|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3571 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie i ich kochane brzuszki - styczeń luty 2013 - cz.II
Cytat:
a ja byłam z TZ na zakupach i jutro będę robić sushi ![]() grillowane oczywiściwe, obiecuję wstawić photo
|
|
|
|
|
#3572 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3573 |
|
Zakorzenienie
|
Nowe kobietki, ja, jako opiekunka/prowadząca wątek II i później III (wcześniej prowadziła MadamAgula, no ale nie daje o sobie znać, więc .. ) ogłaszam że :
od 100 POSTÓW WPISUJE NA LISTĘ myślę że to będzie sprawiedliwe. Było wiele dziewczyn które były wpisane na listę, a nie odzywają się w ogóle, więc to bez sensu. 100postów i jesteście wpisane
|
|
#3574 | |
|
Wtajemniczenie
|
Hej kobity,
nadrobiłam, ale nie dam rady zacytować bo jestem padnięęęęta po jeziorku..młoda mnie wykończyła tak jak nigdy...swoim wspaniałyyym zachowaniem..wymęczyłam siię okrutnie..---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3575 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Widzę że mamy ten sam termin porodu
|
|
#3576 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Delicjanko Ty przywódco hehe może by tak pod tym kątem też przetrzepać listę? No i zdecydowanie jestem za założeniem nowego klubu, bo chyba innej opcji nie ma?Dziewczęta jestem miszczem - kupiliśmy WIELKĄ rogówę ponad miesiąc temu i została nam ta pipidówka mała którą mieliśmy wcześniej, oczywiście męża się nie mogłam doprosić, ani groźbami, ani prośbami, ani łzami żeby się jej pozbył (porobił tylko zdjęcia). Więc wzięłam sprawy w swoje ręce i wystawiłam na tablicy, hahaa 3 minuty - 50 wyświetleń i od razu telefon od jakiegoś małżeństwa, czy to nadal aktualne, no i przyjeżdżają w sobotę mała - do wesela się zagoi kuruj się
Edytowane przez LadyWhisper Czas edycji: 2012-07-26 o 22:12 |
|
|
|
|
#3577 |
|
Zakorzenienie
|
Delicjanka, dobry pomysł.
Tutaj już mamy swoje stałe grono piszących, to wiadomo, że wszystkie powinny być na liście, ale z nowymi dziewczynami różnie bywa - niektóre się raz odezwą i potem nic nie piszą... Kurczę, ale to naprawdę fajna sprawa, że mamy ten wątek. Przed chwilą zrobiłam pełną stylizację na wesele, z butami, torebką, czerwonymi ustami itp - wypas. A teraz jem pomidorki ze śmietaną i leżę już w łóżeczku. ![]() LadyWhisper, sprawdź wiadomości, tam czeka zaproszenie.
Edytowane przez BlackSanctum Czas edycji: 2012-07-26 o 22:19 |
|
|
|
#3578 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3580 |
|
Zadomowienie
|
Nadrobiłam was bo wczoraj nie miałam siły nawet na pięć minut usiąść do komputerka
jest mi z tym bardzo ciężko bo wiem że mogłam moją dzidzię narazić na różne choroby Od kiedy wiem że jestem w ciąży alkoholu nie tykam z papierosami nie było problemu bo ich w ogóle nie paliłam i nie będę palić nigdy ![]() Gratuluje pokaźnych brzuszków i udanych wizyt u lekarzy ważne że dzidzie są zdrowe i rosną
|
#3581 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale się dzisiaj podłamałam ; w sobotę idziemy na wesele i zamówiłam sobie sukienke na all, tylko wczesniej mierzyłam ją w sklepie, super leżałą i w ogóle; dzisiaj ją ubieram jeszcze raz, nie ejst za ciasna ani nic, bo z takiego fajnego materiału i fajny fason, ale wyglądam w niej jak betoniarka ), ale ja chciałam w tamtej
|
|
