Kosmetyki w Wielkiej Brytanii - Strona 12 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Emigrantki

Notka

Emigrantki Emigrantki to forum dla "zagranicznych" Wizażanek. Wejdź, poznaj rodaczki, wymień się opiniami i swoim doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-01-27, 09:39   #331
Hosenka*
Zakorzenienie

Dot.: Kosmetyki w Wielkiej Brytanii

do kiedy jest promocja w BS??

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-27, 09:51   #332
Ejva
Zadomowienie

GG do Ejva

Hosenko - pewnie az wysprzedadza? Ale kto ich tam wie Bylam w zeszlym tygodniu to jeszcze byly promocje
No i podkusilo mnie i kupilam te kapsulki z serum z wit. C Jak zuzyje opakowanie to napisze recenzje na KWC. Ale po pierwszym uzyciu bylam zadowolona - bo buzia taka gladziusia. Choc juz na biochemii zdazylam sie dowiedziec ze to od silikonow.

Czy maselka z body shopu nie zostawiaja tlustego filmu na skorze? Bo ostatnio kupilam maselko z Bootsa z serii srodziemnomorskiej i nie jestem zbyt zachwycona - wlasnie taka tlusta po nim jestem przez dlugi czas.

Heal my heart and make it clean
Open up my eyes to the things unseen
Show me how to love like you have loved me
Ejva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-27, 09:52   #333
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ejva Pokaż wiadomość
Hosenko - pewnie az wysprzedadza? Ale kto ich tam wie Bylam w zeszlym tygodniu to jeszcze byly promocje
kurcze mam nadzieje ze sie załapie - prosze więc nie wykupić wszystkiego!!

Cytat:
Czy maselka z body shopu nie zostawiaja tlustego filmu na skorze? Bo ostatnio kupilam maselko z Bootsa z serii srodziemnomorskiej i nie jestem zbyt zachwycona - wlasnie taka tlusta po nim jestem przez dlugi czas.

zależy które - do suchej (oliwkowy np.) pozostawia taki film, a do normalnej (miałam truskawke) szybko się wchłaniał

Instagram

Stary 2007-01-27, 18:37   #334
magdziaS
Podróżniczka

Cytat:
Mam 3 maselka z BS, zadne z nich nie pozostawia tlustego filmu. Dwa sa z serii 'zimowej' vanilla spice i cranberry, oraz jedno zwykle truskawkowe.

magdziaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-27, 20:08   #335
szoopcia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez nask Pokaż wiadomość
Tak jak wyzej wymienione
Wiem takze ze Lil-lets ma taka serie :
http://www.lil-lets.com/products/solutions/

Od siebie moge polecic Lactacyd Femina Daily Protective Wash, jest naprawde delikatny i slicznie pachnie.
Pozdrawiam

dzieki

fєєlιиgѕ сαи gяοω вυт тћєу сαи gο αωαу тοο...

dοит тяυѕт иο gυу kєєр ιт "јυѕт fяιєиdѕ"...

szoopcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-27, 21:34   #336
aaliyah
Zakorzenienie

Cytat:
Ejva ja mam jedno, ktore zostawia tlusty film, ale ono jest przeznaczone do bardzo suchej skory. Wersja HEMP (kuzynka marichuany...). Inne nie powinny zostawiac tlustego filmu.
aaliyah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-27, 21:54   #337
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aaliyah Pokaż wiadomość
Ejva ja mam jedno, ktore zostawia tlusty film, ale ono jest przeznaczone do bardzo suchej skory. Wersja HEMP (kuzynka marichuany...). Inne nie powinny zostawiac tlustego filmu.
oliwkowe masełko zostawia - jest do suchej skóry

Instagram

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-01-27, 21:55   #338
Zmijka
Zakorzenienie

Cytat:

U mnie też nie zostawia, mam wersje owocowe i do skóry suchej.

