|
|
#332 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Kosmetyki w Wielkiej Brytanii
Hosenko - pewnie az wysprzedadza? Ale kto ich tam wie
Bylam w zeszlym tygodniu to jeszcze byly promocje No i podkusilo mnie i kupilam te kapsulki z serum z wit. C Jak zuzyje opakowanie to napisze recenzje na KWC. Ale po pierwszym uzyciu bylam zadowolona - bo buzia taka gladziusia. Choc juz na biochemii zdazylam sie dowiedziec ze to od silikonow.Czy maselka z body shopu nie zostawiaja tlustego filmu na skorze? Bo ostatnio kupilam maselko z Bootsa z serii srodziemnomorskiej i nie jestem zbyt zachwycona - wlasnie taka tlusta po nim jestem przez dlugi czas.
|
#333 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
zależy które - do suchej (oliwkowy np.) pozostawia taki film, a do normalnej (miałam truskawke) szybko się wchłaniał
|
|
#334 |
|
Podróżniczka
|
Mam 3 maselka z BS, zadne z nich nie pozostawia tlustego filmu. Dwa sa z serii 'zimowej' vanilla spice i cranberry, oraz jedno zwykle truskawkowe.
|
|
|
|
#335 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
dzieki
|
|
#336 |
|
Zakorzenienie
|
Ejva ja mam jedno, ktore zostawia tlusty film, ale ono jest przeznaczone do bardzo suchej skory. Wersja HEMP (kuzynka marichuany...). Inne nie powinny zostawiac tlustego filmu.
|
|
|
|
#338 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja teraz jestem w Polsce i kupuje Polskie kosmetyki
|
|
|
|
|
#339 |
|
BAN stały
|
uffff po 2-u dniowej przerwie wrócilam
mialam przeprawe z koniguracja inernetu, bo moje kosmetyczne zakupy zaczely sie i skonczyly w Comecie na zakupie nowego laptopka. jeju dwa dni bez netu to istna tortura :/ Tak wiec jak macie jeszcze jakies sugestie co do mojego kremu to w dalszym ciagu przyjmuje Zwierzun dzieki za porade, wezme pod rozwage
|
|
|
|
#340 |
|
BAN stały
|
ok Dziewczyny
chwile temu zamowilam soie effacar k w sklepie internetowym. Tutaj macie link, jakby ktoras chciala http://www.leguidesante.co.uk/D9/bra...page=2&sort=2azobaczcie sobie jaka jest cena effaclaru...rozsadna co? a teraz Wam powiem, ze za przesylke musze zaplacic drugie tyle
|
|
|
|
#341 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak to jest niestety ze sklepami online tutaj-u mnie to samo ![]() Dziewczyny mam prosbe-moze ktoras z Was ktora ma cere sucha i wrazliwa moglaby mi polecic jakis sprawdzony tonik do twarzy.Wprawdzie jestem z Usa ale produkty mamy podobne ![]() Dzieki
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#342 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
eh zdziercy, a tez sie przymierzam do tego kremu
|
|
#343 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#344 |
|
BAN stały
|
Elfiku niestety ja nie moge nic Ci poradzic, bo moja buzia jest zupelnym przeciwienstwem - mieszana
A co do kosztow przesylki to musialam zaplacic niecale 7f. Juz nie chodzi o ta kaske, ale sam fakt zdzierstwa. Pomijajac wszystko : Wam tez dzisiaj tak niesamowicie muli wizaz? albo strony laduja mi sie niemilosiernie dlugo, albo wyskakuje error...grrrrrrr. A jestem pewna, ze z netem i kompem u mnie wszystko ok, bo inne strony smigaja bez zarzutu
Edytowane przez AniaWila Czas edycji: 2007-01-29 o 13:38 |
|
|
|
#345 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a forum od paru dni tak mam, u mnie narazie jest ok tu jest wątek o tym http://www.wizaz.pl/forum/showthread...96#post3557596 |