#3582 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wybaczcie dziewczyny, ale przez prace, wesele miałam urwanie głowny, znaczy często nadal mam więc zdążę podczytać ale nie koniecznie już odpisać.A Delicjanko mogę mieć prośbę zmiany? Bo pomylono moją datę TP - jest 19.02 a nie 9.02 jedyneczka się zjadła Ale to już widziałam nawet w pierwszym poście MadamAguli Dzisiaj strasznie nie chciało wstać mi się do pracy, jedyne co mnie zmotywowało to fakt, że jest piątek przede mną perspektywa weekendu i dzisiejszego wypadu z dziewczynami do kina na Magik Mike ![]() ![]()
|
|
#3583 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Proszę bardzo Poszłam spać wczoraj o 20 i obudziłam się dziś o 7 rano, taka padnięta byłam po tym sprzątaniu ehhh A dziś dalsza część porządków, trzeba jeszcze graty z balkonu powynosić :P Edytowane przez Aga8484 Czas edycji: 2012-07-27 o 08:02 |
|
|
|
|
#3584 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też
Wogole to mam lekki odrzut od mięsa, wędlin wogóle nie jem, co najwyżej kiełbaskę swojską, nawet z grilla mi tak nie bardzo smakuje. Głównie jajka, biały ser, pasztet, parówki
|
#3585 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a z mięsa to kabanosy i nic poza tym
|
|
|
|
|
#3586 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3587 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3588 |
|
BAN stały
|
czeeeść
aleee napisałyście od wczoraj ![]() A ja miałam wczoraj urwanie głowy. Najpierw lekarz - wszystko jest ok. Próbował coś tam mierzyć, ale było ciężko. To dopiero 11 tydzień i część się udało zmierzyć, a część nie, dlatego mam przyjść za 2 tyg - będzie 13 i wtedy lepiej będzie wszystko widać. Ale i tak byłam pod wrażeniem bo pierwszy raz widziałam moją dzidzię już taaaką dużą. Widziałam nosek, rączki, nóżki. Wierzgał nogami, drapał się po głowie Chyba go obudziliśmy, bo się przeciągnął na początku Świetnie to wyglądało. Mój małż zachwycony. To był jego pierwszy raz i nie mógł uwierzyć, że to już tak wszystko tam widać i że mały taki ruchliwy ![]() Potem mieliśmy duuużo gości. Najpierw teście przyjechali, więc pół dnia z nimi spędziliśmy a potem wieczorem jeszcze znajomi wpadli. Położyłam się dopiero po 1 i myślałam, że dzisiaj się wyśpię, ale gdzie tam! Budzę się codziennie teraz o 7 i koniec spania Nie wiem co jest...zawsze byłam śpiochem...A jutro wyjeżdżamy z tż na urlop nad jezioro na 2 tyg z moją rodzinką i nie możemy się doczekać. Komp jedzie ze mną więc oczywiście będę ciągle z Wami ![]() U Was też już od rana tak gorąco? |
|
|
|
#3589 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() czyli wszystko muszę kupować od początku..
|
|
|
|
|
#3590 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:28 ---------- Poprzedni post napisano o 08:27 ---------- Cytat:
, kurczak mi idzie, zobaczę jak dziś to spagetti, w sobotę robimy znowu grila i tak się zastanawiam co tu dla siebie przygotować, bo kiełbaski czy szaszłyki jakoś mi nei idą, nie wiem jak będzie z karkowką
|
|
#3591 |
|
Zakorzenienie
|
No jestem jestem
wczoraj mnie tak TŻ wymęczył, że nie miałam już sił wejść na forum Gratuluję wizyt i podejrzanych dzieciaczków Witam nowe mamusie Delicjanko, myślę, że pomysł "od 100 postów" jest sprawiedliwy od czasu do czasu widzę na pasku, że sąsiadki z ciążowego forum nas obczajają pewnie, czy aby dalej nie psioczymy "Pod wierzbę" to biegam po co popadnie ![]() Jutro odbieramy klucze do mieszkania Edytowane przez hope01 Czas edycji: 2012-07-27 o 08:30 |
|
|
|
#3592 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
super !! co do sąsiadek: gdzie to widać? na jakim pasku?
