|
Notka |
|
Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2821 | ||
Konto usunięte
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XIII
Cytat:
![]() Cytat:
Mi kartę ciąży założono w 11tc, wtedy nie zagrożonej. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2822 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XIII
zeberko śniłaś mi się dzisiaj... przyjechałam do ciebie... a ty byłaś taka szczuplutka jak patyczek i trzymałaś Kasię na rączkach. to chyba proroczy sen
![]()
#2823 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Perse- na coś łatwego i pysznego np mięsnego- z myślą o chrzcinach poproszę namiary ![]() dziewczyny- dzięki- to nic trudnego takie zaproszenia zrobić, ja dzisiaj przy nich wypoczęłam, kiedyś takie prace mnie pochłaniały i bardzo relaksowały...
![]() |
#2824 |
Zakorzenienie
|
zeberko pokarz zaproszenia
![]()
#2825 |
Zakorzenienie
|
wrrrr a u nas dalej nie ma ciepłej wody
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2826 |
Zakorzenienie
|
jak ja mam być na bieżąco skoro cały dzień poza domem jesteśmy a wieczorem 5 stron do nadrobienia
![]() u nas ukrop a mi w to graj ![]() Pani uff, serducho jest, należy się cieszyć. ![]() Zebra zaproszenia śliczne, nie zapomnij jednego zostawić na pamiątkę do kuferka. Julek na piersi ulewał bardzo mocno, aż wymiotował czasem, ale on jadł bardzo łapczywie i dużo. A teraz sobie myślę, że może to od nietolerancji jedzenia, bo ja jadłam sporo marchewki i jabłka. Vaniliowa nie dawałam buziaka roczniakowego Krystianowi więc daję ![]() Alfa dobrze, dobrze niech rośnie duży. Mi pani w przychodni ostatnio powiedziała, że Julek gruby i że nie mam mu kaszek dawać i oszukiwać z mlekiem (a on i tak dostaje mniej niż teoretycznie powinien) ![]() Dasti Olo to chyba mały urwis co? oczy mówią wiele ![]() Maga dawaj kiedkę, my we wrześniu idziemy a ja nic nie mam jeszcze, nawet ochoty na kupowanie. Za to dzisiaj dobie dżinsy fundnęłam z promocji ![]() Aaa Lucy Emilka rośnie jak na drożdżach ![]() ![]() Perse niestety będzie przybywać. ja pamiętam że 'od zawsze' chodzimy na grób Maćka (mojego brata) i jak byłam mała to pamiętam, że za nim było jeszcze dosłownie parę rzędów i potem duuużo miejsca i śmietnik. Dzisiaj groby są po sam śmietnik prawie ![]() Edytowane przez inutil Czas edycji: 2012-07-26 o 20:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#2827 | |
Konto usunięte
|
No i widzisz Zeberko, w mięsnych sprawach to ja leżę (świetnie to zabrzmiało:P). W sensie: niewiele dobrego umiem wyczarować z mięsa. Przygotowuję głównie kurczaka na różne sposoby. A to dlatego, że oboje z TŻ średnio przepadamy za mięsem.
Więc tu Ci raczej nie pomogę ![]() Ale szybkie i pyszne ciasta, ciastka, muffinki - owszem. ---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ---------- Cytat:
Nawet nie mów :/ Dla mnie każdy nowy grobek to dzień z głowy, bo sobie wyobrażam, co teraz przeżywają ci ludzie... A i oczywiście przeżywam swoje od początku. Zresztą ja swoje przeżywam codziennie... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2828 | |||
Zakorzenienie
|
Dzisiaj pierwszy raz robiłam lazanię
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Kartę dostanie niedługo ![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;35531339] Ja po pracy, zrobiłam kotleciki z soczewicy z sosem pomidorowym i pieczarkami, teraz odpoczywam i myślę nad zrobieniem ciasteczek chałwowych i muffinek z masłem orzechowym. Tak, wiem, jestem okropna, ale mam taką właściwość, że wielu ludzi, którzy ze mną gadają, robi się głodnych ![]() ![]() ![]() ![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;35531915]Spoko loko, mam zmywarkę ![]() [/QUOTE] To ja poproszę ![]()
![]() Aniołek (06-2011)[*] Aniołek (11-2010)[*] Po szklistych oczach je poznasz, po chwiejnym głosie Po marzeniach w pył obróconych, po kołysankach nie wyśpiewanych Po imionach nie nadanych, po smutku lepiej lub gorzej skrywanym Po tym wszystkim poznasz Aniołkowe mamy.... |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2829 | |
Zakorzenienie
|
I dla mnie tez!
