Barwa Siarkowa Moc, Mydło specjalne antybakteryjne

Barwa Siarkowa ANTYBAKTERYJNE PRzECIWTRĄDzIKOWE MYDŁO SIARKOWE 100 G

• 24 marca 2016 o 16:09
    Fajne mydełko
    Dawno temu skusiłam się na zakup tego mydełka, po przeczytaniu pozytywnych opinii na wizażu. Również się na nim nie zawiodłam. Mydełko świetnie myje, nie chcę wspominać nawet jak wyglądała moja młodzieńcza twarz zanim go nie używałam. Ma niską cenę w porównaniu do wydajności. Zapach może do najładniejszych nie należy, ale z biegiem czasu jest nieodczuwalny. Może trochę wysuszyć skórę, ale zawsze jest "coś za coś". Naprawdę polecam.
  • 13 grudnia 2015 o 16:47
    Zawsze obecny w łazience
    Uwielbiam myć tym mydłem twarz gdy gdzieś się spieszę albo po prostu nie chce mi się bawić w dłuższe ,,zabiegi\'\' jednak zauważyła, że należy go używać niezbyt często tj max 3-4 razy w tygodniu gdyż w przeciwnym razie cera będzie wytwarzać więcej sebum. +cena +wydajność +oczyszczenie Używam tego produktu od: 2 lat Ilość zużytych opakowań: 3 kostki
  • 14 października 2015 o 22:52
    Dobre na niespodzianki na twarzy, ale bardzo wysusza
    Kupiłam pod wpływem pozytywnych opinii nt. walki z trądzikiem. Skórę mam mieszaną, "niespodzianki" pojawiają się głównie na czole i brodzie. Mydełko co prawda pomogło wygrać walkę z wrogiem, ale nie obyło się bez skutków ubocznych. + skuteczne + cena + wydajność - bardzo wysusza skórę - zapach Używam tego produktu od: nie pamiętam Ilość zużytych opakowań: 1, standardowe
  • 15 czerwca 2015 o 23:20
    idealne dla tlustej cery
    Mydlo bardzo dobrze spisuje sie na tlustej cerze. Zwalcza wypryski i likwiduje nadmiar sebum :) skora jest odswiezona i oczyszczona. Minusem jest to ze wysusza skore i bardzo piecze przy uzywaniu w okolicach oczu. Nr 1 na wypryski! Używam tego produktu od: 2lata Ilość zużytych opakowań: 2całe
  • 4 czerwca 2015 o 20:51
    Dla kogoś o tłustej cerze
    Plusy: - matuje skórę - dostępny - działanie bakteriobójcze - cena - wydajność Minusy: - zapach - bardzo mocno wysusza skórę - podrażnia oczy Myślę, że sprawdzi się u osób o tłustej i mocno trądzikowej cerze. Używam tego produktu od: 4 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1