|
|
|
|
|
#3593 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3594 | |
|
BAN stały
|
aha, Marsi, rzuciło mi się gdzieś w oczy, że coś pisałaś że będziesz robić sushi
Koniecznie poproszę zdjęcia !! ![]() ---------- Dopisano o 08:42 ---------- Poprzedni post napisano o 08:41 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3595 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry witam sie z rana
![]() właśnie zajadam płatki z mlekiem i zaraz idziemy na plac zabaw ![]() Delicjanko bardzo dobry pomysl ![]() co do ciuszków to ja jeszcze nic na maluszka nie kupiłam... czekam jednak na płeć, tym bardziej ze dziewczecych ciuszkow mam duzo, tzreba bylo by jakis kombinezon zimowy dokupic i cos wiecej pewnie tez no ale jak bedzie chlopak to czeka mnie duzo wiecej zakupow takze resztkami sił ale się wstrzymuje
|
#3596 | |
|
Wtajemniczenie
|
hej dziewczyny
![]() Cytat:
![]() a buciki cudne ![]() do mnie jadą takie oto
|
|
#3597 |
|
Konto usunięte
|
A ja się czaję na taką serię, zakochałam się
![]() http://allegro.pl/listing.php/search...nokio+mi%C5%9B to jest firma Pinokio, seria MIŚ, piękne, prawda? A dla dziewczynek typowo (bo wg mnie Miś jest unisex) jest takie: http://allegro.pl/listing.php/search...category=89313 seria Paulina Ale drogie wszystko :/ Na półśpioszki się skuszę i body jakieś. |
|
|
|
#3598 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja na razie staram się ograniczać. Tamte kupiłam, ale mówiłam sobie, że to tylko sprawdzam czy mi się uda cokolwiek zrobić na tym ebayu ![]() Ale jak tylko poznam płeć - nie będzie przebacz Siedzę dziewczyny za biurkiem w pracy i tak mi się spać chce, że położyłabym się gdziekolwiek i kazała obudzić o 15tej na porę wyjścia a robota sama się nie zrobi ...
|
|
#3599 | |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny, ale piękna pogoda u mnie mam tylko nadzieję, ze nie będzie za gorąco
![]() ---------- Dopisano o 09:04 ---------- Poprzedni post napisano o 09:02 ---------- Cytat:
|
|
#3600 |
|
Zakorzenienie
|
czesc Mamuski z już nie tak samego rana
![]() jaki mnie spioch dopadl ostatnio to szok, jak wyszłam z pierwszego trymestru to uż było lepiej ale tak od tygodnia po prosto spałabym po 14 godz i mało..... jej, nie poruszajcie tematów jedzeniowych bo ![]() ![]() jak sie naczytam to mnie pozniej takie smaki nachodzą, że szok. A że mieszkam w małej wiosce to czasami A jak jeszcze mąż mi autem z garazu nie wyjedzie ( a pojedzie do pracy)to już jestem zupełnie uziemiona- dla mnie jest tam strasznie ciasno i nie chciałabym mojego kropka porysowac albo zniekształcic Ahhh, dzisiaj strartujemy z 18 tyg |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:28.

bo jestem padnięęęęta po jeziorku..młoda mnie wykończyła tak jak nigdy...swoim wspaniałyyym zachowaniem..wymęczyłam siię okrutnie..
ślub 28.04.2012
Delicjanko Ty przywódco hehe
i została nam ta pipidówka mała którą mieliśmy wcześniej, oczywiście męża się nie mogłam doprosić, ani groźbami, ani prośbami, ani łzami

jest mi z tym bardzo ciężko bo wiem że mogłam moją dzidzię narazić na różne choroby 

22.05.2008
Nie wiem co jest...zawsze byłam śpiochem...
, kurczak mi idzie, zobaczę jak dziś to spagetti, w sobotę robimy znowu grila i tak się zastanawiam co tu dla siebie przygotować, bo kiełbaski czy szaszłyki jakoś mi nei idą, nie wiem jak będzie z karkowką
pewnie, czy aby dalej nie psioczymy
a robota sama się nie zrobi ...