|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4951 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Trening Ewy Chodakowskiej
Cytat:
![]() Moja prababcia chciała, żebym miała na imię Jagoda, ale mojej mamie się skojarzyło to tylko z owocem i ostatecznie imię dla mnie wybierała starsza siostra ![]() Cytat:
Jednak upały mnie jakoś nie mobilizują do ćwiczeń ![]() Cytat:
Dziękuję Też jesteś Anią? Wszystkiego najcudowniejszego w takim razie U mnie też dzisiaj tak gorąco Fajnie, że tak cieplutko, bo przynajmniej mamy w końcu lato, ale przy ćwiczeniach te upały są zabijające
|
|
#4952 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w te upały jest strasznie, ja dzisiaj posprzątałam całe mieszkanie więc to taki mały wstęp do ćwiczeń
|
|
|
#4953 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
||
|
|
|
#4954 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sprzątanie na jutro Skoczę tylko dogadać termin montażu siatek w oknach, bo mnie komary dobijają Później po ukochany tort truflowy i świętuję ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:59 ---------- Dobra, ja uciekam Jadę załatwiać z oknami ![]() Udanego popołudnia
|
|
#4955 |
|
Zakorzenienie
|
Oj jak ja bym chciała, żeby na mnie się staniki robiły za ciasne zamiast za duże
![]() Aniom wszystkiego najlepszego |
|
|
|
#4956 |
|
Zadomowienie
|
Wszystkim Aniom sto lat
|
|
|
|
#4957 |
|
Raczkowanie
|
Wszystkiego dobrego zyczę wszystkim Aniom
Edytowane przez monden Czas edycji: 2012-07-26 o 14:45 |
|
|
|
#4958 |
|
Raczkowanie
|
Witam Wszystkich!
Dołączam się do Was z myślą,że tak będę miała większą mobilizację w gorsze dni. Próbowałam wiele rzeczy aby schudnąć, ale widząc te wszystkie pozytywne komentarze w stronę Ewy liczę, że teraz się uda. Wczoraj oficjalnie zaczęłam ćwiczyć z 'killerem'
|
|
|
|
#4959 |
|
Raczkowanie
|
Najlepszego!!!
Ja mam na imię Monika, miałam być Joanną... Może dobrze, że wyszło, jak wyszło. Wczoraj opiłam się piwska i odpuściłam trening, dzisiaj zrobiłam na piechotę 7 km, a potem prawie zemdlałam u dentysty... Muszę się zregenerować prysznicem i do dzieła. W ogóle rano mam taki śliczny brzuch ))
|
|
|
|
#4960 |
|
Zakorzenienie
|
Zrobiłam dziś tylko 180 brzuszków
Róznych... własciwie ćwiczeń na brzuch. Mama mnie tak zagadała, że już bym się nie wyrobiła z ćwiczeniami....
|
#4961 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja kiedys kręciłam hh przy właczonej muzyce z tv, w jednym ręku ksiazka do uczenia, a w drugiej wafel ryzowy Dobra, zamiast pisać, zabieram sie za skalpela, już nawet nie liczę którego, ale coś koło 9. |
||
|
|
|
#4962 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
.Nadal uważam scenarzystę brzyduli za mega gościa Moje ulubione teksty VioliUla: Chcesz jagodziankę? Wiola: A z czym masz? Brailem mam ci to napisać? Jak dasz ludziom palec, oni wejdą ci na głowę. Wepchnąć się między bułkę a zakąskę Więdnę w oczach. Wstaję z kurami, wracam z kurami Po moim martwym trupie A co mam tak siedzieć o suchej twarzy Jest między nami jakaś fizyka Uwilbiam ją. Chyba teZ zaraz włączę sobie Brzydule |
|
|
|
|
#4963 |
|
Rozeznanie
|
Również wszystkim Annom życzę wszystkiego najlepszego.
Ja niedługo wybieram się na rolki i już nie mogę doczekać się porannego killera.
|
|
#4964 |
|
Zadomowienie
|
potwierdzam teorie o tym, ze gdy brakuje motywacji warto zmienic cwiczenia. ja od kilku dni zamiast z Ewa cwicze Tiffany na boczki, pana nice&easy i inne np. z melanie. Taka zmiania wiele dala, chetniej zabieram sie do cwiczen. U ewki wkurza mnie troche jej taka stabilnosc, lubie mel za to ze krzyczy czasami, narzeka ze jest ciezko, itp jakos wtedy mi lepiej :P
|
|
|
|
#4965 |
|
Zakorzenienie
|
Machnęłam jeszcze skalpela
A teraz prysznic i sruuuu do teściowej
|
#4966 | |
|
Zakorzenienie
|
Zrobiłam killera, matko boska
. Nigdy w życiu nie byłam taka mokra
|
|
|
|
#4967 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4968 |