![]() ![]() ![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;35531339] Ja po pracy, zrobiłam kotleciki z soczewicy z sosem pomidorowym i pieczarkami, teraz odpoczywam i myślę nad zrobieniem ciasteczek chałwowych i muffinek z masłem orzechowym. Tak, wiem, jestem okropna, ale mam taką właściwość, że wielu ludzi, którzy ze mną gadają, robi się głodnych ![]() PERSE! czy ja moge sie u Ciebie stołowac? powiedz ze tak! Cytat:
![]() MONIKA! u mnie juz jest! po 18 puścili! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2830 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2831 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() poka jeansy ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2832 |
Zakorzenienie
|
nie w LUBLINIE choc 5 lat studiów tam zaliczyłam. W 60-tys mieście na podkarpaciu.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2833 |
Konto usunięte
|
A więc nie jestem oryginalna: moje ulubione strony to : http://kotlet.tv/ , http://mojewypieki.blox.pl/html , http://whiteplate.blogspot.com/ Mój absolutny pewnik jeśli chodzi o ciasta, biszkopt, który robię z zamkniętymi oczami: http://mojewypieki.blox.pl/2007/09/P...z-owocami.html plus wszelakie wariacje z ciasta francuskiego, ciastka z czekoladą lub z-czym-macie-ochotę, albo np. zawijany w ciasto francuskie farsz np. z brokułów, pieczarek i sera, na zimno świetnie smakuje. Jak potrzebuję jakiegoś przepisu, najpierw szukam na tych stronach. Lub też jak nie mam jakiegoś składnika, to szukam na bieżąco w necie, np. muffinki bez jajek, ciastka bez masła, itd ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2834 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() omija ignoruje, a jak młody głośniej zapłacze to kot idzie do drugiego pokoju coby sobie w spokoju pospać dalej...
![]() |
#2835 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2836 |
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;35532365]No i widzisz Zeberko, w mięsnych sprawach to ja leżę (świetnie to zabrzmiało:P). W sensie: niewiele dobrego umiem wyczarować z mięsa. Przygotowuję głównie kurczaka na różne sposoby. A to dlatego, że oboje z TŻ średnio przepadamy za mięsem.
Więc tu Ci raczej nie pomogę ![]() Ale szybkie i pyszne ciasta, ciastka, muffinki - owszem. ---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ---------- Nawet nie mów :/ Dla mnie każdy nowy grobek to dzień z głowy, bo sobie wyobrażam, co teraz przeżywają ci ludzie... A i oczywiście przeżywam swoje od początku. Zresztą ja swoje przeżywam codziennie...[/QUOTE] ja mam tak samo, za to słodkości mogę piec codziennie. Ja nawet nie przechodzę obok tych nowych grobków, omijam i chodzę na około. Nie wiem jak teraz bym zareagowała. Na jutro mam w planie to ![]() Ja też z tych stron korzystam. Na moich wypiekach nigdsy się nie zawiodłam. Monika, Eseska po co ciepła woda jak takie ukropy ![]() pozdrowienia od gładkiego i zadowolonego Julka Edytowane przez inutil Czas edycji: 2012-07-26 o 20:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#2837 | |
Zakorzenienie
|
Sukienkę kupiłam firmy Bastet, ale nie pokażę na razie, bo jest u mamy. Musi mi zwęzić trochę, bo wzięłam ostatnią i trochę odstaje pod pachami. Poza tym to sukienka, która wręcz uwidacznia brzuszek... A do tej pory tak go ukrywałam
Cytat:
![]() Piękne ![]() Inutil super Julek z Pestką wyglądają ![]() Pani tak bardzo się cieszę ![]()
![]() |
#2838 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A JULUS! cudowny!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2839 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2840 |
Zakorzenienie
|
sztama pełną parą, Pestka jest szlona i jak zaczyna go lizać to nie może się opanować. Ale jest przy tym delikatna.
