![]() |
#2341 |
Zadomowienie
|
Dot.: wakacyjne odchudzanie!!
dziewczyny wracam od jutra do Was - wybczacie za nieobecnosc, mialam dosc felerny wypadek..
zwaze sie jutro i pewnie o zrozo, musze wrocic do diety i zaczac cwiczenia, tyle ze juz nie moge wykonywac ich tak duzo... ![]() ![]()
#2342 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2343 |
Zadomowienie
|
wypadek samochodowy, szkoda mowic...
![]() ![]() od jutra: brak slodyczy, fast foodow, gazowanego, makaronow, ziemniakow, chipsow.. godzina dziennie na rowerze, 100 brzuszkow, skłony i nie jem po 18...
#2344 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() u mnie dziś tak: Śn: 2 kromki pieczywa z wędliną, serem + 2 placki ziemniaczane + mały kefir skalpel II śn: jogurt+ płatki+ borówka obiad: kurczak w pesto z pomidorami i fasolką szparagową 30 minut roweru Podwieczorek: kilka śliwek, pomidorków cherry,winogron kolacja:2 kr. chleba + wędlina, pomidor. wyszło mi ok. 1670 ckal. mniej wiecej, no ![]() a ten kefir był chyba nadpsuty bo miałam małą rewolucję w żołądku ![]() co do mleka sojowego, to chyba jutro kupię i go jakoś połacze z czym. Myboyismine- a ty bierzesz naturalne czy np smakowe ? przyznam sie, że pierwszy raz w życiu go wypróbuję. co do tych bobovit to chyba taki mały w słoiczku kleik sobie kupię ;P bo kaszki kiedyś jadłam, i niestety uwielbiam je, a niskokaloryczne nie są ![]() a co do tej kaszy mannej to to jest dobry pomysł. ![]() obiecałam sobie wazyć się w środy i niedziele. raz w tygodniu nie dam rady, a mam dosyć dołowania się małymi wahaniami wagi. chce efektów! a co do 31 lipcowego podsumowania straconych kilogramów/centymetrów to świetny pomysł! ![]() ale długi post. Dobranoc ![]() Edytowane przez klaudiak96 Czas edycji: 2012-07-26 o 22:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2345 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Na łydki myślę, że skakanka będzie OK. Poza tym ogólnie ćwiczenia też dadzą efekt. Ja nie robię nic specjalnie na łydki, a już 1 cm mi z nich spadł. Cytat:
U mnie wczoraj jedzenie OK. Jeździłam na rowerze 40 min, kręciłam hula hop 30 min, brzuszki i rozciąganie. W połączeniu z basenem środowym trochę się przeciążyłam i mój żołądek się buntuje. Mam nadzieję, że do wieczora mi przejdzie bo muszę zrobić dzisiaj swoje 8 minutówki. Kolejny dzień bez słodyczy. dzisiaj 4/14 bez słodyczy (dzisiaj będzie ciężko bo w piątek zawsze coś piekłam, a dzisiaj nic ![]()
![]() |
#2346 |
Rozeznanie
|
eee już tyle dni dałaś radę, że szkoda by było to zaprzepaścić, prawda?
![]() ja dziś na śniadanie pozwoliłam sobie na wiecej, bo po południu jak jestem w pracy to obiad, podwieczorek i kolacja: wychodzi ok 550-600 ckal. i takim sposobem jechałam na 1100 przez ostatnie dni. ![]() a na śniadanie poczułam się jak królewna ![]() ![]() ![]() tylko teraz nie mogę się ruszyć ![]() ale o 11:00 killer. nie damy się upałom! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2347 |
Zakorzenienie
|
ooo chciałabym upały:d poopalałabym się wkońcu.... dzisiaj coś słonce wyszło, ale mokro jest i nie wiem czy coś opali... ja mleko sojowe od niedawna piję, ale to z biedronki, waniliowe
![]() ![]() ![]() a tak poza tym juz dzisiaj ponad 2 godziny sobie pochodziłam- byłam na grzybach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2348 |
Zadomowienie
|
zwazylam sie waga 68,5kg - no nic, myslalam, ze wrocilo do mnie wiecej - ulga.
dzis na sniadanie zjadlam serek waniliowy z biedronki 175g ma 210 kcal, i najadłam się. Dzisiaj bede miala troche zajec, musze zrobic tipsy mamie, przypilnować 5 letnią kuzynkę (może zostanie do wieczora, więc jakis spacer wskazany!) gdzies zmieszczę w to wszystko ćwiczenia. aa - mam egzamin na prawo jazdt 17 sierpnia, MASAKRA!!! trzymać kciuki ;-)
#2349 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2350 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
moooocno trzymamy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2351 |
Zadomowienie
|
myslalam, ze bede miala na 9 sierpnia no ale Pani mi zepsula humor
![]() ![]()
#2352 |
Zadomowienie
|
na śniadanie płatki CornFlakes z otrębami...
stanęłam na wadze i 69,5kg... wczoraj było 69kg... ale wszystko mnie boli, więc to może przez zakwasy... sama nie wiem, ale troche mnie to zdołowało ;(
#2353 |
Zakorzenienie
|
Dziewczęta trzymajcie kciuki żebym dziś za dużo nie zjadła. Niestety dziś mam 18nastke w rodzinie.. Hmmmm... i będzie wszystkiego pełno.. Zobaczymy co podadzą to będę wybierać to co mniej kaloryczne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2354 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A tak w ogóle to ile czasu zajęło Ci schodzenie do obecnej wagi? Jak już gdzieś to pisałaś to sorry za pytanie. Pytam bo mamy prawie identyczną wagę początkową. Ja mam tylko inny cel. Myślę, że jak osiągnę 64 kg to będę zadowolona.
wzrost 170 cm Nie reyzgnuj z celu tylko dlatego, że wymaga on czasu...Czas i tak upłynie... Edytowane przez DaGaDa Czas edycji: 2012-07-27 o 10:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2355 |
Zadomowienie
|
ja bedac wczoraj na zakupach zdumiona kupilam sobie tregginsy w rozmiarze ''L'' a zawsze byly to XLki
![]() ![]()
![]() |
#2356 |
Raczkowanie
|
Witam wszystkich, zwłaszcza świeżynki
![]() ![]() ![]() ![]() Ja byłam raz i wtedy wlaśnie chyba najlepiej w życiu schudłam i się wysmuklilam ![]()
![]() |
#2357 |
Zadomowienie
|
ja już po Ewce
![]() zła jestem bo nie mogę się zmusić do innych ćwczeń ![]() ![]() idę się myć, mam nadzieję, że dzisiaj będzie dobrze z dietą... wczoraj po 23 wpadły 2 kromki pieczywa Just fit, plasterek wędliny i 3 ogórki małosolne... czy to możliwe, że przez tą sól organizm zatrzymał wode, i dlatego dzisiaj na wadze jest więcej?? aneleczka gratuluje! ![]()
#2358 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2359 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Nie mogę dziś ćwiczyć : ( Jest zdecydowanie za gorąco!
#2360 |
Rozeznanie
|
ja już po killerze.. no dziś było bardzo cięzko , wiec i satysfakcja ogromna! pogoda nie sprzyja takiemu wysiłkowi
![]() dietę trzymam, ćwiczenia są w porządku. gitara gra ![]() nie czuj frustracji że nie możesz sie zmusić do czegoś innego- ja nie kombinuje a efekty po ciele widzę coraz większe. wagowo niezbyt, ale jak to Ewka mówi "wyrzuć wagę w kąt" ![]() Pijana Truskawkami-masz troche racji, ewentualnie wieczorem, jak się schłodzi. jest za goraco! aż sie ciesze że idę na 14:00 do pracy ![]() Thailand, Hernesmeida i Adelajda-gdzie jesteście?! Edytowane przez klaudiak96 Czas edycji: 2012-07-27 o 12:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#2361 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2362 |
Zadomowienie
|
dzisiejszy obiadek: marchewka surowa, 4 plasterki szynki z papryką, ser biały z cebulą zieloną... za jakiess 40 min zjem platki z mlekiem, pozniej kisiel i chyba wystarczy... dziewczyny jecie całe opakowanie kisielu wychodzi ok 400ml.. ? czy dzielicie sie z domownikami?
#2363 |
Zakorzenienie
|
od czasu do czasu zjem kisiel jak ktoś w domu zrobi
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2364 |
Zadomowienie
|
chodzilo mi o to czy np dzielicie go sobie na dwa razy czy cos, ale wole oddac bo zjem go o niestosownej godzinie
![]()
#2365 |
Zakorzenienie
|
możesz mnie oddać
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2366 |
Zadomowienie
|
o 14 zjadłam arbuza
![]() ![]() myślałam, że mniej ![]() ![]()
#2367 |
Zadomowienie
|
![]() |
#2368 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2369 |
Raczkowanie
|
Witam raz jeszcze
![]() Ktoś pytał o moje wymiary - mam 1,71 m wzrostu i ważę 72 kg :/ Moim marzeniem jest zejść przynajmniej do 63 kg, a potem zobaczę. 9 kg to dużo i na pewno zrzucenie tego potrwa, ale chcę podjąć to wyzwania. Mam pytanie do Fantazoli - Ty stosujesz dietę 3D chili, tak jak masz w sygnaturce? I to jest twój wynik po miesiącu? Ja też zaczęłam tę dietę i fajnie znaleźć tu kogoś, kto na niej jest też ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2370 |
Zadomowienie
|
Yo_Landi, to mamy podobną wagę i wzrost
![]() ![]() u mnie dzisiaj 1. kasza manna + troszkę soku malinowego ( lepiej smakuje mi sama ![]() potem od razu obiad, bo wstalam pozno i zjadlam duzo tej kaszy ![]() 2. piers z kurczaka w cebuli robiłam przed chwilą killera i udało mi się zrobic tylko połowę, masakra ![]() ![]() dla tych, którzy lubią piec http://zdrowie-przez-kuchnie.blogspo...-bez-masa.html jest wiele przepisów na zdrowe i dietetyczne ciasta. nie musicie z nich rezygnowac ![]()
Te ostanie trzy cztery powtorzenia, to jest to co powoduje że mieśnie rosną. Ten moment bólu odziela mistrzów od ludzi którzy nimi nie są. Tego własnie barkuje wiekszości ludzi, determinacji aby powiedzieć nie ważne co się stanie, przejdę przez ten ból. bez słodyczy 0/20 Edytowane przez Sylwia16_ Czas edycji: 2012-07-27 o 16:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:00.