|
|
#2671 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rossmann - część XIV
Cytat:
Okazało się ze ma śliczny intensywnie zółty kolor, bardzo ładny delikatny zapach, jest mega wydajne, tanie i naprawdę skuteczne. Ja go używam na strefę T - myję nim buzię celulozową gąbeczką i naprawdę widzę efekty. Jak mi coś większego wyskoczy to można namydlić punktowo i posiedzieć z tym trochę np w wannie a potem zmyć. Używałam też maseczki z tej serii - ona już nie pachnie tak ładnie jak mydło, ma taki drożdżowy kolor - ale matowi skórę, nie przesusza i gasi zaczerwienienia na około pryszcza. Także może coś z tej serii będzie pomocne http://barwa.com.pl/pl/produkty/cosmetics/siarkowa-moc
Edytowane przez _cup of tea_ Czas edycji: 2012-07-26 o 18:00 |
|
|
|
|
#2672 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Kupiłam jakiś czas temu dla brata, bo miał prawdziwy wysyp. Teraz zostały same przebarwienia, ani jednej ropnej zmiany
|
|
|
|
|
#2673 |
|
Wtajemniczenie
|
Drogie Panie czy któraś z Was orientuje się ile kosztuje perfum Bruno Banani Made for Men 50 ml?
|
|
|
|
#2674 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chciałabym czymś to podleczyć. Do Garniera chyba nie wrócę, bo mam po nim straszne zaskórniki i więcej wydziela mi się sebum... ![]() https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...-w-plynie.html https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...akteryjne.html |
|
|
|
|
#2675 |
|
Zakorzenienie
|
Jak chcesz uzywać blokera to na kilka dni musisz się w ogóle pożegnać z goleniem.Niestety.Nie polecam golenia wieczorem a rano blokera bo wypali Ci skórę.Wstrzymaj się z goleniem jakieś 2-3 dni i wtedy daj bloker.
|
#2676 |
|
Zadomowienie
|
Ale bym się cieszyła, gdyby powróciła do nas mgiełka rival de loop
|
#2677 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ooo to chyba mamy podobną skórę bo ja po BB Garniera też miałam sensacje z wydzielaniem sebum w strefie T i jednocześnie piekącymi policzkami Co prawda po siarkowe sięgnęłam nie bezpośrednio BB tylko po chorobie mnie wysypało, ale nie o tym chciałam......Ja używam tego w kostce - po jakimś tygodniu była róznica a po 2 było ją wyraźnie widać, serio. Teraz stosuję tak co 2 dni bo mi się wszystko ładnie uspokoiło. |
|
|
|
|
#2678 |
|
Moderator
|
|
|
|
|
#2679 |
|
Zaczytana online
|
|
|
|
|
#2680 |
|
Rozeznanie
|
Kupiłam wreszcie Isanę Marakuja Kokos i się rozpływam nad zapachem. Dojdzie do tego, że będę się prysznicować pięć razy dziennie
|
#2681 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tzn dzisiaj po prysznicu posmarowałam się blokerem a ogolę się rano Ciekawa jestem czy to coś da, czy tylko zmniejszy działanie blokera
|
|
#2682 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Na początku blokery strasznie mnie podrażniały, jeżeli nie odczekałam dostatecznej ilości czasu po goleniu. Musisz więc być przygotowana na pachową masakrę
|
|
#2684 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2685 | |
|
Moderator
|
Cytat:
Z Funpage'u dowiedziałam się tylko że już jest w Niemczech. Oby doszła póki lato ![]() ---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ---------- Oj tak Jednak ryzykuję, otworzyłam ten kremo-żel Eveline i zamiast oddawac w prezencie to spróbuję poużywać. Najwyżej do stóp będzie Musiałam, ciekawość mnie zżerała, co skóra to inaczej, zobaczymy jak u mnie zareaguje
|
|
|
|
|
#2686 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czasami ładnie utrzymuje mi się mat przez kilka godzin, a czasami (np. dziś) świeciłam się po jakiś 2-3 godz. Nie ogarniam, czy ten krem jakoś działa na moją skórę. ![]() Aha, zaobserwowałam również nadmierny wysyp po używaniu Garniera roll-on (ostatnio był w promocji w Rossie za ok. 10 zeta). https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...rem-2-w-1.html Niby to korektor pod oczy, ale odcieniem jest bardzo podobny do mojego podkładu, więc używałam go punktowo i po kilku dniach w tych samych miejscach nowe syfki mi powstawały. Odstawiłam kosmetyk i poobserwuję, co się będzie dalej działo. |
|
|
|
|
#2687 |
|
Konto usunięte
|
Ja dziś oglądałam mgiełkę beyconce ze złocistymi drobinkami, ale nie kupiłam bo to prawie jak wypsikać się pomarańczą, a złote drobinki są zbyt mocne i wyglądają tandetnie. Ogólnie to byłam w 2 rossmanach i w GŁ była kolekcja różana jeszcze, ale nic nie kupiła, choć kusiła mnie pomadka. Zaś w jednym z mniejszych oglądałam właśnie te mgiełki bo były pootwierane i mniej więcej w tych z przodu było po pół opakowania. Nie warte w każdym bądź razie 25 zl, a zapach sie krociutko utrzymuje. Nie polecam
|
|
|
|
#2688 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2689 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz używam olejku gruszkowo- melonowego i jest lepiej
|
|
|
#2690 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2691 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Używam dopiero od kilku dni ale będę się miała na baczności
|
|
#2692 |
|
Raczkowanie
|
O właśnie, a ja chciałam Was zapytać o jakiś skuteczny korektor na drobne niedoskonałości na buźce ? Miałam kiedyś synegren w sztyfcie, ale nie do końca mi pasował. A czasami wyskakuje mi jakaś uporczywa niespodzianka i nie bardzo mam ją czym "zaszpachlować" :/
|
#2693 |
|
Kociara
|
Ja sie podpinam do polecajacych serię Siarkowa Moc
Zwłaszcza krem! Ładnie usuwa niespodzianki i pozostawia naprawdę matową skóre
|
|
|
|
#2694 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczyny, macie moze nowa gazetke???
|
|
|
|
#2695 |
|
Life is a drink ...
|
2-3 strony do tyłu zobacz ;P
|
#2696 |
|
404 Not Found
|
Rival ma roll on pod oczy i ja nic o tym nie wiem? Jak mogłam to przeoczyć?
![]() Wrzucisz fotkę tego cuda albo link do KWC?
|
|
|
|
#2697 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:28 ---------- Poprzedni post napisano o 08:26 ---------- Moim zdaniem ten roll on jest beznadziejny.
|
|
#2698 | |
|
404 Not Found
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2699 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2700 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Choć mnie czasem piecze nawet przy zwykłym antyperspirancie jak użyję po goleniu ![]() edit: P.S. Masz taką piękną liczbę postów
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:49.