spodnie jutro. koty inaczej chyba reagują, siostra ma dwa i też olewają małego. |
![]() ![]() |
![]() |
#2841 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2842 |
Zakorzenienie
|
Zeberko, piękne zaproszenia
![]() Inutil, ale Pestka fantastycznie bawi się z Julkiem ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2843 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() inutil, Perse- dzięki za linki do przepisów- będę mieć chwilę to zerknę
![]() |
#2844 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Pani, super że widziałaś serduszko ![]() Lucy, ale Emi już dużaaaaa! szok!!!! i nie łam się kochana, obie dacie radę ze żłobkiem - zobaczysz ze wcale nie będzie tak źle. początki będątrudne ale zawsze są ![]() ja usiadłam nadrabiać, mały koło mnie leży na łóżku rozwalony i smacznie śpi. już trzeci dzień z rzędu po kąpieli je i kłądę go na naszym łóżku a on się pobawi trochę i zasypia sobie sam... obym nie zapeszyła ale aniołek z tego mojego dziecka... wcześniej zawsze braliśmy go do salonu i tam w leżaczku sie bujał i zasypiał ale strasznie przy tym marudzil...no i mama znalazła nowy sposób - póki co skuteczny ![]() dziewczyny musiałyście poruszyć temat placków ziemniaczanych?! tak za mną chodzą że..... ale chyba zrobie jutro mężowi i spróbuję zjeść jednego i zobaczymy co maluch na to
![]() ![]() ![]() ![]() 14.05.2012 Mikołaj ![]() Edytowane przez aaaggusia Czas edycji: 2012-07-26 o 21:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2845 |
Zakorzenienie
|
Inutil pestka świetnie traktuje Julka
![]() ![]() ![]()
![]() Aniołek (06-2011)[*] Aniołek (11-2010)[*] Po szklistych oczach je poznasz, po chwiejnym głosie Po marzeniach w pył obróconych, po kołysankach nie wyśpiewanych Po imionach nie nadanych, po smutku lepiej lub gorzej skrywanym Po tym wszystkim poznasz Aniołkowe mamy.... |
![]() ![]() |
![]() |
#2846 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nam położna- Pani B. mówiła żeby po miesiącu jeść wszystko... moja Kasia kończy dzisiaj 4 tygodnie ale na razie staram się unikać ciężkostrawnych dań....
![]() |
#2847 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ja poszłam na łatwiznę i zamówilam na allegro ze zdjęciem Mikiego
![]() |
#2848 |
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;35532859]A więc nie jestem oryginalna:
moje ulubione strony to : http://kotlet.tv/ , http://mojewypieki.blox.pl/html , http://whiteplate.blogspot.com/ Mój absolutny pewnik jeśli chodzi o ciasta, biszkopt, który robię z zamkniętymi oczami: http://mojewypieki.blox.pl/2007/09/P...z-owocami.html plus wszelakie wariacje z ciasta francuskiego, ciastka z czekoladą lub z-czym-macie-ochotę, albo np. zawijany w ciasto francuskie farsz np. z brokułów, pieczarek i sera, na zimno świetnie smakuje. Jak potrzebuję jakiegoś przepisu, najpierw szukam na tych stronach. Lub też jak nie mam jakiegoś składnika, to szukam na bieżąco w necie, np. muffinki bez jajek, ciastka bez masła, itd ![]() Dzięki ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2849 |
Zakorzenienie
|
agusia- bardzo ładne te zaproszenia i super zdjęcia, ja chciałam zrobić ze zdjęciem Kasi- pół nocy wybierałam zdjęcie a potem się okazało, że mi szwankuje drukarka i zdjęć nie wydrukuję...
#2850 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ---------- Maksi wypasiony projekt łazienki macie ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:19.