|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4681 | |
|
BAN stały
|
Dot.: filmiki urodowe cz. VI
Cytat:
Poza tym to też jej nieogarnięcie, że kupuje drogo w sklepie (za woje chyba), jak mogłaby taniej i nałożyć taką marżę, że kosmetyk wciąż byłby w przystępnej cenie a zysk większy niż przy tym ze sklepu - chyba, że się nie znam i nie tak to wygląda.
|
|
|
|
|
#4682 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4683 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
I czy tylko mi się wydaje, że ona w ostatnim poście polecającym Kaminomoto ma na fotce perukę lub chociażby doczepianą grzywkę? Tak się zastanawiam czy już sobie czegoś nie wmawiam więc jak już o niej rozmawiamy to wolałam spytać o wasze zdanie |
|
|
|
|
#4684 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4685 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Edytowane przez kwiat wisni2 Czas edycji: 2012-07-26 o 23:34 |
|
|
|
|
#4686 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4687 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4688 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4689 |
|
Zakorzenienie
|
Pozostając w temacie:
http://www.youtube.com/watch?v=4EVIB...GVA&playnext=1 Od 04:57. Padłam Ja się pytam, gdzie są rodzice?! Edit: I od 7:05 Co ja w ogóle oglądam po nocy, czas iść spać
Edytowane przez cooone Czas edycji: 2012-07-27 o 00:36 |
|
|
|
#4690 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Edytowane przez Sondrina Czas edycji: 2012-07-27 o 00:45 |
|
|
|
|
#4691 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Lepiej niż niektóre dorosłe Youtubowiczki! :P Edytowane przez gabriellakrk Czas edycji: 2012-07-27 o 00:47 |
||
|
|
|
#4692 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Rzeczywiście na tle dzieci jakie znam dziewczynki przyjemnie się slucha (nie wgłębiając się w treść) i ładnie się wypowiada, szkoda tylko, że na tematy, na które nie ma pojęcia
|
|
|
|
|
#4693 |
|
Wtajemniczenie
|
Strasznie taka...egzaltowana moim zdaniem.
|
|
|
|
#4694 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wiele z was słusznie napisało, że komentarz polecający sprzedawcę polecanego przez Agabil przyniósł by wiele dobrego - ale takich komentarzy jak ten pojawia się bardzo dużo i po prostu nie mam czasu ani siły, aby bawić się w detektywa i sprawdzać kto, co i na jakiej podstawie poleca . Póki dzieje się to na "moim" podwórku to pozwalam sobie skasować taki komentarz...
|
|
|
|
|
#4695 |
|
Raczkowanie
|
U Saruni wielka WYPRZ
![]() Może któraś się skusi ?
|
|
|
|
#4696 |
|
Life is a drink ...
|
Już lece ...
W gruncie rzeczy zdziwiłam się jak ludzie zaczęli licytować jej ciuchy ...
|
#4697 |
|
Wtajemniczenie
|
"codzienny " makijaż u Saruni:
http://www.youtube.com/watch?v=n-Wsi-dqggI&feature=plcp "ja nawet do klubu sie tak nie maluje, jak Ty do lekarza hahaha" komentarz ja też się tak na wyjścia nie maluje ![]() ok, każdy po swojemu dba o siebie i o wygląd, ale u Saruni naprawdę zauważam ostre przegięcie w stronę nadmiaru wszystkiego, od biżuterii po makijaż i włosy
|
#4698 |
|
Life is a drink ...
|
Ona jest raczej z pokolenia Ekipy z New Jersey ... - jak ją tak odbieram.
|
#4699 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tak czasami się aż zastanawiam czy ona i jej filmiki to nie jest taka kreacja, zwraca na siebie uwagę, zachowaniem, wyglądem i mówi się o niej, wzbudza emocje, niektórzy w komentarzach pod jej filmikami kipią tymi emocjami lejąc na nią wiadra pomyj czy złośliwości. I nie zginęła w tłumie tylko jakieś tam emocje wzbudza. Nieważne jak, ważne żeby mówili. I tak myślę czy aby to nie jest celowe, taka twarz albo jedna z jej twarzy na filmiki a w rzeczywistosci może jednak tak nie wygląda. Ale to tylko takie moje luźne gdybanie, które nijak się może mieć do rzeczywistości. |
|
|
|
|
#4700 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Agabil zrobiła notkę na swoim blogu o polecanych sprzedawcach, tak w ramach wyjaśnienia. A ja dodatkowo sprawdziłam jeszcze upatrzonego tam sprzedawcę na Wizazu i na podróbę nie trafiłam. Z mojej strony EOT bo widzę, że ta rozmowa jest jakoś mało rozwojowa .Na rozładowanie atmosfery bb kremy dla początkujących: http://www.youtube.com/watch?v=z-bJeRGa_rA |
|
|
|
|
#4701 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz, do Was dziewczyny, które licznie tutaj podawały przykłady z Almy itp. Piszę, bo widzę, że nie zrozumiałyście istoty problemu - nie rozchodzi się o wysokość cen, a o całą otoczkę, jaki AC wytwarza wokół swojego bazaru. Całą swoją postawą i komentarzami manipuluje widzem - "ja mieszkam w azji, więc moje kremy są na pewno lepsze od kremów zamawianych na ebey czy allegro". Piszę, że tylko u niej oryginały. To się nazywa manipulacja. Wcześniej już wspomniałam, że AC ogląda kupa młodziutkich dziewcząt i jak cielaki będą kupować te cuda za niewiadomo jaką kasę. Macie rację, co do jednego -, że jak wchodzimy do almy to wiemy, jakie są ceny i nikt nam nie każe kupować bananów za 8 złotych, ale tam też nikt nami perfidnie nie manipuluję mówiąc, żę "jak nie kupisz u mnie jabłek za 10 za kg, to kupisz jabłka mega pryskane, niezdrowe itp ". AC jest marketingowcem i zanim się o tym dowiedziałam, coś mi już nie pasowało w formułowaniu niektórzych myśli cukru. To jest po prostu prowa zagrywka, no taka prawda. I tak, jak Cukrze napisałaś, że odbywa się to na Twoim "podwórku', to ja Ci od serca radzę - "nie pluj we własne gniazdo".
|
|
|
#4702 |
|
Wtajemniczenie
|
a propo BB Kremów, macie jakieś linki gdzie się może w te cudeńka zaopatrzyć ?
do sprzedawców np. azjatyckiego bazarku nie musicie podawać, znam adres
|
#4703 |
|
Konto usunięte
|
Już jutro wracam do domu to wszystkie filmiki nadrobie
![]() ![]()
|
|
|
|
#4704 |
|
Wtajemniczenie
|
na polskim youtube nie ma czego nadrabiać Edeldredziu, sama nuda
|
#4705 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4706 |
|
Wtajemniczenie
|
MANTAS dziękuje kochana
|
#4707 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() co do tego, że są znane i tak by się nie zachowały, już nie raz dostaliśmy dowód na to, że jedna drugiej potrafi nieźle dopiec (swego czasu m.in. RGP się dostawało od innych), więc bezsensu powód nigdy nie wiadomo co komu odbije. Alee jak mówie nie wgłębiam się w ich relacje, nie obchodzą mnie, więc tylko sobie pomyślałam swoje w poszłam;] |
|
|
|
|
#4708 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4709 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i później 'brittle nails, to są długie paznokcie' rany rany rany to wcale nie jest śmieszne, jej rodzice powinni zacząć ją uczyć języka i zablokować dostęp do yt ;-/ |
|
|
|
|
#4710 |
|
Mrs Mrau
|
http://www.youtube.com/watch?v=B8vYOhLj0vA&feature=plcp
W świetle dziennym widać jak moooocny ona robi makijaż. Straszny... |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:54.

. Póki dzieje się to na "moim" podwórku to pozwalam sobie skasować taki komentarz...