|
|
|
|
#346 |
|
BAN stały
|
juz mi chodzi lepiej
moze musialo sie rozbrykac ? Dziewczyny!!!!! musze sie z Wami podzielic pewnym linkiem! Odkrylam ostatnio fajny sklepik z naturalnymi kosmetykami (suplementy diety i jedzenie tez tam jest). Bylam w szoku jak zobaczylam regaly uginajace sie od kosmetykow naturalnych, ktorych ja- niewolnica komercjii nigdy czesniej na oczy nie widzialam W glowie zaswitala mi jedna mysl - bylam glupia kupujac stosy kosmetykow w zwyklych drogeriach sugerujac sie bajkami producentow albo reklamami w tv Zaopatrzylam sie w arsenal od dr. hauschki. I wlasnie tam wypatrzylam tez kremy Weledy oraz duzo, duzo innych ktorych nazw nawet nie kojarze wskakujcie -----> http://www.asnatureintended.uk.com/index.htm sa tam wskazowki co do local stores, wiec jak wypatrzycie cos w Waszej okolicy, koniecznie musicie wstapic!!! A co do tego Hauschki to zaopatrzylam sie w Cleansing Clay Mask, Cleansing Cream, clarifying lotion, facial steam bath i slynny olejek Hauschki normalizing Day Oil. I mam do Was Dziewczyny prosbe o porade: W zwiazku z zakupem effaclaru K, mam taki plan na nastepne dwa miechy: na noc katowac sie kwasami ( effaclar)a pozostala pielegnacje oddac w rece tego wszystkiego co wypisalam wyzej. Co Wy na to? Ahha - oczywiscie do zestawu dorzuce jakies filtry ( LRP - bo te mam na stanie ) Plan ma na celu oczyszczenie, odswiezenie, wyrownanie kolorytu, unormalizowanie wydzielania nadmiernej ilosci sebum itp...a to wszystko oczywiscie w kierunku zblizajacej sie wiosny |
|
|
|
#347 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Aniu "katowaniem sie" to ja bym tego nie nazwala,bo effaclar jest bardzo slabym kwasem,aczkolwiek na niektore cery dziala rewelacyjnie.Nie nastawiaj sie na jakies super rezultaty,bo ja tak zrobilam i byalam bardzo rozczarowana.U mnie sprawdzily sie dopiero mocniejsze kwasy,le mam nadzieje ze tobie effaclak wystarczy Acha i olejku Haushki nie stosuj na dzien,mimo ze producent tak zaleca.Zawiera ona bowiem olejki,ktore moga dzialac fotouczulajaco i mozna nabawic sie przebarwien.Najlepiej jak bedziesz go stosowala na noc naprzemiennie z Effaclarem Powodzenia w kuracji
|
|
#348 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
http://www.wizaz.pl/produkty/baza/pr...p?produkt=9807 Sama sie nad nim zastanawialam, bo do kuracji kwasami mi pasowal. A tu teraz AniaWilla znow zachwala Haushke i sama nie wiem
|
|
#349 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
) . Co do olejku to wlasnie mialam mieszane uczucia co do stosowania na dzien chocby ze wzgledu na wchlanianie. wczesniej uzywalam huile lotus Clarinsa i jakos nie wyobrazam sobie wysmalcowac sie nim w dzien Tak wiec biorac pod uwage to i wspominane przez Ciebie fotouczulania chyba na dzien wybiore jakis moisturizer z filtrem a olejek bede stosowac zamiennie Ejva jeszcze sie nie zachwycam btw: co do nowosci to dzisiaj kupilam sol do kapieli Dead Sea bath Salt J.Malki. Znacie w ogole ta firme?? bo ja widze to pierwszy raz na oczy ale mam nadzieje, ze sol bedzie miala zbawienne dzialanie na moje cialko wrzucam strone www.deadseabathcare.co.uki jeszcze raz NAKAZUJE!!!!!!!!!! Wam odwiedzenie tej stronki ktora wrzucilam pare postow wyzej z naturalnymi kosmetykami |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#350 |
|
BAN stały
|
Dziewczyny mam problem
blizej o co chodzi tutaj ----> http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=170703jestem upelnie zagubiona w calej tej sytuacji wiec prosze o porady
|
|
|
|
#351 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzieki
|
|
|
|
|
#353 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aniu, zerknij na moj post nr 319. Mam piling, bardzo gesty, trzeba wydrapyeac ze sloiczka i tez musze przyznac, ze jestem zadowolona z efektow ![]() i jeszcze raz NAKAZUJE!!!!!!!!!! Wam odwiedzenie tej stronki ktora wrzucilam pare postow wyzej z naturalnymi kosmetykami ![]() Cytat:
Cytat:
http://www.thebodyshop.co.uk/bin/ven...p,sc,scteatree Piec funtow, a jest super. Polecam tez pianke do mycia twarzy z tej linii (plyn tez niczego sobie) i oczywiscie maseczke peel-off na nos - niezbyt delikatnie obchodzi sie z cera ale ultra rezultaty! |
|||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#354 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki aaliyah
maseczkę tylko na nos się stosuje czy można na całą twarz? Tonik napewno kupię, nad maseczką dumam co jeszcze jest godnego uwagi w TBS?? (oprócz masełek i scrubów do ciała)
|
#355 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z mojej strony to polecam pedzle BS |
|
|
|
|
#356 |
|
Zakorzenienie
|
Też polecam tą maseczke do nosa, moja siostra też byłą nią zachwycona.
Ja z BS mam rozgrzewajacą maseczke z glinka i jestem zadowolona. Też mam ten solny pealing, najgorsze jest to wydrapywanie ze słoika, ale ogólnie jest fajny. |
|
|
|
#357 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam niby tłustą cerę, ale zdecydowanie odwodnioną/przesuszoną od różnych "kuracji" :/ hmmm
|
|
#358 |
|
BAN stały
|
Aaliyah chyba mialysmy jakies polaczenie telepatyczne kupujac te produkty J.Malki
Wczoraj pluskalam sie w soli, w sumie zadnych fajerwerkow i ekeftow specjalnych nie ma. Sol calkowicie sie rozpuszcza, zero zapachu , zero koloru. Ale jak dla mnie to dobrze, bo wole to niz chemie i konserwanty Mam nadzieje, ze brak babelkow, piany i zapachu zrekompensuje mi jakis zbawienny wplyw na skore
|
|
|
|
#359 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Duzo mikroelementow |
||
|
|
|
#360 |
|
BAN stały
|
Jakos tak cicho tutaj
zadnych nowych odkryc? zakupow? ja dalej niecierpliwie czekam na moj effaclar, bo jeszcze nie przyszedl :/ poza tym jestem troche zla, bo kupilam sobie puderek i korektor Bourjois, bo nie mialam czasu wymyslac a ten puderek zawsze asekuracyjnie w moich kosmetykach sie przewijal no i pamietalam odcien - vanilla. Po przyjezdzie do domu zobaczylam, ze wzielam odcien rose :/ za jasny :/ a rachunek juz wyladowal w koszu na miescie. Ahha, mialam juz dawno wkleic, ale jakos mi tak z glowy wypadalo macie tu jeden taki link www.napiers.net
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Emigrantki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:31.

Bylam w zeszlym tygodniu to jeszcze byly promocje
Jak zuzyje opakowanie to napisze recenzje na KWC. Ale po pierwszym uzyciu bylam zadowolona - bo buzia taka gladziusia. Choc juz na biochemii zdazylam sie dowiedziec ze to od silikonow.

Tak wiec biorac pod uwage to i wspominane przez Ciebie fotouczulania chyba na dzien wybiore jakis moisturizer z filtrem a olejek bede stosowac zamiennie