Okazało się ze ma śliczny intensywnie zółty kolor, bardzo ładny delikatny zapach, jest mega wydajne, tanie i naprawdę skuteczne. Ja go używam na strefę T - myję nim buzię celulozową gąbeczką i naprawdę widzę efekty. Jak mi coś większego wyskoczy to można namydlić punktowo i posiedzieć z tym trochę np w wannie a potem zmyć. Używałam też maseczki z tej serii - ona już nie pachnie tak ładnie jak mydło, ma taki drożdżowy kolor - ale matowi skórę, nie przesusza i gasi zaczerwienienia na około pryszcza. Także może coś z tej serii będzie pomocne 
Kupiłam jakiś czas temu dla brata, bo miał prawdziwy wysyp. Teraz zostały same przebarwienia, ani jednej ropnej zmiany

Kupiłam ostatnio bloker, ale nie wiem jak go używać... Golę się biorąc prysznic a po goleniu nie jest wskazane go używać. Czyli mam go używać przed prysznicem? Jaki to ma sens, skoro za chwilę go zmyję?

Czasami ładnie utrzymuje mi się mat przez kilka godzin, a czasami (np. dziś) świeciłam się po jakiś 2-3 godz. Nie ogarniam, czy ten krem jakoś działa na moją skórę. 
Używam dopiero od kilku dni ale będę się miała na baczności