Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż! cz. 12 - Strona 17 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-27, 11:52   #481
onyks
Zakorzenienie

Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż! cz

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
Aha, Blonde, może. Zdecydowanie się upewnię.

Dzięki za wszystkie odpowiedzi Dziewczęta Ja się jakoś tam tym nie martwię, tylko raczej się zastanawiam co i jak

A nie pisałam Wam, wczoraj moja mama PIERWSZY RAZ próbowała mi 'podprogowo' przekazać, że kolejne wnuczę by mogło być w planach.. Nosiłam moją siostrzenicę młodszą na rękach (1,5 roku ma) i opowiadałam jej coś tam, pokazywałam jak deszczyk pada... a moja mama tak patrzy i mówi 'Ale Ci pasuje taki maluszek już, wiesz' - jak nie ona

Malenstfo, jak przetrwałaś imieniny?

Wybrałam pielęgnację włosów z marką Braun
onyks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-27, 12:07   #482
metkaa
Zakorzenienie

Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż! cz

Cytat:
Napisane przez bystrawoda Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny Jestem tu całkiem świeżutka także wypada się ładnie przywitać. Myślę że uda mi się wpisać na tą niezwykłą listę
witaj,

Cytat:
Napisane przez agnusek22 Pokaż wiadomość
Jupi! Właśnie rozmawiałam z moją koleżanką, która malowała mnie do ślubu i będę mieć sesje zdjęciową Do portfolio dla niej i fotografa, a ten robi całkiem fajne foty

We wtorek oglądamy moją szafę i będziemy wybierać ciuchy Ale się cieszę!!!

ale super,

Cytat:
Uuuuu... super Fajnie, że się cieszysz.
Ja bym się na cos takiego nigdy nie zdecydowała...ale ja jestem brzydka i gruba, więc to co innego
Fajnie, mam nadzieję, że pochwalisz się potem w klubie efektami
no na pewno

Cytat:

Dziewczyny, pytanko, czy któraś miała konflikt serologiczny? Czy wiąże się to z jakąś wzmożoną opieką w czasie ciąży?
moi rodzice maja ale musialabym dopytac
przy pierwszym dziecku to nie przeszkadza (podobno) tzn ja jestem pierwszym dzieckiem i nie bylo nic
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-27, 12:13   #483
Malensstfo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez onyks Pokaż wiadomość
Malenstfo, jak przetrwałaś imieniny?
Była moja chrzestna z siostrzenicą jakby moją...i jeszcze jedna ciotka z mężem..i jak zaczął mój mąż się popisywać, żebym usiadła do stołu (bo siedziałam na fotelu obok)a zaraz podchwyciła to cała reszta, to się wku**** i wyszłam z pokoju całkiem...

I przesiedziałam na spokojnie w swoim pokoju z tą siostrzenicą...a oni sobie siedzieli...i był spokój....
Malensstfo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-27, 12:17   #484
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość
moi rodzice maja ale musialabym dopytac
przy pierwszym dziecku to nie przeszkadza (podobno) tzn ja jestem pierwszym dzieckiem i nie bylo nic
Przy pierwszym teoretycznie nie, ale podobno b. wiele kobiet nie wie, że poroniły w pierwszych dniach ciąży, a wtedy to już jest zagrażające...

I z tego co czytałam, to jednak robi się wiecej badań krwi takim kobietom
Dzięki za odpowiedź.

Cytat:
Napisane przez Malensstfo Pokaż wiadomość
Była moja chrzestna z siostrzenicą jakby moją...i jeszcze jedna ciotka z mężem..i jak zaczął mój mąż się popisywać, żebym usiadła do stołu (bo siedziałam na fotelu obok)a zaraz podchwyciła to cała reszta, to się wku**** i wyszłam z pokoju całkiem...