A ja teraz jestem w Polsce i kupuje Polskie kosmetyki
Zmijka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-27, 23:40   #339
AniaWila
BAN stały

uffff po 2-u dniowej przerwie wrócilam mialam przeprawe z koniguracja inernetu, bo moje kosmetyczne zakupy zaczely sie i skonczyly w Comecie na zakupie nowego laptopka. jeju dwa dni bez netu to istna tortura :/ Tak wiec jak macie jeszcze jakies sugestie co do mojego kremu to w dalszym ciagu przyjmuje
Zwierzun dzieki za porade, wezme pod rozwage
AniaWila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-28, 16:33   #340
AniaWila
BAN stały

ok Dziewczyny chwile temu zamowilam soie effacar k w sklepie internetowym. Tutaj macie link, jakby ktoras chciala http://www.leguidesante.co.uk/D9/bra...page=2&sort=2a

zobaczcie sobie jaka jest cena effaclaru...rozsadna co? a teraz Wam powiem, ze za przesylke musze zaplacic drugie tyle
Stary 2007-01-29, 02:56   #341
CzarnyElf
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AniaWila Pokaż wiadomość
ok Dziewczyny chwile temu zamowilam soie effacar k w sklepie internetowym. Tutaj macie link, jakby ktoras chciala http://www.leguidesante.co.uk/D9/bra...page=2&sort=2a

zobaczcie sobie jaka jest cena effaclaru...rozsadna co? a teraz Wam powiem, ze za przesylke musze zaplacic drugie tyle

Tak to jest niestety ze sklepami online tutaj-u mnie to samo

Dziewczyny mam prosbe-moze ktoras z Was ktora ma cere sucha i wrazliwa moglaby mi polecic jakis sprawdzony tonik do twarzy.Wprawdzie jestem z Usa ale produkty mamy podobne
Dzieki
CzarnyElf jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-29, 09:34   #342
Ejva
Zadomowienie

GG do Ejva

Cytat:

eh zdziercy, a tez sie przymierzam do tego kremu

Stary 2007-01-29, 11:24   #343
Zmijka
Zakorzenienie

Cytat:

to ile przesyłka kosztowała? zazwyczaj kosztuje cos kolo 4 funtów.
Stary 2007-01-29, 11:47   #344
AniaWila
BAN stały

Elfiku niestety ja nie moge nic Ci poradzic, bo moja buzia jest zupelnym przeciwienstwem - mieszana
A co do kosztow przesylki to musialam zaplacic niecale 7f. Juz nie chodzi o ta kaske, ale sam fakt zdzierstwa.

Pomijajac wszystko : Wam tez dzisiaj tak niesamowicie muli wizaz? albo strony laduja mi sie niemilosiernie dlugo, albo wyskakuje error...grrrrrrr. A jestem pewna, ze z netem i kompem u mnie wszystko ok, bo inne strony smigaja bez zarzutu

Edytowane przez AniaWila
Czas edycji: 2007-01-29 o 12:38
Stary 2007-01-29, 11:52   #345
Zmijka
Zakorzenienie

Cytat:
Elfiku niestety ja nie moge nic Ci poradzic, bo moja buzia jest zupelnym przeciwienstwem - mieszana
A co do kosztow przesylki to musialam zaplacic niecale 7f. Juz nie chodzi o ta kaske, ale sam fakt zdzierstwa.

Abstrachujac od wszystkiego : Wam tez dzisiaj tak niesamowicie muli wizaz? albo strony laduja mi sie niemilosiernie dlugo, albo wyskakuje error...grrrrrrr. A jestem pewna, ze z netem i kompem u mnie wszystko ok, bo inne strony smigaja bez zarzutu
az 7 funtów

a forum od paru dni tak mam, u mnie narazie jest ok
tu jest wątek o tym http://www.wizaz.pl/forum/showthread...96#post3557596
Stary 2007-01-29, 12:18   #346
AniaWila
BAN stały

juz mi chodzi lepiej moze musialo sie rozbrykac ?