|
Zakorzenienie
|
Zrobilam skalpel. Nie czułam już zmeczenia przy cwiczeniach, ale moj organizm wie swoje i byłam cała mokra. Robiłam sekundowe przerwy tylko przy cwiczeniach na mieśnie brzucha, bo nie wiedziałam czy czuje mięsnie czy kregosłup. Wywaliłam zupełnie tylko te cwiczenie z leżeniem na brzuchu, jest okropne
A teraz wcinam kolacje, zadowolona, bo mam uczucie spełnienia obowiązku
|
|
|
|
#4969 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
|
|
|
#4970 |
|
Zakorzenienie
|
macie juz nazwe na kolejną czesc?
bo ta powoli dobiega konca, ogromnymi krokami ![]() ---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:56 ---------- np. Z Ewką Chodakowską ćwiczymy, rzeźbę ciała sobie robimy
|
#4971 |
|
Zakorzenienie
|
odniosę się do ostatnich trzech stron:
- Dziewczyny a czemu tak przejmujecie się wagą ? Ewka mówiła żeby ją wyrzucić i się mierzyć. Ja ważę o 1 kg więcej niż zanim zaczęłam ćwiczyć a moje ciało jest dużo ładniejsze. Mięśnie są cięższe kiedy to zrozumiecie ? ![]() To że nie widzimy efektów gołym okiem to nie znaczy że nic się w naszym ciele nie dzieje. Bardzo często potrzeba cierpliwości i dopiero jak tłuszcz się spali to widać dosłownie ten efekt. Grubsze dziewczyny także kształtują się tak jak chudsze tyle że u nich warstwa tłuszczu zalewa efekt a u szczupłych jest on bardziej widoczny. Każde ćwiczenia działają trzeba tylko poczekać. Niedbało się długi czas to nie ma cudu w miesiąc, dwa. Dajcie sobie chociaż pół roku. Obejrzałam dziś street dance 2. Ile tam było pięknych dziewczyn. A główna bohaterka jak ona się rusza Ja już jutro mam nadzieje nie będę tak przeżywać okresu to mam nadzieję że poćwiczę. Edytowane przez Ilena Czas edycji: 2012-07-26 o 19:27 |
|
|
|
#4972 |
|
Zakorzenienie
|
Trochę długie
|
|
|
|
#4973 |
|
Raczkowanie
|
Jestem na siebie bardzo zła, bo już prawie tydzień minął od powrotu z wakacji, a ja nadal nie zabrałam się porządnie do ćwiczeń. Wciąż mam jakąś wymówkę, a czas ucieka.
|
|
#4974 |
|
Zakorzenienie
|
Blairinne, to moze jak nie mozesz się zmotywować to zrób te ćwiczenia, które Ewka wykonywała w "Pytaniu na śniadanie", łącznie zajmą Ci nie cale 10 minut, a już będziesz miała poczucie, że zaczęłaś.
Tu masz linki, nie będziesz musiała szukać: * http://www.tvp.pl/styl-zycia/magazyn...-cialo/7915771 * http://www.tvp.pl/styl-zycia/magazyn...-plaze/8080231 * http://www.tvp.pl/styl-zycia/magazyn...a-pupe/8011017 |
|
|
|
#4975 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
czytaj forum i oglądaj thinspiracje na mnie to działa, koniec opieprzania, czas działania a jak po miesiacu zobaczysz efekty, to już sama będziesz wiedziała, co masz robic
|
|
#4976 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Do dziś nienawidzę mamy za tą decyzję (i tamtego psa, że się wtedy napatoczył )Cytat:
.Ja nie wiem czy w zimę w ogóle zdołam ruszyć dupsko, żeby poćwiczyć, w zimę mogłabym spać całe dnie
|||
|
|
|
#4977 |
|
Zakorzenienie
|
Ja niedawno skończyłam skalpela
|
|
|
|
#4978 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#4979 | |
|
Zakorzenienie
|
Chciałam się Wam tu pochwalić, że solidnie trzymam dietę, a pochłonęłam górę spaghetti
|
|
|
|
#4980 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:54.

. Na drugie Sara i mi się cholernie podoba i chciałabym tak na pierwsze
"pomyślałam to już koniec" poćwiczyłabym jeszcze tiffany ale za chwile do pracy
ja też świętuję
dzisiaj planowałam cartio i killera, ale jest za gorąco ! nie dam rady bo nie ma czym oddychać , u was też tak jest ?
chyba będę ćwiczyć w nocy
Później po ukochany tort truflowy i świętuję 

Róznych... własciwie ćwiczeń na brzuch. Mama mnie tak zagadała, że już bym się nie wyrobiła z ćwiczeniami....
. Nigdy w życiu nie byłam taka mokra

na mnie to działa, koniec opieprzania, czas działania
. Do dziś nienawidzę mamy za tą decyzję (i tamtego psa, że się wtedy napatoczył