I przesiedziałam na spokojnie w swoim pokoju z tą siostrzenicą...a oni sobie siedzieli...i był spokój....
No to mąż pojechał po bandzie...a nikt nie pomyślał, że to dziwne, że tak wyszłaś po prostu?

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-27, 12:38   #485
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:

A nie pisałam Wam, wczoraj moja mama PIERWSZY RAZ próbowała mi 'podprogowo' przekazać, że kolejne wnuczę by mogło być w planach.. Nosiłam moją siostrzenicę młodszą na rękach (1,5 roku ma) i opowiadałam jej coś tam, pokazywałam jak deszczyk pada... a moja mama tak patrzy i mówi 'Ale Ci pasuje taki maluszek już, wiesz' - jak nie ona
miło

Cytat:
Napisane przez blonde_hair Pokaż wiadomość
jak zmiana godz lotu to zapewne musisz powiadomic parking
no właśnie o to mi chodziło
jak mi zmienią godz. wylot z 8 na 13 to różnica spora

a kiedy można to sprawdzić w tabeli lotów, ile przed? bo narazie nic nie ma...

i jak mogę sprawdzić jakimi liniami lata eccoholiday z Katowic do Varny?
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-27, 12:40   #486
a2fc2be9cd8d1027f8cb90d936276c49cf807c7d_655950424f87d
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
Dzień dobry tęskniła któraś?
ja już wróciłam z nad morza i było bosko ale jeszcze dzisiaj do domu nie dojechałam, po drodze spaliśmy u siostry tz. Trochę was na plaży podczytywałam ale słabo net chodził, więc proszę o jakiś skrót. Widzę nowy watek, super Mrowinko, że prowadzisz znowu listę, oby był to szczęśliwy znak
Cześć, Stokrotko Widziałam już dzisiaj na Skarbie mamy, że wróciłaś, bo wreszcie jakieś zmiany na wykresie
Mam nadzieję, że nie jesteś zła, że podkradłam Ci listę? To Ty miałaś ją prowadzić.

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
mrowinko cieszę się, że zdecydowałaś się na laparoskopię widać z twoich postów, ze wstąpiły w ciebie duże pokłady nadziei, musi się udać po tym
Mam nadzieję, że się uda

Cytat:
Pamiętam, że jak miałam operację wyrostka i mama chciała zobaczyć ranę, jak wyglądają szwy, to się popłakałam, bo nie chciałam tego oglądać Ale miałam wtedy 14 lat
A ja pamiętam, że mnie to nie ruszało, mogłam oglądać. Jak moja mama miała jakąś operację, to też jej pomagałam opatrunki zmieniać, przemywać ranę i w ogóle mnie to nie brzydziło
PS Też miałam wycinany wyrostek w wieku 14 lat.

Cytat:
Jak się dostane na liste to się dowiecie, że jestem staraczką. Nie długo bo dopiero od czerwca ale za to intensywnie Wczoraj miałam wizytę u gina musiałam sprawdzić czy wszystko jest ok. Aaa mam 25 lat jak by którąś to interesowało
Witaj
a2fc2be9cd8d1027f8cb90d936276c49cf807c7d_655950424f87d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-27, 12:41   #487
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość

a kiedy można to sprawdzić w tabeli lotów, ile przed? bo narazie nic nie ma...

i jak mogę sprawdzić jakimi liniami lata eccoholiday z Katowic do Varny?
a tego to niewiem, bo ja wycieczkowo nie latam

A i zapomnialam Stokrotka witaj

Edytowane przez blonde_hair
Czas edycji: 2012-07-27 o 12:43
blonde_hair jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-27, 12:46   #488
Malensstfo
Zakorzenienie

Cytat:
No to mąż pojechał po bandzie...a nikt nie pomyślał, że to dziwne, że tak wyszłaś po prostu?
Nieee, i tak nie piłam...a oni się zajęli sobą...w końcu to była mamy impreza i jej goście, a nie moi...więc spoko

---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ----------

Aaa mrowinko jakbyś zrobiła sobie podpisik z linkiem do tej naszej listy, to byśmy łatwiej mogłby podglądać
Stary 2012-07-27, 12:48   #489
Konto usunięte

Cytat:
aa mrowinko jakbyś zrobiła sobie podpisik z linkiem do tej naszej listy, to byśmy łatwiej mogłby podglądać
Jasne, tylko jak?
a2fc2be9cd8d1027f8cb90d936276c49cf807c7d_655950424f87d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-27, 12:48   #490
ButterBear
Zakorzenienie

[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;35542351]

A ja pamiętam, że mnie to nie ruszało, mogłam oglądać. Jak moja mama miała jakąś operację, to też jej pomagałam opatrunki zmieniać, przemywać ranę i w ogóle mnie to nie brzydziło
PS Też miałam wycinany wyrostek w wieku 14 lat.

Witaj [/QUOTE]

A nie no, teraz mnie to już też nie rusza...ale jak miałam 14 lat wtedy - to wpadłam w panikę

Hania

Stary 2012-07-27, 12:49   #491
tomalinka
Wtajemniczenie

Dziewczyny ogłaszam wszem i wobec, że..

nie mam HIV, kiły, żółtaczki i czegoś tam jeszcze
(no odebrałam wyniki dziś)

Stokrotko dziękuję że pytasz no my mamy ten cykl zmarnowany bo nie było owulacji. Także ostatecznie robimy podstawowe badania tzn. hsg i jakaś rezerwa komórek jajowych, no i nasienie. No i przyszły cykl będę brała clo 3x1tabletka - może pomoże.
No i z wynikami pójdę do innego lekarza jeszcze na konsultacje bo moja gin uważa, że w moim przypadku powinnam dostać gonadotropinę i zrobić inseminację. Dla mnie to trochę za szybko jak na taki hardcore..

A Tobie życzę, żebyście mieli malutką pamiątkę z wakacji - trzymam kciuki, żebyś ujrzała II. Często parom się udaje na wakacjach także pewnie i Ty będziesz tą szczęściarą

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
Ale Ola = Aleksandra tak?
Aleksandry mają imieniny:

11 Styczeń
15 Styczeń
8 Luty
26 Luty
10 Marzec
20 Marzec
28 Marzec
24 Kwiecień
18 Maj
20 Maj
29 Maj
4 Czerwiec
11 Sierpień
28 Sierpień
21 Wrzesień
22 Październik
24 Listopad
12 Grudzień

źródło: http://www.imienin.pl/search/aleksandra

i teraz pytanie jak wolisz. bo chyba nikt tego nie ustalił, obchodzisz imieniny pierwsze, które są po urodzinach, albo te, które są przed datą urodzin To kiedy składać Ci życzenia?
No to mam idealnie bo 21 października mam urodzinyTakże oficjalnie ogłaszam, że mam imieniny 22 października nawet może zapamiętam

Cytat:
Napisane przez xmonikax27 Pokaż wiadomość
kochana ja starałam się od pazdziernika do sierpnia i bez ciąży poszłam do gina zrobił badania i wyszło podejrzenie pcos i dał mi clo i metformax, no i w pierwszym cyklu zaszłam ale w okazało się puste jajo płodowe, wyczyścili mnie no i starałam się prawie 2 lata zrobili mi hsg i wszystko ok, połaszłam do profesora pawelczyka w kwietniu 2010, wziął mnie na oddział i znowu badania i przepisał clo ale 2x1 tablętkę, metformax 850, acard i po owulacji przez 10 dni duphaston, w maju zaszłam w 2 ciążę ale trwała 6 tyg zaczełam krwawić i wszystko poszło sama wtedy powiedziałam dość! nie chce dzieci! kupiłam psa shih tzu pojechaliśmy do egiptu, zdecydowaliśmy i adopcji że jak tylko wybudujemy dom wezmiemy dziecko i damy mu miłość, w dzien w którym mieliśmy jechać do osrodka, wymiotowałam 2 razy, maż prosił żebym zrobiła test, pojechał przywiózł test i pokazały się 2 kreski no ale na drugi dzień zaczełam plamić płakałam bo tak się bałam że znowu strace dziecko, leżałam przez 3 tyg z nogami i tyłkiem do góry, ale jak pojechałam do gina i zobaczyłam 4 mm dzidzie z bijącym serduszkie wiedziałam ze będzie dobrze
Dziękuję za odpowiedź.. jejku bardzo dużo przeszłaś.. ja chyba psychicznie bym tego nie wytrzymała Najważniejsze, że się Wam udało A teraz już się staracie? Bierzesz jakieś leki?
No ja obecnie jestem 3 cykl na clo także zobaczymy.. a na co ACARD brałaś? A wtedy jak odpuściliście to brałaś jakieś leki czy kompletnie nic? Bo to aż niesamowita historia..

Cytat:
Napisane przez xmonikax27 Pokaż wiadomość
no nie życzę nikomu najgorsze jest to że w naszym kraju nie mówi się o poronieniach bo to jest temat tabu jak kobieta nie może zajść albo poroni to jest wyśmiewana, ja mieszkam na wsi wiec było już tak gadane że ponad 2 lata po ślubie i dzieci niemają, pieska sobie kupili bo on pewno slepakami szczela ile razy płakałam przez takie komentarze
no tak już jest że jak ktoś nie jest w ciaży miesiac po ślubie to już coś nie tak
Oj ale to chyba na wsi tak jest bo powiem Ci że ja nie spotkałam się z czymś takim a znam wiele kobiet, które poroniły i w ogóle bardzo długo starały.
To częściej jest tak, że jak ludzie nie wiedzą, że para się stara to rzucają takie głupie żarty albo się wypytują.. Trochę się tego nasłuchałam bo my nikomu nie mówiliśmy o starankach - to takie przykre i denerwujące zarazem. No a teraz wie tylko najbliższa rodzina.
Ale to chyba ludzie już tak mają zawsze muszą się wtrącać w cudze życie.

Cytat:
Hej dziewczyny Jestem tu całkiem świeżutka także wypada się ładnie przywitać. Myślę że uda mi się wpisać na tą niezwykłą listę
Hej

Cytat:
Dziewczyny, pytanko, czy któraś miała konflikt serologiczny? Czy wiąże się to z jakąś wzmożoną opieką w czasie ciąży?
Ja będę mieć no ale już Ci widzę dziewczyny odpisały.

Cytat:
Napisane przez Nikita... Pokaż wiadomość
No wlasnie. Ja kiedys (10 lat i 10kg temu) pracowalam jako fotomodelka i bardzo fajnie jest miec taka wlasnie pamiatke Ostatnia sesje mialam robiona 2 lata temu i chyba na tym juz poprzestane.
Czekam z niecierpliwoscia na probke Twojej sesji.
Nikita i Ty nam dopiero teraz mówisz?! No nie.. w takim razie czekam w k. na zdjęcia

Cytat:
Chcę zarezerwować parking i widzę, ze trzeba podać nie tylko datę wylotu, przylotu, ale też godzinę- a z tego co mi wiadomo to godzina się często zmienia... i co wtedy? trzeba dzwonić na parking i zmieniać?
A skąd lecisz?

Cytat:
Moja mama powiedziała mi dokładnie to samo (jak jeszcze nie wiedziała), że teraz już taki maluszek mi bardzo pasuje
tomalinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-27, 12:56   #492
Nikita...
Zakorzenienie

Cytat:

odlotu i przylotu, czy godzinę przyjazdu na parking? bo to różnica ok. 3 godzin (2h odprawa + 1h na obeznanie w terenie )
Myslalam, ze parkujesz gdzies na parkingu lotniskowym... A tak to nie wiem, moze przedzwon i zapytaj dokladnie jak to tam zalatwiaja bo ja tak niestety nigdy nie robilam.

Cytat:
ohohooo, ale mamusia wyczaila moment

A ja bylam na lunchu i potem skusilam sie na 2 galeczki lodow: Cookies i Stracciatela

---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ----------

Cytat:
Napisane przez tomalinka Pokaż wiadomość
Nikita i Ty nam dopiero teraz mówisz?! No nie.. w takim razie czekam w k. na zdjęcia
Niom bo polowa z Was by mnie pewnie na tych fotach nawet nie poznala. Ale postaram sie cos wklepac do kluba w najblizszym czasie.

http://cosmeticsblogging.blogspot.com/
Nikita... jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-27, 12:57   #493
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:

Oj ale to chyba na wsi tak jest bo powiem Ci że ja nie spotkałam się z czymś takim a znam wiele kobiet, które poroniły i w ogóle bardzo długo starały.
To częściej jest tak, że jak ludzie nie wiedzą, że para się stara to rzucają takie głupie żarty albo się wypytują.. Trochę się tego nasłuchałam bo my nikomu nie mówiliśmy o starankach - to takie przykre i denerwujące zarazem. No a teraz wie tylko najbliższa rodzina.
Ale to chyba ludzie już tak mają zawsze muszą się wtrącać w cudze życie.

Moja mama powiedziała mi dokładnie to samo (jak jeszcze nie wiedziała), że teraz już taki maluszek mi bardzo pasuje
No to bardzo się cieszę, że wyniki dobre

Ja nie wiem jak Ciebie, ale mnie takie mówienie w ustach mamy nie drażni...ale jakby teściowa mi tak powiedziała, to bym się zjeżyła

Cytat:

A ja bylam na lunchu i potem skusilam sie na 2 galeczki lodow: Cookies i Stracciatela
Mama nie musiała wyczajać. Wie, że myślimy o tym...

Nie lubię lodów żadnych

Hania

Stary 2012-07-27, 13:03   #494
Malensstfo
Zakorzenienie

[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;35542504]Jasne, tylko jak? [/QUOTE]

Hihi

Piszesz sobie np. "Nasza lista" zaznaczasz sobie cały napis, a potem klikasz na ikonkę z globusikiem i spinaczem i wklejasz link do listy. I tyle!
Stary 2012-07-27, 13:03   #495
onyks
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
Myslalam, ze parkujesz gdzies na parkingu lotniskowym... A tak to nie wiem, moze przedzwon i zapytaj dokladnie jak to tam zalatwiaja bo ja tak niestety nigdy nie robilam.

---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ----------

Niom bo polowa z Was by mnie pewnie na tych fotach nawet nie poznala. Ale postaram sie cos wklepac do kluba w najblizszym czasie.
Poka! Poka!

Wybrałam pielęgnację włosów z marką Braun
onyks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-27, 13:04   #496
Nikita...
Zakorzenienie

Cytat:
Mama nie musiała wyczajać. Wie, że myślimy o tym...

Nie lubię lodów żadnych
Aaaa, nie wiedzialam, ze mama jest wtajemniczona w Wasze plany starankowe.
Ja lubie lody ale od czasu do czasu, zdjecydowaniej bardziej lubie czekolade

Stary 2012-07-27, 13:08   #497
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blonde_hair Pokaż wiadomość
a tego to niewiem, bo ja wycieczkowo nie latam
ale dziękuję za pomoc

Cytat:

A skąd lecisz?
Zdrowa babka z Ciebie

z Katowic

Już wszystko wiem(chyba) odnośnie parkingu
Nie wpisywałam w ogóle godzin tylko same daty
Sprawa na razie nie ważna.

Wysłałam im rezerwację- wyświetliło się, że w ciągu 48h będzie odesłana inf. o potwierdzeniu rejestracji chyba na nr telefonu ?? bo e-maila nie trzeba było podać
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-27, 13:12   #498
Konto usunięte

Cytat:
Piszesz sobie np. "Nasza lista" zaznaczasz sobie cały napis, a potem klikasz na ikonkę z globusikiem i spinaczem i wklejasz link do listy. I tyle!
Tak próbowałam i nie udało się. Najpierw pokazało, że podpis jest za długi, a potem na podglądzie po kliknięciu w podpis: błąd wczytywania strony
Stary 2012-07-27, 13:17   #499
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Aaaa, nie wiedzialam, ze mama jest wtajemniczona w Wasze plany starankowe.
Ja lubie lody ale od czasu do czasu, zdjecydowaniej bardziej lubie czekolade
Tak, tak. Mama mnie zna jak nikt inny... a poza tym jest też tak, że ja nie umiem jęzora za zębami trzymać za długo...
Poza tym mama kiedyś mi powiedziała, że marzy rudym wnuczęciu...więc cośtam bąknęłam, że może wkrótce

Hania

Stary 2012-07-27, 13:21   #500
agnusek22
Wtajemniczenie

Cytat:
Tak, tak. Mama mnie zna jak nikt inny... a poza tym jest też tak, że ja nie umiem jęzora za zębami trzymać za długo...
Poza tym mama kiedyś mi powiedziała, że marzy rudym wnuczęciu...więc cośtam bąknęłam, że może wkrótce
Ja swojej nie mogę nic powiedzieć, bo by mnie non stop pytała itp.
Szczerze, to już prędzej teściowej.

Nikita, ja KOCHAM LODY

Zawsze będę wierzyć...

agnusek22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-27, 13:23   #501
tomalinka
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja nie wiem jak Ciebie, ale mnie takie mówienie w ustach mamy nie drażni...ale jakby teściowa mi tak powiedziała, to bym się zjeżyła
no mam tak samo
Tylko wiesz obecnie wszystko co powie moja teściowa to mnie drażni. Bo wiem że ona zawsze ma jakiś "ukryty przekaz".
Jak poszłam na podyplomówkę rok temu to mnie teściowa nazwała karierowiczką, która patrzy tylko na siebie. A jak skończyłam ją to się mnie pyta: "a to co teraz robisz, siedzisz w domu?" A ja tak patrzę zdziwiona i mówię, że: "przecież pracuje normalnie". Na to moja teściowa: " ale jak nie pracujesz to siedzisz w domu?".. Także ona jest zabawna
A i jeszcze mi powiedziała, że ona mojej rodziny nie lubiła od początku bo się jej obawiała. (i te swoje nielubienie czesto pokazywała) Ale ona się dziwi, że ja ją tylko szanuje i toleruje a żadnych głębszych uczuć ona ode mnie nie wyczuwa
Stary 2012-07-27, 13:27   #502
Nikita...
Zakorzenienie

Cytat:
No moja mama mnie tez zna ale ze dzieli nas tyle km to jestem w stanie cos niecos przed nia ukryc (choc czesto jest w stnie czytac z mego glosu przez tel. )

Cytat:
Nikita, ja KOCHAM LODY

Stary 2012-07-27, 13:27   #503
Malensstfo
Zakorzenienie

[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;35542998]Tak próbowałam i nie udało się. Najpierw pokazało, że podpis jest za długi, a potem na podglądzie po kliknięciu w podpis: błąd wczytywania strony [/QUOTE]

Ja tak robię i zawsze mi wychodziło...

A spróbuj z tym linkiem:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...23&postcount=1
Stary 2012-07-27, 13:28   #504
tomalinka
Wtajemniczenie

Cytat:
z Katowic
To powiem Ci że ja nigdy nie rezerwowałam parkingu - zawsze były wolne miejsca.