Dziewczyny!!!!! musze sie z Wami podzielic pewnym linkiem! Odkrylam ostatnio fajny sklepik z naturalnymi kosmetykami (suplementy diety i jedzenie tez tam jest). Bylam w szoku jak zobaczylam regaly uginajace sie od kosmetykow naturalnych, ktorych ja- niewolnica komercjii nigdy czesniej na oczy nie widzialam W glowie zaswitala mi jedna mysl - bylam glupia kupujac stosy kosmetykow w zwyklych drogeriach sugerujac sie bajkami producentow albo reklamami w tv Zaopatrzylam sie w arsenal od dr. hauschki. I wlasnie tam wypatrzylam tez kremy Weledy oraz duzo, duzo innych ktorych nazw nawet nie kojarze

wskakujcie -----> http://www.asnatureintended.uk.com/index.htm

sa tam wskazowki co do local stores, wiec jak wypatrzycie cos w Waszej okolicy, koniecznie musicie wstapic!!!

A co do tego Hauschki to zaopatrzylam sie w Cleansing Clay Mask, Cleansing Cream, clarifying lotion, facial steam bath i slynny olejek Hauschki normalizing Day Oil.
I mam do Was Dziewczyny prosbe o porade:
W zwiazku z zakupem effaclaru K, mam taki plan na nastepne dwa miechy: na noc katowac sie kwasami ( effaclar)a pozostala pielegnacje oddac w rece tego wszystkiego co wypisalam wyzej. Co Wy na to?
Ahha - oczywiscie do zestawu dorzuce jakies filtry ( LRP - bo te mam na stanie )
Plan ma na celu oczyszczenie, odswiezenie, wyrownanie kolorytu, unormalizowanie wydzielania nadmiernej ilosci sebum itp...a to wszystko oczywiscie w kierunku zblizajacej sie wiosny
Stary 2007-01-29, 15:43   #347
sunapee
Zadomowienie

GG do sunapee

Cytat:
na noc katowac sie kwasami ( effaclar)a pozostala pielegnacje oddac w rece tego wszystkiego co wypisalam wyzej. Co Wy na to?

Aniu "katowaniem sie" to ja bym tego nie nazwala,bo effaclar jest bardzo slabym kwasem,aczkolwiek na niektore cery dziala rewelacyjnie.Nie nastawiaj sie na jakies super rezultaty,bo ja tak zrobilam i byalam bardzo rozczarowana.U mnie sprawdzily sie dopiero mocniejsze kwasy,le mam nadzieje ze tobie effaclak wystarczy
Acha i olejku Haushki nie stosuj na dzien,mimo ze producent tak zaleca.Zawiera ona bowiem olejki,ktore moga dzialac fotouczulajaco i mozna nabawic sie przebarwien.Najlepiej jak bedziesz go stosowala na noc naprzemiennie z Effaclarem
Powodzenia w kuracji
Stary 2007-01-29, 16:41   #348
Ejva
Zadomowienie

GG do Ejva

Cytat:
Napisane przez CzarnyElf Pokaż wiadomość
Tak to jest niestety ze sklepami online tutaj-u mnie to samo

Dziewczyny mam prosbe-moze ktoras z Was ktora ma cere sucha i wrazliwa moglaby mi polecic jakis sprawdzony tonik do twarzy.Wprawdzie jestem z Usa ale produkty mamy podobne
Dzieki
Elfiku dzis ogladalam produkty LRP i polecany jako suuuper nawilzajacy jest ten tonik
http://www.wizaz.pl/produkty/baza/pr...p?produkt=9807

Sama sie nad nim zastanawialam, bo do kuracji kwasami mi pasowal. A tu teraz AniaWilla znow zachwala Haushke i sama nie wiem

Stary 2007-01-29, 22:46   #349
AniaWila
BAN stały

Cytat:
Napisane przez sunapee Pokaż wiadomość
Aniu "katowaniem sie" to ja bym tego nie nazwala,bo effaclar jest bardzo slabym kwasem,aczkolwiek na niektore cery dziala rewelacyjnie.Nie nastawiaj sie na jakies super rezultaty,bo ja tak zrobilam i byalam bardzo rozczarowana.U mnie sprawdzily sie dopiero mocniejsze kwasy,le mam nadzieje ze tobie effaclak wystarczy
Acha i olejku Haushki nie stosuj na dzien,mimo ze producent tak zaleca.Zawiera ona bowiem olejki,ktore moga dzialac fotouczulajaco i mozna nabawic sie przebarwien.Najlepiej jak bedziesz go stosowala na noc naprzemiennie z Effaclarem
Powodzenia w kuracji
dzieki za porady spektakularnych rezultatow po effaclarze nie oczekuje bo w sumie moja buzia chyba az tak tego nie potrzebuje a i tak wybieram sie na jakies silniejsze kwaski do gabinetu kosmetycznego ( tak pro wiosna ) . Co do olejku to wlasnie mialam mieszane uczucia co do stosowania na dzien chocby ze wzgledu na wchlanianie. wczesniej uzywalam huile lotus Clarinsa i jakos nie wyobrazam sobie wysmalcowac sie nim w dzien Tak wiec biorac pod uwage to i wspominane przez Ciebie fotouczulania chyba na dzien wybiore jakis moisturizer z filtrem a olejek bede stosowac zamiennie

Ejva jeszcze sie nie zachwycam wszystko okaze sie za jakis czas .

btw: co do nowosci to dzisiaj kupilam sol do kapieli Dead Sea bath Salt J.Malki. Znacie w ogole ta firme?? bo ja widze to pierwszy raz na oczy ale mam nadzieje, ze sol bedzie miala zbawienne dzialanie na moje cialko wrzucam strone www.deadseabathcare.co.uk

i jeszcze raz NAKAZUJE!!!!!!!!!! Wam odwiedzenie tej stronki ktora wrzucilam pare postow wyzej z naturalnymi kosmetykami
Stary 2007-01-29, 23:58   #350
AniaWila
BAN stały

Dziewczyny mam problem blizej o co chodzi tutaj ----> http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=170703

jestem upelnie zagubiona w calej tej sytuacji wiec prosze o porady
Stary 2007-01-30, 02:35   #351
CzarnyElf
Zakorzenienie

Cytat:
Elfiku dzis ogladalam produkty LRP i polecany jako suuuper nawilzajacy jest ten tonik
http://www.wizaz.pl/produkty/baza/pr...p?produkt=9807

Sama sie nad nim zastanawialam, bo do kuracji kwasami mi pasowal. A tu teraz AniaWilla znow zachwala Haushke i sama nie wiem
oo dzieki-zapisalam sobie go w ulubionych-troche drogawy-bede musiala go zamowic online i wyjdzie jakies $30 ale pewnie sie skusze bo zalezy mi na extra nawilzeniu.
dzieki
CzarnyElf jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-30, 07:57   #352
Hosenka*
Zakorzenienie

napiszcie mi prosze ile kosztuje osławiony tu tonik Tea Tree z Body Shopu

Instagram

Stary 2007-01-30, 08:28   #353
aaliyah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AniaWila;3562979 rezultatow

co do nowosci to dzisiaj kupilam sol do kapieli Dead Sea bath Salt J.Malki. Znacie w ogole ta firme?? bo ja widze to pierwszy raz na oczy ale mam nadzieje, ze sol bedzie miala zbawienne dzialanie na moje cialko ;) wrzucam strone [URL="http://www.deadseabathcare.co.uk "
www.deadseabathcare.co.uk
[/URL]

Aniu, zerknij na moj post nr 319. Mam piling, bardzo gesty, trzeba wydrapyeac ze sloiczka i tez musze przyznac, ze jestem zadowolona z efektow

i jeszcze raz NAKAZUJE!!!!!!!!!! Wam odwiedzenie tej stronki ktora wrzucilam pare postow wyzej z naturalnymi kosmetykami [/quote]

Juz odwiedzilam, mam sklep nawet blisko na Balham

Cytat:
Dziewczyny mam problem blizej o co chodzi tutaj ----> http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=170703

jestem upelnie zagubiona w calej tej sytuacji wiec prosze o porady
Juz czytam

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
napiszcie mi prosze ile kosztuje osławiony tu tonik Tea Tree z Body Shopu
Prosze, oto link do TBS:

http://www.thebodyshop.co.uk/bin/ven...p,sc,scteatree

Piec funtow, a jest super. Polecam tez pianke do mycia twarzy z tej linii (plyn tez niczego sobie) i oczywiscie maseczke peel-off na nos - niezbyt delikatnie obchodzi sie z cera ale ultra rezultaty!

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-01-30, 10:32   #354
Hosenka*
Zakorzenienie

dzięki aaliyah
maseczkę tylko na nos się stosuje czy można na całą twarz?
Tonik napewno kupię, nad maseczką dumam co jeszcze jest godnego uwagi w TBS?? (oprócz masełek i scrubów do ciała)

Instagram

Stary 2007-01-30, 11:07   #355
aaliyah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
dzięki aaliyah
maseczkę tylko na nos się stosuje czy można na całą twarz?
Tonik napewno kupię, nad maseczką dumam co jeszcze jest godnego uwagi w TBS?? (oprócz masełek i scrubów do ciała)
Ta konkretna maseczke peel-off to tylko do nosa, ewentualnie na brode. I ona zdecydowanie nadaje sie tylko do tlustej, niedelikatnej cery Jest jeszcze maseczka do calej twarzy z tee tree oil, ale nie probowalam.

Z mojej strony to polecam pedzle BS Mam caly zestaw i jestem zachwycona.
Stary 2007-01-30, 11:30   #356
Zmijka
Zakorzenienie

Też polecam tą maseczke do nosa, moja siostra też byłą nią zachwycona.
Ja z BS mam rozgrzewajacą maseczke z glinka i jestem zadowolona.
Też mam ten solny pealing, najgorsze jest to wydrapywanie ze słoika, ale ogólnie jest fajny.
Stary 2007-01-30, 14:11   #357
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aaliyah Pokaż wiadomość
Ta konkretna maseczke peel-off to tylko do nosa, ewentualnie na brode. I ona zdecydowanie nadaje sie tylko do tlustej, niedelikatnej cery Jest jeszcze maseczka do calej twarzy z tee tree oil, ale nie probowalam.

Z mojej strony to polecam pedzle BS Mam caly zestaw i jestem zachwycona.
hmm wiecw sumie nie wiem czy dl amnie jest ta nos Mam niby tłustą cerę, ale zdecydowanie odwodnioną/przesuszoną od różnych "kuracji" :/ hmmm

Instagram

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-01-30, 14:55   #358
AniaWila
BAN stały

Aaliyah chyba mialysmy jakies polaczenie telepatyczne kupujac te produkty J.Malki Wczoraj pluskalam sie w soli, w sumie zadnych fajerwerkow i ekeftow specjalnych nie ma. Sol calkowicie sie rozpuszcza, zero zapachu , zero koloru. Ale jak dla mnie to dobrze, bo wole to niz chemie i konserwanty Mam nadzieje, ze brak babelkow, piany i zapachu zrekompensuje mi jakis zbawienny wplyw na skore
Stary 2007-01-31, 12:26   #359
aaliyah
Zakorzenienie

Cytat:
Aaliyah chyba mialysmy jakies polaczenie telepatyczne kupujac te produkty J.Malki
No chyba

Cytat:
Wczoraj pluskalam sie w soli, w sumie zadnych fajerwerkow i ekeftow specjalnych nie ma. Sol calkowicie sie rozpuszcza, zero zapachu , zero koloru. Ale jak dla mnie to dobrze, bo wole to niz chemie i konserwanty Mam nadzieje, ze brak babelkow, piany i zapachu zrekompensuje mi jakis zbawienny wplyw na skore
Ta sol ma podobno zbawienne dzialanie na skore Duzo mikroelementow
Stary 2007-02-01, 15:12   #360
AniaWila
BAN stały

Jakos tak cicho tutaj zadnych nowych odkryc? zakupow? ja dalej niecierpliwie czekam na moj effaclar, bo jeszcze nie przyszedl :/ poza tym jestem troche zla, bo kupilam sobie puderek i korektor Bourjois, bo nie mialam czasu wymyslac a ten puderek zawsze asekuracyjnie w moich kosmetykach sie przewijal no i pamietalam odcien - vanilla. Po przyjezdzie do domu zobaczylam, ze wzielam odcien rose :/ za jasny :/ a rachunek juz wyladowal w koszu na miescie.
Ahha, mialam juz dawno wkleic, ale jakos mi tak z glowy wypadalo macie tu jeden taki link www.napiers.net
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Emigrantki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości