|
#3615 |
|
Zakorzenienie
|
Ten związek podcina mi skrzydła.
Jestem z nim cholernie nieszczęśliwa
|
#3616 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3617 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
To z nim ZERWIJ .
|
|
|
#3618 |
|
Rozeznanie
|
Dało po oczach
może w końcu zjedzmnie coś zrobi.
|
|
|
|
#3619 |
|
Nie depcze krokusów
|
Bejb, a czemu jesteś nieszczęśliwa, coś zrobił nowego czy tak ogólnie?
Dokładnie. U mnie przynajmniej jest spokój, harmonia, wsparcie. Dziś usłyszałam, że jak wyjadę za granicę po stracie pracy, to pojedzie ze mną.
|
|
#3620 | |
|
Zadomowienie
|
Elve,
.Cytat:
Ale jak ja czytam, że Bejbe jest z nim taka nieszczęśliwa, to mnie szlag trafia, no bo po co z nim w takim razie być? Jak chcesz się poumartwiać, to zostań wolontariuszką, idź do schroniska czy hospicjum, wtedy będziesz cierpieć, ale przynajmniej z sensem. A po Niedoszłym była między innymi taka rozpacz dlatego, że okres, kiedy się spotykaliśmy był jak bajka. Pełnia szczęścia. No i trudno, z*ebał i z głowy. Ja tymczasem dzisiaj idę na randkę. Chyba. No... chyba na pewno, ale się boję przyznać .
|
|
|
|
|
#3621 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
Dobrze że zagramanicą też jest internet
|
|
|
#3622 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Jakbym wyjechała, to ostatnią rzeczą byłoby siedzenie na necie.
|
|
|
#3623 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Smutno mi się zrobiło. Przez to, że wizażowe znajomości są w sporej części wirtualne, to zabrzmiało to...no przykro. Bu.
---------- Dopisano o 17:02 ---------- Poprzedni post napisano o 17:02 ---------- (tak Malluś, też mam dziś zły dzień
|
|
#3624 | |
|
Wtajemniczenie
|
Remedios,
Connff, PS. Znasz już jakiś wolny termin? ![]() *** Odkryłam dziś, że w okolicy pracy jest też ciucholand. Ciucholandy uwielbiam, ale zawsze było mi nie po drodze. No i bęc, no i teraz przepadłam ![]() Dziś był pierwszy rzut zakupów. Za 70 dych mam miliard ciuchów (nooo, koło 10-ciu). Chcecie jakieś zobaczyć? Mogę zdjęcia porobić, coby się pochwalić seledynową koszulą lub kwiecistym wdziankiem ---------- Dopisano o 17:47 ---------- Poprzedni post napisano o 17:45 ---------- Cytat:
![]() Czyżby pozytywny wpływ blondyna? ![]() ---------- Dopisano o 17:48 ---------- Poprzedni post napisano o 17:47 ---------- No właśnie Bejbe ![]() Zrywałaś już w ogóle z kimś, kiedykolwiek? Edytowane przez krolowazimy Czas edycji: 2012-07-26 o 17:46 |
|
|
|
|
#3625 | ||
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
Cytat:
![]() Na pewno rzucił nieco pluszu na moje ostre krawędzie Znajomi twierdzą, że wieje ode mnie nudą i spokojem, a to tak strasznie "nie moje", że nie wiedzą czy się przyzwyczają
|
|
|
#3626 | |
|
Nie depcze krokusów
|
To nie jest zły dzień, tylko smutny...
![]() Cytat:
dawaj!
|
|
|
#3627 |
|
Zakorzenienie
|
Nie martwcie się, muszę tylko wybrać dobre miejsce i czas.
Bo póki co ma w niedziele obiecanego u mnie grilla z moim bratem i jego żoną (którzy przyjechali z DE, pierwszy raz ich pozna jak i moją siostrę). Doszłam do tego wniosku dzisiaj rano i tak cały dzień się za mną ciągnie. A co najlepsze, ja widzę że jemu zależy.. ale na swój sposób. Chce o mnie dbać, chce pokazywać zaangażowanie ale dla mnie to za mało. Może inna doceni jego starania które dla mnie są.. niewystarczające. Nie zrobił nic nowego ani odkrywczego. Jak zwykle po solidnych pociskach z mojej strony zapytał czy w sobotę pojadę z nim do brenny do jego brat tam robi grilla. Szczerze? Po tych wszystkich akcjach nie chciałabym się sama nigdzie zabierać. A on pokornie zaprasza i obiecuje jutro ustawić sobie budzik żeby wcześniej u mnie być (oczywiście dzisiejszy foch z mojej strony że nie chciał przyjechać). Cóż, nie pasujemy do siebie, mimo jego "starań". Chyba potrzebuje być sama. KZ - czy zrywałam.. hm.. Nie mam pojęcia jak to zrobić żeby kiedyś nie skakać sobie do oczu. I żeby nie mieć obrobionej dupy między wspólnymi znajomymi.. i żeby nie wyciągnął jakiś brudów między ludzi z forum którzy mnie też znają. I żeby nie zrobił mi jakiejśtam etykietki. Z pierwszym zerwałam, ale był mi obojętny.. chociaż chłopak był tak na prawdę ze złota. Z agresywnym eksem się srogo pokłóciłam i wtedy już nie trzeba było sobie nic tłumaczyć. Wiadomo że to było rozstanie, chora akcja. Krótki romans z Dzikiem też skończył się zerwaniem z mojej strony. Był uroczy tylko.. młody i głupi. Wytłumaczyłam i grzecznie się pożegnałam, bez łez. No .. potem też był krótki epizod z harleyowcem-mechanikiem ale to jakoś naturalnie wyszło, też w sumie podczas kłótni i tylko z nim mam super kontakt.. A po nim? Będzie ryk i zgrzytanie.. już to wiem
plecaczkiem: 7250 km Edytowane przez zjedzmniebejbe Czas edycji: 2012-07-26 o 18:37 |
|
|
|
#3628 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
No.
Cytat:
To prawie jak moja friend, zerwała z kolesiem jak wrócili z dalekiej i pięknej wycieczki, którą dla niej zamówił. Masakra, ja tego nie ogarniam.
|
|
|
#3629 |
|
Zakorzenienie
|
Cóż, nic lepszego nie wymyślę. Jutro nie zerwę, w sobotę też nie.
Dajcie spokój, nie chcę mu aż tak psuć weekendu. I tak mu pewnie psuję każdy dzień, to niech chociaż weekend ma spokojny..
|
#3630 |
|
po drugiej stronie szafy
|
No to jak uważasz.
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:18.

Keep going
) Co ja mam z tym zrobić?

Moja na pewno nie, ale dumna z Ciebie jestem i tak