|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#481 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż! cz
Cytat:
![]() Malenstfo, jak przetrwałaś imieniny?
|
|
|
|
|
#482 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż! cz
Cytat:
Cytat:
ale super, Cytat:
![]() Cytat:
![]() przy pierwszym dziecku to nie przeszkadza (podobno) tzn ja jestem pierwszym dzieckiem i nie bylo nic
|
|
#483 |
|
Zakorzenienie
|
Była moja chrzestna z siostrzenicą jakby moją...i jeszcze jedna ciotka z mężem..i jak zaczął mój mąż się popisywać, żebym usiadła do stołu (bo siedziałam na fotelu obok)a zaraz podchwyciła to cała reszta, to się wku**** i wyszłam z pokoju całkiem...
I przesiedziałam na spokojnie w swoim pokoju z tą siostrzenicą...a oni sobie siedzieli...i był spokój.... |
|
|
|
#484 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I z tego co czytałam, to jednak robi się wiecej badań krwi takim kobietom ![]() Dzięki za odpowiedź. Cytat:
|
||
|
|
|
#485 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no właśnie o to mi chodziło ![]() jak mi zmienią godz. wylot z 8 na 13 to różnica spora ![]() a kiedy można to sprawdzić w tabeli lotów, ile przed? bo narazie nic nie ma... i jak mogę sprawdzić jakimi liniami lata eccoholiday z Katowic do Varny?
|
|
|
|
|
#486 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Widziałam już dzisiaj na Skarbie mamy, że wróciłaś, bo wreszcie jakieś zmiany na wykresie Mam nadzieję, że nie jesteś zła, że podkradłam Ci listę? To Ty miałaś ją prowadzić. Cytat:
Cytat:
PS Też miałam wycinany wyrostek w wieku 14 lat. Cytat:
|
||||
|
|
|
#487 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A i zapomnialam Stokrotka witaj
Nasz Wielki Dzień- 22.09.2007 Nasza Miłość Sebastianek- 02.01.2010 Edytowane przez blonde_hair Czas edycji: 2012-07-27 o 12:43 |
|
|
|
|
#488 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ---------- Aaa mrowinko jakbyś zrobiła sobie podpisik z linkiem do tej naszej listy, to byśmy łatwiej mogłby podglądać
|
|
|
|
|
#489 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#490 |
|
Zakorzenienie
|
[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;35542351]
A ja pamiętam, że mnie to nie ruszało, mogłam oglądać. Jak moja mama miała jakąś operację, to też jej pomagałam opatrunki zmieniać, przemywać ranę i w ogóle mnie to nie brzydziło PS Też miałam wycinany wyrostek w wieku 14 lat. Witaj [/QUOTE]A nie no, teraz mnie to już też nie rusza...ale jak miałam 14 lat wtedy - to wpadłam w panikę
|
|
|
|
#491 | ||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny ogłaszam wszem i wobec, że..
nie mam HIV, kiły, żółtaczki i czegoś tam jeszcze (no odebrałam wyniki dziś Stokrotko dziękuję że pytasz No i z wynikami pójdę do innego lekarza jeszcze na konsultacje bo moja gin uważa, że w moim przypadku powinnam dostać gonadotropinę i zrobić inseminację. Dla mnie to trochę za szybko jak na taki hardcore.. A Tobie życzę, żebyście mieli malutką pamiątkę z wakacji - trzymam kciuki, żebyś ujrzała II. Często parom się udaje na wakacjach także pewnie i Ty będziesz tą szczęściarą![]() Cytat:
Także oficjalnie ogłaszam, że mam imieniny 22 października nawet może zapamiętamCytat:
Najważniejsze, że się Wam udało A teraz już się staracie? Bierzesz jakieś leki?No ja obecnie jestem 3 cykl na clo także zobaczymy.. a na co ACARD brałaś? A wtedy jak odpuściliście to brałaś jakieś leki czy kompletnie nic? Bo to aż niesamowita historia.. Cytat:
To częściej jest tak, że jak ludzie nie wiedzą, że para się stara to rzucają takie głupie żarty albo się wypytują.. Trochę się tego nasłuchałam bo my nikomu nie mówiliśmy o starankach - to takie przykre i denerwujące zarazem. No a teraz wie tylko najbliższa rodzina. Ale to chyba ludzie już tak mają zawsze muszą się wtrącać w cudze życie. Cytat:
Cytat:
no ale już Ci widzę dziewczyny odpisały.Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
|
||||||||
|
|
|
#492 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() A ja bylam na lunchu i potem skusilam sie na 2 galeczki lodow: Cookies i Stracciatela ---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ---------- Cytat:
Ale postaram sie cos wklepac do kluba w najblizszym czasie.
|
|||
|
|
|
#493 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja nie wiem jak Ciebie, ale mnie takie mówienie w ustach mamy nie drażni...ale jakby teściowa mi tak powiedziała, to bym się zjeżyła ![]() Cytat:
![]() Nie lubię lodów żadnych
|
||
|
|
|
#494 |
|
Zakorzenienie
|
[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;35542504]Jasne, tylko jak?
[/QUOTE]Hihi ![]() Piszesz sobie np. "Nasza lista" zaznaczasz sobie cały napis, a potem klikasz na ikonkę z globusikiem i spinaczem i wklejasz link do listy. I tyle!
|
|
|
|
#495 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#496 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja lubie lody ale od czasu do czasu, zdjecydowaniej bardziej lubie czekolade
|
|
|
|
|
#497 | |
|
Zakorzenienie
|
ale dziękuję za pomoc
![]() Cytat:
![]() z Katowic ![]() Już wszystko wiem(chyba) odnośnie parkingu ![]() Nie wpisywałam w ogóle godzin tylko same daty ![]() Sprawa na razie nie ważna. Wysłałam im rezerwację- wyświetliło się, że w ciągu 48h będzie odesłana inf. o potwierdzeniu rejestracji chyba na nr telefonu ?? bo e-maila nie trzeba było podać |
|
|
|
|
#498 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#499 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym mama kiedyś mi powiedziała, że marzy rudym wnuczęciu...więc cośtam bąknęłam, że może wkrótce
|
|
|
|
|
#500 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Szczerze, to już prędzej teściowej. Nikita, ja KOCHAM LODY
|
|
#501 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tylko wiesz obecnie wszystko co powie moja teściowa to mnie drażni. Bo wiem że ona zawsze ma jakiś "ukryty przekaz". Jak poszłam na podyplomówkę rok temu to mnie teściowa nazwała karierowiczką, która patrzy tylko na siebie. A jak skończyłam ją to się mnie pyta: "a to co teraz robisz, siedzisz w domu?" A ja tak patrzę zdziwiona i mówię, że: "przecież pracuje normalnie". Na to moja teściowa: " ale jak nie pracujesz to siedzisz w domu?".. Także ona jest zabawna ![]() A i jeszcze mi powiedziała, że ona mojej rodziny nie lubiła od początku bo się jej obawiała. (i te swoje nielubienie czesto pokazywała) Ale ona się dziwi, że ja ją tylko szanuje i toleruje a żadnych głębszych uczuć ona ode mnie nie wyczuwa
|
|
|
|
|
#502 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)
|
|
|
|
|
#503 |
|
Zakorzenienie
|
[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;35542998]Tak próbowałam i nie udało się. Najpierw pokazało, że podpis jest za długi, a potem na podglądzie po kliknięciu w podpis: błąd wczytywania strony
[/QUOTE]Ja tak robię i zawsze mi wychodziło... A spróbuj z tym linkiem: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...23&postcount=1 |
|
|
|
#504 |
|
Wtajemniczenie
|
To powiem Ci że ja nigdy nie rezerwowałam parkingu - zawsze były wolne miejsca.
AA i Butter ja kocham lody ![]() Agnusku też myślałam, że jak mama się dowie to mnie będzie męczyć pytaniami i szukać najlepszych lekarzy. A w sumie okazało się zupełnie inaczej - pocieszyła mnie i uspokoiła. A i zaraz na drugi dzień jak się wypłakałam to mi przyniosła peeling do ciała na poprawę humoru
|
|
|
|
#505 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#506 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Boże, co z tymi babami?? nie czaję. Moja teściowa mnie nie lubi, nie sadzi mi takich tekstów w ogóle...ale ona mnie drażni swoim sposobem bycia i tym jak traktowany był mój TŻ...Nie mogę powiedzieć, że jej nie lubię, ale czasem mnie wkurza... Cytat:
Edytowane przez ButterBear Czas edycji: 2012-07-27 o 13:36 |
||
|
|
|
#507 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#508 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#509 |
|
Zakorzenienie
|
[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;35543816]Próbowałam kilka razy i ciężko szło, ale chyba wreszcie działa. Sprawdź, proszę.[/QUOTE]
Dziala |
|
|
|
#510 |
|
Zakorzenienie
|
[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;35543816]Próbowałam kilka razy i ciężko szło, ale chyba wreszcie działa. Sprawdź, proszę.[/QUOTE]
Działa!! Jest git ![]() Jejuny, ale mi się dzień ciągnie - co za masakra...!!!! |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:14.

Ja się jakoś tam tym nie martwię, tylko raczej się zastanawiam co i jak

Najważniejsze, że się Wam udało
najgorsze jest to że w naszym kraju nie mówi się o poronieniach bo to jest temat tabu