AA i Butter ja kocham lody

Agnusku też myślałam, że jak mama się dowie to mnie będzie męczyć pytaniami i szukać najlepszych lekarzy. A w sumie okazało się zupełnie inaczej - pocieszyła mnie i uspokoiła. A i zaraz na drugi dzień jak się wypłakałam to mi przyniosła peeling do ciała na poprawę humoru
Stary 2012-07-27, 13:32   #505
agnusek22
Wtajemniczenie

Cytat:
T
Agnusku też myślałam, że jak mama się dowie to mnie będzie męczyć pytaniami i szukać najlepszych lekarzy. A w sumie okazało się zupełnie inaczej - pocieszyła mnie i uspokoiła. A i zaraz na drugi dzień jak się wypłakałam to mi przyniosła peeling do ciała na poprawę humoru
Fajnie, zazdroszczę Ale znam niestety swoją mamę...i wiem, że im mniej wiem, tym lepiej wszyscy śpią

Zawsze będę wierzyć...

agnusek22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-27, 13:34   #506
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
no mam tak samo
Tylko wiesz obecnie wszystko co powie moja teściowa to mnie drażni. Bo wiem że ona zawsze ma jakiś "ukryty przekaz".
Jak poszłam na podyplomówkę rok temu to mnie teściowa nazwała karierowiczką, która patrzy tylko na siebie. A jak skończyłam ją to się mnie pyta: "a to co teraz robisz, siedzisz w domu?" A ja tak patrzę zdziwiona i mówię, że: "przecież pracuje normalnie". Na to moja teściowa: " ale jak nie pracujesz to siedzisz w domu?".. Także ona jest zabawna
A i jeszcze mi powiedziała, że ona mojej rodziny nie lubiła od początku bo się jej obawiała. (i te swoje nielubienie czesto pokazywała) Ale ona się dziwi, że ja ją tylko szanuje i toleruje a żadnych głębszych uczuć ona ode mnie nie wyczuwa
Teściowa
Boże, co z tymi babami?? nie czaję.
Moja teściowa mnie nie lubi, nie sadzi mi takich tekstów w ogóle...ale ona mnie drażni swoim sposobem bycia i tym jak traktowany był mój TŻ...Nie mogę powiedzieć, że jej nie lubię, ale czasem mnie wkurza...

Cytat:
To powiem Ci że ja nigdy nie rezerwowałam parkingu - zawsze były wolne miejsca.

AA i Butter ja kocham lody

Ooo.. to moja mama właśnie taka jest. Wspierająca, pocieszająca, troskliwa, ale potrafi sprowadzić na ziemię...nie pozawala przesadnie popadać w doły, paranoje itp...

Hania

Edytowane przez ButterBear
Czas edycji: 2012-07-27 o 13:36
Stary 2012-07-27, 13:38   #507
Nikita...
Zakorzenienie

Cytat:
no mam tak samo
ale masz wredna tesciowa

---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ----------

Cytat:
Fajnie, zazdroszczę Ale znam niestety swoją mamę...i wiem, że im mniej wiem, tym lepiej wszyscy śpią
Moja jest dokladnie taka sama. Im mniej wie, tym mnie sie denerwuje i ja spie spokojniej

Stary 2012-07-27, 13:53   #508
Konto usunięte

Cytat:
Ja tak robię i zawsze mi wychodziło...

A spróbuj z tym linkiem:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...23&postcount=1
Próbowałam kilka razy i ciężko szło, ale chyba wreszcie działa. Sprawdź, proszę.
Stary 2012-07-27, 13:55   #509
Nikita...
Zakorzenienie

[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;35543816]Próbowałam kilka razy i ciężko szło, ale chyba wreszcie działa. Sprawdź, proszę.[/QUOTE]

Dziala

Stary 2012-07-27, 13:55   #510
ButterBear
Zakorzenienie

[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;35543816]Próbowałam kilka razy i ciężko szło, ale chyba wreszcie działa. Sprawdź, proszę.[/QUOTE]

Działa!! Jest git

Jejuny, ale mi się dzień ciągnie - co za masakra...!!!!

Hania

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości